|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2041 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII
Cytat:
Ja mam wlasnie ten jasny - jest bardzo mily, i wogule bardzo go lubie. Mam go juz 5 lat i caly czas jest w dobrym stanie. I nic mu sie nie stalo, a juz 2 dzieci sie na nim wychowala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2042 | |
Zakorzenienie
|
Przestał padać śnieg i nawet słońce nieśmiało zaczęło wyglądać zza chmur. Muszę to wykorzystać i przejdę się do sklepu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
To ja muszę mieć jakiś bardziej dziadowski, bo też mam jasny no i niestety już nie wygląda tak fajnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2043 | |
Rozeznanie
|
Ja chcialam kiedys 4
Ale po 2 uznalam ze juz dosc ![]() no i teraz mam dylemat, bo sie 3 samo zrobilo bez pytania, a tak kiedys myslalam ze jak bedzie 3 to 4 do pary trzeba bedzie mu sprawic :P Tyle ze po takiej ciazy to sie chyba juz nie zdecyduje... tak czy inaczej - polecam rodzenstwo. Jedno dziecko to zawsze jedno. Moi sie tak fajnie dogaduja, tyle sie razem bawią, nawet mimo roznych plci. ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2044 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a kiedy wysyłałaś?, zwykle na FB siedzi mój zdziecinniały tż i gra w różne gupie gry,a swojego konta nie założy, tzn założył drugie ale na swoją mamę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2045 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() wlasnie szykuje sobie obiadek, sama, bo TZ musial dzisiaj szybciej do brata wyjsc. Za to rano bylismy na spacerku w nowym miejscu a teraz moge sobie poczytac co ciekawego tutaj sie dzialo ![]()
#2046 |
Zadomowienie
|
Apropo rodzeństwa. Ja mam jedną siostrę - młodszą o 5 lat i szczerze mówiąc..wcale się z nią nie mogę dogadać. Mamy zupełnie dwa inne charaktery i od dziecka mało co się razem bawiłyśmy itd. więc nie zawsze jest tak, że rodzeństwo ze sobą się świetnie dogaduje.
---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- No, wygarnęłam mojemu małżonkowi brudny kibel i w końcu się za to zabrał. Szkoda tylko, że w niedzielę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2047 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() kiedyś to czytałam dużo. w podstawówce od 2 klasy to tata mi wypożyczał parę książek co 2 tygodnie... muszę się wybrać kiedyś na Rajską bo tam mają spory wybór, polecacie coś szczególnie?preferuje książki obyczajowe,z życia wzięte ![]() aparat fajna rzecz przy dzieciach które tak szybko się zmieniają, my mamy 2 wiec nigdy sie nie kłócimy na wycieczkach kto ma zrobić zdjecie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() my mamy jeden aparat, ale jest taki wiekszy i nie lubie go, chcę swój zgrabny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2049 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2050 |
Zadomowienie
|
Ja zawsze mówiłam że dzieci minimum 2 maximum 4
![]() ![]() Teraz dogotowywuję mój gulaszyk i słucham Starego Dobrego Małżeństwa ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2051 |
Branzoletka
|
Ja się tylko przywitam i będe sobie podczytywać, bo na pisanie nie mam weny narazie.
Pięknie się dzień zaczął i tż musiał wszystko sp....ć gdy pojechaliśmy do Tesco kupić coś dla bąbla ![]() ![]() No to piszcie ja sobie poczytam co u was ![]()
![]() |
#2052 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja zawsze staralam sie byc czuja 1 kwietnia ![]() 6 raczki, to musi byc hardcore Cytat:
![]() wiem przez co moja mama przechodzila ![]() moj T marzyl aby miec blizniaki, na szczescie marzyc to on sobie moze ![]()
http://suwaczki.maluchy.pl/li-60657.png ![]() ![]() ![]() ![]() "Wędrówką jedną życie jest człowieka..." Edytowane przez ewka5891 Czas edycji: 2012-04-01 o 14:11 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2053 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2054 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mialam wtedy 8 lat i oprzez pare pierwszych tygodni mialam nadzieje, ze to tylko zly sen ta dwojka dzieci i ze jak rano sie obudze, to ich juz nie bedzie, albo bedzie tylko jedno ![]()
![]() |
#2055 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2056 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Brzucho mnie boli... W ogóle mam dziś wklęsły pępek jak przed ciążą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2057 |
Rozeznanie
|
schodzę , bo się zasiedziałam 2,5h, idę leżeć...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2058 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Mnie to tak wkurza to granie. Pare razy sie juz chcialam wyprowadzac z chaty... moj gra (gral? nie wiem jak teraz) calymi nocami (po pol roku awantur zrezygnowal z grania calą dobę...) a potem ledwo zyje i i tak pozytku z niego zadnego...I ciagle tylko slysze ze sie uwzielam i o co mi wogule chodzi... Mam nadzieje ze w koncu z tego wyrosnie... ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
![]() ale same jakies takie smutne kawalki mi sie trafiaja. I Rojka czasem Wogule lubie poezje spiewana |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2059 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2060 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2061 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
"When you’re in my arms The world makes sense There is no pretence And you’re crying When you’re by my side There is no defence I forget to sense I’m dying" ![]() Edytowane przez KarolinaPW Czas edycji: 2012-04-01 o 14:38 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2062 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
no i do teraz z rodzicami nie mam zbyt dobrego kontaktu, a z bracmi to tak na dystans. co dziwne bracia mnie lubia, ten mlodszy zawsze mnie obskakuje, sciska itd Niestety widze ze czesto popelniam ten sam blad co moi rodzice. I zle mi z tym. Wychowywanie nie jest proste... za duzo doswiadczen wlasnych jest zbyt mocno zakodowanych i to tak okropnie utrudnia zdystansowanie sie. Przynajmniej mi. Miedzy moimi jest 2 lata roznicy, wiec w zasadzie Franek chyba wogule nie pamieta czasu kiedy byl sam. I poki co sie dogaduja ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2063 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2064 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
I jak mi się ma chcieć z nią gadać? A najlepsze jest to, że moja mama mówi mi, że ona w kółko gada, że chciałby pójść na takie studia jak ja, że chciałaby tak jak ja pojechać gdzieś tam itd. że chcę mieć takie świadectwo na koniec roku jak ja, a maturę chcę napisać lepiej ode mnie. Podobno jestem jej wzorem do naśladowania..ale ja tego tak nie widzę i mi nigdy tego nie okazała. Poza uważam, że rodzice ją za bardzo rozpieścili i jest taką wredną gówniarą, co nie zważa na innych i okropną egoistką. Może to okrutne, że piszę tak o własnej rodzonej siostrze, ale takie mam odczucia. A o tym, jak zareagowała na moją ciąże, to szkoda gadać...nakrzyczała na mnie przy rodzicach, że teraz przeze mnie i to dziecko ona będzie miała mniej kasy i ubrań, bo rodzice będą tylko wydawać na moje dziecko ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2065 |
Zadomowienie
|
ajka nie dziwie się takiego kiepskiego kontaktu z siostrą... nie chce dać się lubić...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2066 |
Raczkowanie
|
http://allegro.pl/lozeczko-szuflada-...216876065.html
Witam wszystkie mamusie, od poniedziałku jestem na zwolnieniu lekarskim. Zaczęłam 25 tydzień ciąży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2067 | |
Rozeznanie
|
kurcze - jakos sie dzis dziwnie czuje, troche mnie brzuch boli...
do tego naczytalam sie o przebiegu poronienia po 20 tygodniu i wlos mi sie zjezyl... z jeednej str chce byc przygotowana na wszelka ewentualnosc, ale z drugiej...jak sie to czyta...to lepiej nie wiedziec... ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
chyba jest po prostu zazdrosna |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2068 |
Zadomowienie
|
Ando, chcesz w tyłek??
![]() Po co Ty w ogole takie rzeczy czytasz... Chociaż nie idzie u Ciebie wszysto standardowo to Twój dzidziulek dzielnie się trzyma, a Ty zamiast zadręczać się lepiej o niego dbaj... włącz sobie jakiś ciekawy film, najlepiej odmóżdzającą komedię która poprawi Ci humor i zjedz sobie coś pysznego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2069 | |
Raczkowanie
|
heeeej nie ma co s
Cytat:
nie wszyscy przyszli tatusiowie są ogarnięci szałem zakupów dla malucha. Wolą tą kwestię pozowtawić swoim żonom ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2070 |
Zakorzenienie
|
dla tych co sie nudza, na TLC ciaża z zaskoczenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.