|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#25921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
|
|
|
|
#25922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
esz... a mi to sie takie nie przytrafiaja... widzialam w zyciu ze slwanych osob (?) tylko sidneja polaka XD a ze jakos mnie nei zachwycal to tyle z tego bylo ale jakbym byla z moim tata i by takie doborowe towarzystwo sie zebralo jak lepper i rydzyk to chyba bym uciekla przypomnialo mi sie jak raz jak zwykle w wakacje poszlismy sobie na starówke gdanska i jakis pochód był... nie pamietam czego xD a moj tata wybiegl na srodek...zaczal machac rekami i krzyczec jakas przyspiewke wiejskiego klubu sportowego z naszych okolic ... myslałam, ze sie posikam xD albo w te wakacje...wychodzimy ze sklepu... ja, moja sis cioteczna i ciocia ... i moja ciocia idzie sobie chodniczkiem... wymachuje ręką... a za nią szedł facet... i mu pacnęła ręką prosto w jajka ... o dzizys... myslałam, ze sie posikamy na srodku ulicy xD a obok nas stalo malzenstwo niemcow...spojrzelismy sie na siebie rownoczesnie...i parsknelismy smiechem...pozniej cala droge ciocia ze smiechu sie uspokoic nie mogla... a my wraz z nia ... biedny pan ![]() tja...udaje twardziela... bo rece trzyma w kieszeniach...ale pewnie mysli (jak spora czesc osob), ze basti ma zapedy gejowskie ![]() FOTKI: porównanie busów reprezentacji z roku 2006 i 1974 basti trochito i jego bryka ![]() ... chłopcy na premierze ein sommermaerchen ... nie moge na to patrzec...nie rozumiem jak komus sie moze zdawac, ze do czarnego garnituru pasuja brazowe szuzy
|
|
|
#25923 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
OMG, jakie spotkanie -------------- Idę z psem na spacer Chyba już dziś nie wpadnę, pa |
|
|
|
|
#25924 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie... nie zauwazylam na filmiku z 'danke deutschland', zeby basti tak sie wieszal na odim
... a szkoda timo & lami = eskimoski ;d klinsi speszyl fuer tri
|
|
#25925 |
|
Zakorzenienie
|
podo und odo
ale widze, ze kazdy czyms zajety...ale na pewno nie moimi fotkami to zmykam... potem reszte fot dodam za duzo wolnego czasu mam, bo sie wloke od tv do ksiazki mojej...potem troche do jedzenia i znowu do ksiazki...a potem znowu do kompa XD ... a dupska sie ruszyc z domu nie chce...bo nie ma z kim... bo zimno jak nie powiem co...bo...bo dobrze mi w domciu ![]() baj małolaty
|
|
#25926 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#25927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe no niezle
|
|
#25928 |
|
Zakorzenienie
|
kochane ja wpadnę potem
do zoba |
|
|
|
#25929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obejrzałam ten filmik i z tekstem do mojej sis: "gówniarz jest w moim wieku a ma taki domek" czemu Ci młodzi piłkarze mają taki problem z dozowaniem żelu dziewczyny ja uciekam, jutro o 7:30 mam pociąg do Krakowa
|
|
|
|
|
#25930 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jakbym siebie w tym teledysku widziała a w sacrum ta blondynka ma fajne loczki ![]() i Kasia fajnie wygląda nawet Basti such star Cytat:
Rydzyk + Lepper = ataki śmiechu
|
|
|
#25931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kocham jak on śpiewa, kocham te początkowe gesty
|
|
|
#25932 |
|
Zakorzenienie
|
heh, tak sobie przypomniałam że na maturze rozszerzonej jest temat opisania meczu piłakrskiego
i że to takie trudne bo trzeba opisać emocje kibiców ( phi, dziewczyny mdleją na widok Smolarka, faceci drą sie ile wlezie ja poprosze taki temacik
|
|
#25933 |
|
Zakorzenienie
|
ufff................przek opalam sie przez wszystkie strony zaleglosci
|
|
|
|
#25934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super temat :lo: |
|
|
|
|
#25935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super temat |
|
|
|
|
#25936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#25937 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh to jest dla mnie temat marzenie
chyba bym sie posikała ze szczęście jakbym taki dostała
|
|
#25938 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
, a twój tekst do Leppera , mam nadzieję, że się nie zbliżał do ciebie za bardzo byłam dzisiaj u fryzjera, świetnie się czuję w nowej fryzurze |
||||||||||
|
|
|
#25939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za Antka tkaiego faceta mieć ![]() za Arcziego szkoda że nie masz aparatu to byś sie nam pokazała ![]() narazie
|
|
|
#25940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zbliżał się , i nie proponował mi pracy |
|
|
|
|
#25941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#25942 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No wiesz, zależy jak na to patrzeć, bo jeśli masz 20 lat i masz 152 wzrostu to to rozmiary jak najbardziej kobiece Ale nie. To dla dzieci jest ![]() Ja mam 167cm i myślę, że jakbym ubrała tę na 152 ze Szwajnim to by mi była akurat Taka sexi przylegająca I głupie ciele oczywiście nie spojrzało na najważniejszą rzecz-czyli cenę
|
|
|
|
|
#25943 | ||
|
Zakorzenienie
|
jak to pieknie zabrzmialo
mów mi jeszcze Cytat:
... jak spiewal w samochodzie ![]() Cytat:
slodzicie mi dzisiaj ... jeszcze moim fotkom poprosze ![]() moze sie pokazesz w nowym fryzie :P witam panie w ten piekny wieczor EDIT: ... bedzie miło jesli sie jeszcze dla mnie wymeczysz troche i poprzymierzasz i w ogole... ale jesli nie chcesz to nie musisz sie wysilac i tak juz ci dziekuje
|
|
|
#25944 |
|
Zakorzenienie
|
Wiadomo
Ola wybiera tylko mądrych mężczyzn ![]() Uwielbiam ten film
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#25945 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
proponuję mała popijawkę |
|
|
|
#25946 |
|
Zakorzenienie
|
Boruc polecony do FC Barcelona!
Ruud Gullit polecił Artura Boruca trenerowi FC Barcelona Frankowi Rijkaardowi! Gullit i Rijkaard znają się z czasów wspólnych występów w reprezentacji Holandii i w AC Milan. Gullit jest świetnie zorientowany na brytyjskim rynku. Grał w Chelsea Londyn, a potem pracował jako menedżer w "The Blues" i w Newcastle United. - Tuż przed świętami w jednym z wywiadów Gullit zdradził, że Rijkaard poprosił go, żeby polecił mu piłkarzy z Wysp, którzy mogliby być wzmocnieniem Barcelony. Holender zarekomendował mu dwóch graczy Celticu, Artura Boruca i Shunsuke Nakamurę, którzy, jak przyznał, w ostatnim czasie zrobili na nim kolosalne wrażenie. Barca od dłuższego czasu nie miała bramkarza z prawdziwego zdarzenia, Victor Valdes to przyzwoity bramkarz, ale daleko mu do klasy Boruca, więc nie zdziwię się, jeżeli Rijkaard skorzysta z rady Gullita i poważnie zainteresuje się Polakiem - powiedział Ronnie Cully z szkockiego "Evening Times" cytowany przez "Super Express". Boruc od dłuższego czasu znajduje się w orbicie zainteresowań Arsenalu Londyn. - "Kanonierzy" chcieliby kupić Boruca, ale Artur komentując doniesienia o zainteresowaniu Arsenalu, stwierdził, że na razie nigdzie się nie wybiera. Celtic też nie chce sprzedawać Boruca. Z drugiej jednak strony, gdyby Arsene Wenger albo Frank Rijkaard położyli na stole 6-7 milionów funtów, to wszystko mogłoby się bardzo szybko zmienić. Wydaje mi się jednak, że Artur wyprowadzi się z Glasgow dopiero latem - dodał Ronnie Cully. Źródło informacji: Super Express/INTERIA.PL no prosze
|
|
|
|
#25947 |
|
Zakorzenienie
|
Boruc wytoczy gazecie procesW "The Sunday Mirror" pojawiły się spekulacje na temat małżeństwa Artura Boruca, które według gazety może się rozpaść.
Według "The Sunday Mirror", żona bramkarza Celtiku Glasgow przed dwoma tygodniami wróciła do Polski , zostawiając męża samego na święta. Ponadto Boruc jest widywany w towarzystwie Joanne McQuillan. 26-letnią McQuillan widziano z polskim bramkarzem w pięciogwiazdkowym hotelu Hilton, z którego często korzystają przed meczem piłkarze "The Bhoys". - Czytałem te bzdury. Oczywiście nie zamierzam tego tak zostawić. Na pewno wytoczę proces sądowy gazecie - skomentował Boruc w "Przeglądzie Sportowym". |
|
|
|
#25948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale spotkanie toż to same gwiazdy ![]() Och tak Ci zazdroszczę!!! Chyba bym zemdlała na widok seksi Lepika ![]() 1.Taki mały gif dla Madzi 2.Mąż ![]() 3.Avatar Arczi 4.Avatar Maciek 5.Chłopcy- radarowcy ![]() 6.Kubuś dla Lunci
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#25949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#25950 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1167251425
tu się nawet Ebcio załapał
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.

esz... a mi to sie takie nie przytrafiaja... widzialam w zyciu ze slwanych osob (?) tylko sidneja polaka XD a ze jakos mnie nei zachwycal to tyle z tego bylo
... i moja ciocia idzie sobie chodniczkiem... wymachuje ręką... a za nią szedł facet... i mu pacnęła ręką prosto w jajka
... nie moge na to patrzec...nie rozumiem jak komus sie moze zdawac, ze do czarnego garnituru pasuja brazowe szuzy 
a potem prezenty