Powiększanie piersi cz.7 - Strona 370 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-03, 21:03   #11071
mune
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Magdalenko, szukałam teraz informacji na temat marszczenia, bo mnie też to chyba czeka. Na różowym forum jest cały wątek, nie będę wklejać linków, znajdziesz sobie. Dziewczyny opisują ten problem, przy różnych wkładkach, tam akurat kilka ma to przy mentorkach anatomicznych, są zdjęcia przykładowe..... Więc chyba nie ma reguły na to....ale podobno chudzielce bez własnego gruczołu są narażone, więc ja się też na to nastawiam
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 21:08   #11072
magdalena_81
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to magdalena_81

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
kurcze nie wiem magdalenko co Ci doradzić. mentory są tak pękate, że ja nie słyszłam żeby komuś się coś zapadało, widziałam kilka takich przypadków ale na alerganach i dotyczyły boków piersi a nie góry. musisz męczyć lekarza, jak ten nie poradzi to iść jeszcze do innego na wizyte.
A do kogo w Szczecinie na wizytę mogłabym pójść? Wie któraś? Oczywiście poczekam na ten wielki - dosłownie- czwartek... może to przez moje garbienie się???? za dużo myślę o tym . ... Tonia nic nie masuj na razie! Sherry spróbuj choć o trochę powalczyć o rozmiarek a ja spadam się kąpać - jutro ostatni dzień pracy i woooolne do środy a w domu tyle obowiązków że do świąt się będę ogarniała dobrej nocki papa
Stary 2012-04-03, 21:11   #11073
Syllwia82
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sherry.b Pokaż wiadomość
Fajnie, że jesteś, nie wiem czy mnie pamiętasz, ale pisałam kiedyś do Ciebie i wiesz co, podtrzymuję to co napisałam wtedy, że Twoje piersi mi się tak podobają....są najbliższe ideałowi mojemu, naprawdę, no ale niestety ja takich mieć nie będę.
Pamiętam Cię Kochana
Nie martw się będziesz mieć ładniutkie piersi,wiadomo ten stres przed jest ogromny dlatego u mnie wszystko bardzo szybko się działo
Przejezdzałam koło mojego lekarza-wstąpiłam umówiłam się na konsultacje-ustaliłam datę zabiegu - i po 3tyg już je miałam)
Najlepsze jest to że z kliniki wracałam sama autkiem do domku)
Trzymam kciukaskibuzka
Stary 2012-04-03, 21:14   #11074
sherry.b
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdalena_81 Pokaż wiadomość
Sherry spróbuj choć o trochę powalczyć o rozmiarek

Specjalnie w tym celu byłam u doktorka raz jeszcze i nie wywalczyłam ani grama więcej

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Syllwia82 Pokaż wiadomość
Pamiętam Cię Kochana
Nie martw się będziesz mieć ładniutkie piersi,wiadomo ten stres przed jest ogromny dlatego u mnie wszystko bardzo szybko się działo
Przejezdzałam koło mojego lekarza-wstąpiłam umówiłam się na konsultacje-ustaliłam datę zabiegu - i po 3tyg już je miałam)
Trzymam kciukaskibuzka
Dałaś radę? Szacun, a daleko musiałaś jechać >?
sherry.b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 21:17   #11075
martkka sz
Raczkowanie

HEJ !!
Wstawiam kilka zdjec w staniorkach!!! ZAPRASZAM do albumiku.
Stary 2012-04-03, 21:20   #11076
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
tonia bo po łapkach dostaniesz, zostaw teraz te blizenki, na nie przyjdzie czas, dobrze im nie zrobisz jak zaczniesz za szybko smarować.
prawdę powiedziawszy to nie wiedziałam, że nie mogę jeszcze. a czy mogę sobie je masować? na np. wazelinie lub oliwce?
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 21:30   #11077
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
w każdym razie w niedzielę kupiłam motor - i mam nadzieję że nie będzie przeciwwskazań do użytkowania
Kocham Cię

Cytat:
A oto moja pięknota "XJ-ota" Yamaha XJ600N jeszcze nie ujeżdżona bestia bo nie zarejestrowana
Małżonek sprzedał jakiś miesiąc temu swoją żółtą XJę Ja mojego GSa nawet nie wystawiam, bo bym się zapłakała, jak jakiś chętny by się znalazł

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
A swoją drogą mam niemiłe wspomnienia w związku z motorami - mój mężuś był zapalonym motocyklistą. Kiedyś jechaliśmy sobie leśnym, asfaltowym traktem (dość szybko) i nagle z bocznej drogi wyjechał ogrrromny traktor. Mąż na szczęście zachował zimną krew i przyspieszył, bo gdyby zaczął hamować roztrzaskalibyśmy się na amen . Także Magdalenko uważaj i nie szarżuj

Oj to fakt, oczy trzeba mieć z każdej strony głowy, kierowcy pojazdów wszelakich pokazują notorycznie swoje bezmózgowie jak tylko motor jest w pobliżu Mąż jechał kiedyś przede mną, on swoim motorem, ja swoim. Jechał jakiś ciężarowy, za ciężarowym osobówka i za osobówką my. Osobówka nie próbuje wyprzedzać ani nic, no to nie czekamy tylko zabieramy się za wyprzedzanie. Ni stąd, ni zowąd bezmózg w osobówce zjeżdża na lewy pas centralnie na mojego męża Zdążył przyspieszyć na tyle, że uciekł przed tym debilem, ale ja już musiałam bardzo ostro hamować. Normalnie łomot się takim bezmózgom należy

Cytat:

O żesz Ty, ładne tempo

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-03, 21:40   #11078
kicia_nh
Zadomowienie

Magdalenko, Świniaczku nic tylko Wam pozazdrościć. Może kiedyś zrobię sobie prawko na motor i też będę śmigać A co do kierowców to niestety prawda. Ja jak widzę gostka pomykającego a jest większy ruch to jak najbardziej na boczek zjeżdżam. Sama poszaleć nie mogę bo nie ma jak wyprzedzać to dlaczego miałabym innym to utrudniać. No ale tacy są ludzie, żal im dupę ściska i nic na to się nie da poradzić:/ Życzę Wam jak najmniej takich niemiłych niespodzianek na drodze

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 21:41   #11079
magdalena_81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
Magdalenko, szukałam teraz informacji na temat marszczenia, bo mnie też to chyba czeka. Na różowym forum jest cały wątek, nie będę wklejać linków, znajdziesz sobie. Dziewczyny opisują ten problem, przy różnych wkładkach, tam akurat kilka ma to przy mentorkach anatomicznych, są zdjęcia przykładowe..... Więc chyba nie ma reguły na to....ale podobno chudzielce bez własnego gruczołu są narażone, więc ja się też na to nastawiam
oj nie mogę coś iść do tej kąpieli a wyślij mi link mune do tego forum
Stary 2012-04-03, 21:46   #11080
sherry.b
Raczkowanie

Gdzie znajdę wymiary tych allerganów?
Pomóżcie please, bo zeświruję zaraz.

Wiecie co jest najgorsze, że dychę już wpłaciłam i nawet gdybym się chciała wycofać to doktorek pewnie będzie migać się od oddania kasy
Stary 2012-04-03, 21:46   #11081
MILENKA2012
Raczkowanie

Dziewczyny ja dostałam takiego mętliku po ostatnich forumowych rozważaniach o projekcji, pojemności, profilu i "wyższości" Mentorów nad Allerganami że zastanawiam się czy nie przełożyć terminu operacji aby jeszcze raz na spokojnie przedyskutowac z doktorem dobór wkładek bo niczego już nie jestem pewna a moje wątpliwości nie są rozwiewane tylko narastają
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-03, 21:47   #11082
magdalena_81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Magdalenko, Świniaczku nic tylko Wam pozazdrościć. Może kiedyś zrobię sobie prawko na motor i też będę śmigać A co do kierowców to niestety prawda. Ja jak widzę gostka pomykającego a jest większy ruch to jak najbardziej na boczek zjeżdżam. Sama poszaleć nie mogę bo nie ma jak wyprzedzać to dlaczego miałabym innym to utrudniać. No ale tacy są ludzie, żal im dupę ściska i nic na to się nie da poradzić:/ Życzę Wam jak najmniej takich niemiłych niespodzianek na drodze
Widzę że tu dużo miłośniczek motorków Świniaczku i ja też I love You pewnie jak będę się musiała rozstawać ze swoją Xjotą to będzie smutno - ale to nie jset mój docelowy motorek na razie wszyscy wkoło mnie straszą ale ja tak jak kicia traktuję motocyklistów ze mnie jeszcze motocyklista jak z koziej dupy trąbka ale będę się uczyła i czekam na pogodę - i tak czuję się doskonale bo spełniam swoje wszystkie marzenia i dobrze mi z tym cokolwiek będzie się działo!! woooow
Stary 2012-04-03, 22:03   #11083
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Widzę że tu dużo miłośniczek motorków Świniaczku i ja też I love You pewnie jak będę się musiała rozstawać ze swoją Xjotą to będzie smutno - ale to nie jset mój docelowy motorek na razie wszyscy wkoło mnie straszą ale ja tak jak kicia traktuję motocyklistów ze mnie jeszcze motocyklista jak z koziej dupy trąbka ale będę się uczyła i czekam na pogodę - i tak czuję się doskonale bo spełniam swoje wszystkie marzenia i dobrze mi z tym cokolwiek będzie się działo!! woooow

U mnie też miała być zmiana, to miał być motor na początek, ale w międzyczasie nawinęło się kupno działki i plany budowania się, no i jeszcze weselicho było, jakoś tak funduszy zabrakło na zmianę A jako, że funduszy nie będę miała przez przypuszczalnie najbliższe 20 lat na zmianę motocykla, to póki co ożeniłam się z moją "suzi"
Niby 3 sezon się będę bujać jako kierowca, ale też ze mnie kierowca jak z koziej Widzę postępy, ale jednak ciągle nie jestem dobrym kierowcą motocykla, to jednak "wyższa szkoła jazdy" niż samochodem

Kicia, rób, a co! Jak zrobisz, to co najwyżej się nie przyda, a nie będziesz mogła żałować, że nie próbowałaś

Edytowane przez Świniaczek
Czas edycji: 2012-04-03 o 22:05
Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 22:15   #11084
Gipsy
Raczkowanie

Cytat:
Gdzie znajdę wymiary tych allerganów?
Pomóżcie please, bo zeświruję zaraz.
Wiecie co jest najgorsze, że dychę już wpłaciłam i nawet gdybym się chciała wycofać to doktorek pewnie będzie migać się od oddania kasy
Kochana, ale dlaczego miałabyś się wycofać? Spokojnie : ) Skoro taki implant Ci doktor wybrał to znaczy, że z jakiegoś powodu większego mieć nie możesz. Zaufaj mu. Ty masz trochę swojej piersi więc na pewno wyjdzie ładnie. Tutaj masz tabelkę: http://www.southfloridaplasticsurger...n-cohesive-gel
A ze stanikami to różnie bywa. Też, jak magdalenka, niby powinnam nosić 70C albo 65D ale czasami 70B albo nawet 75A na mnie pasuje. Trzeba po prostu przymierzyć : )

Martkka.sz – już lecę do albumiku

MILENKA2012 – jeśli to dzięki temu będziesz spokojniejsza, to tak zrób. To ważna decyzja i lepiej być pewnym ale zastanów się czy to Cię uspokoi czy raczej wydłuży czas zamartwiania się i paniki. My tu sobie możemy o implantach spekulować ale żadna z nas nie jest chirurgiem a sądzę, że to oni mają największa wiedzę, trzeba im zaufać : )

Syllwia82 - piękne są Twoje panienki Ja zazwyczaj preferuję anatomki ale Twoje okrąglaski są cudowne...

Edytowane przez Gipsy
Czas edycji: 2012-04-03 o 22:28
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 22:16   #11085
kicia_nh
Zadomowienie

Świniaczku z czasem kiedyś zrobię. Teraz brak czasu na to i funduszy, do tego za granicą siedzę i języka nie znam:/ Ale jakbym już zrobiła to napewno by się przydało. Jak miałam 16 lat jeden sezon śmigałam tak, mój były mnie nauczył i dopiero niezłą szkołe miałam jak przed policją spierdzielałam No ale mój były był na tyle dobrym nauczycielem, że po miesiącu ja już umiałam na jednym kółeczku Teraz pewnie bym się tak bała i już nawet nie pamiętam jak się jeździ, ale tego co wtedy przeżywałam nigdy nie zapomnę. Obym jeszcze miała okazję to powtórzyć

Dobrej nocy dziewczynki za mną bardzo ciężki dzień. Próbowałam odkręcić półośki w tym moim zepsutym autku, ale wszystkie śruby jak jeden mąż tak zapieczone, że przy jednej z nich ja i 3 chłopa co dorwałam do pomocy ledwo daliśmy radę. Potem z resztą się siłowałam, ale nie dawały za wygraną, więc uznałam że to bez sensu. Chłopy sobie nie dawały rady a co dopiero ja baba. Będę musiała cosik innego wymyślić, żeby to autko dotransportować do mechanika.

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-04-03 o 22:20
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 22:22   #11086
magdalena_81
Raczkowanie

Świniaczku a Ciebie też tak wszyscy straszyli na początku ? Bo słuchając tych porad to strach wyjeżdżać z garażu ....

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Świniaczku z czasem kiedyś zrobię. Teraz brak czasu na to i funduszy, do tego za granicą siedzę i języka nie znam:/ Ale jakbym już zrobiła to napewno by się przydało. Jak miałam 16 lat jeden sezon śmigałam tak, mój były mnie nauczył i dopiero niezłą szkołe miałam jak przed policją spierdzielałam No ale mój były był na tyle dobrym nauczycielem, że po miesiącu ja już umiałam na jednym kółeczku Teraz pewnie bym się tak bała i już nawet nie pamiętam jak się jeździ, ale tego co wtedy przeżywałam nigdy nie zapomnę. Obym jeszcze miała okazję to powtórzyć
Ależ w Tobie "diablica" drzemie kiciu już wcześniej czytałam jakie masz zapędy
I ja już mówię dobranoc - kurcze miałam dzisiaj prasować - a z Wami przesiedziałam cały wieczór - no i w poszukiwaniu butków szukam nike na obcasie - chociaż nie wiem jak to na żywo wygląda... dobranoc

Edytowane przez magdalena_81
Czas edycji: 2012-04-03 o 22:25
magdalena_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 22:35   #11087
sherry.b
Raczkowanie

Wiecie z czym u mnie jeszcze jest problem (ponoć)?
Że mam mały fałd pod piersią, że musiałby doktorek obniżać mi nienaturalnie te fałdy, a wtedy piersi będą w połowie....brzucha?
Kurrrrrrrr to jakaś masakra.
Stary 2012-04-03, 22:50   #11088
magdalena_81
Raczkowanie

Cytat:
Wiecie z czym u mnie jeszcze jest problem (ponoć)?
Że mam mały fałd pod piersią, że musiałby doktorek obniżać mi nienaturalnie te fałdy, a wtedy piersi będą w połowie....brzucha?
Kurrrrrrrr to jakaś masakra.
Kochana nie stresuj się już tak bardzo - doktorek na pewno wie co mówi - wyluzuj troszkę bo do operacji nam się wykończysz, będzie dobrze zobaczysz - napij się winka weź kąpiel (łatwo mówić) za duż się zamartwiasz, skoro masz trzy pewniackie opinie to bądź pozytywnej myśli - tym razem na prawdę idę spać - pojawiłam się na portalu społecznościowym i nie mogłam sie wylogować - ehhh pappaaaaa
Stary 2012-04-03, 22:55   #11089
mune
Raczkowanie

Milenko przecież jak bardzo chcesz, to dostaniesz Mentory...skoro tego oczekujesz, kwestia gustu. Napisz do doktorka i ustal wszystko Ja też mogłam mieć mentorki, ale wybrałam inaczej, więc spokojnie...
Dobranoc wszystkim

Sherry nie stresuj się, może znajdź jeszcze kolejnego lekarza i skonsultuj się, jeśli to Cię uspokoi. ALe mając 3 opinie, to ja bym wyluzowała...

Edytowane przez mune
Czas edycji: 2012-04-03 o 23:02

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-03, 23:07   #11090
sherry.b
Raczkowanie

Już mi się odechciało wszystkiego !

Gdyby można było kupić gwarancję satysfakcji... Gdyby można było pokazać cudze foto i powiedzieć "takie poproszę"...
Stary 2012-04-03, 23:12   #11091
mune
Raczkowanie

Cytat:

Gdyby można było kupić gwarancję satysfakcji... Gdyby można było pokazać cudze foto i powiedzieć "takie poproszę"...
No ale niestety nie można. Ja też oglądałam milion zdjęć i żadne nie były takie jak moje teraz, bo każda z nas jest inna i efektu nie da się przewidzieć, można tylko przypuszczać. Medycyna nie jest nauką całkiem ścisłą, dużo w niej ze sztuki. W sumie piersi nam tworzą na nowo i każde będą inne.....zbyt dużo zmiennych i tyle.

Jeśli masz aż takie wątpliwości, to jeszcze się zastanów i może rzeczywiście u kogoś czwartego skonsultuj

Edytowane przez mune
Czas edycji: 2012-04-03 o 23:13
Stary 2012-04-03, 23:26   #11092
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:

Witam poznym wieczorkiem
Czego Ci sie kochana odechcialo??? Zaraz troszke ponadrabiam i sie dowiem
Ja tak zrobilam Wyslalam zdjecie i powiedzialam, ze takie chce No i mam

Znalazlam fajny stroj dla cycolinek na wielkanoc Mozna sie fajnie dla TZ przebrac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 549486_331438603581648_100001465342101_908238_921110517_n.jpg (48,4 KB, 31 załadowań)
Stary 2012-04-03, 23:26   #11093
sherry.b
Raczkowanie

Teraz to ja w ogóle mam watpliwości kto jest kim i kto co czyta i czy ja w ogóle chce zrobić cycki.
Stary 2012-04-03, 23:28   #11094
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Witam poznym wieczorkiem
Czego Ci sie kochana odechcialo??? Zaraz troszke ponadrabiam i sie dowiem
Ja tak zrobilam Wyslalam zdjecie i powiedzialam, ze takie chce No i mam

Znalazlam fajny stroj dla cycolinek na wielkanoc Mozna sie fajnie dla TZ przebrac
ale króliczki, ja tak w święta do kościał idę ze święconką

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-04-03 o 23:30
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 23:31   #11095
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Teraz to ja w ogóle mam watpliwości kto jest kim i kto co czyta i czy ja w ogóle chce zrobić cycki.
Masz poprostu bardzo zly dzien Czasami kazdego dopada, ale czesto na drugi dzien jest juz dobrze
Stary 2012-04-03, 23:32   #11096
sherry.b
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Masz poprostu bardzo zly dzien Czasami kazdego dopada, ale czesto na drugi dzien jest juz dobrze
Oj nieeee, to nie jest kwestia złego dnia.
Stary 2012-04-03, 23:33   #11097
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
ale króliczki, ja tak w święta do kościał idę ze święconką

Jak z takimi pisankami wejdziesz to loooooochhh To Ci je poswieci dopiero Az im skrzydla anielskie wyrosna
Stary 2012-04-04, 00:52   #11098
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
ja pingole... napisałam do niego, że nie dam rady w tym tygodniu dojechać i czy mam przyjeżdżać za tydzień. napisałam też, że po noszeniu przez tydzień pasa na skos lewy sutek poszedł do góry i czy mam smarować jakimiś maściami i czy mam masować (ogólnie ładnym prostym językiem to napisałam ). oto co mi odpisał:

Dzieň dobry.
Bede lub 4.4. o 14,00,5.4. o 9,00 a potym až 16.4. o 13,00.
Do widzenia,
Libor Polák Dr.med.

no nie mogę z tym chłopem..
oj jak nic Pan dr chce Cię zobaczyć.
No nic - ten tydzień odpada, a potem dopiero 16. Przemyślisz sprawę przez święta

Cytat:
tylko ja sobie tak myślę.. po co mam jeździć do niego lub kogoś szukać skoro nic mi się nie dzieje, nie mam jakiś dziwnych objawów, nic mnie nie boli, nic mi nie ropieje. chyba do niego już nie jadę. za te 100zł kupię sobie karnet na siłownię i przynajmniej coś z tego będę miała

kupiłam sobie dzisiaj maść contractubex. stosowała któraś z Was?
ja Ci dam maść .
Odpadły wszystkie strupk?- no to teraz trzy tygodnie czekamy!!!

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Mune i magdalenka czekają na czwartek, bo kontrole, ja czekam, bo w końcu mam upragniona konsultację . Mam nadzieję, że potem wszystko pójdzie z górki.
Dziewczynki od dr Skwiercz, napiszcie proszę, czy ona daje te wszystkie zalecenia i informacje na jakiejś kartce? Bo znając siebie będę w takim szoku, że połowy zapomnę . Nie chcę jechać 700 km (w obie strony) na darmo.
No już miałam pytać jak się masz i czy się szykujesz
Swoje pytania możesz spiasć na kartce- ja tam za pierwszym razem kartkę miałam Pani dr też Ci zapisze wszystko co ważniejsze I nie stresuj się -porozmawiaj szczerze i od serca
Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Mya, Jooasi myślicie że ten model który wybrał dla mnie doktor będzie płaski?
A Ty co znowu wymyślasz jakie płąskie ? no nie przy takiech pojemnościach Olivko. Pogadaj jeszcze o tej dłuższej wkładeczce to w ogóle będzie super jeśli się uda

Cytat:
Wiesz, dziękuję za ciepłe słowa.
Ja zaczynam mieć tylko jedną myśl....będą za małe....za małe, żeby mi było psychicznie z nimi dobrze.

Czy to normalne?
Zaczyna mnie ogarniać faza oglądania zdjęć, porównywania i zastanawiania się.
Ufam doktorkowi, ale wątpliwości mam masakryczne.
Chciałabym mieć wkładki 350 pojemności, coś koło tego a będę mieć znacznie mniej i świadomie idę to zrobić bojąc się z góry, że będę żałować, że za małe, nawet jeśli podciągnie mi je i byłyby jędrne... to będą kosztować 15 tyś i będą nie takie jak bym sobie wymarzyła to
Sherry- musisz sie wyłączyć na chwilkę od tematu i bez pośpiechu przemyśłeć wszystko. Tak na spokojnie, bez nacisków i z dystansem Zapomnij o pieniążkach - to nie jest najważniejsze.
Ja dziś oddałabym te 19 tyś które zapałciłam ze pierwsze cycki żeby tylko dało się cofnąć tą niefortunną decyzję której żałuję ogromnie.
Jeśli trzeba przesuń termin- musisz być pewna czego chcesz. Potem żal będziesz mieć tylko do siebie.
Może faktycznie jeszcze skonsultuj się z kimś innym. Jeśli ktoś robi inną metoda - nie boi się przesuwać fałdów i takich tam innych
Może morze chcesz zobaczyć?

Cytat:
prawdę powiedziawszy to nie wiedziałam, że nie mogę jeszcze. a czy mogę sobie je masować? na np. wazelinie lub oliwce?
ja Ci dam masowanie, wazelinę i oliwkę .

---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ----------

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja dostałam takiego mętliku po ostatnich forumowych rozważaniach o projekcji, pojemności, profilu i "wyższości" Mentorów nad Allerganami że zastanawiam się czy nie przełożyć terminu operacji aby jeszcze raz na spokojnie przedyskutowac z doktorem dobór wkładek bo niczego już nie jestem pewna a moje wątpliwości nie są rozwiewane tylko narastają
Nie ma żadnej wyższości.
Ot po prostu z porównania wynika, że mentory mają inny kształt . Co nie znaczy, że każdy takiego pełnego kształu pragnie I nie każdy potrzebuje bo np. ma dużą własną pierś.
Mi akurat barkowało objęości w piersi- i dla mnie lepszego rozwiązania nie było.
Z obserwacji wiem też, że najczęstszą bolączką po operacjach przy anatomkch jest właśnie pierś ginąca w staniku. I potem dziewczynki kombinują ze stanikami, żeby miski były jak najpłytsze żeby tej piersi choć troszkę było widać. I często wymieniają je na okrąglaski . I same siebie winią że chciały anatomki a wyszły z tego piersi inne niż się spodziewały bo puste na górze i cycka dalej nie widać. I oczywiście przyczyną jest anatomek- a nie zły dobór modelu anatomka.
I jedyne co mogę zrobić to o tym powiedzieć .
Sama ten temat przerobiłam i widziałm nie raz jak inne przerabiały

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 06:07   #11099
beatabo1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
jakie masz wymiary wzrost waga pod i w piersiach?masz zdjatko wyjsciowkipytam bo tez mam miec 325 hp
kasikkk87 mam 160 cm wzrostu, 46 kg, pod biustem 72 cm i w biuście 79 cm, a jak u Ciebie??
Stary 2012-04-04, 08:27   #11100
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Pamiętam Cię Kochana
Trzymam kciukaskibuzka
No hello!!!

Ja to nie wiedziałam że sie udzielasz na forum Buziaki, całuski - u mnie ok.

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości