Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-05, 13:20   #91
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Zoska ja to wariatka jestem i tego psa traktuję jak dziecko ubranek ma tyle, na każdą pogodę, 3 legowiska, spinki gumeczki i inne pierdołki mama się ze mnie śmieje jak codziennie rano robię mu poranną toaletę wariatka normalnie
Ale ja go tak kocham, że nie potrafię się nim nie zajmować a co wracam z zakupów, to kupuję mu zabawki i przysmaki, także rozpieszczany jest ile wlezie
Stary 2012-04-05, 13:31   #92
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Heroine a co z tym Buscopanem nie kupiłaś? Bo on nie jest na receptę jednak nie wiem czy Ci pisałam Ale znam to ja też zawsze dostaję @ jak coś ważnego się szykuję a najczęściej jak jakaś popijawa Trzymaj się tam
No w końcu nie kupiłam... nie jest na receptę??? A drogi jest? to może polecę do apteki i kupię no ja właśnie okres mam zawsze na jakąś imprezę i %%% norma
dzięki

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
I ja się melduję i życzę nam wszystkim pięknych ciał

Ja ostatnio zaniemogłam, dieta ok ale dzieciaki dają mocy, mały nie śpi po nocach ( bajlando np. dzisiaj od 1:00 do 5:00 może godzinka snu?) i tak ostatnie dni. Nie mam sił ani czasu odpisywać ale staram się czytać. W sobotę się zważę to napisze ile mam cielska
Hej

No to masz zapier.dziel widzę trzymaj się dzielnie, dasz radę no i czekamy na Twoje spadeczki na wadze

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Witam wszystkie w nowym wątku^^ !!!!!!!!!!!!!
Przeczytałam wszystkie zaległe posty z tamtego i tego wątku Także nadrobiłam, jestem na bieżąco
Wczorajszy dzień po względem dietkowym KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!!! !!! wróciłam do domu przed 00.00 po tych calych zakupach świątecznych. Się narobiłam u mamy w domu, potem jeszcze u siebie, coś strasznego, tyyyyle roboty miałam!
Nie będę pisać co zjadłam, bo po prostu nie pamiętam, tyle tego było
Heloł

No to pewnie spooooro tego miałaś
Jak ja nienawidzę zakupów przedświątecznych masa ludzi w sklepach, kolejki stąd jak do Afryki ale Ty widzę miałaś cały sklep dla siebie no, najlepiej robić zakupy wieczorem

ja też proszę o przepis na pasztet

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
wiecie co wkurzyłam sie ! bo przesuneli Nam lot z TŻ z dziś na sobotę !! także tylko w Pl będziemy 3 dni ! Paranoja jakaś i nawet nie przeprosili , powinni chodź trochę kosztów oddać a tu nic ! do tego mieliśmy wracac LOTEM a teraz Ryaianem . A różnica w cenach jest spora bo około 800 zł !;// żal jakiś ! nie odpuszcze im tego !
O ludzie, co za partacze! zero kultury i szacunku dla klientów pewnie, że walczcie o swoje! bo to nie jest mała kwota

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
sprzątam, sprzątam i dosprzątać się nie mogę od 10 jestem na nogach i a to odkurzenia, a to mycie podłóg, szafek, masakra.. .tylko na wizaż sobie przerwy robię
Skoro wpadłaś w trans i szał sprzątania, to zapraszam do mnie bo mi się nie chce ruszyć, a mam 3 pokoje, kuchnię, łazienkę i kibelek do ogarnięcia ludzie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 13:33   #93
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Ty to jak prawko odbierzesz to już w ogóle pewnie chodzić nie będziesz
ja na początku też wszędzie jeździłam :P nie chciało mi się chodzić a teraz jak ciepło to wolę się przejść już mi przeszła radocha z prawka ale fajnie że je mam oczywiście bez prawka i samochodu to jak bez ręki normalnie

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

no spoko rozumiem nie musisz pisać gdzie studiujesz , chciałam tylko wiedzieć jaki kierunek
Noo to fajnie masz jak blisko Bieszczad mieszkasz pewnie piekne krajobrazy tam masz i dużo drzew Nasza Heroine też jest z tych regionów
A TŻ czemu nie chce wyjechać? Co go tu trzyma?
Co do menu to kolacja - bez komentarza :P
Wiem, wiem, dzisiaj sie poprawie a TŻ jest zbyt przywiazany do swojego miejsca zamieszkania i nie wyobraza sobie mieszkac gdzie indziej A krajobrazy rzeczywiscie piekne, spokoj, cisza, szkoda tylko ze pogoda taka brzydka

Cocktail, ja absolutnie Was o wrednosc nie posadzam, chodzi mi glownie o podgladajacych podczytujac Was zauwazylam ze sa tu chyba najsympatyczniejsze dziewczyny jesli chodzi o watki wizazowe, bo czesto sie zdarzaja jakies zlosliwce no to powiem Wam ze studiuje to co Tinekk
Heroine Rowniez witam sasiadke ahh... dzieki za baciki dzisiaj pojde pobiegac bo masakra, ale obiecuje poprawe

Widze ze u Was tez porzadki przedswiateczne, ja na razie to robie wszystko byle tylko nie sprzatac oj ja leniwa
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 13:34   #94
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Skoro wpadłaś w trans i szał sprzątania, to zapraszam do mnie bo mi się nie chce ruszyć, a mam 3 pokoje, kuchnię, łazienkę i kibelek do ogarnięcia ludzie
spooooko, no problem, rozpędziłam się tak, ze dałabym radę za mną 6 pokoi, kuchnia, 2 łazienki, korytarz, ganek... garażu nie mam zamiaru sprzątac na świeta, to by było przegięcie będę go sprzątać dopiero jak będzie tam stał mój samochodzik, którego jeszcze oczywiście nie mam, ale na wszystko przyjdzie czas
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 13:36   #95
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
spooooko, no problem, rozpędziłam się tak, ze dałabym radę za mną 6 pokoi, kuchnia, 2 łazienki, korytarz, ganek... garażu nie mam zamiaru sprzątac na świeta, to by było przegięcie będę go sprzątać dopiero jak będzie tam stał mój samochodzik, którego jeszcze oczywiście nie mam, ale na wszystko przyjdzie czas
To ja rowniez zapraszam do mnie
Stary 2012-04-05, 13:36   #96
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia no to dziś my do Ciebie przyjeżdżamy, bo u nas paskudnie
Ooo tak, Monia jedziemy do Ciebie ale pewnie jak dojedziemy to u Ciebie będzie brzydko, a u nas ładnie

Cytat:
a ja zdrzemnęłam się godzinkę.... nie dało rady dłużej bo listonosz mnie obudził :/ przyniósł mi Legginsy!!!! te skórzane co zamawiałam
Przymierzyłam je i powiem tak: na długość są super a nawet przy długie, rozmiarowo dobre, nie sa jakieś mega obcisłe ale mam głupie wrażenie że jak kucnę to mi piękną na dupie bo są tak cieniutkie!!!!!! No masakra jakie one cienkie są! Myślałam że za 49 zł dostanę porządne legginsy a to taka szmatka...... ciekawe tylko jak jakościowo, czy będą wytrzymałe.... Jak wrócę od kosmetyczki to fotkę strzelę.
No dobra to uciekam jeszcze musze do siostry zajechać buziaki papapa
Naprawdę, aż takie cienkie??? eee, no za 45zł to już powinni się postarać zobaczymy jak się będą nosić

do później
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-04-05, 13:44   #97
maminka83
Raczkowanie

Cytat:
Dziękujemy My Tobie również tego życzymy
Widze, że synuś nie marnuje czasu na spanie :P współczuję Ci strasznie, bo wiem co to znaczy nie przespać nocy i jeszcze w dzień latać za dziećmi :/ Moje dzieci na szczęscie całe noce od początku przesypiały ale kilka razy zdarzyło się że np. mały był chory i nie mógł spać więc ja tez nie spałam. Na szczęscie z czasem jest coraz lżej U Ciebie też nie długo będzie dobrze Mała od września do przedszkola idzie???
Moniś bardzo bym chciała... wczoraj złożyliśmy podanie ale ja nie pracuję więc nie wiem czy ją przyjmą bo takie po*****bane zasady są. Jeżeli któryś z rodziców nie pracuje to odejmują punkty. Mają przyjąć 100 dzieci a złożyło podanie ponad 100, zobaczymy a nóż widelec ?

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
Aaa rozumiem Masz rację dla mnie Wielkanoc to tez takie tam zwyczajne Święto bez szału
Nooo jak będziecie juz pare lat ze sobą to w ogóle będzie wszystko inaczej wyglądało wtedy to nie będzie nawet mowy żeby jechać gdzies osobno A teraz to jeszcze taki luzik
Miśki moje Wielkanoc to święto ważniejsze od Bożego Narodzenia !
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-05, 13:46   #98
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:

to kwestia wiary lub jej braku i podejścia. jak ktoś wierzy to dla niego jest ważne.
Stary 2012-04-05, 13:49   #99
maminka83
Raczkowanie

Cytat:
No to masz zapier.dziel widzę trzymaj się dzielnie, dasz radę no i czekamy na Twoje spadeczki na wadze
Pewno, że dam radę ale czasami to już normalnie usypiam na stojąco i w ogóle padam na dziób ale wiem, że warto. Pierwszy ząbek, pierwsze słowo, pierwszy kroczek ... to najpiękniejsze chwile w życiu matki. Widzisz jak twoja pociecha rośnie, zmienia się... Dziękuję Bogu, że dał mi w końcu zostać mamą, mamą zdrowych, fajnych dzieci

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
to kwestia wiary lub jej braku i podejścia. jak ktoś wierzy to dla niego jest ważne.
Przecież ja tego nikomu nie narzucam tylko po prostu napisałam, jestem osobą tolerancyjną...
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 13:49   #100
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Heroine Rowniez witam sasiadke ahh... dzieki za baciki dzisiaj pojde pobiegac bo masakra, ale obiecuje poprawe

Widze ze u Was tez porzadki przedswiateczne, ja na razie to robie wszystko byle tylko nie sprzatac oj ja leniwa
No ja myślę, że się poprawisz bo mój tasak czeka

Ja też robię wszystko inne tylko nie sprzątanie leń ze mnie straszny

Cytat:
No to super ekipę sprzątającą w jednej osobie już mam ktoś chętny do prasowania?

Też nie widzę sensu sprzątania garażu
Stary 2012-04-05, 13:50   #101
elita343
Raczkowanie

[QUOTE=monika01011986;3335 9633]dobry dzień moje drogie

jestem już po akcji pobierania krwi u synka... nie było strasznie, Pani pobrała od razu przy pierwszym wkuciu, mały troszkę popłakał ale teraz biega jak szalony Najgorzej było z moczem... obudziłam go po 8 a on taki była zaspany i zły że za cholere nie chciał siku zrobić!! Godzinę z nim na kibelku siedziałam i nic zrobił tylko beczał. Pojechaliśmy do przychodni i próbowałam tam go jeszcze przekonać aby zrobił siusiu ale uparciuch nie chciał. Pielęgniarki powiedziały że mam jechać do domu i jak w końcu zrobi siusiu to mam dowieźć im mocz i tak zrobiłam w domu dałam mu butle wody do picia i wypił całą więc zaraz poleciał siusiu i złapałam trochę do pojemniczka Moja mama zawiozła ten mocz do przychodni i od razu zrobili wyniki. Z krwi wyniki będą we wtorek o 12.
Na dworze u mnie dzisiaj pięknie i słonecznie !!!!! Ciepło sie robi a słonce grzeje jak szalone także dzisiaj u mnie jest lato
Aaaa zapomniałam o najważniejszym !!!! na wadze dziś 58,6 !!!!!!!!!!!!!! w szoku jestem normalnie!!!! waga tak ładnie spada rano zjadłam płatki i ide kawkę wypić właśnie
Mąż dziś wyjeżdza popołudniu do domu Muszę mu rosół ugotować jak zwykle bo on uwielbia
na 15stą jade do kosmetyczki

Ojej, z dziećmi zawsze pod górkę i na opak Ile maja Twoje maleństwa? Mnie dzisiaj córcia obudziła od 1 do 3, wstała o 6, więc wyspana to nie jestem... Ta Twoja waga poczatkowa (85kg) top po ciąży była? Wow, 58kg to wynik! Super, że fajna pogoda, u mnie dla odmiany +6 i wiatr, brrrr..... Gdzie ta wiosna???
elita343 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 13:54   #102
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:

Przecież ja tego nikomu nie narzucam tylko po prostu napisałam, jestem osobą tolerancyjną...
nie wspomniałam ani słowem o narzucaniu podejścia przecież.

poza tym wszystkie wiemy, ze wiara to przede wszystkim to, co mamy w sercu, jak rozumiemy święta, Biblię itd. niektórzy obchodzą święta skromnie, niektórzy nie, ale to kwestia tradycji rodzinnej. a wiarę mają mimo to w sercach

Edytowane przez Eldo_rado
Czas edycji: 2012-04-05 o 13:59
Stary 2012-04-05, 13:58   #103
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
No ja myślę, że się poprawisz bo mój tasak czeka

Ja też robię wszystko inne tylko nie sprzątanie leń ze mnie straszny

No to super ekipę sprzątającą w jednej osobie już mam ktoś chętny do prasowania?

Też nie widzę sensu sprzątania garażu
No ja słyszałam ze Twoj tasaczek pogrom sieje JA chetna do prasowania, JA !! ja moge prasowac ale Ty sprzatasz Aaa nie, Eldo Ci sprzata, to widze sie ustawilas a kto mi posprzata ?

Edytowane przez LosingMyWay
Czas edycji: 2012-04-05 o 14:00
Stary 2012-04-05, 13:59   #104
elita343
Raczkowanie

Cytat:
ja nie odpuszczę TŻ pewnie też napiszemy skargę bo LOT to jest bardziej luksusowy samolot a ryaian to jednym słowem dziad! tam się ludzie biją o miejsca żeby tylko siedzieć przy oknie! wiec będzie walka do samolotu .. !

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

myślałam że nam oddadzą trochę ! a jak rezerwowaliśmy bilet to na ryaiana juz nie było miejsc wiec na lot poszliśmy a Lot jest sporo droższy bo bilet ponad 1000 zł a Ryanair ledwo 300 zł . To jednak różnica jest i to spora.
Nie odpuszczaj, powinni Ci w ramach rekompensaty dać np. 1 darmowy bilet na dowolny lot w obrębie Europy. Ja parę lat temu, z powodu sporego opóźnienia LOT i napisania skargi dostałam taką rekompensatę. Uważam, że to w porzadku
Stary 2012-04-05, 14:00   #105
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, wiem, dzisiaj sie poprawie a TŻ jest zbyt przywiazany do swojego miejsca zamieszkania i nie wyobraza sobie mieszkac gdzie indziej A krajobrazy rzeczywiscie piekne, spokoj, cisza, szkoda tylko ze pogoda taka brzydka

Cocktail, ja absolutnie Was o wrednosc nie posadzam, chodzi mi glownie o podgladajacych podczytujac Was zauwazylam ze sa tu chyba najsympatyczniejsze dziewczyny jesli chodzi o watki wizazowe, bo czesto sie zdarzaja jakies zlosliwce no to powiem Wam ze studiuje to co Tinekk
No ja tu jeszcze nie natrafiłam na złośliwca O to Ty wysportowana dziewczyna

Cytat:

Ja przepraszam, ale wole Boże Narodzenie jakieś takie klimatyczne jest i lepsze jedzonko niż na Wielkanoc No ja niestety nie wymienię barszczu z uszkami na nic innego
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 14:04   #106
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
No ja tu jeszcze nie natrafiłam na złośliwca O to Ty wysportowana dziewczyna
No wlasnie ostatnio sie zapuscilam
Stary 2012-04-05, 14:06   #107
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
oj tam oj tam ;p pewnie masz dużo ruchu to szybko zgubisz to co zbędne
Stary 2012-04-05, 14:35   #108
zooska
Zakorzenienie

Monia Może te legginsy wydają się być takie cieniutkie, a w rzeczywistości są porządne? Założyć kilka razy to sie przekonasz, może to tylko pozory

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Meeedzik I bardzo dobrze, niech ma coś z życia Pewnie jest bardzo przyzwyczajony do Ciebie przez to, radością Ci oddaje za opiekę

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Cytat:
Napisane przez elita343 Pokaż wiadomość
Aaaa zapomniałam o najważniejszym !!!! na wadze dziś 58,6 !!!!!!!!!!!!!! w szoku jestem normalnie!!!! waga tak ładnie spada rano zjadłam płatki i ide kawkę wypić właśnie
Mąż dziś wyjeżdza popołudniu do domu Muszę mu rosół ugotować jak zwykle bo on uwielbia
na 15stą jade do kosmetyczki
Mhm...brawo!!! !!!!!!!!! Jak Ty to robisz?! Zazdroszczę! Ja się zatrzymałam na 58,3 kg i nic! Ani w górę (caaaaaaałe szczęscie!) ale też nie w dół ;( chociaż po świetach to się na pewno zmieni, niestety na gorsze

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Cytat:
Polatasz trochę, trochę dużo^^ Ze szmatą po mieszkaniu, to raz dwa spadnie. Sprzątanie to taki fitness kury domowej. tu kucniesz, tu na palcach staniesz, szorujesz coś i heja, mięśnie rosną, tłuszcz się spala

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Na obiad zjadłam 2 małe chochelki tego wczorajszego kremu groszkowego z 2 kromeczkami chleba just fit z biedry i na drugie danie wcinam salatkę z pół brokuła, pół pomidora, kawałka camemberta, garści makaronu razowego. !!!!!!!!!!!!! Polecam wszystkim, którzy lubia brokuła. Duuużo przypraw, czosnku i jest mega!

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

"Współczesny styl życia sprzyja tyciu: ludzie dużo czasu spędzają w pracy za biurkiem, obiady jedzą najczęściej późnym wieczorem, a jedyny sport, z jakim mają do czynienia, to ten w telewizji. W efekcie stają się nieatrakcyjni fizycznie i… mniej sprawni intelektualnie - tak przynajmniej wynika z badań, przeprowadzonych w Korei Południowej.
- Nadwaga znacząco osłabia sprawność mózgu i przyśpiesza demencję. Wszystkiemu winne są problemy z metabolizmem – twierdzą naukowcy z Narodowego Uniwersytetu w Seulu, którzy porównali dane z kilkuset testów na inteligencję ze wskaźnikami indeksu masy ciała, BMI i obrazem sylwetki uzyskanym przy pomocy tomografu. Okazało się wówczas, że najbardziej niekorzystny wpływ na inteligencję ma otyłość brzuszna.
Co o tym myślicie? Czy nadwaga rzeczywiście może sprawiać, że stajemy się… głupsi?"

Hihi

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Buuuu... nikogo nie ma
Zaraz jade na korki do chłopaka, bo wymyślił, że jeszcze dzisiaj chce miec lekcje z matmy, przed samymi świętami, kto to widział?! Booosz 3 gimn, powinien chcieć się lenić!!!
Wróce do domu po 22 i zaczne sprzątać, a wy pewnie będziecie wtedy spamować!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 14:46   #109
elita343
Raczkowanie

Mhm...brawo!!! !!!!!!!!! Jak Ty to robisz?! Zazdroszczę! Ja się zatrzymałam na 58,3 kg i nic! Ani w górę (caaaaaaałe szczęscie!) ale też nie w dół ;( chociaż po świetach to się na pewno zmieni, niestety na gorsze

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Ojej, ta waga to MONI, mi się źle skopiowało/ zacytowało...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-05, 14:56   #110
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
No ja już wróciłam od fryzjera z psem pogoda jest paskudna, masakra jakaś normalnie

Mureczko tak tak dziś wypada dzień mierzenia, ale zmierzę dopiero w sobotę jak Tż będzie w domu i dopiero włosy umyję a już sama ciekawa jestem no i zdjęcie też zrobię, ale różnica pewnie nie widoczna będzie

Czekoladko fajnego masz brata widać po nim, że taki wariat jest ( oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu )

Tak piesiu już obcięty podoba mi się taki golasek gładziutki teraz jest a jaki pachnący ciągle go przytulam i głaskam, już chyba miał dość bo poszedł spać
A co do prawka, to tak prędko sobie nie pojeżdżę, bo Tż autem do pracy jeździ więc będę tylko wieczorami albo na weekendy dopiero jak z Niemiec wrócę ( listopad ) to kupię sobie swoje autko jakieś sportowe bym chciała wiesz może gdybym mieszkała w mieście to chodziłabym na nogach, a ja mam do najbliższego sklepu około 30 minut drogi z buta, także kawałek jest a tak to zawsze zajeżdżamy sobie na miasto, auto parkujemy u Tż rodziców i wszędzie na nogach chodzimy

Tinek kurcze to my nie byłyśmy zaprzyjaźnione dałabym rękę uciąć, że tak

Hehe kochana ja też byłam tego pewna a tu wchodze żeby pooglądac Twoje zdjęcia i pazurki a tu dupa nic nie widac patrze a tam okienko '' zaprzyjaźnij '' to kliknełam odraaazu ale też bym sobie dałą rękę uciąć chyba ktoś nas odprzyjaźnił

Ja dzis sporo zjadłam ale tak mnie wczoraj wyczyściło ze strasznie głodna byłam wiec moje menu od razu zdaje relacje, bo TŻ zaraz przyjdzie i juz pewnie dzis tu nie zerkne

Owsianka na mleku _ orzeszki dosypane
3 mandarynki
kurczak z warzywami
1 placek ziemniaczany z sosem gulaszowym
i na kolacje bedzie jakiś wiesniak albo 2 kromki z wiesniakiem

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 15:36   #111
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

A ja z nudów zaczęłam robic korekte w pracy ;p muszę w końcu wysłać do sprawdzenia O 20 na aerobik nie ma to tamto obijać sie nie będe
Stary 2012-04-05, 15:43   #112
elita343
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Hehe kochana ja też byłam tego pewna a tu wchodze żeby pooglądac Twoje zdjęcia i pazurki a tu dupa nic nie widac patrze a tam okienko '' zaprzyjaźnij '' to kliknełam odraaazu ale też bym sobie dałą rękę uciąć chyba ktoś nas odprzyjaźnił

Ja dzis sporo zjadłam ale tak mnie wczoraj wyczyściło ze strasznie głodna byłam wiec moje menu od razu zdaje relacje, bo TŻ zaraz przyjdzie i juz pewnie dzis tu nie zerkne

Owsianka na mleku _ orzeszki dosypane
3 mandarynki
kurczak z warzywami
1 placek ziemniaczany z sosem gulaszowym
i na kolacje bedzie jakiś wiesniak albo 2 kromki z wiesniakiem
Brawo Dzisiaj Twoje menu wygląda na pełnowartościowe
Stary 2012-04-05, 15:52   #113
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
oj tam oj tam ;p pewnie masz dużo ruchu to szybko zgubisz to co zbędne
No wlasnie teraz to juz ruchu nie ma NIC wiec musze sobie sama radzic

Zooska, zeby spalic tyle co bym chciala to bym musiala zawodowa sprzataczka zostac

Cocktail, nie przypominaj mi o pracy swieta ida, czas relaksu
Stary 2012-04-05, 15:57   #114
monika01011986
Zakorzenienie

jestem już
byłam u kosmetyczki no i jak jej powiedziałam że wczoraj na solarium byłam to powiedziała że dermy mi nie zrobi no i w sumie się cieszę bo nie chciałabym na Święta wyglądać jak burak, no i też powiedziała że całą opaleniznę starcę więc nie chciałabym nawet tej dermy.
Chciałam oczyszczanie pleców ale za mało czasu było na taki zabieg więc sobie posiedziałyśmy, pogadałyśmy i zrobiła mi brwi (henna+regulacja). No i tyle Potem byłam w zoologicznym kupić obrożę dla kota taką sliczną czerwoną z cyrkoniami bosko w niej wygląda później Wam fotkę wkleję jak mu zrobię No i w Biedronie byłam na zakupach..... wkurzyłam się na maksa bo nie dość że stałam w kolejce z pół godziny bo tyle ludzi to jeszcze kupiłam raptem kilka rzeczy i zapłaciłam 70 zł!!!! no wkur.... się na maksa!!! Za co ja tyle zapłaciłam???? Co za posrany kraj
No i jestem już w domu. Będę gotowała rosół ale to wieczorem. Póki co zjadłam obiad - resztę ziemniaków z wczoraj z jogurtem naturalnym
Mąż już się pakuje i zaraz wyjeżdża

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 16:03   #115
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
jestem już
byłam u kosmetyczki no i jak jej powiedziałam że wczoraj na solarium byłam to powiedziała że dermy mi nie zrobi no i w sumie się cieszę bo nie chciałabym na Święta wyglądać jak burak, no i też powiedziała że całą opaleniznę starcę więc nie chciałabym nawet tej dermy.
Chciałam oczyszczanie pleców ale za mało czasu było na taki zabieg więc sobie posiedziałyśmy, pogadałyśmy i zrobiła mi brwi (henna+regulacja). No i tyle Potem byłam w zoologicznym kupić obrożę dla kota taką sliczną czerwoną z cyrkoniami bosko w niej wygląda później Wam fotkę wkleję jak mu zrobię No i w Biedronie byłam na zakupach..... wkurzyłam się na maksa bo nie dość że stałam w kolejce z pół godziny bo tyle ludzi to jeszcze kupiłam raptem kilka rzeczy i zapłaciłam 70 zł!!!! no wkur.... się na maksa!!! Za co ja tyle zapłaciłam???? Co za posrany kraj
No i jestem już w domu. Będę gotowała rosół ale to wieczorem. Póki co zjadłam obiad - resztę ziemniaków z wczoraj z jogurtem naturalnym
Mąż już się pakuje i zaraz wyjeżdża

No to czekamy na zdjecia kiciusia Teraz to wszystko takie drogie ze masakra... Ale juz niedlugo wyjedziesz i bedziesz miala spokoj moze ceny sie tak roznic nie beda, tylko chociaz zmieni sie stosunek zarobkow do cen...
Stary 2012-04-05, 16:31   #116
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Ze sklepu wyszłam o 22.30, dodam że nikogo w sklepie nie było :O Normalnie może z kilkanaście osób, także cały kerfur dla siebie miałam Jedna w kolejce stałam, także hura. U mamy byłam ok 23, jeszcze spakować siaty do samochodu to tragedia była, taaaaaka wielka niebieska (a'la ruska) torba z Ikei plus 5 reklamówek wielkich. Masakra. Przyjechałam, wypakowałam jej to wszystko do szaf, podzieliłyśmy sie robotą, dała mi składniki jakieś do siebie do domu, żebym część roboty zrobiła u siebie i przywiozla gotowe żarelko na święta. Więc u siebie byłam ok 00 w nocy, potem poczytałam was i musiałam zrobić masę na pasztet, dzisiaj będę piec go. Bosz, tyle roboty pasztet z selera !!!!!!! ani g mięcha
o ja Cie! O 22:30 to sklep do której czynny jest? W Kwidzynie Carrefour jest do 22 tylko :/
Faktycznie samochód Ci był niezbędny! Tyle reklamówek coś Ty tam nakupowała???? pochwal się
Pasztet z selera?? ciekawie brzmi tyle, że ja nienawidze selera

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Cytat:
Monia Branoc Należy Ci się troche odpoczynku.
U nas święta są dosyć dobrze obchodzone, rodzina się zjeżdża, czy do Boże Narodzenie czy Wielkanoc, bo tyle nieszczęść się dzieje, że chociaż święta chcemy ładnie spędzić, jak gdyby nigdy nic się nie stało.
Do zobaczenia później!
Dzięki już wypoczęta choć za długo nie spałam

U mnie w sumie tez tak Święta się obchodzi rodzinnie zjeżdżają się wszyscy i siedzimy przy stole, gadamy i jemy

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cytat:
wiecie co wkurzyłam sie ! bo przesuneli Nam lot z TŻ z dziś na sobotę !! także tylko w Pl będziemy 3 dni ! Paranoja jakaś i nawet nie przeprosili , powinni chodź trochę kosztów oddać a tu nic ! do tego mieliśmy wracac LOTEM a teraz Ryaianem . A różnica w cenach jest spora bo około 800 zł !;// żal jakiś ! nie odpuszcze im tego !
No ale pewnie Ryaianem to lepszą klasą będziecie lecieć a nie tą najtańszą.

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Cytat:
No ja już wróciłam od fryzjera z psem pogoda jest paskudna, masakra jakaś normalnie

Tak piesiu już obcięty podoba mi się taki golasek gładziutki teraz jest a jaki pachnący ciągle go przytulam i głaskam, już chyba miał dość bo poszedł spać
A co do prawka, to tak prędko sobie nie pojeżdżę, bo Tż autem do pracy jeździ więc będę tylko wieczorami albo na weekendy dopiero jak z Niemiec wrócę ( listopad ) to kupię sobie swoje autko jakieś sportowe bym chciała wiesz może gdybym mieszkała w mieście to chodziłabym na nogach, a ja mam do najbliższego sklepu około 30 minut drogi z buta, także kawałek jest a tak to zawsze zajeżdżamy sobie na miasto, auto parkujemy u Tż rodziców i wszędzie na nogach chodzimy
jeju a u mnie dzisiaj piękna pogoda!!! teraz jest 14 stopni w cieniu na słońcu to gorąco normalnie

A to pewnie też kąpany był skoro tak pachnie co??
Ja wrócisz z Niemiec to spokojnie będzie Cie stać na jakies fajne autko także będziesz sobie śmigać swoim własnym
Kurde to daleko masz do sklepu! Faktycznie lepiej autem pojechać

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Cytat:
sprzątam, sprzątam i dosprzątać się nie mogę od 10 jestem na nogach i a to odkurzenia, a to mycie podłóg, szafek, masakra.. .tylko na wizaż sobie przerwy robię
a mi się tak nie chce...... mam do posprzatania łazienkę i trochę w kuchni..... ale nie mam siły dzisiaj :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-05, 16:42   #117
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No codziennie spadek masz! super

No no, jak mąż lubi to oczywiście, że musisz ugotować ja nie lubię rosołu
no wyzdrowiałam to waga spada ja jak chora jestem to zawsze więcej ważę.... nie wiem czemu, jakoś puchne wtedy :/

No mąż kocha rosół... szczególnie mój bo jego mama ani moja nie robią takiego dobrego Ja za rosołem nie przepadam, ale jak jakies imprezy typu wesela to zjem trochę....

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Cytat:
Złośliwiec

Chciałabym dostać dzisiaj! żeby na święta już nie był taki obfity brzuch mnie lekko boli i mam tak napompowany, że masakra więc mam jeszcze jakąś nadzieję boooże do czego to doszło, żebym wyczekiwała okresu

o 4? przegięłaś taaa, wyjątek
Ja?? no cos Ty

No w sumie jakbyś dzisiaj dostała to do Świąt byłoby spokojniej
No ja ostatnio jakoś nie mogę się ogarnąc żeby iść szybciej spać :/ i tak mi schodzi codziennie do 4..... :/ mąz przyjedzie to będę grzeczniejsza

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:
Ja też jestem strasznie przywiązana do swojego miasta... no ale cóż, trzeba dzieciom jakąś porządną przyszłość zagwarantować bo w naszym kraju niczego się nie dorobią :/

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:
Ooo tak, Monia jedziemy do Ciebie ale pewnie jak dojedziemy to u Ciebie będzie brzydko, a u nas ładnie
Naprawdę, aż takie cienkie??? eee, no za 45zł to już powinni się postarać zobaczymy jak się będą nosić

do później

No póki co jest ciepło i pięknie także jak się streścicie to się załapiecie jeszcze na słoneczko

Noo strasznie cienkie :/ nie wiem czy mi nie pękną gdzieś.. jakbym wiedziała że to taka szmatka to bym wzięła rozmiar większy :/ no ale cóż, zobaczymy jak będą się sprawować

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-05, 16:46   #118
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
no wyzdrowiałam to waga spada ja jak chora jestem to zawsze więcej ważę.... nie wiem czemu, jakoś puchne wtedy :/

No mąż kocha rosół... szczególnie mój bo jego mama ani moja nie robią takiego dobrego Ja za rosołem nie przepadam, ale jak jakies imprezy typu wesela to zjem trochę....

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Ja?? no cos Ty

No w sumie jakbyś dzisiaj dostała to do Świąt byłoby spokojniej
No ja ostatnio jakoś nie mogę się ogarnąc żeby iść szybciej spać :/ i tak mi schodzi codziennie do 4..... :/ mąz przyjedzie to będę grzeczniejsza

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Ja też jestem strasznie przywiązana do swojego miasta... no ale cóż, trzeba dzieciom jakąś porządną przyszłość zagwarantować bo w naszym kraju niczego się nie dorobią :/

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

No póki co jest ciepło i pięknie także jak się streścicie to się załapiecie jeszcze na słoneczko

Noo strasznie cienkie :/ nie wiem czy mi nie pękną gdzieś.. jakbym wiedziała że to taka szmatka to bym wzięła rozmiar większy :/ no ale cóż, zobaczymy jak będą się sprawować
Dokladnie... Teraz to trzeba szukac szczescia i pieniedzy gdzie sie da, dlatego ja nie wykluczam poki co wyjazdu, zalezy jak sie zycie dalej ulozy. TŻ mysli nad zalozeniem jakiejs wlasnej dzialalnosci, wiec jak wypali to bedzie cos co mnie tu zatrzyma. Pozyjemy zobaczymy ale mysle, ze dobrze robisz, ze wyjezdzasz i zycze Ci aby wszystko sie tam ulozylo jak najlepiej
Stary 2012-04-05, 16:58   #119
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie teraz to juz ruchu nie ma NIC wiec musze sobie sama radzic

Zooska, zeby spalic tyle co bym chciala to bym musiala zawodowa sprzataczka zostac

Cocktail, nie przypominaj mi o pracy swieta ida, czas relaksu
Zawsze możesz wpaść do mnie przydałoby mi sie umyć i posprzątać samochód
No ja wiem, że święta idą ale mój tż przyjeżdża i chce mieć juz poprawione żeby mi promotorka sprawdziła to co mam i będę pisać dalej
Stary 2012-04-05, 17:01   #120
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Moniś bardzo bym chciała... wczoraj złożyliśmy podanie ale ja nie pracuję więc nie wiem czy ją przyjmą bo takie po*****bane zasady są. Jeżeli któryś z rodziców nie pracuje to odejmują punkty. Mają przyjąć 100 dzieci a złożyło podanie ponad 100, zobaczymy a nóż widelec ?

No na prawdę !! co za głupie zasady!!! Co z tego że nie pracujesz? Jaki bezsens

A czemu ważniejsza jest Wielkanoc?? Zawsze myślałam, że Boże Narodzenie no i dla mnie w sumie jest ważniejsze Boże Narodzenie jakoś wtedy czuć klimaty tych Świąt a Wielkanoc? takie tam nudne Święto Dla mnie mogłoby go nawet nie być

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości