Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-04, 21:18   #4981
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Ost moja kolezanka z pracy byla z babcia na pogotowiu bo zlamala reke. To lekarz dyzurujacy nawet na nia nie spojrzal tyko stwierdzil ze w poniedzialek babcia ma isc po skierowanie do rodzinnego i pozniej do ortopedy. Koniec diagnozy. Nawet nie spojrzal na nia. I babcia do poniedzialku na przeciwbolowych dojechala. U rodzinnego nie bylo problemow. dostala skierowanie. A u ortopedy kolejne schody. Kolejka i zeby sie dostac miesiac trzeba czekac. SZOK!!! I kol sie wku..ila i pozla do tego lekarza i mowi.. "ja wiem ze babcia ma juz przeszlo 80 lat i jak dla Was juz nie ma sensu jej leczyc bo lepiej by bylo zeby zeszla, ale moze pan laskawie spojrzy na nia i pomoze. Ale trafila na super lekarza. i gada gada i gada. a ten do niej "ale niech mi pani pozwoli zajac sie babcia I zaczeli smiac Ale pomogl zalozyl orteze i juz jest ok!!
MASAKRA!!
OO jaaa pier..... szok normalnie!!!
U nas akurat ze złamaniem nie ma problemu, bo są tu dwa szpitale i w każdym pomogą bez żadnego skierowania i innych biurokracji. Kiedyś synka huśtawka w głowę uderzyła i mu rozcięła trochę skóry, krew leciała ciurkiem... pojechaliśmy do szpitala i tam moment sie nim zajeli, nawet prześwietlenia mu zrobili czy z główką ok. Ja akurat narzekać na nasz szpital nie mogę, bo są świetni. Kilka razy leżałam w nim jak np. w ciązy byłam, czy też rodziłam, synek tez raz lezał bo miał rotawirusa czy jak to się tam nazywa, i wymiotował i sie odwodnił. Szybko mu pomogli i opieka fantastyczna. No ale wiem, że zdarzają się szpitale gdzie wszyscy mają wszystko w D.

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

Ejjjj, nie podskakuj
chcesz sie bić? z siostrą? powiem mamie!!!!

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
hahah jak Was najdzie ochota na ciastka to pamietajcie o tym http://demotywatory.pl/264908/Ciastka
ooo fuj!!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 21:21   #4982
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Co ty opowiadasz? Szkoda ,ze widzialam twojego zdjęcia ,ale jestem na stówę pewna ,że świetnie wyglądasz.
A ból nóg to tak sam z siebie przeszedł,czy środki przeciwbólowe zadziałały?

Monika 18 min solarium? Wow! Musisz być już niezle opalona ,zeby chodzić na tyle min. Ja kiedyś max 10 min chodziłam ,a to i tak latem. Mam bbardzo jasną karnację. Królowa śniegu
Zlituj sie nademna
W chwili obecnej jest katastrofa ale stopniowo sie podnosze i u mnie wszytsko przebiega mega wolno albo poprostu stoi w miejscu
Zdarzylam sie do tego przyzwyczaic niemniej jednak wciaz wierze w to ze sie uda. Zdjec unikam, nie robie wcale zeby sie nie dobijac, wyslalam Ci zapr, co prawda w galerii mam tylko jedno zdjecie samej twarzy bylo wiecej ale pousuwalam bo nie moglam normlanie

A co wydarzylo sie z moimi nogami to nie mam pojecia
Teraz chodze poprostu wolniej i bardziej ostroznie, na takim czuju chodze bo boje sie ze znowu zacznie mnie bolec, byc moze poprostu przeciazylam plus brak magnezu i stad te problemy. Dzisiaj jechalam co prawda na przeciwbolowych
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 21:22   #4983
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Nie dziwie sie ze sie wsciekła, miałam podobna sytuacje moja babcia ma straszne skoki cisnienia i ktoregos dnia zasłabła, zadzwoniłam po karetke minelo 20 min,...pol godz ....ich nie ma ja coraz bardziej zdenerwowana bo babcia mowi ze zle sie czuje serce jej strasznie szybko bije kreci sie w glowie itp zadzwoniłam drugi raz po 20 min w koncu przyjechali, nie rozumiem na karetke 50 min czekac i jeszcze glupie pytanie czy Pani chce napewno jechac do szpitala bylam tak wsciekla ze mialam ochote zlapac goscia za szmaty i porzadnie nim potrzasnac....
Niestety polska sluzba zdrowia to jak dla mnie jedno wielkie dno, juz nie wsomne ze zeby sie leczyc trzeba miec przede wszystkim $$$;/

jezuuu! 50 minut na karetkę??? toć to kipnąć juz można dawno.....
Ja kiedyś wzywałam karetkę własnie jak synek wymiotował strasznie i płakał że go brzuch boli.... a był weekend, mąż w Gdyni w szkole był bo studiował, nie miałam samochodu a synek tak płakał że nie wiedziałam co robić. Dwa dni nic nie jadł i nie pił, wyglądał jakby umierał..... Zadzwoniłam po karetkę to po 5 minutach przyjechali. Zabrali nas do szpitala, bez żadnego ALE zawieźli 25 km.
No ale nie raz się słyszy że ludzie umierają bo karetki przyjeżdżają po godzinie...... :/

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
A ja sobie zimne piffko pijeTz cos tam marudzi, ale on na prochach
A tak tu kolezaka obiecywala ze bedzie donosic zimny browar, hahaha A tu lajf is brutal..
Sama bieglam do lodowki
Boże Baśka!!!!!!!!!!!! spadłam z fotela ze śmiechu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co za tekst!!!! "ale on na prochach"

Musisz sobie TŻ wyszkolic żeby latał do lodówki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-04, 21:23   #4984
czbasia
Zakorzenienie

Ja juz oczy na zapalkach. Padam na klawiature ale czekam, wytrwam, i przezyje to razem z Wami. Co najmniej jak sylwester. Cos sie konczy i coś sie zaczyna
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 21:23   #4985
murka04
Zadomowienie

Dziewczyny ja przeczytałam wszystko ale idę spać, źle się czuję, jakby mnie ktoś wyżuł, wypluł i zdeptał Nie mam siły nawet z krzesła wstać Ćwiczenia jakoś zrobiłam ale nogi to ledwo podnosiłam, no ale ważne że zaliczone
Eh to widzę że większość miała już takie przeżycie z polską służbą zdrowia.. I weź tu człowieku żyj. A jak ktoś umrze to afera i zaczynają się oskarżenia kto zawinił itp. Gdyby traktowali ludzi z szacunkiem a nie tylko na kasę liczyli to by nie było takich sytuacji.
Monia ja może też się wybiorę na solarium ale to jak już się naprawdę ciepło zrobi żeby słonko mnie szybciej złapało, bo zawsze muszę dłuuugo siedzieć zanim się opalę trochę. A tak to może akurat pójdę ze 3 razy i fajnie będzie Chociaż ja to tylko raz w życiu byłam i nawet nie wiem na ile bym miała iść minut

Kurczę chyba ominę otwarcie nowej części no trudno, już nie mogę wytrzymać. Będę o was myśleć zanim zasnę! Dobranoc wszystkim

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 21:24   #4986
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo, to jednak jutro mąż wyjeżdża? będzie szybciej w domku
Tak jutro ale po pracy dopiero więc gdzieś o 17-18.
W piatek rano będzie w domu

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-04, 21:26   #4987
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Nono.. Nie tylko pazurkami. Ja bym tam jeszcze kilka wystrzałowych cech u Ciebie znalazła
eeee a czasami to mam takie dni, że normalnie NIC mi się nie podoba i patrzeć na siebie nie mogę właśnie chyba taki mnie dopada
Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Normalnie w szoku jestem że u Was tak ciepło a u mnie zima!

Widziałam w rossmannie szafe z tymi kosmetykami ale nie próbowałam chyba nigdy nic z tej firmy. Może kiedyś się skuszę
No u mnie dziś też ponad 20 stopni było
Jak się napotkasz na te kosmetyki to może się skuś może akurat Tobie też cuś podpasuje
Stary 2012-04-04, 21:28   #4988
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

Boże Baśka!!!!!!!!!!!! spadłam z fotela ze śmiechu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co za tekst!!!! "ale on na prochach"

Musisz sobie TŻ wyszkolic żeby latał do lodówki
Mam nadzieje ze to kwestia czasu, niedlugo go zmiekcze Jeszcze jak sie postaram to i piwo przyniesie na hasło "podaj mi piwo facecie"
Stary 2012-04-04, 21:28   #4989
heroine86
Zakorzenienie

O ludzie położyłam się chwilę z mężem i prawie zasnęłam dobrze, że w porę oprzytomniałam

Cytat:
Napisane przez Soffiaa Pokaż wiadomość
heroine86- łącze się z tobą w bólu, powinni stworzyc czekoladę zerowokaloryczną. Może byc nawet Made in China ! na dzisiejszy wieczór byłaby idealna.
Oj tak może być i z Chin

Cytat:
Gdzie ty mieszkasz kobieto? W Hiszpanii? U nas dziś deszcz - zmokliśmy do suchej nitki jak z przedszkola wracaliśmy , a potem jak śniegiem dało to do teraz prószy. Fajne święta się zapowiadają
Tylko na południu Polski ale Hiszpanią bym nie pogardziła

Cytat:
No z tyloma babami myślisz że dasz radę??????? nie masz szans więc nie fikaj mała nie no siostra Cie obroni ! nie bój żaby

Zapałki w oczy i dajesz jeszcze kilka postów i będziemy świętować
No ja właśnie myślałam, że Ty to powinnaś trzymać stronę siostry

właśnie siedzę jak naćpana i czekam na ten nowy wątek

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
No trzymam sie w swoim postanowieniu i co z tego jak moja doooopa wciaz robi cien na chodniku jak sie sune az ludzie dziwia sie co to tak szybko slonce zaszlo A to tylko czekoladaka sie ciagnie przed nimi i jej zadek imituje zacmienie slonca
Bożżżżżże Ty to masz teksty padłam

Cytat:
Mialam isc spac ale musze poczekac na to historyczne wydarzenie. Zaqmkniecie kolejnej czesci super. Wlasnie sobie spr ze jestem z Wami od 4-08-2011 fakt 3 czesc ale wierna jestem
No dobra z malymi przerwami, ale staż jest piękny Wynki tez sa - 6 kg ..
Jakas taka podescytowana jestem
No ja też czekam na ten historyczny moment ledwo siedzę, no ale jeszcze siedzę
Eeee, to masz się czym chwalić
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 21:28   #4990
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Monia jak chcesz to moge Ci walnac wywod na temat laczenia mikro i oplania
Jak dla mnie to idz na oczyszczanie plecow

Byla burza ale tylko grzmialo, piorunami naszczescie nie walilo ale za to z butow to mi sie wylewalo normalnie
O tak!! poproszę !!! Chcę wiedzieć wszystko na ten temat
także mówisz że lepiej na oczyszczanie pleców iść?
Po mikro opalenizna mi zjedzie i będę długo czerwona?

ooo ja kocham burze gumaki zamówiłaś?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-04, 21:32   #4991
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja juz oczy na zapalkach. Padam na klawiature ale czekam, wytrwam, i przezyje to razem z Wami. Co najmniej jak sylwester. Cos sie konczy i coś sie zaczyna
Dokładnie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja przeczytałam wszystko ale idę spać, źle się czuję, jakby mnie ktoś wyżuł, wypluł i zdeptał Nie mam siły nawet z krzesła wstać Ćwiczenia jakoś zrobiłam ale nogi to ledwo podnosiłam, no ale ważne że zaliczone

Kurczę chyba ominę otwarcie nowej części no trudno, już nie mogę wytrzymać. Będę o was myśleć zanim zasnę! Dobranoc wszystkim
Biduleczka resztkami sił zrobiłaś ćwiczonka jestem dumna

Jak nie dasz rady to zmykaj spać też będziemy o Tobie myślały i wypijemy Twoje zdrowie dobranoc Kochana

Cytat:
Tak jutro ale po pracy dopiero więc gdzieś o 17-18.
W piatek rano będzie w domu
Zawsze to kilka godzin wcześniej

Monia, szykuj szampana
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-04, 21:33   #4992
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Mialam isc spac ale musze poczekac na to historyczne wydarzenie. Zaqmkniecie kolejnej czesci super. Wlasnie sobie spr ze jestem z Wami od 4-08-2011 fakt 3 czesc ale wierna jestem
No dobra z malymi przerwami, ale staż jest piękny Wynki tez sa - 6 kg ..
Jakas taka podescytowana jestem
hehehe historyczne wydarzenie jak to pięknie brzmi
Wątek już utworzony, zaraz Wam link wrzucę tylko dokonczymy ten

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-04, 21:33   #4993
czbasia
Zakorzenienie

Slaba jestem wiem, ale zmykam spac. Jakas przemeczona ost jestem.
Dobranoc chudzinki moje zwariowane. Do jutra na nowym watku Ostrzegam, bede na pewno
Stary 2012-04-04, 21:34   #4994
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
ooo ja kocham burze
jak to kochasz burze?
Stary 2012-04-04, 21:34   #4995
Aisza21
Wtajemniczenie

Czekoladka , dzięki za zaproszenie. W albumie widzę tylko twoją piękną buzię , przypominasz mi kogoś ,tylko nie wiem kogo Ale naprawdę śliczna jesteś.

W ogóle co to ma być? Same ślicznotki tu są na wątku ! Ja się tak nie bawię, w depresje człowieka wpędzacie tą swoją urodą
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 21:35   #4996
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
hehehe historyczne wydarzenie jak to pięknie brzmi
Wątek już utworzony, zaraz Wam link wrzucę tylko dokonczymy ten
No to poczekam jeszcze chwilke i zamlduje sie na nowym
Stary 2012-04-04, 21:36   #4997
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Slaba jestem wiem, ale zmykam spac. Jakas przemeczona ost jestem.
Dobranoc chudzinki moje zwariowane. Do jutra na nowym watku Ostrzegam, bede na pewno
No co Ty, przecież zaraz otwarcie
Stary 2012-04-04, 21:38   #4998
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
jak to kochasz burze?
ja tez uwielbiam. Potrafie stac w oknie i patrzec na blyskawice. Pamietam jak w akademiku mieszkalam to wiekszy hardkor byl. Stalam sobie przy otwartym oknie i obserwowalam pioruny, a tu w piorunochron gruchnelo. Na chwile sluch stracilam. Od tamtej pory okna zamykam
Stary 2012-04-04, 21:38   #4999
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Monika 18 min solarium? Wow! Musisz być już niezle opalona ,zeby chodzić na tyle min. Ja kiedyś max 10 min chodziłam ,a to i tak latem. Mam bbardzo jasną karnację. Królowa śniegu
No mnie szybko bierze i na czarno zazwyczaj, ale lampy też nie są super nowe więc mogłam na tyle pójść
No przy jasnej karnacji to cięzko z opalaniem, trzeba długo zaczynać i pomału i po trochu...

LINK DO NOWEJ CZĘŚCI :

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post33354258

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-04, 21:41   #5000
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez uwielbiam. Potrafie stac w oknie i patrzec na blyskawice. Pamietam jak w akademiku mieszkalam to wiekszy hardkor byl. Stalam sobie przy otwartym oknie i obserwowalam pioruny, a tu w piorunochron gruchnelo. Na chwile sluch stracilam. Od tamtej pory okna zamykam
O matko, co za aparatka

Kuuuuuuuuuuuniec!!!!
Stary 2012-04-04, 21:42   #5001
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
O tak!! poproszę !!! Chcę wiedzieć wszystko na ten temat
także mówisz że lepiej na oczyszczanie pleców iść?
Po mikro opalenizna mi zjedzie i będę długo czerwona?

ooo ja kocham burze gumaki zamówiłaś?
Pewnie ze Ci zejdzie w ogole znam Twoja buzie i mikro Ci nie jest potrzebna. Masz naczynka na twarzy? Czerwona raczej nie bedziesz ale mikro to moze byc agresywny zabieg jezeli sie go spartaczy. Ta kosmetyczka to jakas godna zaufania? Jezeli zrobi Ci za mocno mikro to o opalaniu zapomnij. Ja jestem ogolnie przeciwniczka mikro, uwazam ze tylko do bardzo grubych skor sie nadaje. Ty kochana powinnas kupic sobie ten krem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...triacneal.html recze na niego! I zastapi Ci mikrodermabrazje i wszytskie inne zabiegi zluszczajace. Mowie Ci to nie jako kosmetyczka ktora patrzy na klientke jako potencjalna osobe na ktorej moze zarobic (wiem ze brzmi to irytujaco ale w tej branzy takie sa realia) tylko jako przyjaciolka z doswiadczeniem i checia faktycznej pomocy. Plus to ze wiem ze lubisz sie opalac a po mikro miesiac opalac sie nie powinnas a chyba niechcesz miec przebarwien i podraznien.
Natomiast jezeli problem masz na plecach to chyba lepiej zainwestowac kase na oczyszczenie plecow niz dodatkowo podrazniac skore ktora i tak po solarium niestety nie ma kolorowo (pisze tak bo jestem wielka przeciwnczka opalania twarzy w solarium i nie tylko, bo zwieksza to strasznie ryzyko wystapienia elastozy w mlodym wieku)
Takze to chyba tyle kochana
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 22:21   #5002
monika01011986
Zakorzenienie

Wątek uważam za zakończony zapraszamy wszystkich na nowy

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-04-04 o 22:23
Stary 2012-04-04, 22:24   #5003
Eldo_rado
amor vincit omnia

[błąd]
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości