Rossmann - cz. XII - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-04, 20:17   #4831
PPP90
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann - cz. XII

Cytat:
Napisane przez maddzia007 Pokaż wiadomość
Czy dostanę ten krem w Rossmannie?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...a-ochrona.html
w sezonie letnim tak niestety nie wiem od kiedy wprowadzają takie kosmetyki w R. do sprzedaży mam go akurat, miałam go raz na sobie bo tak pogoda w zeszłym roku ''dopisywała''

Wielbicielka Labradorów
10.09.2013r. -Jestem Kierowcą
PPP90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 20:21   #4832
_cup of tea_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamm Pokaż wiadomość
Miałam wziąć żel-maskę Pure Zone, ale odpuściłam, bo data ważności tylko do sierpnia 2012.
W formie maski nie zdążyłabym zużyć do tego czasu

Cieszyłam się ostatnio, że dorwałam krem pod oczy AA Cera Wrażliwa 20+ za 7,99zł a dziś ten sam krem był po 5,29
niestety byłam późnym popołudniem i zastałam pustą półkę. A z datą ważności to faktycznie kiepsko - co prawda zawsze i tak sprawdzam... hmm czyli chyba nie ma czego żałować
_cup of tea_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 20:22   #4833
dziolcha86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PPP90 Pokaż wiadomość
jeżeli do mojej wypłaty nie pojawi sie pędzel z ET (jeszcze mają troche czasu) to kupie ten pędzel do bronzera, bo ileż można czekać
hej, wiesz może ile teraz ten pędzel do bronzera kosztuje? Ten taki duży, okrągły.
Stary 2012-04-04, 20:42   #4834
mamm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ksantypa7 Pokaż wiadomość
W którym?
W Pasażu Łódzkim przy ul. Jana Pawła II.

Podejrzewam, że wszędzie powinna być teraz ta niższa cena, bo to CND
mamm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 20:44   #4835
PPP90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziolcha86 Pokaż wiadomość
hej, wiesz może ile teraz ten pędzel do bronzera kosztuje? Ten taki duży, okrągły.
teraz nie wiem, mam nadzieje że cena sie nie zmieniła. Kosztował 50zł.

Wielbicielka Labradorów
10.09.2013r. -Jestem Kierowcą
PPP90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 20:49   #4836
mamm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mamm Pokaż wiadomość
Miałam wziąć żel-maskę Pure Zone, ale odpuściłam, bo data ważności tylko do sierpnia 2012.
W formie maski nie zdążyłabym zużyć do tego czasu

Cieszyłam się ostatnio, że dorwałam krem pod oczy AA Cera Wrażliwa 20+ za 7,99zł a dziś ten sam krem był po 5,29
Chodziło mi oczywiście o krem z serii Wrażliwa Natura 20+ (z bławatkiem)
mamm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 21:02   #4837
dziolcha86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PPP90 Pokaż wiadomość
teraz nie wiem, mam nadzieje że cena sie nie zmieniła. Kosztował 50zł.
Dzięki za odp.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-04, 21:16   #4838
Francuska Fantazja
Zadomowienie

GG do Francuska Fantazja

Drogie Rossmaniaczki W związku z trwającą jakiś czas epidemią nabywania olejków Alterry mam do Was w związku z tym pytania: który z nich najładniej pachnie? Który jest najlepszy do olejowania włosów? Czy ten o właściwościach antycellulitowych rzeczywiście je posiada? Zastanawiam się nad kupnem któregoś z nich.

Nie wiem czy juz o tym pisałam, ale wpadł mi dziś w oko ten pędzel : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ion-brush.html

Francuska Fantazja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 21:16   #4839
Elfia4
DOMator

No to się poskarżę. Może ktoś z centrali to przeczyta i wyda sprzedawczyniom odgórny zakaz otwierania tuszy do rzęs przeznaczonych do sprzedaży.
Dzisiaj byłam świadkiem sceny, która podniosła mi ciśnienie i sprawiła, że z trudem powstrzymałam się i nie włączyłam w pogawędkę sprzedawczyni od kolorówki z klientką.
Klientka poszukiwała tuszu max factor i chciała się dowiedzieć o szczoteczkę, więc sprzedawczyni jak gdyby nigdy nic wzięła tusz z półki, odkręciła i zaprezentowała szczoteczkę, później kolejny i tak przy miłej pogawędce o tym, że jednak czarny i może taki i takie tam różne bzdety otworzyły ze 3 tusze (i to tylko w czasie, kiedy stałam obok, nie wiem czy otwierały je wcześniej)
Kiedy już klientka wybrała odpowiedni tusz, to poprosiła o taki nieotwierany, żeby był nowy...
W tym momencie na końcu języka miałam zdanie, że chyba trudno tu o nieotwierany tusz, jeśli obsługa sama je w najlepsze otwiera przy pełnej akceptacji klientów

Zwykle w takich sytuacjach mówię co myślę, ale po lekturze ostatnich wątków o kulturze w sklepach zwątpiłam i pomyślałam, że zaraz obie na mnie naskoczą, a ja wyjdę na zadymiarę. Teraz sobie pluję w brodę, bo jednak powinnam zareagować na takie zachowanie...
Elfia4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 21:28   #4840
Melya
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Francuska Fantazja Pokaż wiadomość
Drogie Rossmaniaczki W związku z trwającą jakiś czas epidemią nabywania olejków Alterry mam do Was w związku z tym pytania: który z nich najładniej pachnie? Który jest najlepszy do olejowania włosów? Czy ten o właściwościach antycellulitowych rzeczywiście je posiada? Zastanawiam się nad kupnem któregoś z nich.
Antycellulitowy ma podobno najlepsze właściwości, jeśli chodzi o olejowanie włosów. Miałam tylko go i pachnie jak pomarańczowe cukierki nimm2. Tutaj analiza wszystkich olejków: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2235.
Melya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 21:43   #4841
Francuska Fantazja
Zadomowienie

GG do Francuska Fantazja

Cytat:
Napisane przez Melya Pokaż wiadomość
Antycellulitowy ma podobno najlepsze właściwości, jeśli chodzi o olejowanie włosów. Miałam tylko go i pachnie jak pomarańczowe cukierki nimm2. Tutaj analiza wszystkich olejków: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2235.
Dziękuję bardzo Właśnie chciałam jakiś do olejowania włosów, bo używam jak na razie Babydream fur Mama, ale chciałabym spróbować czegoś lepszego. Przydał by się jeszcze jakiś do masażu, głównie o walorach zapachowych. Kusi mnie ten migdał i papaja, limetka i aloes.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-04, 22:05   #4842
jofka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Elfia4 Pokaż wiadomość
No to się poskarżę. Może ktoś z centrali to przeczyta i wyda sprzedawczyniom odgórny zakaz otwierania tuszy do rzęs przeznaczonych do sprzedaży.
Dzisiaj byłam świadkiem sceny, która podniosła mi ciśnienie i sprawiła, że z trudem powstrzymałam się i nie włączyłam w pogawędkę sprzedawczyni od kolorówki z klientką.
Klientka poszukiwała tuszu max factor i chciała się dowiedzieć o szczoteczkę, więc sprzedawczyni jak gdyby nigdy nic wzięła tusz z półki, odkręciła i zaprezentowała szczoteczkę, później kolejny i tak przy miłej pogawędce o tym, że jednak czarny i może taki i takie tam różne bzdety otworzyły ze 3 tusze (i to tylko w czasie, kiedy stałam obok, nie wiem czy otwierały je wcześniej)
Kiedy już klientka wybrała odpowiedni tusz, to poprosiła o taki nieotwierany, żeby był nowy...
W tym momencie na końcu języka miałam zdanie, że chyba trudno tu o nieotwierany tusz, jeśli obsługa sama je w najlepsze otwiera przy pełnej akceptacji klientów

Zwykle w takich sytuacjach mówię co myślę, ale po lekturze ostatnich wątków o kulturze w sklepach zwątpiłam i pomyślałam, że zaraz obie na mnie naskoczą, a ja wyjdę na zadymiarę. Teraz sobie pluję w brodę, bo jednak powinnam zareagować na takie zachowanie...
Ręce opadają
To jest niewiarygodne! Nie wiem, oni nie mają szkoleń? Zaleceń? ... Rozsądku ?

25.08 Codzienny makijaż na lato.
28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem!
07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem.
08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej.

Loving & be loved by U
jofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 22:22   #4843
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jofka Pokaż wiadomość
Ręce opadają
To jest niewiarygodne! Nie wiem, oni nie mają szkoleń? Zaleceń? ... Rozsądku ?
i gdzie są wtedy ci ochroniarze co nas, uczciwe klientki, tak prześladują
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 22:30   #4844
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anielska diablica Pokaż wiadomość
A jaki ten krem i żel dokładnie kupiłaś ? I w jakiej cenie ?
Cena zarówno kremu jak i żelu nie przekraczała 10zł, bodajże 9,79zł czy jakoś tak. W załącznikach dodaję zdjęcia moich zakupów.

Dziś dokupiłam sobie jeszcze jedną tubkę żelu-maski L'Oreal oraz żel Nivea za coś koło 4zł. A co sobie będę żałować, gdy jest CND!
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 07:12   #4845
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Francuska Fantazja Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo Właśnie chciałam jakiś do olejowania włosów, bo używam jak na razie Babydream fur Mama, ale chciałabym spróbować czegoś lepszego. Przydał by się jeszcze jakiś do masażu, głównie o walorach zapachowych. Kusi mnie ten migdał i papaja, limetka i aloes.
Limetka nie pachnie zbyt ładnie Mam wszystkie cztery i ten zapach jest u mnie na miejscu ostatnim Najładniejszy jest zdecydowanie pomarańczowy, później z granatem, migdałowy i na końcu limetka
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 07:43   #4846
Francuska Fantazja
Zadomowienie

GG do Francuska Fantazja

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Limetka nie pachnie zbyt ładnie Mam wszystkie cztery i ten zapach jest u mnie na miejscu ostatnim Najładniejszy jest zdecydowanie pomarańczowy, później z granatem, migdałowy i na końcu limetka
Dziękuję Chyba wybiorę się dziś po pomarańczowy.

Stary 2012-04-05, 08:44   #4847
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez Elfia4 Pokaż wiadomość

U siebie byłam świadkiem jakieś podobnej sceny. Aż celowo pokręciłam się w okolicy żeby zobaczyć jak to się zakończy. Jakaś starsza kobieta poprosiła o polecenie tuszu, to Pani jej poleciła, zachwalała że to jakiś dwustronny, z dwoma szczoteczkami (nie wiem o któy to chodziło), pokazała że ma go właśnie na oczach. Ta pani wykrzyczała, że jak pięknie! i myślałam że to jej wystarczy, ale skąd. Zachciała się pomalować tym tuszem bo orzekła że nie wie czy jej ta szczoteczka będzie w ręku dobrze leżeć. Stały więc we dwie z panią z obsługi i malowały jej oczy przy lusterku, klientka sterczała z tym tuszem otwartym (!) chyba z 5 minut zachwycając się szczotką
Po czym poszła obok i wzięła tani Wibo

Różne są sutuacje, ciśnienie się człowiekowi robi
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 09:06   #4848
b1bd50e8771e4d005ddabfab0757352dcbc0d4f7
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
U siebie byłam świadkiem jakieś podobnej sceny. Aż celowo pokręciłam się w okolicy żeby zobaczyć jak to się zakończy. Jakaś starsza kobieta poprosiła o polecenie tuszu, to Pani jej poleciła, zachwalała że to jakiś dwustronny, z dwoma szczoteczkami (nie wiem o któy to chodziło), pokazała że ma go właśnie na oczach. Ta pani wykrzyczała, że jak pięknie! i myślałam że to jej wystarczy, ale skąd. Zachciała się pomalować tym tuszem bo orzekła że nie wie czy jej ta szczoteczka będzie w ręku dobrze leżeć. Stały więc we dwie z panią z obsługi i malowały jej oczy przy lusterku, klientka sterczała z tym tuszem otwartym (!) chyba z 5 minut zachwycając się szczotką
Po czym poszła obok i wzięła tani Wibo

Różne są sutuacje, ciśnienie się człowiekowi robi

Dziewczyny zwracam się do Was z ogromną prośbą, zwracajmy uwagę w takich sytuacjach nawet pracownicom Rossmanna bo to nieuczciwe dla nas potencjalnych nabywców kupowanie suchego tuszu.

Jeśli jesteśmy świadkami takiej sytuacji to mówmy głośne NIE DLA OTWIERANIA NOWYCH KOSMETYKÓW!!!!

Ja tam mówię i mam w d**** co o mnie pomyślą. Gdyby nie klienci one nie miałyby pracy.
b1bd50e8771e4d005ddabfab0757352dcbc0d4f7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 09:11   #4849
alamirka
Moderator

[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3335851 8]Dziewczyny zwracam się do Was z ogromną prośbą, zwracajmy uwagę w takich sytuacjach nawet pracownicom Rossmanna bo to nieuczciwe dla nas potencjalnych nabywców kupowanie suchego tuszu.

Jeśli jesteśmy świadkami takiej sytuacji to mówmy głośne NIE DLA OTWIERANIA NOWYCH KOSMETYKÓW!!!!

Ja tam mówię i mam w d**** co o mnie pomyślą. Gdyby nie klienci one nie miałyby pracy.[/QUOTE]

Jakoś nie pomyslałam o tym żeby iść poskarzyć, chociaż słusznie mówisz, powinnam była. To w końcu ja mogę być tą osobą co pójdzie za tydzień i kupi akurat "ten" tusz
Stary 2012-04-05, 09:23   #4850
-Ulka-
Raczkowanie

dziewczyny ale tusze też mają testery no chyba że jesteście w 100 % pewne że to był oryginał..
-Ulka- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 09:39   #4851
alamirka
Moderator

A bladego pojęcia nie mam
Ale w sytuacji wyżej, którą opisała Elfia4, zrozumiałam że nie chodziło o testery, bo pani sobie taki nieotwierany zazyczyła

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-04-05 o 09:43
Stary 2012-04-05, 09:41   #4852
b1bd50e8771e4d005ddabfab0757352dcbc0d4f7
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez -Ulka- Pokaż wiadomość
dziewczyny ale tusze też mają testery no chyba że jesteście w 100 % pewne że to był oryginał..
W moim Rossmannie nie ma testerów, tzn. są takie same szczoteczki ale i tak kobity otwarcie otwierają te które przeznaczone są na sprzedaż.
Podobnie jest z podkładami, różami, bronzerami, pudrami lakierami do paznokci i wszystkim co da się otworzyć i zmacać potem po cichaczu odstawić na półkę a Ty kupujesz róż który jest jak skamieniały i lakier który się ciągnie jak za przeproszeniem glut i nie masz prawa go zwrócić bo oni zwrotów nie przyjmują.

Musimy pomyśleć o jakiejś petycji online i im wysłać. Na wizażu jest nas całe mnóstwo. Bloggerek jest jeszcze więcej i uważam że wypadałoby dla naszego konsumenckiego dobra coś z tym zrobić bo robi się to irytujące jak takie za przeproszeniem wieśniary chodzą i macają a jak im zwrócisz uwagę to jape drą że to nie Twoja sprawa.
b1bd50e8771e4d005ddabfab0757352dcbc0d4f7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 09:56   #4853
alamirka
Moderator

Ja się muszę przypatrzec czy są u mnie testery tuszów. Z tych tańszych to na bank nie ma. A z tych droższych markowych, hm Rzucę okiem przy najbliższej okazji.
Ale fakt jest faktem że pootwierane jest wszystko masowo. Ostatnio nie kupiłam eyelinera bo wszystkie miały zerwane te banderolki z folii, więc uznałam że pewnie jakaś pani sie już tym paćkała Do tego lepiły się całe od tego kleju po zerwanej folii, no estetyka korzystania z tego byłaby..no comment.
Kupię jak trafię zafoliowany, kiedyś..

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-04-05 o 09:58

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-05, 10:06   #4854
jofka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez -Ulka- Pokaż wiadomość
U mnie są tylko same szczoteczki. Nie ma testerów.
W Rossmannach, w których bywam nie widziałam takich akcji.
Raczej panie pilnują, aby klienci sami nie testowali i nie grzebali przy produktach.

25.08 Codzienny makijaż na lato.
28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem!
07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem.
08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej.

Loving & be loved by U
jofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 10:09   #4855
alamirka
Moderator

Dajcie takie panie do mnie
U mnie pilnują tylko ochroniarze. Będąc wczoraj zrobiłam sobie zabawę z jednego. Łaziłam szybko między półkami, co chwilę coś podnosiłam i odkładałam, kręciłam sie między półkami szybkim krokiem, a on biegał za mną. I jak skręciłam w jedną alejkę to się nagle zatrzymałam, on wpadł na mnie, zdeptał mi pięty, wybełkotał "Przepraszam" i uciekł zmieszany

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-04-05 o 10:10
Stary 2012-04-05, 11:04   #4856
_cup of tea_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość
i gdzie są wtedy ci ochroniarze co nas, uczciwe klientki, tak prześladują
dokładnie to samo miałam napisać!
Ochroniarze robią chyba we wszystkich Rossach takie nieprzyjemne wrażenie ( o czym już była mowa w wątku) a co do otwierania to też widziałam panie otwierające tusze, lakiery do paznokci, fluidy i pchają paluchy w cienie, pudry - wszystko na oczach ochrony i pań w fartuszkach i NIKT nic nie mówił. Co prawda za którymś razem, na widok takiej scenki, rzuciłam stronę jednej z pań "spojrzenie" i burknięcie "przecież są testery" ale zostałam zignorowana i obrzucona jeszcze gorszym "spojrzeniem" wielce zbulwersowanej klientki więc dałam sobie spokój

Edytowane przez _cup of tea_
Czas edycji: 2012-04-05 o 11:10
_cup of tea_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 11:42   #4857
martusia585
Zakorzenienie

GG do martusia585

chyba, że za ochroniarza robi kobieta. Raz byłam świadkiem takiej sytuacji: Kobieta otworzyła cień do powiek, kobieta ochroniarz szybciutko zareagowała i powiedziała tej pani, że to nie jest tester aby sprawdzać odcień.
martusia585 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 11:54   #4858
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Ja się muszę przypatrzec czy są u mnie testery tuszów. Z tych tańszych to na bank nie ma. A z tych droższych markowych, hm Rzucę okiem przy najbliższej okazji.
Ale fakt jest faktem że pootwierane jest wszystko masowo. Ostatnio nie kupiłam eyelinera bo wszystkie miały zerwane te banderolki z folii, więc uznałam że pewnie jakaś pani sie już tym paćkała Do tego lepiły się całe od tego kleju po zerwanej folii, no estetyka korzystania z tego byłaby..no comment.
Kupię jak trafię zafoliowany, kiedyś..

u mnie testery są, bo np sama kiedyś z ciekawości sprawdzałam ten nowy tusz Rimmela, bo zawsze było dla mnie zagadką, jak z jednej dziurki można wyciągnąć dwie różne szczoteczki tak samo porównywałam One by One nowy ze zwykłym czarnym. a wszystko ładnie na testerach
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 12:20   #4859
Bayje
Zakorzenienie

Co do testów - pełnowymiarowych produktów to niestety to jest nagminne i nawet same sprzedawczynie chętnie reflektują .
Wczoraj byłam w drogerii Vica w Ostrowie Wielkopolskim ulica Kolejowa - pisze to celowo by Ostrowianki wiedziały. Moja kolezanka zapytała o jakiś przyśpieszacz do opalania na którym było napisane, że nadaje się do solarium i na słońce tylko zapomniała nazwy. Pani jej dała ten produkt co szukała -> oki.
Ja patrze na tą półke i obok tych linii do opalania były również te produkty przedłużające opalenizne ja złapałam buteleczke z zaciekawienia jaki to produkt bo pierwszy raz na oczy widziałam - chyba firma Marion już nie pamiętam. I moja koleżanka się pyta czy 'on śmierdzi' jak samoopalacz ? - TO JA PANI GO POKAZE Otwarła buteleczke - wylała trochę produktu na rękę mojej kolezanki.
Koleżanka się mnie pyta co sądze na ten temat a ja stanowczo - pozwól, że tego nie skomentuje.

Dziewczyna(sprzedawczyni) się zmieszała i poszła do koleżanki przy kasie coś pomagać.

Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile
Kid Cudi
Bayje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 12:27   #4860
yoanna1983
Raczkowanie

Cytat:
Dajcie takie panie do mnie
U mnie pilnują tylko ochroniarze. Będąc wczoraj zrobiłam sobie zabawę z jednego. Łaziłam szybko między półkami, co chwilę coś podnosiłam i odkładałam, kręciłam sie między półkami szybkim krokiem, a on biegał za mną. I jak skręciłam w jedną alejkę to się nagle zatrzymałam, on wpadł na mnie, zdeptał mi pięty, wybełkotał "Przepraszam" i uciekł zmieszany
yoanna1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości