|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Aaaa, no tak
![]() Jeszcze sama ją wczoraj pytałam czy dzisiaj ma urodziny ![]() MP, zdrowia, pieniędzy, szczęścia, spełnienia marzeń i wszystkiego co NAJLEPSZE! ![]() ![]() Loriette, za każdym razem piszę, że uwielbiam McFlurry ![]()
![]() |
![]() |
#3392 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
MP! Podpisuję się obiema rękami pod życzeniami Loriette, lepszych nie stworzę!
![]() ![]() Zjadłam na śniadanie francuskie tosty z syropem klonowym ![]() A, ch*j tam.
![]() |
![]() |
#3393 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie mam baranka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Psyhe okna już w śr umyłam ![]() ![]() MP Wszystkiego najlepszego Kochana ![]() ![]() ![]() A ja dostałam na święta piękny prezent ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3394 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa MP
![]() wszystkiego dobrego... ![]() takiej imprezy... ![]() tylu prezentów... ![]() i dodatku ![]() ![]() szczęścia kochana! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3395 |
Zakorzenienie
|
BŚ, mam pytanie...........
Jak wklejasz do posta obrazki? ![]() Bo moje zawsze wychodzą w załączniku ![]()
![]() |
![]() |
#3396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w odpowiedzi masz opcję "wstaw obrazek", ten kwasracik z górami i słońcem ![]() ![]() czasem nie działa, jak jest rozszerzenie inne niż jpg, ale czeba próbować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3398 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. niecierpie tej pindy z fashiontoast ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() (wiecie co, apropo świecenia jajek, tza wczoraj zawiedli pracownicy ![]() ![]() czaicie to, bo ja srednio ![]() ch,.j z tym,niezly cyrk ![]() 2. padlam jak to, przeczytalam, wiesz. aż sprawdzilam trendy na makelifeeasier. a. nie musisz martwic sie brakiem baranka, jesli masz zajaczkowego lizaka ![]() b. trendy sa mietowe akcenty ![]() c. warto jeszcze schowac pisanki do tego opakowania na jajka z jakiejs dziwnej oblesnej tekturki czy innego styropianu. (myslicie ze to chwyt ekonomistow? jest 6 miejsc, przygotowujemy 3 wydmuszki, kroimy je na pol i zapelniamy wszystkie miejsca? magia ![]() d. jestem trendy ![]() w ogole u mnie w kuchni panuje maly hardcore, wszedzie sa te jajka zrobione w ten sposob, rodzina chyba odkryla w sobie zmysl artystow, bo np. tez powkladali jajka do doniczek i te doniczki ozdobili takim perwersyjnym wg mnie puszkiem ![]() 3. a masz serdecznego palca u stopy dłuższego niż kciuka u stopy? moj tz ma i twierdzi, ze tylko on tak ma ![]() ![]() ![]() ostatnio kolezanka mi wyznała, że jej chłopak pytal jej co biore i jest dziwnie zafascynowany moja osoba a jednoczesnie mnie nie znosi dlatego z nami nigdzie nie wychodzi ![]() Cytat:
![]() bo w sumie w pl mam rozne kolezanki, mniej lub bardziej hm, swobodne, ale te bardziej swobodne sa uwazane za niziny, mimo, ze wszyscy podniecaja sie amerykanskim stylem zycia przedstawianym w tych serialach. to o co tu chodzi? chcemy swobody, czy besztamy dziewczyny, ktore chca byc amercican girl w polskich realiach? dziwne to wszystko ;p dziewczyny, a mozecie juz jesc ciasto ktore zostalo upiecvzone na swieta? bo u mnie to jest kontrowersyjny temat, ciasto mamy od wczoraj no i tak kusi. zapytalam, czy mozna juz je jesc, odpowiedz jaka uzyskalam brzmiala: po kawaleczku, bo to na swieta ![]() no to zjadlam wczoraj kawalek, dzisiaj kawalek, siostra tez, no i juz nie ma 1/4 ![]() ![]() MP słodkości nasza kochana slicznotko ![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! podpinam się pod życzenia dziewczyn ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3399 |
Zakorzenienie
|
Bania, ja jeszcze nie mogę jeść ciasta, bo mówią, że to na święta
![]() Budzisz w nim mieszane uczucia ![]() A może po prostu boi się, że się w Tobie zakocha? ![]() ![]() U mnie jest w kuchni tylko koszyczek z różnymi duperelkami, a u mnie w pokoju szklana bombka z reniferem w środku ![]()
![]() |
![]() |
#3400 |
Zakorzenienie
|
Laura dzisiaj ma post
![]() ![]() Kupiłam sobie takie słodkie kolczyki *.*
![]() |
#3401 |
Zakorzenienie
|
Laura, pokaż
![]() UWAGA! Idę poćwiczyć na orbitreku. Oh, ach, Psyhe jesteś boska! Słodziaku i sportsmenko Ty nasza! ![]() ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że w Polsce nie można być american girl, bo nawet, jeśli kobieta nie uprawia seksu co weekend z innym, ale po prostu - spotyka się z gościem i w końcu lądują w łóżku bez większych zobowiązań - to zostanie w jakiś tam sposób zmieszana z błotem. Ja idąc do łóżka ZE SWOIM FACETEM usłyszałam od "przyjaciółki", że daję dupy ![]() Special for you zrobiłam zdjęcie ![]()
![]() |
![]() |
#3403 |
Zakorzenienie
|
Loriette,
![]() Słodkie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3404 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. a jak kocham wielgachne bufony ![]() 3. jaa super! gratki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() 2. wiesz co, wydaje mi sie, że on mysli, że osiągnęłam najwyższy level bycia stukniętą, myśli więc, że jestem popierzona ![]() ![]() ![]() 3. to chyba Wy tez kochacie mery krysmas! u mnie jest tak, że jak ktoś wychodzi z domu po zmierzchu, zeby się nie potknąć czy nie wyebac na schodach, wlacza sobie swiatlo przed wejsciem, i wtedy jest suprise, mery krysmas! bo wtedy zapalają się lampki choinkowe ![]() i tak jest przez caly rok, nie tylko na wielkanoc i wigilie ![]()
![]() |
![]() |
#3405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pochwaliłam Śmietankowe zdolności wklejania obrazków do posta ![]() Hahaha, ![]() ![]() U mnie by to chyba nie przeszło, bo my aż takiej atmosfery nie rozsiewamy ![]() Walnie się stroik na stół i tyle ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Mama kroi brzoskiwnie do ciasta i będzie robiła krem ![]() Idę na żula podbierać kosteczki brzoskwiń i wylizać miskę po kremie ![]() ![]() Orbitrek musi poczekać.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3406 | |||||||||
Zakorzenienie
|
AAAAAAAAAAA dwie kobiety w domu to za dużo! Jeszcze trochę i z moją mamą będziemy rzucały w siebie jajkami- ona chce mieć brzydszy koszyk
![]() ![]() Cytat:
![]() na pewno jest głupia ![]() Cytat:
![]() Ale ale! Zero bezbożności! Idę z przyjaciółką na święconkę, potem zjemy to wszystko co jest w koszyku i pójdziemy pić ![]() ![]() Ej, jego pracownicy nie wiedzą, że on ma święta? ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale niestety, reszta rodziny nie podziela moich pasji, nie będziemy rodziną artystów, nie będzie bohemy i burdelu w domu ![]() ![]() Cytat:
![]() W sumie to jakaś patologia z tymi paluchami, serio ![]() Cytat:
![]() (moja mamusia czasem mówi, że jak mnie słucha to chce mi powiedzieć że mam sie leczyć- a tu zonk, już to robię i nic nie pomaga! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() jesteś moją ukochaną schizofreniczką pyhe, baw się dobrze z tym orbitrekiem ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3407 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja uwazam ze ktos zrobil niezly interes na robieniu pseudo ekologicznych/ zdrowych/ niby niskokalorycznych przekąsek ![]() ![]() przemawia do mnie ich slogan reklamowy : sunbites, chrup słoneczko ![]() moje ulubione to te bardziej słone niz słodkie, za to moja siostra bankrutuje na owocach lesnych i tych o smaku pomaranczowym, których niestety nie miałam okazji jesc, bo jak mam wydac 3,50 na sunbites to kupuje serek wiejski i banana ![]() Cytat:
![]() ![]() widzialas dzis anioł pański? ja przegapilam ![]() Cytat:
Ale chyba nie mam nic do tych dziewczyn dopoki nie kreca sie kolo mojego faceta :P czasami bardziej denerwuja mnie faceci ktorzy bzykaja wszystkie i najpierw im nie przeszkadza, ze te laski sa takie jakie sa, a pozniej, jak je bzykna, to nagle zaliczaja sie do ich grona antyfanow ![]() pamietacie, ostatnio pisalam wam, ze mielismy isc do kina z kumplem i jego dziunia, ktora ma botoks na warach :P no i on zaliczyl z nia pare numerkow, po czym stwierdzil ze to blachara itp i zaczal ja wyzywac. ![]() zartujesz, tak Ci powiedziala? moze jest dziewica, i ma do seksu przedpotopowy stosunek ? ![]() 2. Laura, fajne kolczyki, lubie takie duze ![]() mam podobne. tylko ich wadą jest to, ze zsuwaja mi sie z ucha, bo są cięzkie ![]() Psyhe, jak to nie uznajesz kolczykow? nie wyobrazam sobie nie nosic kolczykow, jak nie zaloze, to jestem na siebie wsciekla ;p
![]() |
![]() |
#3408 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajne! ![]() Cytat:
![]() poczułam się szczęśliwa, kiedy psyhe pochwaliła moje zdolności informaytyczne! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3409 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż te, które lubi Twoja siostra są pyyyszne! 2. Tak, jest dziewicą ![]() Miała kiedyś wymyślonego chłopaka ![]() 3. Na 14:00 jadę święcić jajca to zrobię im test i potem Ci powiem czy mi zjeżdżają. Ja raczej boję się, że uszy będą mnie bolały. Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3410 |
Zakorzenienie
|
Jak wygląda post u śmietany:
robimy z mamą bułeczki pizzowe z ciasta drożdżowego na obiad. Ona mówi "noo i dodaj szynkę... albo nie, jest post, to dodaj do każdej tylko pół plasterka" ![]() Wiecie już po kim mam hipokryzję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bania, jedyny kolczyk jaki noszę to ten w pępku ![]() ![]() BŚ, tak! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Baniaaaaaa, dzisiaj się tylko święci jajca, a poza tym to normalny dzień ![]() Jutro zaczynają się święta! ![]() A białe rajstopki są niezwykle trendi i nawet Twoja idolka, Kasia T. je lansuje ![]() Niestety ja bym wyglądała jak baran jakbym zrobiła sobie subtelne fale ![]() A ja myślałam, że Anioł Pański leci tylko w niedzielę o 12 ![]() A no i jak chcesz być takim Aniołeczkiem, dobrym dzieciątkiem Bożym to zadzwoń do Radia Maryja tam wspólnie przez telefon będziesz odmawiać modlitwy na żywo i cała Polska będzie przed odbiornikami radiowymi modlić się razem z Tobą :0
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-04-07 o 12:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3412 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
jakbym tak miala, to bylabym teraz galganem z asp i byloby magicznie ![]() Cytat:
![]() takiej analizy upalcowienia (^^) sie nie spodziewalam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() o fak, ale słodziak z Twojej mamy , zarty sie jej trzymaja ![]() zastanawiacie sie czasami jakimi ludźmi bylyby wasze zwierzeta? ![]() ja wlasnie mysle jakimi ludzmi bylyby moje kotki ![]() i jakim ojcem jest fredzio ![]() Cytat:
![]() ![]() raz rozmawialam o czyms tam ze znajomymi, ale jak to na imprezach, do stolika dosiedli sie jacys znajomi znajomych, zero aktywnosci podczas rozmowy, ciche picie drinka - zupelnie ich nie zauwazylam ![]() ![]() 2. tak :| i chore podejscie, ze rodzina jest najwazniejsza, musi byc pelna i ladnie wygladac w kosciele i markecie na zakupach ![]() 3. hehe. nie wiem jakbym umiala funkcjonowac nie majac stalego partnera jednoczesnie nie uprawiajac seksu, zeby nie narazac sie na szykany ze strony naszego dobrego, chrzescijanskiego spoleczenstwa ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3413 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
heheh wymyslony chlopak to chyba jkis staly element , moja niby przyjaciolka tez miala zmyslonego chlopaka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() masz diament? 2. a myslisz, ze jakbym zadzonila tam i powiedziala, ze z okazji swiat wielkanocnych jest zorganizowana smsowa akcja glosowania na wielkanocne postaci i podoalabym numer, to mohery by glosowaly? e, "moher" to dosc problematyczne slowo ![]()
![]() |
![]() |
#3414 |
Zakorzenienie
|
Bania, mam różowy diament
![]() Ale z takim brzuchem nie chwalę się, że mam kolczyk, bo czasem zalewa go sadło i go po prostu nie widać ![]() Moher to bardzo złe słowo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, wcale nie zgubiłam portfela i dokumentów w redakcji. Nie w ogóle naczelny by się nie skapnął po świętach ![]() ![]() BŚ moja mama naładowała tacie do pracy tyle mięsa, haha! Bo przecież nie będzie się żywił śledziami skoro za bardzo ich nie lubi ![]()
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI ![]() ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-04-07 o 14:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
primo. Przypominam Ci dziewucho, że nienawidzę Cię za Twoje wymiary (62 w talii i 48,5[qwa SIC] w udzie ![]() ![]() ![]() ALE secundo. sprawdziłam to ![]() kazda z Was może sobie przeprowadzić takie doświadczenie ![]() ![]() Żartujesz, Twój tata jest az tak moherowy? ![]() mój był, ale nie jest moherowy. za to jego matka ma moher w sercu, mimo że nie ma go na głowie ![]() Jest moją babcią i ją kocham, ale potajemnie ciągle ogląda tv trwam, modli się co godzinę, a jej sąsiadki z bloku węszą jej śmierć gdy nie widzą jej w kościele O_O
![]() |
![]() |
#3417 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() MP słońce Ty nasze! Wszystkieeeeego najlepszego! Nie pozostaje nic innego jak dołączyć się do za☠☠☠istych życzeń od BŚ, bo lepszych i tak nikt nie wymyśli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
aLe sWeEeEtA$nIe, żE bĘdZiEsZ ćFfIcZyć, lOfFfCiAmY CiĘ cIuM cIuM ![]() Mam ochotę to skomentować tak w stylu 100% blond: O LOL! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- W ogóle mam za dużo energii i bardzo żaluję, że nie mam bieżni, bo mam niesamowitą ochotę biegać i biegać i biegać! Kupi mi ktoś bieżnię i pokój, w której się zmieści? ![]()
![]() |
![]() |
#3418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 1. perwersja mojej wypowiedzi polega na tym, że umawianie się na wspólną święconkę dwóch facetów w wieku 25/28 lat zalatuje gejowatością. tydzien wczesniej dostal telefon od dwoch ciapowatych kumpli czy nie poszedlby z nimi na basen, co tez wieje gejem ![]() xD niech odczepia sie od mojego tza ![]() Winyl, nie ma problemu, kupię Ci ![]() a może w ramach oszczędności i jednoczesnego wyładowania energii w nieświąteczny dzień przejdz sie do CH i biegnij pod prad na ruchomych schodach ![]() ![]() a ja ogladam alicje w krainie czarow i jem tosty. ![]()
![]() |
![]() |
#3419 |
Zadomowienie
|
Przyszłam tylko pożyczyć wszystkim Zdrowych Wesołych , pogodnych i spokojnych świąt.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3420 | ||
Zadomowienie
|
DZIĘKUJE! JESTESCIE KOCHANE!
![]() ![]() BŚ TZ zobaczył post z tym kolesiem i sie obraził, że nie było tam jego zdjecia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. ale słodkie kolczyki ![]() Co do świąt: jak żył mój tata to czuło się te święta a bynajmniej powagę sytuacji. W wielki piątek był mega ścisły post (3 posiłki, takie żeby nie pasć). W wielk sobotę do 12 tez post, potem leciałam do kościoła ze święconką i wieczorem ewentaulnie mogliśmy do konapki dostać jakąś wędlinę.... A teraz.... W piątek zaliczyliśmy z TZ KFC ![]() Wczoraj byłam z Małą w kościele, nie mogła koszyka utrzymać ![]() WESOŁYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT! ![]() (a u mnie śnieg i to jakieś 10cm ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.