|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#11221 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11222 |
Wtajemniczenie
|
mune kochana nie spiesz się tak do fiszbinek, miesiąc po operacji to króciutko baaaaardzo, w środku wszystko jest świeże i nie pogojone, nie zrobisz dobrze swoim cycuniom takim staniczkiem nawet jak masz zgode lekarza. mi niedługo cyknie 5 miechów a wciąż łaże w sportach, wczoraj pierwszy raz ubrane koronki zdjęłam z wielką ulgą po paru godzinach
![]() biegne do albumiku ![]()
#11223 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- jooasi tam gdzie mi się wciska, to już mam żebra, staniczek dobrany przez brafitterkę i sprawdzała, czy nic nie wchodzi na cyca, tylko go okala. Więc owszem żre mnie po żebrach trochę ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- ten cielisty jest podszyty, ale przyjemny...dosyć niedrogi (esotiq). I właśnie doradzono mi cielisty, że pod białe rzeczy jest lepszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11224 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#11225 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczór moje drogie dopiero co wróciłam do domku z zakupow przed świątecznych
![]() MYA kochana wrzuciłam fotki dwóch nowych staniczków jakiś czas temu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11226 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam cieplutko wszystkie dziewczynki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11227 |
Wtajemniczenie
|
Ilove a Ty jedziesz do Skwierczowej czy innego dr wybrałaś
![]() mune dobrze że rozsądna kobitka jesteś ![]() jak się nic nie wciska to ok ![]() ![]()
![]() |
#11228 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11229 |
Zakorzenienie
|
Ale np moje+anatomki = zwiski. bo ja niestety gore piersi mialam mega pusta. nie widzialam piersi ilove ale jak ma takie jak ja mialam to anatomki musi miec pękate.
|
![]() ![]() |
![]() |
#11230 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11231 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#11232 | ||
Wtajemniczenie
|
a to coś mi się pomieszało
![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#11233 | |
Konto usunięte
|
ale przecież wszystkie są wypukłe od góry...podstawę mają płaską a od góry są wypułke, czy to okrągłe czy anatomy w kształcie łezki... ale jestem ciemna masa chyba nie zrozumiałam
![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
![]() joasiu a ja bym chciała żeby mi było je ładnie widac w dekoldzie... to nie da rady? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11234 |
Wtajemniczenie
|
Ilove da się da, nic się nie martw
![]() ale ja za Mya bym Ci mentorki proponowała bo one właśnie w porównaniu z alerganami przy podobnych pojemnościach mają bardziej pękatą górę przy niższej projekcji czyli są jakby równiej napompowane, bardziej krąglutkie z profilu, alergany stożkowate. mam nadzieję że zrozumiale pisze ![]()
#11235 |
Raczkowanie
|
Hej hej : )
Widzę, że dziś dzień wrzucania fotek więc ja też nowy albumik dodałam. Poprzymierzałam sobie stare staniki z przed operacji i chociaż nie do końca jestem narazie zadowolona z efektu, to jednak jest cudowne uczucie włożyć stanik, który wcześniej służył za atrapę piersi i mieć coś w środku ![]() A i pochwalę się, że po tych całych ABSach i basenie zszedł mi jeden centymetr z uda ![]() Agatau88 - fajnie, że odpisał i to nawet nie tak na odwal się. Racja, cierpliwość to podstawa ale łatwo mu mówić, sam nigdy implantów nie miał. Miałaś wcześniej anatomki? Po jakim czasie od pierwszej operacji je wymieniłaś? Mune - kocham Twoje cycki ![]() Ha ha ![]() Edytowane przez Gipsy Czas edycji: 2012-04-05 o 21:37 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#11236 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- aaa!! AGATKA!! dodaj zdjecia tych anatomek bom ciekawa jakbym wygladala w takich ![]() ![]()
![]() |
#11237 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() gratuluję 1cm mniej ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#11238 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
dr.M.W. Wrocław!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-04-05 o 21:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11239 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
[ Edytowane przez martkka sz Czas edycji: 2012-04-05 o 22:01 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#11240 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tutaj dziewczynki lubią mentorki, ale ja obstaję jednak przy allerganach...do takiej budowy jak moja. Jeśli ktoś ma szczupłą klatkę i dosyć wypukłą (są bardziej wklęsłe też klateczki). I teraz tak, jak dostaniesz ekstra projekcję (jak ja np.) i masz szczupłą klateczkę, to może się okazać, że będą wyglądać z boku dość pękato. Zobacz moje allergany i porównaj z wyjściówką (budową klatki) zobacz też jak wyglądają z boku w stanikach bez gąbek i poduszek. Teraz stań bokiem do lustra i zobacz jak naturalnie Ci się klatka kształtuje jak się wyprostujesz, czy delikatnie idzie do przodu, czy raczej jest prosta lub wklęsła. Ja się zastanawiałam nad mentorami, ale tak się bałam nienaturalnej buły z boku, że nie było mowy o nich i nie żałuję...Jak dziś mnie laska z żelkami, brafitterka w sklepie zobaczyła, to była przekonana, że mam okrągłe !!!! ![]() Dlatego też czasem jest też odwrotnie, okrągłe wyglądają jak anatomiczne, to wszystko zależy od wielu czynników. Porozmawiaj z lekarzem o tym czego oczekujesz, ja się dużo głowiłam i wybrałam dobrze, ale to dobrze w moim przypadku ![]() Dziewczynki kochane, dziękuję Wam za wszystkie cudowne komentarze albumiku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11241 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Pójdę na konsultację i zobaczę co lekarz powie i wszystko napiszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11242 |
Raczkowanie
|
MUNE fajny avatarek!
![]()
#11243 |
Raczkowanie
|
hi hi, czas było zmienić. Ja to zawsze żabulkowi zazdrościłam takich fajnych cyckowych avatarków
![]() Ilove sporo masz pod cycem, ja widzisz wchodzę teraz w 65 G. Zastanów się na spokojnie, bo to zależy od Twoich oczekiwań. Pogadaj, bo masz pełen wybór implancików u naszego lekarza, mentorki, allergany i jeszcze trzecie jakieś wprowadza...brazylijska firma, ponoć dobra. Ja bym już np. nie chciała bardziej pękatych, bo to co mam jest dla mnie aż nadto ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#11244 |
Rozeznanie
|
Jakie tablety polecacie na włoski ? Właśnie umyłam i zostawiłam kupę włosów w łazience ,mam tak od 2 tyg. To lininie na wiosnę ale jutro muszę cosik zakupić aby wspomóc trochę od środka
![]() Mune avatarek extra Czad! Gdzie taki piękny znalzłaś...?
Dr. E.S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-04-05 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#11245 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Dziewczeta zycze wam kolorowych! ![]() spadam spac, bo czeka mnie jutro ciezki dzien. u nas swieta niestety dopiero za tydzien ![]()
[ Edytowane przez martkka sz Czas edycji: 2012-04-05 o 22:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11246 |
Raczkowanie
|
staniczek z curvy kate...polecam
![]() ![]() na włoski brałam krzem organiczny, mogę polecić, a do tego polecam maskę WAX...też mi lecą włochy strasznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11247 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#11248 |
Raczkowanie
|
Hej jak obiecałam tak zrobiłam -dzisiaj dzień zdjęć - i u mnie w albumie moje krzywusy
![]() ![]()
#11249 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#11250 |
Rozeznanie
|
Jejku ja mam kryzys jak ja do pracy pójdę po Świętach?? jak ja nie ruszam rękoma i mnie wciąz bolą te cycki... płakać mi się zachciało.. myślicie że to minie wszystko do poniedziałku??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.