|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#11071 |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Magdalenko, szukałam teraz informacji na temat marszczenia, bo mnie też to chyba czeka. Na różowym forum jest cały wątek, nie będę wklejać linków, znajdziesz sobie. Dziewczyny opisują ten problem, przy różnych wkładkach, tam akurat kilka ma to przy mentorkach anatomicznych, są zdjęcia przykładowe..... Więc chyba nie ma reguły na to....ale podobno chudzielce bez własnego gruczołu są narażone, więc ja się też na to nastawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11072 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11073 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie martw się będziesz mieć ładniutkie piersi,wiadomo ten stres przed jest ogromny dlatego u mnie wszystko bardzo szybko się działo ![]() Przejezdzałam koło mojego lekarza-wstąpiłam umówiłam się na konsultacje-ustaliłam datę zabiegu - i po 3tyg już je miałam ![]() Najlepsze jest to że z kliniki wracałam sama autkiem do domku ![]() Trzymam kciukaski ![]()
![]() |
#11074 | |
Raczkowanie
|
Specjalnie w tym celu byłam u doktorka raz jeszcze i nie wywalczyłam ani grama więcej ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11075 |
Raczkowanie
|
HEJ !!
![]() Wstawiam kilka zdjec w staniorkach!!! ZAPRASZAM do albumiku. ![]()
#11076 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11077 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Oj to fakt, oczy trzeba mieć z każdej strony głowy, kierowcy pojazdów wszelakich pokazują notorycznie swoje bezmózgowie jak tylko motor jest w pobliżu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() O żesz Ty, ładne tempo ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#11078 |
Zadomowienie
|
Magdalenko, Świniaczku nic tylko Wam pozazdrościć. Może kiedyś zrobię sobie prawko na motor i też będę śmigać
![]()
#11079 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#11080 |
Raczkowanie
|
Gdzie znajdę wymiary tych allerganów?
Pomóżcie please, bo zeświruję zaraz. Wiecie co jest najgorsze, że dychę już wpłaciłam i nawet gdybym się chciała wycofać to doktorek pewnie będzie migać się od oddania kasy |
![]() ![]() |
![]() |
#11081 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja dostałam takiego mętliku po ostatnich forumowych rozważaniach o projekcji, pojemności, profilu i "wyższości" Mentorów nad Allerganami że zastanawiam się czy nie przełożyć terminu operacji aby jeszcze raz na spokojnie przedyskutowac z doktorem dobór wkładek bo niczego już nie jestem pewna a moje wątpliwości nie są rozwiewane tylko narastają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11082 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też miała być zmiana, to miał być motor na początek, ale w międzyczasie nawinęło się kupno działki i plany budowania się, no i jeszcze weselicho było, jakoś tak funduszy zabrakło na zmianę ![]() ![]() ![]() Niby 3 sezon się będę bujać jako kierowca, ale też ze mnie kierowca jak z koziej ![]() ![]() Kicia, rób, a co! ![]() ![]() Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2012-04-03 o 22:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11084 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ze stanikami to różnie bywa. Też, jak magdalenka, niby powinnam nosić 70C albo 65D ale czasami 70B albo nawet 75A na mnie pasuje. Trzeba po prostu przymierzyć : ) Martkka.sz – już lecę do albumiku ![]() MILENKA2012 – jeśli to dzięki temu będziesz spokojniejsza, to tak zrób. To ważna decyzja i lepiej być pewnym ale zastanów się czy to Cię uspokoi czy raczej wydłuży czas zamartwiania się i paniki. My tu sobie możemy o implantach spekulować ale żadna z nas nie jest chirurgiem a sądzę, że to oni mają największa wiedzę, trzeba im zaufać : ) Syllwia82 - piękne są Twoje panienki ![]() Edytowane przez Gipsy Czas edycji: 2012-04-03 o 22:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11085 |
Zadomowienie
|
Świniaczku z czasem kiedyś zrobię. Teraz brak czasu na to i funduszy, do tego za granicą siedzę i języka nie znam:/ Ale jakbym już zrobiła to napewno by się przydało. Jak miałam 16 lat jeden sezon śmigałam tak, mój były mnie nauczył i dopiero niezłą szkołe miałam jak przed policją spierdzielałam
![]() ![]() ![]() Dobrej nocy dziewczynki ![]()
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-04-03 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#11086 | |
Raczkowanie
|
Świniaczku a Ciebie też tak wszyscy straszyli na początku ? Bo słuchając tych porad to strach wyjeżdżać z garażu ....
![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() I ja już mówię dobranoc - kurcze miałam dzisiaj prasować - a z Wami przesiedziałam cały wieczór - no i w poszukiwaniu butków ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez magdalena_81 Czas edycji: 2012-04-03 o 22:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11087 |
Raczkowanie
|
Wiecie z czym u mnie jeszcze jest problem (ponoć)?
Że mam mały fałd pod piersią, że musiałby doktorek obniżać mi nienaturalnie te fałdy, a wtedy piersi będą w połowie....brzucha? Kurrrrrrrr to jakaś masakra. |
![]() ![]() |
![]() |
#11088 |
Raczkowanie
|
Kochana nie stresuj się już tak bardzo - doktorek na pewno wie co mówi - wyluzuj troszkę bo do operacji nam się wykończysz, będzie dobrze zobaczysz - napij się winka weź kąpiel (łatwo mówić) za duż się zamartwiasz, skoro masz trzy pewniackie opinie to bądź pozytywnej myśli - tym razem na prawdę idę spać - pojawiłam się na portalu społecznościowym i nie mogłam sie wylogować - ehhh pappaaaaa
#11089 |
Raczkowanie
|
Milenko przecież jak bardzo chcesz, to dostaniesz Mentory...skoro tego oczekujesz, kwestia gustu. Napisz do doktorka i ustal wszystko
![]() Dobranoc wszystkim Sherry nie stresuj się, może znajdź jeszcze kolejnego lekarza i skonsultuj się, jeśli to Cię uspokoi. ALe mając 3 opinie, to ja bym wyluzowała... Edytowane przez mune Czas edycji: 2012-04-03 o 23:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#11090 |
Raczkowanie
|
Już mi się odechciało wszystkiego !
Gdyby można było kupić gwarancję satysfakcji... Gdyby można było pokazać cudze foto i powiedzieć "takie poproszę"... |
![]() ![]() |
![]() |
#11091 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeśli masz aż takie wątpliwości, to jeszcze się zastanów i może rzeczywiście u kogoś czwartego skonsultuj Edytowane przez mune Czas edycji: 2012-04-03 o 23:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11092 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czego Ci sie kochana odechcialo??? Zaraz troszke ponadrabiam i sie dowiem ![]() Ja tak zrobilam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Znalazlam fajny stroj dla cycolinek na wielkanoc ![]() ![]()
![]() |
#11093 |
Raczkowanie
|
Teraz to ja w ogóle mam watpliwości kto jest kim i kto co czyta i czy ja w ogóle chce zrobić cycki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#11094 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-04-03 o 23:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11095 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#11096 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11097 |
Wtajemniczenie
|
Jak z takimi pisankami wejdziesz to loooooochhh ![]() ![]() ![]()
#11098 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nic - ten tydzień odpada, a potem dopiero 16. Przemyślisz sprawę przez święta ![]() Cytat:
![]() Odpadły wszystkie strupk?- no to teraz trzy tygodnie czekamy!!! Cytat:
![]() Swoje pytania możesz spiasć na kartce- ja tam za pierwszym razem kartkę miałam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja dziś oddałabym te 19 tyś które zapałciłam ze pierwsze cycki żeby tylko dało się cofnąć tą niefortunną decyzję której żałuję ogromnie. Jeśli trzeba przesuń termin- musisz być pewna czego chcesz. Potem żal będziesz mieć tylko do siebie. Może faktycznie jeszcze skonsultuj się z kimś innym. Jeśli ktoś robi inną metoda - nie boi się przesuwać fałdów i takich tam innych ![]() Może morze chcesz zobaczyć? ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ---------- Cytat:
Ot po prostu z porównania wynika, że mentory mają inny kształt . Co nie znaczy, że każdy takiego pełnego kształu pragnie ![]() Mi akurat barkowało objęości w piersi- i dla mnie lepszego rozwiązania nie było. Z obserwacji wiem też, że najczęstszą bolączką po operacjach przy anatomkch jest właśnie pierś ginąca w staniku. I potem dziewczynki kombinują ze stanikami, żeby miski były jak najpłytsze żeby tej piersi choć troszkę było widać. I często wymieniają je na okrąglaski . I same siebie winią że chciały anatomki a wyszły z tego piersi inne niż się spodziewały bo puste na górze ![]() I jedyne co mogę zrobić to o tym powiedzieć . Sama ten temat przerobiłam i widziałm nie raz jak inne przerabiały ![]()
![]() |
#11099 |
Raczkowanie
|
kasikkk87 mam 160 cm wzrostu, 46 kg, pod biustem 72 cm i w biuście 79 cm, a jak u Ciebie??
#11100 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja to nie wiedziałam że sie udzielasz na forum ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.