|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI
inutil, Alfa- bo Wy młode jesteście to i młodych Rodziców macie
![]() moi Rodzice mają po 56 lat a Teściowa 68- czyli starsza od moich o pokolenie inutil- to właśnie próbuję sobie wyobrazić, że mam takie lustro obok płyty gazowej...płytki na ścianie chyba jednak bardziej praktyczne....ale tapeta mi się podoba ze szkłem a jak mi się coś podoba....to się uprę ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Lucy- Ty wspominałas o odliczaniu do lata? Ja mogę odliczać.... wg mojego suwaczkaKasia zgodnie z tp ma przyjść na świat 3 dni po rozpoczęciu lata... ![]() czyli do lata 80 dni..
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI
Zeberka moja mama też ma 56
Ale ja jestem najstarszym dzieckiem, a tak naprawdę powinnam być trzecim, bo moja mama niestety # 2 razy w 2 i 4 miesiącu
|
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, moja Mama też raz #- w drugiej ciąży
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2012-04-03 o 01:34 |
|
|
|
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
wszyscy śpią?
![]() posprzątalam łazienkę, myciu i spaciu, rano mam gościa na kawę
|
|
#2015 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
|
|
|
|
|
#2016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja mama 42, tata 51, teściowa 47 a teść 56 hehe:P
|
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
witojcie
lucy,inutil - to nie starzeniue sie, tak jest jak sie ma dzieci,to normalka fiol- gratulacje to juz 13tc wow eseska- pawik dobry znak, |
|
|
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
Wg OM to 13 tc, ale wg usg to 10-11 tc, więc trochę do tył jestem, ale mam nadzieję, że to normalne
|
|
|
|
|
#2019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Komu kawa, herbata, soczek jabłkowy? ![]() Cytat:
same młodzieniaszki u nas jesteśy najmłodsi z tż ![]() Cytat:
![]() Zebra, twoi też młodzi teściowa się tylko trochę wybiła ![]() obok płyty to może rzeczywiście kiepsko, ale myślę że pleksi (tak to się pisze ) chyba lepiej by się zachowywało. Mi się podoba i tż no i pewnie u nas będzie
|
||
|
|
|
|
#2020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do tz to rozmawiałam z Nim. powiedzial z emu sie podobam. Zebym sobie nie wkrecała, To mu powiedzialam zeby mi to okazywał. mam nadz ze bedzie lepiej. Dzięki za miłe słowa ja wiem ze te tycie itp to nic takiego strasznego bo wkoncu nosze w sobie skarb ja to wiem. Ale czasami hormony robią swoje i mam doła. Mimo z emoj wielki brzuszek jak na 25tc mi sie strasznie pdooba i podkreslam go czym moge to dół nie koneicznie juz mnie zadowala![]() Ja juz mam na plusie 9 kg a tutaj macie moje zdj z wczorajCo prawda celulit mam malutki i widoczny tylko przy nacisnieciu a rozstepow niemam, ale to pewnie kwestia czasu. Mnie denerwuje ze uda mi tyją, nie wspominając o biodrach i tylku ![]() na poczatku szło w sam brzuch. Ale z apiękne to było
|
|
|
#2021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- A ciekawe co u Akeneki i Flowerbombki... one już bardzo, bardzo na wylocie i cisza... ![]() i ciekawe co u Darii ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Sofciaa jak tam plebiscyt? czy my też będziemy mogły na Julcię zagłosować? czy to tylko gazetowy? Przygotowana na przyjazd tż? ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Ale mam śpiocha w domu, wczoraj kąpanie było o 20.30 potem około 21 jedzenie no i Julek szybko zasnął, spał do 3.30 - szybkie jedzenie, spanie do 7, jedzenie teraz trochę zajął się sobą w łóżeczku idę do niego a ten śpi ![]() Specjalistki od siania owsa, traw i innych zasiałam w sobotę tę trawę ozdobną i szczypiorek, postawiłam na oknie ale jeszcze nic nie widać jak często mam to podlewać? Czy da się coś zrobić żeby przyspieszyć, bo coś czuję, że na święta nic z tego nie będzie. Posiałam tak, że wsypałam ziemię, ziarenka i na to trochę ziemi. Podlałam soczyście I NIC
|
||
|
|
|
|
#2022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I do kiedy zostaje???? wyglądasz rewelacyjnie... nie wiem dlaczego tego nie widzisz... hehe babiury, potrzebujemy lustra męskich oczu.... a ja w końcu nie kupiłam. I trwa doniczkowa musi wystarczyć. W realu nasionka owsa były za 6,99, dla mnie przegięcie. Kupiłam dwie rzeżuchy za 1,49
|
|
|
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
prince piękny brzusio inutil fajnie, że Julek tak pięknie Ci śpi ![]() A mnie już drugi dzień głowa pobolewa. Coś ta pogoda mi nie służy ;/
|
|
#2024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prawko odebrałam
|
|
|
#2025 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Do mnie też zawitał bocian,mam nadzieje że będzie wszystko ok,bo dziiś mam 33 dc i jutro albo pojutrze termin @,oby nie przyszła
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
Prince - nie wiem czy jesteś wtajemniczona ale krążył tu TOPOREK - dla takich schizolek jak ty , oj chciałabym tak wyglądac w ciąży , a jak wyglądałam jak jedna wielka piłka lekarska. ty wyglądasz ślicznie , a UDA ? chciałabym mieć takie, no ale to takie zalety szalejących hormonów .
CZARNULA - po cichutku gratuluje , ale się cieszę , bociany ruszyly w drogę i już obdarowują mamusie słodko
|
|
|
|
|
#2028 | |
|
Rozeznanie
|
ja trzymam bardzo mocno kciuki za ciebie
---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
tak, byłam już na pobraniu krwi, wieczorem będę miała wyniki
|
|
#2030 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
#2031 |
|
Wtajemniczenie
|
heja.
czarnula - trzymam kciuki oby @ nie przyszła prince - wygladasz super ! masz fajną figurę, wszystko po porodzie zrzucisz sofcia - aaa.. TŻ - ale się cieszysz co? ![]() Dziś nie zaspaliśmy, Mela w przedszkolu a My z Darką byłyśmy w Kauflandzie i miejscowym targu na mini zakupach ![]() Z rana dostałam wspaniałą wiadomość - szwagierka, ta co w listopadzie # napisała mi smska że "Fasolka zasiana" - ech ale się cieszę jakbym to ja była w ciąży ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Ale się bocianowo zrobiło, suuuper - tak cię cieszę ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Słuchajcie, ja też nie dostałam owsa nigdzie Kupuje dziś gotowca w osiedlowej kwiaciarni za 5 zł ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- - za Ciebie kochana też trzymam kciuki
"Kiedy pomnażają się cierpienia, pomnaża się też siła do ich zniesienia." Amelka Aniołek Daria Edytowane przez amilcia Czas edycji: 2012-04-03 o 09:52 |
|
|
|
|
#2032 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tak na szybko, przygotowuje sie do narady z wladzami uczelni (prezentacja, dyskusja itd.), i strasznie sie stresuje, rany tak mnie brzuch boli - trzymajcie mooooooocno kciuki zeby wszystko dobrze poszlo
![]() tymczasem... ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- aaaaaaaaaaa Czarnula tak po cichutku gratuluje
|
|
|
#2033 |
|
Zakorzenienie
|
a ja na swieta nic nie robie bo wyjezdzamy
|
|
|
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
BRY
w końcu słonko zawitało u mnie no i proszę takie ładne wieści mi przysłało!!Czarnulka!! Zaciskam z całych sił abym tym razem szczęśliwie się skończyło!! Alonka no to czekamy na wynik i równiez mocno zaciskam!! ahh zazdroszczę Wam!! Inutil dziwne że @ się pojawiła już moja kolezanka karmiła ponad 2 lata i do tego czasu nie miała @!!! potem odstawiła małą dostała jedną @ i kolejnej już nie bo zaczęli się starać i się udało odrazu ale co przeszła to jej!! i oczywiście jeszcze w dodatku wróciła do pracy!!!! w międzyczasie!!
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry!!
czarnulko Kochana!! gratulejszyn tak po cichu trzymam kciuki, by było dobrze inutil, nie zamówiłam stanika, bo sie boje :/ ale jak się wkurzę, to zamówię, bo można wymieniać rozmiar gdyby co u tego sprzedawcy a szczypior tez jeszcze mi nie puscił. a siałam w sobotę tyle, ze ja nie przykrywałam ziemią ![]() maga, co z tą głową? czemu boli? masz jakies zmartwienia? ![]() kundzia, trzymam kciuki za rozmowe sofcia, łączę się w bólu ![]() pamiętam jak kiedys też spaliłam się w solarium...najgorsze było to, ze musiałam na drugi dzien pojsc do pracy (a jak wiecie pracuje w sklepie i przez 12h ukrywałam się przed klientami.... |
|
|
|
|
#2036 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przytulam cię mocno,bo nic innego nie moge zrobić
|
|
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
jutro w nocy przyjedzie do nas moja siostra
|
|
|
|
|
#2038 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Czarnula kciuki zaciśnięte żeby wszystko było ok Alonka za Ciebie też zaciskam Wafelku ślicznie wyglądasz Kunegunda trzymam kciuki i się nie denerwuj Sofcia super, że TŻ będzie wcześniej trochę odpoczniesz W środę byłam u dentysty i zaleczyła mi zęba, który w gruncie rzeczy mnie nie bolał i od kiedy mi go zrobiła zaczął mnie boleć a w czwartek wizyta u gina
|
|
|
|
|
#2039 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2040 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
sofciaa nie chcę cie stresować, ale umieram z ciekawości jak z @?
super, że tż wczśniej przyjeżdża Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
rozumiem, że hormony zaburzają twój wzrok, więc jak czujesz potrzebę sobie czasem pomarudzić to dawaj, dawaj. po to tu jesteśmy.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a tak poza tym dzień dobry, na początku był taki sobie, ale teraz po przeczytaniu wiadomości czarnuli skakać i tańczyć mi się chcę ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- ewel jak tam pisanie pracy? w jakimś konkretnym celu idziesz do gina? nie wiem czy dobrze pamiętam, że starania zaczynacie po obronie?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.

w 2 i 4 miesiącu

mój tata 49, moja mama 46
(mama miała 20 lat jak się urodziłam)

) chyba lepiej by się zachowywało. Mi się podoba i tż no i pewnie u nas będzie
ja wiem ze te tycie itp to nic takiego strasznego bo wkoncu nosze w sobie skarb ja to wiem. Ale czasami hormony robią swoje i mam doła. Mimo z emoj wielki brzuszek jak na 25tc mi sie strasznie pdooba i podkreslam go czym moge to dół nie koneicznie juz mnie zadowala
a tutaj macie moje zdj z wczoraj

Do mnie też zawitał bocian,mam nadzieje że będzie wszystko ok,bo dziiś mam 33 dc i jutro albo pojutrze termin @,oby nie przyszła
trzymam kciuki!!