|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Dziękuję kochane, za gratulacje
Heroine te tusze są z firmy MIYO, to jest jakaś nowa firma i trudno dostępna. U mnie była w jednej drogerii a teraz już nigdzie nie widziałam w ogóle lakiery do paznokci z tej firmy też są super także jak natrafisz na nią to polecam ![]() Mureczko oj kochana, ale żeś się nafaszerowała tymi lekami nie przesadź z nimi, bo może Cię żołądek rozboleć mam nadzieję, że dziś już lepiej ![]() Monia cieszę się, że kupiłaś spodenki pokazuj się w nich koniecznie a to, że rozmiar 26 za duży to świadczy tylko o tym jaka jesteś szczuplutka więc nie masz się co martwić słońce ![]() Kamilon ja też teraz staram się dbać jak mogę, a też tak wolno rosną chciałabym mieć już piękne długie włoski ![]() Ja tak się czuję jak siedzę cały tydzień w domu, ani się nie maluję, chodzę w dresach i normalnie patrzeć na siebie nie mogę Ja dziś zjadłam tego hamburgera na obiad i tak się najadłam, że brzuch mnie boli mam dość. Kupiłam sobie na później truskaweczki no i ser biały, szczypiorek, bo będę robiła pastę jajeczną ![]() Aaa i kupiłam ser wędzony Czekoladka kiedyś polecała więc wzięłam ![]() No i jeszcze maskę do włosów z Pantene pro-v , bo w promocji była po 7,77zł o taką: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...udowujaca.html tak tanio, że zastanawiam się czy jeszcze jednej nie kupić, tylko nie wiem jak się sprawdzi na moich włosach ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Monia ślicznie Ci w tych spodniach
|
#3872 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() silikony zmylam juz ponad miesiac temu... wiec wiem w jakim sa stanie. Zaczelam je nawilzac, 3 razy olejowalam, zrobily sie calkiem ok w dotyku ale nadal wygladaly jak siano. Mama TZ kupila sobie Gliss Kur eliksir https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-olejkami.html i najpierw posmarowalam nim koncowki kilka razy pozniej calosc wlosow... i byly sliczne, miekkie, moglam palcami przeczesac. Po tym stwierdzilam, ze tam na pewno jest silikon a ze nie mam kasy na ta odzywke to zostala mi resztka jedwabiu Biosilka i tym jedwabiem zaczelam traktowac koncowki, czasem cala dlugosc. Dwa tygodnie pozniej- jeszcze wieksze siano niz po zmyciu silikonow... :/ nienawidze biosilka. I od tego czasu mecze sie i nic nie pomaga... (
|
|
#3873 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Monia, oryginalna nie będę ![]() Cytat:
rozejrzę się u mnie w drogeriach skoro polecasz ![]() Cytat:
przecież hamburgery nie są duże a takiego gotowego, czy sama robiłaś? ![]() Ha! też dzisiaj znowu robię pastę jajeczną! Właśnie mi się jajca gotują robię już ją trzeci raz Monia, widzisz co zrobiłaś? Cytat:
u mnie ona jest po 17 zeta chyba gdzie dorwałaś?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#3874 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Monia pieknie wygladasz w tych spodniach, ale mi bardziej podobają sie malinki, tz wg. odwazniejszy kolor dlatego ![]() A pogoda u mnie taka sama paskudna :P
|
|
#3875 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine gotowe kupiliśmy, ale one są mega wielkie, bułka wcale nie jest zamknięta tylko całkowicie rozłożona a w niej pełno warzyw, dwa sosy i prażona cebulka
tak się nim najadłam, że szok normalnie.No poszukaj tej firmy w małych drogeriach, bo słyszałam, że właśnie w takich są ![]() A co do maski, to dorwałam ją w InterMarche własnie zawsze kosztowała 18zł u mnie a tu taka promocja tam są często promocje, na różne kosmetyki, szampony i odżywki z pantene są po 9,90zł 400ml a 4,99zł za 200ml też kupowałam tam szampon w ogóle kupuję tam też balsamy do ciała bo z Nivea albo Dove kiedyś w promocji po 7-9zł kupiłam a normalnie ponad 20zł także się opłaca ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Kamilon słyszałam, że jedwab z Biosilka to najgorsze g**no! Ponoć strasznie przesusza włosy. Ja już od jakiegoś roku nie używam jedwabiu na końce. Zawsze wcieram w nie odżywkę bez spłukiwania teraz mam balsam z apteczki babuni (miód i proteiny mleczne ) Joanna, za 5-6zł 300ml lubię go bo jest strasznie wydajny i nawilża końce
|
#3876 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ten sam eliksir z Gliss Kur'a mam i właśnie jego stosuję na końcówki. Czasem można go dostać w promocji dużo taniej. Jutro czeka mnie hennowanie, moje włosy to uwielbiają, ale ja nienawidzę. Znów ubabram całą łazienkę XD Wracając do tematu - TŻ dziś do mnie: ty jesteś na diecie? Przecież prawie cały czas jesz! 5 posiłków dziennie to jednak w praktyce dość dużo ;] |
|
|
|
|
#3877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to wypasiony ten hamburger był ![]() Poszukam O kurde, u mnie nie ma InterMarche fajnie, że są takie promocje opłaca się naprawdę
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#3878 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Superowo u mnie jest InterMarche jutro na pewno zagladne bo mam nawet blisko mnie i też zakupie mam nadzieje ze ta promocja nie tylko u Ciebie
|
|
#3879 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Górskie rowery są świetne!! Mi się inne w ogóle nie podobają nawet Kolega może zmądrzeje jak rodzine załozy, póki co ma 27 lat i nie zamierza więc sobie śmiga rowerem A ta jego laska .... no w sumie przyda jej się zgubić z 5 kilo ![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
oczywiście wiem doskonale co źle robię i dlaeczego tyje ale nie mogę nad tym zapanować bo ciągle w domu siedzę i na dodatek ciągle chora jestem Cytat:
Chciała zabłysnąć po prostu tyle, że jej nie wyszło. Cytat:
zdjęcia były zrobione jak ważyłam 58 kg.... teraz mam 2 kilo więcej w udach i jest masakra.... A jakoś wcześniej nie pomyślałam żeby wrzucić je do albumu tu na profilu :P jeszcze raz ślicznie dziękuję bardzo mi miło Cytat:
Pamiętaj że co za dużo to też nie zdrowo, ja używam tylko szamop Pantene Gęste Włosy, odzywkę do spłukiwania Pantene Intensywna regeneracja i potem na wilgotne włosy psikam tylko odzywką w sprayu z Pantene albo z Garniera. I tyle Lakierów i żelów nie używam, jak chcę ułożyć je jakoś trochę to psikam mgiełką z Radicala i wtedy ładnie się układają a włosy nie są obciążone. No i łykam teraz Vitapil z Biotyną a wcześniej łykałam Skrzypovitę gęste włosy. Ogólnie to mało na włosy uwagi zwracam, nie mam fioła na ich punkcie i to chyba najlepsze podejście a rosną mi jak szalone
|
|
#3880 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hahaha rozsmieszyło mnie to ostatnie zdanie ![]() Wiem ze może nie miłe... ale śmieszne przecież sama jestem na diecie haha
|
|
#3881 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nienawidze myć naczyń... to dla mnie najgorsza kara na świecie chyba.... ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
A tez z Knorra jest boski moja kuzynka kiedyś go jadła u mnie i do dzisiaj pyta się kiedy może na żurek wpaść Z Winiary znowu żurek nie jest taki dobry, ale barszczyk czerwony mają lepszy niż Knorr No jakoś nie zdarzyło mi się jeść czegoś ze szpinakiem... a boję sie kupić pierogi ze szpinakiem bo jak mi nie będą smakowały to będe musiała wszystkie wyrzucić.... ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
![]() nie ja jestem szczuplutka tylko te spodnie były jakieś dziwne :P przymierzałam inne 26 i były wszystkie dobre, a te aż mi odstawały w kolanach. Ale kolorek śliczny miały..... A martwię się strasznie bo z dietą mi nie wychodzi przez tą posraną pogodę i anginę Noo widze, że dziś szalejesz hamburger na obiad noo i pasta jajeczna będzie aa ano w sumie weekend jest więc to dlatego u Ciebie przeciez to norma Widziałam ta maskę w Rossmannie ale nie pamiętam już ile kosztowała... wzięłam sobie odżywkę z tej serii Tak jak patrze na te fotki to przestają mi się podobać te spodnie... uda wielkie i na dodatek dziwnie się marszcza te spodnie a na prawdę nie są jakieś za ciasne czy za luźne dlatego dziwne to trochę... na udach powinny być gładkie a są pomarszczone
|
|
#3882 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy nie możecie mi przyznać racji??? Przeciez nie obrażę się Pierdaczyć JA widzę, że nie tylko Ty w uzależnienie wpadłaś heheheh jeszcze tochę i Wam zbrzydnie ta pasta jak będziecie tyle jej jeść ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
No ten malinowy fajny kolorek, bardziej się rzuca w oczy :P pogody mam dość.... ciagle w domu trzeba siedzieć ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
na początku to się tak wydaje potem wejdziesz w rutynę i będzie to normalka dla Ciebie organizm sam będzie się domagał jedzenia co 3 godziny ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
![]() No ale jej na prawdę by się przydało my przy niej to chudzinki A Ty to już w ogóle! Ale przyznam, że bardzo fajna dziewczyna, strasznie sympatyczna ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
mam nadzieję że mi nie wylecą później wszystkie..... po farbowaniu zawsze mi wypadają. No ale bez farbowania to mam brzydki kolor.... taki mysi
|
|
#3883 |
|
Zakorzenienie
|
Monia ja też tą pastę już 3 raz robię
![]() A no u mnie to jest norma na weekendzie Monia naprawdę ślicznie i szczupło wyglądasz w tych spodniach nikt Cię nie okłamuje przecież ![]() Tinek no może u Ciebie też będzie promocja na te maski Jessuuuu a u mnie biało jest !!! Śnieg pada masakra jakaś normalnie
|
#3884 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od tamtej pory mam do niego wstręt więc w sumie nie mam porównania też mi bardziej smakuje barszczyk z Winiary niż z Knorr Cytat:
ale musisz spróbować kiedyś koniecznie trzeba go po prostu dobrze doprawić Lubisz czosnek? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Właśnie pożarłam 2 małe kanapeczki z tą pastą nie sądzę by mi się znudziła
|
||||
|
|
|
#3885 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja na konce uzywalam CHI, ale chyba przestaje miec zaufanie do jakichkolwiek jedwabi. :/ ooo musze sobie ten balsamik w takim razie kupic, bo moja naturia joanny bez splukiwania sie juz powoli konczy i mysle co teraz ![]() Cytat:
biedna lazienka, a pozniej to wszystko sprzaaatac 5 posilkow to duzo jest moj TZ to rozumie bo sam żre 6 posilkow dziennie ![]() Cytat:
Macie obsesje z tymi udami! Na pewno nie jest zle tylko wymyslasz!!! ![]() witaminki lykam- vitapil nie uzywam duzo kosmetykow w sumie- szampon, odzywka do splukiwania, pozniej bez splukiwania i rano jedwab. ale juz rezygnuje z jedwabiu i bede uzywala gliss kura tylko, bo stracilam zaufanie do jedwabi :/ paskudne scierwo :/Kochaniutka zaloze sie ze jak tylko wyzdrowiejesz i jak bedzie juz ladnie to zgubisz te 5 kilo w mgnieniu oka
|
|
#3886 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
Tak zawsze jest jak za dużo się w domu siedzi, ani wyjść ani nic, z nudów się je, chodzi z kąta w kąt i takie póxniej efekty. Całe szczęście jak tylko wyzdrowiejesz, to znowu zacznie się ćwiczenie i zdrowe odzywianie, więc pozytyw, pamiętaj
|
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
Zimaaaa
![]() haha jakie ja mam piękne widoki, aż wstyd normalnie
|
#3888 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę że nie tylko ja ubóstwiam batoniki muesli ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- !!! uwielbiam to danie!^^ Zawsze wlewam jogurt naturalny z czosnkiem i vegetą, jeja pycha^^A u mnie na obiad fryty z surówka i jajko sadzone, ale frytki z piekarnika i bez tłuszczu, nie bijcie
|
|
#3889 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie cały dzień leje
|
|
|
|
#3890 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilon mi na początku ciężko było się rozstać z jedwabiem, ale pomału i mi się udało
teraz na końce daję właśnie taki balsamik, mam już drugie opakowanie i jestem zadowolona a jedno miałam około roku, bo daję malutko na rękę a on jest mega wydajny!Zoska ja dużo nie popiłam także jest dobrze dzisiaj ale widzę Ty za mnie nadrobiłaś także spoko dziękuję, będę zdrowa na pewno ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Dobra idę robić pastę, bo na kolację chciałam ją zjeść
|
#3891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogłabym jeść co drugi dzień ![]() No niezły obiad miałaś no ale przynajmniej starałaś się go odchudzić
|
|
|
|
|
#3893 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
|
|
#3894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ona jest na prawdę pyszna Coś czuję że niedługo wszystkie się zbierzecie i przyjedziecie mi lanie dać za tą pastę :P dobrze, że do tych Niemiec uciekam, to będziecie miały trudniej :P Madzia mi chodzi o to, że byłam szczuplejsza i teraz przytyłam to jest najgorsze i bardzo to widać Ale Ty masz tam ładnie!!!! Ja uwielbiam takie klimaty super na prawdę!!! a śniegu faktycznie sporo masz :/ u mnie też juz podobnie jest :/
|
|
#3895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hihi. Ale ogólnie bez tego jadłospis spoko ![]() Śń tręby ze śliwkami i jogurtem owocowym, kawa z mlekiem 3,2% i łyżeczka curkuIIŚń: 2 kromki razowca z pasta jajeczna i pomidoremObiad:fryty,surówka i jajko sadzone Podwieczorek:kromka razowca z twarożkiem i pomidrokiem Kolacja:Wieśniak tyryryryr poćwiczę jak się napiję, teraz motywacji nie mam^^ Aaahiiihi winko
|
|
#3896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dodatkowo chciałabym w domu ćwiczyc ![]() Ja wczoraj jadłam frytki z piekarnika oczywiście ![]() Medzik jeny co za pogoda u nas a ja o 20 ide w końcu gdzieś z koleżankami, bo normalnie depresji można dostać w tym domu ;/ |
|
|
|
|
#3897 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie się juz pasta skończyła Tż nie ma w domu caly dzień, więc mało zrobiłam, tak dla siebie. W ogóle dalej z nim jest do ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
a to zajęcia się przedłużą, a to koło, a to padnięta a to z Tż hity wychodzą i mi motywacja spada, albo jakiś dół, zasze coś :/---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
![]() Oj Monia, nie przejmuj się, szybko to zgubisz
|
|
#3898 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i nie, nie mozna sie poddawac, ciagle to sobie tlumacze, dlatego ciesze sie ze tu jestem i mam Was, bo jak mnie takie grono twardych kobitek bierze w obroty to od razu chce mi sie wracac do walki
|
|
#3899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawdę wyglądasz super ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja akurat w poniedziałek mam krótko zajecia a aerobik na 20-21:30 i w czwartek to samo Także trochę późno jest ale daje rade
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.

w ogóle lakiery do paznokci z tej firmy też są super
także jak natrafisz na nią to polecam 
nie przesadź z nimi, bo może Cię żołądek rozboleć
no i ser biały, szczypiorek, bo będę robiła pastę jajeczną 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

rozejrzę się u mnie w drogeriach skoro polecasz
przecież hamburgery nie są duże
a takiego gotowego, czy sama robiłaś?
u mnie ona jest po 17 zeta chyba
tak się nim najadłam, że szok normalnie.

od tamtej pory mam do niego wstręt
!!! uwielbiam to danie!^^ Zawsze wlewam jogurt naturalny z czosnkiem i vegetą, jeja pycha^^