Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-07, 22:29   #2011
jeu
Zakorzenienie

Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X

nie no, nie skurczył się aż tak, ale po głodówce zmienia się myślenie i podejście do jedzenia po pierwsze wiesz, że da się bez niego przeżyć i czujesz różnicę między głodem psychicznym a czysto fizycznym. zwiększa się wrażliwośc insulinowa (czyli organizm lepiej sobie radzi z węglowodanami i nie odkłada ich jako tłuszcz, tylko uzupełnia glikogen), po trzecie glodowka ma inne zalety jak bodajże obniżenie złego cholesterolu, nie zwalnia metabolizmu (dopiero po kilku dniach głodówki pod rząd zwalnia metabolizm) itp. dlatego czasem można zrobić sobie głodówkę

ja sobie myślę, że jak przetrwam głodówkę to po prostu docenię bardziej jedzenie i uświadomię sobie, że jedzenie jest potrzebne tylko wtedy, gdy jest się głodnym, a nie gdy ma się apetyt docenię też to, że mogę jeść prawie wszystko i nie rzucę się na jedzenie po takim poście

a co do tych 65kg to ja nie żartuję, ja już ważę 62 i nie jest to sama woda, bo jest tłuszczyk i mięśnie mi zniknęły. ale TŻ i tak mówi, że jestem szczuplutka ja i tak wiem, że wrócę do tej wagi 58kg do wakacji, bo ostatnio do 58kg bardzo szybko schudłam, a od 58kg ten jeden kilogram do 57 kg chudłam już miesiąc także liczę na łaskawość swojego organizmu XD

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

a i jak biegasz na asfalcie to ładnie się rozgrzej - powinno zapobiec kontuzjom!!! ja chyba też zacznę biegać w takim wypadku po tym chodniku. no trudno przejdę się te 4 minuty do parku pieszo jako rozgrzewkę a potem będę biegać i o. a że mam telefon z androidem to ściągnę sobie jakąś aplikację, która mierzy na podstawie gps przebiegniętą trasę, spalone kcal, średnie tempo itp.

Edytowane przez jeu
Czas edycji: 2012-04-07 o 22:27
jeu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 22:29   #2012
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
smerfetko ładna z Ciebie dziewczyna a jak miałaś wcześniej fryzurkę?
jeu ja też się spinam po świętach, powoli, ale do celu do wakacji chciałabym ważyć te 57-58 kg rozłożę to na te 2,5 miesiąca i tak rower się zacznie, orbi dalej i powinno byc ok

przyznam Wam się, że dziś ciasto już ruszyłam ajjjj
ach ja też ruszylam i wcale nie żałuję bo były pyszne
a miałam taką znaczy takie ale ostatnia była z grzywką
1 niedawno się obcięłam i taki eksperyment zrobiłam
2 długo taką miałam fryzurkę
3 blond wakacje 2010 i bardzo długi okres miałam też
4 mam teraz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_6119.jpg (59,9 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 105_5503.jpg (30,4 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 000_0437.jpg (13,4 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_6210.jpg (61,1 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez smerfetka2808
Czas edycji: 2012-04-07 o 22:56
smerfetka2808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 22:30   #2013
annini
Zadomowienie

jeeej, jak miło

za kilkanaście dni dobiję do 20. Szczupła nigdy nie bylam, ale przy wzroście 170 waga wahała mi się koło 70. Znacznie przytyłam od kiedy zaczęłam brać tabletki anty, ale nigdy nie podejmowałam drastycznych środków ostatnio waga pokazała 74 i miarka się przebrała. Troche mi się pozmieniało w życiu i wiele znajomych, których dłuuugo nie widziałam dawało mi do zrozumienia, że trochę się zapuściłam. Pewnie też przez to, że już trochę jestem w stałym związku i przestałam się starać mój TŻ lubi baaardzo moje krągłości, ale rozumie, że najważniejsze, żebym to ja się dobrze ze sobą czuła, bo to też wpływa na nasz związek.

