Mundial 2006 = Przystojniacy - Strona 865 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-27, 17:45   #25921
xtalciax
Zakorzenienie

Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy

Cytat:
Napisane przez tricomi Pokaż wiadomość
Tri jasnowidzka ale przeżycie Lepper i Rydzyk na żywo
no tri od razu mi te życzenia przecz oczyma stanęły

przeżycie że szok
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-27, 17:49   #25922
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Napisane przez sloncee Pokaż wiadomość
Gorzej, gdyby jakaś inna fanka Smolarka tez miała podobny napis Podejrzana sprawa
buehehe... juz to widze oczyma swojej jakze bogatej i ogromnej wyobrazni

Cytat:
Napisane przez xtalciax Pokaż wiadomość
a więc swoją opowieść zaczynam

wchodzimy do kaplicy atam wychodzi na nas nikt inny tylko ojciec Rydzyk i cos ta z nami zaczal gadac ja to się nic nie odzywałam bo myślałam że za momento parsknę śmiechem bo mi sie wszystkie kabarety od Majewskiego przypomniały + życzenia od Tri a on do nas 'jak chcecie to poczekajcie bo za chwile przyjedzie wicepremier Lepper ' no to my dawaj stoimy dalej i podjechał Lepper z ochroną i podchodzi do nas 'dzień doby' podaje rękę a Natalia jak zawsze w rękawiczkach stoi i ściągam zębami tę rękawiczkę i mówię do niego 'momencik, zdejmę rękawiczkę bo to tak niekulturalnie' potem całą drogę do domu sie smiałam bo takich 2spotkać 3-go stopnia się nie spodziewałam
hihiih... niezle spotkanie... nie ma co esz... a mi to sie takie nie przytrafiaja... widzialam w zyciu ze slwanych osob (?) tylko sidneja polaka XD a ze jakos mnie nei zachwycal to tyle z tego bylo

ale jakbym byla z moim tata i by takie doborowe towarzystwo sie zebralo jak lepper i rydzyk to chyba bym uciekla bo on zawsze cos odpali ;P

przypomnialo mi sie jak raz jak zwykle w wakacje poszlismy sobie na starówke gdanska i jakis pochód był... nie pamietam czego xD a moj tata wybiegl na srodek...zaczal machac rekami i krzyczec jakas przyspiewke wiejskiego klubu sportowego z naszych okolic ... myslałam, ze sie posikam xD
albo w te wakacje...wychodzimy ze sklepu... ja, moja sis cioteczna i ciocia ... i moja ciocia idzie sobie chodniczkiem... wymachuje ręką... a za nią szedł facet... i mu pacnęła ręką prosto w jajka ... o dzizys... myslałam, ze sie posikamy na srodku ulicy xD a obok nas stalo malzenstwo niemcow...spojrzelismy sie na siebie rownoczesnie...i parsknelismy smiechem...pozniej cala droge ciocia ze smiechu sie uspokoic nie mogla... a my wraz z nia ... biedny pan
Cytat:
ale Odi ma minę
tja...udaje twardziela... bo rece trzyma w kieszeniach...ale pewnie mysli (jak spora czesc osob), ze basti ma zapedy gejowskie

FOTKI:
porównanie busów reprezentacji z roku 2006 i 1974
basti
trochito i jego bryka
... chłopcy na premierze ein sommermaerchen ... nie moge na to patrzec...nie rozumiem jak komus sie moze zdawac, ze do czarnego garnituru pasuja brazowe szuzy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytułu.JPG (51,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3434.jpg (76,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 323707106_6db0f00c9a.jpg (51,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 323706996_7e12c6daa7.jpg (96,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 272443731_b1cddce215.jpg (101,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 227538036_bed0167d7c.jpg (115,8 KB, 1 załadowań)

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-27, 17:54   #25923
sloncee
Wtajemniczenie

GG do sloncee Wyślij wiadomość przez MSN do sloncee Send a message via Skype™ to sloncee

Cytat:

wiecie jakie tłoki w pociągach były masakra. W wigilię musiałam czekać na kolację wigilijną aż do 19stej a potem prezenty widać byłam grzeczna bo Mikołaj mnie szczodrze obdarował hehe. a w Boże Narodzenie to się tak obżarłam że miałam brzuch jak 2 3cim miesiącu ciąży

ale najlepsze są przygodny dnia 2go padniecie
pojechaliśmy do Torunia sobie pospacerowac i przy powrocie przejeżdżaliśmy koło Rdia Maryja () no to mówimy wpadniemy na modlitwę

wchodzimy do kaplicy atam wychodzi na nas nikt inny tylko ojciec Rydzyk i cos ta z nami zaczal gadac ja to się nic nie odzywałam bo myślałam że za momento parsknę śmiechem bo mi sie wszystkie kabarety od Majewskiego przypomniały + życzenia od Tri a on do nas 'jak chcecie to poczekajcie bo za chwile przyjedzie wicepremier Lepper ' no to my dawaj stoimy dalej i podjechał Lepper z ochroną i podchodzi do nas 'dzień doby' podaje rękę a Natalia jak zawsze w rękawiczkach stoi i ściągam zębami tę rękawiczkę i mówię do niego 'momencik, zdejmę rękawiczkę bo to tak niekulturalnie' potem całą drogę do domu sie smiałam bo takich 2spotkać 3-go stopnia się nie spodziewałam

OMG, jakie spotkanie

--------------

Idę z psem na spacer Chyba już dziś nie wpadnę, pa

''Dreszcz najsłodszy, że pragnę i razem się boję! ''

L.Staff
sloncee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-27, 17:55   #25924
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

wiecie... nie zauwazylam na filmiku z 'danke deutschland', zeby basti tak sie wieszal na odim ... a szkoda
timo & lami = eskimoski ;d
klinsi speszyl fuer tri
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 185889325_e651e4a80f.jpg (72,2 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 185889660_ec05d2d674.jpg (97,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 185889753_af916261e6.jpg (94,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 185889999_56ae5488ee.jpg (80,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 185890445_2289e27d99.jpg (55,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 185890576_b45f9252fe.jpg (73,1 KB, 1 załadowań)

Stary 2006-12-27, 18:00   #25925
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

podo und odo

ale widze, ze kazdy czyms zajety...ale na pewno nie moimi fotkami
to zmykam... potem reszte fot dodam
za duzo wolnego czasu mam, bo sie wloke od tv do ksiazki mojej...potem troche do jedzenia i znowu do ksiazki...a potem znowu do kompa XD ... a dupska sie ruszyc z domu nie chce...bo nie ma z kim... bo zimno jak nie powiem co...bo...bo dobrze mi w domciu

baj małolaty
za was
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 185890873_29dce5bca4.jpg (108,4 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 185891274_0062aee853.jpg (91,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 185891601_64683edf0e.jpg (101,8 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 185891680_98c788cced.jpg (65,6 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 185891899_7fd46fc55d.jpg (46,6 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 185892387_a7fa271ed0.jpg (58,1 KB, 0 załadowań)

Stary 2006-12-27, 18:04   #25926
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość
wiecie... nie zauwazylam na filmiku z 'danke deutschland', zeby basti tak sie wieszal na odim ... a szkoda
klinsi speszyl fuer tri

Lahmi to jest taka mskoteczka
Stary 2006-12-27, 18:05   #25927
mav
Zakorzenienie

GG do mav Wyślij wiadomość przez MSN do mav

Cytat:

wiecie jakie tłoki w pociągach były masakra. W wigilię musiałam czekać na kolację wigilijną aż do 19stej a potem prezenty widać byłam grzeczna bo Mikołaj mnie szczodrze obdarował hehe. a w Boże Narodzenie to się tak obżarłam że miałam brzuch jak 2 3cim miesiącu ciąży

pojechaliśmy do Torunia sobie pospacerowac i przy powrocie przejeżdżaliśmy koło Rdia Maryja () no to mówimy wpadniemy na modlitwę

hehe no niezle

Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc.....

mav jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-27, 18:18   #25928
xtalciax
Zakorzenienie

kochane ja wpadnę potem bo musze ponadrabiać zaległosci

do zoba
Stary 2006-12-27, 18:45   #25929
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:
klinsi speszyl fuer tri
'danke Magda'

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=kjl6jICfpVw

Ten filmik to mój ulubiony
obejrzałam ten filmik i z tekstem do mojej sis: "gówniarz jest w moim wieku a ma taki domek"
czemu Ci młodzi piłkarze mają taki problem z dozowaniem żelu

dziewczyny ja uciekam, jutro o 7:30 mam pociąg do Krakowa
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-27, 19:16   #25930
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
heeeeeeeeej
jestem już w domu

zaraz wam opowiem o świętach to się posikacie ze śmiechu a potem musze ponadrabiac zaleglosci
witaj w domu kochana

Cytat:
Smutno i mrocznie na tym klipie

Obejrzałam przy okazji 'sacrum' taki sobie teledysk zrobili

ja kocham takie mroczne klimaty
jakbym siebie w tym teledysku widziała
a w sacrum ta blondynka ma fajne loczki
i Kasia fajnie wygląda nawet

Cytat:
BASTI ... danke basti !!!!
Basti such star

Cytat:

a nie no to spotkanie mega Rydzyk + Lepper = ataki śmiechu
Stary 2006-12-27, 19:21   #25931
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=kjl6jICfpVw

Ten filmik to mój ulubiony
aaa Słońce rozbudziłaś we mne letnie wspomnienia tysiące razy oglądałam ten filmik, szczególnie czołówke kocham jak on śpiewa, kocham te początkowe gesty kocham tą piosenke i kocham jego ale tak z daleka
Stary 2006-12-27, 19:38   #25932
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

heh, tak sobie przypomniałam że na maturze rozszerzonej jest temat opisania meczu piłakrskiego i że to takie trudne bo trzeba opisać emocje kibiców ( phi, dziewczyny mdleją na widok Smolarka, faceci drą sie ile wlezie ) albo zachowanie piłakrzy po meczu (też łatwe)
ja poprosze taki temacik
Stary 2006-12-27, 19:50   #25933
xtalciax
Zakorzenienie

ufff................przek opalam sie przez wszystkie strony zaleglosci
Stary 2006-12-27, 19:57   #25934
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
heh, tak sobie przypomniałam że na maturze rozszerzonej jest temat opisania meczu piłakrskiego i że to takie trudne bo trzeba opisać emocje kibiców ( phi, dziewczyny mdleją na widok Smolarka, faceci drą sie ile wlezie ) albo zachowanie piłakrzy po meczu (też łatwe)
ja poprosze taki temacik

super temat :lo:
Stary 2006-12-27, 19:57   #25935
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
ja poprosze taki temacik

super temat
Stary 2006-12-27, 20:00   #25936
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
ufff................przek opalam sie przez wszystkie strony zaleglosci
brawo
Stary 2006-12-27, 20:04   #25937
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
super temat
ehhh to jest dla mnie temat marzenie chyba bym sie posikała ze szczęście jakbym taki dostała musze go wymodlić
Stary 2006-12-27, 20:09   #25938
Gosiak84
Zadomowienie

Cytat:
do was? do was? zaraz ci takie baty zrobie, ze cie wlasna matka nie pozna ... a co to? czujesz sie tu juz jako gosc? tylko bys srpobowala
ok, do NAS
Cytat:
chwaliłam się na ebisiowym, to tutaj też Wam pokaże co dostałam od siostry- wariatki natomiast od kolegów, których zamęczam piłkarsko na wszelkie sposoby dostałam tego lewka, którego ochrzcili bez mojej wiedzy nie inaczej jak.... EBI!
ekstra prezent

Cytat:
i na dzień dobry wiadomość o Ronaldo :

http://sport.interia.pl/wiadomosci-d...ejszy,851452,6

no Gosia, i co teraz powiesz ?
ech, twój program treningowy skutkuje, tylko pogratulować
Cytat:
aaaaa i mam powód do dumy
Tymoszczuk najlepszym piłkarzem Ukrainy

Kapitan Szachtara Donieck Anatolij Tymoszczuk został uznany po raz drugi najlepszym piłkarzem na Ukrainie. Poprzednio triumfował w plebiscycie dziennika "Ukrainian Football" cztery lata temu

27-letni Tymoszczuk, pomocnik, który obronił z Szachtarem mistrzostwo Ukrainy (zawodnikiem tej drużyny jest Mariusz Lewandowski), zdobył w ankiecie 379 punktów. Wyprzedził Andrija Szewczenkę z Chelsea Londyn (239 pkt) i Serhija Rebrowa (227 pkt) z Dynama Kijów.

yes yes yes

a jaka piękna focia
za Anatolija , ekstra wyszedł na tej fotce

Cytat:
e tam zajeta... radosna...szczesliwa...al e dla innych tez znalazlabym czas - oczywiscie gdyby ktos raczyl sie odezwac
dziekuje...bardzo smaczne bylo

eee... mi sie on jakos nie podoba...ale nie widzialam go w zadnym filmie to nie mowie...bo czasem tak bywa, ze ktos na zdjeciach brzydko wychodzi a w filmie ladnie ;P

brawa !!! za was...

hihihi... juz cie widze na tym stadionie krolowa wieczoru ... chetnie bym sie wybrala na mecz z pania smolarek

a ja wlasnie zostalam sama w domciu...z psiulą znaczy...siedzi u mnie na kolanach i lamentuje strasznie, ze go zostawili w domu i muszę do niego mowić ciagle i od czasu do czasu poglaskac, bo inaczej to sie zaryczy na śmierć
u mnie pada...deszcz paskudnie...ale mimo to aż dziw... humor mam super ekstra kul ... i slucham sobie 'fc bayern stern des suedens...' tralalala

haha...nie no nie wyrabiam z beki... moj pies wlasnie wrocil zlamentowany z dolu... bo sprawdzal czy ktos tam zostal i musialam go wziac z powrotem na kolana, ale on chcial usiasc mi na rece...i tak oto pisze do was jedna reka...bo na drugiej musze go trzymac ... co za bambo xD
kochana psineczka
Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość
Hejo

Super że jesteś i że lepiej się czujesz

Ja tęskniłam

o proszę

Artur Boruc dementuje

W związku z "rewelacjami" jakie zamieściła w ostatnich dniach brytyjska prasa, a które zostały przedrukowane w Polsce, poprosiliśmy Artura Boruca by zabrał głos w tej sprawie. "Prasa rozdmuchała do niebotycznych rozmiarów fakt, iż moja żona Kasia spędza święta w domu, a ja siedzę w Glasgow. Muszę zmartwić wszystkich plotkarzy - niech nikt nie doszukuje się w tej sprawie sensacji, bo jej nie znajdzie - wszystko jest w porządku" - mówi Artur. "Chciałbym dodać, że moje prywatne życie, jak i życie mojej żony, nie powinny nikogo obchodzić. To co robimy jest tylko i wyłącznie naszą sprawą" - dodaje. Słowa Artka potwierdza Kasia. "Tak się złożyło, że Artur grał w święta mecz i nie było możliwości by choć na jeden dzień pojawił się w Polsce. Moi rodzice nie mogli nas odwiedzić, dlatego ja pojechałam do nich" - wyjaśnia. "Zdaje się, że media, nie mogąc doczepić się do formy sportowej Artura, szukają taniej sensacji. Gra bardzo dobrze, trzeba mu więc 'dowalić' w inny sposób. Tylko że życie pozasportowe to nasza sprawa i nie życzymy sobie by ktoś się w nie wtrącał" - kończy.
Artur wziął dziś udział w spotkaniu Celtic - Dundee Utd. Celtic zremisował 2:2.

Głupie plotkarskie szmatławce

Mój kochany Arczi
brawa dla Arcziego, chlupnijmy za niego , oglądałam wczoraj końcowe minuty tego meczu na Polsacie Sport, tak mało brakowało, żeby w ostatniej minucie Celtic strzelił brameczkę, ja już krzyczałam że bramka, ech, ale brakowało tyci tyci
Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość
wow

Cytat:
chcialabym zdemenotwac ... juz dawno nie panna... bo szwajnsztajga podolska z dawien dawna ... a nacktmull po rodzicach ;P

dziekuje kochana, ze sie wytrudzilas...soł...wyjaz dówki? za***ioza...o wiele bardziej je lubie niz hołmy XD ale czy to są jakieś rozmary dla dzieci czy co? sori... jestem noga w te sprawy ... ja mam 1,70 wzrostu... to nie wiem jak to tam xD ;P ale poczekam na dalsze instrukcje i wyjasnienia
ale kocham cie za to xD ... wiece z reszta, ze ja was wszystkie ...

hejo
a ja ci powiem za to, ze dzis na eurosporcie ogladalam chyba lige mistrzow z poprzednich lat...i były mecze milanu pokazywane...a moze i nadal to leci...warto przylukac w kazdym razie... grał tam jeszcze szewa a nie jestem obeznana tez w historii milanu wiec nie wiem jak to tam z fifim
witaj w domu
my ciebie też

Cytat:
'Cristiano Ronaldo. Tak, wiem, wszystkie czytelniczki w tym momencie sikają z wrażenia, mdleją i padają na podłogę.

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro - tak powtórzę to, żeby podwoić w/w objawy.

Cristiano Ronaldo to beznadziejnie bezproduktywny piłkarz, którego każdy szanujący się menedżer powinien trzymać na ławce dopóki nie zmądrzeje. Czyli zawsze trzymać go na ławce.

- Cristiano jest dobrym dryblerem. Tylko po co? ZAWSZE traci piłkę/wykopuje ją w trybuny/czasem uda mu się wywalczyć aut. Najlepsze co potrafi to oddać piłke do tyłu
- Cristiano spowalnia wszystkie kontrataki. To głównie przez niego Portugalia była tak bezradna w meczu półfinałowym.
- Cristiano się przewraca. Zawsze.
- Cristiano to symulant jakich mało. Nie tyle się przewraca, co wręcz wyskakuje w górę i z wielką gracją upada na trawkę. W locie obserwuje sędziego, macha rękoma, wykrzywia ryj i zastanawia się, czy nie pobrudzi sobie za bardzo spodenek
- Cristiano jest miękki. Najmniejszy wślizg to potworna, monstrualna kontuzja. Ah
- Czy ktoś widział kiedyś Cristiano wygrywającego pojedynek główkowy? Bo ja nie. On się przewraca. Zawsze.
- Cristiano nie umie podawać. Przestaję wierzyć w to, że on nie chce podawać. On po prostu nie umie.
- Cristiano wyleci z Man U, bo cierpliwość się skończyła. To był wielki talent, wielka szansa dla Man U i dla Portugalii. W tej chwili już wiadomo, że nic z niego nie będzie. Jest za głupi.'

O mamciu, to ma być cała prawda o Crisie?! Trochę przesadził ktoś, kto to pisał
nie ma się czym przejmować, nieważne czy piszą źle czy dobrze, ważne żeby pisali, a tak na serio to każdy ma fanów i antyfanów i nie ma się czym martwić

Cytat:

no nieźle , a twój tekst do Leppera , mam nadzieję, że się nie zbliżał do ciebie za bardzo

byłam dzisiaj u fryzjera, świetnie się czuję w nowej fryzurze , mimo, że mam krótsze o ok 20 cm to wogóle tego nie czuję i na szczęście nie żal mi że obcięłam długie włosy. Idę teraz na film z J. Carreyem, buziaki
Gosiak84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-27, 20:20   #25939
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez Gosiak84 Pokaż wiadomość

ech, twój program treningowy skutkuje, tylko pogratulować

za Anatolija , ekstra wyszedł na tej fotce

brawa dla Arcziego, chlupnijmy za niego , oglądałam wczoraj końcowe minuty tego meczu na Polsacie Sport, tak mało brakowało, żeby w ostatniej minucie Celtic strzelił brameczkę, ja już krzyczałam że bramka, ech, ale brakowało tyci tyci

byłam dzisiaj u fryzjera, świetnie się czuję w nowej fryzurze , mimo, że mam krótsze o ok 20 cm to wogóle tego nie czuję i na szczęście nie żal mi że obcięłam długie włosy. Idę teraz na film z J. Carreyem, buziaki
a mówiłam że go odchudze, mówiłam ?
za Antka ahhh, wiem on cały jest ekstra tkaiego faceta mieć
za Arcziego
szkoda że nie masz aparatu to byś sie nam pokazała
narazie
Stary 2006-12-27, 20:22   #25940
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:

no nieźle , a twój tekst do Leppera , mam nadzieję, że się nie zbliżał do ciebie za bardzo

ta jeszcze mówiłam ten tekst z rękawiczką w buzi bo ją ściągałam zębami

nie zbliżał się , i nie proponował mi pracy
Stary 2006-12-27, 20:26   #25941
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
ta jeszcze mówiłam ten tekst z rękawiczką w buzi bo ją ściągałam zębami

nie zbliżał się , i nie proponował mi pracy
całe szczęście
Stary 2006-12-27, 20:39   #25942
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Cytat:
chcialabym zdemenotwac ... juz dawno nie panna... bo szwajnsztajga podolska z dawien dawna ... a nacktmull po rodzicach ;P

dziekuje kochana, ze sie wytrudzilas...soł...wyjaz dówki? za***ioza...o wiele bardziej je lubie niz hołmy XD ale czy to są jakieś rozmary dla dzieci czy co? sori... jestem noga w te sprawy ... ja mam 1,70 wzrostu... to nie wiem jak to tam xD ;P ale poczekam na dalsze instrukcje i wyjasnienia
ale kocham cie za to xD ... wiece z reszta, ze ja was wszystkie ...

hejo
a ja ci powiem za to, ze dzis na eurosporcie ogladalam chyba lige mistrzow z poprzednich lat...i były mecze milanu pokazywane...a moze i nadal to leci...warto przylukac w kazdym razie... grał tam jeszcze szewa a nie jestem obeznana tez w historii milanu wiec nie wiem jak to tam z fifim
witaj w domu
Och ajm sory mrs Szwansztajga-Podolska
No wiesz, zależy jak na to patrzeć, bo jeśli masz 20 lat i masz 152 wzrostu to to rozmiary jak najbardziej kobiece Ale nie. To dla dzieci jest
Ja mam 167cm i myślę, że jakbym ubrała tę na 152 ze Szwajnim to by mi była akurat Taka sexi przylegająca
I głupie ciele oczywiście nie spojrzało na najważniejszą rzecz-czyli cenę Soł, będę za jakiś czas, to wybadam dokładniej, przymierze i może nawet porobie zdjęcia w przymierzalni i Ci prześlę chcesz?
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-27, 21:12   #25943
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
'danke Magda'
jak to pieknie zabrzmialo mów mi jeszcze

Cytat:
aaa Słońce rozbudziłaś we mne letnie wspomnienia tysiące razy oglądałam ten filmik, szczególnie czołówke kocham jak on śpiewa, kocham te początkowe gesty kocham tą piosenke i kocham jego ale tak z daleka
tez to wtedy ogladałam ... jak spiewal w samochodzie
Cytat:
my ciebie też

achhh jak milo to tez slyszec slodzicie mi dzisiaj ... jeszcze moim fotkom poprosze

moze sie pokazesz w nowym fryzie :P

witam panie w ten piekny wieczor

EDIT: ... bedzie miło jesli sie jeszcze dla mnie wymeczysz troche i poprzymierzasz i w ogole... ale jesli nie chcesz to nie musisz sie wysilac i tak juz ci dziekuje

Stary 2006-12-27, 21:25   #25944
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Oleczko
nooo,. Arczi głupi nie jest

Głupi i głupszy sie kłania

Wiadomo Ola wybiera tylko mądrych mężczyzn

Uwielbiam ten film
Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna.
Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna.
Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-27, 21:27   #25945
xtalciax
Zakorzenienie

dobry wieczór

proponuję mała popijawkę bo dawno z wami nie piłam
Stary 2006-12-27, 21:27   #25946
tricomi
Zakorzenienie

Boruc polecony do FC Barcelona!

Ruud Gullit polecił Artura Boruca trenerowi FC Barcelona Frankowi Rijkaardowi! Gullit i Rijkaard znają się z czasów wspólnych występów w reprezentacji Holandii i w AC Milan.

Gullit jest świetnie zorientowany na brytyjskim rynku. Grał w Chelsea Londyn, a potem pracował jako menedżer w "The Blues" i w Newcastle United.

- Tuż przed świętami w jednym z wywiadów Gullit zdradził, że Rijkaard poprosił go, żeby polecił mu piłkarzy z Wysp, którzy mogliby być wzmocnieniem Barcelony. Holender zarekomendował mu dwóch graczy Celticu, Artura Boruca i Shunsuke Nakamurę, którzy, jak przyznał, w ostatnim czasie zrobili na nim kolosalne wrażenie. Barca od dłuższego czasu nie miała bramkarza z prawdziwego zdarzenia, Victor Valdes to przyzwoity bramkarz, ale daleko mu do klasy Boruca, więc nie zdziwię się, jeżeli Rijkaard skorzysta z rady Gullita i poważnie zainteresuje się Polakiem - powiedział Ronnie Cully z szkockiego "Evening Times" cytowany przez "Super Express".

Boruc od dłuższego czasu znajduje się w orbicie zainteresowań Arsenalu Londyn.

- "Kanonierzy" chcieliby kupić Boruca, ale Artur komentując doniesienia o zainteresowaniu Arsenalu, stwierdził, że na razie nigdzie się nie wybiera. Celtic też nie chce sprzedawać Boruca. Z drugiej jednak strony, gdyby Arsene Wenger albo Frank Rijkaard położyli na stole 6-7 milionów funtów, to wszystko mogłoby się bardzo szybko zmienić. Wydaje mi się jednak, że Artur wyprowadzi się z Glasgow dopiero latem - dodał Ronnie Cully.

Źródło informacji: Super Express/INTERIA.PL

no prosze
Stary 2006-12-27, 21:28   #25947
tricomi
Zakorzenienie

Boruc wytoczy gazecie procesW "The Sunday Mirror" pojawiły się spekulacje na temat małżeństwa Artura Boruca, które według gazety może się rozpaść.

Według "The Sunday Mirror", żona bramkarza Celtiku Glasgow przed dwoma tygodniami wróciła do Polski , zostawiając męża samego na święta. Ponadto Boruc jest widywany w towarzystwie Joanne McQuillan. 26-letnią McQuillan widziano z polskim bramkarzem w pięciogwiazdkowym hotelu Hilton, z którego często korzystają przed meczem piłkarze "The Bhoys".

- Czytałem te bzdury. Oczywiście nie zamierzam tego tak zostawić. Na pewno wytoczę proces sądowy gazecie - skomentował Boruc w "Przeglądzie Sportowym".
Stary 2006-12-27, 21:31   #25948
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:

Ale spotkanie toż to same gwiazdy

Och tak Ci zazdroszczę!!! Chyba bym zemdlała na widok seksi Lepika

1.Taki mały gif dla Madzi
2.Mąż
3.Avatar Arczi
4.Avatar Maciek
5.Chłopcy- radarowcy
6.Kubuś dla Lunci
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif 14wq.gif (17,9 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 28.jpg (27,2 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100boruc2bymarta5se.jpg (3,3 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100zurawbymarta8qc.jpg (2,8 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: gif 080606d6.gif (48,0 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg blaszczykowski8.jpg (3,8 KB, 16 załadowań)
Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna.
Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna.
Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-27, 21:31   #25949
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
Boruc polecony do FC Barcelona!

Ruud Gullit polecił Artura Boruca trenerowi FC Barcelona Frankowi Rijkaardowi! Gullit i Rijkaard znają się z czasów wspólnych występów w reprezentacji Holandii i w AC Milan.

Gullit jest świetnie zorientowany na brytyjskim rynku. Grał w Chelsea Londyn, a potem pracował jako menedżer w "The Blues" i w Newcastle United.

- Tuż przed świętami w jednym z wywiadów Gullit zdradził, że Rijkaard poprosił go, żeby polecił mu piłkarzy z Wysp, którzy mogliby być wzmocnieniem Barcelony. Holender zarekomendował mu dwóch graczy Celticu, Artura Boruca i Shunsuke Nakamurę, którzy, jak przyznał, w ostatnim czasie zrobili na nim kolosalne wrażenie. Barca od dłuższego czasu nie miała bramkarza z prawdziwego zdarzenia, Victor Valdes to przyzwoity bramkarz, ale daleko mu do klasy Boruca, więc nie zdziwię się, jeżeli Rijkaard skorzysta z rady Gullita i poważnie zainteresuje się Polakiem - powiedział Ronnie Cully z szkockiego "Evening Times" cytowany przez "Super Express".

Boruc od dłuższego czasu znajduje się w orbicie zainteresowań Arsenalu Londyn.

- "Kanonierzy" chcieliby kupić Boruca, ale Artur komentując doniesienia o zainteresowaniu Arsenalu, stwierdził, że na razie nigdzie się nie wybiera. Celtic też nie chce sprzedawać Boruca. Z drugiej jednak strony, gdyby Arsene Wenger albo Frank Rijkaard położyli na stole 6-7 milionów funtów, to wszystko mogłoby się bardzo szybko zmienić. Wydaje mi się jednak, że Artur wyprowadzi się z Glasgow dopiero latem - dodał Ronnie Cully.

Źródło informacji: Super Express/INTERIA.PL

no prosze
no to za Arcziego
Stary 2006-12-27, 21:37   #25950
xtalciax
Zakorzenienie

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1167251425

tu się nawet Ebcio załapał
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości