Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-07, 09:01   #3391
psyhe666
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Aaaa, no tak
Jeszcze sama ją wczoraj pytałam czy dzisiaj ma urodziny

MP, zdrowia, pieniędzy, szczęścia, spełnienia marzeń i wszystkiego co NAJLEPSZE!

Loriette, za każdym razem piszę, że uwielbiam McFlurry
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-07, 09:47   #3392
karola_plm
Rozeznanie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

MP! Podpisuję się obiema rękami pod życzeniami Loriette, lepszych nie stworzę! ) Najlepszego i stoooooooooooooooo lat! )

Zjadłam na śniadanie francuskie tosty z syropem klonowym
A, ch*j tam.

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-07, 10:03   #3393
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
zrobiłam pisanki z kokardkami i brokatem. Nie ma frencza, ale są feszyn, bo mają miętowe wstążeczki. Must have sezonu, wyślę do Kasi T. to cały świat je zobaczy

oo, takie też lubię Właśnie, chyba nie mam baranka na Święta, macie baranki?
Ja chciałabym zobaczyć Twoje pisanki
Nie mam baranka ale kupiłam dla Tż prezent na zająca zajączka za 0,99 gr myślę że nie zdąże mu go dać i sama zjem
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Wiecie jak się wściekłam?! TZ wrócił wczoraj po 19, a że do wszystkich hipermarketów mamy ponad 20 km to pojechalismy do Tesco jako, że jest całodobowe. i co? Qwa tam nic nie było! Żadnych warzyw, owoców, pusto. A to co było to zepsute
Jedyny plus to, że kupiłam sobie bluzkę z delikatnymi bufkami niebieską w kropeczki jak znajde cas wstawię Wam zdjęcie.
A teraz lecę sprzątać, gotować itd
wściekłabym się ale co tam owoce, ważne że bluzkę kupiłaś ja uwielbiam bluzki w groszki mam ich kilka bufki też tylko takie delikatne, pokazuj

Psyhe
okna już w śr umyłam ale dzięki Tobie wpadł mi do głowy pomysł że mogłam na nich zarobić a skoro już po czasie to się nie wykręcą że nie chcą żebym myła

MP Wszystkiego najlepszego Kochana Dużo zdrówka, zadowolenia z rodzinki, szczęścia, samych pogodnych dni, spełnienia wszytskich marzeń. Sukcesów w szkole i znalezienia jakiejś dobrej pracy Żeby wszystko dobrze Ci się układało

A ja dostałam na święta piękny prezent ujrzałam dziś na wadze 55 no może 55,3 bo mam taką badziewną wagę ale ważne że się udało
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-07, 10:09   #3394
bita smietana
Zakorzenienie

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa MP

wszystkiego dobrego...

takiej imprezy...

tylu prezentów...

i dodatku

szczęścia kochana!
Stary 2012-04-07, 10:33   #3395
psyhe666
Zakorzenienie

BŚ, mam pytanie...........
Jak wklejasz do posta obrazki?
Bo moje zawsze wychodzą w załączniku
so trójka maybe.

Stary 2012-04-07, 10:36   #3396
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
kliknij obrazek prawym przyciskiem myszy, bedzie "kopiuj adres URL obrazka"
a w odpowiedzi masz opcję "wstaw obrazek", ten kwasracik z górami i słońcem klikasz, wklejasz URL i po sprawie

czasem nie działa, jak jest rozszerzenie inne niż jpg, ale czeba próbować
Stary 2012-04-07, 10:43   #3397
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
a w odpowiedzi masz opcję "wstaw obrazek", ten kwasracik z górami i słońcem klikasz, wklejasz URL i po sprawie

Oooo, dziękuję
so trójka maybe.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-07, 10:48   #3398
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Eeeeee..... Ja tam używam... szamponu haha. Mam też jakieś psikotko z jedwabiem i olej kokosowy, którego jeszcze nie użyłam. Czasem wjedzie jakaś przypadkowa maseczka. A moje włosy są zdrowe, błyszczą się i się nie rozdwajają.

Apropos nienawiści. To wg mnie najlepszy i jednocześnie najbardziej znienawidzony wpis ever:

http://www.fashiontoast.com/2012/03/...nd-silver.html

How f*ckin perfect can you be???? :|
1. żartujesz?! o matko, to mega zazdrocha ile Ty zaoszczedzasz w ten sposob kasy
2. niecierpie tej pindy z fashiontoast i spoko, ze ma same markowe ciuchy ktore kosztowaly ja pewnie pierdyliardy $$$$, ale i tak dla mnie wyglada jak wsior xD trampki za dyche i rurki z przeceny rzadza

Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaaaaa NAJPIĘKNIEJSZY (DOSŁOWNIE!) PREZENT WIELKANOCNY EVER Rozgryzłaś moje ukryte pragnienia
dziękuję Ale to po prostu czysta prawda

zrobiłam pisanki z kokardkami i brokatem. Nie ma frencza, ale są feszyn, bo mają miętowe wstążeczki. Must have sezonu, wyślę do Kasi T. to cały świat je zobaczy

I dziękuję Wam za uznanie dla butów, aczkolwiek całkiem możliwe że będą za ciasne (ja mam długaśne paluchy) i któraś je dostanie w prezencie
1. wiedzialam, że się ucieszysz zajączek miał Ci dzisiaj dać ten prezent, po święconce, ale pomyślałam sobie, że może dzis bedziesz kultywowala swoją bezbożność - jak ja - i olejesz święconkę.

(wiecie co, apropo świecenia jajek, tza wczoraj zawiedli pracownicy i musial isc w nocy do pracy. wiec nie spal dzis u mnie. za to poszlam na driny w liczbie mega mnogiej. mniejsza z tym. no i dostaje od niego smsa, ze umowil sie z kolega na swieconke
czaicie to, bo ja srednio
ch,.j z tym,niezly cyrk

2. padlam jak to, przeczytalam, wiesz.
aż sprawdzilam trendy na makelifeeasier.
a. nie musisz martwic sie brakiem baranka, jesli masz zajaczkowego lizaka
b. trendy sa mietowe akcenty
c. warto jeszcze schowac pisanki do tego opakowania na jajka z jakiejs dziwnej oblesnej tekturki czy innego styropianu. (myslicie ze to chwyt ekonomistow? jest 6 miejsc, przygotowujemy 3 wydmuszki, kroimy je na pol i zapelniamy wszystkie miejsca? magia )
d. jestem trendy nie wiedzialam, zxe moja rodzina pod moja nieobecnosc nak.urwiala niekonwencjonalne pisanki, czyli oplatala mulina jajeczka i są słitaśne!
w ogole u mnie w kuchni panuje maly hardcore, wszedzie sa te jajka zrobione w ten sposob, rodzina chyba odkryla w sobie zmysl artystow, bo np. tez powkladali jajka do doniczek i te doniczki ozdobili takim perwersyjnym wg mnie puszkiem

3. a masz serdecznego palca u stopy dłuższego niż kciuka u stopy? moj tz ma i twierdzi, ze tylko on tak ma przeciez to normalne jak ktos ma dlugie palce u stop
Cytat:
Bania, dziecko Ty to masz w tym swoim świecie wesoło

ostatnio kolezanka mi wyznała, że jej chłopak pytal jej co biore i jest dziwnie zafascynowany moja osoba a jednoczesnie mnie nie znosi dlatego z nami nigdzie nie wychodzi
Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Dementuję wszelkie domysły - SEKSU NIE BYŁO Nie wczoraj, nie dziś i nie jutro! Na seks z Laurą trzeba sobie zasłużyć
wiecie co z tym zaslugiwaniem na seks, to mam rozkmine, bo ogladam zagraniczne seriale i tam mega lanserskie jest bycie puszczalska, uprawianie kolezenskiego lub przypadkowego seksu jest trendy, dopuszczalne sa zdrady w zwiazkach myslicie ze to magia tv, czy tam naprawde jest tak swobodnie?
bo w sumie w pl mam rozne kolezanki, mniej lub bardziej hm, swobodne, ale te bardziej swobodne sa uwazane za niziny, mimo, ze wszyscy podniecaja sie amerykanskim stylem zycia przedstawianym w tych serialach. to o co tu chodzi? chcemy swobody, czy besztamy dziewczyny, ktore chca byc amercican girl w polskich realiach?
dziwne to wszystko ;p

dziewczyny, a mozecie juz jesc ciasto ktore zostalo upiecvzone na swieta?
bo u mnie to jest kontrowersyjny temat, ciasto mamy od wczoraj no i tak kusi. zapytalam, czy mozna juz je jesc, odpowiedz jaka uzyskalam brzmiala: po kawaleczku, bo to na swieta
no to zjadlam wczoraj kawalek, dzisiaj kawalek, siostra tez, no i juz nie ma 1/4 i teraz nie wiem, czy juz mozna jesc czy nadal nie

MP słodkości nasza kochana slicznotko
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
podpinam się pod życzenia dziewczyn buziiii **

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-07, 10:57   #3399
psyhe666
Zakorzenienie

Bania, ja jeszcze nie mogę jeść ciasta, bo mówią, że to na święta

Budzisz w nim mieszane uczucia
A może po prostu boi się, że się w Tobie zakocha? Albo, że mu zrobisz w przypływie jakichś głupich myśli krzywdę?

U mnie jest w kuchni tylko koszyczek z różnymi duperelkami, a u mnie w pokoju szklana bombka z reniferem w środku
so trójka maybe.

Stary 2012-04-07, 11:28   #3400
Loriette
Zakorzenienie

Laura dzisiaj ma post Dlatego z tej okazji jej śniadanie i obiad = SUNBITES wiosenne warzywa

Kupiłam sobie takie słodkie kolczyki *.*

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-07, 11:30   #3401
psyhe666
Zakorzenienie

Laura, pokaż

UWAGA! Idę poćwiczyć na orbitreku.
Oh, ach, Psyhe jesteś boska! Słodziaku i sportsmenko Ty nasza! Buzi, buzi!
so trójka maybe.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-07, 11:38   #3402
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość

wiecie co z tym zaslugiwaniem na seks, to mam rozkmine, bo ogladam zagraniczne seriale i tam mega lanserskie jest bycie puszczalska, uprawianie kolezenskiego lub przypadkowego seksu jest trendy, dopuszczalne sa zdrady w zwiazkach myslicie ze to magia tv, czy tam naprawde jest tak swobodnie?
bo w sumie w pl mam rozne kolezanki, mniej lub bardziej hm, swobodne, ale te bardziej swobodne sa uwazane za niziny, mimo, ze wszyscy podniecaja sie amerykanskim stylem zycia przedstawianym w tych serialach. to o co tu chodzi? chcemy swobody, czy besztamy dziewczyny, ktore chca byc amercican girl w polskich realiach?
dziwne to wszystko ;p
Może dziewczyny wychodzą z założenia, że skoro w filmach jest to nieźle propagowane i dodatkowo przyjmowane z dużym entuzjazmem to w życiu jest tak samo. Tylko potem okazuje się, że jak taka dziunia ze wsi jedzie co weekend z innym, to jest szykanowana i uznawana za puszczalską. Ja osobiście nie umiałabym uprawiać seksu dla seksu, bo potrzebuję czegoś więcej.
Wydaje mi się, że w Polsce nie można być american girl, bo nawet, jeśli kobieta nie uprawia seksu co weekend z innym, ale po prostu - spotyka się z gościem i w końcu lądują w łóżku bez większych zobowiązań - to zostanie w jakiś tam sposób zmieszana z błotem.
Ja idąc do łóżka ZE SWOIM FACETEM usłyszałam od "przyjaciółki", że daję dupy
Cytat:
Laura, pokaż
Special for you zrobiłam zdjęcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0092.jpg (16,3 KB, 10 załadowań)

Stary 2012-04-07, 11:41   #3403
psyhe666
Zakorzenienie

Loriette,
Słodkie Jakbym uznawała kolczyki to na pewno bym je założyła
so trójka maybe.

Stary 2012-04-07, 11:43   #3404
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Ja chciałabym zobaczyć Twoje pisanki
Nie mam baranka ale kupiłam dla Tż prezent na zająca

wściekłabym się ale co tam owoce, ważne że bluzkę kupiłaś ja uwielbiam bluzki w groszki mam ich kilka bufki też tylko takie delikatne, pokazuj

A ja dostałam na święta piękny prezent ujrzałam dziś na wadze 55
1. właśnie, a kupowalyście cos dla tzow? ja zupelnie nic, jak on ma cos dla mnie, to znowu zalicze wtope
2. a jak kocham wielgachne bufony czuje sie w nich jak lady gaga xD
3. jaa super! gratki jja nie wchodzilam na wage zeby sie nie wk.rwiac
Cytat:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa MP

wszystkiego dobrego...

takiej imprezy...

tylu prezentów...

i dodatku

szczęścia kochana!
Ale superowy prezent! widzisz MP slodziaczku, jak Cię tu wszystkie kochamy?

Cytat:
Psyhe, Ty niedobra dziewucho, nawet nie pochwaliłaś Śmietanki za tą piękną laurkę !
Cytat:
Bania, ja jeszcze nie mogę jeść ciasta, bo mówią, że to na święta

Budzisz w nim mieszane uczucia
A może po prostu boi się, że się w Tobie zakocha? Albo, że mu zrobisz w przypływie jakichś głupich myśli krzywdę?

U mnie jest w kuchni tylko koszyczek z różnymi duperelkami, a u mnie w pokoju szklana bombka z reniferem w środku
1. u mnie nie ma już chyba połowy cos mi się wydaje, że cała wina zostanie zgoniona na mnie i mnie zlinczują
2. wiesz co, wydaje mi sie, że on mysli, że osiągnęłam najwyższy level bycia stukniętą, myśli więc, że jestem popierzona zupelnie jak moj tz walic go, tez moge go nie lubic jak sie postaram, o !
3. to chyba Wy tez kochacie mery krysmas! u mnie jest tak, że jak ktoś wychodzi z domu po zmierzchu, zeby się nie potknąć czy nie wyebac na schodach, wlacza sobie swiatlo przed wejsciem, i wtedy jest suprise, mery krysmas! bo wtedy zapalają się lampki choinkowe
i tak jest przez caly rok, nie tylko na wielkanoc i wigilie

Stary 2012-04-07, 11:54   #3405
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
1. właśnie, a kupowalyście cos dla tzow? ja zupelnie nic, jak on ma cos dla mnie, to znowu zalicze wtope
2. a jak kocham wielgachne bufony czuje sie w nich jak lady gaga xD
3. jaa super! gratki jja nie wchodzilam na wage zeby sie nie wk.rwiac
Ale superowy prezent! widzisz MP slodziaczku, jak Cię tu wszystkie kochamy?

Psyhe, Ty niedobra dziewucho, nawet nie pochwaliłaś Śmietanki za tą piękną laurkę !

1. u mnie nie ma już chyba połowy cos mi się wydaje, że cała wina zostanie zgoniona na mnie i mnie zlinczują
2. wiesz co, wydaje mi sie, że on mysli, że osiągnęłam najwyższy level bycia stukniętą, myśli więc, że jestem popierzona zupelnie jak moj tz walic go, tez moge go nie lubic jak sie postaram, o !
3. to chyba Wy tez kochacie mery krysmas! u mnie jest tak, że jak ktoś wychodzi z domu po zmierzchu, zeby się nie potknąć czy nie wyebac na schodach, wlacza sobie swiatlo przed wejsciem, i wtedy jest suprise, mery krysmas! bo wtedy zapalają się lampki choinkowe
i tak jest przez caly rok, nie tylko na wielkanoc i wigilie
Baniaaaaaaaa
Pochwaliłam Śmietankowe zdolności wklejania obrazków do posta

Hahaha, Lampki świąteczne przez cały rok
U mnie by to chyba nie przeszło, bo my aż takiej atmosfery nie rozsiewamy
Walnie się stroik na stół i tyle

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Mama kroi brzoskiwnie do ciasta i będzie robiła krem
Idę na żula podbierać kosteczki brzoskwiń i wylizać miskę po kremie
Orbitrek musi poczekać.
so trójka maybe.

Stary 2012-04-07, 11:54   #3406
bita smietana
Zakorzenienie

AAAAAAAAAAA dwie kobiety w domu to za dużo! Jeszcze trochę i z moją mamą będziemy rzucały w siebie jajkami- ona chce mieć brzydszy koszyk
Cytat:
Oooo, dziękuję

Cytat:
2. niecierpie tej pindy z fashiontoast i spoko, ze ma same markowe ciuchy ktore kosztowaly ja pewnie pierdyliardy $$$$, ale i tak dla mnie wyglada jak wsior xD trampki za dyche i rurki z przeceny rzadza

na pewno jest głupia

Cytat:
1. wiedzialam, że się ucieszysz zajączek miał Ci dzisiaj dać ten prezent, po święconce, ale pomyślałam sobie, że może dzis bedziesz kultywowala swoją bezbożność - jak ja - i olejesz święconkę.

(wiecie co, apropo świecenia jajek, tza wczoraj zawiedli pracownicy i musial isc w nocy do pracy. wiec nie spal dzis u mnie. za to poszlam na driny w liczbie mega mnogiej. mniejsza z tym. no i dostaje od niego smsa, ze umowil sie z kolega na swieconke
ch,.j z tym,niezly cyrk
Zajączek jest cudowny
Ale ale! Zero bezbożności! Idę z przyjaciółką na święconkę, potem zjemy to wszystko co jest w koszyku i pójdziemy pić

Ej, jego pracownicy nie wiedzą, że on ma święta?

Cytat:
2. padlam jak to, przeczytalam, wiesz.
aż sprawdzilam trendy na makelifeeasier.
a. nie musisz martwic sie brakiem baranka, jesli masz zajaczkowego lizaka
b. trendy sa mietowe akcenty
c. warto jeszcze schowac pisanki do tego opakowania na jajka z jakiejs dziwnej oblesnej tekturki czy innego styropianu. (myslicie ze to chwyt ekonomistow? jest 6 miejsc, przygotowujemy 3 wydmuszki, kroimy je na pol i zapelniamy wszystkie miejsca? magia )
d. jestem trendy nie wiedzialam, zxe moja rodzina pod moja nieobecnosc nak.urwiala niekonwencjonalne pisanki, czyli oplatala mulina jajeczka i są słitaśne!
w ogole u mnie w kuchni panuje maly hardcore, wszedzie sa te jajka zrobione w ten sposob, rodzina chyba odkryla w sobie zmysl artystow, bo np. tez powkladali jajka do doniczek i te doniczki ozdobili takim perwersyjnym wg mnie puszkiem
Ja uwielbiam babrać jajka, kiedyś wygrywałam konkursy na najładniejsze pisanki i dostawałam w nagrodę albumy na zdjęcia Ciekawe czy Kasia T. też tak miała
Ale niestety, reszta rodziny nie podziela moich pasji, nie będziemy rodziną artystów, nie będzie bohemy i burdelu w domu Nie kochają mnie chyba jednak

Cytat:
3. a masz serdecznego palca u stopy dłuższego niż kciuka u stopy? moj tz ma i twierdzi, ze tylko on tak ma przeciez to normalne jak ktos ma dlugie palce u stop
nie tylko mam serdecznego palucha dłuższego, ale środkowy fakalec u stopy też jest minimalnie dłuższy od dużego! Jak jest palec dłuższy to podobno oznacza, że w przyszłości będę rządzić mężczyzną- a ja z racji dwóch dłuższych paluchów będę rządzić i mężem, i kochankiem!
W sumie to jakaś patologia z tymi paluchami, serio

Cytat:
ostatnio kolezanka mi wyznała, że jej chłopak pytal jej co biore i jest dziwnie zafascynowany moja osoba a jednoczesnie mnie nie znosi dlatego z nami nigdzie nie wychodzi
powiedziałaś że magnez chelatowany?
(moja mamusia czasem mówi, że jak mnie słucha to chce mi powiedzieć że mam sie leczyć- a tu zonk, już to robię i nic nie pomaga! )

Cytat:
dziwne to wszystko ;p
też mnie to zawsze zastanawia bo dziewczyny, które całkowicie akceptują swoją seksualność i nie przejmują się pozorami zazwyczaj są niezbyt fajnie komentowane i jest to problem. No ale w PL bardziej akceptowany jest fakt, że mąż bije żonę, dzieci, że są w rodzinie patologie i cierpienie, niż swobodny seks. Chora dulszczyzna z nas wychodzi i tyle. Wolę sypiać z kim popadnie i być szczęśliwa Aczkolwiek tego nie robię, chłopak mi nie pozwala

Cytat:
dziewczyny, a mozecie juz jesc ciasto ktore zostalo upiecvzone na swieta?
nie można jeść, ale można podjadać

Cytat:
Laura dzisiaj ma post Dlatego z tej okazji jej śniadanie i obiad = SUNBITES wiosenne warzywa

poka poka!

Cytat:
Laura, pokaż

jesteś moją ukochaną schizofreniczką pyhe, baw się dobrze z tym orbitrekiem
Stary 2012-04-07, 11:58   #3407
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

a właśnie miałam pytać was, co myslicie o sunbites?

ja uwazam ze ktos zrobil niezly interes na robieniu pseudo ekologicznych/ zdrowych/ niby niskokalorycznych przekąsek i nie pisze tu tylko o sunbites, ale tez o wielu innych tego typu

przemawia do mnie ich slogan reklamowy : sunbites, chrup słoneczko
moje ulubione to te bardziej słone niz słodkie, za to moja siostra bankrutuje na owocach lesnych i tych o smaku pomaranczowym, których niestety nie miałam okazji jesc, bo jak mam wydac 3,50 na sunbites to kupuje serek wiejski i banana
Cytat:
Laura, pokaż

Psyhe, przecież dziś jest dzień święty powinnaś miec na nóżkach białe rajstopki, lakierki, wianek na głowie, a wczoraj idąc spać, powinnać zapleść warkocze, aby dziś mieć subtelne fale
widzialas dzis anioł pański?
ja przegapilam
Cytat:
Może dziewczyny wychodzą z założenia, że skoro w filmach jest to nieźle propagowane i dodatkowo przyjmowane z dużym entuzjazmem to w życiu jest tak samo. Tylko potem okazuje się, że jak taka dziunia ze wsi jedzie co weekend z innym, to jest szykanowana i uznawana za puszczalską. Ja osobiście nie umiałabym uprawiać seksu dla seksu, bo potrzebuję czegoś więcej.
Wydaje mi się, że w Polsce nie można być american girl, bo nawet, jeśli kobieta nie uprawia seksu co weekend z innym, ale po prostu - spotyka się z gościem i w końcu lądują w łóżku bez większych zobowiązań - to zostanie w jakiś tam sposób zmieszana z błotem.

1. Otoz to! Twoja wypowiedz mnie usatysfakcjonowala!
Ale chyba nie mam nic do tych dziewczyn dopoki nie kreca sie kolo mojego faceta :P
czasami bardziej denerwuja mnie faceci ktorzy bzykaja wszystkie i najpierw im nie przeszkadza, ze te laski sa takie jakie sa, a pozniej, jak je bzykna, to nagle zaliczaja sie do ich grona antyfanow
pamietacie, ostatnio pisalam wam, ze mielismy isc do kina z kumplem i jego dziunia, ktora ma botoks na warach :P no i on zaliczyl z nia pare numerkow, po czym stwierdzil ze to blachara itp i zaczal ja wyzywac.

zartujesz, tak Ci powiedziala? moze jest dziewica, i ma do seksu przedpotopowy stosunek ?

2. Laura, fajne kolczyki, lubie takie duze
mam podobne. tylko ich wadą jest to, ze zsuwaja mi sie z ucha, bo są cięzkie i musze uwazac zeby ich nie zgubic ;p

Psyhe, jak to nie uznajesz kolczykow?
nie wyobrazam sobie nie nosic kolczykow, jak nie zaloze, to jestem na siebie wsciekla ;p

Stary 2012-04-07, 11:59   #3408
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:

a nie wiem, ja nie ogarniam tego co myślą inni, niech każdy robi co chce, niech będzie szczęśliwy i niech nie krzywdzi innych- będzie ok
Fajne!

Cytat:

nie, ale ja mam dostać dużo żelek
poczułam się szczęśliwa, kiedy psyhe pochwaliła moje zdolności informaytyczne!
Stary 2012-04-07, 12:14   #3409
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
ja uwazam ze ktos zrobil niezly interes na robieniu pseudo ekologicznych/ zdrowych/ niby niskokalorycznych przekąsek i nie pisze tu tylko o sunbites, ale tez o wielu innych tego typu

zartujesz, tak Ci powiedziala? moze jest dziewica, i ma do seksu przedpotopowy stosunek ?

2. Laura, fajne kolczyki, lubie takie duze
mam podobne. tylko ich wadą jest to, ze zsuwaja mi sie z ucha, bo są cięzkie i musze uwazac zeby ich nie zgubic ;p
1. Mam takie samo zdanie.. Co mi po tym, że kosztują 2,50 skoro w nich tyle eko co we mnie wstydu - czyli niewiele
Chociaż te, które lubi Twoja siostra są pyyyszne!

2. Tak, jest dziewicą No i była w swoim 19-letnim życiu na jednej "randce" z młodszym chłopakiem i tyle w temacie. Teraz jak się spotykam z T. Ona od razu ma cięte riposty.
Miała kiedyś wymyślonego chłopaka

3. Na 14:00 jadę święcić jajca to zrobię im test i potem Ci powiem czy mi zjeżdżają. Ja raczej boję się, że uszy będą mnie bolały.

Cytat:
a nie wiem, ja nie ogarniam tego co myślą inni, niech każdy robi co chce, niech będzie szczęśliwy i niech nie krzywdzi innych- będzie ok
Fajne!
No tak - niech każdy robi co chce. Ale tak jak mówisz - póki nie krzywdzi innych, a co ważniejsze MOICH BLISKICH, bo zabiję! W sumie wieczne życie z pasem cnoty też nie jest dobre, bo kobita taka nabuzowana jak przy PMS

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-07, 12:27   #3410
bita smietana
Zakorzenienie

Jak wygląda post u śmietany:

robimy z mamą bułeczki pizzowe z ciasta drożdżowego na obiad. Ona mówi "noo i dodaj szynkę... albo nie, jest post, to dodaj do każdej tylko pół plasterka"

Wiecie już po kim mam hipokryzję
Stary 2012-04-07, 12:38   #3411
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:

robimy z mamą bułeczki pizzowe z ciasta drożdżowego na obiad. Ona mówi "noo i dodaj szynkę... albo nie, jest post, to dodaj do każdej tylko pół plasterka"

Jak już poświęcisz pokarm to już nie ma postu

Bania, jedyny kolczyk jaki noszę to ten w pępku

BŚ, tak! Jestem pod ielkim wrażeniem Twoich zdolności informatycznych

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Baniaaaaaa, dzisiaj się tylko święci jajca, a poza tym to normalny dzień
Jutro zaczynają się święta!

A białe rajstopki są niezwykle trendi i nawet Twoja idolka, Kasia T. je lansuje
Niestety ja bym wyglądała jak baran jakbym zrobiła sobie subtelne fale

A ja myślałam, że Anioł Pański leci tylko w niedzielę o 12
A no i jak chcesz być takim Aniołeczkiem, dobrym dzieciątkiem Bożym to zadzwoń do Radia Maryja tam wspólnie przez telefon będziesz odmawiać modlitwy na żywo i cała Polska będzie przed odbiornikami radiowymi modlić się razem z Tobą :0
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2012-04-07 o 12:40
Stary 2012-04-07, 12:46   #3412
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mama kroi brzoskiwnie do ciasta i będzie robiła krem
Idę na żula podbierać kosteczki brzoskwiń i wylizać miskę po kremie
o, ja tez lubie wylizywać miskę i pałki od miksera
Cytat:
Ej, jego pracownicy nie wiedzą, że on ma święta?
hehe dokładnie takim tekstem go skwitowali, ee, nie wiesz, ze my mamy swięta? xD
Cytat:
Ale niestety, reszta rodziny nie podziela moich pasji, nie będziemy rodziną artystów, nie będzie bohemy i burdelu w domu Nie kochają mnie chyba jednak
buhahh! Maja Ostaszewska chyba tak miala wypowiadala sie u wojewodzkiego.
jakbym tak miala, to bylabym teraz galganem z asp i byloby magicznie
Cytat:

nie tylko mam serdecznego palucha dłuższego, ale środkowy fakalec u stopy też jest minimalnie dłuższy od dużego! Jak jest palec dłuższy to podobno oznacza, że w przyszłości będę rządzić mężczyzną- a ja z racji dwóch dłuższych paluchów będę rządzić i mężem, i kochankiem!
W sumie to jakaś patologia z tymi paluchami, serio

takiej analizy upalcowienia (^^) sie nie spodziewalam napewno powiem mu to, jak znowu zacznie gałganić cos o swoich palcach nie zdziw sie jak poprosze o fote
Cytat:
powiedziałaś że magnez chelatowany?
(moja mamusia czasem mówi, że jak mnie słucha to chce mi powiedzieć że mam sie leczyć- a tu zonk, już to robię i nic nie pomaga! )
powiedzialam, ze chyba do platkow owsianych firmy halina dodaja jakis podejrzanych substancji psychotropowych, wiec to nie moja wina ze jestem jaka jestem bo z platkow nie zrezygnuje

o fak, ale słodziak z Twojej mamy , zarty sie jej trzymaja

zastanawiacie sie czasami jakimi ludźmi bylyby wasze zwierzeta?
ja wlasnie mysle jakimi ludzmi bylyby moje kotki
i jakim ojcem jest fredzio
Cytat:
też mnie to zawsze zastanawia bo dziewczyny, które całkowicie akceptują swoją seksualność i nie przejmują się pozorami zazwyczaj są niezbyt fajnie komentowane i jest to problem.

No ale w PL bardziej akceptowany jest fakt, że mąż bije żonę, dzieci, że są w rodzinie patologie i cierpienie, niż swobodny seks. Chora dulszczyzna z nas wychodzi i tyle.

Wolę sypiać z kim popadnie i być szczęśliwa Aczkolwiek tego nie robię, chłopak mi nie pozwala

1. no juz nie mówię o uprawianiu seksu, ale nawet mowienie o tym wywoluje powszechny bulwers. dla mnie seks kompletnie nie jest tematem tabu, wiec nie widze problemu w rozmawianiu o nim z rowiesnikami
raz rozmawialam o czyms tam ze znajomymi, ale jak to na imprezach, do stolika dosiedli sie jacys znajomi znajomych, zero aktywnosci podczas rozmowy, ciche picie drinka - zupelnie ich nie zauwazylam ale za to jak odeszli od stolika to obrobili mnie od stop do glow, i dla nich juz na zawsze pozostane pusta laska ktora gada o robieniu loda. brawo za umiejetne wyrywanie wypowiedzi z kontekstu, udzial w dyskusji i w gole, za swoja zaje. bistosc i takich sytuacji jest mnostwo, seks w polskim spoleczenstwie to ciche pukanko raz na tydzien + na jakas okazje. myslalam ze to sie troche zmienilo i unowoczesnilo, z biegiem lat, ale chyba niee :P
2. tak :| i chore podejscie, ze rodzina jest najwazniejsza, musi byc pelna i ladnie wygladac w kosciele i markecie na zakupach
3. hehe. nie wiem jakbym umiala funkcjonowac nie majac stalego partnera jednoczesnie nie uprawiajac seksu, zeby nie narazac sie na szykany ze strony naszego dobrego, chrzescijanskiego spoleczenstwa chyba zostalabym zrzedliwa wymagajaca nauczycielka przed 30stka , ktora organizuje szkolne eventy ktore wszyscy olewaja a ona sie wscieka ze wszyscy maja w d.pie jej poswiecenie dla polskiej oswiaty ;p
Cytat:
chyba wiem ktore, w kazdym tesco jest teraz na przecenie haribo krysmys edyszyn z reniferkami na puszcze

Stary 2012-04-07, 12:59   #3413
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
2. Tak, jest dziewicą No i była w swoim 19-letnim życiu na jednej "randce" z młodszym chłopakiem i tyle w temacie. Teraz jak się spotykam z T. Ona od razu ma cięte riposty.
Miała kiedyś wymyślonego chłopaka
hehe no tak, czyli pewnie jeszcze jest feministka przekonana, ze jak dziewczyna ma faceta, to od razu daje mu dupy zeby jej nie zostawil, a seks w sensie milosci to jakas legenda :P
heheh wymyslony chlopak to chyba jkis staly element , moja niby przyjaciolka tez miala zmyslonego chlopaka
Cytat:

Hehehe smieszna jest Twoja mama
Cytat:
Bania, jedyny kolczyk jaki noszę to ten w pępku

A ja myślałam, że Anioł Pański leci tylko w niedzielę o 12
A no i jak chcesz być takim Aniołeczkiem, dobrym dzieciątkiem Bożym to zadzwoń do Radia Maryja tam wspólnie przez telefon będziesz odmawiać modlitwy na żywo i cała Polska będzie przed odbiornikami radiowymi modlić się razem z Tobą :0
ja nie wiedzialam ze masz kolczyk w pepku
masz diament?
2. a myslisz, ze jakbym zadzonila tam i powiedziala, ze z okazji swiat wielkanocnych jest zorganizowana smsowa akcja glosowania na wielkanocne postaci i podoalabym numer, to mohery by glosowaly?

e, "moher" to dosc problematyczne slowo

Stary 2012-04-07, 13:33   #3414
psyhe666
Zakorzenienie

Bania, mam różowy diament
Ale z takim brzuchem nie chwalę się, że mam kolczyk, bo czasem zalewa go sadło i go po prostu nie widać

Moher to bardzo złe słowo Jakbyś użyła go przy moim tacie to prawdopodobnie zostałabyś wydziedziczona
so trójka maybe.

Stary 2012-04-07, 14:07   #3415
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Ale z takim brzuchem nie chwalę się, że mam kolczyk, bo czasem zalewa go sadło i go po prostu nie widać
Twój dystans do samej siebie jest niemożliwy

Nie, wcale nie zgubiłam portfela i dokumentów w redakcji. Nie w ogóle naczelny by się nie skapnął po świętach Boże.. ja jestem taka tępa czy tylko udaję?! I teraz przed super mszą o 20 muszę jechać do T., bo wpadł po sprzęt do siedziby i mi go wziął Jestem beznadziejnym przypadkiem!

moja mama naładowała tacie do pracy tyle mięsa, haha! Bo przecież nie będzie się żywił śledziami skoro za bardzo ich nie lubi

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-04-07 o 14:16
Stary 2012-04-07, 20:07   #3416
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

Moher to bardzo złe słowo Jakbyś użyła go przy moim tacie to prawdopodobnie zostałabyś wydziedziczona
1. buhaha!
primo. Przypominam Ci dziewucho, że nienawidzę Cię za Twoje wymiary (62 w talii i 48,5[qwa SIC] w udzie) więc o jakim sadle Ty mowisz? gdzie to sadło? chyba w mózgu!
ALE
secundo. sprawdziłam to wsadziłam w sobie w pępek diament który mi wyleciał z kolczyka i okazało się, że to mozliwe, że sadło zalewa kolczyk!
kazda z Was może sobie przeprowadzić takie doświadczenie

Żartujesz, Twój tata jest az tak moherowy? a zawsze taki był? a był ministrantem?
mój był, ale nie jest moherowy. za to jego matka ma moher w sercu, mimo że nie ma go na głowie
Jest moją babcią i ją kocham, ale potajemnie ciągle ogląda tv trwam, modli się co godzinę, a jej sąsiadki z bloku węszą jej śmierć gdy nie widzą jej w kościele O_O

Stary 2012-04-07, 20:31   #3417
winyl
Zakorzenienie

Cytat:

ch,.j z tym,niezly cyrk
O kuwa, spodziewałam się jakiejś perwersyjnej historii o jajkach Twojego TŻta .

MP słońce Ty nasze! Wszystkieeeeego najlepszego! Nie pozostaje nic innego jak dołączyć się do za☠☠☠istych życzeń od , bo lepszych i tak nikt nie wymyśli . Spełnienia marzeń! : cmok:

Cytat:
Laura, pokaż

Psyhe, będziesz koksem!
aLe sWeEeEtA$nIe, żE bĘdZiEsZ ćFfIcZyć, lOfFfCiAmY CiĘ cIuM cIuM

Cytat:

nie można jeść, ale można podjadać
Mam ochotę to skomentować tak w stylu 100% blond: O LOL!
Cytat:
a właśnie miałam pytać was, co myslicie o sunbites?

przemawia do mnie ich slogan reklamowy : sunbites, chrup słoneczko
moje ulubione to te bardziej słone niz słodkie, za to moja siostra bankrutuje na owocach lesnych i tych o smaku pomaranczowym, których niestety nie miałam okazji jesc, bo jak mam wydac 3,50 na sunbites to kupuje serek wiejski i banana
Ej nie słyszałam o czymś takim . Jestem gorsza .

Cytat:
Fajne!
wiedziałam, że jesteś moją bratnią duszą
Cytat:

Żelki! Nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam, a lubię!

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

W ogóle mam za dużo energii i bardzo żaluję, że nie mam bieżni, bo mam niesamowitą ochotę biegać i biegać i biegać! Kupi mi ktoś bieżnię i pokój, w której się zmieści?

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-07, 20:46   #3418
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
O kuwa, spodziewałam się jakiejś perwersyjnej historii o jajkach Twojego TŻta .

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

W ogóle mam za dużo energii i bardzo żaluję, że nie mam bieżni, bo mam niesamowitą ochotę biegać i biegać i biegać! Kupi mi ktoś bieżnię i pokój, w której się zmieści?
Winyyyyyyyyl kurczaczku Ty nasz! cium ! cium!

1. perwersja mojej wypowiedzi polega na tym, że umawianie się na wspólną święconkę dwóch facetów w wieku 25/28 lat zalatuje gejowatością. tydzien wczesniej dostal telefon od dwoch ciapowatych kumpli czy nie poszedlby z nimi na basen, co tez wieje gejem
xD
niech odczepia sie od mojego tza

Winyl, nie ma problemu, kupię Ci
a może w ramach oszczędności i jednoczesnego wyładowania energii w nieświąteczny dzień przejdz sie do CH i biegnij pod prad na ruchomych schodach byłaby frajda

a ja ogladam alicje w krainie czarow i jem tosty.

Stary 2012-04-07, 21:53   #3419
alexis77
Zadomowienie

Przyszłam tylko pożyczyć wszystkim Zdrowych Wesołych , pogodnych i spokojnych świąt.
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-08, 06:56   #3420
MalaPikanteria
Zadomowienie

DZIĘKUJE! JESTESCIE KOCHANE!
BŚ TZ zobaczył post z tym kolesiem i sie obraził, że nie było tam jego zdjecia

Cytat:

tez nigdy nie wiedziałam jak to zrobić a głupio mi było pytać
Cytat:

1. o matko! co za podejscie
2. ale słodkie kolczyki

Co do świąt: jak żył mój tata to czuło się te święta a bynajmniej powagę sytuacji. W wielki piątek był mega ścisły post (3 posiłki, takie żeby nie pasć). W wielk sobotę do 12 tez post, potem leciałam do kościoła ze święconką i wieczorem ewentaulnie mogliśmy do konapki dostać jakąś wędlinę.... A teraz.... W piątek zaliczyliśmy z TZ KFC
Wczoraj byłam z Małą w kościele, nie mogła koszyka utrzymać dziś na 9.30 mamy zejsc do mamy na sniadanie, potem do koscioła, obiad i do TZ chrzesniaka jedziemy.... Tak, więc:
WESOŁYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT!
(a u mnie śnieg i to jakieś 10cm )

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości