Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-02, 22:45   #2011
zebrawpaski
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI

inutil, Alfa- bo Wy młode jesteście to i młodych Rodziców macie
moi Rodzice mają po 56 lat a Teściowa 68- czyli starsza od moich o pokolenie

inutil- to właśnie próbuję sobie wyobrazić, że mam takie lustro obok płyty gazowej...płytki na ścianie chyba jednak bardziej praktyczne....ale tapeta mi się podoba ze szkłem a jak mi się coś podoba....to się uprę

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Lucy- Ty wspominałas o odliczaniu do lata?
Ja mogę odliczać.... wg mojego suwaczka
Kasia zgodnie z tp ma przyjść na świat 3 dni po rozpoczęciu lata...

czyli do lata 80 dni..

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-02, 22:45   #2012
Maga83
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI

Zeberka moja mama też ma 56
Ale ja jestem najstarszym dzieckiem, a tak naprawdę powinnam być trzecim, bo moja mama niestety # 2 razy w 2 i 4 miesiącu

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-02, 22:52   #2013
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Zeberka moja mama też ma 56
Ale ja jestem najstarszym dzieckiem, a tak naprawdę powinnam być trzecim, bo moja mama niestety # 2 razy w 2 i 4 miesiącu
ja też jestem najstarsza, ale mam dwójkę Rodzeństwa, brat młodszy 5 lat a siostra 10, moja Mama też raz #- w drugiej ciąży

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA

Edytowane przez zebrawpaski
Czas edycji: 2012-04-03 o 01:34
Stary 2012-04-03, 01:35   #2014
zebrawpaski
Zakorzenienie

wszyscy śpią?
posprzątalam łazienkę,
myciu i spaciu,
rano mam gościa na kawę

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-04-03, 07:06   #2015
fiolusiek
Zakorzenienie

Witajcie Ja coś spać nie mogę, wstałam zjadłam śniadanko, a pewnie po 8 na zakupy pojade
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-03, 07:19   #2016
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
to ja cię przebiję mój tata 49, moja mama 46 (mama miała 20 lat jak się urodziłam)
mnie chyba nikt nie przebije moja mama 42, tata 51, teściowa 47 a teść 56 hehe:P

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-03, 07:25   #2017
Nita6
Zakorzenienie

witojcie

lucy,inutil - to nie starzeniue sie, tak jest jak sie ma dzieci,to normalka

fiol- gratulacje to juz 13tc wow

eseska- pawik dobry znak,
Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-03, 07:30   #2018
fiolusiek
Zakorzenienie

Wg OM to 13 tc, ale wg usg to 10-11 tc, więc trochę do tył jestem, ale mam nadzieję, że to normalne
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-03, 08:23   #2019
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Dzień dobry!

Komu kawa, herbata, soczek jabłkowy?

Cytat:
to ja cię przebiję mój tata 49, moja mama 46 (mama miała 20 lat jak się urodziłam)
same młodzieniaszki u nas jesteśy najmłodsi z tż

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
inutil, Alfa- bo Wy młode jesteście to i młodych Rodziców macie
moi Rodzice mają po 56 lat a Teściowa 68- czyli starsza od moich o pokolenie

inutil- to właśnie próbuję sobie wyobrazić, że mam takie lustro obok płyty gazowej...płytki na ścianie chyba jednak bardziej praktyczne....ale tapeta mi się podoba ze szkłem a jak mi się coś podoba....to się uprę

czyli do lata 80 dni..
80 dni nie brzmi wcale tak strasznie
Zebra, twoi też młodzi teściowa się tylko trochę wybiła
obok płyty to może rzeczywiście kiepsko, ale myślę że pleksi (tak to się pisze) chyba lepiej by się zachowywało. Mi się podoba i tż no i pewnie u nas będzie zresztą my plan na dom mamy mniej więcej no i na szczęście podobny gust i podobne podejście mamy. Działka jest tylko kasy brak
Stary 2012-04-03, 08:24   #2020
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
prince -dobrze, że bóle przechodzą. A może to z nerwów?
Nie wmawiaj sobie proszę, ze jesteś nieatrakcyjna. To, że Tz Ci nie prawi komplementów to nie znaczy, ze mu się nie podobasz, tym bardziej, że piszesz, że wszyscy Cię utwierdzają z wprzekonaniu, że atrakcyjnie wyglądasz.
Moje ciało jest całe w celulicie i rozstępach, spódnicy nie założę a juz nawet w getrach źle wygladam...Mój Tz nie prawi mi komplementów ale zapewnia o swoim uczuciu w inny sposób- kupuje soki i owoce, toleruje humory, rozpieszcza jak się da i wyręcza w różnych sprawach. Brak seksu nas nie dzieli ale łączy- oboje sobie mówimy coraz częściej jak nam siebie brakuje.
Zapytałam się go czy czuje się jak w zoo- a on się pyta dlaczego- ja mu na to, że śpi ze słoniem i dlatego i on się oburzył, jak mogę tak o sobie myśleć.
Ostatnio wynacierał moje wielkie cielsko od stóp do głów balsamem i powiedział widząc moje niezadowolenie z wyglądu, że dla niego nie ma znaczenia to, że moje ciało się zmienia bo kocha mnie i pragnie tak samo a nawet bardziej i nadal jestem jego kochaną żonką.
Myslę, że u Ciebie jest tak samo- tylko niepotrzebnie sama sobie wmawiasz, że jest inaczej, że się mu niepodobasz.
Jeżeli z radością witasz Tz w drzwiach, szczerze się cieszysz na jego powrót do domu to wierz mi, ze dla niego nie ma znaczenia, ze jesteś w dresowych spodniach i jego polówce i że masz 2 kg więcej niż miesiąc temu- wszak to wszystko w szlachetnym celu. Co nie oznacza, ze nalezy się zaniedbywać.
Ja czasem sama prowokuję mojego do komplementów pytając czy napewno Ci sie nadal podobam?
Porozmawiaj z Mężem - napewno wybije Ci z głowy wszystkie Twoje obawy
.
z merwow nie, bo wyszło na usg ze mam kamienia i zastoj moczu. Moze zastoj zszedł? niewiem ale nie boli narazie
co do tz to rozmawiałam z Nim. powiedzial z emu sie podobam. Zebym sobie nie wkrecała, To mu powiedzialam zeby mi to okazywał. mam nadz ze bedzie lepiej.
Dzięki za miłe słowa ja wiem ze te tycie itp to nic takiego strasznego bo wkoncu nosze w sobie skarb ja to wiem. Ale czasami hormony robią swoje i mam doła. Mimo z emoj wielki brzuszek jak na 25tc mi sie strasznie pdooba i podkreslam go czym moge to dół nie koneicznie juz mnie zadowala
Ja juz mam na plusie 9 kg a tutaj macie moje zdj z wczoraj
Co prawda celulit mam malutki i widoczny tylko przy nacisnieciu a rozstepow niemam, ale to pewnie kwestia czasu. Mnie denerwuje ze uda mi tyją, nie wspominając o biodrach i tylku
na poczatku szło w sam brzuch. Ale z apiękne to było
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01785.jpg (19,1 KB, 34 załadowań)

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-03, 08:39   #2021
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Wg OM to 13 tc, ale wg usg to 10-11 tc, więc trochę do tył jestem, ale mam nadzieję, że to normalne
bo Ty miałaś nieregularne cykle, więc to chyba normalne co?

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

A ciekawe co u Akeneki i Flowerbombki... one już bardzo, bardzo na wylocie i cisza...

i ciekawe co u Darii

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
z merwow nie, bo wyszło na usg ze mam kamienia i zastoj moczu. Moze zastoj zszedł? niewiem ale nie boli narazie
co do tz to rozmawiałam z Nim. powiedzial z emu sie podobam. Zebym sobie nie wkrecała, To mu powiedzialam zeby mi to okazywał. mam nadz ze bedzie lepiej.
Dzięki za miłe słowa ja wiem ze te tycie itp to nic takiego strasznego bo wkoncu nosze w sobie skarb ja to wiem. Ale czasami hormony robią swoje i mam doła. Mimo z emoj wielki brzuszek jak na 25tc mi sie strasznie pdooba i podkreslam go czym moge to dół nie koneicznie juz mnie zadowala
Co prawda celulit mam malutki i widoczny tylko przy nacisnieciu a rozstepow niemam, ale to pewnie kwestia czasu. Mnie denerwuje ze uda mi tyją, nie wspominając o biodrach i tylku
kochana, wyglądasz fantastycznie

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

Sofciaa jak tam plebiscyt? czy my też będziemy mogły na Julcię zagłosować? czy to tylko gazetowy? Przygotowana na przyjazd tż?

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Ale mam śpiocha w domu, wczoraj kąpanie było o 20.30 potem około 21 jedzenie no i Julek szybko zasnął, spał do 3.30 - szybkie jedzenie, spanie do 7, jedzenie teraz trochę zajął się sobą w łóżeczku idę do niego a ten śpi

Specjalistki od siania owsa, traw i innych zasiałam w sobotę tę trawę ozdobną i szczypiorek, postawiłam na oknie ale jeszcze nic nie widać jak często mam to podlewać? Czy da się coś zrobić żeby przyspieszyć, bo coś czuję, że na święta nic z tego nie będzie.

Posiałam tak, że wsypałam ziemię, ziarenka i na to trochę ziemi. Podlałam soczyście I NIC nie nadaję się do takich akcji chyba
Stary 2012-04-03, 09:10   #2022
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sofciaa Pokaż wiadomość
rozum mi chyba odbiera...

Aaaaaaaaaaaa i Tż jutro przyjeżdża a nie w środę jak było planowo
heheheheheehe
I do kiedy zostaje????

Cytat:
Ja juz mam na plusie 9 kg
wyglądasz rewelacyjnie... nie wiem dlaczego tego nie widzisz... hehe babiury, potrzebujemy lustra męskich oczu....

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Specjalistki od siania owsa, traw i innych
a ja w końcu nie kupiłam. I trwa doniczkowa musi wystarczyć. W realu nasionka owsa były za 6,99, dla mnie przegięcie. Kupiłam dwie rzeżuchy za 1,49

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-03, 09:19   #2023
Maga83
Zakorzenienie

dzien dobry

prince piękny brzusio

inutil fajnie, że Julek tak pięknie Ci śpi

A mnie już drugi dzień głowa pobolewa. Coś ta pogoda mi nie służy ;/

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-03, 09:19   #2024
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
ale laska z ciebie!!! na pewno nie jedna ciężarna chciałaby tak wyglądać!!! serio

prawko odebrałam

1.07.2013
Stary 2012-04-03, 09:26   #2025
czarnula 1982
Rozeznanie

Witam Chciałam wam podziękować za kciuki bo naprawde się przydałyDo mnie też zawitał bocian,mam nadzieje że będzie wszystko ok,bo dziiś mam 33 dc i jutro albo pojutrze termin @,oby nie przyszła
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_1364 (640x360).jpg (16,2 KB, 45 załadowań)
czarnula 1982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-03, 09:28   #2026
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

wiedziałam trzymam kciuki!!

i ja teraz proszę o nie!

1.07.2013
Stary 2012-04-03, 09:30   #2027
Nita6
Zakorzenienie

Prince - nie wiem czy jesteś wtajemniczona ale krążył tu TOPOREK - dla takich schizolek jak ty , oj chciałabym tak wyglądac w ciąży , a jak wyglądałam jak jedna wielka piłka lekarska. ty wyglądasz ślicznie , a UDA ? chciałabym mieć takie, no ale to takie zalety szalejących hormonów .

CZARNULA - po cichutku gratuluje , ale się cieszę , bociany ruszyly w drogę i już obdarowują mamusie słodko
Stary 2012-04-03, 09:33   #2028
czarnula 1982
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
wiedziałam trzymam kciuki!!

i ja teraz proszę o nie!
ja trzymam bardzo mocno kciuki za ciebierobisz bete dzisiaj??

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
Prince - nie wiem czy jesteś wtajemniczona ale krążył tu TOPOREK - dla takich schizolek jak ty , oj chciałabym tak wyglądac w ciąży , a jak wyglądałam jak jedna wielka piłka lekarska. ty wyglądasz ślicznie , a UDA ? chciałabym mieć takie, no ale to takie zalety szalejących hormonów .

CZARNULA - po cichutku gratuluje , ale się cieszę , bociany ruszyly w drogę i już obdarowują mamusie słodko
Nita-na razie nie dziękuje,bo nie chce zapeszyć ,ale prosze o trzymanie kciuków
Stary 2012-04-03, 09:33   #2029
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

tak, byłam już na pobraniu krwi, wieczorem będę miała wyniki

1.07.2013
Stary 2012-04-03, 09:34   #2030
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnula 1982 Pokaż wiadomość
Do mnie też zawitał bocian,mam nadzieje że będzie wszystko ok
: jupi: Pięknie!!!!!

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
Prince - nie wiem czy jesteś wtajemniczona ale krążył tu TOPOREK - dla takich schizolek jak ty ,
heheh toporku wróć

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-03, 09:51   #2031
amilcia
Wtajemniczenie

heja.

czarnula - trzymam kciuki oby @ nie przyszła

prince - wygladasz super ! masz fajną figurę, wszystko po porodzie zrzucisz

sofcia - aaa.. TŻ - ale się cieszysz co?

Dziś nie zaspaliśmy, Mela w przedszkolu a My z Darką byłyśmy w Kauflandzie i miejscowym targu na mini zakupach

Z rana dostałam wspaniałą wiadomość - szwagierka, ta co w listopadzie # napisała mi smska że "Fasolka zasiana" - ech ale się cieszę jakbym to ja była w ciąży

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Ale się bocianowo zrobiło, suuuper - tak cię cieszę

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Słuchajcie, ja też nie dostałam owsa nigdzie

Kupuje dziś gotowca w osiedlowej kwiaciarni za 5 zł

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
i ja teraz proszę o nie!
- za Ciebie kochana też trzymam kciuki

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012

Edytowane przez amilcia
Czas edycji: 2012-04-03 o 09:52
amilcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-03, 10:02   #2032
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

ja tak na szybko, przygotowuje sie do narady z wladzami uczelni (prezentacja, dyskusja itd.), i strasznie sie stresuje, rany tak mnie brzuch boli - trzymajcie mooooooocno kciuki zeby wszystko dobrze poszlo

tymczasem...

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

aaaaaaaaaaa Czarnula tak po cichutku gratuluje

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-03, 10:14   #2033
Nita6
Zakorzenienie

a ja na swieta nic nie robie bo wyjezdzamy
Stary 2012-04-03, 10:35   #2034
agatkaa1
Zakorzenienie

BRY w końcu słonko zawitało u mnie no i proszę takie ładne wieści mi przysłało!!

Czarnulka!! Zaciskam z całych sił abym tym razem szczęśliwie się skończyło!!

Alonka no to czekamy na wynik i równiez mocno zaciskam!! ahh zazdroszczę Wam!!

Inutil dziwne że @ się pojawiła już moja kolezanka karmiła ponad 2 lata i do tego czasu nie miała @!!! potem odstawiła małą dostała jedną @ i kolejnej już nie bo zaczęli się starać i się udało odrazu ale co przeszła to jej!! i oczywiście jeszcze w dodatku wróciła do pracy!!!! w międzyczasie!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-03, 10:39   #2035
Lucy1111
Zakorzenienie

dzien dobry!!

czarnulko Kochana!! gratulejszyn tak po cichu trzymam kciuki, by było dobrze

inutil, nie zamówiłam stanika, bo sie boje :/ ale jak się wkurzę, to zamówię, bo można wymieniać rozmiar gdyby co u tego sprzedawcy
a szczypior tez jeszcze mi nie puscił. a siałam w sobotę tyle, ze ja nie przykrywałam ziemią

maga, co z tą głową? czemu boli? masz jakies zmartwienia?

kundzia, trzymam kciuki za rozmowe

sofcia, łączę się w bólu pamiętam jak kiedys też spaliłam się w solarium...najgorsze było to, ze musiałam na drugi dzien pojsc do pracy (a jak wiecie pracuje w sklepie ). chciałam wziac wolne na telefon, bo wyglądałam jak diabeł. ale nie mogłam i przez 12h ukrywałam się przed klientami....
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-03, 10:39   #2036
czarnula 1982
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
BRY w końcu słonko zawitało u mnie no i proszę takie ładne wieści mi przysłało!!

Czarnulka!! Zaciskam z całych sił abym tym razem szczęśliwie się skończyło!!

Alonka no to czekamy na wynik i równiez mocno zaciskam!! ahh zazdroszczę Wam!!

Inutil dziwne że @ się pojawiła już moja kolezanka karmiła ponad 2 lata i do tego czasu nie miała @!!! potem odstawiła małą dostała jedną @ i kolejnej już nie bo zaczęli się starać i się udało odrazu ale co przeszła to jej!! i oczywiście jeszcze w dodatku wróciła do pracy!!!! w międzyczasie!!
agatko, na razie nie dziękujeprzytulam cię mocno,bo nic innego nie moge zrobić
Stary 2012-04-03, 10:41   #2037
Lucy1111
Zakorzenienie

jutro w nocy przyjedzie do nas moja siostra ale sie cieszę
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-03, 10:41   #2038
ewel28
Rozeznanie

Cześć
Czarnula kciuki zaciśnięte żeby wszystko było ok
Alonka za Ciebie też zaciskam
Wafelku ślicznie wyglądasz
Kunegunda trzymam kciuki i się nie denerwuj
Sofcia super, że TŻ będzie wcześniej trochę odpoczniesz
W środę byłam u dentysty i zaleczyła mi zęba, który w gruncie rzeczy mnie nie bolał i od kiedy mi go zrobiła zaczął mnie boleć już tydzień prawie, najgorzej jak zjem coś słodkiego, jutro będę musiała znowu jechać a w czwartek wizyta u gina
Stary 2012-04-03, 10:42   #2039
czarnula 1982
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
dzien dobry!!

czarnulko Kochana!! gratulejszyn tak po cichu trzymam kciuki, by było dobrze
Stary 2012-04-03, 10:51   #2040
BERBIE
Zakorzenienie

sofciaa nie chcę cie stresować, ale umieram z ciekawości jak z @? super, że tż wczśniej przyjeżdża

Cytat:
ja cię nie przebiję, moja mama kończy w tym roku 52, tata 55, teściowie 50
Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Witajcie Ja coś spać nie mogę, wstałam zjadłam śniadanko, a pewnie po 8 na zakupy pojade
co kupujesz? może na spodnie będziesz polować? myślę, że wiek ciąży jest ok przecież niby w ogóle owulki nie miałaś. najważniejsze, że dzidzia rośnie
Cytat:
zresztą my plan na dom mamy mniej więcej no i na szczęście podobny gust i podobne podejście mamy. Działka jest tylko kasy brak
myśleliście o kredycie?
Cytat:
Mimo z emoj wielki brzuszek jak na 25tc mi sie strasznie pdooba i podkreslam go czym moge to dół nie koneicznie juz mnie zadowala
wafelku ty super extra wyglądasz jak ja bym tak chciała wyglądać rozumiem, że hormony zaburzają twój wzrok, więc jak czujesz potrzebę sobie czasem pomarudzić to dawaj, dawaj. po to tu jesteśmy.
Cytat:
A ciekawe co u Akeneki i Flowerbombki... one już bardzo, bardzo na wylocie i cisza...

i ciekawe co u Darii
podbijam pytanie
Cytat:
Napisane przez czarnula 1982 Pokaż wiadomość
Witam Chciałam wam podziękować za kciuki bo naprawde się przydałyDo mnie też zawitał bocian,mam nadzieje że będzie wszystko ok,bo dziiś mam 33 dc i jutro albo pojutrze termin @,oby nie przyszła
nie wiem, co powiedzieć, łzy szczęścia stoją mi w oczach. tak bardzo się cieszę, wysyłam tego swojego bociana dla pozostałych staraczek. dobry z niego specjalista
Cytat:
Napisane przez amilcia Pokaż wiadomość
Z rana dostałam wspaniałą wiadomość - szwagierka, ta co w listopadzie # napisała mi smska że "Fasolka zasiana" - ech ale się cieszę jakbym to ja była w ciąży
teraz żadne ciąże mnie tak nie cieszą, jak ciąże AM

a tak poza tym dzień dobry, na początku był taki sobie, ale teraz po przeczytaniu wiadomości czarnuli skakać i tańczyć mi się chcę

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

ewel jak tam pisanie pracy? w jakimś konkretnym celu idziesz do gina? nie wiem czy dobrze pamiętam, że starania zaczynacie po obronie?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości