|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Witaj nowy miesiac to dobry poczatek na dietke mamy wtedy wieksza motywacje ![]() Zapraszamy do nas tutaj duzo łatwiej. Napisz cos o sobie ile masz wzrostu, ile wazysz i ile chcialabys zrzucic ![]() Mozesz tez pisac swoje codziennie menu bedziemy sie starac je poprawiac bo sa tu na prawde swietne dziewczyny które sie znaja bo zrzuciły dziesiątki kilogramów
|
|
#3962 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Dziękuję za miłe powitanie
Mam 169cm, więc generalnie przy obecnej wadze BMI w normie (tak 22 z kawałkiem). Niestety problemem nie jest tylko waga, ale raczej sylwetka;( Moim największym kompleksem jest biust, stanowczo za duży, który sprawia, że sylwetka wygląda nieproporcjonalnie i nigdzie ni mogę znaleźć fajnych ubrań (większość bluzek jest szyta dla małych miseczek jak B). Poza tym jest zwyczajnie ciężki i garbię się pod jego ciężarem- z tym mam zamiar walczyć przez ćwiczenia- codziennie pompki (których niestety niecierpię) Żeby chociaż jeszcze wyglądał ładnie po zdjęciu stanika- nic z tego! Chętnie bym się wymieniła z tymi, które narzekają na mały biust i duże uda. Ja zawsze sobie życzę, żeby nie szło w cycki, tylko w tyłek! Mam nadzieję, że po schudnięciu trochę się zmniejszy, a jeśli jeszcze dołożę do tego ćwiczenia i znajdę w końcu odpowiedni stanik i przestanę się garbić, w końcu będę jakoś wyglądać. Właśnie czytałam wczoraj taki poradnik o pielęgnacji biustu, i znalazłam tam info, że lepiej jeśli duże biusty śpią w stanikach- zaczynam więc spać w ten sposób. Nie jest to zbyt wygodne, dziś się nie wyspałam, mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. Chciałam jeszcze tylko napisać, że od ostatniej niedzieli schudłam 300g i ważę teraz już 64,1kg Nie macie jakiejś tabelki motywującej do wpisywania wyników??
|
|
#3963 |
|
Zakorzenienie
|
Tak więc mam 19 lat
162cm wzrostu i 52,5 kg Chciałabym na wadze ujrzeć 4 z przodu co najmniej te 49 ale moim celem jest 48kg bo przy tej wadzę czuje się najlepiej Bo przez zimę nabrałam trochę ciałka, a jeszcze na wakacje moja waga wskazywała 47kg Na początku marca ważyłam ok 54 -55 kg wczoraj na wadzę 52,6 także cieszę się z efektu. Najbardziej zależy mi na wyszczupleniu ud i tyłka, bo mam figurę gruszkiChciałabym do was dołączyć, bo wierze, że będzie mi łatwiej zresztą będę się udzielać to będzie mniej czasu na podjadanie
|
|
#3964 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam 161 ( własnie zmierzył mnie brat bo nie byłam przekonana ) i waże 49,5 +/- moim celem jest 47 a własciwie waga mi nie przeszkadza tylko chciałabym miec szczuplejsze uda dlatego tez wprowadzam zdrowe odżywianie ![]() Gratuluje już spadku, najwazniejsze ze wiesz ze można bo juz widzisz efekty
|
|
#3965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dooobry...
Cytat:
początek miesiąca- dobry czas na zmiany ![]() Cytat:
zawsze to 300gr mniej Tabelki chyba nie mamy ![]() Dziewczyny złamałam sobie palca wskazującego u prawej ręki
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#3966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No co Tyyyyyyyyyy to coś robiła? to na pewno złamanie?
|
|
#3967 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3968 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=monika01011986;3326 4743] No ale w Londynie nie ma innych lekarzy??????
Współczuję są ale trzeba długo czekać . Wieczorem TŻ odwiózł mnie do szpitala i zrobili jakieś badania dali kroplówkę , kroplówka sie skończyła puścili do domu i myślą ze jest dobrze . Bo ja praktycznie od 3 dni nic nie jem jedynie jakieś papki bo jeśli zjem coś innego wszystko wymiotuje . ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
i powodzenia ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Po świętach jak mnie przestaną bóle męczyć to zaczynam biegać ! codziennie będę sobie śmigać po 20 minut a potem na dłuższe trasy ! aaaaa !
|
|
|
|
|
#3969 |
|
Zadomowienie
|
Część dziewczynki U mnie na wadze 61,2 kg
no ale nic Dziś byliśmy na giełdzie i kupiłam sobie rower za 180 zł i do tego koszyczek, muszę go dokręcić wkleję Wam zdjęcie Postaram się Was nadrobić pod koniec tygodnia Trzymajcie się cieplutko Kocham Was
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za mile przyjęcie
tinekk ja tak samo jak Ty chciałabym mieć szczuplejsze uda i jeszcze najbardziej to tyłeczek mniejszy A też bardzo zależy mi na ujędrnieniu tych dolnych partii ciała, bo to jest wielka galareta heroine86 taaak początek miesiąca jakoś tak bardziej mobilizuje ![]() zelka90 dziękuję
|
|
#3971 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam niemal taką samą wagę, te same problemy i takie same cele
|
|
|
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3973 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3975 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Jesuuu ale żeście napisały od wczoraj siedzę już chyba z godzinę i czytam bez końca My wczoraj byliśmy ze znajomymi na piwku wypiłam 3 desperadosy i jedno małe z sokiem oczywiście bańkę już miałam i było fajnie ![]() Dziś rano nawet też się dobrze czułam i kaca nie było ![]() Aaa byliśmy dziś na zakupach, kupiłam jeszcze jedną maskę z Pantene pro-v już zostało parę sztuk w sklepie aaa i kupiłam spodnie niebieskie Później powiem Tż żeby zrobił mi zdjęcia to Wam pokażę ![]() Aisza dziękuję a prawko zdałam za 2 razem już się nie mogę doczekać, aż je odbiorę Mireczko życzę Ci z całego serca, żeby wszystkie Twoje problemy i smutki wreszcie się skończyły Jesteś wspaniałą kobitką i zasługujesz na szczęście ![]() Heroine jej kochana, jak to się stało oby Witam nowe dietkowiczki
|
#3976 |
|
amor vincit omnia
|
pewnie ostatnia to robię
ale wybacz madzia, ostatnio jestem zabiegana i czytam z doskoku... strasznie się cieszę, że masz prawko z resztą- wiedziałam zę zdasz kurde, ale Wam zazdroszczę tych kolorowych spodni... moni czerwone też są świetne i wiesz co monia- dla mnie masz świetną figurę, ale masz rację, ze to Ty sama się musisz dobrze ze sobą czuć. i jeśli te 2 kg, czy 2cm w udzie dadzą Ci takie poczucie to pewnie, zgubisz to, bo masz siłę Milena bardzo fajny rower sama muszę się zainteresować co się dzieje z moim rowerem.. .ale to nie takie łatwe, bo jest w piwnicy w starym domu, a tam na domiar złego... są pająki, mnóstwo pająków no nic, może uda mi się w tygodniu skoczyć np z TŻ ![]() heroine co się stało??? masz szynę założoną? |
|
|
|
#3977 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny Kochane jesteście ale jakie zainteresowanie dziękuję taaaak, wiem, wariat jestem ale to już wiecie Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#3978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no ale trzeba było należycie oblać prawko! wpadłaś w szał zakupów widzę czekamy na zdjęcie!
|
||
|
|
|
#3979 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
taaaaaaaaaaaaaaaaaa Prima Aprilis !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3982 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
heja chudzinki
![]() Ja dziś zaszalałam ze spaniem poszłam wczoraj spać o 2 a wstałam dziś o 13 Synuś też spał więc wstawać nie musiałam nooo ale się w koncu wyspaliśmy!!!! Tego nam trzeba było ![]() Na wadze dzisiaj 59,6 wczoraj się dietki trzymałam i dziś już spadek aaajjjj jak sie cieszę Także od dziś aż do Świąt będę wzorowo jeść i ćwiczyć chcę ujrzeć chociaż znowu te 58,7 które były na początku marca zanim ta wstrętna angina mnie złapała. Mam nadzieję że szybko mi pójdzie i nie będzie ciężko ![]() Pogoda dziś ładna, słoneczko pięknie świeci ale jest zimno bo widzę że ludzie chodzą ubraniu jak eskimosi. Zjadłam małą miseczkę płatków z mlekiem 0,5% aaa no i dziś nie wypiłam tej wody z cytryną bo nie miałam rano wody przegotowanej zapomniałam wczoraj zagotować :P Muszę wymyślić jakiś dobry żart i zadzwonić do męża tylko nie wiem co mu za ścieme wcisnąc żeby łyknął :P on nawet nie wie że dzisiaj Prima Aprilis :P
|
#3984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do ćwiczeń to proponuję Ci kupić sobie hantle - koleżanka miała duże zwisające cycki a teraz wszyscy myślą że ma sylikony bo są takie ładne, dużo mniejsze i okrągłe. A ćwiczy właśnie z hantlami Co do spania w staniku to w czym to ma pomóc? Kurde spanie w staniku jest przecież strasznie nie wygodne..... No 300 g pomału ale ważne że spada coś Tabelki nie mamy i nie będziemy mieć Ja czegoś takiego nie uznaję. Mi to się kojarzy z jakimiś wyścigami czy "która lepsza". Swoją wagę i wzrost wpisujemy sobie w podpisie, większość z nas ma i dzięki temu wiemy ile ważymy ale to tak chętnych
|
|
#3986 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam nowe dziewczyny w wątku a u mnie zastój, wiem wiem wiem że on musi być i że to nieodłączny element diet i w ogóle ale i tak jakoś mnie dobija, od kilku dni nie jadłam kolacji, tylko późne obiady (17-18) ale chodziłam spać w miarę wcześnie, a waga nie malała, tylko wzrastała o 100 g co dzień. no przedwczoraj byłam na imprezie i zjadłam trochę kalorycznych rzeczy, a dzisiaj 60 min na rowerku stacjonarnym... zobaczymy co waga jutro pokaże pozdrawiam!! |
|
|
|
|
#3987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miło Cie poznać no i Witam w klubie gruszek ![]() widzę, że waga juz ładnie Ci spada także jak tak dalej bedzie dobrze szło to do wakacji ujrzysz 47 ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
Szkoda, że z tą imprezą nie wyszło... Ty to dobra dziewczyna jesteś ja bym swojego faceta nie puściła na żadną imprezę gdybym miała siedzieć sama w domu. Rower jak na swoją cenę to bardzo ładny na prawdę taniutko go kupiłaś teraz będziesz śmigać to pewnie moment schudniesz Też Cie kochamy zaglądaj do nas częściej
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo dziękuję, że we mnie wierzyłaś
ja tym razem trochę mniej, ostatnio już szłam z takim nastawieniem, że zdam, a teraz po prostu myślałam, co będzie to będzie Już już dodaję zdjęcia ![]() Heroine Ty wariatko jedna ![]() Zielonykotek a ja uwielbiam takie żywe kolory a w szczególności róż A co do wieku to wczoraj jedna laska ( nowo poznana dziewczyna kumpla ) myślała, że mam 19 lat jak jej powiedziałam, że jestem starsza od niej o rok to się mocno zdziwiła ( mam 23 )Dodaję zdjęcia w spodniach
|
#3989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasami tak jest.... ja miałam zastój dwu tygodniowy w tamtym roku, i choć robiłam wszystko to waga i tak stała. Trzeba to przeczekać po prostu i ładnie trzymać się diety. ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
taka okazja to trzeba było za imprezować Pokaż koniecznie spodnie !!
|
|
#3990 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty jeden dzień ładnie przestrzeganej dietki i już spadek super! ja muszę kupić sobie wagę nową, bo jak na razie to ważyłam się u TŻ, a wiadomo, że po południu waga większa niż rano ![]() Cytat:
![]() a ten zastój może być powodowany tym, że nie jadłaś kolacji, naprawdę. Bo ja przez jakiś czas nie jadłam kolacji, a waga ani rusz! zaczęłam jeść normalnie 5 posiłków(starałam się
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

Od dłuższego czasu was podczytywałam tak mi się spodobał ten wątek ale jakoś nie miałam odwagi napisać
Ale, że dzisiaj mamy początek nowego miesiąca tak więc i u mnie czas na zmiany 

(których niestety niecierpię) Żeby chociaż jeszcze wyglądał ładnie po zdjęciu stanika- nic z tego!

Chciałabym na wadze ujrzeć 4 z przodu co najmniej te 49 ale moim celem jest 48kg bo przy tej wadzę czuje się najlepiej 

Coś Ty narobiła

ale wybacz madzia, ostatnio jestem zabiegana i czytam z doskoku... strasznie się cieszę, że masz prawko
Dziewczyny Kochane jesteście
no ale trzeba było należycie oblać prawko!