|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II
Hej dziewczyny
wymyśliłam że ozdobię moje ślubne butki różowym kwiatkiem.ale mam problem:P nie umie zrobić róży ze wstążki.Czy któraś wie jak to się robi? wzór zamieszczam z załączniku pozdrawiam wiosennie
|
|
|
|
#3782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tutaj można takie cudeńka zamówić ![]() http://coquetdodatki.blogspot.com/ http://www.facebook.com/coquet.art?ref=ts
|
|
#3783 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3785 |
|
Raczkowanie
|
|
#3786 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3787 |
|
Raczkowanie
|
Ponawiam swoje pytanie, odnośnie ślubnych butów, znacie jakieś sklepy gdzie można je znaleźć jeżeli chodzi o miasta to Ruda Śląska, Katowice,Zabrze, Bytom, Chorzów, Mikołów i okolice
|
#3788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolorowe - w sieciówkach, na bazarkach. Trzeba się przebiec po jednej, drugiej, trzeciej galerii i sklepikach osiedlowych. Wszystko zalezy od tego ile masz kasy i czego szukasz.
|
|
|
#3789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() białebuty.pl fleq.pl lub pracownie produkujące specjalne buty taneczne np. Akces, Akces2.
|
|
#3790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3791 |
|
Przyczajenie
|
też jestem ze sląska
![]() i planuje slub na 2014 i chetnie pozgapiam co nie co od was ![]() macie gdzies spis sal weselnych swoich?? czy trzeba szukac po całym wątku?? jestem w trakcie poszukiwan sali i chciałam sie zorientować co i jak gdzie i za ile.
[CENTER]*Roksana* - 07.05.2012 - czekamy *Wiktoria* - 04.07.2004 Mój Blog: www.projektmatka.blogspot .com Edytowane przez sensa Czas edycji: 2012-03-30 o 18:26 |
|
|
|
#3792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z której części Śląska jesteś? będzie wtedy łatwiej Ci coś doradzić
|
|
|
|
|
#3793 |
|
Przyczajenie
|
Tychy
|
#3794 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez miałam z fleqa 2 pary na ślub ale z jednej kożystałam 9,5 cm obcas ale były wygodne i mnie nie obdarły Polecam
|
#3795 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja polecam Zabrze skrzyżowanie Ślęczka z 3-go maja. Sklepik z butami i torebkami. Jest tam pare butów ślubnych - nie ma zbyt dużego wyboru- ale nie są drogie, wygodne są bradzo i myśle że pośród tych kilku par mimo wszystko wybrałabyś coś dla siebie.
|
|
|
|
#3796 |
|
Raczkowanie
|
Chwale sie i ja
![]() Tort bedzie mial taki wzor ale oczywiscie kwiaty beda liliowe Bylismy w czwartek zalatwic caterig omowic cale menu Zostalo tylko 159 dni
|
|
#3797 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozdrowienia dla wszystkich śląskich Panien Młodych szczególnie kwietniowych
|
|
#3798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczególnie zaproszenia eleganckie Szybko menu ustalacie mi zostało 29 dni a nadal menu mamy nieustalone
|
|
|
|
|
#3799 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Menu ustalilismy z tego powodu ze catering jest z daleka i zrobilismy sobie przy okazji wycieczke (okolice Nowego Sącza) Maja bardzo dobre ceny, sa sprawdzeni jedzenia duzo
|
|
|
#3800 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny poszukuje kogoś, kto udekoruje kościół za nie duże pieniądze z okolic Będzina, Dąbrowy i innych okolicznych miast. Będę wdzięczna z namiary bo ślub tuż tuż a to już dawno powinno być załatwione :-/
|
#3801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak jesteś zainteresowana , to wyślę ci do niej nr na PW
|
|
#3802 |
|
Raczkowanie
|
kiedyś już ze sobą pisałyśmy w sprawie bukietu, to ta sama kwiaciarnia koło Sztygarki ? w DG ? W piątek zrobię rozeznanie kwiaciarni i na pewno tam wstąpię
![]() Tak przy okazji ile płacicie za dekorację kościoła ?
|
#3803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do kościoła to u nas nie było możliwości strojenia przez kogoś z zewnątrz
|
|
#3804 |
|
Raczkowanie
|
to poproszę o numer na priv
Dzięki
|
#3805 |
|
Raczkowanie
|
89Madzia89 a jakie macie menu?
Znacie jakąś dobrą cukiernię w okolicach Bytomia, Rudy Śląskiej? |
|
|
|
#3806 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Polecam zespół Gamwis => http://www.gamwis.pl , co prawda to 4 panów, ale może akurat Ci się spodoba ![]() Cytat:
Cytat:
- co prawda byłam tam na imprezie firmowej, ale jedzenie było pyszne, obsługa ok no i sam zameczek robi wrażenie, oczywiście pozytywne ![]() Cytat:
![]() ekstra cena ![]() Cytat:
![]() dzięki Cytat:
Kiedy dokładnie ślubujecie ? |
||||||
|
|
|
#3807 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, bo z mojej strony kołocz dawaliśmy tylko dalszej rodzinie, która nie była proszona na ślub/wesele oraz rodzice dawali u siebie w pracy + kilku sąsiadom, od których też dostaliśmy kiedyś kołocz. Za to od strony męża kołocz dostała zarówno rodzina, którą prosiliśmy na ślub jak również Ci których nie prosiliśmy + najbliżsi sąsiedzi oraz chłopaki w pracy.Kołocz (z mojej strony) zamawaliśmy u Orlika w Jankowicach (polecam, był pyszny! ) i musieliśmy się tylko martwić o dostarczenie bilecików, odpadło nam krojenie i pakowanie. Za to teściowa zamawiała kołocz u Kuli/Kristofa - był dobry, ale trzeba było to pokroić i spakować. Z tego co kojarzę to celofan itd kupiła w jakiejś kwiaciarni na osiedlu.Aha po weselu nie dawaliśmy gościom paczek z ciastem, bo u nas się tego nie praktykuje. Goście dostali tylko wódkę ale dopiero jak już się rozjeżdżali do domów, czyli po poprawinach w poniedziałek/wtorek. Cytat:
![]() Cytat:
Bo w mojej dalszej rodzinie też daje się takie "drożdzówki", tyle że oni są z okolic Cieszyna. Cytat:
![]() Cytat:
Kiedy dokładnie ślubujecie ? Cytat:
za załatwione sprawy
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2012-04-06 o 01:17 |
|||||||
|
|
|
#3808 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym wątku nie ma konkretnego spisu sal, trzeba szukać Cytat:
Na 2013 rok życzą sobie 5500-6500 zł... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
6 filmik to nasz teledysk-podziękowanie, które było wyświetlane na podziękowaniu dla Rodziców, a 7 filmik - tak rozpoczyna się nasz film Mimo, że mieliśmy z nim małe spięcie to szczerze polecam - film jest fantastyczny i warty każdej wydanej złotówki ![]() Ja znam tylko i polecam - Marysieńkę z Gliwic ![]() Za dekorację kościoła płaciliśmy 125 zł -tylko dlatego, że po nas był jeszcze jeden ślub i koszty podzieliliśmy na pół ![]() Cytat:
![]() Jedna jest z Radlina => www.alexdekor.pl , druga z Katowic => http://arthemis-bukiety.blogspot.com
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2012-04-06 o 00:39 |
||||||||
|
|
|
#3809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trasa jaką bus miał do przejechania to: w dzień zajezdnia-hotel-kościół-hotel-sala-zajezdnia a w nocy zajezdnia-sala-odwóz gości X w umówione miejsce-hotel-zajezdnia. Łączna trasa to ok 90-100 km. W nocy autobus przyjechał - z tego co kojarzę - przed 3:00 i rozwiózł resztę gości, bo salę mieliśmy do 3:00 i nie dało rady tego przedłużyć, bo taki limit ustalili sobie właściciele, ale na szczęście rodzina przy zapraszaniu została poinformowanie do której max będzie wesele. Zresztą do 3:00 to i tak było wystarczająco, zwłaszcza że na drugi dzień mieliśmy poprawiny - fakt w domu, ale też trzeba było się trochę wyspać i przyszykować ![]() Było też kilka osób, które pojechały do domu szybciej, ale albo miały załatwiony swój transport czyt. byli swoim autem na weselu lub mieli kogoś umówionego, ale były też osoby np. dziadek czy wujek z ciocią, których odwiózł wyznaczony kierowca, bo taką osobę w razie W też trzeba było mieć. |
|
|
|
|
#3810 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
A za dekorację kościoła nie płacimy nic,bo proboszcz nie pozwala stroić kościoła. Cukiernię "Marysieńka" znam, ale szukam czegoś w okolicy sali, czyli najlepiej z Bytomia. I z bardziej przystępnym cennikiem. Jesteśmy na etapie wyboru piosenki dla rodziców. Która z tych 5 piosenek jest najładniejsza? 1. http://w683.wrzuta.pl/audio/0foZohRhBdT/karolina_i_adam_krawczyk_-_dzien_za_dniem 2. http://w393.wrzuta.pl/audio/76WaReTU...ochani_rodzice (tylko pierwsza zwrotka) 3. http://www.youtube.com/watch?v=DO07pDqPCJo&featu re=related 4. http://www.youtube.com/watch?v=75SLa8Yiyik&featu re=related 5. http://osiolek40.wrzuta.pl/audio/aGyvb4nKKaL/klaudia_chwolka_-_do_wos_mamo_i_tato (z tej wybralibyśmy tylko 1-szą zwrotkę) Może jeszcze komuś się przyda ten zbiór, naszym zdaniem, najładniejszych piosenek dla rodziców. Edytowane przez betterw Czas edycji: 2012-04-06 o 20:56 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.

wymyśliłam że ozdobię moje ślubne butki różowym kwiatkiem.ale mam problem:P nie umie zrobić róży ze wstążki.Czy któraś wie jak to się robi? wzór zamieszczam z załączniku

) i musieliśmy się tylko martwić o dostarczenie bilecików, odpadło nam krojenie i pakowanie. Za to teściowa zamawiała kołocz u Kuli/Kristofa - był dobry, ale trzeba było to pokroić i spakować. Z tego co kojarzę to celofan itd kupiła w jakiejś kwiaciarni na osiedlu.
Mimo, że mieliśmy z nim małe spięcie to szczerze polecam - film jest fantastyczny