|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki wybieramy tytuł VII cz. naszego wątku? | |||
Wiosna za oknem, pąki strzelają, kolejne Mamuśki na porodówki gnają. V-VI 2012 cz.VII |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 4,35% |
Wiosna za oknem,wyprawki czekają, kolejne Mamuśki na porodówki gnają.V-VI 2012 cz.VII |
5 | 7,25% |
Która następna?Której się spieszy? Wciąż mamy w wątku za mało dzieci.V-VI 2012 cz.VII |
7 | 10,14% |
Ptaszki ćwierkają, wiosna wszędzie, który brzdąc następny będzie? V-VI 2012 cz. VII |
11 | 15,94% |
W nosie z terminami, pierwsze na wątku Mamy już mamy. Mamy V-VI 2012 cz. VII |
3 | 4,35% |
To my, Mamy majowo-czerwcowe! Na dzieci czekają wyprawki gotowe.Mamy V-VI 2012 cz.VII |
5 | 7,25% |
Worek z dziećmi rozwiązany, pierwsze Mamy w wątku... mamy! Mamy V-VI 2012 cz. VII |
23 | 33,33% |
Worek z dziećmi rozwiązany, już są w wątku pierwsze Mamy! Mamy V-VI 2012 cz. VII |
9 | 13,04% |
Pierwsze dzieci tulą nasze mamy, na kolejne już czekamy. Mamy V-VI 2012 cz. VII |
1 | 1,45% |
Pierwsze dzieci witają nasze mamy, na kolejne już czekamy. Mamy V-VI 2012 cz. VII |
2 | 2,90% |
Głosujący: 69. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1981 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz.
Cytat:
![]() ![]() ![]() A o co chodzi z wędką? O tym to pierwszy raz słyszę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja tego nie odczuwam jak bóli miesiączkowych, ale chyba niektóre kobiety tak mają... Ciężko to porównać... A miałaś przy tym taki bardzo twardy brzuch, jak nie zdarzało się do tej pory, czy raczej tylko ból odczuwałaś? Wiesz, my już niedaleko do terminu mamy ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1982 |
Rozeznanie
|
Dot.: Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz.
Witam dziewczynki wieczorową porą!
My dziś cały dzień w odwiedzinach. Jutro goście odwiedzą nas. Śliweńka trzymam kciuki! Spokojnej nocki życzę! Mam nadzieję, że kapukat jak wyjdzie to zajrzy do nas chociaż na chwilkę. Może pokaże nam Adasia. ![]()
#1983 |
Zakorzenienie
|
To ja takiego twardnienia nie mam. W zasadzie nigdy twardnienia nie miałam, do tego brzuch mam trochę spożywczy więc przyjemnie mięciutki
![]() ![]()
![]() |
#1984 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor
![]() mam wiadomosc od Dasti ![]() Albo to początek porodu albo skurcze przepowiadające które mogą trwać tydzień lub dwa. W szpitalu bedzie 3 dni na obserwacji jak zaczną się mocniejsze skurcze to trafi na porodówkę a jak nie to po 3 dniach do domku. Zadnych leków nie mabo lekarz mówi że to już bezpieczny tydzien więc opóźniać porodu nie będą. Wiadomość jest z g. 15, ale nie miałam jak się do kompa dostać wcześniej bo u rodzinki jestem ![]() ale mnie ten komp wnerwia stary gruchot literki mi zjada ![]() lecem spać jutro zajrzę, jak będę mieć jakieś nowe info oczywiście dam znać ![]()
"Tego dnia Aniołek Upadł duch Wygięła się do wewnątrz Bezpowrotnie elipsa ma" ![]() Wiktor ![]() Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka Edytowane przez Alfahelisa Czas edycji: 2012-04-08 o 22:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1985 |
Wtajemniczenie
|
Dasti trzymam kciuki, moze bedziesz kolejna rozpakowana
![]()
Nasz skarb: http://www.suwaczki.com/tickers/klz9mg7ydcco6bvx.png Nasz ślub: http://s3.suwaczek.com/20100922640113.png Jesteśmy razem od: http://s1.suwaczek.com/200706022338.png "Jest bowiem kilka odmian ciszy; najlepsza jest ta, która zapada z wyboru człowieka, a nie przeciw niemu" |
![]() ![]() |
![]() |
#1986 |
Zadomowienie
|
wesołych świat po pierwsze, mokrego dyngusa w dniu dzisiejszym dla wszystkich cięzarówek które tego chca a dla reszty społeczeństwa mega mokrego
