|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
Cytat:
|
|
|
|
|
#752 |
|
Nie depcze krokusów
|
Melka! Na stronie Eski Rock są WFy, tylko nie wiem, jak się ten konkretny nazywa.
|
|
#753 |
|
Konto usunięte
|
Malla ja nie narzekam tylko stwierdzam fakt że nie jestem idealna i że nie będę się z głupot spowiadać.
A do kościoła chodzić częściej niż na święta nie będę bo nie czuję takiej potrzeby. Na zebraniach nie da się nie kłócić lub choćby odparować bo inaczej zjedzą. Przeklinamie no cóż, brzydki nawyk - nad tym mogę popracować. Edytowane przez 2016070953 Czas edycji: 2012-04-04 o 11:07 |
|
|
|
#754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Pomalowałam sobie właśnie na próbę paznokieć Poskromieniem Złośnicy
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#755 | |||||
|
Zakorzenienie
|
oooo to ja pewnie się podłączę, bo akurat mi się revlon będzie kończył
pod łóżkiem podoba mi się! Cytat:
![]() pod tym względem cieszę się, że zakończyłam studia. poza tym mam porównanie do uczelni prywatnych i nigdy mi się takie jaja nie zdarzyły jak na państwowej. czyli po prostu można Cytat:
![]() muszę się więcej na ten temat dowiedzieć skoro tak chwalicie. może to rzeczywiście fajna alternatywa do golarki Cytat:
Jak dla mnie w małej dawce żarty W&F może i są śmieszne, ale na dłuższą metę mnie to irytuje. Wyśmiewanie się ze wszystkich i wszystkiego, nieposzanowanie absolutnie żadnych wartości jak dla mnie nie jest fajne. Poza tym drażni mnie, że chyba tylko oni siebie rozumieją przez te salwy śmiechu, przegadywania, wrzucania odnośników itd. chociaż daje to efekt naturalności i spontanu to w odbiorze dość trudne. Cytat:
Przełamałam się 3lata temu i poszłam się wyspowiadać przed chrztem mojej Julki. Bardzo poważnie podeszłam do temtu i postanowiłam, że skoro się na to godzę to nie idzie za tym tylko kupowanie prezentów, ale coś więcej. I jeśli mam trzymać to dziecko do chrztu to siłą rzeczy rodzice chcą żeby dołączyła do Wesołej Chrześcijańskiej Rodzinki, a zatem i ja powinnam zrobić to jak należy, a to czy będzie chciała do niej nadal przynależeć pozostawię jej do wybory. No i poszłam. To było bardzo, bardzo szczere z mojej strony, może nawet nie spowiedź, a bardziej rozmowa. I co? I usłyszałam, że biskup zakazał dawać rozgrzeszenia osobom, które mieszkają razem bez ślubu i że może udałoby mi się wziąć ten ślub przed chrzcinami (drobny szczegół- chrzest był w niedzielę, spowiedź w piątek).I nieistotne było to, że poczułam w sobie odpowiedzialność, że mimo mojego podejścia i wielu lat nie chodzenia do kościoła chciałam żeby ten chrzest był z mojej strony przeżyty odpowiedzialnie. No więc po co mam chodzić do spowiedzi? Nie wiem po co. Soline- poruszył mnie Twój opis. Zawsze zazdroszczę takiej wiary a w ogóle to czytałam ostatnio w "uważam rze" artykuł o badaniach naukowych relikwii m.in. Całunu, sandałów i szaty, które uważa się, że należały do Jezusa. Wychodzi na to, że wszystkie prowadzone badania potwierdzają ich autentyczność i zaczęłam się nad tym zastanawiać. W sumie takie naukowe potwierdzenie powinno dać do myślenia wszystkim niedowiarkom, a chyba jednak nie daje. I myślę sobie dlaczego? Przecież technologia jest teraz tak rozwinięta, że można ufać w wyniki tych badań, a jednak nawet sami naukowcy je prowadzący pozostają niewierzący. Cytat:
byłam wczoraj na fitnessie i czekałam parę minut na wejście na salę i oglądałam ulotki- widziałaś jak Bartman reklamuje Red Bulla? ma też pokaz ćwiczeń na klatę. myślałam nawet żeby Ci to zabrać, ale nie wiedziałam czy Twoje uwielbienie przekłada się też na nastolatkowe zbieranie gadżetów ![]() widzimy się dzisiaj???
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||
|
|
|
#756 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
Generalnie nie słucham eski rano, bo mi się nie przypomina, ale czasem puszczają później wybrane dobre fragmenty Porannego WFu
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2012-04-04 o 12:59 |
|
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
Pogrążona w żałobie po śmierci dziecka Katarzyna W. zwiała dziś gdzie pieprz rośnie, więc można szukać wiatru w polu... Miała być poddana dzisiaj badaniu wariografem
http://policyjni.gazeta.pl/Policyjni...ozegnalne.html Czy tak się zachowuje niewinna osoba?
|
#759 |
|
Nie depcze krokusów
|
No, obrończynie, czy nadal podtrzymujecie tezę o depresji poporodowej?
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
A ktoś wie, dlaczego uciekła ? Niewiadomo chyba póki co. Ja też nie wiem, ile bym wytrzymała ataków na swoich najbliższych i skandowania mi pod oknami.
To, że powstrzymuje się od ferowania wyroku na fali tego, o czym donoszą media, nie znaczy, że kogoś bronię. Od tego jest wymiar sprawiedliwości.
|
|
|
|
#761 |
|
Nie depcze krokusów
|
Na jej miejscu zaszyłabym się na odludziu, a nie odstawiała takie akcje, jak znikanie z domu z mężczyzną o rozmiarze buta 44, gdy mąż śpi
Rozumiem zmianę wizerunku (mogła chociaż wybrać mniej wyzywający), ale ciągle robi coś, by było o niej głośno i nie wierzę, że nie zdaje sobie z tego sprawy. Jeśli to taka ciężka depresja, powinna się znaleźć w psychiatryku, a nie prowokować opinię publiczną.
|
|
#762 |
|
Pani Buka
|
słuchaaaajcie, jakim luksusowym pociągiem jechałam
|
#763 | |||
|
Konto usunięte
|
Eeeee, no nie zapędzajmy się aż tak
Ostatnio liczyłam, że mam tylko 7 otwartych tuszy, 12 podkładów, kilka róży i bronzerów...Cytat:
![]() Kupowałaś już może coś z tego co Ci polecałam? Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
Melka - ataki atakami, ale dziwny jest termin ucieczki
Akurat kiedy miała poświadczyć swoją niewinność na wykrywaczu kłamstw i dzięki czemu ataki by ustały (gdyby niewinność została udowodniona). Pomijam oczywiście kwestię że Rutkowski uprzedzał że w środę się zdziwimy Ja się bardzo zdziwiłam Kto wie czy to też nie zaplanowana szopka przez niego, najpierw zniknie ona, potem mąż i będzie finito, cześć pieśni. Widocznie uczenie jej jak przechytrzyć wykrywacz nie przyniosło rezultatów ![]() Hiper - dzięki
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2012-04-04 o 16:22 |
|
|
|
#765 |
|
Konto usunięte
|
jedyne plusy dnia:
- miły dzień w pracy - wcześniejsze z niej wyjście - dobry obiad we własnym super towarzystwie. a resztę pozostawiam milczeniu i opisałam toto w klubie |
|
|
|
#766 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hm... niedługo wyjdą również pozycje o cudach JPII. Też lekarze poświadczają, że choroba była nieuleczalna i nastąpił cud... a mimo to wielu zostaje ateistami. Ciężkie z nich przypadki ![]() Ale niewierny Tomasz również, dopiero gdy włożył palce w ranę uwierzył ![]() Hehe, nie ta. 12x śmierć już dawno skończyłam ![]() ![]() Po drugie, nie nie zbieram z nim plakatów, naklejek itp, więc dobrze, że nie nosiłaś na darmo kilogramów. Tylko w rodzinnym domu mam na ścianie wielką antyramę a w nim nasze wspólne zdjęcie ![]() Wystarczy mi, że dziś obejrzę mecz półfinałowy Ale jakie to fajne kiedy któraś widzi Bartmana i od razu wie kto to Cytat:
Cytat:
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A lekarze to już są chyba właśnie po "oglądaniu ran", więc krok dalej za św. Tomaszem... |
|
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
A wg mnie zobaczenie i dotknięcie przeczy samej istocie wiary - bo zobaczyć to nie znaczy uwierzyć, tylko hmmm, dowiedzieć się? Wiara, wierzenie w coś, opiera się zupełnie na czymś innym - wierzy się w to, czego nie można zobaczyć czy dotknąć, sensem wiary jest to, że nie trzeba tego robić. Takie moje zdanie
![]() Boshh jaka mi tragedia na włosach wyszła...
|
#769 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ateistami czy agnostykami?
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
Wesołych świąt wszystkim
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
Omd - chciałam je lekko rozjaśnić tak o 2 tony, naturalnym odbarwiaczem zachwalanym w necie....
Wyszedł mały dramat, bo włosy były w 4 kolorach Na moją wiedzę chłopską to się powinno od najciemniejszych nakładać, ale i w instrukcji i w necie info kategoryczne że od nasady. Więc nałożyłam od nasady najpierw, po ok. 10 minutach na resztę, po 20 minutach w panice zmywałam bo odrosty się zrobiły biało żółte Teraz siedzę już z farbą w piance, rozjaśniacza pilnowałam biegając co 3 minuty przed lustro, dość równo się ściągło, ale nie zostawiłam a tyle czasu ile w instrukcji było bo nie chciałam całkiem do białego ściągać, wystarczył mi taki rudawy. I teraz siedzę z jasnym brązem na głowie i mam nadzieję że wyjdzie Co do tego naturalnego rozjaśniacza to owszem, włosów nie zniszczył, ale kolorystykę okropną im zrobił Na farby z tej firmy się pewnie zdecyduję bo faktycznie włosy wyszły nie zniszczone w strukturze nic a nic, wręcz przyjemne w dotyku bardzo, ale rozjaśniacza... nigdy więcej
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
I tym sposobem skutecznie zniechęciłaś mnie do przygód z farbowaniem
Mam nadzieję, że ratowanie się powiodło Daj znać jak efekty
|
|
|
|
#774 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
Udało się
Wyszedł taki średni brąz, lekko rudawy (nie lubię, ale wolę to niż zebrę), na noc dam olej a z rana maskę z proteinami to się troszkę szybciej kolor spłuka No i następnym razem wezmę jakąś farbę 'naturalny ciemny blond' z końcówką 0 żeby rudości przykryło i będzie git
|
#776 |
|
Matka Smoka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33343722]Eeeee, no nie zapędzajmy się aż tak
Ostatnio liczyłam, że mam tylko 7 otwartych tuszy, 12 podkładów, kilka róży i bronzerów...[/QUOTE] ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- O, to się cieszę, że Ci przypasował. |
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
Ineso, Szyrek - jak złuszczanie? Mi nic kompletnie nie schodzi póki co, a chyba już powinno
Następnym razem jednak mocniejszy
|
#778 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jesteśmy już u rodziców i nie wiem czy jeszcze zaglądnę wiec - Wesołych Świąt Cytat:
I ja polecam Dominikanów ![]() Ja na świetnych księży trafiałam też w Mariackim Raz ksiądz tam mi powiedział, że na miejscu męża nie dawałby mi jeść Cytat:
Cytat:
Ja też powinnam ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
mmmm, to było tak dawno, że kto by pamiętał
Pewnie jak mnie uczyli w drugiej klasie do komunii całego obrządku to rachunek sumienia i żal za grzechy był. Najwyraźniej jednak "nie chwyciłam bakcyla" skoro z czasem wpajana mi potrzeba spowiedzi znikła. I powtórzę za gg - również zazdroszczę ludziom takiej żarliwej wiary. Na pewno pomaga im w ciężkich chwilach. I może daje taki... wewnętrzny spokój?Ale fajnie siedziało się dzisiaj w ogródku
|
|
#780 |
|
Matka Smoka
|
blair - ja tez nie. Ale wydaje mi się, że mam miększą skórę. Ja też mocniejszy następny raz
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.

Gdyby któraś coś potrzebowała czy po prostu chciała pogadać, to łapcie mnie telefonicznie, przez gg lub ewentualnie PW. Trzymajcie się ciepło i radosnej Wielkanocy!

(drobny szczegół- chrzest był w niedzielę, spowiedź w piątek).

Akurat kiedy miała poświadczyć swoją niewinność na wykrywaczu kłamstw i dzięki czemu ataki by ustały (gdyby niewinność została udowodniona).

Na farby z tej firmy się pewnie zdecyduję bo faktycznie włosy wyszły nie zniszczone w strukturze nic a nic, wręcz przyjemne w dotyku bardzo, ale rozjaśniacza... nigdy więcej
Daj znać jak efekty