Powiększanie piersi cz.7 - Strona 380 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-09, 09:29   #11371
Andzikus
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Witam Wszystkich w LanoPoniedzialkowy poranek Na wadze 1,5 kg wiecej... Tylko SKAD?!

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Kazał w przeciągu 2 tygodni pomału wracać do sprawności i przyjść.... Za 3 miesiące??
za 3 miesiace?! 3 miesiace masz chodzic w pancerniaku?!

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Ja tak zrobilam Wyslalam zdjecie i powiedzialam, ze takie chce No i mam
Ja tez tak zrobilam ale jeszcze nie mam. Mam nadzieje, ze za 2 tygodnie obudze sie z tym co chcialam

Cytat:
Napisane przez sherry.b Pokaż wiadomość
Teraz to ja w ogóle mam watpliwości kto jest kim i kto co czyta i czy ja w ogóle chce zrobić cycki.
Sherry.b alez sie wkrecilas. Naprawde wpadlas w panike. Jesli masz watpliwosci to idz jeszcze do kogos innego. Musisz byc pewna, ze dostaniesz to czego chcesz. Inaczej nie ma sensu.

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
najczęstszą bolączką po operacjach przy anatomkch jest właśnie pierś ginąca w staniku. I potem dziewczynki kombinują ze stanikami, żeby miski były jak najpłytsze żeby tej piersi choć troszkę było widać.
Ja mysle, ze to wszystko zalezy od preferencji. Ja np. juz stara baba jestem i nie w glowie mi czarowac innych wiec nie musze nikomu niczego w dekolcie pokazywac. Chce naturalnego biusciku tylko dla siebie i mojego faceta

Cytat:
Napisane przez _martus_ Pokaż wiadomość
a dziś mój biust kończy 2 tygodnie
ach kiedy kiedy skończy się ta faza pancerników. już bym sobie pośmigała w normalnym, albo i bez
Martus, a pokazesz swoje skarbule? Wyslalam Ci zaproszenie

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 09:32   #11372
Agatau88
Zakorzenienie

Hej

Kladus
ja Ciebie tez całuje i pozdrawiam

anika
mialam 410 g.

MyaDiva
mialam miec konsultacje w tym tyg ale chyba pojadę w nastepnym bo w tym nie dam rady, Zreszta co za roznica w tym czy tamtym.
Ja mysle ze jakby coś calkiem było nie tak każdy doktor by mi odpisał.
No nie sadze zeby ktos napisał ok ok a naprawdę było całkiem spieprzone.
Zresztą to lekarz i naprawdę nie sadze zeby lekarz tak dobry jak dr Kasprzyk pozwalał sobie na takie opinie, które mało z prawdą mają wspólnego.

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość

Dziewczynki,
Dzidzię ucałować straaaasznie ciężko ... to już nie gimnastyka, jak mi tutaj Anika regularnie zaleca ale sporty ekstremalne ... nie daję rady
A jak Ty się czujesz?
Ktory to miesiac?
Juz przy 4tej dzidzi chyba wiesz co i jak-tu masz dobrze bo nie obawiasz się czy dasz potem radę z dzidziusiem
Buziaki
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 09:38   #11373
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Hej Agatko
ogólnie czuję się dobrze, choć po poniedziałkowej amniopunkcji kilka dni miałam delikatne skurcze i niekoniecznie fajnie się czułam
No i to już 19-ty tydzień ciąży ... zaczął się 5-ty miesiąc

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 10:04   #11374
kicia_nh
Zadomowienie

sherry.b 18.04 - 10
Andzikus 23.04 - 15
issabel1 24.04 - 16
ania1919 27.04 - 19
beatabo 02.05 - 24
MILENKA2012 09.05 - 31
kicia_nh 11.07 - 94
Olivkaa200 12.07 - 95
klaudeczka2010 03.09 - 148

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 10:13   #11375
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
termin 03.09.2012...........mam nadzieję że zmiana lekarza i wkładek to zmiana na lepsze i już niezmienne!!!
No, to decyzja podjeta! Gratulacje!

Cytat:
jak ja do pracy pójdę po Świętach?? jak ja nie ruszam rękoma i mnie wciąz bolą te cycki... płakać mi się zachciało..
Ise, Ty w poniedzialek, zamiast do pracy to pojdz do lekarza pierwszego kontaktu, powiedz, ze bardzo zle sie czujesz, wszystko Cie boli i chcesz na zwolnienie. Chyba nie masz innego wyjscia. Jeszcze tydzien przyda Ci sie napewno

Stary 2012-04-09, 10:15   #11376
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Klaudeczko,
buziaczki
Nie zamartwiaj się facetem... to i tak nic nie zmieni.... Wszystkie mamy czasem dosyć swoich

Dziewczynki,
Dzidzię ucałować straaaasznie ciężko ... to już nie gimnastyka, jak mi tutaj Anika regularnie zaleca ale sporty ekstremalne ... nie daję rady
Oj, Klaudeczkę też chłop wnerwił? Nie doczytałam. To są niestety ograniczone stworzenia, czasem musimy przymknąć oko na to, co mówią
Horo, no dobrze, wyjątkowo daruję Ci całowanie Fasolki, ale pogłaskać proszę. A całowanie zostawimy sobie na potem, gdy Ślicznotka przyjdzie na świat
O rany, jak ja UWIELBIAM takie maleństwa

Agatko, dziękuję za info. Nie były wielkie te Twoje anatomki, a tego najbardziej się boję. Przy moich 380 ml pewnie wyjdą podobne

Aj, jeszcze jedno - dziewczynki, jeśli pamiętacie, napiszcie proszę, która jeszcze, prócz Ise ma taki model, jaki wybrała mi dr? 380cc cpg333
No tak się boję, że wyjdą duże, że szok

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-04-09 o 10:31
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 10:19   #11377
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
myślę o zamówieniu sobie innego stanika ten ma w miejscu suwaka takie ostre materiałowe wypustki i dziś zauważyłam że mi się jedna wpija w pierś i mam tam dziurkę i musiałam wacik podkładać :/ same problemy z tym pancernikiem...
Ise, to moze podjedz w poniedzialek do Mentora (ul. Belgijska) to Ci napewno cos dobiora (http://www.padtech.pl/index.php?menu=upiersi)

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-04-09 o 10:46
Stary 2012-04-09, 10:20   #11378
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Anika,
głaszczę regularnie ... i z niecierpliwością czekam na wynik badań...

Klaudeczko,
a ja dopiero doczytałam, ze masz termin operacji na 3.09.2012 ... ja mam taki termin porodu (choć biorąc pod uwagę moje "malutkie" noworodki, lekarze na pewno będą chcieli przetrzymać mnie z tydzień dłużej )

Stary 2012-04-09, 10:21   #11379
Olivkaa200
Zakorzenienie

Witam Waa kochane

Dziękuje dziewczynki za Wasze wsparcie narazie nie wiem jak bedzie mniedzy mna na TZtem Ciezko mi jest po paru latach powiedziec ze to koniec i isc w swoja strone spedzilismy razem fajne Świeta i pomimo tego ze nam sie nie uklada to w pamieci zawsze beda te dobre chwile a nie te zle

Codziennie mysle o moich cycuszkach i to daje mi duzoo siły

Dziewczyny troche sie wystraszyłam tej niemocy po operacji Kurcze jak ja bede chciala do lazienki to jakos mi sie nie widzi zeby mama mi majciochy zdejmowalabo bede tylko z rodzicami

Mam tez pytanie do dziewczyn z Warszawy potrzebny mi nocleg dla rodzicow wiec jak znacie jakies fajne miejsa to piszcie bo zaczne sie juz powoli sie rozgladac

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 10:26   #11380
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Olivko,
nie zawsze jest ta "niemoc" ... ja miałam to szczęście, ze sama dawałam radę ze wszystkim... nie tylko majtochy podciągałam sama , ale i kąpiel brałąm sama zaraz drugiego dnia po operacji....

Stary 2012-04-09, 10:32   #11381
ever_92
Zadomowienie

A teraz powiedzcie mi tak. Dopiero w lipcu skończę 20 lat, to kiedy powinnam już się umawiać na operację, kiedy powinnam iść na pierwszą konsultację, żeby operację zrobić na 21 ur. lub coś w okolicach tego?
Stary 2012-04-09, 10:38   #11382
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejos,w lany poniedziałek

MAYU,JOASI...słonka..i pewnie do końca będę w niepewności wielkiej,co będzie dla mnie najlepsze..z resztą jak większość z nas
tylko szkoda że nie mam tego juz za sobą-bo przestałabym gdybać,ale taki widocznie mój los!!!
teraz jedno jest pewne...kasa już jestwięc dłużej nie będę czekać...
a jednynie myśleć czy nie za mało,nie za dużo
i dziewczynki ja na prawdę nie wiem czy 20ml w tą czy w tą zrobi u mnie dużą różnicę...dowiem się jak już bedzie po wszystkim pewnie ,a wtedy to już będzie pozamiatanejedyną rzeczą jakiej jestem pewna to że mają być anatomki i nie za duże

HORO słoneczko...mój synuś skończy 9lat 02 września..także też bliskow niedzielę to wypada...już wiem że w sobotę mu zrobimy imprezkę a w poniedziałek mamusia wyjedzie na 2 dni...może jak będę szła pod nóż to ty też..bo będziesz miała cesarkęchyba tak?

ANDZIKUS dzięki

miłego dzionka!!!

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-04-09 o 10:42
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 10:42   #11383
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Olivko,
nie zawsze jest ta "niemoc" ... ja miałam to szczęście, ze sama dawałam radę ze wszystkim... nie tylko majtochy podciągałam sama , ale i kąpiel brałąm sama zaraz drugiego dnia po operacji....
Jestem bardzo ciekawa jak to u mnie bedzie z tym bolemnigdy nie mialam nic złamanego ani nie rodziłam wiec nie wiem co to bol chybamam nadzieje ze u mnie bedzie podobie jak u Ciebie

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Napisane przez ever_92 Pokaż wiadomość
A teraz powiedzcie mi tak. Dopiero w lipcu skończę 20 lat, to kiedy powinnam już się umawiać na operację, kiedy powinnam iść na pierwszą konsultację, żeby operację zrobić na 21 ur. lub coś w okolicach tego?
Ja na Twoim miejscu zadzwoniłabym lub napisala do doktora którego wybrałas i sie zapytała czy zrobi Ci operacje przed ukonczeniem 21 lat, nie wiem jaka masz wyjsciowke ale jezeli zerowa to watpie zeby cos sie zmienilo

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 10:47   #11384
jooasi
Wtajemniczenie

Olivko a ja miałam "niemoc" wielką ale przy sobie robiłam sama, tylko wszystko 10 razy wolniej i w bólach, mąż mi tylko głowe mył dasz rade

horo buziaki dla Was tradycyjne pięty miesiac to już poważny wiek, już nawet nie możemy dzieciątka od fasoli wyzywać

Agatko ja wolałam Twoje poprzednie piersi ale to kwestia gustu i upodobań. na zdjęciach to są świeżaczki a napewno by sie pięknie ukształtowały tak jak u innych dziewczynek ale nikt tu nie pisze, że masz "całkiem spieprzone" cycki, co się tak zdenerwowałaś? mają swoje błędy ale które ich nie mają, każda ma swoim coś do zarzucenia
Stary 2012-04-09, 11:02   #11385
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Agatko
ogólnie czuję się dobrze, choć po poniedziałkowej amniopunkcji kilka dni miałam delikatne skurcze i niekoniecznie fajnie się czułam
No i to już 19-ty tydzień ciąży ... zaczął się 5-ty miesiąc
To normalne takie skurcze. A najważniejsze ze czujesz sie ok
A jak brzuszek rosnie?
Wstaw jakies zdjecia, na pewno w ciazy wygladasz kwitnąco

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Agatko ja wolałam Twoje poprzednie piersi ale to kwestia gustu i upodobań. na zdjęciach to są świeżaczki a napewno by sie pięknie ukształtowały tak jak u innych dziewczynek ale nikt tu nie pisze, że masz "całkiem spieprzone" cycki, co się tak zdenerwowałaś? mają swoje błędy ale które ich nie mają, każda ma swoim coś do zarzucenia
Ja sie absolutnie nie denerwuje.
Bo mialam swiadomosc wymiany szczegolnie ze teraz w bluzkach gora jest bardziej wypełniona niz byla wczesniej.
Chcialabym zeby juz sie to przewieszenie zrobilo czy cos, zeby po prostu sie zmieniały szybciej, a nie w zolwim tempie.
I tyle.
Stary 2012-04-09, 11:13   #11386
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
i dziewczynki ja na prawdę nie wiem czy 20ml w tą czy w tą zrobi u mnie dużą różnicę...dowiem się jak już bedzie po wszystkim pewnie ,a wtedy to już będzie pozamiatanejedyną rzeczą jakiej jestem pewna to że mają być anatomki i nie za duże

HORO słoneczko...mój synuś skończy 9lat 02 września..także też bliskow niedzielę to wypada...już wiem że w sobotę mu zrobimy imprezkę a w poniedziałek mamusia wyjedzie na 2 dni...może jak będę szła pod nóż to ty też..bo będziesz miała cesarkęchyba tak?

ANDZIKUS dzięki

miłego dzionka!!!
Klaudeczko,
żebyś tylko nie żałowała później, ze będą za małe...

a ja cesarka... jak zwykle

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Jestem bardzo ciekawa jak to u mnie bedzie z tym bolemnigdy nie mialam nic złamanego ani nie rodziłam wiec nie wiem co to bol chybamam nadzieje ze u mnie bedzie podobie jak u Ciebie
będzie dobrze ... trzymam kciuki

Cytat:
horo buziaki dla Was tradycyjne pięty miesiac to już poważny wiek, już nawet nie możemy dzieciątka od fasoli wyzywać

... no, to już nie fasola

a ja do swoich cycuchów nie mam nic ... wcześniej zawsze się czegoś czepiłam, ale na chwilę obecną dla mnie są idealne

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
To normalne takie skurcze. A najważniejsze ze czujesz sie ok
A jak brzuszek rosnie?
Wstaw jakies zdjecia, na pewno w ciazy wygladasz kwitnąco

Ja sie absolutnie nie denerwuje.
Bo mialam swiadomosc wymiany szczegolnie ze teraz w bluzkach gora jest bardziej wypełniona niz byla wczesniej.
Chcialabym zeby juz sie to przewieszenie zrobilo czy cos, zeby po prostu sie zmieniały szybciej, a nie w zolwim tempie.
I tyle.
na fotki jeszcze czas ...
a skurcze w 18-19 tygodniu nie są normalne ... ale czasem pojawiają się po amniopunkcji... w końcu to ingerencja aż do środeczka.

Agatko,
a cycusie jeszcze się zmienią ... maja czas
u mnie przewieszenie też nie zrobiło się zbyt szybko... i podobno to dobrze

Stary 2012-04-09, 11:19   #11387
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
na fotki jeszcze czas ...
a skurcze w 18-19 tygodniu nie są normalne ... ale czasem pojawiają się po amniopunkcji... w końcu to ingerencja aż do środeczka.

Agatko,
a cycusie jeszcze się zmienią ... maja czas
u mnie przewieszenie też nie zrobiło się zbyt szybko... i podobno to dobrze
Dlatego tak jak mowisz jest wszystko ok-skurcze po amniopunkcji wlasnie moga sie zdarzyc.
A mowisz ze dobrze ze przewieszenie nie zrobilo sie szybko?
Ile to u Ciebie trwało?
Stary 2012-04-09, 11:21   #11388
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Dlatego tak jak mowisz jest wszystko ok-skurcze po amniopunkcji wlasnie moga sie zdarzyc.
A mowisz ze dobrze ze przewieszenie nie zrobilo sie szybko?
Ile to u Ciebie trwało?
nie pamiętam dokładnie, ale coś ok. roku po operacji ... może ciut dłużej...

Stary 2012-04-09, 11:42   #11389
jooasi
Wtajemniczenie

Agatko Ty się tak tym przewieszeniem nie martw, masz ciężkie implanty i piersi pod ich naporem muszą osiąść jeszcze będziesz marudziała, że Ci nie sterczą tak jak na początku

horo no to zazdroszczę bo ja swoje kocham ale ciągle się czegoś dopatruje i pozostaje tylko życzyć żeby po dzieciątku nic się nie zmieniło
Stary 2012-04-09, 11:43   #11390
grazia78
Raczkowanie

Witam was moje drogie w ten piękny słoneczy dzionek
KLAUDUS gratuluje terminu w końcu twój wymarzony dzień
MYA JOOASI kochane kurcze ja już nie wiem jaki ten stanior ma byc powiem wam,że mnie wcale nie piją fiszbinki jak wcześniej bardzo dobrze mi się chodzi w tych staniorach. MYA biore cie na zakupy stanikowe koniec kropka klamka zapadla
Dziewczeta ja po operacji mialam problem ze wstawaniem. Najpierw jak wstalam rozchodziłam mięśnie poruszałam rekami do przodu do tylu i szlam sie zalatwic dopiero jakos dalam rade. Malo tego po pieciu dniach farbowalam sama sobie wlosy,bolaly mnie cycki nie powiem ale dalam rade mój TŻ raz mnie podniósl z łóżka rano jak wróciłam po operacji. Potem sama próbowałam aż nauczyłam się wstawania robilam sobie malą kolyske lapalam za kolanojedna reka i jakos mi sie udawalo czasami to trwalo nawet i 15 minut a siusiu mi oczami wypływało
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 11:46   #11391
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Ja mam właśnie od nich ten stanik i w ogóle mi się nei podoba... do tego zaczał się marszczyć i mi zostawia w piersi odciśniecia różne ehhh będę czekała niecierpliwie na staniczek od Mune i mam nadzieje że będzie okay i sobie zakupie taki sam
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 11:48   #11392
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
nie pamiętam dokładnie, ale coś ok. roku po operacji ... może ciut dłużej...
HORO buziak dla ciebie i maleństwa super,że dobrze się juz czujesz. Dużo ci się piersi powiększyły? kiedy bedziesz miała wyniki badań po aminopunkcji dawaj nam tu znac kochana
OLIWKO wiem jak to jest tyle lat nie w kij dmuchał ciężko się rozstać z fcetem z którym się przezyło lepsze i te gorsze chwile bedzie słońce dobrze
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 11:49   #11393
izzi42
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny Wesołości i na drugi dzień życze

Izzi Ty już kiedyś pytałaś o rozmiar, masz dobrany z tego co pamiętam mały implant poniżej 300 jak się myle to popraw prosze tu już tyle razy było pisane o takich wielkościach, że cóz można więcej ja bym się na to nie pisała a lubie niewielkie piersi u szczupłych dziewczyn, zwłaszcza gdy trzeba cycka po dzieciach wypełnić. Wasz doktor mówi że więcej się nie da to ja nic doradzić nie moge oprócz tego: walczcie o każdy ml do przodu bo nie bedziecie żałować
JOASI teraz mam 330 i 310 ze wzgledu na asymetrię, projekcja 6, szer 12,5 wysokość 10,5 profil LX i co o tym myślisz

pozdrowionka
izzi42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 11:55   #11394
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Witam Waa kochane

Dziękuje dziewczynki za Wasze wsparcie narazie nie wiem jak bedzie mniedzy mna na TZtem Ciezko mi jest po paru latach powiedziec ze to koniec i isc w swoja strone spedzilismy razem fajne Świeta i pomimo tego ze nam sie nie uklada to w pamieci zawsze beda te dobre chwile a nie te zle

Codziennie mysle o moich cycuszkach i to daje mi duzoo siły

Dziewczyny troche sie wystraszyłam tej niemocy po operacji Kurcze jak ja bede chciala do lazienki to jakos mi sie nie widzi zeby mama mi majciochy zdejmowalabo bede tylko z rodzicami

Mam tez pytanie do dziewczyn z Warszawy potrzebny mi nocleg dla rodzicow wiec jak znacie jakies fajne miejsa to piszcie bo zaczne sie juz powoli sie rozgladac
Powiem Ci szczerze że też sobie nieywobrażałam żeby mama czy ktokolwiek pomogł mi siku robić ale po tej operacji i przy tym natężeniu bólu już zrobiło mi się to baaaaardzo obojętne byleby ktoś mógł mi pomóc siku zrobić....

A co do tej kołyski to własnie też tak mam że leżę rano i chce siusiu i tylko to mnie zmusza do rozruszania się i pójścia do tolaety bo wiem że będzie bolało przez chwilkę :P
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 11:56   #11395
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
HORO buziak dla ciebie i maleństwa super,że dobrze się juz czujesz. Dużo ci się piersi powiększyły? kiedy bedziesz miała wyniki badań po aminopunkcji dawaj nam tu znac kochana
OLIWKO wiem jak to jest tyle lat nie w kij dmuchał ciężko się rozstać z fcetem z którym się przezyło lepsze i te gorsze chwile bedzie słońce dobrze
Hej Grazia
wyniki będę miała za ok. tydzień-półtora ... mam nadzieję, ze jak najszybciej
i na pewno dam znać co i jak

A cycusie trochę urosły... staniczki są "przyciasne"

Stary 2012-04-09, 11:59   #11396
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Grazia
wyniki będę miała za ok. tydzień-półtora ... mam nadzieję, ze jak najszybciej
i na pewno dam znać co i jak

A cycusie trochę urosły... staniczki są "przyciasne"
Na pewno wszystko bedzie dobrze
A ciekawe jak piersi po ciazy beda wygladaly.
Myslisz ze bardzo sie zmienia?
Stary 2012-04-09, 12:05   #11397
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Na pewno wszystko bedzie dobrze
A ciekawe jak piersi po ciazy beda wygladaly.
Myslisz ze bardzo sie zmienia?
Biorąc pod uwagę "zdolności" mojej skóry podejrzewam, że piersi będą wyglądały tak, jak teraz ... fajnie byłoby gdyby doszło troszkę gruczołu

Stary 2012-04-09, 12:18   #11398
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Biorąc pod uwagę "zdolności" mojej skóry podejrzewam, że piersi będą wyglądały tak, jak teraz ... fajnie byłoby gdyby doszło troszkę gruczołu
I dobrze teraz sa swietne
Stary 2012-04-09, 12:33   #11399
Vanessita
Zakorzenienie

Hej kochane
wróciłam.... Już dawno nie odwiedzałam Was.... Temat cycuchów jakoś odszedł na bok ale teraz powoli powraca....
Jak to kobiety, zawsze niezdecydowane plan posiadania dzidzi tez tak jakos odchodzi...
W sumie moglabym byc juz po op ale zainwestowalam trochę grosza i otworzyłam własne studyjko kosmetyczne no i teraz musze pozbierac kaske na cycunie
Jak dobrze pojdzie to po wakacjach sie zdecyduje na op.... A dzidzie mozna urodzic z implancikami juz zamontowanymi przeciez.

Zabulek Twoje bimbalki sa cudowne, marzą mi się takie tak pieknie dojrzewają...

Agatu.... I u Ciebie się wszystko pięknie ułoży...moja kumpela jest 1,5 roku od op i teraz dopiero czuje, ze wszystko jest ok.....także troszkę jeszcze czasu te Twoje mają

Klaudeczko już myślałam, że jesteś po op ale widzę, że na wrzesień się przesunęło...szalona Ty nie wkładaj sobie takich mikrusków bo pożałujesz... 430cc nie jest jakos wielgachne a w ciuszkach poprostu sie dopasowuja do sylwetki takze zebys pozniej nie plakala.....
Ja już tyle nad cyckami myśle, że wiem ze te moje 485 beda idealne i napewno nie bede narzekala ze sa male.....z reszta dziewczyny tutaj w wiekszosci czuja niedosty i nie wydaje mi sie by to nie bylo szczere a wiem ze tak jest naprawde dlatego pomysl jeszcze nad tym i wsadz sobie te 400

Haro kochana wielkie gratulacje z okazji 5 mc brzusio juz pewnie zaczyna sie fajnie ksztaltowac? A jak biuscik? Daje radę?

Buziaki dla was wszystkich, dla mayusi, joasi i wszystkich wszystkich cycatek
Stary 2012-04-09, 12:39   #11400
Agatau88
Zakorzenienie

Vanesko
dziekuje za pocieszenie
Gratuluje swojego saloniku
Teraz tylko uzbierac na piersi.
A dziecko mozna mieć zimplantami, jasne ze tak
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości