|
|
#1591 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.4
dzięki Dziewczynki, cieszę się że jesteście ze mną
|
|
#1592 |
|
Wtajemniczenie
|
nie martw sie ja tez serduszko zobaczylam okolo 7 tyg nic sie nie martw cierpliwie czekaj teraz zajmij sie czyms przyjemnym i nie mysl tyle to wszystko szybko zleci i bedziesz miec dzidzi przy sobie..
|
|
#1593 |
|
Zadomowienie
|
agasobo pożadne
zacisniete!!!u Gabrysia już mniejszy katarek, ale podobno może byc z powodu wyżynających się zabków, dziąsła coraz bardziej dają mu znać fajnie znęca sie nad gryzakami, dla mnie to fajnie a on cierpi ; też jak spi to tak fajnie jeczy/placze przez sen a mi sie smiać chce a mąż mówi ze dziecko płacze a ty sie smiejesz, co z ciebie za matka![]() i juz skonczył 6 miesiecy, jak ten czas leci a ja zaraz (23kwietnia) do pracy wracam...... dziadek zdecydował sie na operację, skierowanie ma na 21maja do szpitala, wiec tez codzennie zastanwiam sie i modlę aby przezył operacje bo nie jest jeszcze taki stary w tym roku 79lat skonczy.
MY http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007081800800830.png jak ten czas leci ![]() GABRYŚ http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlanli1urid44j.png Laura http://www.suwaczki.com/tickers/bhywt5od6j7a6i21.png Edytowane przez magdulec Czas edycji: 2012-03-29 o 10:28 |
|
|
|
|
#1594 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1595 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziwczynki. Bardzo dawno mnie tu nie bylo. Bardzo duzo tez zmienilo sie w moim zyciu. Zmienilam miejsce zamieszkania prace tez. Od pol roku mam nowego Tz czyli w sumie nie taki nowy ale jednak inny
jak narzie mam zawieszone starania o dzidzie ale moze kiedys.LAST@ 27,03,2012 POZDRAWIAM
Nie rezygnuj z nadziei, nie daj się ponieść rozpaczy z powodu tego, co się stało. Opłakiwanie tego, co nie wróci, co zostało stracone bezpowrotnie, jest najgorsza z ludzkich słabości." - Khalil Gibran
Edytowane przez kobra913 Czas edycji: 2012-03-29 o 18:30 |
|
|
|
|
#1596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki, żeby Ci się wszystko ułożyło! Dzięki, czuję się dobrze. Tak szczerze mówiąc to teraz chyba najlepszy etap ciąży u mnie... Choć brzuszek przeszkadza w różnych czynnościach. Wyprawka... Mam już prawie wszystko oprócz wózka i kosmetyków dla dziecka. Wózek będziemy oglądać w kwietniu, a kupimy pewnie w maju, w maju też spakuję torbę i kupię pozostałe rzeczy. A jak u Ciebie? Wszystko dobrze? Dużo jeszcze musisz kupić? Cytat:
My dziś zaczynamy 29 tydzień. Zostało około 84 dni. ![]() W czwartek byłam z tatą na działeczce, mieliśmy wznowienie granic. Załatwiliśmy też sprawę ogrodzenia w starostwie i odpukać: wszystko nam się w miarę dobrze układa. Oby tak dalej. Widziałam na działce bociana... Podobno dobra wróżba! ![]() Zostawiam fluidki i życzę przyjemnego weekendu! |
||
|
|
|
|
#1597 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście mocno zaciśnięte Cytat:
- Oczywiście są Cytat:
za operację dziadka A Gabryś to już poważny kawaler ![]() Cytat:
Cytat:
chyba pora zacząć trzymać za szybki i bezbolesny poród ![]() U nas jakoś leci, dziewczyny póki co zdrowe - co prawda co chwilę pojawia się nam jakiś katar czy kaszel ale takie uroki tej pory roku niestety Izul broi na całego - nie wiem skąd te dzieci mają tyle siły i energii - nadal jest małym i suchym okruszkiem (mając 16 miesięcy waży 8,6 kg Teraz głowę zaprząta mi komunia Kingi - robię w domu bo nie mam kasy na lokal i muszę wymyślić jakieś menu itd a mam zupełną pustkę w głowie.... Edytowane przez kotek81 Czas edycji: 2012-05-15 o 19:59 |
|||||
|
|
|
|
#1598 |
|
Wtajemniczenie
|
agasobo,ale strachu sie ojadlas,wspolczuje;(nie martw sie bedzie dobrze!!!uslyszysz serduszko juz niedlugo
kotek ale masz juz duza laske zdrowka dla niej i pozdrowienia!a ja znow przez ostatnie kilka dni czekalam na @ spozniala sie 3 dni myslalam ze bedzie jak ostatnio..no ale dzis chwala Bogu dostalam... teraz mamy tyle praacy w domu,dobudowa,wieczne remonty,maz zakupil mi prysznic z hydromasazami itp i wgl i nie mam sil na drugie dziecko,jeszcze nie czas na mnie zreszta Lenka daje mi popalic chce juz chodzic ale jej jeszcze nie wychodzi oprowadzam ja ile sie da ale musialam zapozyczyc chodzik bo juz rady nie dawalam,lekarz nie kazal chodzika no ale coz,chce jeszcze pozyc;(poza tym wsio ok i jakos leci do przodu podczytuje was i zycze wszytskim staraczka o szybkie zafasolkowanie moze jakiej jajeczko w te swieta u wiekszosci zawita! ![]() buzki
|
|
#1599 | ||
|
Zadomowienie
|
agasobo
nadal!!!Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w zasadzie też ok. Tylko bóle brzucha i krzyża mi dokuczają jak zwykle ![]() Wyprawkę kompletujemy. Sporo już mamy. Po świętach ruszamy z urządzaniem pokoiku Małego. Doczekać się nie mogę ![]() Musimy kupić jeszcze szafę i komodę, wózek, nakładkę na przewijak i jakieś tam drobiazgi do pokoju. No i dla mnie jeszcze akcesoria do szpitala. Ale z tym mamy jeszcze czas. Chociaż, to tak szybko ucieka... ![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Ale Izunia rośnie Dla wszystkich staraczek
|
|
|
#1601 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ze starankami spokojnie,teraz z nowym tż spędzajcie czas ze sobą na dzidzie przyjdzie odpowiednia poraCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jeśli nie czas na dziecko i wiecie o tym to nie lepiej jakoś się zabezpieczyć,tylko z miesiąca na miesiąc zamartwiać się czy czasem nie jesteś w ciąży ![]() a ty już 24 tc ale czas leci a jakieś imię już wybrane?
|
|
|
#1602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To duże wyzwanie przed Tobą. Ale najważniejsza jest atmosfera, żeby nie zatracić prawdziwego sensu tej uroczystości. Będzie dobrze! Cytat:
![]() I mi kręgosłup daje znać o sobie, dziś wybrałam się do laboratorium na badania i myślałam, że do domu się nie dowlekę... A chciałam sobie spacerek dla zdrowa zrobić.. Już się nie mogę doczekać... ![]() Zostawiam kilka fluidków, wiosna powoli się rozkręca, są już bociany, więc może coś zakiełkuje... ![]() |
||
|
|
|
|
#1603 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() agasobo - będzie dobrze, już niedługo usłyszyz serduszko swojego Maleństwa... Tacca i Irmusia81 - jak ten czas szybko leci... jeszcze troszkę i będziecie przytulać Wasze Skarby ![]() kobra913 - fajnie, że się odezwałaś i że Ci się wszystko układa ![]() kotek81 - ale ta Twoja córeczka już duża... a dopiero co pamiętam, że Cieszyłaś się z dwóch kresek ![]() po tych Szkrabach widać jak czas szybko leci...cherubinka trzymam kciuki ![]() Mnie wczoraj dopadł jakiś straszny wirus, wymiotowałam dalej niż wiedziałam, nie poszłam do pracy i pół dnia przeleżałam w łóżku, wieczorkiem na szczęście było lepiej, bo maiłam wizytę kontrolną u gin. Powiedział, że HSG potwierdziło, że jest ok polecił mi jednak konsultacje z lekarzem w klinice i inseminacje. Dziś będę się umawiać do tego lekarza co mi polecił. Zobaczę co on mi powie... Miłego dnia
|
|
#1604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czas jest niesamowity..Zdrowiej szybko. Wiosna, wirusów pełno...Trzymam kciuki za wizytę i inseminację.
|
|
|
|
|
|
#1605 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki
![]() dziękuję za wszystkie kciukasy, okazały się bardzo pomocne ![]() dzisiaj widziałam swoją małą fasolę, ma aż 11,5 mm i serduszko jej bije 120 uderzeń/min ![]() tak więc jestem PRZESZCZĘŚLIWA ![]() dobranoc
|
|
#1606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje!!! Niesamowite uczucie, prawda?
|
|
|
#1607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochane! Życzę Wam zdrowych i spokojnych Świąt Wielkanocnych! |
|
|
|
|
|
#1608 | ||
|
Wtajemniczenie
|
No to do roboty
Cytat:
Gratulacje!!!---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
Cherubinko- kciukasy mocne Tak szybciutko podcyztałam, co tam u Was póki moje maleństwo śpiocha. Wizaż poszedł trochę na bok, bo czasu brak. Wróciłam do pracy, na razie po 4-5 godzinek, i piatki mam wolne Dlatego tu teraz jestem W sumie to fajnie Tylko chciałabym móc się sklonować. Jedna ja by była w domu z dzieckiem, a druga by pracowała na cały etat Bo chciałabym i to i to hehe Pewnie już nie zajrze przed świętami, zatem: Wesołego jajka i pomyślnego zajączkowania się (to tak głównie do staraczek )
14 sierpnia 2010 4 listopada 2011 Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2012-04-06 o 09:12 |
||
|
|
|
|
#1609 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() było super, mój tż prawie się popłakał jak słyszał serduszko.... kurcze dziewczyny marzenia naprawdę się spełniają... czasem trzeba tylko trochę poczekać
|
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
agasobo SUPER!!!!!!
|
|
|
|
|
#1611 |
|
Zadomowienie
|
super cieszę się bardzo!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ja już powoli pakuję się na wyjazd Cytat:
życzę spokojnego przebiegu ciąży!! Kochane nie będzie mnie prawie 3 tygodnie...odezwę się jak wrócimy Życzę Wam wesołych i spokojnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajeczka i mokrego dyngusa. |
|
|
|
|
|
#1613 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo się cieszę i życzę żeby dalszy ciąg ciąży był znacznie bardziej nuuuudny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
udanego pod każdym względem wyjazdu życzę ![]() Dziewczyny i ja Wam złoże życzenia już teraz, bo nie wiem czy znajdę czas żeby jeszcze zajrzeć: Wesołych, radosnych i rodzinnych Świąt dziewczyny a przy okazji: Kochanym Staraczkom życzę, żeby każdej marzenia się spełniły, żebyscie się doczekały tych swoich cudów Ciężarówkom życzę spokojnych ciąż, zdrowych maluchów, bezbolesnych kopniaków i lekkich porodów A Mamom zdrowych, grzecznych, szybko (ale nie za szybko ) rosnących szkrabków i na koniec się pochwalę - mamy 2 zębolki na dole
|
|||
|
|
|
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochane, Wszystkim Wam życzę zdrowych, wesołych, pogodnych i rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy
|
|
|
#1615 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Witam z kawką. My jutro mamy wizytę i usg 30 tygodnia. Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze... ![]() Wczoraj rozpakowały nam się 2 mamy majowe i zdałam sobie sprawę, że to może być jeszcze 10 tygodni a może być i 5. Strach mnie ciut obleciał...
|
|||
|
|
|
|
#1616 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
z jednej strony chce mi sie juz do ludzi a z drugiej Garbys juz taki fajny codziennie nowe umiejetnosci zdobywa, bawić sie z nim można, stawać juz chce na łapkach.gratuluje ząbków u nas juz "prawie" są bo jescze nie przebite ale jak stuka sie łyżeczką w dziasło to słychać że są tacca za usg!!!
|
||
|
|
|
|
#1617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dotrwaj do samego końca,wiadomo przypadki są różne,ale trzeba mysleć pozytywnie Cytat:
Pomarzyć sobie można. Gratuluje ząbeczków,ja to jak stukałam łyżeczką i ząbek się odzywał to już brałam to ,ze ząbek już jest na początku pomalutku te ząbki się wykluwają,u nas zanim wysosnął troszeńkę poza dziasło to troche mijało jeszcze
|
|
|
#1618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do rozpakowania- nie bój się na zapas Przesyłam dla staraczek
|
|
|
#1619 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ja się powoli zastanawiam kiedy wrócę do pracy... Szczerze mówiąc: nie chce mi się, ale kto wie co będzie później... Może będę się modliła o powrót. Ale nie wydaje mi się. Posiedziałabym trochę z małym... Przynajmniej dopóki roczku nie skończy. ![]() Cytat:
Zgadzam się z Tobą. Macierzyński powinien być dłuższy... W ogóle zabezpieczenie dla kobiet powinno być lepsze. Wtedy nie jedna z nas nie miałaby dylematu czy decydować się na pierwsze/ew. kolejne dziecko... Buziaki dla Was! Cytat:
Mam nadzieję, że mały ma zamiar jeszcze w brzuchu te 2 miesiące poprzebywać... Gdzie mu będzie lepiej... |
|||
|
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
Zostawiam fluidki od mojego 3-tygodniowego szkraba
![]() Załącznik 4616806
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2012-07-30 o 14:09 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.

zacisniete!!!
; też jak spi to tak fajnie jeczy/placze przez sen a mi sie smiać chce a mąż mówi ze dziecko płacze a ty sie smiejesz, co z ciebie za matka
bo nie jest jeszcze taki stary w tym roku 79lat skonczy.
Przez 2 cykle mam brać tabletki anty
...tylko kto mógł przewidzieć, że tak zareaguję? Do IUI będę stymulowana gonalem, bo dopytałam gina.
jak narzie mam zawieszone starania o dzidzie ale moze kiedys.
- Oczywiście 

zdrowka dla niej
jeśli nie czas na dziecko i wiecie o tym to nie lepiej jakoś się zabezpieczyć,tylko z miesiąca na miesiąc zamartwiać się czy czasem nie jesteś w ciąży 

) rosnących szkrabków
z jednej strony chce mi sie juz do ludzi a z drugiej Garbys juz taki fajny codziennie nowe umiejetnosci zdobywa, bawić sie z nim można, stawać juz chce na łapkach.