|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2311 |
Zadomowienie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
xzora sprawdzila ta cole.. Jak masz zatrucie spowodowane zjedzonej zywnosci zakazonej bakteriami chorobotworczymi lub ich toksynami nie mozesz pic coli bo co prawda zawieraja one kwas fosforowy ktory moze hamowac drobnoustroje, ale w jego skladzie jest duzo cukrow, ktore sa wykorzystywane przez te drobnoustroje do namnazania sie.. Niewskazana jest tez kofeina, ktora wiadomo pobudza co moze potegowac objawy takie jak skurcze jelit czy zoladka.. Jesli jednak sie nazarlas czegos niestrawnego
![]() pinsleepee taaa danie czadu w tym przypadku bardzo stosowne hihi co za jedzenie po nocach !?
Callanetics ![]() ![]() ![]() ![]() INSANITY 2x ![]() ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2012-03-28 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Raczkowanie
|
Małżon miał urodziny, to się poczułam rozgrzeszona...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- To znowu ja.. Wczoraj robiłam Recover i tak strasznie naginałam że uda chciało mi rozedrzeć ![]()
![]() |
#2314 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja się przyznaję, że wczoraj nie ćwiczyłam chociaż miałam czas ![]() ![]() ![]() miłego dnia dziewuszki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2315 |
Zakorzenienie
|
Dobrenka, dziękuję. Coli już pić nie będę, właściwie to nie wiem co może być przyczyną, ale raczej nie niestrawność.
Zazdroszczę wam możliwości ćwiczeń. |
![]() ![]() |
![]() |
#2316 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Zadomowienie
|
Ostatnio nie udzielam się, co nie znaczy, że was nie czytam- po prostu zazwyczaj wieczorem ogarnę, co tam naskrobałyście i idę spać. Uczelnia mnie pochłaniaaa totalnie.
Dziś dzień 13., daję radę jakoś (w prawdzie choroba minęła, ale teraz doszedł brak czasu, grrr), choć dalej pompki to dla mnie masakra. ![]() Ściskam, postaram się częściej wypowiadać. ![]()
![]() |
#2318 | |
Zadomowienie
|
Psysła @ więc dałam sobie 2 dni wolnego.. chyba dałabym radę w sumie ale jak "szaleje" to mocniej krwawię nie będę zresztą popadać w skrajności
Cytat:
![]() dalej Cie męczy.. to jest coś dziwnego już.. idź do lekarza Pinsleepee to czekamy jutro na fit test ![]() aniolbezskrzydel89 no właśnie myślałam że nie ćwiczysz.. A reszta gdzie?
![]() |
#2319 |
Rozeznanie
|
Heya!! Dawno nic tu nie pisałam bo już trochę I. nie ćwiczyłam, dzisiaj w ramach aero trzasnelam moje ulubione pure cardio, nie powiem w przeciwieństwie do was, zebym insana uwielbiała ale jak trzeba to trzeba licze na efekty cwiczen silowy z p90+ interwałów z Insana
![]() A co do pure to jakoś tak fajnie mi się dzisiaj cwiczyło, zrobiłam tylko raz 20sek przerwe na łyk wody oddech i zawiązanie buta ![]() ![]() ![]() A i jeszcze jedno dziewczyny, nie poddawajcie się tak od razu, insanity to ciezki i wymagający program nie od razu bedziecie fikac jak szalone, ale z czasem bedzie lepiej, jak nie czujecie się na siłach to lepiej robic np co 2 dzien ale nie rezygnujcie!! Niech wam przykład Dobrenki świeci, że chcieć to móc ![]()
![]() |
#2320 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do @- nie ma co przesadzać, 2 dni przerwy niczemu nie zaszkodzą. ![]() Czy miałyście (i jeśli tak, to kiedy) moment kryzysowy, że nacjętniej rzuciłybyście Insanity w kąt, zostawiły te całe ćwiczenia? Mi np. wczoraj jakoś taaak się nie chciało ćwiczyć (rano wpadły ciotki i się zasiedziały, więc pora mojego Insanity przepadła, a potem- pod wieczór, miałam jakiegoś lenia. Ale koniec końców poćwiczyłam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Raczkowanie
|
Ale się cisza zrobiła...
Dziewczyny, chwilę temu skończyłam fit test. I tak: switch kicks 92 power jacks 48 power knees 85 power jumps 20 globe jumps 8 suicide jumps 12 push up jacks 16 low plank oblique 36 Wyniki chyba takie se, ale do sukcesów zaliczam fakt, że nie umarłam, choć chwilami była blisko (papieroski wychodzą... ), ale starałam się dawać z siebie 100%. Generalnie się zmęczyłam i to mnie uszczęśliwiło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2322 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wzdęć już nie mam, żołądek nie boli, jeszcze odbijanie zostało, ale już chyba rzadsze. Jutro spróbuję pobiegać, a w pn insanity. Oby skakanie tym razem nie zaostrzyło objawów! a lekarz to ostateczność, nienawidzę się badać Cytat:
ja do tej pory ćwiczyłam tylko aerobowo, czyli tak mniej więcej na 70% i przy większej intensywności mój organizm zaczyna się mocno buntować (wiem, że ma duży zapas energii, ale mimo to chce zwalniać, robić przerwy), muszę z nim powalczyć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2323 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jaaaaaa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() palisz? nie myślałaś rzucić? ja rzuciłam ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- może to niestrawność była.. hmm bieganie nie zaostrzy ale martwie sie o I. bo mi np. jest po nim niedobrze.. czasem chce mi się wymiotować i musze spałzowac na chwilę ![]() kochanie Ty sie niczym nie przejmuj ![]() ![]()
![]() |
#2324 |
Raczkowanie
|
Dobrenka, krosty nie było
![]() ![]() A co do papierosków...już raz się udało i uda się znowu, ale chyba jeszcze nie jestem gotowa...na razie wyznaczam sobie mniejsze cele. Na szczęście w domu jest zakaz palenia, więc czasem wcale nie palę, bo mi się nie chce iść na balkon. Gorzej w pracy, ale też się staram mocno ograniczać. Xzora, mam nadzieję, że z Twoim żołądkiem już wszystko dobrze i tak jak pisze Dobrenka - to tylko niestrawność. Ale po moim dzisiejszym przedpołudniu tak mi się nasunęło, że jeśli często masz takie problemy, to zrób badania na Helicobakter Pylori. Ja jestem w gronie nieszczęsnych, którzy mają to aktywne. Główne objawy są związane z żołądkiem (mnie do tego jeszcze strasznie boli głowa). Dziś pół dnia na zmianę leżałam w łóżku i przy klozecie. Zaczęłam się już martwić o dzisiejsze ćwiczenia, ale mi przechodzi, więc jest szansa, że do wieczora będzie ok. A tak na marginiesie - a ja Wam zazdroszczę, że cały czas coś ćwiczycie. Bo ja jestem leń i dbam o siebie zrywami, muszę popracować nad większą systematycznością i pamiętać, że zimowe wieczory nie są tylko do przesypiania ![]() Jestem już po ćwiczeniach. Łysy morderca mnie zabił, pot lał się po ścianach... Co prawda nie wyrabiam na końcówkach, ale generalnie super ![]() ![]() Edytowane przez Pinsleepee Czas edycji: 2012-03-31 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2325 |
Wtajemniczenie
|
hej, chciałam się przyłączyć. dzisiaj rozpoczęłam
![]() i jest z moją kondycją tragicznie... mimo, że nie jest coach potato a insanity mnie dzisiaj zabiło. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2326 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Witamy, witamy i zapraszamy do wspólnej zabawy! ![]() Wczoraj był fit test... Starałam się robić na maxa (oprócz power jacks'ów- zaczęłam robić na wielkim lajcie, bo bałam się, że mi nogi wysiądą, a jak zostało ostatnie kilka sekund to szybko dobijałam ![]() Wyniki: (I fit test - wczorajszy) wydaje mi się, że za duża różnica... Coś mi tu śmierdzi (może robiłam szybko i niedokładnie) ![]() switch kicks 94 117 power jacks 56 57 power knees 86 112 power jumps 31 57 globe jumps 8 12 suicide jumps 15 19 push - up jacks 14 17 low plank oblique 40 58 *szczerze mówiąc nie specjalnie zwracam na nie uwagę. Schudłam 0.7kg, chyba się załamię... ![]()
day by day GET HAPPIER! ![]() Aparatka ![]() 20.12.2012 - góra 21.03.2013 - dół + wyciągi Edytowane przez aniolbezskrzydel89 Czas edycji: 2012-04-01 o 10:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2327 | |||
Zakorzenienie
|
Dobrenka, dziękuję, wynikami przejmować się nie będę.
Cytat:
![]() Podziwiam, że udało Ci się poćwiczyć po takim kiepskim przedpołudniu. Z moim zdrowiem już trochę lepiej. Pierwszy raz mam kłopoty z żołądkiem, nie wiem czy to mogą być bakterie. Cytat:
Cytat:
Dzisiaj udało mi się pobiegać, a potem jeszcze byłam na basenie i w saunie, także poranek idealny ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2328 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzisiejsze ćwiczenia niestety późnym wieczorem, bo zaraz wychodzę tańczyć i nie wiem kiedy wrócę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2329 |
sentimental animal
|
hej, jestem nowa w tym wątku
![]() aktualnie jestem w trakcie programu Slim in 6 (2 tydzień) i zastanawiam się czy po ukończeniu go, zakładając, że będę przykładać się do ćwiczeń (co robię ![]()
#2330 |
Zakorzenienie
|
biia, ja też namawiałam TŻta, ale nie chce się przekonać. Myślę, że jak zobaczy efekty, to zmieni zdanie.
natalcia, ja jestem dopiero przed programem, więc nie wiem jeszcze jak cieżkie to jest, ale wiem, że program były w stanie zrobić osoby początkujące |
![]() ![]() |
![]() |
#2331 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja w pracy tez nie paliłam za to w domu miałam rytuał.. zawsze po pracy na balkon spokojnie wciagałam jednego.. albo do piffkaaa mniami ![]() ![]() A jak tam Twój żołądek? Jeszcze Cie głowa do tego boli? Jest na to jakieś lekarstwo? Czego nie możesz jeść. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() będzie lepiej.. co robiłas wcześniej? czasem niestety wypadają sytuację gdzie sie nie da.. wiem bo sama miałam taki dziurawy tydzień że masakra.. Cytat:
![]() ![]() mam rozumiec że to źle tak ![]() mi jest wszystko jedno co waga pokaże byleby wyssało mi uda ![]() Cytat:
![]() ![]()
Callanetics ![]() ![]() ![]() ![]() INSANITY 2x ![]() ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2012-04-02 o 13:55 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2332 |
Wtajemniczenie
|
głównie taniec 5 razy w tygodniu. czasem jakiś fitness, zumba...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Jeśli nie miało się wcześniej styczności z ćwiczeniami, zaczynanie od tak zaawansowanego programu może zniechęcić. Mi się na początku wydawało, ze po pół roku regularnego biegania (plus do tego ćwiczenia na mięśnie brzucha) jestem przygotowana, a wyszło, że przy Insanity moja kondycja jest zerowa. Inna sprawa, że to zupełnie inne ćwiczenia, a przygotować się można jedynie podobnym programem. 2. Prawidłowe wykonywanie ćwiczeń - jeśli jest się na poziomie początkującym nie ma takiej możliwości żeby poprawnie wykonać wszystkie ćwiczenia. A jak się robi coś źle, to można sobie zrobić krzywdę (czytałam tutaj, że dziewczyny pisały o bólu kręgosłupa). Ja mimo wszystko będę próbować Insanity, Turbo Fire jakoś do mnie nie przemawia, o CE nie czytałam (teraz spojrzałam na filmik reklamowy i chyba potrzebne są taśmy, ciężkie ciężarki - a tego nie mam). Z tym, że moje założenie jest takie - nie idę na ilość, tzn. wiadomo, daję z siebie wszystko, staram się utrzymywać tempo, ale jeśli przestaję robić poprawnie ćwiczenie, to zwalniam. No i jeśli okaże się, że przez cały pierwszy miesiąc nie nadążam, to wtedy powtórzę pierwsze 30dni, aby do drugiego etapu przejść już z lepszą formą. ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- udało Ci się ćwiczyć wczoraj? jakie wrażenia po plyometric cardio circuit? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2334 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale to pieszczotliwie było ![]() Podarowałam sobie wzdychanie do Łysego przy Małżonie, bo jak tylko przypadkiem mi się wypsnie, że jakiś aktor/wokalista mi się podoba, to Małżon od razu mu wady wyszukuje ( i tak np że niby C. Bale sepleni... ![]() ![]() I na koniec: ja troche z I poszłam na żywioł, bo nie uważam, żebym było jakoś super do niego przygotowana. Ale wychodzę z założenia, że przede wszystkim ma mi to sprawiać przyjemność. Bo jak sprawia, to się przykładam, a jak się przykładam, to i efekty są. I nie wolno się od razu poddawać, ćwiczymy dla siebie ![]() ![]() To pisałam ja, Pin, senkju wery macz ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2335 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2336 |
Zakorzenienie
|
na którym jesteś dniu? jak czytałam wątek, to właśnie dziewczyny pisały, że im obwód ud w cm spada, więc może i tobie się uda?
Mi najbardziej zależy na 6-paku, a boję się ubytku cm w biuście. Właśnie jestem na etapie zmiany staników, bo w dotychczasowych mogłabym zmieścić dwie piersi. Nie chcę żeby mi więcej biust spadł. ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- na pewno się uda, najważniejsze to żeby nie dopuścić do zbyt długich przerw (ponad 2 dni), bo wtedy zaczyna się wyszukiwać 1000 powodów jak to się jest zajętym, zapracowanym, przeciążonym i nie da się rady ćwiczyć |
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Zakorzenienie
|
w końcu udało się poćwiczyć
![]() fit test 1 switch kicks 104 (52x2) power jacks 41 power knees 68 power jumps 34 globe jumps 6 suicide jumps 14 low plank oblique 60 (30x2) |
![]() ![]() |
![]() |
#2338 |
Raczkowanie
|
Brawo Dziewczyno!!
![]() ![]() Miałam dziś cardio recovery i coś sobie w pachwinie naciągnęłam... problem z chodzeniem trochę, ale zobaczymy jutro (to jest tak właśnie, jak się w Łysego wgapia zamiast uważać, co się robi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2339 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A uda to też niech mi wessie. ![]() ![]() Cytat:
Też boję się straty biustu, ale 6-pak byłby super. Ale taki delikatny... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mi jakoś średnio się pan Shaun podoba. Zły nie jest, ale nie zachwyca. :P /pamiętam, jak po pierwszych dwóch dniach nie umiałam normalnie chodzić, bo miałam na łydkach zakwasy! Napisz jutro czy jest lepiej ![]() Dziś ciało ćwiczyć nie chciało- robiłam wyjątkowo dużo przerw. Przy switch kicks wysiadłam totaaalnie! Ale jedna rzecz na plus- przy mountain climbers nie zrobiłam ani jednej przerwy, a często tu właśnie odpoczywałam. Więc to jedyne dobro z dzisiejszego treningu. I miło mi się rozciągało. Tyle. ![]()
day by day GET HAPPIER! ![]() Aparatka ![]() 20.12.2012 - góra 21.03.2013 - dół + wyciągi Edytowane przez aniolbezskrzydel89 Czas edycji: 2012-04-02 o 20:40 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2340 | |||||
Zadomowienie
|
aktywna jesteś.. ale jak to będzie miało sie do I. musisz sama sprawdzić.. Kiedy zaczynasz?
---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja pokochałam ten program, na pewno do niego kiedyś wrócę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.