|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#10771 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() A jak dreny? Bolało - bo mnie meeega - to wspominam najgorzej. ale teraz to juz Z górki , zobaczysz. ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#10772 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10773 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja Cię kręcę - ale pompa z nieba dało - leje jak nie wiem co...
![]() |
#10774 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10775 |
Raczkowanie
|
o widzę Gwen się pojawiła... może wreszcie przyjmie moje zaproszenie które wysłałam wieki temu
![]() o i Mya... też nie przyjęła jeszcze mojego zaproszenia ![]() Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-03-31 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#10776 |
Rozeznanie
|
Powiem szczerze ze w ogóle prawie nie poczułam tych dernow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10777 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#10778 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10779 |
Zakorzenienie
|
ja nie moge pisać bo w pracy jestem, pomacham tylko Gwendolince bo widze że jest
![]() i oczywiście wszystkim innym też macham ![]()
#10780 |
Zadomowienie
|
No pojawiłam się i zniknęłam
![]() Poczytałam sobie o marszczeniach implantów ![]() ![]() U Was pewnie tak jak i u mnie ... za oknem pada śnieg ![]()
#10781 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Gwen dzięki, byłam u Ciebie w albumie -bardzo ładne ![]() ...a widzę teraz w podpisie że 325HP ale jakie on ma wymiary i projekcję? a to są anatomiczne czy okrągłe? no i moja wyjściówka przy Twojej to koszmar z ulicy Wiązów ![]() ![]() Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-03-31 o 12:30 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#10782 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale czcionka niczego sobie - dla młodych zdrowych oczek ![]()
![]() ![]() Edytowane przez siwa124 Czas edycji: 2012-03-31 o 12:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10783 |
Zadomowienie
|
i ja macham do ciebie...
#10784 |
Raczkowanie
|
Andzikus, Siwa, jesteście kochane, wezmę sobie do serducha głęboko to, co mówicie
![]() ![]() Ise kochanie, nie wiem jakie to uczucie z tymi drenami, buziam Cię....Aaaa BTW, to ja od razu wiedziałam, że będziesz miała śliczności ![]() ![]() Milenko, jak wejdą to możesz powiedzieć, że chcesz koniecznie 335 MF, choć nie wiem jakie masz gabaryty, bo na zdjęciu, to drobniutko wyglądasz, a 335 widziałam na żywo u 2 osób wysokich (173 i 178) i to był na prawdę spory cyc i spore osóbki ![]() Milenko, tak w kontekście przekręcania jeszcze. Anatomy zawsze mogą się przekręcić, a zwłaszcza dzieje się tak, jeśli lekarz wytnie nieodpowiednią kieszeń. Oczywiście nie bierzemy pod uwagę urazów spowodowanych wypadkami, itp. Przy tym modelu allerganów (510, my mamy model 410), który miała Mya (i ja też miałam mieć na początku, ale zrezygnowałam....wtedy bardzo chciałam takiego efektu naturalnej piersi, a teraz się cieszę, że mam 410) technika operacyjna jest specyficzna, wymaga sporych umiejętności i przeszkolenia, inaczej istnieje ryzyko przekręcenia. Naczytałam się różnych wyników badań i rzeczywiście jest najwięcej przekręceń przy tym modelu, aczkolwiek naukowcy sugerują, że ma na to wpływ sposób przeprowadzenia zabiegu. |
![]() ![]() |
![]() |
#10785 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#10786 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mune ja mam 165cm ok 52kg więc raczej duża nie jestem ale jestem szeroka w ramionach i wąska w biodrach i trochę boję się żeby "góry" dużymi cyckami nie przeciążyć... więc chyba u mnie lepiej będą takie wystrzelone do przodu ale niezbyt szerokie piersi wyglądać? zresztą widziałaś moją wyjściówkę - bary mam jak u pływaczki ![]() Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-03-31 o 12:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10787 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10788 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#10789 |
Wtajemniczenie
|
oooo Gwen gdzieś Ty była jak Cie nie było?? buziam Cie kofana
![]() Gwen ma okrągłe hp 325cc szerokość 11,5 projekcja 4,8 - takie maluszki ![]()
#10790 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() postanowiliśmy z TŻ, że we wtorek tam pojedziemy, spytam dlaczego tak często jeździć muszę i powiem, że to moja ostatnia wizyta bo finansowo nie wyrabiam a że jeszcze dodatkowo bezrobotna od 3 miesięcy jestem to mi się fundusze kończą ![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- a ja dzisiaj byłam w sklepie, wychodzę... i mnie gradem po łbie zdzieliło ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10791 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ise, jak czytam te Wasze opowiesci po operacji to az mnie sciska. Czy ja sie doczekam? Strasznie mi spieszno juz do nowych cycuniow ale tez i z dnia na dzien boje sie coraz bardziej. Kurcze, ta nasza wyliczanka jest fajna ale tez i troszke straaaszyyyy....
Niczego nie żałuję!!! ![]() ![]() ![]() Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-03-31 o 16:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10792 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
![]() to są te rurki takie wsadzone albo w cięcie albo w pachę (chyba tylko dr Polak takie stosuje), które odciągają płyny (wysięk), które nie powinny być w cycuszku. na końcu rurki są takie pojemniczki (albo strzykawki jak u dr. Polaka ![]() co do bólu to wydaje mi się, że one mogą lekko przyrosnąć i przy wyciąganiu odrywa się to jakby od tkanki (przynajmniej ja sobie to tak tłumaczę ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- ktoś wie co u Izzi? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#10793 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#10794 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10795 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiem jak to się odbywa czy nie doszywają do końca i potem zaszywają czy jak ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- DLA LUDZI O STALOWYCH NERWACH ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=WveLfOkSgek od 5min. fakt, że to nie cycuszki ale to mniej więcej takie coś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10796 |
Rozeznanie
|
Te dreny to koło szwow gdzieś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10797 |
Raczkowanie
|
anika, milenka Ci dobrze podpowiada z tym gastrologiem. jeśli oprócz opisanych objawów masz też częste infekcje górnych dróg oddechowych (o czym może świadczyć ten Twój płytki oddech), to naprawdę nie bagatelizuj sprawy. mojego dzieciaka nie zdiagnozowany refluks żołądkowo przełykowy przez rok omal nie wpędził w astmę- miał ciągle katar, kaszel, zapalenia oskrzeli ale najgorsze były obturacje (świstało mu przy oddychaniu). przez rok nie byliśmy w stanie go wyleczyć, a co się sterydów nawdychał w tym czasie :/ . a wystarczyła 1 mała tableteczka dziennie i po 3 miesiącach choróbska jak ręką odjął. i mimo, że miał ostry refluks, to usg wyszło mu prawidłowe. zdiagnozowano go dopiero ph-metrią.
Ise, teraz już z każdym dniem będzie coraz lepiej. wyobraź sobie siebie w bikini na plaży ... to już niedługo! ja pierwszy tydzień po operacji spałam tylko na siedząco, dopiero wczoraj miałam pierwszą noc na plecach. jak się zsunęłam przez sen, to z leżenia wstawałam najchętniej z pomocą- podawałam rękę leżąc na plecach i pomocnik ciągnął mnie do pionu. jak nie miałam pomocy, to obrót do pozycji na pieska i wtedy już łatwiej wstawać bardziej nogami. tak mniej bolało. ciągnęły mnie mięśnie pod pachami, więc starałam się je jak najbardziej oszczędzać. pierwsze kilka dni chodziłam z rękami od ramienia do łokcia niemalże przyklejonymi wzdłuż tułowia. trzymaj się! to nie potrwa długo |
![]() ![]() |
![]() |
#10798 |
Raczkowanie
|
Mam w wyliczance 1 dzień za dużo podany.
Proszę odjąć ![]() Powiem Wam, że maaaasakrycznie boję się tych drenów, ale słyszałam, że nie zawsze jest konieczność by lekarz je dawał ![]() Zastanawiam się czy nie skorzystać po operacji, z jakiegoś hotelu w Krakowie. Tylko czy ja poradzę sobie zupełnie sama z sobą w hotelowym pokoju, gdzie nie będzie nikogo do pomocy. Edytowane przez sherry.b Czas edycji: 2012-03-31 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#10799 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#10800 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ...bo dobrze kojarzę że Ty też do Kasprzyka? a tak wogóle to jakie masz mieć żelki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.