Jaki mam plan? Oczywiście MŻ-WR. W sumie wdrożyłam go już wczoraj (na szczęście prokrastynacja jest mi obca ), oczywiście nie ma jeszcze efektów wagowych, ale czuję się o niebo lepiej.
  • piję dużo wody
  • owoce jem do 14
  • śniadanie - podstawowy posiłek dnia
  • posiłki co ok 3h
  • ostatni posiłek przed 19
  • jak najwięcej spaceruję
  • w wolnych chwilach robię brzuszki itp (wiem, że to nie dużo, ale takich wolnych chwil najduje się 5 w ciągu dnia i zrobi się w każdej po 20 brzuszków to już coś :P )
  • OGRANICZAM słodycze (jestem realistką i wyeliminować by mi się na pewno nie udało, tym bardziej na świeta, ale postanowiłam pozwalać sobie na 1 kostkę czekolady dziennie)

ogólnie mam zamiar zapisać się na siłownię i chodzić 3x w tygodniu (chcę zbudować trochę masy mięśniowej aby przyspieszyc metabolizm, do tego wydane pieniądze zmotywują mnie do działania ), do tego tenis, spacery , koszykówka ze znajomymi, wszelkie formy aktywności.

Nie potrzebuję żadnej konkretnej wagi, chcę się poczuć dobrze. Najbardziej zależy mi na zrzuceniu tony tłuszczu z dolnych partii (typowa gruszka) oraz pobudzeniu krążenia w łydkach (są strasznie spuchnięte i otłuszczone). Wiem, że najlepiej wyznaczyć sobie jakiś realny cel, więc niech to będzie 65kg do końca czerwca (w tej chwili ważę 72kg).

się rozgadałam
annini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 22:32   #2014
smerfetka2808
Zakorzenienie

Jeu, no wiem wlasnie że trzeba się rozgrzewać i to porządnie ale musiałam przestac na jakiś czas bo kolana troszkę mnie bolały więc wolałam nie ryzykować eh ale Ci dobrze bo czytałam gdzieś na necie że można sobie ściągnąć run coś tam i wszystko Ci mierzy
Stary 2012-04-07, 22:37   #2015
agulaaaa
Zakorzenienie

annini witaj z takim planem dasz radę

idę ćwiczyć na orbim, bo mnie rozpiera energia nie zasnę prędko
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 22:51   #2016
LittleWoman
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez annini Pokaż wiadomość
heeeej dziewczyny, mogę się przyłączyć?
trochę mi się zapuściło ostatnio i chyba czas najwyższy nad sobą popracować, a pomysł MŻ-WR wydaje się najrozsądniejszy
oczywiście nie liczę na spektakularne efekty i dietę cud, chcę powoli zacząć podobać się sobie (i myślę, że nie tylko waga będzie do zmiany )

to jak, przygarniecie?
Jasne, witaj, Marta jestem, miło mi

Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość
no jeziorko albo park czasami też jeżdżę nad zalew ale mam troszkę daleko i mi się nie chce

A ja dziś zmieniłam troszkę uczesanie i kolorek ale już tydzień temu i się nie pokazywałam więc to zaraz zrobię (bez make-up więc się nie śmiejcie ) aaaa i jeszcze ten nowy lakier który TŻcik mi wybierał bardzo mi się podoba
Uwielbiam! Lasy, park, jeziorko. Tam biega się najlepiej te widoki, to powietrze

Ładna fryzurka, w tej Ci najlepiej moim zdaniem

Cytat:
smerfetko ładna z Ciebie dziewczyna a jak miałaś wcześniej fryzurkę?
jeu ja też się spinam po świętach, powoli, ale do celu do wakacji chciałabym ważyć te 57-58 kg rozłożę to na te 2,5 miesiąca i tak rower się zacznie, orbi dalej i powinno byc ok

przyznam Wam się, że dziś ciasto już ruszyłam ajjjj
Mądry plan Też tak myślę, że do połowy maja te 60 by stykło a do wakacji te 57

Też jadłam ciasto, ale daję sobie dyspensę do wtorku

Cytat:

A ja idę robić projekt...
LittleWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 23:02   #2017
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annini Pokaż wiadomość
jeeej, jak miło

za kilkanaście dni dobiję do 20. Szczupła nigdy nie bylam, ale przy wzroście 170 waga wahała mi się koło 70. Znacznie przytyłam od kiedy zaczęłam brać tabletki anty, ale nigdy nie podejmowałam drastycznych środków ostatnio waga pokazała 74 i miarka się przebrała. Troche mi się pozmieniało w życiu i wiele znajomych, których dłuuugo nie widziałam dawało mi do zrozumienia, że trochę się zapuściłam. Pewnie też przez to, że już trochę jestem w stałym związku i przestałam się starać mój TŻ lubi baaardzo moje krągłości, ale rozumie, że najważniejsze, żebym to ja się dobrze ze sobą czuła, bo to też wpływa na nasz związek.

Jaki mam plan? Oczywiście MŻ-WR. W sumie wdrożyłam go już wczoraj (na szczęście prokrastynacja jest mi obca ), oczywiście nie ma jeszcze efektów wagowych, ale czuję się o niebo lepiej.
  • piję dużo wody
  • owoce jem do 14
  • śniadanie - podstawowy posiłek dnia
  • posiłki co ok 3h
  • ostatni posiłek przed 19
  • jak najwięcej spaceruję
  • w wolnych chwilach robię brzuszki itp (wiem, że to nie dużo, ale takich wolnych chwil najduje się 5 w ciągu dnia i zrobi się w każdej po 20 brzuszków to już coś :P )
  • OGRANICZAM słodycze (jestem realistką i wyeliminować by mi się na pewno nie udało, tym bardziej na świeta, ale postanowiłam pozwalać sobie na 1 kostkę czekolady dziennie)

ogólnie mam zamiar zapisać się na siłownię i chodzić 3x w tygodniu (chcę zbudować trochę masy mięśniowej aby przyspieszyc metabolizm, do tego wydane pieniądze zmotywują mnie do działania ), do tego tenis, spacery , koszykówka ze znajomymi, wszelkie formy aktywności.

Nie potrzebuję żadnej konkretnej wagi, chcę się poczuć dobrze. Najbardziej zależy mi na zrzuceniu tony tłuszczu z dolnych partii (typowa gruszka) oraz pobudzeniu krążenia w łydkach (są strasznie spuchnięte i otłuszczone). Wiem, że najlepiej wyznaczyć sobie jakiś realny cel, więc niech to będzie 65kg do końca czerwca (w tej chwili ważę 72kg).

się rozgadałam
ćwicząc siłowo na diecie nie zbudujesz mięśni, co najwyżej spowodujesz, że spadnie Ci ich niewiele do budowania mięśni potrzebny jest dodatni bilans kaloryczny. jednak fajnie, że chcesz je ćwiczyć, wtedy na pewno Ci się nie spalą w nadmiarze a fajnie umięśnione ciałko to jest to polecam też trochę ćwiczeń aerobowych jak bieganie, marsze szybkie, rolki, rower, steper (lub wchodzenie po schodach ) itp. to fajnie znowu spala tkankę tłuszczową. więc trening aerobowy przeplatać z anaerobowym i efekty powinno być szybko widać

fajny plan, dobrze że jesteś zmotywowana. a co do TŻtów to dla nich zawsze będziemy idealne, nieważne jak będziemy wyglądać... w końcu nas kochają i dla nich wygląd to sprawa drugorzędna, ale wiem też, jak łatwo jest się zapuścić wagowo przy Lubym ach, tak to jest jak się lubi wspólnie gotować i sobie dogadzać

Cytat:
Jeu, no wiem wlasnie że trzeba się rozgrzewać i to porządnie ale musiałam przestac na jakiś czas bo kolana troszkę mnie bolały więc wolałam nie ryzykować eh ale Ci dobrze bo czytałam gdzieś na necie że można sobie ściągnąć run coś tam i wszystko Ci mierzy
no tak, dobrze zrobiłaś staraj się po prostu mocno rozgrzewać kolana i stawy skokowe - one są najważniejsze a reszta jakoś sama przyjdzie. no tak, są te programy, niektóre są płatne, no ale jak to bywa w internecie różnymi drogami znajdzie się dojścia wszędzie i pomyśleć, że studiuję prawo ale w życiu trzeba sobie radzić

i zdecydowanie najlepiej Ci w takich włoskach jak teraz, ewentualnie bez grzywki. blond fe ;p

Cytat:

no to fajnie, bije od Ciebie mnóstwo pozytywnej energii cieszę się, bo to bardzo zaraźliwe choć ja od kilku też nie narzekam na humor
Stary 2012-04-07, 23:09   #2018
smerfetka2808
Zakorzenienie

Jeu, teraz właśnie widzę że w ciemnych mi najlepiej a blond to miałam chyba jakieś 4-5 lat i jak bylo lato i byłam opalona jak na zdjęciu to okropnie ale cóż zrobić jak człowiek był młody
A co do studiowania prawa to je póki co studiujesz a nie jesteś prawnikiem więc na małe "oszustewka" możesz sobie pozwolić

Little, powodzenia z tym projektem dała byś sobie siana w święta

Agulaaa, szalonaaa
Stary 2012-04-07, 23:49   #2019
LittleWoman
Zadomowienie

Cytat:

Little, powodzenia z tym projektem dała byś sobie siana w święta
Już dajemy sobie luz. generalnie doświąt miał być wysłany...więc stąd ta spinka .

Nie chce mi się spać, pójdę wziąć kąpiel, nałożę maseczkę, wyolejuję włosy i poprasuję ciuszki na jutro chyba
LittleWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 00:23   #2020
agulaaaa
Zakorzenienie

haha dzięki dziewczyny bardzo pozytywnie u mnie poćwiczyłam 45 min na orbim ale super, kocham ruch fajnie tak się poruszać, teraz spędzę te święta inaczej, nie ma obżarstwa, a potem na kanapę i leżenie, tylko postram się w granicach rozsądku (choć nie wiem czy mi się uda), no i + orbi noo, powinno byc dobrze ograniczać się nie zamierzam
LittleWoman dzięki marzy mi się strasznie 57-58 kg.. byłoby super tyle ważyć i wiem, że czułabym się świetnie sama ze sobą, jak ważyłam 60 kg to już było dobrze, ale to jeszcze nie to było, więc jestem zmobilizowana i łapcie ode mnie pozytywną energię
Stary 2012-04-08, 08:16   #2021
jeu
Zakorzenienie

Aga, a jak ważenie poszło? bo jakoś ostatnio miałaś się ważyć

Witam Was wszystkie w niedzielny, świąteczny poranek. Wstałam tak wcześnie, bo coś mnie natchnęło i postanowiłam iść do Kościoła. śniadanie dopiero ok. 11 (tata wrócił po nocce w pracy), więc póki co chodzę głodna, choć już głodu nie czuję - sam przeszedł mam nadzieję, że o tej 11 nie rzucę się na jedzenia

miłego dnia Kochane oby się obyło bez kłótni

Edytowane przez jeu
Czas edycji: 2012-04-08 o 10:07
jeu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 08:39   #2022
ChocoMonster
Zakorzenienie

witam nową, jestem Ania
Stary 2012-04-08, 08:47   #2023
Eldo_rado
amor vincit omnia

oficjalnie zaczynam święta z wagą 64 wolałam sprawdzić, żeby wiedzieć na czym stoję.

wesołego jajka
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 10:08   #2024
jeu
Zakorzenienie

Eldo - ja się wolę zważyć po świętach, bo wtedy wznawiam dietę... niestety przez kontuzję od jakichś 2 tygodni objadam się niezdrowymi rzeczami, więc myślę, że wróciłam do punktu wyjścia, ale wiem też, że już raz zrzuciłam kilogramy, więc i teraz mi się uda! a Twoja waga nie taka zła - nie przybrałaś jakoś dużo, prawda?

od dzisiaj wprowadzam plan niejedzenia po 18, bo na tym będzie opierać się moja dieta. spróbuję Intermittent Fastingu, czyli okresowych głodówek. zobaczę jak będą na mnie wpływać
Stary 2012-04-08, 10:10   #2025
annini
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
witam nową, jestem Ania
Witam, ja też Ania

no i dziewczyny wiem, że spóźnione, ale jednak:

ciepłych i spokojnych świąt
annini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 10:19   #2026
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
oficjalnie zaczynam święta z wagą 64 wolałam sprawdzić, żeby wiedzieć na czym stoję.
przybij piątkę tyle samo na liczniku nie jest źle, tym bardziej, że dół mi troszkę spadł, w udzie mam 55,5cm więc się cieszę
idę zaraz ćwiczyć, orbi wyzwala we mnie tyle pozytywnej energii
Stary 2012-04-08, 12:06   #2027
choco loco
Raczkowanie

Cytat:
a ja mam pytanie do biegaczek: gdzie biegacie? na chodniku? w lesie na jakiejś ścieżce? jak to wygląda?
Ja biegałam po asfalcie, ale wczoraj odkryłam taką super leśną dróżkę i już będę tylko tam biegać i nigdzie indziej !
Ja to zaczynałam od 10 min i jakoś średnio mi to szło. Teraz w zależności czasem zrobię 20 min, a czasem 30 min. Ja dotąd to nie udało mi się przekroczyć magicznych 30 min, ale jakoś wystarcza mi to ile biegam teraz.

smerfetko,
piękny masz kolor oczu, zresztą włosów też.

annini, masz super plan. Jeżeli będzie funkcjonował to kg w mgnieniu oka będą lecieć. Ale pamiętaj, że sport jest też bardzo ważny. Już po niedługim czasie zobaczysz jak ładnie ci się całko ujędrni .

Chciałam wam pokazać tan płaszczyk, ale nie wiem czemu załączniki nie chcą się załadować

choco loco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 12:13   #2028
jeu
Zakorzenienie

a to ile Aga masz wzrostu, że dążysz do tych 57kg? do 60 już blisko, więc niedługo znów poczujesz się lepiej ze sobą, już prawie idealnie

Loco, ja chyba jednak będę biegać w parku, który ma tak pół na pół chodnika i takiej ścieżki gruntowej... park duży, więc pewnie duże koła będę biegać, choć boję się, że bieganie w kólko mnie znudzi ja na bieżni umiem biec spokojnie 25-30 minut, ale wiem, że w terenie zupełnie inaczej się oddycha i biega - bo nierówności terenu, bo ciężko utrzymać takie samo tempo, bo i powietrze jest, które sprzyja zadyszkom lub nie

w przyszłym tygodniu jadę do Decathlonu po butki do biegania, mam nadzieję, że zmieszczę się w 100zł

to spróbuj później, pewnie załączniki focha świątecznego strzeliły
Stary 2012-04-08, 13:06   #2029
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez jeu Pokaż wiadomość
Eldo - ja się wolę zważyć po świętach, bo wtedy wznawiam dietę... niestety przez kontuzję od jakichś 2 tygodni objadam się niezdrowymi rzeczami, więc myślę, że wróciłam do punktu wyjścia, ale wiem też, że już raz zrzuciłam kilogramy, więc i teraz mi się uda! a Twoja waga nie taka zła - nie przybrałaś jakoś dużo, prawda?
ja chciałam wiedzieć ile jest... mój organizm bardzo się broni- mimo ćwiczeń i diety utrzymuje wagę na poziomie 63-64kg... no ale walczę, choć nie jest łatwo te dziewczyny które widziały na wadze keidyś 5 z przodu- wiedza że się da, ja nie mam takiej pewności niestety... patrzę tez na centymetry, na jędrność ciała, na kondycję- to wszytsko to małe, ale jednak oznaki tego ze jest troszkę lepiej
Stary 2012-04-08, 14:47   #2030
jeu
Zakorzenienie

myślę, że wszystko się da, tylko potrzeba dużo, dużo cierpliwości. są takie liczby na wadze, które można uznać za przeklęte - u mnie było to 58kg (miesiąc waga stała w miejscu), a potem 57, które widziałam 2 miesiące, może dwa razy pokazało mi się 56,9. ale naprawdę trzeba walczyć i się nie poddawać, bo to organizm w końcu się podda - a jak waga nie spada to proponuję zmienić trochę wysiłek i zrobić zamiast biegania przez 2 tygodnie jakiś aerobik czy coś to pomaga też
Stary 2012-04-08, 15:28   #2031
agulaaaa
Zakorzenienie

jeu mam 173 cm widziałam w sierpniu 59,9, więc się da, ale zajmę się tym po świętach
Stary 2012-04-08, 15:39   #2032
jeu
Zakorzenienie

to wysoka jesteś ja mam 171 i dążę do 55-56 więc bardzo podobnie jak Ty a ja też już widziałam to cholernie 56,9, ale zwaliłam. choć w gruncie rzeczy dieta może być przyjemna, tylko ja ostatnio zatraciłam siebie przez to kolano. ale no nic, nadrobię

i znalazłam ćwiczenia dla siebie - póki co będę ćwiczyć z Mel B choć chyba całą jej płytę dvd podzielę na dwa treningi, bo nie mam codziennie 1,5h żeby ćwiczyć nie wymagany jest żaden sprzęt, a to typowy aerobik - przewiduje rozgrzewkę, cool down na koniec, 2x cardio, ćwiczenia na ręce, brzuch, nogi i pośladki nie potrzeba żadnego dodatkowego sprzętu oprócz hantelków (ale wezmę dwie butelki wody 0,7 i styknie ), a jak jakieś ćwiczenie będzie obciążać mi staw kolanowy to nie będę ćwiczyć. zaczynam od środy, bo we wtorek na głodówce nie odważę się ćwiczyć
Stary 2012-04-08, 18:12   #2033
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez jeu Pokaż wiadomość
myślę, że wszystko się da, tylko potrzeba dużo, dużo cierpliwości. są takie liczby na wadze, które można uznać za przeklęte - u mnie było to 58kg (miesiąc waga stała w miejscu), a potem 57, które widziałam 2 miesiące, może dwa razy pokazało mi się 56,9. ale naprawdę trzeba walczyć i się nie poddawać, bo to organizm w końcu się podda - a jak waga nie spada to proponuję zmienić trochę wysiłek i zrobić zamiast biegania przez 2 tygodnie jakiś aerobik czy coś to pomaga też
dlatego się nie poddają, nie marudzę (no może czasem ) i jakoś tam idę... jak waga nie spada- to chociaż dobrze że nie wzrasta, tak sobie tłumaczę. poza tym ostatnio dopiero zaczęłam wracac na dobre tory i to też tak piąte przez dziesiąte ale teraz, gdy zaczęłam biegać (wcześniej nie biegałam, zaczęłam 2 tyg temu) to powoli zbieram nową siła i nowa nadzieja jest we mnie poza tym ćwiczę takie ogólnorozwojowe- wymachy, brzuszki, składy itd + czasem jakiś filmik z TF.
Stary 2012-04-08, 20:13   #2034
cytrynkowymotyl
Zadomowienie

Witam moje panie.
Wesołego w czasie świąt
Chciałam tylko się pochwalić, że za mną już cały tydzień ćwiczeń z TurboFire, a dzisiaj nawet zbytnio nie zaszalałam
cytrynkowymotyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 20:14   #2035
mimi0290
Zadomowienie

A u mnie jedzeniowa masakra, ale ćwiczę

2013: 75-72,1(10.03)...71,4(29.03) ...70,6...70............69.........67. .........65....... .
mimi0290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 20:46   #2036
agulaaaa
Zakorzenienie

haha ja też się objadłam, ale idę niedługo poćwiczyć
Stary 2012-04-08, 21:44   #2037
cytrynkowymotyl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mimi0290 Pokaż wiadomość
A u mnie jedzeniowa masakra, ale ćwiczę
Cytat:
haha ja też się objadłam, ale idę niedługo poćwiczyć
Ważne, że wam się chce
To już połowa sukcesu, mnie dzisiaj się strasznie nie chciało ruszyć do ćwiczeń, prawie końmi było trzeba mnie ciągnąć
cytrynkowymotyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 21:47   #2038
choco loco
Raczkowanie

Też dzisiaj sobie pofolgowałam, ale myślałam, że będzie gorzej. Niemniej jednak jutro postaram się więcej pobiegać bo trzeba spalić te pyszne, mleczne czekoladki

choco loco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 22:10   #2039
Eldo_rado
amor vincit omnia

rano przygotuję sobie sok z cytrusów żeby mieć więcej energii
Stary 2012-04-08, 22:47   #2040
agulaaaa
Zakorzenienie

pośmigałam na orbim 50 min uff od razu lepiej, nie czuję, że zjadłam dziś tyle rzeczy.. jutro jedziemy do rodzinki, ale postram się odpuścić z ciastami
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości