Powiększanie piersi cz.7 - Strona 368 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-03, 10:55   #11011
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Witam Was kochane

horo wielkie buziaki dla Ciebie i bobaskana pewno będzie dobrzeale takie badanie dla pewnosci zawsze dobrze zrobic niz potem sie martwic

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
O dziękuje bardzo . Ja bym chciała te dłuższe . Piersi w dekodzie ( tzn nad brodawką) tam gdzie je widać nigdy za dużo Ty masz sporo miejsca -w sam raz na tak okazały dekold
Wybacz że ja głowe Ci ciagle zawracamale w takim razie jaki to rozmiar te 465cc? Myslisz dzwonic znowu do doktora i mowic zeby szykował i takie?

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Olivkaa200 12.07 - 101
Może jeszcze nie czas ale juz sie boje Kiedy to zleciało pamietam jak było 324

Dziś znowu mi sie sniły cycki od jakiegos dluzszego czasu Już powoli czuje ze bede miała piersi i troche to do mnie nie dociera

Dziewczyny mam wazne pytanie, mam zamiar zrobic EKG serca i RTG płuc i tu pytanie czy do tych badan bede musiala sie rozbierac?chodzi mi o bluzke czy tez stanik czy długo sie na wyniki czeka?

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 11:00   #11012
issabel1
Raczkowanie

Dziś znowu mi sie sniły cycki od jakiegos dluzszego czasu Już powoli czuje ze bede miała piersi i troche to do mnie nie dociera

Dziewczyny mam wazne pytanie, mam zamiar zrobic EKG serca i RTG płuc i tu pytanie czy do tych badan bede musiala sie rozbierac?chodzi mi o bluzke czy tez stanik czy długo sie na wyniki czeka?[/QUOTE]

Do jednego i drugiego badania sciagasz i bluzke i staniczek a wyniki w ten sam dzien ja mialam z ekg po kilku minutach .
Sny ja tez mialam dzisiaj dziwny sen cycki mnie sie snily hehe no i u mnie juz op. za trzy tyg ten czas leci

Edytowane przez issabel1
Czas edycji: 2012-04-03 o 11:01
issabel1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 11:05   #11013
jooasi
Wtajemniczenie

Isabel z tego co Mya pisze napewno nie brać allerganów bo ten model nie wypełni góry piersi a mentor mimo że z mniejszą projekcją da bardziej krągły efekt.
ja Cie bede namawiać na to hp 430cc też się bałam rozmiaru, bałam się też anatomek, że nadal będą jakieś zwiślaki z tego a teraz bym brała zupełnie inne wkładki. właśnie te anatomki cpg 333 380cc bo szersze mi nie wchodzą przy roztawie 17cm a jak się boisz tej wielkości to bierz to co masz dobrane. te dziewczyny co pisały o naleśnikach miały okrąglaski może stąd ten problem. i bardzo Cie przepraszam, że namieszałam Ci w głowie zanim sobie przemyślałam sytuacje

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Olivko RTG nie robiłam ale napewno stanik trzeba zdjąć bo ma druty a do EKG mi kazali ściągać bo przeszkadza w doczepieniu tych przyczepek. a to nie za wcześnie? i tak bedziesz musiała jeszcze raz robić.
Stary 2012-04-03, 11:14   #11014
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziękuje za odpowiedz dziewczynki
Z tym rozbieraniem nie za ciekawieale zrobie dla własnego bezpieczenstwa

jooasi jeszcze nie bede robiła ale chcialam sie dowiedziec ile sie czeka i jak to wyglada musze sie przygotowac psychicznie ze rozebrac sie bede musiala w moim przypadku to nie takie łatwe

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-04-03, 11:15   #11015
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Hej Olivko
a Ty już zdecydowana na konkretne implanty?

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 11:18   #11016
issabel1
Raczkowanie

Jooasi ojj tam nie przepraszaj bo pisalas ze ona miala chyba okragle a co do anatomow to nie wiesz czy beda plaskate. Ja juz tak zamotana jestem w tym wszystkim ze ho ho

Mya a te co mam w opisie jak Ci sie widza ?

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Olivka200 hehe mi tez bylo nie do smiechu jak musialam swiecic swoja wypasiona klata Ale nie jest tak zle da sie przezyc
Stary 2012-04-03, 11:33   #11017
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Hej Olivko
a Ty już zdecydowana na konkretne implanty?
horo ja nie jestem do konca zdecydowanaale raczej te anatomki ktore wybrał dla mnie doktor. Nie bede wymyslac, mysle ze dokor dobrze wybral i mam nadzieje ze bede zadowolona a nie bede tylko wtedy gdy wyjda mi dwa nalesniki

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
Olivka200 hehe mi tez bylo nie do smiechu jak musialam swiecic swoja wypasiona klata Ale nie jest tak zle da sie przezyc
długo trwa takie badanie?

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-04-03, 11:39   #11018
issabel1
Raczkowanie

długo trwa takie badanie?[/QUOTE]

Nie , tylko chwilke bynajmniej dla mnie to byla chwilka napewno nie wiecej niz 5-10 minut
Stary 2012-04-03, 11:40   #11019
jooasi
Wtajemniczenie

Issabel każda z nas po kolei tu zakręcona jak świński ogon przed operacją i powiem Ci że to forum tak do końca nie pomaga w sprawie ich doboru, choć wiele dziewczyn się uratowało przed błędem, np. ja bo tu ile dziewczyn tyle opinii, chyba najłatwiej mają te dziewczyny co niedoinformowane do lekarza idą i całkowicie się na niego zdają, potem pewnie czasem płaczą ale zebranie maksimum informacji o wkładkach wcale nie zapewnia gwarancji sukcesu.
tutaj tylko Mya zna się na implantach i ich doborze ale niestety ostatnio cosik zajęta. ja myślę, że powinnaś do niej napisać na priv i podać wszystkie wymiarki, dobrze by było gdyby zobaczyła Twoje fotki, swoją drogą masz bardzo ładną wyściówke, wcale nie widać na niej trójki dzieci
Stary 2012-04-03, 12:01   #11020
issabel1
Raczkowanie

Tak sobie mysle ze skoro anatomki przy 5.1 projekcji nie wyjda plaskate to ja nic innego nie chce a jeszcze jesli mentor wypelni lekko u gory to juz w ogole a te 350cc wydaje mi sie ze jest idealne dla mnie wiecej bym nie chciala naprawde Dr. i tak powiedzial ze te co wybralam moge odczuwac je jak bede ruszac reka ze 305 byloby lepsze ale jednak ja wole te co wybralam I juz sobie motac nie bede w glowie bo zwarjowac mozna a pozniej jka sie w kurzam to mi sie wszystkiego odechciewa
Stary 2012-04-03, 12:38   #11021
_martus_
Raczkowanie

Ise, będzie lepiej! ja też miałam tak opuchnięty brzuch, że szok. zresztą z kliniki po dobie wyszłam 4 kilo cięższa, niż weszłam (a implanty mam 350, więc to nie ich wina ;> ). ale już mi wszystko zeszło!

Isabel, ja myślę, że dochodzenie do siebie jest bardzo indywidualną sprawą. I być może też zależy od sposobu przeprowadzenia zabiegu. Ja wyszłam z kliniki dobę po zabiegu - że tak powiem "skończona". Po tygodniu zajechałam jeszcze tylko na zdjęcie szwów.
Bolało mnie 2 dni- głównie to podduszało i ciągnęło pod pachami- jak chodziłam podkurczona do przodu, było ok. A potem już w miarę ok (choć ruchomość w rękach ograniczona no i też tydzień nie mogłam się w pełni wyprostować, czy położyć na plecach -spałam na siedząco). Jutro mijają mi 2 tygodnie od operacji. Jestem normalnie na chodzie- nie biorę leków p-bólowych, jeżdżę autem, normalnie funkcjonuję w domu- prasuję, robię zakupy, właśnie powiesiłam pranie. Choć oczywiście wolno i ostrożnie- nie forsuję się Oczywiście czuję, że coś tam mam (zwłaszcza jak dotknę i poruszę), ale bez traumy.
Mam jeszcze dyskomfort przy dociskaniu, ale to nie ból.
Zostało mi kilka małych strupków w miejscach szycia. Poza tym nic się nie dzieje, goi się, sińce schodzą.
Tak chciałam tylko pocieszyć dla równowagi, że nie zawsze musi być aż tak. Bo sama wiem, że czasem można się nieźle przestraszyć po przeczytaniu relacji na gorąco ) Sama przed zabiegiem ostro trzęsłam gaciami co to będzie
_martus_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 14:13   #11022
tonia87
Rozeznanie

dziewczyny... nie pojechałam po prostu mi się nie chciało. poszliśmy z TŻ spać po 1. ok 5 musielibyśmy wstać, a TŻ jeszcze dzisiaj na 13 do roboty więc nie chciałam go ciągnąć nigdzie. poza tym jak sobie pomyślałam, że mi tylko powie, że mam pas przełożyć na górę i znowu będzie 5minut.... sama sobie go przełożyłam bez jeżdżenia 200km
napiszę do doktora maila, że nie miałam kiedy przyjechać. dzwonić nie będę bo i tak się z nim nie dogadam i o połowie rzeczy zapomnę co będę chciała pytać
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 14:26   #11023
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Isabel Mya jak zwykle ma racje skoro masz dwa implanty o prawie identycznej pojemności i podstawie a sporej różnicy w projekcji oznacza to, że allergany są płaskie górą i cała objętość jest jakby w szpic piersi wpompowana. dziewczyny które rodziły chcą zwykle wypełnić góre piersi, pewnie Ty też bo dół masz całkiem ładny więc to nie modelik dla Ciebie.
ja tak sobie pomyślałam, że Ci namieszałam pisząc o m+ że plaskate wyjść mogą, miałam w pamięci okrąglaski ale patrząc w tabele to i tak m+ anatom ma wyższą projekcję od okrągłego hp o tej samej szerokości więc nie masz co tu się bać naleśników. a żadne wkładki anatomiczne nie są bardziej pękate od mentorów
Tak jak piszesz m+ w anatomkach to całkiem inna bajka niż w okrąglaskach i często jest nawet o centymetr wyższa jakbyśmy wzięły pod uwagę szerokość tych wkładek.

Cytat:
Napisane przez martkka sz Pokaż wiadomość
witam wieczorna pora!
gdzies wyczytalam ze Bio Oil pomaga na blizny.stosowalyscie moze??? tak sie sklada, ze mam w domciu.
Bio Oil - oj lepiej stosować na blizny specjalistyczne maści. Kiedyś sprawdzałam to cudo i od razu wykreśliłam z listy. Teraz zajrzałam znowu w skład żeby sobie przypomnieć co mnie wtedy zniechęciło.
Bio Oil-, ale czemu w nazwie jest bio to chyba zagadka stulecia.
W składzie same dziwne świństwa- prafina główny składnik (hihihi i to ma być niby na trądzik) i myristat ,izopropyl (super zapychacz po którym nawet na alabastrowej skórze wyskoczą stany zapalne)
A co do blizn - na przebarwienia ma chyba zadziałać vit A - dziwne to trochę bo w bardzo słabej formie, kompletnie nieprzydatnej . No i vit E jako wygładzająca blizny - i to tyle , w składzie nie ma nic więcej co może mieć związek z bliznami Nie ma co się łudzić, że ten specyfik skutecznie pomoże w czym kolwiek- a już na pewno nie w przebudowie i zmianie koloru blizny. Skuteczniejsze i rozsądniejsze byłoby zastosowanie vit A i E chociażby w postaci maści do oka za 3 zł lub zwykłego , czystego olejku roślinnego.
A najlepiej w ogóle nie eksperymentowć i zakupić specjalistyczne specyfiki na blizny- które nie mogą zaszkodzić a tylko pomóc
Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
OK Mya nie ma problemu rozumiem podejście, na razie wycofuję moje zaproszenie jak będziesz chciała kiedyś w przyszłości to sama mi wyślij
gratuluję piersi, po poprawce wyszły super, szkoda tylko że musiałaś się tyle nacierpieć bo za pierwszym razem to ewidentnie lekarz skopał sprawę nie tylko w doborze wkładek
dziękuje bardzo

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
O właśnie się rozglądam za czymś na blizny! Bio Oil nie stosowałam. Teraz używam plastrów ale chyba zacznę się rozglądac za czymś innym bo jakoś nie widzę efektów po nich. Minimalnie mi się spłaszczyły blizny ale mam wrażenie, że są teraz bardziej czerwone niż wcześniej. Jooasi a Ty jak oceniasz ich działanie?

Mya - Ty to zawsze umiesz pocieszyć Pływam sobie regularnie, dwa razy w tygodniu. Efektów narazie jakichś szczególnych nie ma ale kocham pływać i dobrze, że mnie coś zmobilizowało wreszcie do basenu. Fotki będą bo już nie długo mi dwa miesiące stukną Pewnie pod koniec tygodnia wrzucę.
Jeśli blizenka jest czerewona to dobrze- znaczy że się przebudowuje. Najtrudniej zmienić blizny już białe- te które zakończyły soją przebudowę.
Czekam z niecierpliwością na Twoje focie. Mam nadzieję, że bedą i takie w stroju kąpielowym- pochwal się jak na baseniku wyglądzasz
Super, że kochasz pływać bo takie widoczne efekty zobaczymy po 2 msc- niestety tu się liczy systematyczność i czas.

Cytat:

Mya no to co mam zrobic bo ja nie wiem zostawic te co mam w opisie i beda ok dla mnie widzialas moja wyjsciowke . Ja sie najbardziej obawiam tego zeby nie wyszly mi z tego nalesniki naczytalam sie o londyjce i narzekaniach od kilku dziewczyn na moderate plus dlatego tak kombinuje zeby bylo dobrze

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Strzele sobie w lepek chyba czyli ten co wybralam z dr. jest dla mnie idealny tak ? bom zdurniala a moj to sie na mnie drze juz bo ja ciagle o jednym i ze ja nie wiem co gdzie po co i na co ... a on ze czytasz i czytasz i ciagle nic nie wiesz
hihi to może nich Tż poczyta sam i Ci wytłumaczya nie się złości.
Ty się już nie zamrtwiaj bo masz wybrane najfajniesze anatomki z możliwych
Do tego są na prawdę mięciutkie- wiem, bo mam porównanie. Mimo że te moje poprzednie miały żel o niższej spoistości były jak gumwe dętki. Te są fajniutkie i nikt mi nie wmówi, że są twardsze od allegranów bo to nie prawda.
Moderate plus nie jest fajne- ale tylko w okrąglaskach bo mogą wyjść z tego płaskie placki. Ale Twój anatomek będzie pękaty i zgrabniutki, do tego sterczący a jego projekcj anie ma nic wspólnego z m+ w okrąglaskach. Więc nie masz co się bać- bo lepszego anatomka nie znajdziesz

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Witam Was kochane

Wybacz że ja głowe Ci ciagle zawracamale w takim razie jaki to rozmiar te 465cc? Myslisz dzwonic znowu do doktora i mowic zeby szykował i takie?

Dziewczyny mam wazne pytanie, mam zamiar zrobic EKG serca i RTG płuc i tu pytanie czy do tych badan bede musiala sie rozbierac?chodzi mi o bluzke czy tez stanik czy długo sie na wyniki czeka?
Zadzwoń, zadzwoń i porozmawiaj z dr co myśli, bo te 465 będa identyczne do tych 440 tylko dłuższe w dekoldzie, pierś będzie więcej widoczna. Te 25cc nie zmieni w żadnym stopniu wielkości piersi - tylko jej kształt. I to tam gdzie jest najbardziej potrzebna Ty możesz sobie na to pozwolić bo masz dośc nisko osadzone piersi i masz sporo miejsca . Podobnie jak ja miałam.

A co do RTG- idz w topiku i powiedz, że nie ma tam żadnych zapięć. Ja tak zrobiłam jak musiałam zrobić prześwietlenie do drugiej operacji a wstyd mi było się rozebrać z takimi paskudami Hihi i poczytalam sobie wcześniej czy żelki będzie widać na zdjęciu- no i miało być ich nie widać. Pani zdjęcie zrobiła i mnie woła, że niby chce mi pokazać skrzywienie kręgosłupa - a tam na ekranie komputera moje płuca, kręgosłup i dwa zarysy cycków po bokach
Podobnie do EKG- staniczek założyłam wycięty i luźniejszy- i też nie kazali mi zdejmować, pani go odchyliła i przyczepiła elektrody. Ale lepiej się nastaw, że będzie trzeba się rozebrać- a jak się uda zostać w staniczku to będzie fajnie

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-04-03 o 19:09
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 14:42   #11024
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
dziewczyny... nie pojechałam po prostu mi się nie chciało. poszliśmy z TŻ spać po 1. ok 5 musielibyśmy wstać, a TŻ jeszcze dzisiaj na 13 do roboty więc nie chciałam go ciągnąć nigdzie. poza tym jak sobie pomyślałam, że mi tylko powie, że mam pas przełożyć na górę i znowu będzie 5minut.... sama sobie go przełożyłam bez jeżdżenia 200km
napiszę do doktora maila, że nie miałam kiedy przyjechać. dzwonić nie będę bo i tak się z nim nie dogadam i o połowie rzeczy zapomnę co będę chciała pytać
O widzisz i sprawa się sama rozwiązała Napisz koniecznie meila , wytłumacz że nie mogłaś dziś dojechać i wypytaj o wszystko dokładnie Jeśli będzie ogromna potrzeba to pojedziesz I nam tu focie wstaw- też chcemy zobaczyć i się pomądrzyć

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Issabel każda z nas po kolei tu zakręcona jak świński ogon przed operacją i powiem Ci że to forum tak do końca nie pomaga w sprawie ich doboru, choć wiele dziewczyn się uratowało przed błędem, np. ja bo tu ile dziewczyn tyle opinii, chyba najłatwiej mają te dziewczyny co niedoinformowane do lekarza idą i całkowicie się na niego zdają, potem pewnie czasem płaczą ale zebranie maksimum informacji o wkładkach wcale nie zapewnia gwarancji sukcesu.
tutaj tylko Mya zna się na implantach i ich doborze ale niestety ostatnio cosik zajęta. ja myślę, że powinnaś do niej napisać na priv i podać wszystkie wymiarki, dobrze by było gdyby zobaczyła Twoje fotki, swoją drogą masz bardzo ładną wyściówke, wcale nie widać na niej trójki dzieci
oj zajęta jestem bardzo - i aż się sama złoszcze że nie czytam wszystkiego A Ty sobie Słońce nie ujmuj- bo wiesz tak samo duża jak ja i tabelki też czytać potrafisz , do tego pięknie wszystko wytłumaczysz Ja czasem jak coś napisze to sama tłumacza potem potrzebuje bo takimi skrutami polecę że trudno się połapać .
Ach- na priv Ci odpisze oczywiście, pamiętam, pamiętam
Cytat:
Tak sobie mysle ze skoro anatomki przy 5.1 projekcji nie wyjda plaskate to ja nic innego nie chce a jeszcze jesli mentor wypelni lekko u gory to juz w ogole a te 350cc wydaje mi sie ze jest idealne dla mnie wiecej bym nie chciala naprawde Dr. i tak powiedzial ze te co wybralam moge odczuwac je jak bede ruszac reka ze 305 byloby lepsze ale jednak ja wole te co wybralam I juz sobie motac nie bede w glowie bo zwarjowac mozna a pozniej jka sie w kurzam to mi sie wszystkiego odechciewa
nie martw się już bo masz superanckie implanciki. Skoro Ci rozmiarek pasuje i taki właśnie chcesz- będzie dobrze kształt i projekcja będzie ok, najlepsza kombinacj z możliwych do tego będą mięciutkie

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-04-03 o 18:44
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 15:00   #11025
magdalena_81
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to magdalena_81

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Bio Oil - oj lepiej stosować na blizny specjalistyczne maści. Kiedyś sprawdzałam to cudo i od razu wykreśliłam z listy. Teraz zajrzałam znowu w skład żeby sobie przypomnieć co mnie wtedy zniechęciło.
Bio Oil-, ale czemu w nazwie jest bio to chyba zagadka stulecia.
W składzie same dziwne świństwa- prafina główny składnik (hihihi i to ma być niby na trądzik) i myristat ,izopropyl (super zapychacz po którym nawet na alabastrowej skórze wyskoczą stany zapalne)
A co do blizn - na przebarwienia ma chyba zadziałać vit A - dziwne to trochę bo w bardzo słabej formie, kompletnie nieprzydatnej . No i vit E jako wygładzająca blizny - i to tyle , w składzie nie ma nic więcej co może mieć związek z bliznami Nie ma co się łudzić, że ten specyfik skutecznie pomoże w czym kolwiek- a już na pewno nie w przebudowie i zmianie koloru blizny. Skuteczniejsze i rozsądniejsze byłoby zastosowanie vit A i E chociażby w postaci maści do oka za 3 zł lub zwykłego , czystego olejku roślinnego.
A najlepiej w ogóle nie eksperymentowć i zakupić specjalistyczne specyfiki na blizny- które nie mogą zaszkodzić a tylko pomóc

dziękuje bardzo

Jeśli blizenka jest czerewona to dobrze- znaczy że się przebudowuje. Najtrudniej zmienić blizny już białe- te które zakończyły soją przebudowę.
Hej laseczki ja na sekundkę wpadłam - w czwartek czeka mnie kontrola i mijają równe 3 miesiące - zobaczymy co tam się u mnie rozwija - w każdym razie w niedzielę kupiłam motor - i mam nadzieję że nie będzie przeciwwskazań do użytkowania jeśli będzie trzeba to na pewno poczekam - no a co do blizn i maści ja polecam Veraderm silikonowy żel zapłaciłam za małą tubeczkę około 80zł i dostałam misia w prezencie wydaje mi się że blizny się spłaszczyły i są mniej wyczuwalne a ta z lewej strony po drenie jest niewidoczna - resztę na razie jeszcze widać - wmasowuję 2 razy dziennie - sumiennie buziaki i odzywam się w czwartek + fotki

Edytowane przez magdalena_81
Czas edycji: 2012-04-03 o 15:01
magdalena_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 16:09   #11026
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

magdalena kupiłaś motor łaa ale ekstra! A umiesz jeździć? Podziwiam za odwagę i to bardzo, bardzo
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 16:17   #11027
issabel1
Raczkowanie

Mya i Jooasi dziekuje Wam bardzo rozchwialyscie moje watpliwosci teraz juz jestem w 100% pewna ze dobrze wybralam razem z dr. Teraz znow zajme sie martwieniem i zawracaniem sobie glowy jak bedzie po op i czy przezyje zartowalam no jasne ze przezyje bo dlaczegoz by nie po boli po boli i przestanie w koncu kiedys a efekt zostanie i to jeszcze jaki
Stary 2012-04-03, 18:11   #11028
jooasi
Wtajemniczenie

Oliwka ja się dołączam do zdania Mya że powinnaś wziąć wkładeczki wyższe niż szersze bo sutaski masz nisko osadzone, u mnie też tak jest i mój okrąglasek jest za niski, nie mam ładnych cycuszków w dekoldzie chyba że dekolt po sutki

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Issabela no i problem masz z głowy teraz czekamy na Twoje cuda
Stary 2012-04-03, 18:27   #11029
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
Co do szpiczastości, to ja się zdziwiłam, bo myślałam, że będą bardziej sterczeć, a tu takie okrąglaski mi wyszły
Mune, ja gdzies czytalam, ze w poczatkowej fazie po zabiegu anatomki wygladaja czesto bardziej okraglo na gorze jak okraglaczki. Dopiero pozniej wszystko sie wyrownuje. Tak wiec wszystko jeszcze przed Toba

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
mieszkam w bloku wiec za wiele pokoi nie ma do zwiedzania raz sie przejdę na godzinkę i starczy...
Po dworku jakis spacerek bys sobie zrobila. Nie dasz jeszcze rady?

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
jutro będę miała w ramach rekonwalescencji przejazd do kliniki...
W takim razie trzymaj sie dzielnie. Zreszta jak to pisze to juz pewnie jestes po wizycie. Napisz jak bylo i co masz dalej robic. Moze i przy tej okazji jakies foteczki nam pokazesz?

Zastanawiam sie nad tym, ze tak wiele z Was pisze o pooperacyjnym obrzeku brzucha. Skad to sie bierze???
A ja juz mam zrobione wszystkie badania. Wyniki w porzadku wiec nastepny krok ku nowym piersiatkom zaliczony!!!!

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
Ja mam projekcję 4,7 przy anatomkach. Sama oceń czy to kawał cyca
Gipsy, a ja Ciebie zobaczyc nie moga. Przyjmiesz zaproszenie?

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-04-03 o 18:40
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 19:26   #11030
mune
Raczkowanie

W czwartek miesięczna kontrola, ależ ten czas leci...aż się boję, czy nic tam się nie poprzesuwało. Ostatnio mnie trochę pobolewają (zwłaszcza lewa), ale liczę, że to naturalny proces, nic to, w czwartek będę wiedzieć, czy wszystko z nimi ok. Ale stresik lekki jest. No i wybieram się na przymiarki wreszcie!!!! chcę coś sobie kupić na te moje plaskate kapcie
Jeśli dostanę zezwolenie na zakupy i łowy się udadzą, to wrzucę coś do albumiku

Klaudeczka dziękuję Ci za miłe słówka

Andzikusku masz rację, zmiany to jeszcze będą długo zachodzić, mam szczerą nadzieję, że na lepsze

Edytowane przez mune
Czas edycji: 2012-04-03 o 19:28
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 19:35   #11031
tonia87
Rozeznanie

ja pingole... napisałam do niego, że nie dam rady w tym tygodniu dojechać i czy mam przyjeżdżać za tydzień. napisałam też, że po noszeniu przez tydzień pasa na skos lewy sutek poszedł do góry i czy mam smarować jakimiś maściami i czy mam masować (ogólnie ładnym prostym językiem to napisałam ). oto co mi odpisał:

Dzieň dobry.
Bede lub 4.4. o 14,00,5.4. o 9,00 a potym až 16.4. o 13,00.
Do widzenia,
Libor Polák Dr.med.

no nie mogę z tym chłopem..
Stary 2012-04-03, 19:37   #11032
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
ja pingole... napisałam do niego, że nie dam rady w tym tygodniu dojechać i czy mam przyjeżdżać za tydzień. napisałam też, że po noszeniu przez tydzień pasa na skos lewy sutek poszedł do góry i czy mam smarować jakimiś maściami i czy mam masować (ogólnie ładnym prostym językiem to napisałam ). oto co mi odpisał:

Dzieň dobry.
Do widzenia,
Libor Polák Dr.med.

do widzenia
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 19:53   #11033
mune
Raczkowanie

Tonia, a Ty może olej gościa i skonsultuj się z kimś innym, żebyś wreszcie wiedziała na czym stoisz. Chyba, że jeszcze chcesz raz go pomęczyć??? Szczerze, to nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu, z nim widać dyskusja to jak grochem o ścianę...Trzymam kciuki, żeby Ci się to szybko rozwiązało jak należy i żebyś wiedziała co masz robić
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 19:53   #11034
celina777
Rozeznanie

Cytat:

Dzieň dobry.
Do widzenia,
Libor Polák Dr.med.

O kurczaki ale sie rozpisał kiedy Ty wdrożysz w życie te zalecenia...tyyyyyle tegooo
A tak poważnie to naprawdę chłop zamknięty bardzo lub czasu niema.Ciekawe z czego wynika ten minimalizm...?
Stary 2012-04-03, 20:17   #11035
malinkac
Raczkowanie

cześć dziewczyny

staram się Was czytać na bieżąco ale rzadziej piszę...
jak to zobaczyłam to pomyślałam, że muszę

Cytat:

Dzieň dobry.
Do widzenia,
Libor Polák Dr.med.

Toniu on taki właśnie jest. Jak ma lepszy dzień to napisze dwa zdania, jak ma gorszy to sama widzisz... Nie dogadasz się z nim... Ja ( tak jak reszta dziewczyn od niego ) dawno dałyśmy sobie z nim spokój. Nie wydawaj już więcej kasy na dojazd tylko jak masz wątpliwości to daj 100-150 zł i idź na konsultację do kogoś kto będzie miał dla Ciebie czas...
Stary 2012-04-03, 20:22   #11036
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malinkac Pokaż wiadomość
Toniu on taki właśnie jest. Jak ma lepszy dzień to napisze dwa zdania, jak ma gorszy to sama widzisz... Nie dogadasz się z nim... Ja ( tak jak reszta dziewczyn od niego ) dawno dałyśmy sobie z nim spokój. Nie wydawaj już więcej kasy na dojazd tylko jak masz wątpliwości to daj 100-150 zł i idź na konsultację do kogoś kto będzie miał dla Ciebie czas...
tylko ja sobie tak myślę.. po co mam jeździć do niego lub kogoś szukać skoro nic mi się nie dzieje, nie mam jakiś dziwnych objawów, nic mnie nie boli, nic mi nie ropieje. chyba do niego już nie jadę. za te 100zł kupię sobie karnet na siłownię i przynajmniej coś z tego będę miała

kupiłam sobie dzisiaj maść contractubex. stosowała któraś z Was?
Stary 2012-04-03, 20:25   #11037
magdalena_81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Darling15 Pokaż wiadomość
magdalena kupiłaś motor łaa ale ekstra! A umiesz jeździć? Podziwiam za odwagę i to bardzo, bardzo
No darling kupiłam wkleję za chwilkę zdjęcie mojej czerwonej maszynki ja jestem na razie w strachu prawko mam zrobiłam 16 października i wtedy ostatni raz jeździłam - więc przede mną duuużo nauki ale dam radę - tak myślę
A do albumu wkleiłam mój dołek który mi się zrobił - kurcze na zdjęciu tak nie widać - zaledwie cień - ale pod palcami wyczuwalne są bardzo mocne fałdy.... oby do czwartku ....

Edytowane przez magdalena_81
Czas edycji: 2012-04-03 o 20:26
magdalena_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 20:31   #11038
Gipsy
Raczkowanie

Mya, Jooasi – a ja już miałam rzucić te plastry w cholerę bo mi się wydawało, że jak czerwona blizna to źle Dziękuję za oświecenie

magdalena_81 – ho, ho zazdroszczę zakupu! Co tak ostatnio do nas rzadko wpadasz?

Mune – już się Twoich fotek doczekać nie mogę! Ja też jakieś nowę wrzucę w czwartek.

Andzikus – zaakceptowane : )

tonia87 – ja bym go chyba zabiła jakby mi takiego maila napisał… Na Twoim mniejcu pojechałabym do niego dopiero za jakiś czas np. po miesiącu albo dwóch.Weszłabym z TŻ (dla wsparcia emocjonalnego) i zażądała, żeby Ci wszystko dokładnie wytłumaczył - to Twoje prawo jako pacjentki.
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 20:35   #11039
magdalena_81
Raczkowanie

z tego co wiem contratubex jest na bazie cebuli - podobno silikonowe żele czy kremy są lepsze - ja słyszałam że lepiej zainwestować - ten jest na bazie silikonu podawałam info rano
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 03022012960.jpg (104,4 KB, 29 załadowań)
Stary 2012-04-03, 20:41   #11040
magdalena_81
Raczkowanie

Cytat:
Mya, Jooasi – a ja już miałam rzucić te plastry w cholerę bo mi się wydawało, że jak czerwona blizna to źle Dziękuję za oświecenie

magdalena_81 – ho, ho zazdroszczę zakupu! Co tak ostatnio do nas rzadko wpadasz?

Mune – już się Twoich fotek doczekać nie mogę! Ja też jakieś nowę wrzucę w czwartek.

Andzikus – zaakceptowane : )

tonia87 – ja bym go chyba zabiła jakby mi takiego maila napisał… Na Twoim mniejcu pojechałabym do niego dopiero za jakiś czas np. po miesiącu albo dwóch.Weszłabym z TŻ (dla wsparcia emocjonalnego) i zażądała, żeby Ci wszystko dokładnie wytłumaczył - to Twoje prawo jako pacjentki.
Gipsy ja się po prostu ostatnio ogarnąć nie mogę - miałam ciężki marzec w pracy a teraz - tzn. dzisiaj mój starszy syn pisał testy szóstoklasistów a w maju 6 maja dokładnie czeka mnie komunia młodszego - zaliczanie itp ufff ciężka rola mamy - podziwiam dziewczyny które mają 3 i więcej i pokłony im właśnie czynię

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości