|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#26041 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
![]() Cytat:
wiem miszczu
|
|
|
#26042 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja tey te prawa podpisywalam ale mi ochote na frytki robicie |
||
|
|
|
#26043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#26044 |
|
Zakorzenienie
|
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#26045 |
|
Zakorzenienie
|
ja mykam
do jutra |
|
|
|
#26046 |
|
Zakorzenienie
|
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#26047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spoko loko luz i spontan ![]() nie będe wredna i stara wiedźma i sie podziele wpisuj go a kiedy Borucka dostane ?
|
|
|
#26048 |
|
Zakorzenienie
|
papa i śpij dobrze
wierze na słowo
|
|
#26049 | ||
|
Zakorzenienie
|
powiedzialam na ebisiowym, ze u nas perwerchy nie ma
... wiec pozwol, ze nie odpowiem ci na to pytanie Cytat:
![]() Cytat:
a tak serio...my sobie tylko tak zwane pośmiechujki robimy powiem wam, ze ice tea biedronkowe jest bardzo dobre XD z frytkami to juz w ogole :P
|
|
|
#26050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() smacznego
|
|
|
#26051 |
|
Zakorzenienie
|
nooo, i ja zmykam
już mi sie chce spać a tu jeszcze 21 nie ma no dobra, powiem Wam, Baszczu mnie ciągnie do łóżka
|
|
#26052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A no wiem!!! Wiem że mi nie oddacie męzów waszych (ja zresztą też nie ) i nie chcę Wam ich ukraść, tylko tapetke robiłam
|
|
|
|
|
#26053 |
|
Zakorzenienie
|
no to co... i ja sie zbieram...zimno mi... w domu tez zimno...ide chyba z ksiazka szukac cieplego miejsca
chcialam dodac jakies fotki na koniec...ale powiem wam laski, ze jakos mi net kiepsko chodzi... i oczywiscie ikonki nie pokazuje stosownej do zalacnzikow. ... do jutra ![]() EDIT: ... wlasnie sobie szperam po jakims forum z fotami... a tam dyskusja na temat jakiegos sportowca : Mario CIPOLLINI
|
|
#26054 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Fajny ma domek i wogóle życie Cytat:
Hihi, mojej kumpeli z klasy by nie bardzo pasował ten temat na rozszerzeniu Cytat:
A chętnie bym Cie zobaczyła w nowej fryzurce [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3330020]Och ajm sory mrs Szwansztajga-Podolska No wiesz, zależy jak na to patrzeć, bo jeśli masz 20 lat i masz 152 wzrostu to to rozmiary jak najbardziej kobiece Ale nie. To dla dzieci jest Ja mam 167cm i myślę, że jakbym ubrała tę na 152 ze Szwajnim to by mi była akurat Taka sexi przylegająca I głupie ciele oczywiście nie spojrzało na najważniejszą rzecz-czyli cenę Soł, będę za jakiś czas, to wybadam dokładniej, przymierze i może nawet porobie zdjęcia w przymierzalni i Ci prześlę chcesz? [/quote] Taaa.. skądś znam tę pozę
|
|||||
|
|
|
#26055 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ten pierwszy to kto? Ja tez nie wiedziałam , że on obcokrajowiec Cytat:
Musi teraz wszystkim tłumaczyć jak było na prawdę.. wogóle to wkurzajace, jak ktoś się wtrąca w czyjeś życie i zmyśla Cytat:
---------------------------------- Masakra, co się u mnie wczoraj wieczorem działo I tylko przyłożyłam zapaloną zapałkę, a tu mi tak buchnęło I się jeszcze bardziej podjarało i zaczęłam deptać po tym i zgasło Wiecie ile sie strachu najadłam A później weszłam na chwilę na kompa po siostrze i patrzę .. A ona zostawiła swoje gg To sobie zajrzałam .. na liście wylukałam jakiegoś jej 'skarbusia' i zajrzałam do archiwum, a tam mało z nią pisywał. To zajrzałam do rozmów z koleżankami i się okazało, że moja siostra się w nim podkochuje, ale on na nią zlewa Zagadałam do niego, i tak jakoś wymieniliśmy się fotkami i mu się spodobałam I zapisał sobie mnie u siebie na gg jako 'moja dziewczyna' tak, żeby jego koleżanki były zazdrosne.. A miało pójść to wszystko w inną stronę, bo chciałam pomóc mojej siostrze, żeby się jakoś bliżej poznali.. polubili Masakra.. co teraz będzie |
|||
|
|
|
#26056 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z książką? Eh, gdyby mi się tak chciało czytać.. po wolnym zaczynamy 'szewców', a ja jeszcze nie zajrzałam do nich Mi też net dzis kiepsko chodzi To dobranoc
|
|
|
|
|
#26057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta to nie ma co robić dobrze że nic się poważniejszego nie stało ![]() Ups...a ta druga sytuacja to nieciekawa, no jak to?siostrze chłopaka podkradać? ![]() A wiecie co? ja to przyciągam różne "rzeczy" Dziś przyszły mi próbki podpasek Always jakaś nowość czy co, no to mówię "kurde mogłabym dostać okres bym je wypróbowała" a wg kalendarza okres powinnam mieć na początku stycznia, teraz poszłam do kibelka, patrze, a tam morze czerwone ![]() Dobra zmykam bo mnie goni tata z kompa ;/;/ Buźka
|
|
|
|
|
#26058 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
izkam0@onet.eu Wpadłam na chwile bo młody wybył i jutro wróci ![]() Ale raczej to juz nikogo tu nie ma Nie wiem co z tym netem jest nie tak moje najfajniesze strony z fotami sie do połowy otwieraja do wiekszsci nie pamietał hasła bilobil oj tak ![]() Jutro mam kolende och ![]()
|
|
#26059 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziu, mam do Ciebie sprawę
Masz może w swoich zbiorach autograf Poldiego? Bo moja sis chciała sobie wydrukować, a nie może znależć Jak masz to plizz zapodaj .......... Pare fot Crisa
|
|
|
|
#26060 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A z tym chłopakiem to nawet wolę nie myśleć, co to będzie jak się wyda.. ale on 4 lata młodszy No to alwaysy w porę przyszły Ja mykam, bo mnie roczna siostrzenica goni Wiecie co, ona ma manię .. bez przerwy mogłaby oglądać reklamę hippo kinder cos tam z tv I aqua: 'Barbie' Cytat:
U mnie będzie w połowie stycznia
|
||
|
|
|
#26061 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dziękuje żeby nie zapeszyć ![]() ahh kocham takie pozy ![]() ![]() Cytat:
matko piromanka jedna ![]() i ta akcja z siostra też niezła a miało być inaczej ![]() Cytat:
wariatka Cytat:
to popodrywaj tam księdza troche Cytat:
|
|
|
#26062 |
|
Zakorzenienie
|
i znowu pustki od rana
![]() zaraz dam jakieś fotki to sie wszystkie zlecą
|
|
#26063 |
|
Zakorzenienie
|
1 - Franko dla Gosi
2 -Nikola 3 - Brożki i Baszczu w środeczku 4 - Bosy 5 - Zieniu 6 - Robin van Persie
|
|
#26064 |
|
Wtajemniczenie
|
Witanko
Jeszcze mam chwile czasu, moze wiecej jak ksiadz przyjdzeie wiec wpadłam, i dam cudne fotki które udało mi sie wczoraj ściągnac aaa ![]() Luna zaraz zobacze te avki
|
#26065 |
|
Zakorzenienie
|
Robin, Franko i Bala
|
|
#26066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powinny dojść ![]() wszechstronny Cris ![]()
|
|
|
#26067 |
|
Wtajemniczenie
|
Na początek jak dla mnie najcudowniejsze fotki poprostu rozpływam sie jak na nie patrze
a 2 to poprostu cud miód malina
|
#26068 |
|
Wtajemniczenie
|
I doszły, dzieki ze mi je posłałas
A Magdzie jeszcze raz za sliczne avki
|
#26069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki przystojniak z niego ![]() ![]() ![]() 1 - Mauro 2 - rozczochrany Thwaite 3 - aaaaa ![]() 4 - Baszczu jaki mina ![]() 5 - ![]() 6 - Kubuś wypoczywa na murawie
|
|
|
#26070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nmzc ![]() 1 - Ema 2 - Mały 3 - tyłek Baszcza 4 - znowu Ema 5 - Ema i Darek 6 - Branko
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

)
?
przeciez swoje prawa i obowiazki a takze zakazy wobec innych przedstawilam w zapisie prawnym zamieszczonym na tym watku 

spoko loko luz i spontan

Fajny ma domek i wogóle życie
Zagadałam do niego, i tak jakoś wymieniliśmy się fotkami i mu się spodobałam