|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Dziękuje. Staram się. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Daj znać, jak mu poszło.
|
|
|
#1742 | |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- fajne efekty, podobają mi się proste blond włoski (Ty chyba prostujesz?) często czytam Twojego bloga tylko nie mogę komentować, bo nie mam konta na blogspocie ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- 3mamy nadal ![]() Dziś wolne więc ze spamowania Było: * tonik, maseczka peel-off na twarz, Tisane na usta * masaż Syreną, mleczko ujędrniające, balsam brązująco-ujędrniający, peeling rąk, masło * olejek Alterra Brzoza&Pomarańcza na noc, rycyna na brwi na noc Będzie: * glinka zielona na twarz + krem antytrądzikowy (Best lub próbka Ziaji) * dołożę jakiś olej na włosy * manicure, odżywka Eveline Diamentowa Miłego dnia
Cele: * 58,5kg * gładka cera * lśniące włosy * A6W 6 /42 * 8min. ABS 6, * 8min. buns 6 Dbam o siebie z Wizażankami Edytowane przez la_chica Czas edycji: 2012-04-04 o 13:06 |
|
|
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam niedawno z szpitala. am kamyki na nerkach
no ale na razie nie bede ich rodzic poza tym srednio sie czuje i bylam dzisiaj w płaszczu zimowym i pot sie leje litrami ze mnie xD a zaraz muszę się wykąpać i uamlwoać bo dzisiaj ide z moja przyjaciolka do kina
|
|
|
|
#1744 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Klik ![]() Cytat:
dobry pomysł, a tekst : "Do pracy byście się wzięli" jest mega |
|
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
Cytat:
zamawiałam w sklepie internetowym ![]() jeżeli chcesz to mogę sprawdzić w którym dokładnie
|
|
|
|
|
#1746 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli mogłabyś, byłabym wdzięczna na stronie Lavery go nie ma, obawiam się, że został wycofany...
|
|
|
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dodałam fotki mojego koloru włosów [bo cięcia sama sobie zrobić nie umiem
] [nie przeraźcie si ę wielkością mojego dekoltu w bluzce ;D]
|
|
|
|
#1748 | |
|
Wtajemniczenie
|
Chociaż - http://www.lavera.com.pl/p607-samoop...zy.i.ciala.htm to ten? Wydawało mi się, że opakowanie inne powinien mieć, ale możliwe, że ten.
---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w jednym ze sklepów jest za 52zł ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1751 | |
|
Wtajemniczenie
|
Wiesz, ja w sumie też nie
![]() co tam, ja uważam, że wygląda ładnie ![]() Cytat:
to dobrze. Oo, 52 zł to byłoby ok, wyszłoby mi 60 mniej więcej Zwłaszcza, że dla mnie to i tak duży wydatek, raczej nie kupuję niczego tak drogiego... Ale jak nie spróbuję, to się nie dowiem. Nie zapycha w żadnym stopniu, prawda?---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Do dziewczyn szukających Jantara i innych rzeczy : http://allecco.pl/ to jest fajna apteka, właśnie wczoraj odebrałam sobie dwa Jantary [ po 9,77 zł jeden, wydaje mi się, że to taniej, niż w sklepach]. Ja odbieram stacjonarnie, więc nie płacę za wysyłkę, zobaczcie na liście, czy ta apteka jest w Waszym mieście. Ogólnie wiele rzeczy mają taniej. |
|
|
|
|
#1752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na twarz używałam go może 4-5 razy i nie zapchał ![]() ja znalazłam drogerię w której jest Jantar, ale akurat wczoraj były wyprzedane |
|
|
|
|
#1753 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale Acnefan kosztuje 14zł a na dozie nie ma w ogóle nawet w wyszukiwarce się nie wyświetla czyżby wycofali, wiecie coś? ja kupowałam 4 mies. temu na dozie za 9,59zł...uuu ale teraz widzę, że w moim mieście nie ma w ogóle sieci tych aptek
Cele: * 58,5kg * gładka cera * lśniące włosy * A6W 6 /42 * 8min. ABS 6, * 8min. buns 6 Dbam o siebie z Wizażankami Edytowane przez la_chica Czas edycji: 2012-04-04 o 17:40 |
|
|
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
Mam dzisiaj bardzo dobry humorek, taka pogoda ![]() Mam zamiar pomalować dzisiaj włosy kolorem ognisty oranż z Vaitiki -balsam ziołowy Ale spokojnie nie bójcie się że będę pomarańczowa, widziałam efekt u koleżanki po nałożeniu na ciemne włosy i bardzo mi się spodobało. Jeśli wyjdzie u mnie podobnie to Wam się pochwalę, jeśli nie to worek na łeb Naszła chyba jedna z najgorszych faz w leczeniu brodawek. Swędzą tak niemiłosiernie że ledwo się powstrzymuję od drapania, a drapać nie mogę aby ich nie roznieść. No i porobiły się z nich strupki, Pal licho ręka, ale na czole takie 4 strupy karolcia jak poszło Tz? angel udanego lotu ![]() ghana ciekawie ci ten kolor wyszedł, Tobie akurat jest dobrze w takim buahhot jak zwykle piękny blond...
|
|
#1755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze nie wiem jak Tż poszło pieron nie dzwoni a ja na koncie nic nie mam i się stresuje jak tylko się odezwie dostanie ochrzan i odrazu Wam napiszę ![]() Ognisty oranż brzmi ciekawie
|
||
|
|
|
#1756 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzięki ![]() Cytat:
Acnefan... ja kupiłam w SP za 16 zł nową wersję. W nowym opakowaniu, ze zmienionym składem. I działa na mnie lepiej, niż poprzedni
|
||
|
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
wkleiłam zdjęcia po farbowaniu na bloga
|
|
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez karolcia198506 Czas edycji: 2012-04-04 o 19:02 |
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny,
U mnie w mieście jest apteka, która normalnie sprowadza Jantar, a wczoraj nawet znalazłam drogerię w której był zapas Także wzięłam od razu 2![]() Kupiłam też polecany szampon z apteczki babuni, wzmacniający i krem do twarzy z Ziaji, nawilżający, matujący. Angel trzymam kciuki za lot ![]() Buahhot prześliczne masz włoski Loluśka ależ jestem ciekawa tego kolorku
|
|
|
|
#1761 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak nie wróci na doz, to rozejrzę się w Pharmie chyba że gdzieś znajdę taniej.---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Yeah, gratulacje ![]() Miłego świętowania ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- wow, co za różnica w porównaniu z tamtym zdjęciem
|
|
#1762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Soph, bardzo ładne włosy, kolor też, bez porównania ładniejszy niż na tym ostatnim zdjęciu. |
|
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() wtedy jeszcze o nie tak nie dbałam, prostowałam itd, więc teraz zmieniły się zupełnie
|
|
|
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę się pospamować
|
|
|
|
|
#1765 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1766 |
|
CABIN CREW
|
hej Piękności moje
nie było mnie ale podczytywałam.... miałam szalony czas na uczelni plus imprezowanie... i teraz jestem już w domu rodzinnym i też pewne rzeczy niefajne wyszły ale może potem o tym napiszę..w każdym razie wracam do żywych i spamujących ![]() odpiszę na to co pamiętam ![]() caate jestem fanką twojej urody i talentu- makijaż przeboski.... angel a ja zazdroszczę podrózy samolotem, zobaczysz- będzie bosko karolcia gratulacje dla TŻ ![]() buahhot piękne włosy... ghana jak patrzę na twoje fotki to mnie korci do rudego powrócić... i twoje oczy są fenomenalne....
|
|
#1767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:lo ve: cudownie Ci w grzywce, ja bym miala problem z polaczeniem jej z loczkami jedynie.gratki jutro mam w planach farbowanie wlosow, w koncu po dluuugiej przerwie chyba sie znowu skusze ...
|
|
#1769 |
|
CABIN CREW
|
party mnie już też tak do farbowania ciągnie... a nie farbowałam od września..
w ogóle w moim rodzinnym mieście w drogerii aster pojawiła się.... szafa essence
|
|
#1770 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Co się odwlecze to nie uciecze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Może starą wersję wycofują a nowej jeszcze prawie nigdzie nie ma ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
to takie niespełnione marzenie chyba
Cele: * 58,5kg * gładka cera * lśniące włosy * A6W 6 /42 * 8min. ABS 6, * 8min. buns 6 Dbam o siebie z Wizażankami Edytowane przez la_chica Czas edycji: 2012-04-04 o 22:19 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

tylko nie mogę komentować, bo nie mam konta na blogspocie 
no ale na razie nie bede ich rodzic

a na dozie nie ma w ogóle nawet w wyszukiwarce się nie wyświetla
i odrazu Wam napiszę