|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.3
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja mam twardy sen i faktycznie wkurzam wszystkich tym wyłączaniem drzemki przez 1,5 h... w dodatku niektórych drzemek nie słysze, muzyczka gra, a ja śpię w najlepsze.. nie ma ze mną lekko, niestety.
|
|
|
#2522 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Masz rację, to zachowanie jest bardzo niepokojące, przecież ona w ogóle świata nie widuje, wygląda to na depresję :/ |
||
|
|
|
#2523 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oj nawet nie wiesz ja kto jest denerwujące Dla mnie to było jak budzenie o 3 w nocy A w oczach mord miałam bo jeszcze w tym czasie pisałam prace licencjacką, więc nocy trochę zarwałam, do tego pracowałam i naprawdę ostatnią rzeczą jaką w tym czasie chciałam słyszeć do świdrujący dźwięk budzika i drzemek Ale teraz to luz nic mnie nie rusza nawet stado przebiegających słoni by mi nie przeszkodziło w spaniu ![]() Cytat:
![]() Zadziwia mnie pomysłowość niektórych ludzi. Przeglądając aukcje na allegro ludziska wpisują sobie nazwisko Kasi Tusk np. Sukienka niebieska w roz. 36 Tusk bądź taka jak u Kasi Tusk. Po prostu padam od takiej reklamy....
Taa bo uwierzę, że państwo nam nie przeszkadza, a spokojna przyszłość nas czeka ![]() http://demotywatory.pl/3671712/Czasem-mam-wrazenie http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 Edytowane przez katepew Czas edycji: 2012-03-30 o 19:53 |
||
|
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo tak, nie ma to jak mała drzemka rano
. Z tymże przez nie łatwo zaspać (czasem sama się gubię w swoich drzemkach ,,jeszcze dziesięć minut, jeszcze pięć, jeszcze parę sekund''), dlatego ostatnio zaczęłam robić tak, że gdy dzwoni budzik, wyciszam go i telefon sru gdzieś dalej, żebym musiała się wygrzebać z łóżka i nie zaspała, jak znowu zadzwoni .
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
nie pytalam o adres ale bede ja widziala dopiero po Wielkanocy I wtedy spytam
a ja wlasnie nie pomyslalam, ze moze miec depresje wydawalo mi sie, ze to ma taki styl zycia. Zreszta niech robi co chce dla mnie to moze nawet hippopotamy ogladac zebym tylko nie musiala ciagle slyszec beczenia zza sciany ![]() Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk |
|
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;33240487]
Masz rację, to zachowanie jest bardzo niepokojące, przecież ona w ogóle świata nie widuje, wygląda to na depresję :/[/QUOTE] ja tez nie wychodzę w domu i siedzę przed pc ;/ masakra, ale to nie z lenistwa |
|
|
|
#2527 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przekaż facetowi wyrazy współczucia - serio. Ja rozumiem - przyzwyczajenia przyzwyczajeniami - ale trzeba też patrzeć na tę drugą osobę, zastanowić się, czy jej to nie przeszkadza. A ty jeszcze piszesz, że jesteś świadoma tego, że jego "szlag trafia". Dla mnie to niepojęte |
|
|
|
|
#2528 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chociaż znam Twoją sytuację i widzę, że tu na forum sporo ludzi stara Ci się pomóc, doradzić, a Ty ciągle tylko narzekasz. |
|
|
|
|
#2529 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a szlag tż nie oznacza rwania włosów z głowy i aury nienawiści. uwielbiam takie ocenianie innych na podstawie jednego posta, w dodatku w wątku o zabarwieniu humorystycznym. tż przekazałam, prosił żeby Cię pozdrowić
|
|
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam sie z przedmowycznia a nawet wydaje mi sie, ze bycie bezrobotnym daje wieksze mozliwosc I mowie tu o samoksztalceniu, rozwijaniu pasji I hobby...
Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk |
|
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
taak, bokiem mi wychodzi samorealizacja po 3 latach ciagłego szukania na siłe zajęć z musu, organizowania czasu kazdego dnia i tak sie nudze, nie da sie wypelnic go w 100%
|
|
|
|
#2532 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dziwi mnie też zachowanie mojego kolegi, którego bardzo lubię, ale do białej gorączki doprowadza mnie, jak codziennie wysyła mi :"zacząłem pracę w takiej a takiej firmie ubezpieczeniowej, podeślij członków rodziny, żeby wykupili polisę/przyszli na pokaz. Albo podaj numery telefonów 5 pracujących osób. Ja wiem, ze warto wykorzystywać swoje kontakty, ale bez przesady. Ja nie będę nikogo przekonywać do zakładania polisy tam, gdzie on pracuje. |
|
|
|
|
#2533 |
|
Konto usunięte
|
Ale to nie tylko Ty tak masz, nikt sobie czasu nie wypełni w 100%. Mi chodziło o to, że dostałaś naprawdę mnóstwo świetnych rad od doświadczonych dziewczyn, nawet szukały ofert dla Ciebie, a Ty ciągle nie i nie. Nikt na siłę Ci życia zmieniać nie będzie, skoro sama tego nie chcesz.
|
|
|
|
#2534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, czy ja tak bogato wyglądam czy co, jestem studentką i 200 złotych to jest jedna któraśtam, jaką mam do dyspozycji do przeżycia w miesiącu No i nie mówiąc już o tym, że nie miałam złudzeń, że to spotkanie na kawusie było tylko w jednym celu... Podziękowałam za znajomość.
|
|
#2535 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
najpierw kolega z grupy zajmował się doradztwem finansowym i wszystkich prosił o numery telefonów.teraz inny zajmuje się jakimś akwizytorstwem i co chwilę dostaję od niego smsy z zaproszeniem na obiad początkowo byłam zaskoczona, ale wciąż odmawiałam (ni to zamiar matrymonialny, ni koleżeński, coś mi śmierdziało). w końcu dowiedziałam się, że wszystkich znajomych podchodził w ten sam sposób i mając nas za totalnych idiotów proponował "bardzo przydatną i nowoczesną rzecz za jedyne 450zł" nie znoszę takich metod.
|
|
|
#2536 |
|
Raczkowanie
|
A mnie dzisiaj rozwaliła fryzjerka. A raczej niemal doprowadziła do depresji. Ja naprawdę nie rozumiem jak ci wszyscy fryzjerzy biorą się za obcinanie nie znając się na włosach
i były już zniszczone, źle się układały, źle kręciły (jako że jestem kręconowłosa), a po za tym strasznie wypadały i się przerzedziły. Więc dobra, trzeba ściąć. Idę i mówię, że chce zachować jak najwięcej włosów, ale żeby obciąć te zniszczone końcówki, trochę wycieniować, ale żeby nie było za krótko i żebym z łatwością mogła związać kitkę. I z jaką fryzurą wyszłam? Włosy sięgają brody (na mokro!!! jak mi wyschną będą straaaasznie krótkie, jako że na sucho, kręcone mam raz krótsze!
|
|
#2537 |
|
Konto usunięte
|
Czego ty oczekujesz po cięciu w kiepskim salonie za 15 zł? Swoją drogą naprawdę tanio, najtaniej mnie kasują 30 zł w lokalnym maleńkim saloniku
|
|
|
|
#2538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Lady in Blue Czas edycji: 2012-03-31 o 10:47 |
||
|
|
|
#2539 |
|
Wtajemniczenie
|
zgadzam sie - nie cena czyni fryzjera
|
|
#2540 |
|
Raczkowanie
|
Mały salonik w malutkiej miejscowości. Zresztą to nie cena czyni fryzjera, jak dobrze powiedziały dziewczyny. Poprzednia fryzjerka, któa przyjmowała w tym samym salonie też tyle brała, a zawsze wychodziłam W MIARĘ zadowolona. Trzy lata temu byłam w Krakowie u fryzjerki, zapłaciłam 60zł za ścięcie i na pierwszy rzut oka było okey, dopóki nie wyprostowałam swoich kręconych włosów. Włosy były kompletnie krzywo ścięte i nie widać tego było tylko dlatego, że mam właśnie kręcone włosy. Więc nie o cenę tu chodzi.
|
|
#2541 |
|
Konto usunięte
|
Boże wiem że nie cena czyni fryzjera ale jak się idzie płaci 15 zł to wybaczcie ale jest ogromne prawdopodobieństwo że ścięcie tyłka nie urwie. Wiedziałam że podniesie się ryk dziewczonek które będą chciały udowodnić że co to nie ich fryzjerki za półdarmo
super, też płacę 20 zł, ale jak się idzie z kręconymi włosami w ciemno i płaci się grosze to trzeba być co najmniej naiwnym żeby oczekiwać cudu.
|
|
|
|
#2542 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Akurat rzadko chodzę do fryzjerki, bo zwykle wychodzę niemal ze łzami w oczach, no ale miałam tak zniszczone końcówki, że trzeba było... a, że poprzedniczka ścięła mnie "znośnie" to cóż, myślałam, że jakoś będzie. Niestety się przeliczyłam. Akurat do każdej fryzjerki bym szła w ciemno, bo dawno się nie ścinałam, ale skoro ostatnia za 60zł ścięła mnie źle, to szkoda mi było już kasy. Zwłaszcza, że mama i siostra (też kręconowłosa, ale ona chciała całkiem krótkie włosy) były całkiem zadowolone. Cudu się nie spodziewałam, ale COŚ TAKIEGO? W życiu! Te wszystkie fryzjerki od siedmiu boleści powinny trochę poczytać na wizażu o pielęgnacji włosów, zanim biorą się za zajmowanie czyimiś włosami, bo tu istna skarbnica wiedzy jest.
|
|
|
#2543 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2544 |
|
Raczkowanie
|
O tak
![]() Ja nie zamawiam nic z takich katalogów i oczywiście co miesiąc mi wciskają je. Jedna nawet chciala, żebym ja też została konsultantką (nie wiem czy mają jakieś dodatkowe wynagrodzenie za to, czy jak), więc mowię,że ja nie mam czasu zajmować się takimi rzeczami, a ona do mnie: ale jak to? Studiujesz! będziesz mieć mnóstwo zamowień
|
|
#2545 | ||
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
Jeśli ma się je związane, bo przeszkadzają to obciąć, co za problem No nie ogarniam tego Mam też koleżankę z super włosami do tyłka, w ślicznym naturalnym kolorze Rzeczą, które nie rozumiem jest: skoro nie ma szczególnych wartości estetycznych (kwestia gustu, no ale dla mnie zwykła kitka nie jest czymś oszałamiającym ) plus robi się niewygodne, to po co? ![]() Poza tym zalewa mnie, że ja się męczę, zapuszczam wcieram sobie nie wiadomo co w skalp, a tam się włosy marnują ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
W ogóle szlag mnie trafia, bo niektóre ze znanych mi konsultantek wiedzę na temat kosmetyków mają zerową i skacze mi bardzo poziom agresji jak widzę, że laska z zerową wiedzą próbuje wcisnąć innej kosmetyki, które biorąc pod uwagę ich ceny powinny być mniej więcej 4096558 razy lepsze jakościowo. Nie cierpię Avonu i Oriflame, te kosmetyki jak dla mnie to jakaś porażka Koleżanka nr1: w kółko na fejsa wrzuca linki do katalogu z pytaniem "Chce ktoś coś?"Koleżanka nr2: (uwaga, będzie hit) Byłam kiedyś chora, dość długo, leżę w łóżku, zdycham, nagle dostaję esa "Hej, jak się czujesz?" myślę, ojejeej, jakie to miłe z jej strony Więc odpisuję pitu pitu, przychodzi odpowiedź: "Super. Masz katalog?"
|
||
|
|
|
#2546 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
Jednej dziewczynie powiedziała: "Ojej, ale Ci się cera świeci! Polecam Ci świetny podkład matujący...", do drugiej: "Kochana, masz bardzo sklejone rzęsy, moim zdaniem świetnie by się u Ciebie sprawdził ten tusz...", do następnej: "Widzę, że cień bardzo szybko Ci się zsypuje, jakbyś zamówiła ten to na pewno byłabyś zadowolona..." zaraz po tym wyciągając katalogi i pokazując produkty. Trzymałam się od niej z daleka
|
|
|
|
|
#2547 |
|
Rozeznanie
|
A mnie ost zdziwiła sytuacja w pracy
![]() Jestem osobą wyluzowaną ale siadam sobie przy takim dużym biurku i czuje smród spoconych nóg (masakryczny). A tu dziewczyna siedząca niedaleko mnie siedzi sobie w rajstopkach i bez butów , które leżały pod jej biurkiem. Zaraz wpada nasza koordynatorka również w samych rajstopach , które miały pełno dziur na stopie. Spoko nie mam nic do tego bo u nas w pracy jest na prawdę gorąco i duszno ale już jak ktoś zdejmuje buty to mógłby chcoiaż zadbać o to żeby wokół nie roznosił się taki fetor albo nie przylazić w takich dziurawych rajtach :O Kolejna rzecz to moja kolezanka ze szkoły.. Wynajmuje sobie mieszkanie w Łodzi. Do najbogatszych może nie należy ale zawsze ma pieniądze żeby gdzieś z nami wyjść. Uczy się ze mną takiego zawodu że wygląd (schludny) jest ważny a ona chodzi bez jedynki Rozumiem jakby tego zęba straciła wczoraj i musiała na niego odłożyć ale ona nie ma go od kilku lat a co lepsze pomijając to jak to wygląda to ona strasznie się sepleni ciężko zrozumieć co mówi. Na jej miejscu odpuściłabym sobie pół roku imprez i odłożyła na wstawienie zęba. Nie wiem jak można się dopuścić do takiego stanu?
|
|
|
|
#2548 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
.
|
|
#2549 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no bo skoro taka fryzjerka bierze 15 zł i tnie tak świetnie to chyba takie tłumy zjeżdzałyby się do jej salonu że trudno byłoby się tam w ogóle umówić . Pewnie że można dyskutować nad zdolnościami idącymi adekwatnie lub nie do ceny,ale tak na prawdę jeżeli ktoś idzie podciąć cm grzywkę albo końcówki bez cieniowania to rzeczywiście za 15 zł można być zadowolonym Ja niestety nigdy nie uwierze we fryzjera który bierze taką kwotę za cięcie. Dobry fryzjer który ceni swoje umiejętności, który skończył jakąś szkołe, ma jakieś pojęcie przykłada się do tego fajnie ułoży włosy podetnie użyje przy tym DOBRYCH kosmetyków powinien zażyczyć sobie troche więcej. |
|
|
|
|
#2550 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
. Prędzej polecą Ci jakąś odżywkę naładowaną silikonami.![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
![]() A za większość tych "dobrych" kosmetyków to bym podziękowała...
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2012-03-31 o 13:59 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

Nie wiem czemu. Ale z tego co czytałam na wątku "Nasze dziwne przyzwyczajenia" to dużo osób tak ma, chociaż wiem, że to dziwaczne! 

nie ma ze mną lekko, niestety.

nie wiem dlaczego, ale latwiej mi wstac jeśli mam tą godzinkę na drzemanie, niż od razu zrywać się na równe nogi.

a szlag tż nie oznacza rwania włosów z głowy i aury nienawiści. 
najpierw kolega z grupy zajmował się doradztwem finansowym i wszystkich prosił o numery telefonów.
początkowo byłam zaskoczona, ale wciąż odmawiałam (ni to zamiar matrymonialny, ni koleżeński, coś mi śmierdziało). w końcu dowiedziałam się, że wszystkich znajomych podchodził w ten sam sposób i mając nas za totalnych idiotów proponował "bardzo przydatną i nowoczesną rzecz za jedyne 450zł"
Rozumiem jakby tego zęba straciła wczoraj i musiała na niego odłożyć ale ona nie ma go od kilku lat a co lepsze pomijając to jak to wygląda to ona strasznie się sepleni ciężko zrozumieć co mówi. Na jej miejscu odpuściłabym sobie pół roku imprez i odłożyła na wstawienie zęba. Nie wiem jak można się dopuścić do takiego stanu?