Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-05, 11:08   #61
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Ty to jak prawko odbierzesz to już w ogóle pewnie chodzić nie będziesz
ja na początku też wszędzie jeździłam :P nie chciało mi się chodzić a teraz jak ciepło to wolę się przejść już mi przeszła radocha z prawka ale fajnie że je mam oczywiście bez prawka i samochodu to jak bez ręki normalnie
Nooo, to niestety prawda. Nieraz nic nie możesz załatwić nie mając samochodu! Wiem po sobie...np. wczoraj, tony zakupów, w rękach bym niosła?!
Własnie wcinam śniadanie
Śńtręby, śliwki, jogurt owocowy, kawa 3,2% mleka i łyżeczka cukru

Zauważyłam, że łyżeczek cukru ile używam to średnio 1,5 na dzień, więc nie jest źle i nie zamienię tego na słodzik:P Dzisiaj Zuuumba

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 11:28   #62
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Soffiaa Pokaż wiadomość
monika01011986 - Ojeju Kinder Bueno za rok ; ) więc może i będę najmłodsza. Bardzo Dużo trenowałam przez 4 lata, począwszy od Judo,Koszykówki do Lekkoatletyki. No i moje kolanka nie nadążały, więc musiałam im dac rok odpoczynku. A z roku zrobiło się 3. Ale i tak oszukiwałam i trenowałam Od września znowu zaczynam ostrooo : ) Red Hot Chili Peppers <3 byc może jeszcze na Orange Warsaw Festival, chciałabym na Openera na 2 dni ,ale to wyjdzie w praniu To świetnie, byłam we Ferie u znajomych z wymiany szkolnej , teraz oni zagościli u nas. Nigdy bym nie przypuszczała,że tak się kontakt utrzyma. Byc może uda mi się na studia do niemiec wyjechac. Bo już rozmawiałam z krewnymi moich znajomych i wiem,że mogę liczyc na ich pomoc
No to jestes najmlodsza tu u nas fajnie masz chciałabym mieć znowu 17 lat.....
Ja też mialam kiedyś małe problemy z kolanami, ogólnie słabe mam kolana :/ ale póki co jest dobrze, nie ćwiczę nic więc nie bolą
A Ty dbaj o kolana i nie przesadzaj z ćwiczeniami
Ooo Red Hot gra w Polsce? nawet nie wiedziałam
A to byłaś już Niemczech? a gdzie dokładnie?
Chcesz w Niemczech studiować? Rozumiem, że niemiecki masz opanowany w 100%?

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
no to witam w klubie! ja też na święta będę się zmagać z @ mam nadzieję, że jakoś się ze mną delikatnie obejdzie... mogłam w prawdzie sobie połączyć opakowania i nie mieć, ale po przemyśleniach odpuściłam.. .organizm się oczyści, poza tym TŻ i tak nie będzie więc mogę sobie krwawić do woli

mi biały nie smakuje zupełnie inny ma smak!! no ale co człowiek to inne kubki smakowe widać
Ja na Święta nie będę miała okresu mi się skończył jakos tydzień temu Ale Heroine i Meeedzik będą cierpiały bidulki nasze Ty widze też
Jak bierzesz tabletki to pewnie masz delikatny okres co? ja to prawie wcale nie miałam okresu przy antykon.hormonalnej
Eee jak TŻ nie będzie to pewnie, że tak ale w Święta się wcale nie zobaczycie?

Ja ostatnio jakoś polubiłam białą czekoladę, kiedys nie lubiłam a teraz ubóstwiam ale tylko z Kinder i niemieckie czekolady KitKat i Lion biały tez jest dobry

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 11:28   #63
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dzien dobry

Ja juz w pracy, ale fajnie szybciutko mi czas leci
Juz niedługo i do domku i długi weekend ale sie ciesze szkoda tylko, ze pogoda wogole nie dopisuje, zimno strasznie dzisiaj;/ W nogi strasznie zmarzłam jak szłam do pracy A mam same odkryte buty juz, bo zimowe mi sie wszystkie poniszczyły, wiec jak snieg spadnie to bedzie kabaret

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 11:33   #64
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Ja na Święta nie będę miała okresu mi się skończył jakos tydzień temu Ale Heroine i Meeedzik będą cierpiały bidulki nasze Ty widze też
Jak bierzesz tabletki to pewnie masz delikatny okres co? ja to prawie wcale nie miałam okresu przy antykon.hormonalnej
Eee jak TŻ nie będzie to pewnie, że tak ale w Święta się wcale nie zobaczycie?
u mnie jest rożnie... faktycznie- jest mniej obfity @ i troszkę się skrócił, ale ten pierwszy dzień to zazwyczaj jednak boli + niedobrze mi no ale to 1 dzień, do wytrzymania...

TŻ jedzie do rodziny za granicę na 4 dni wiec zobaczymy się już po świętach. dla mnie świeta wielkanocne to nie jest jakieś wielkie świeto, dzien jak co dzień prawie, także to nie jest dla Nas jakiś problem. poza tym jak będziemy ze sobą parę lat, będziemy razem mieszkać to wtedy święta będą inaczej wyglądać- bo to do rodziców, do teściów itd a teraz to na spokojnie.
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 11:33   #65
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Wczorajszy dzień po względem dietkowym KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!!! !!! wróciłam do domu przed 00.00 po tych calych zakupach świątecznych. Się narobiłam u mamy w domu, potem jeszcze u siebie, coś strasznego, tyyyyle roboty miałam!
Nie będę pisać co zjadłam, bo po prostu nie pamiętam, tyle tego było
ojej! no to faktycznie się narobiłaś! Przed północą z zakupów dopiero wróciłaś?? czy od mamy??

Cytat:
Nooo, to niestety prawda. Nieraz nic nie możesz załatwić nie mając samochodu! Wiem po sobie...np. wczoraj, tony zakupów, w rękach bym niosła?!
Własnie wcinam śniadanie
Śńtręby, śliwki, jogurt owocowy, kawa 3,2% mleka i łyżeczka cukru

Zauważyłam, że łyżeczek cukru ile używam to średnio 1,5 na dzień, więc nie jest źle i nie zamienię tego na słodzik:P Dzisiaj Zuuumba
Ojj samochód bardzo ułatwia życie ja nie wyobrażam sobie nie mieć auta.

Ja już chyba trzeci słodzik zużyłam czyli łącznie 3600 tabletek tak podliczyć ile by to kalorii wyszło jakby to był cukier to bym sie załamała :P

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-05, 11:37   #66
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Ja juz w pracy, ale fajnie szybciutko mi czas leci
Juz niedługo i do domku i długi weekend ale sie ciesze szkoda tylko, ze pogoda wogole nie dopisuje, zimno strasznie dzisiaj;/ W nogi strasznie zmarzłam jak szłam do pracy A mam same odkryte buty juz, bo zimowe mi sie wszystkie poniszczyły, wiec jak snieg spadnie to bedzie kabaret
To żeś się wybrała wyletniona do pracy Ech, z tą pogodą to straszne rzeczy są Święta wiosenne, a tu jesień za oknem.
Ja też muszę w buty zainwestować, ale z czego?! jak kasy nie mam?!

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
ojej! no to faktycznie się narobiłaś! Przed północą z zakupów dopiero wróciłaś?? czy od mamy??
Ze sklepu wyszłam o 22.30, dodam że nikogo w sklepie nie było :O Normalnie może z kilkanaście osób, także cały kerfur dla siebie miałam Jedna w kolejce stałam, także hura. U mamy byłam ok 23, jeszcze spakować siaty do samochodu to tragedia była, taaaaaka wielka niebieska (a'la ruska) torba z Ikei plus 5 reklamówek wielkich. Masakra. Przyjechałam, wypakowałam jej to wszystko do szaf, podzieliłyśmy sie robotą, dała mi składniki jakieś do siebie do domu, żebym część roboty zrobiła u siebie i przywiozla gotowe żarelko na święta. Więc u siebie byłam ok 00 w nocy, potem poczytałam was i musiałam zrobić masę na pasztet, dzisiaj będę piec go. Bosz, tyle roboty pasztet z selera !!!!!!! ani g mięcha

Stary 2012-04-05, 11:39   #67
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie jest rożnie... faktycznie- jest mniej obfity @ i troszkę się skrócił, ale ten pierwszy dzień to zazwyczaj jednak boli + niedobrze mi no ale to 1 dzień, do wytrzymania...

TŻ jedzie do rodziny za granicę na 4 dni wiec zobaczymy się już po świętach. dla mnie świeta wielkanocne to nie jest jakieś wielkie świeto, dzien jak co dzień prawie, także to nie jest dla Nas jakiś problem. poza tym jak będziemy ze sobą parę lat, będziemy razem mieszkać to wtedy święta będą inaczej wyglądać- bo to do rodziców, do teściów itd a teraz to na spokojnie.
No ten pierwszy dzień jest najgorszy :/ nawet tabletki nie pomagają czasami ale pomyśl sobie że mogłoby być gorzej gdybyś anty nie brała więc chociaż to jest pocieszające

Aaa rozumiem Masz rację dla mnie Wielkanoc to tez takie tam zwyczajne Święto bez szału
Nooo jak będziecie juz pare lat ze sobą to w ogóle będzie wszystko inaczej wyglądało wtedy to nie będzie nawet mowy żeby jechać gdzies osobno A teraz to jeszcze taki luzik

Synek zasnął, ide sie położe na godzinkę chociaż na 15 mam do kosmetyczki paaaa

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-05, 11:41   #68
zooska
Zakorzenienie

Monia Branoc Należy Ci się troche odpoczynku.
U nas święta są dosyć dobrze obchodzone, rodzina się zjeżdża, czy do Boże Narodzenie czy Wielkanoc, bo tyle nieszczęść się dzieje, że chociaż święta chcemy ładnie spędzić, jak gdyby nigdy nic się nie stało.
Do zobaczenia później!

Stary 2012-04-05, 11:43   #69
zelka9o
Zadomowienie

Bialaczekolada to Twój Brat ? woooooooow niezły jest powiem Cii
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 11:44   #70
zooska
Zakorzenienie

Haha, jak oglądałam jego zdjęcia to też sobie pomyślałam, że niezły agent, a nawet przystojny Poczucie humoru już na pewno ma zagwarantowane

Stary 2012-04-05, 11:44   #71
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
To żeś się wybrała wyletniona do pracy Ech, z tą pogodą to straszne rzeczy są Święta wiosenne, a tu jesień za oknem.
Ja też muszę w buty zainwestować, ale z czego?! jak kasy nie mam?!

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Ze sklepu wyszłam o 22.30, dodam że nikogo w sklepie nie było :O Normalnie może z kilkanaście osób, także cały kerfur dla siebie miałam Jedna w kolejce stałam, także hura. U mamy byłam ok 23, jeszcze spakować siaty do samochodu to tragedia była, taaaaaka wielka niebieska (a'la ruska) torba z Ikei plus 5 reklamówek wielkich. Masakra. Przyjechałam, wypakowałam jej to wszystko do szaf, podzieliłyśmy sie robotą, dała mi składniki jakieś do siebie do domu, żebym część roboty zrobiła u siebie i przywiozla gotowe żarelko na święta. Więc u siebie byłam ok 00 w nocy, potem poczytałam was i musiałam zrobić masę na pasztet, dzisiaj będę piec go. Bosz, tyle roboty pasztet z selera !!!!!!! ani g mięcha
Nie mam innych butów wiec w tych musialam isc
Ja juz tez kasy wogole nie mam a tyle rzeczy mi sie podoba itp ale nic juz nie kupuje po wyplacie tylko spodniczke i zakiet i koniec czas oszczedzac wakacje sie zblizaja

Jak sie robi pasztet z selera? brzmi ciekawie, ale nie mialam okazji spróbowac

Think happy - be happy

M

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-05, 11:49   #72
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam innych butów wiec w tych musialam isc
Ja juz tez kasy wogole nie mam a tyle rzeczy mi sie podoba itp ale nic juz nie kupuje po wyplacie tylko spodniczke i zakiet i koniec czas oszczedzac wakacje sie zblizaja

Jak sie robi pasztet z selera? brzmi ciekawie, ale nie mialam okazji spróbowac
Ja to samo, mam TYLKO trampki, nie żartuję, tylko trampki mam! Zimowe buty zjechałam i wywaliłam, balerinki w tamtym roku poszły do śmieci, adidasów jeszcze nie kupilam, a w trampkach robi sie dziura w piętach tragedia
Oj, tego przepisu niestety nie znam na pamięć, wieczorem go wrzucę jak chcesz Jest trochę czasochlonny, ale praca pycha jest! Niestety, jak to każdy pasztet, b. kaloryczny Tam przecież tłuszcz jest!

Stary 2012-04-05, 11:49   #73
zelka9o
Zadomowienie

wiecie co wkurzyłam sie ! bo przesuneli Nam lot z TŻ z dziś na sobotę !! także tylko w Pl będziemy 3 dni ! Paranoja jakaś i nawet nie przeprosili , powinni chodź trochę kosztów oddać a tu nic ! do tego mieliśmy wracac LOTEM a teraz Ryaianem . A różnica w cenach jest spora bo około 800 zł !;// żal jakiś ! nie odpuszcze im tego !
Stary 2012-04-05, 11:52   #74
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
wiecie co wkurzyłam sie ! bo przesuneli Nam lot z TŻ z dziś na sobotę !! także tylko w Pl będziemy 3 dni ! Paranoja jakaś i nawet nie przeprosili , powinni chodź trochę kosztów oddać a tu nic ! do tego mieliśmy wracac LOTEM a teraz Ryaianem . A różnica w cenach jest spora bo około 800 zł !;// żal jakiś ! nie odpuszcze im tego !
O masakra!!! Rzeczywiście w ch*** polecieli! Idioci! A nie możesz jakiegos pisma napisać, skargi, zażalenia?! Cokolwiek?

Stary 2012-04-05, 11:58   #75
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to samo, mam TYLKO trampki, nie żartuję, tylko trampki mam! Zimowe buty zjechałam i wywaliłam, balerinki w tamtym roku poszły do śmieci, adidasów jeszcze nie kupilam, a w trampkach robi sie dziura w piętach tragedia
Oj, tego przepisu niestety nie znam na pamięć, wieczorem go wrzucę jak chcesz Jest trochę czasochlonny, ale praca pycha jest! Niestety, jak to każdy pasztet, b. kaloryczny Tam przecież tłuszcz jest!
jakbys mogła to poprosze przepis
szkoda ze pasztet jest kaloryczny, bo bardzo lubie szczególnie domowy ehhh wszystko co dobre na swieta i wielkanocne i bozonarodzeniowe jest strasznie kaloryczne

Cytat:
o masz powinni jakos Wam to wynagrodzic no i oczywiscie chociaz troche kasy oddac a nie

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-05, 12:01   #76
zooska
Zakorzenienie

Aguniaaaaa Jasne, wieczorem będę kończyć go robić, to na pewno wkleje, może ktoś jeszcze skorzysta. Wiesz, niby wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że dodaje sie tam kostkę margaryny!!! A tak, 2 selery, kostki grzybowe, bułka tarta. Koszta małe i wbrew pozorom to jest zdrowe, przecież nie jemy tego na raz, tylko po 2 plasterki góra, a tego cała keksówka wychodzi A w lodówce może stać i z 3 tygodnie i się nie psuje! Opłaca się!

A ja wiem, czy wszystko jest kaloryczne... Ćwikła nie jest, a uwieeeeeeeelbiam. Jajka niby tak, ale te z majonezem itp. Ja robię pasty jajeczne bez majonezu, na jogurcie typu greckiego i dodaję tam różnych rzeczy, jak groszek, marchewka, wtedy kolorowe pasty wychodzą Fajno to wygląda. Ale te ciasta...ech, to jest mega kcal:/

Edytowane przez zooska
Czas edycji: 2012-04-05 o 12:02
Stary 2012-04-05, 12:04   #77
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
O masakra!!! Rzeczywiście w ch*** polecieli! Idioci! A nie możesz jakiegos pisma napisać, skargi, zażalenia?! Cokolwiek?
ja nie odpuszczę TŻ pewnie też napiszemy skargę bo LOT to jest bardziej luksusowy samolot a ryaian to jednym słowem dziad! tam się ludzie biją o miejsca żeby tylko siedzieć przy oknie! wiec będzie walka do samolotu .. !

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
o masz powinni jakos Wam to wynagrodzic no i oczywiscie chociaz troche kasy oddac a nie

myślałam że nam oddadzą trochę ! a jak rezerwowaliśmy bilet to na ryaiana juz nie było miejsc wiec na lot poszliśmy a Lot jest sporo droższy bo bilet ponad 1000 zł a Ryanair ledwo 300 zł . To jednak różnica jest i to spora.
Stary 2012-04-05, 12:12   #78
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie odpuszczę TŻ pewnie też napiszemy skargę bo LOT to jest bardziej luksusowy samolot a ryaian to jednym słowem dziad! tam się ludzie biją o miejsca żeby tylko siedzieć przy oknie! wiec będzie walka do samolotu .. !r
No, koniecznie walczcie o swoje prawa! Może sie uda!

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Dzisiaj na obiad planuję sałatkę z brokuła, jajka, pomidora i makaronu

Stary 2012-04-05, 12:18   #79
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
No, koniecznie walczcie o swoje prawa! Może sie uda!

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Dzisiaj na obiad planuję sałatkę z brokuła, jajka, pomidora i makaronu
Mój TŻ na bank nie odpuści ! bo się wkurzył strasznie zresztą ja też no soory chce chodź połowe kasy zwrotu !

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-05, 12:23   #80
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Mój TŻ na bank nie odpuści ! bo się wkurzył strasznie zresztą ja też no soory chce chodź połowe kasy zwrotu !
nie odpuszczajcie napiszcie skarge , bo to przesada no i chodzi o kilkaset zł różnicy a nie pare groszy

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-05, 12:28   #81
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
nie odpuszczajcie napiszcie skarge , bo to przesada no i chodzi o kilkaset zł różnicy a nie pare groszy
nie odpuścimy bo to nie grosze , a kasa potrzebna jak nie wiem co bo zaczyna się sezon wesel , komunii i wogole
Stary 2012-04-05, 12:28   #82
meeedzik
Zakorzenienie

No ja już wróciłam od fryzjera z psem pogoda jest paskudna, masakra jakaś normalnie

Mureczko tak tak dziś wypada dzień mierzenia, ale zmierzę dopiero w sobotę jak Tż będzie w domu i dopiero włosy umyję a już sama ciekawa jestem no i zdjęcie też zrobię, ale różnica pewnie nie widoczna będzie

Czekoladko fajnego masz brata widać po nim, że taki wariat jest ( oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu )

Monia no to dziś my do Ciebie przyjeżdżamy, bo u nas paskudnie
Tak piesiu już obcięty podoba mi się taki golasek gładziutki teraz jest a jaki pachnący ciągle go przytulam i głaskam, już chyba miał dość bo poszedł spać
A co do prawka, to tak prędko sobie nie pojeżdżę, bo Tż autem do pracy jeździ więc będę tylko wieczorami albo na weekendy dopiero jak z Niemiec wrócę ( listopad ) to kupię sobie swoje autko jakieś sportowe bym chciała wiesz może gdybym mieszkała w mieście to chodziłabym na nogach, a ja mam do najbliższego sklepu około 30 minut drogi z buta, także kawałek jest a tak to zawsze zajeżdżamy sobie na miasto, auto parkujemy u Tż rodziców i wszędzie na nogach chodzimy

Tinek kurcze to my nie byłyśmy zaprzyjaźnione dałabym rękę uciąć, że tak
Stary 2012-04-05, 12:49   #83
Eldo_rado
amor vincit omnia

sprzątam, sprzątam i dosprzątać się nie mogę od 10 jestem na nogach i a to odkurzenia, a to mycie podłóg, szafek, masakra.. .tylko na wizaż sobie przerwy robię
Stary 2012-04-05, 12:50   #84
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość

OOoo napisz jak sie nosza
Już wcześniej miałam A nowe już popsułam przywaliłam paznokciem o samochód i mi się złamał i troche hybryda odpadło a koleżanka mi mój lakier zabrała przypadkiem i nie moge poprawić ;(

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki, melduje sie i ja

Cocktail, Monia, przepraszam ale wolalabym nie mowic co studiuje i gdzie dokladnie, poniewaz kreca sie tu wredne duszyczki Moja znajoma juz miala troche przewalone, bo dosc duzo opowiadala o swoim zyciu, lacznie z prywatnymi szczegolami i miala potem troche nieprzyjemnosci A swiat jest maly a wizaz jeszcze mniejszy wiec wolalabym anonimowo z Wami rozmawiac Ale ogolnie mowiac to mieszkam na Podkarpaciu, okolice Bieszczad, wiec z praca tu jest TRAGEDIA. Najchetniej bym gdzies wyjechala ale TŻ jest absolutnie przeciwko, wiec nie mam wyboru, trzeba tu zostac Na razie zyje sobie spokojnie i wole nie myslec o przyszlosci w tym porypanym kraju, bo szkoda nerwow
\
Spooko, ale my tam nie chcemy wiedzieć szczegółów po studiach kochana nikt Cie nie znajdzie i myśle ze dziewczyny nie sa tu takie wredne żebyś miała jakieś nieprzyjemności z tego powodu Tu raczej każdy wie kto sie czym zajmuje
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 12:57   #85
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
nie odpuścimy bo to nie grosze , a kasa potrzebna jak nie wiem co bo zaczyna się sezon wesel , komunii i wogole
No i bardzo dobrze, z takim zaparciem na pewno powinno się udac coś zrobić!!!

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Meeedzik Ty o tego psa dbasz lepiej niż niejedna kobitka o siebie^^ Ale to dobrze, dobrze, uwielbiam jak opiekunowie dbają o swoje pupile!

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:
sprzątam, sprzątam i dosprzątać się nie mogę od 10 jestem na nogach i a to odkurzenia, a to mycie podłóg, szafek, masakra.. .tylko na wizaż sobie przerwy robię
Ja w końcu też będę musiała się wziąć za sprzatanie domku:/ Ech, a tak mi się nie chce. O 16 muszę wyjść, żeby na korki pojechać, o 19 skończę, pojde na fitness na 20 na Zumbe, skończe o 21, przed 22 będę w domu...wezmę sie za robienie krokietów, o bosz, jeszcze do sklepu po pieczarki !!!

A myjesz okna na taką pogodę;> Szczerze mówiąc, to jak ja o tym pomyślę, to mnie odrzuca i chyba tego nie zrobię...

Stary 2012-04-05, 13:14   #86
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
A myjesz okna na taką pogodę;> Szczerze mówiąc, to jak ja o tym pomyślę, to mnie odrzuca i chyba tego nie zrobię...
umyłam tylko jedno w pomieszczeniu gdzie sa buty, kurtki itd... miałam chwilę akurat to machnęłam ale reszty nie ruszam. u nas jest mnóstwo okien, roboty na 2 godz by było poza tym w taką pogodę to chyba nie ma sensu
Stary 2012-04-05, 13:15   #87
monika01011986
Zakorzenienie

a ja zdrzemnęłam się godzinkę.... nie dało rady dłużej bo listonosz mnie obudził :/ przyniósł mi Legginsy!!!! te skórzane co zamawiałam
Przymierzyłam je i powiem tak: na długość są super a nawet przy długie, rozmiarowo dobre, nie sa jakieś mega obcisłe ale mam głupie wrażenie że jak kucnę to mi piękną na dupie bo są tak cieniutkie!!!!!! No masakra jakie one cienkie są! Myślałam że za 49 zł dostanę porządne legginsy a to taka szmatka...... ciekawe tylko jak jakościowo, czy będą wytrzymałe.... Jak wrócę od kosmetyczki to fotkę strzelę.
No dobra to uciekam jeszcze musze do siostry zajechać buziaki papapa

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-05, 13:18   #88
heroine86
Zakorzenienie

Hej Ja już mam wolne!!!

Muszę sprzątać chałupę, a tak mi się nie chce

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny melduję się i ja w nowej części
Ostatnio nie pisałam bo tak dużo pisałyście że nie miałam czasu nadrobić bo miałam dwa kolokwia ale wczoraj wieczorem wróciłam do domu i teraz będę na bieżąco mam dużo wolnego do przyszłego poniedziałku
A teraz spadam brać się za świąteczne sprzątanie
Hej no rzeczywiście nie było Cię ostatnio i jak poszły kolokwia? też właśnie będę sprzątać ;/ ale mam lenia

Cytat:
Hahahah ale najlepsze jest to ze on to zdjecie z ta wodzitsu zrobil dla zieji, tak naprawde wcale nie pije ani nie pali, ma swoja ekipie gdzie jest 20 chlopow wszyscy cheleja na umor, menele takie ze hej a on jeden jedyny rodzynek z calej grupy abstynent i do tego pierwotny
Takze trzyma fason i ogolnie swietny jest
Aha i dodam ze smiga to najlepszego liceum w Lublinie, bystra bestia a chodzi w dresie i glowe na lyso goli chyba jako jedyny w tej szkole
Natomiast do typowego dresa to mu bardzo daleko a swoj styl preferuje tylko tym ze mu jest wygodnie, ogolnie luzak taki ze hej
No no fajny ten Twój brat i przy okazji zdolny dobrze, że jest luzakiem, a nie jakiś sztywnioook

ja też lubię dres dres, mam dres na sobie w tej chwili dresy moje ukochane ja zakładam was nad ranem

Cytat:
Oka perełki ja wyruszam w trase
Nie wiem czy wiecie ale ja pracuje nawet w Wielka Sotobe
No coz - zycie

Yoł yoł
Kochane **
O luduuuu, w sobotę też? no to masz przewalone ;/ ale chyba krócej co?

Miłego spacerowania chociaż pogoda nie sprzyja ;/
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 13:19   #89
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Ale ogolnie mowiac to mieszkam na Podkarpaciu, okolice Bieszczad, wiec z praca tu jest TRAGEDIA. Najchetniej bym gdzies wyjechala ale TŻ jest absolutnie przeciwko, wiec nie mam wyboru, trzeba tu zostac Na razie zyje sobie spokojnie i wole nie myslec o przyszlosci w tym porypanym kraju, bo szkoda nerwow

A jesli chodzi o dietke to troche pogrzeszylam
Śn. ok.9:00 Jajecznica z jednego duzego jajca z dwoma kanapkami
II Śn. ok 13: Danio light
obiad: 17:00 Makaron z tunczykiem
K: 3 piwa...

Wiem ze tragedia, prosze o porzadne baty po tylku ALE BARDZO PORZĄDNE!!
Witam sąsiadkę rzeczywiście tu z pracą to tradżedyyy ale cóżżż

Jadłospis to wiesz baty się należą jak nic proszę wykonać jakieś ćwiczenia! i dzisiaj ma być ładnie, zrozumiano?

Cytat:
uwaga uwaga dotarłam i ja powodzenia Kochane w 6 częscie wątku
witamy

Cytat:
Aaaa zapomniałam o najważniejszym !!!! na wadze dziś 58,6 !!!!!!!!!!!!!! w szoku jestem normalnie!!!! waga tak ładnie spada rano zjadłam płatki i ide kawkę wypić właśnie
Mąż dziś wyjeżdza popołudniu do domu Muszę mu rosół ugotować jak zwykle bo on uwielbia
No codziennie spadek masz! super

No no, jak mąż lubi to oczywiście, że musisz ugotować ja nie lubię rosołu
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-04-05, 13:19   #90
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soffiaa Pokaż wiadomość
Byc może uda mi się na studia do niemiec wyjechac. Bo już rozmawiałam z krewnymi moich znajomych i wiem,że mogę liczyc na ich pomoc

Przepraszam jak komuś nie odpisałam,ale ciężko jest mi to wszystko ogarnąc, jeszcze nigdy nie spotkałam się z tak aktywną grupą, co wróży sukces ! Ja jeszcze przed śniadankiem , jakoś nie mam apetytu dzisiaj
O ambitne masz plany trzymam by udało się je zrealizować

O tak, ta grupa jest wybitnie aktywna przyzwyczajaj się

no, tylko mi tu nie głodować

Cytat:
Ha! a u mnie dzisiaj lato!!
Współczuję okresu :/ i to jeszcze w Święta gorzej nie mogło Ci sie trafić kilo tabletek i jakoś dasz radę

Nooo ja? przed 4 jakoś jeszcze się nie przyzwyczaiłaś że ja tak chodze spać? Julię musiałam nadrobić w koncu jestem na bieżąco!!!
Ojj to tylko dzisiaj taki wyjatek że musiałam rano wstać a tak to przecież wiesz ile ja śpię
Złośliwiec

Chciałabym dostać dzisiaj! żeby na święta już nie był taki obfity brzuch mnie lekko boli i mam tak napompowany, że masakra więc mam jeszcze jakąś nadzieję boooże do czego to doszło, żebym wyczekiwała okresu

o 4? przegięłaś taaa, wyjątek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości