|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3272 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
a to zawse Cię tak kłuło czy tylko ostatnio?
w sumie ja też juz powinnam isć bo bylam daaaawno temu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3273 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie był w sobote. ide polnaga do sauny, tyry ryry; względne słońce na niebie, po kwadransie wychodze a tam za oknem bialo ![]() heheh to urocze ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja dostalam wzglednie dobra kase, wiec tez bylam dzis na mini shoppingu, ale kupilam tylko owoce i doladowanie do telefonu ;p chce buciki ![]() * booze mam to samo. mam taka szara, ziemista cere i jakas zapadnieta twarz ![]() zadnego mycia okien jutro, zadnego pieczenia mazurkow i malowania pisanek w piatek, zadnego swiecenia jajek w sobote o 7.30, zadnych imprez i alkholu w niedziele, i przede wszystkich - zadnego dyngusa w poniedzialek! zarzadzam relaks, od teraz ;p moj tez! ale jest takim slodziakiem, ze jemu moge to wybaczyc ![]() mojej siostry ex jeszcze pol roku temu byl ministrantem i popierdzielal na kolede w firance ![]() Cytat:
nie wiem czy jest gdzies na necie, pewnie znajdziesz na vod ![]() je teraz oddalam sie wszystkim sezonom californication, jestem wierna fanka tego serialu, uwielbiam go, zarywam wszystko przez slodkie oczka duchovnego ![]() ![]() masz @, ale fajnie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3274 |
Zakorzenienie
|
A ja byłam ostatnio u ginekologa, ha, bierzcie przykład, podziwiajcie itp.
![]() Wiecie ile mam w udzie? Dużo ![]() W MjM same ciekawostki! Asia nie jest w ciąży, tylko ma torbiel! Artur się wqrwia na amanta Marysi, kazał mu ostatnio przynieść klapki, bo tak u nich przesiaduje! U Budzyńskiego nudy ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-04-04 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3275 |
Zadomowienie
|
Bania więc tak:
- jutro na 10 do lekarza, potem zrobie bigos (heh baaaardzo świątecznie ![]() - w piątek piekę babki, dokańczam moją cytrynówę ![]() - w sobotę sprzatam, sprzatam, sprzatam, zrobie sernika, jakąś sałatkę, na 12 ze święconką a wieczorem - będę pić! Urodzinki ![]() - niedziela - śniadanko z mamusią ![]() ![]() - poniedziałek kac ciąg dalszy ![]() ach te święta.... Nie wyspię się oj nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile masz w udzie? Mnie denerwuje że Budzyn odwiedza małą Anię i przynosi jej prezenty a Marta się na to godzi ![]() mniejsza z tym, i tak najlepsza jest sytuacja kuby, irka i tego mlodego, ktory jest biologicznym synem irka, a jednoczesnie jego ojcem jest kuba ![]() a ula poznala na przystanku w warszawie laskę, ktora chyba bedzie chciala ja wciagnac do sekty, tak wynika z kulis serialu mjm ![]()
![]() |
![]() |
#3277 |
Zakorzenienie
|
A no no, zapomniałam o sekcie!
55,5cm ![]() A 0 to nie wiem co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3278 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam!
JESTEM NAWRÓCONA I OSIĄGNĘŁAM PSYCHICZNA STABILIZACJĘ! ![]() Nawet kupiłam medalik za 10zł, gdzie kasa idzie na kościół ![]() ![]() Wstałam o 5, ale jestem tak naładowana, że to się w głowie nie mieści. Właśnie postawiłam wodę na warzywka, bo będzie spaghetti z tuńczykiem i warzywami ![]() Agnesuk z biegiem czasu mam wrażenie, że ząbkowanie mojego brata było niczym w porównaniu z tym co jest teraz.. Wredne to takie! Ciekawe po kim.
![]() |
#3279 |
Zadomowienie
|
Przyszłam tylko powiedzieć Wam że Was Kocham i tęsknie za Wami
![]() Dietkę trzymam, ćwiczę i podczytuje w wolnych chwilach urywki bo mam straszne urwanie głowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3280 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja idę w wakacje bo wtedy minie rok od cytologii,dzisiaj byłam po receptę i chciałam się zapisać,ale nie wiem kiedy będe miała wakacyjny urlop,a tak umawiają tylko do 17:00,a o 17:00 to ja dopiero wjeżdżam do miasta ![]() ![]() Cytat:
![]() Serio nie okresujesz się od 100dni? ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poćwiczyłam z Ewą,już się tak nie męcze jak na początku,chyba nie tak źle ze mną jak myślałam ![]() ![]() Edit: tak siedzę i słyszę coś chrapie ![]() ![]() Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2012-04-04 o 20:31 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3281 | |||||
Wtajemniczenie
|
hej
![]() zrobiłam przed chwilą hitt 15 gdzie jest co minutę Turbo - meeeega szybkie tempo! niby 15 a padłam na ryj!! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() spokojne, będziemy piękne, bez sińców ![]() mam nadzeje,że te ząbki wyjdą szybko, bo inaczej oszaleje! Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3282 | ||
Zakorzenienie
|
zostawilam w domu u rodzicow
![]() Cytat:
![]() mam tyle samo i czuje sie z tym okropnie. Masakra. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- moj wspollokator kupil sobie glosniki, bassy. Co za chore zainteresowanie, i napierdziela caly dzien i noc. Nie rozumiem ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- ahh i chcialam Wam polecic odzywke garniera volume cos tam. Dawno nie mialam takiej objetosci ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3283 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() AAaaaaaa.... Masakra. Myslałam że tylko u mnie są tacy ludzie :P A odżywkę można by wypróbować ![]() Dziewczynki przyszłam się pochwalić ![]() ![]() Miłego Dnia Aniołki! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3284 | |
Zakorzenienie
|
MP ładnie lecisz z wagą
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Współlokatorzy w ogóle są chorzy, temat rzeka ![]() Ja aktualnie używam całego zestawu Ziai "wygładzanie", fajny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3285 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Monia, ile mniej więcej kosztuje ten zestaw Ziai? ![]() Moim włosom przydałoby się wygładzenie, a silikony im nie są straszne ![]() MP, gratuluję wagi! ![]() Widzę, że się ładnie trzymasz ![]() ![]() Ewelka, Agniesikk przy Waszym wzroście 55cm. w udzie nie jest jakieś straszne ![]() Po świętach pewnie się mega zmobilizujecie i zaczniecie ćwiczyć! ![]() Co do współlokatorów... Sama taka jestem ![]() ![]() Alexis, my też za Tobą tęsknimy!!!! ![]() Monia, moja siostra ogląda prawo Agaty... Nie wiem czemu, ale absolutnie mnie nie wciągnął, a nawet więcej...... Strasznie mnie irytuje ![]() Adusia, ja wiem, że się boisz, ale powiem Ci coś... Moja mama przede mną poroniła dwójkę dzieci... I gdyby się bała i nie zdecydowaliby się z moim tatą to mnie by pewnie nie było ![]() Trzymam za Was kciuki! ![]() Loriette, pomodliłaś się za Psyhola żeby w święta nie obżarła się ciastem? ![]() Aaaaaaaaa teraz ciekawostka ode mnie xD Co Psyhe robiła jak jej nie było? ![]() ![]() ![]() ![]() Jak sąsiadka wkręciła mojego tatę! ![]() 1 kwietnia dostaje smsa od B. mniej więcej o takiej treści 'zadzwoń do mnie pilnie! telefon mi się rozładowuje więc dzwoń na ten nr XXXXXXX'. Tata w szoku co się dzieje, dzwoni i po drugiej stronie linii słyszy 'Ojciec Tadeusz Rydzyk Radio Maryja' ![]() Rozłączył się dzwoni do sąsiadki, a ona się śmieje i mówi, że też dopiero co dzwoniła do Rydzyka ![]() Aaaa, waga stoi i mam problem z wiadomo czym ![]() Ale wymiary mi nieźle poleciały ![]() Talia: 62,5 Udo: 48,5 Biodra: 87 Cycki: 88 U mnie nie ma nigdzie Shape'a z ćwiczeniami ![]() Trudno zostanę przy ćwiczeniach ze stronki, którą podała mi Loriette ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Aaaa i kupiłam sobie te kalosze http://allegro.pl/kalosze-gumaki-cza...242040550.html ![]()
![]() |
![]() |
#3286 | |||||
Zakorzenienie
|
eeeeee tam , pewnie źle zmierzyłaś, albo zapomniałaś ściągnąć portek
![]() hm. z ud spada najgorzej ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. e, po Tobie chya nie, Ty nie jestes wredna ![]() Cytat:
i pisz w klubie o co chodzi z tymi sprawami rodzinnymi? jestes w ciazy? xD Cytat:
![]() hehe grubo przesadzilam z tym 100 dni ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
2. heeheheheh zwierzęta są świetne ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. fajnie, sprawię sobie ![]() ![]() apropo wlosow to dzis chcialam skoczyc do fryzjera, ale przydaloby sie posprzatac przed swietami to raz, a dwa, to chyba mam goraczke, strasznie boli mnie gardlo, slabo sie czuje ![]()
![]() |
![]() |
#3287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pamiętam jak u nas chodził taki obraz! W skrzynce pod nim było pełno kasy ![]() ![]() ![]() Nie strasz wiosny kaloszami,trzeba było kupić jakieś seksi sandałki! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3288 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() tacata o nieeeeee! tz jak chce mnie wkurzyc to wlacza tacata albo welcome do saint tropez, bozeeeeee ![]() wspolczuje Twojej familii! Cytat:
![]() Edit: no :| pamniętam! u nas tez byl! nie u mnie w domu, bo my sie w to nie bawimy ![]() ![]() ![]() 2. ![]() ![]() Cytat:
![]() kalosze swietne, ale i tak Cie nienawidze za Twoje wymiary ![]() ![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-04-05 o 08:51 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3289 |
Zakorzenienie
|
Oooooo nieeee! Bania lubię obie piosęki!
![]() Za tydzień kolejne ważenie i mierzenie... Mam nadzieję, że w święta nie polegnę... Tak czy siak lubię tylko białą kiełbasę i dwa ciasta z tego co ma być ![]() Monia, czekam na deszcz, żeby wypróbować moje gumofilce ![]() Moja siostra pracuje w aptece... Ciekawe czy też by miała tak tanio ![]() Dziwnie się czuję mając tylko jeden szampon ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3290 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zawsze Ci się tak spóźniał? Duża juz jesteś, powinien się ruegulować ![]() Pikunia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzisiaj: I: musli z mlekiem 2%, kawa II: będą 2 parówki i buła, nie bijcie ![]() III: 2 łyżeczki masła orzechowego light, do kawy ![]() IV: pewnie ziemniaki z koperkiem i winiacz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3291 |
Rozeznanie
|
Hej chudzinki. U mnie na wadze dziś 56,5 kg
![]() ![]() ![]() Nie myślę już o tym co było, minęło 3 lata także rany się zagoiły. Teraz nie myślę też obsesyjnie o tym żeby zajść. Ale biorę już kw. foliowy i umówiłam się do stomatologa wyleczyć wszystkie ząbki ![]() Dzisiejsze menu: śn: kromka razowca z pasztetem roboty taty i ogórkiem i rzeżuchą, kromka razowca z almette ziołowym i pomidorem, zielona herbata II śn: jabłko duże Obiad: od mamy wczoraj mąż przywiózł pierogi nie mogę się oprzeć i zjem 8 ![]() Podwieczorek: będę w pracy więc wypiję tylko kubusia Kolacja: sałatka z fetą i grzanka z razowca Psyhe superowe kalosze chyba je sobie zaraz kliknę. Agnes mam nadzieję że Oli już nie długo będzie miała komplet ząbków a ty tylko wspomnienia ząbkowania ![]() Kupiłam bratankowi mega zestaw klocków na zająca już widzę ten bałagan w domu ![]() Tacata- głupszej piosenki nie słyszałam
![]() |
#3292 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jeszcze mosa mosa..................... ......................... ...... ![]() 2. ja też nie lubie wielkanocnego jedzenia i w ogole, tych swiat nie lubie ![]() ![]() 3. zartujesz, masz tylko jeden szampon? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. piekne menu, mi chyba sie to @ pojawi lada chwila, bo w ten piekny, pochmurny poranek zjadlam juz tyle co czasami przez caly dzien; z radością mieszam smaki, co wiecej, przed chwila obejrzalam film o bozym narodzeniu mimo ze za dwa dni mamy wielkanoc, byly to listy do m; niby komedia, a ja siedze i wyje ![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-04-05 o 10:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3293 | |
Zadomowienie
|
może i ma ale przyznam się szczerze że od miesiąca pierwszy raz w życiu ćwiczę i to naprawdę a nie raz w miesiącu. Poatanowiłam, że chce czuć sie lepiej, na noc też w miarę możliwości nie żrę
![]() Cytat:
![]() ![]() Ważne, że wymiarki poleciały - to w końcu najbardziej widoczne ![]() Monia ja też chcę Ziaję w takich cenach ![]() Byłam rano u lekarza ![]() ![]() ![]() Monia są jakieś zestawy z żelazem w składzie (Vigor, Centrum ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Adusia oj tak o skórę dbaj, bo ja trochę to zaniedbałam a teraz z tym walczę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3294 |
Zakorzenienie
|
Bania, szampon w sensie szampon
![]() A ogólnie do włosów mam: szampon odżywkę maskę Jantara i wodę brzozową i żel dermeny płynną glicerynę, oliwę z oliwek, olej z pestek winogron, rycynę, naftę z wit. A+E, Alterrę z brzozą i pomarańczą odżywkę bez spłukiwania olejek arganowy i jedwab no i psikacz do prostowania ![]() ![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-04-05 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3295 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3296 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z suplementów: - vita-miner ma 71% żelaza w 1 tabletce, kosztuje niecałe 15zł. za 60tabletek,wystarczy na 2 m-ce. - vigor complete, np.:20+ ma 91% w 1 tabletce. Ja go biorę,ale nie powiem Ci ile kosztuje bo mam go za free,jednak pewnie więcej niż vita-miner. - Centrumów w ogóle nie opłaca się kupować bo mają mało żelaza,a sa drogie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3297 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() W ostateczności okazałam się dobrą Laurą i odwiozłam Go do domu, bo nie miał auta ![]() 2. A to ci ciekawe... ![]()
![]() |
![]() |
#3298 |
Zakorzenienie
|
Laura,tylko pamiętaj, z dystansem do T., przyda Ci się trochę odetchnienia do facetów
![]() ![]() Chcę już do domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3299 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam ochotę na loda......
![]()
![]() |
![]() |
#3300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 21 lat. Skończyłam prasować, ale jestem z siebie dumna ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.