![]() dla Dawidka [*] i mnóstwa sił dla Perse gratulacje dla naszej KAPUKAT za szybki poród my jesteśmy 300 km od domku u moich rodziców, ostatni raz przed porodem, bo w maju juz sie nie ruszam z okolic wrocka, choc tata by chciał żebym przyjechałam i najlepiej rodziła w inie i potem mieszkała u nich a nie u teściowej chyba się o mnie boi jako że jestem pierworodna a wie że mama nie miała lekkich porodów u rodzicow jest 24 *C i troszkę puchne( bo u nas jest 18-20 max 22 ale wtedy biegamy prawie nago ![]() ![]() ![]() i w koncu udało mi sie was nadgonic po ostatnim burzliwym tygodniu acha spac nie mogę u rodziców chodze o 2 a o 8 -9 już wyspana jestem może dla tego że tu jest mega jasno i inaczej organizm się budzi tak naturalnie, a u nas w domu jest ciemno i mogę spac o wiele dłuzej a poza tym tu jest kablówka i nadrabiam sobie discavery ![]() śliwienka i dasti trzymaj się |
![]() ![]() |
![]() |
#1987 | |||
Zadomowienie
|
Ja już chyba nigdy się nie wyśpię... strasznie ciężko mi się oddycha i za nic nie mogę znaleźć wygodnej pozycji w łóżku.... no i ta cholerna zgaga...po co było tyle słodyczy dzisiaj jeść
![]() dzidziol wariuje po tym wszystkim w brzuszku, włazi mi gdzieś pod żebra i już całkiem nie mogę oddychać... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
hmm... ja na samym początku powyłączałam różne rzeczy takie jak transfer danych i parę innych co by mi się tel sam nie łączył z internetem i czegoś tam nie pobierał... Tzn. że one też zaniżają ciśnienie? bo ja mam od teściów taki elektroniczny i na nim zawsze mam bardzo dobre ciśnienie, czasem nawet niższe niż zawsze miałam. W przychodni gdy mi pielęgniarka mierzy mam zawsze wyższe ale ona twierdzi, że u ciężarnej to co chwilę może być inne więc nie wiem... puls za to na elektronicznym mam najczęściej powyżej 90...kurcze czy to znaczy, że w rzeczywistości mam jeszcze szybszy... ![]() Cytat:
![]() nieee no jak się zaczęły sypać to wszystkie na raz ![]() Ciekawe co tam u śliweńki czy coś dalej ruszyło... ![]() i ciekawe czy jutro kapukat będzie już w domku z Adasiem, może znajdzie chwilkę i do nas wpadnie.... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1988 |
Wtajemniczenie
|
Wiadomości od Śliweńki
![]() Karolinka już na świecie ![]() ![]() ![]() Dostałam o 3 od niej sms, że Karolinka urodziła się dziś przez cc, 2960 g, 58 cm, 10 pkt ![]()
#1989 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Z tego wszystkiego się nie przywitałam Dzień Dobry. Dzisiaj pewnie pojedziemy do dziadka na wieś na grilla,może nie jest za bardzo ciepło ale świeci słonko i jest cieplej. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1990 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- tak wogole to dzien dobry! ![]() wczoraj byl bardzo zabiegany dzien - od rana u tesciow a potem do nocy znajomych. Fajnie bylo. Strasznie pucne, nogi urosly mi o jeden rozmiar, palce mam jak parowki i nie moge ich do konca zgiac, a kostek mi nie widac ![]() do tego dochodza jeszcze skurcze przepowiadajace, a kolezanki mnie wczoraj nastraszyly, ze jak juz je mam to mi jeszcze tydzien lub dwa zostaly i sie rozpakuje ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1991 |
Zadomowienie
|
Bry
śliweńka, gratulacje!!!! Jednak już mała na świecie ![]() Dasti, trzymaj się tam! Ja wczoraj od 13ej za stołem, potem to już na kanapie, ale i tak wieczorem byłam wykończona. Bardzo mi się spać chce, piasek mam w oczach, ale od 6:30 nie mogę już spać. |
![]() ![]() |
![]() |
#1992 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przyznam sie szczerze, ze wole z tasmami bo wygladaja na wykonczone te firanki. ale wiem, ze cizeko sie roznomiernie marszczy i jest to pracochlonne. jak masz gęsto zmarszczona to moze sproboj ja odmarszczyc i zrobic tak - moze to cos pomoze: |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1993 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale na szczescie masz juz wszystko za soba!!!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
![]() na pocieszenie moge dodac, ze koty mojej kolezanki tez przeszly nowotwory, podejrzenie hiv kociego itp - bedzie dobrze!!! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1994 |
Zakorzenienie
|
AAAA Śliwieńka gratulacje!!!!!!
ale fajnie ![]() Dasti trzymaj się ![]() diablica gdzie jest tyle stopni??? |
![]() ![]() |
![]() |
#1995 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() z tego co wyczytalam i tak jak sliwenka napisala - ze ma troche inny odcien - rozowawy ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
![]() oby wszystko bylo gites!!! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1996 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Śliwnka super gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! 11 Dasti trzymam kciuki.
![]() |
#1997 |
Wtajemniczenie
|
moj maz polazl do kosciola
![]() teraz sobie zdalam sprawe, ze jeszcze nie moge rodzic bo nie mam wydrukowanej RMUA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1998 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to była podana temp. w domku bo na dworze jest 3 *C ale ze w domku spędzam 95% czasu na święta myślałam ze jest to oczywiste że mówię o temp. pokojowej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1999 |
Wtajemniczenie
|
ja tez myslalam - "gdzie bylo tak cieplo"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2000 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2001 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() idę robić śniadanie a potem do kościoła Zdążył już ktoś Was polać wodą ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2002 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Begie ja jeszcze nie opuściłam dzisiaj domu, więc póki co nie ![]() ![]() Stresujecie mnie tymi porodami ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2003 |
Zakorzenienie
|
Dasti powodzenia!
Sliwenka Gratulacjeeeeeeeeeeee !!!! ![]() ide jesc sniadanie, bo umieram z glodu. Pozniej wpadne poplotkowac
![]() |
#2004 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2005 |
Raczkowanie
|
jej ale fajne wieści w te święta, już dwa dzidziusie
![]() wielkie brawa i gratki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2006 |
Wtajemniczenie
|
jutro zaczynam 36tc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2007 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie dzisiaj słoneczko, ale nie wiem czy ciepło czy zimno jeszcze nie. nawet mąż ![]() ja jutro kończę 34tc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2009 | |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ale superancko!!! Już drugi Króliczek na forum ![]() śliweńka GRATULUJĘ!!! Dasti, myślałam o Tobie, trzymam kciukasy ![]() ania, trzymaj się Kobieto! Głowa do góry, już niedługo będziesz tuliła do piersi swoje szkraba. kapukat, czekamy na Ciebie i na Adama ![]() ![]() Kurcze, Mamy majowo- czerwcowe, a rozpakowują się na początku kwietnia. Wkradł się jakiś bałagan do wątku ![]() ![]() Cytat:
![]() Wczoraj cały dzień byliśmy poza domem. Dałam radę z podróżą do Taty ![]() ![]() Muszę Wam się za to pożalić, że w domu nerwowa atmosfera ![]() ![]() ![]() Za to Hania wczoraj i dzisiaj wariuje po brzuszku i jestem spokojniejsza ![]() Edytowane przez Gaabbi Czas edycji: 2012-04-09 o 09:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2010 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Mąż, w dodatku zimną! wrrr ![]() A ja dzisiaj ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.