|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#11371 | |||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Witam Wszystkich w LanoPoniedzialkowy poranek
Na wadze 1,5 kg wiecej... Tylko SKAD?! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wiec nie musze nikomu niczego w dekolcie pokazywac. Chce naturalnego biusciku tylko dla siebie i mojego faceta ![]() Cytat:
|
|
#11372 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Kladus ja Ciebie tez całuje i pozdrawiam anika mialam 410 g. MyaDiva mialam miec konsultacje w tym tyg ale chyba pojadę w nastepnym bo w tym nie dam rady, Zreszta co za roznica w tym czy tamtym. Ja mysle ze jakby coś calkiem było nie tak każdy doktor by mi odpisał. No nie sadze zeby ktos napisał ok ok a naprawdę było całkiem spieprzone. Zresztą to lekarz i naprawdę nie sadze zeby lekarz tak dobry jak dr Kasprzyk pozwalał sobie na takie opinie, które mało z prawdą mają wspólnego. ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
![]() Ktory to miesiac? Juz przy 4tej dzidzi chyba wiesz co i jak-tu masz dobrze bo nie obawiasz się czy dasz potem radę z dzidziusiem ![]() Buziaki |
|
|
|
|
#11373 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Agatko
ogólnie czuję się dobrze, choć po poniedziałkowej amniopunkcji kilka dni miałam delikatne skurcze i niekoniecznie fajnie się czułam ![]() No i to już 19-ty tydzień ciąży
|
#11374 |
|
Zadomowienie
|
sherry.b 18.04 - 10![]() Andzikus 23.04 - 15![]() issabel1 24.04 - 16![]() ania1919 27.04 - 19![]() beatabo 02.05 - 24![]() MILENKA2012 09.05 - 31![]() kicia_nh 11.07 - 94![]() Olivkaa200 12.07 - 95![]() klaudeczka2010 03.09 - 148
|
#11375 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ise, Ty w poniedzialek, zamiast do pracy to pojdz do lekarza pierwszego kontaktu, powiedz, ze bardzo zle sie czujesz, wszystko Cie boli i chcesz na zwolnienie. Chyba nie masz innego wyjscia. Jeszcze tydzien przyda Ci sie napewno
|
|
#11376 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Horo, no dobrze, wyjątkowo daruję Ci całowanie Fasolki, ale pogłaskać proszę O rany, jak ja UWIELBIAM takie maleństwa Agatko, dziękuję za info. Nie były wielkie te Twoje anatomki, a tego najbardziej się boję. Przy moich 380 ml pewnie wyjdą podobne ![]() Aj, jeszcze jedno - dziewczynki, jeśli pamiętacie, napiszcie proszę, która jeszcze, prócz Ise ma taki model, jaki wybrała mi dr? 380cc cpg333 ![]() No tak się boję, że wyjdą duże, że szok Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-04-09 o 10:31 |
|
|
|
|
#11377 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-04-09 o 10:46 |
|
|
|
|
#11378 |
|
Zakorzenienie
|
Anika,
głaszczę regularnie Klaudeczko, a ja dopiero doczytałam, ze masz termin operacji na 3.09.2012 ![]() ... ja mam taki termin porodu )
|
#11379 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Waa kochane
Dziękuje dziewczynki za Wasze wsparcie Ciezko mi jest po paru latach powiedziec ze to koniec i isc w swoja strone spedzilismy razem fajne Świeta i pomimo tego ze nam sie nie uklada to w pamieci zawsze beda te dobre chwile a nie te zle![]() Codziennie mysle o moich cycuszkach i to daje mi duzoo siły Dziewczyny troche sie wystraszyłam tej niemocy po operacji Kurcze jak ja bede chciala do lazienki to jakos mi sie nie widzi zeby mama mi majciochy zdejmowala![]() Mam tez pytanie do dziewczyn z Warszawy potrzebny mi nocleg dla rodzicow wiec jak znacie jakies fajne miejsa to piszcie bo zaczne sie juz powoli sie rozgladac
|
#11380 |
|
Zakorzenienie
|
Olivko,
nie zawsze jest ta "niemoc"
|
#11381 |
|
Zadomowienie
|
A teraz powiedzcie mi tak. Dopiero w lipcu skończę 20 lat, to kiedy powinnam już się umawiać na operację, kiedy powinnam iść na pierwszą konsultację, żeby operację zrobić na 21 ur. lub coś w okolicach tego?
|
#11382 |
|
Zadomowienie
|
hejos,w lany poniedziałek
MAYU,JOASI...słonka..i pewnie do końca będę w niepewności wielkiej,co będzie dla mnie najlepsze..z resztą jak większość z nas ![]() tylko szkoda że nie mam tego juz za sobą-bo przestałabym gdybać,ale taki widocznie mój los!!! teraz jedno jest pewne...kasa już jest więc dłużej nie będę czekać...a jednynie myśleć czy nie za mało,nie za dużo ![]() i dziewczynki ja na prawdę nie wiem czy 20ml w tą czy w tą zrobi u mnie dużą różnicę...dowiem się jak już bedzie po wszystkim pewnie ,a wtedy to już będzie pozamiatane jedyną rzeczą jakiej jestem pewna to że mają być anatomki i nie za dużeHORO słoneczko...mój synuś skończy 9lat 02 września..także też blisko ![]() chyba tak?ANDZIKUS dzięki miłego dzionka!!!
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-04-09 o 10:42 |
|
|
|
#11383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy nie mialam nic złamanego ani nie rodziłam wiec nie wiem co to bol chyba mam nadzieje ze u mnie bedzie podobie jak u Ciebie![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
|
|
#11384 |
|
Wtajemniczenie
|
Olivko a ja miałam "niemoc" wielką ale przy sobie robiłam sama, tylko wszystko 10 razy wolniej i w bólach, mąż mi tylko głowe mył
dasz rade![]() horo buziaki dla Was tradycyjne pięty miesiac to już poważny wiek, już nawet nie możemy dzieciątka od fasoli wyzywać![]() Agatko ja wolałam Twoje poprzednie piersi ale to kwestia gustu i upodobań. na zdjęciach to są świeżaczki a napewno by sie pięknie ukształtowały tak jak u innych dziewczynek ale nikt tu nie pisze, że masz "całkiem spieprzone" cycki, co się tak zdenerwowałaś? mają swoje błędy ale które ich nie mają, każda ma swoim coś do zarzucenia
|
|
#11385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak brzuszek rosnie? Wstaw jakies zdjecia, na pewno w ciazy wygladasz kwitnąco ![]() Cytat:
Bo mialam swiadomosc wymiany szczegolnie ze teraz w bluzkach gora jest bardziej wypełniona niz byla wczesniej. Chcialabym zeby juz sie to przewieszenie zrobilo czy cos, zeby po prostu sie zmieniały szybciej, a nie w zolwim tempie. I tyle. |
||
|
|
|
#11386 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żebyś tylko nie żałowała później, ze będą za małe... a ja cesarka... jak zwykle Cytat:
Cytat:
a ja do swoich cycuchów nie mam nic ... wcześniej zawsze się czegoś czepiłam, ale na chwilę obecną dla mnie są idealne ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
... a skurcze w 18-19 tygodniu nie są normalne Agatko, a cycusie jeszcze się zmienią u mnie przewieszenie też nie zrobiło się zbyt szybko... i podobno to dobrze
|
|
#11387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mowisz ze dobrze ze przewieszenie nie zrobilo sie szybko? Ile to u Ciebie trwało? |
|
|
|
|
#11388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#11389 |
|
Wtajemniczenie
|
Agatko Ty się tak tym przewieszeniem nie martw, masz ciężkie implanty i piersi pod ich naporem muszą osiąść
jeszcze będziesz marudziała, że Ci nie sterczą tak jak na początku![]() horo no to zazdroszczę bo ja swoje kocham ale ciągle się czegoś dopatruje i pozostaje tylko życzyć żeby po dzieciątku nic się nie zmieniło
|
|
#11390 |
|
Raczkowanie
|
Witam was moje drogie w ten piękny słoneczy dzionek
KLAUDUS gratuluje terminu w końcu twój wymarzony dzień MYA JOOASI kochane kurcze ja już nie wiem jaki ten stanior ma byc ![]() Dziewczeta ja po operacji mialam problem ze wstawaniem. Najpierw jak wstalam rozchodziłam mięśnie poruszałam rekami do przodu do tylu i szlam sie zalatwic dopiero jakos dalam rade. Malo tego po pieciu dniach farbowalam sama sobie wlosy,bolaly mnie cycki nie powiem ale dalam rade mój TŻ raz mnie podniósl z łóżka rano jak wróciłam po operacji. Potem sama próbowałam aż nauczyłam się wstawania czasami to trwalo nawet i 15 minut a siusiu mi oczami wypływało |
|
|
|
#11391 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam właśnie od nich ten stanik i w ogóle mi się nei podoba... do tego zaczał się marszczyć i mi zostawia w piersi odciśniecia różne ehhh będę czekała niecierpliwie na staniczek od Mune i mam nadzieje że będzie okay i sobie zakupie taki sam
|
|
|
|
#11392 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
OLIWKO wiem jak to jest tyle lat nie w kij dmuchał ciężko się rozstać z fcetem z którym się przezyło lepsze i te gorsze chwile
|
|
|
|
|
#11393 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#11394 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do tej kołyski to własnie też tak mam że leżę rano i chce siusiu i tylko to mnie zmusza do rozruszania się i pójścia do tolaety bo wiem że będzie bolało przez chwilkę :P |
|
|
|
|
#11395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyniki będę miała za ok. tydzień-półtora ... mam nadzieję, ze jak najszybciej i na pewno dam znać co i jak A cycusie trochę urosły... staniczki są "przyciasne" ![]()
|
|
#11396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ciekawe jak piersi po ciazy beda wygladaly. Myslisz ze bardzo sie zmienia? |
|
|
|
|
#11397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#11398 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#11399 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() wróciłam.... Już dawno nie odwiedzałam Was.... Temat cycuchów jakoś odszedł na bok ale teraz powoli powraca.... Jak to kobiety, zawsze niezdecydowane plan posiadania dzidzi tez tak jakos odchodzi... W sumie moglabym byc juz po op ale zainwestowalam trochę grosza i otworzyłam własne studyjko kosmetyczne no i teraz musze pozbierac kaske na cycunie Jak dobrze pojdzie to po wakacjach sie zdecyduje na op.... A dzidzie mozna urodzic z implancikami juz zamontowanymi przeciez. ![]() Zabulek Twoje bimbalki sa cudowne, marzą mi się takie tak pieknie dojrzewają... Agatu.... I u Ciebie się wszystko pięknie ułoży...moja kumpela jest 1,5 roku od op i teraz dopiero czuje, ze wszystko jest ok.....także troszkę jeszcze czasu te Twoje mają ![]() Klaudeczko już myślałam, że jesteś po op ale widzę, że na wrzesień się przesunęło...szalona Ty nie wkładaj sobie takich mikrusków bo pożałujesz... 430cc nie jest jakos wielgachne a w ciuszkach poprostu sie dopasowuja do sylwetki takze zebys pozniej nie plakala..... Ja już tyle nad cyckami myśle, że wiem ze te moje 485 beda idealne i napewno nie bede narzekala ze sa male.....z reszta dziewczyny tutaj w wiekszosci czuja niedosty i nie wydaje mi sie by to nie bylo szczere a wiem ze tak jest naprawde dlatego pomysl jeszcze nad tym i wsadz sobie te 400 ![]() Haro kochana wielkie gratulacje z okazji 5 mc brzusio juz pewnie zaczyna sie fajnie ksztaltowac? A jak biuscik? Daje radę? Buziaki dla was wszystkich, dla mayusi, joasi i wszystkich wszystkich cycatek
|
#11400 |
|
Zakorzenienie
|
Vanesko
dziekuje za pocieszenie ![]() Gratuluje swojego saloniku ![]() Teraz tylko uzbierac na piersi. A dziecko mozna mieć zimplantami, jasne ze tak |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.

Na wadze 1,5 kg wiecej... Tylko SKAD?! 

sherry.b 18.04 - 10

Ciezko mi jest po paru latach powiedziec ze to koniec i isc w swoja strone