|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
buhaha! 2. i bedziesz walila cene jajek czy benzyny ![]() 3. hehe nie slyszalam o tym, poszlabym na cos do kina, moze wyciagne tza 4. no siwe mi chyba wyrastaja chociaz pytalam kilku osob i mowia ze to schiza
|
|
|
#3332 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
O nieeeeeeee, na kogo przypada jutro sprzątanie łazienki?????
|
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-04-06 o 06:21 |
|
|
|
|
#3334 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3335 |
|
Wtajemniczenie
|
wpadlam tylko napisać Wesołych Świąt
jutro wyjeżdżamy do rodziny tża, także odezwe się dopiero we wtorek. a poza tym.... nie jest dobrze
|
|
#3336 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3337 | |
|
Zakorzenienie
|
Łazienka umyta
![]() Nawet środkiem dezynfekującym później przetarłam Cytat:
Co się dzieje? ![]() ![]() Od dzisiaj zaczynam łykać CLA
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-04-06 o 12:01 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3338 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na ile jedziesz?Cytat:
Piling rebuild kupiłam w SP.A jaki masz balsam z pompką Ja mam kozie mleko i jest fajne, dobrze nawilża, czasami używam na ręce Ja zapachowych masełek nie lubię,nie mogę trafić na takie prawdziwe w konsystencji i zapachu Cytat:
Mam krem do rąk z olejem arganowym,takie biało czarne opakowanie. Do twarzy nie mam
|
|||
|
|
|
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, dobre jest też jak ktoś ma mega wrażliwą skórę... Nie mogę innych używać
|
|
|
#3340 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3341 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja myślę, że się maluje, tylko tak że tego nie widać Cytat:
Jesteś mądrą kobietą i poradzisz sobie z tym wszystkim Często uświadomienie sobie jakiegoś błędnego zachowania już bardzo wiele zmienia Cytat:
Fajna opcja, czemu nie skorzystać! ![]() Tylko to w kinie chyba nie leci, ja ostatnio stałam się fanką małych, kameralnych kin z rewelacyjnym repertuarem Sala, gdzie mieści się góra 20 osób i nie ma popcornu- bezcenne ![]() W sumie wiele osób ma już siwe w naszym wieku Powiem Ci, że wczoraj otworzyłam forum, poszłam spać nieprzeczytawszy i dzisiaj rano wysłałam smsa Zayebista jest! Cytat:
![]() co się dzieje? ![]() Cytat:
zastanawiam się aktualnie czy mieszkać w mieszkaniu czy w akademiku, ale na taki wypad, gdzie trzeba liczyć na innych ludzi (obcy kraj itd) akademik chyba jednak jest lepszą opcją Ale się cieszę I jaki jest? Mnie kusi, ale jeszcze nie widziałam ich w sklepie... Chociaż teraz mam rozświetlający krem Olay i jest świetny! A jak zrobi się bardziej słonecznie to pójdą filtry, naq noc używam maści z witaminą A/olejku Babydream iii... nie mam kiedy nakładać na siebie kolejnego kremu |
|||||
|
|
|
|
#3342 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nie ma takiego kina, tylko wielkie
wszystkie pojedyńcze pozamykali.Nie przeraża Cię pół roku takiej jednak rozłąki z tż ![]() do rąk użyłam raz, za dużo nawaliłam i mnie wkurzył,tyle mojej opinii
|
|
|
|
|
#3343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Jesteśmy takim związkiem typowo studenckim- spotykamy się na uczelni, tam w dużej mierze koncentruje się nasze życie. Chcę wiedzieć, czy ten związek sprawdzi się tez w innych warunkach 2. To nie koniec świata, 800 km odległości, możemy się widywać ![]() 3. Od tych problemów, które były na jesień (pamiętasz, wypłakiwałam się w klubie ) ja zaczęłam do tego związku inaczej podchodzić, poważniej. Chcę sprawdzić, czy jest sens planowania z nim przyszłości, a wydaje mi się, że taka rozłąka powie nam wiele o tym czy naprawdę chcemy ze sobą być ![]() 4. Generalnie przez to, że przez ostatnie 3 lata oboje mieliśmy partnera, który zawsze był blisko- wszystkie imprezy studenckie itd- trzeba trochę poszaleć Generalnie to tylko pół roku A wydaje mi się, że wiele może się okazać ![]() Nie wiem w sumie czy moje myślenie jest prawidłowe, co o tym myślicie? |
|
|
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę,że dobrze robisz jadąc
|
|
|
|
|
#3345 |
|
Zadomowienie
|
1. pierwsze siwe włosy miałam w wieku 17 lat
od tego czasu nauczyłam się, że koloryzacja wlosów to moja przyjaciółka 2. Bania moim zdaniem masz poważne podejście do związku i o to chodzi! jeżeli się kochacie i to jest właśnie TO - przetrwacie i tak jak mówisz, możecie się przecież spotkać. My z TZtem też ostatnio jak rozmaialiśmy to doszliśmy do wniosku, że musimy dużo zmienić. Wiem, wiem.... Ja i TZ.... wzloty, upadki i upadki on ma mnie bardziej szanować i traktować po partnersku w decyzjach itd. Co wyjdzie - zobaczymy ![]() 3. TZ mi wczoraj powiedział, że nie dostanę od niego pieniędzy na leki i rahabilitację - dopóki będę popalać papierosy tak zdarza mi się jeszcze i mam nowe postanowienie - jak juz będę starą 22latką nie tknę fajki
Edytowane przez MalaPikanteria Czas edycji: 2012-04-06 o 13:09 |
|
|
|
|
#3346 | |
|
Zakorzenienie
|
Oj są
![]() U siostry jest koleżaneczka... Cytat:
![]() I potraktowałyśmy na poważnie to zaproszenie na mega bibę MP, jutro masz urodziny?
|
|
|
|
#3347 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za wsparcie
MP stawiasz flachę ![]() Psyhe, już zdążyła Cię wnerwić? Kobity, słyszałyście o diecie paleo?
|
|
|
|
|
#3349 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ, nie bo się zamknęłam w pokoju i sprzątałam
Słyszałam, że dwa razy o mnie pytała Tylko z nazwy
|
|
|
#3350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez powinnam iść sprzątać, ale na zmianę czytam książkę/wizaż i jakoś czas ucieka ![]() Myślę, czy to nie jest dieta dla mnie, może wreszcie skończyły by się wieczne problemy z bólem brzucha.
|
|
|
|
|
|
#3351 |
|
Zadomowienie
|
1. jak wpadniecie daje po flaszce na głowę
![]() 2. coś słyszałam ale wiem sama po sobie, że dla mnie takie "wytyczone" diety się nie nadają, bo zwyczajnie nie wytrzymuję na nich dłużej niż 3 dni ![]() ale może będzie akurat dla Ciebie |
|
|
|
|
#3352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Siostra mówi, że ona niczego nieświadoma tak się o mnie MARTWI i pyta...... ![]() To trzeba być albo głupim, albo ślepym żeby nie zauważyć, że jej nie lubię ![]() Co do diety gdzie trzeba się trzymać jakichś określonych produktów, posilków itp... Nie stać mnie ![]() Zwłaszcza teraz gdy kupiłam kalosze i mam w planach kupno shopper bag i trencza i miętowego sweterka
|
|
|
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie kupuje ubrań, bo jestem pewna że schudnę, tralalala ![]() Jakie kalosze kupiłaś? Przeoczyłam? ![]() MP oo flacha na głowę, lecęęę ![]() Zartuję, od dwóch dni nie piję ![]() Tak stwierdzam, że może to własnie będzie dieta dla mnie.Bo ja potrzebuję zasad, wytycznych i małego lania po pupie raz na jakiś czas, bo potem za bardzo brykam
|
|
|
|
|
|
#3354 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyno jakie Ty masz wymiary, mega ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny co się stało z naszą tabelką prawdy? ( więc w talii spadło 5 cm a w biodrach 9) no chyba że bardziej ścisnęłam albo w złym miejscu zmierzyłam Dziewczyny zdałam sobie włąśnie sprawę że ja mam do włosów tylko szampon, jedwab i o. kokosowy
|
||||||
|
|
|
|
#3355 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
2. tak przeoczyłaś fajowe w serduszka ![]() 3. ja wczoraj odmówiłam proponowanego przez TZ browarka i jetsem z siebie dumna ostatnio wypiłam 2 kieliszeczki nalewki cytrynowej w sobote... ![]() 4. no to jeżeli tak umiesz to ok ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
![]() co u Ciebie?
|
||
|
|
|
|
#3356 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam szampon, odżywkę, odżywkę bez spłukiwania i jeden olej. Amen, za to zamówiłam własnie dwie pary bucików ![]() pierwsze i drugie! ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3357 | |
|
Zadomowienie
|
a mi kokos już się kończy, muszę kupić nowy
A leci, nareszcie święta, troche odpoczynku. Przerażają mnie tylko te wszystkie placki które leżą w lodówce i wołają do mnie ![]() Cytat:
Butki ładne, takie pozytywne kolorki ![]() |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3358 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
2. no właśnie a jak miałam robić np 2 obiady: dla TZ, dla mnie + Małej to koszty byłyby kolosalne Pociesza mnie tylko to, że TZ zaczął ćwiczyć ostatnio (od sylwka schudł 8 kg ), nabiera mięśni ![]() Cytat:
![]() Skończyłam robić ciasto biszkoptowe z kremem , dzis pojedziemy chyba na jakieś zakupy i jutro dalej będę pichcić.... I uwaga! Wzięłam się za pisanie kolejnej pracy kontrolnej
|
||
|
|
|
|
#3359 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eldo ją zakładała, może ona będzie wiedziała?Bardzo lubię, szpilek trochę się boję, że się złamią itd Grubsze obcasy są stabilniejsze ![]() Cytat:
![]() No właśnie, ja mogę eksperymentować bo tak czy siak mniej więcej tyle samo zapłacę za jedzenie, gdybym musiała robić dla większej ilości osób- nie ma szans. Nie tylko kasa, ale i czas! Może się zapiszesz?
|
||
|
|
|
|
#3360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Prace kontrolną piszę z rachunkowości we wtorek skończyłam pisać z finansów, została mi jeszcze z marketingu i angielskiego, a muszę je oddać za tydzień ![]() A bucików nie mogę na razie kupić - zbyt mało funduszy
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:35.

)
Wiesz, ja wpadłam na ten pomysł niecały tydzień temu
Generalnie będę chyba mieszkać w akademiku, albo wynajmę jakieś mieszkanie, dostanę grant z uczelni + liczę na miłość rodziców 

BLOGUJĘ 

Jesteś mądrą kobietą i poradzisz sobie z tym wszystkim
Często uświadomienie sobie jakiegoś błędnego zachowania już bardzo wiele zmienia 

od tego czasu nauczyłam się, że koloryzacja wlosów to moja przyjaciółka 

, dzis pojedziemy chyba na jakieś zakupy i jutro dalej będę pichcić....