Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-09, 14:20   #1951
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII

Tak o nauce piszecie a ja muszę w końcu wziąć się za nauke prezentacji na ustny polski a taak mi sie nieee chceeee. Ciągle to przekładam i przekładam, ale muszę w końcu się ogarnąć i zacząć wkuwać teraz nie potrzebna mi motywacja do pielęgnacji ale do nauki

ghana o rany ćwiczenia podczas świąt, ja bym nie dala rady bo czuję sie teraz jak jakaś kula i jedynie na co mogłabym sobie pozwolić z ćwiczeń to turlanie się od jednej ściany do drugiej

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 14:24   #1952
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość

W przedszkolu, ale to raczej się nie liczy.
A tak to nie. Wczoraj próbowałam sama, ale wymowa mnie powaliła. Jednak ja uczę się angielskiego od 12 lat i nie umiem się go porządnie nauczyć, dlatego myślałam, żeby z francuskim spróbować i tam będę miała z nim na co dzień styczność, a angielskiego sama mogę się uczyć, jak już znam podstawy. Tak mi się wydaje.
dla mnie najlepsza nauka to taka na luzie, filmy z angielskimi napisami, przeglądanie stron modowo-urodowych po angielsku, czytanie blogów i for internetowych. Czy pisanie z ludźmi z za granicy na msm (tylko lepiej z właśnie nie-anglikami, bo jak pojadą mową codzienną to mało się zrozumie) Ja swego czasu regularnie pisałam z jakimś Szwedem/Norwegiem to chociaż się dało dogadać, a później mi się jakoś już nie chciało.

Z podręcznika to (chociaż u mnie) jednym uchem wleci, drugim wyleci.

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Tak o nauce piszecie a ja muszę w końcu wziąć się za nauke prezentacji na ustny polski a taak mi sie nieee chceeee. Ciągle to przekładam i przekładam, ale muszę w końcu się ogarnąć i zacząć wkuwać teraz nie potrzebna mi motywacja do pielęgnacji ale do nauki
Ja zawsze podziwiam ludzi, którzy tak na pamięć się potrafią nauczyć, ja bym 10 razy opowiadała prezentację i pewnie za każdym razem inaczej.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 14:31   #1953
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Wstyd mi, bo znam tylko angielski Ale jako, że czasami więcej się osłucham angielskiego niż polskiego (bo seriale po ang z ang napisami i muzyka też po angielsku) to mam sny po angielsku nawet często.

Niemiecki miałam 6 lat, ale jako że od 4 nie używałam, to pustka, nie lubiłam tego języka i chyba go wręcz wyparłam z pamięci. jakieś der/die/das często się samym słów uczyłam a z przedimkami czy jak im tam strzelałam na chybił trafił

Ogólnie muszę pomyśleć gdzie chciałabym mieszkać (bo wiem, że w Polsce na pewno nie chcę całego życia spędzić) i oswajać się z językiem powoli.

I w angielskim trochę gramatyki przypomnieć, bo amerykański angielski codzienny wiadomo jak olewa takie rzeczy
ja uczyłam się niemeickiego całą pdostawowkę i gimnazjum a prawie nic nie umiem nie lubię bardzo tego języka, samo słuchanie mnie męczy
a Ty rpacuejsz w jakimś biurze/urzedzie jeśli mozna wiedziec?
Cytat:

ghana o rany ćwiczenia podczas świąt, ja bym nie dala rady bo czuję sie teraz jak jakaś kula i jedynie na co mogłabym sobie pozwolić z ćwiczeń to turlanie się od jednej ściany do drugiej
keidy masz prezentacje? bo etraz to jeszcze masz duzo czasu ja sie uczyłam 3 dni przed, a umiałam na blaszkę. Teraz po prostu czytaj ją sobie po np 2 razy dziennie, a po tygodniu sprobuj ja komus wyglosic po czym przygotuj sobie zestaw kilkudziwesiecu pytan, jakie wydaja Ci sie odpowiednie do zadania przez komisje, jakies odpowiedzi itp i tez sie naucz na nie odpowiedzi ja tak robilam - nie mieli mnie szansy zagiac, ale w sumie miałam przyjemny temat

bardziej bałam się angielskiego ustnego i to uwaga pdostawy toż to była czarna rozpacz, a rozszerzenie juz był luzik arbuzik
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 14:53   #1954
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja zawsze podziwiam ludzi, którzy tak na pamięć się potrafią nauczyć, ja bym 10 razy opowiadała prezentację i pewnie za każdym razem inaczej.
Tzn tak wykuć słowo w słowo to nie potrafię, ale jednak muszę przysiąść i się nauczyć, bo nie dam rady tak jak niektórzy, że przeczytają sobie kilka razy i powiedzą to po swojemu. Znam siebie i muszę mieć wszystko poukładane, chociaż podejrzewam że ze stresu na maturze powiem zupelnie inaczej niż się uczyłam no ale muszę mieć tą świadomość, że sie uczyłam i umiem od deski do deski

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
keidy masz prezentacje? bo etraz to jeszcze masz duzo czasu ja sie uczyłam 3 dni przed, a umiałam na blaszkę. Teraz po prostu czytaj ją sobie po np 2 razy dziennie, a po tygodniu sprobuj ja komus wyglosic po czym przygotuj sobie zestaw kilkudziwesiecu pytan, jakie wydaja Ci sie odpowiednie do zadania przez komisje, jakies odpowiedzi itp i tez sie naucz na nie odpowiedzi ja tak robilam - nie mieli mnie szansy zagiac, ale w sumie miałam przyjemny temat
11 maja mam a boję się, że jak odłożę na ostatnią chwilę to nie będę w stanie nauczyć się i będę w czarnej dupie muszę zapewnić sobie taką asekuracje dla swojej psychiki (tak wiem dziwna jestem ) ale twój pomysł jest bardzo dobry

Stary 2012-04-09, 15:48   #1955
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Tzn tak wykuć słowo w słowo to nie potrafię, ale jednak muszę przysiąść i się nauczyć, bo nie dam rady tak jak niektórzy, że przeczytają sobie kilka razy i powiedzą to po swojemu. Znam siebie i muszę mieć wszystko poukładane, chociaż podejrzewam że ze stresu na maturze powiem zupelnie inaczej niż się uczyłam no ale muszę mieć tą świadomość, że sie uczyłam i umiem od deski do deski

11 maja mam a boję się, że jak odłożę na ostatnią chwilę to nie będę w stanie nauczyć się i będę w czarnej dupie muszę zapewnić sobie taką asekuracje dla swojej psychiki (tak wiem dziwna jestem ) ale twój pomysł jest bardzo dobry
ja tez gadałam tak jak miałam poukladane w glowie, nie mialam czasu na jakies jakanie sie, bo mialam za duzo tekstu na wyznaczony czas. Ale tak jak mowie koneicznie mow to przed kims i np nie kaz zeby osoby sluchajace siedzialy sobie sztywno i Cie sluchaly, bo na prezentacji komisja na pewno bedzie Cie rozporaszac [na mojej babka poprawiała sobie makijaz a pozniej szukała w torebce konturówki i nie zważała na to co mówię xD] No i wlasnie zacznij sobie od listy takich pytan, bo zakres materialu z ktorego moga Cie zapytac bedzie bard zo szeroki - ja np mialam cos z pozytywizmu to powtarzalam cala epoke, glowne zalozenia, najpopularniejszych tworcow tego czasu - i np posiadajac w mojej bibliografii malego Ksiecia, pytały sie mnie o szczeoly z biografii Exuperego, a o nie-boskiej komedii zamiast o tresci wypytywaly sie gdzie w okolicach m mojego maista miał Z. Krasinski dwor itp xD takze trzeba byc na kazda mozliwosc przygotowanym

i ja jakos też miałam 11 lub 10 maja swoja prezentacje

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2012-04-09 o 15:49
Stary 2012-04-09, 16:36   #1956
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tez gadałam tak jak miałam poukladane w glowie, nie mialam czasu na jakies jakanie sie, bo mialam za duzo tekstu na wyznaczony czas. Ale tak jak mowie koneicznie mow to przed kims i np nie kaz zeby osoby sluchajace siedzialy sobie sztywno i Cie sluchaly, bo na prezentacji komisja na pewno bedzie Cie rozporaszac [na mojej babka poprawiała sobie makijaz a pozniej szukała w torebce konturówki i nie zważała na to co mówię xD] No i wlasnie zacznij sobie od listy takich pytan, bo zakres materialu z ktorego moga Cie zapytac bedzie bard zo szeroki - ja np mialam cos z pozytywizmu to powtarzalam cala epoke, glowne zalozenia, najpopularniejszych tworcow tego czasu - i np posiadajac w mojej bibliografii malego Ksiecia, pytały sie mnie o szczeoly z biografii Exuperego, a o nie-boskiej komedii zamiast o tresci wypytywaly sie gdzie w okolicach m mojego maista miał Z. Krasinski dwor itp xD takze trzeba byc na kazda mozliwosc przygotowanym

i ja jakos też miałam 11 lub 10 maja swoja prezentacje
dzięki za rady jakoś to będzie

dobra ide sobie pobiegać trochę na bieżni bo aż mi głupio przy was jak tak ćwiczycie

Stary 2012-04-09, 16:37   #1957
ghana
Zakorzenienie

a ja się właśnie przebrałam z dresu w stroj na wyjscie, ide z TŻ na dłuuuugi spacer
Stary 2012-04-09, 16:37   #1958
Soph
Zakorzenienie

witam

Cytat:
moim postanowieniem bylo napisanie pracy maturalnej przez święta, niestety nic z tego a czuję się już zmęczona tym wszystkim...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 16:43   #1959
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
a Ty rpacuejsz w jakimś biurze/urzedzie jeśli mozna wiedziec?
W urzędzie nie, ale baaardzo regularnie w nich bywam (stety lub niestety ) A w tym tygodniu poniedziałek odpadł, a do tego potem tydzień mnie nie będzie od 16, a chcę żeby pewne sprawy się w tym czasie toczyły, więc muszę potworzyć wszystko i poskładać, więc trochę musiałam przemyśleć co i jak, żeby jutro działać od samego rana.

Złożyłam w końcu zamówienie z zsk (ponad miesiąc się zbierałam, bo zawsze czegoś nie ma, ale teraz już mam ostatnie krople hydrolatów, więc nie było zmiłuj) Oby tylko szybciutko wysłali I hialuron tak samo na dnie i glinki żółtej nie mam, olejki pokończone albo na dnie. Czekałam, aż się wszystko pokończy, żeby nie robić u siebie sklepu.

I zrobiłam zamowienie też na morzeurody, do tego to się chyba od grudnia zabierałam, bo nie wiem jak wam, ale w rossmanie umiem kupić mało, w sklepie internetowym już nie.

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
witam

moim postanowieniem bylo napisanie pracy maturalnej przez święta, niestety nic z tego a czuję się już zmęczona tym wszystkim...
Pomyśl o tym jakie wakacje będziesz potem miała dłuuuugie.
A po 2 chyba ta ustna prezentacja nie liczy się nigdzie, chociaż tak było w moim roczniku, a teraz mniej jest maturzystów chyba niż te 4 lata temu, więc tym bardziej się to liczyć nie powinno w przyjęciu na studia.

<3 <3 <3
Stary 2012-04-09, 16:52   #1960
1985SiWA
Zakorzenienie

hejjjjj, jak wam swieta mijaja, ja chora mało jem bo odrazu mnie muli, bez sensu
Stary 2012-04-09, 16:55   #1961
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
hejjjjj, jak wam swieta mijaja, ja chora mało jem bo odrazu mnie muli, bez sensu
dużo zdrówka
u mnie święta leniwie

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2012-04-09, 19:24   #1962
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:

też miałam 11 maja, moja ostatni egzamin maturalny to był

Wczoraj dostaliśmy z tŻ zaproszenie na komunię na 13.05. w co ja się ubiorę
Stary 2012-04-09, 19:28   #1963
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez la_chica Pokaż wiadomość

dla mnie właśnie francuski jest łatwy, a angielskiego uczyłam się z 9-11 lat (nie pamiętam dobrze) i dalej nie umiem ale to zależy co się lubi jak człowiek ma pasję to dużo szybciej i łatwiej wchodzi
znam francuski prawie biegle dla mnie jest banalny
Cytat:

Złożyłam w końcu zamówienie z zsk (ponad miesiąc się zbierałam, bo zawsze czegoś nie ma, ale teraz już mam ostatnie krople hydrolatów, więc nie było zmiłuj) Oby tylko szybciutko wysłali I hialuron tak samo na dnie i glinki żółtej nie mam, olejki pokończone albo na dnie. Czekałam, aż się wszystko pokończy, żeby nie robić u siebie sklepu.

I zrobiłam zamowienie też na morzeurody, do tego to się chyba od grudnia zabierałam, bo nie wiem jak wam, ale w rossmanie umiem kupić mało, w sklepie internetowym już nie.
.
zazdroszczę zakupów
Ja mam w tym tygodniu ostatni tydzień odwyku Miesiąc mi szybko zleciał Ale w tym tygodniu skorzystam z faktu drogerii aster blisko i kupię podkład bo mam już koncówę
Stary 2012-04-09, 19:35   #1964
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Czesc dziewczyny
Troche mnie nie bylo, ale nie mialam po prostu czasu. Nadrobilam wszystko i postaram sie udzielac czesciej
Juz wrocilam z tz do siebie po swietach, bo jutro rano na praktyki ide. Najadlam sie tak, ze zaraz uszami bedzie mi wychodzic ale to akurat dobrze bo musze przytyc.
Dbam o siebie regularnie - bylam 2 razy na kwasie migdalowym i luszcze sie bardzo.Za jakies 10 dni ide znowu. I wlosy musze obciac i wyrownac kolor, bo ostatnio jakos dziwnie wygladaja mimo olejowania i masek. Suche na koncach sie zrobily, wiec nie ma co sie meczyc. Zetne do ramion - w takich czuje sie najlepiej.
Dzisiaj chcialam sobie u rodzicow zrobic maseczke z ziaji, otwieram saszetke a tam pusto. Nic w srodku nie bylo Teraz bede zawsze "macac" te saszetki w sklepie

I spoznione, ale szczere zyczenia dla dziewczyn ktore mialy urodziny Wszystkiego naj i spelnienia marzen
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 20:21   #1965
buahhot
Marcelover ♥♥♥

u mnie też święta leniwie na bloga wrzuciłam zdjęcia z dzisiejszego spacerku siebie oczywiście nie uwieczniłam

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 20:49   #1966
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie najlepsza nauka to taka na luzie, filmy z angielskimi napisami, przeglądanie stron modowo-urodowych po angielsku, czytanie blogów i for internetowych. Czy pisanie z ludźmi z za granicy na msm (tylko lepiej z właśnie nie-anglikami, bo jak pojadą mową codzienną to mało się zrozumie) Ja swego czasu regularnie pisałam z jakimś Szwedem/Norwegiem to chociaż się dało dogadać, a później mi się jakoś już nie chciało.

Z podręcznika to (chociaż u mnie) jednym uchem wleci, drugim wyleci.

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Pewnie, że taka forma jest najlepsza uczenia się języka, niż tylko z książek.
I ja nigdy nie umiałam się uczyć na pamięć, tylko na zrozumienie.

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
znam francuski prawie biegle dla mnie jest banalny

zazdroszczę zakupów
Ja mam w tym tygodniu ostatni tydzień odwyku Miesiąc mi szybko zleciał Ale w tym tygodniu skorzystam z faktu drogerii aster blisko i kupię podkład bo mam już koncówę
Ja dzisiaj zaczęłam się oswajać z francuskim, i jak dla mnie to wymowa bardzo trudna.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 22:14   #1967
Soph
Zakorzenienie

dziś:
- oczyszczanie dokładne z pianką Pharmaceris x2,
- krem Noni care,
- podkład mineralny (dla odmiany ), tusz, kreska,
- peeling kawowy z żelem pod prysznic Isana,
- peeling do twarzy Eveline,
- maseczka Noni care,
- serum Lemon z BU na twarz,
- serum na biust Eveline,
- balsam do ciała Alterra
- krem do rąk Alterra

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2012-04-09, 22:28   #1968
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

dawno nie pisałam swojego spamowania
- z ćwiczeń to bieganie i brzuszki (ale chyba zamiast brzuszków zacznę ćwiczyć abs...)
- miodowy krem do twarzy na dzień
- demakijaż żelowym olejkiem
- regulacja brwi
- serum z wit. C na noc do twarzy
- balsamowanie ciała jakimś badziewnym balsamem z brokatem z avonu (muszę go w końcu zużyć )
- kremowanie rąk

Stary 2012-04-09, 22:33   #1969
loluska
Zakorzenienie

Dzień dobry Ja dzisiejszy dzień spędziłam z Tż i rodzinką na odpoczywaniu Cieszę się z faktu że potrafiłam się opanować i nie objadałam się Także waga po świętach pozostała na pewno nie naruszona :P

Nie kręciłam jednak hula hopem, od jutra powrót chyba że dostanę @... jutro też 18nastka, na którą nie wiem w co się ubrać ;/

Każdy pyta mnie co mi się stało na rękach i czole... o ile na rękach i nodze pomalutku lepiej to wygląda tak czoło porażka. Jak to wujek stwierdził "liszaj asfaltowy" bo wygląda to tak jak bym się obtarła...

Chorym życzę zdrówka

zielone oko
my z tż też dostaliśmy zaproszenie na komunię, nie wypada nam nie iść ale totalnie nie mam ochoty bo to jest baaaaardzo sztywna rodzinka, u której trzeba ostro się zastanowić co można powiedzieć ;/

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 22:47   #1970
buahhot
Marcelover ♥♥♥

moje spa:
- dłuuga, odprężajaca kąpiel
- masaż syrenką
- peeling twarzy truskawkowy
- regulacja brwi
- krem na rzęsy
- oliwka na ciało
- serum na pupę i biust
- maska na włosy
- krem na twarz
- odżywka na paznokcie

Stary 2012-04-09, 23:18   #1971
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość

- serum na pupę i biust
czego używasz do pupy i biustu?

Ja zrobiłam sobię maseczkę h&m z oczarem i glinką, a teraz podstawa (której dużo ostatnio i dużo czasu zajmuje) - masaż rękawicą pod prysznicem, serum x3, żel z yr, balsam do ciała, krem do stóp, krem pod oczy, hialuron+olejek, krem do twarzy.
Zanim to wszystko powklepuje to minie

<3 <3 <3
Stary 2012-04-09, 23:19   #1972
IwonciA_1992
Raczkowanie

Hej piękne
u mnie święta trwają nadal choć z małą przerwą bo byliśmy nad morzem z TZ i jego bratem i oni wynosili tzw. śmieć z morza po sztormie a ja szukałam bursztynów... Ja jutro znów ide do pracy a tak mis ie nie chce... Miłej nocki

IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 23:23   #1973
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
czego używasz do pupy i biustu?

Ja zrobiłam sobię maseczkę h&m z oczarem i glinką, a teraz podstawa (której dużo ostatnio i dużo czasu zajmuje) - masaż rękawicą pod prysznicem, serum x3, żel z yr, balsam do ciała, krem do stóp, krem pod oczy, hialuron+olejek, krem do twarzy.
Zanim to wszystko powklepuje to minie
serum na biust z ziaji https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...delowanie.html
i do pupy z eveline https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...l-push-up.html

Stary 2012-04-10, 00:49   #1974
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc, wreszcie do Was dotarlam

Cytat:
hej SPAmowiczki, ja spamuje od kilku godzin mieszkanie wieczorem wezme sie za siebie
Mojemu tez by sie przydalo spamowanie i musze sie za to porzadnie wziac tylko bywa ze doba za krotka i jest tyle ciekawszych rzeczy do roboty

Cytat:
W ogole musze Wam powiedziec, ze c☠uj jasny mnie strzela, jak widze ze dziewczyna otwiera tusz, patrze na nia, ona widzi ze ja obserwuje, bierze do reki kolejny, po czym podchodze do niej, pokazuje ze sa testery (pokazuje palcem konkretna butelke tuszu, mowiac juz odpowiednim tonem) to ona do mnie z tekstem: "musze sprawdzic czy sa pelne" no naprawde przestaje wierzyc w ludzi jak slysze takie farmazony tego glupiego spoleczenstwa. Yyy...przychodze codziennie rano do pracy i... "odlewam tusze"??? jak jej powiedzialam, ze niedawno je wylozylam (dalam jej wyraznie znac, ze wlasnie mnie podk☠☠☠ila) to ona na to: "dziekuje" i poszla. Bezczelna byla.
Spotykacie sie na codzien z takimi idiotami?
Szlag by mnie chyba na miejscu strzelil.
Swoja droga, szkoda ze u nas tusze nie sa pakowane w blistry (no, w pepco sa ale to wyjatek, podejrzewam ze sa sprowadzane, nie typowo wypuszczane na polski rynek), tak samo szminki i blyszczyki. Przeciez po cos do cholery jasnej te testery sa.

Cytat:
dzięki dziewczyny za wsparcie
a co możecie polecić bardzo uspokajającego i niemulącego? bo melisa na mnie na pewno nie zadziała
na egzaminie z prawka nawet poradziłam sobie bez żadnych kropli ale teraz czuję, że nie podolam i musze mieć naprawdę coś dobrego
Ja nigdy nie mialam potrzeby nic stosowac ale moja kolezanka w chwilach nerwowki bierze benospokój (najczesciej jak ma miesiac do odrobienia na izbie przyjec Buahhot - tak, tam sie spotyka niezle osobowosci, nawiazujac do Twojego pytania o idiotow ) i nic ja nie zamula, zreszta nie moze, musi miec czynny w 100% umysl

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość

Chyba nie pisałam Wam. W lipcu/sierpniu może wyjadę do rodziny, jako Au pair to 2 dzieci na rok. Za 2 tyg. mają mi dać znać, czy się zdecydowali i ja też mam dać znać. A teraz zaprosili mnie na w sumie na 2 dni, żebym ich poznała i zobaczyła, jak mieszkają.
Super sprawa, zaluje ze nie jestem mlodsza bo tez bym chetnie rzucila wszystko (no oprocz TZ ) i wyjechala.
Moja kuzynka byla (i zreszta nadal jest bo zostala juz na stale i nie chce wracac) w stanach i bardzo sobie au pair chwalila

Wiec trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Mój też w zeszłym tygodniu nie zauważył
Ja sobie swoje przedwczoraj przyciemnilam o 1 ton i moj zauwazy - bo Mu juz napisalam

A zakupy takie (nie bijcie, wiem ze to sie powinno leczyc ale co ja poradze ze te rzeczy mnie wolaja zebym je zabrala do domu )

Kosmetycznie:
baze pod cienie i zalotke z mary kay
szampon i odzywke z timotei regeneracyjna
odzywke z cece z keratyna i wyciagiem z czeresni
maske bingo kaszmir i kolagen
lakier taft volume 400 ml
peeling morelowy soraya
mydlo allerco
serum kolagenowe do mycia twarzy bingo
krem nutriextra vichy
plyn do demakijazu oczu awokado bielenda
gliceryne w aptece
odzywke auchan dodajaca objetosci
olejek do twarzy do skory odwodnionej z clarinsa
fix do utrwalenia makijazu z clarinsa (chcialam z maca ale ze nie mam pod reka)
dostalam przy zakupach sliczna kosmetyczke z 5 mini produktami z clarinsa (naprawde urocza )
zestaw startowy clinique 3 kroki
mini zestaw podrozny (zel, balsam i peeling o zapachu mango i papaja, po 50 ml) watson, dostepny w marionnaud (pachnie przecudownie )
odzywka do wlosow kreconych frederic fekkai
krem do stylizacji lokow frederic fekkai
baze pod tusz lancome
kredke jumbo milk nyx
lakier do frencha flormar
odzywke do rzes eveline

Hmm chyba o niczym nie zapomnialam.
Mam od dzis detoks poczatkowo miesiac a potem sie zobaczy, docelowo chcialabym przynajmniej 3 miesiace

Ciuchowo:
sukienka trapezowa z H&M
zielone dzinsowe rurki z zary
czerwone dzinsowe rurki z zary
kobaltowe rurki z cienszego materialu z reserved
jasnokoralowa/lososiowa koszula z reserved
zwykla biala bokserka z reserved
balerinki z diversa

Plus czekam na sprowadzenie mojego rozmiaru butow z aldo - czarna matowa skora, na slupku, z platforma, takie klasyczne na wiecej niz jeden sezon, potrzebuje takich szpilek, mam nadzieje ze beda
Zzaje sie tez na torebke z e-torebka i chyba sobie nie odmowie

Cytat:

a tż jak to tż jego życiową rada jest żebym poszła na miasto i szukała sobie koleżanek xD no i gen eralnie mówi mi wprost, że jest mu mnie żał bo cytuje 'prowadze mierny i żałosny żywot', chociaz w sumie chyba nie powinnam narzekać, bo gdyby nie jedna koelzanka to nawet i jego bym nie poznała xD
I Ty dajesz sobie tak mowic? Brak mi slow. Jakby mi tak TZ powiedzial to juz by nie byl TZem.
On ma za to takie fascynujace zycie?

Cytat:
A tak to tylko co drugi dzien najczesciej widuje sie z TŻ i to jest takie czekanie, czy na pewno aby rpzyjdzie i czy nie pojdzie do kolegow zamiast do mnie. Albo ja sie nast awie na jego rpzyjscie, naszykuje jakies jedzenie itp, a on posiedzi godzine bo kolega zadzwonil ale mam nadzieje, ze jak rpzyjdzie lepsza pgooda to chociaz bede duzo na rowerze jezdzila zeby mi sie nie nudzilo.
To Wy macie tak zaplanowane ze co drugi dzien? Wybacz ale tego nie rozumiem, Twojego podejscia rowniez, moze przestan sie tak wysilac i podawac Twojemu TZ na tacy bo z tego co piszesz to on niekoniecznie to szanuje i docenia.
I tez moze zastanow nad soba dlaczego nie masz znajomych, i chyba caly Twoj swiat to TZ i wyczekiwanie czy przyjdzie czy nie.

Cytat:
pamiętam do dzisiaj jak miałam z 8/9 lat i pani mi nie chciała dać balonika w mc donaldzie jak tata poprosił, bo powiedziała, że takie duże panny już nie dostają

trauma do końca życia
wybacz ale nie moge

Cytat:
ja ostatnio byłam chora az miesiac temu niecały
Moze sprobuj Biostyminy na wzmocnienie? Ja swego czasu tez tak chorowalam, zrobilam sobie 2 kuracje po 10 ampulek i jest faktycznie o wiele lepiej. Jest bez recepty

Loluska - mam nadzieje ze po kuracji bedziesz miala piekna gladka skore A co do brata to moj mi regularnie mowi ze jestem gruba

Caate - a ja Cie wole z grzywka na bok

Kobieto - super te kosmetyki, mnie tez bardziej kreci pielegnacja, az mi smaka naroblas a nie mogeeeeeee
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 08:56   #1975
Kitka:)
CABIN CREW

dzien dobry

ja po dwóch dniach odpuszczenia sobie diety czuję się jak mała kulka... ale dziś znowu powrót do dietowania i ćwiczenia

ze spamowania na podstawach leciałam , w domu rodzinnym mam dużo mniej kosmetyków a zwozić mi się nie chciało wszystkich więc i spamowania nie było za bardzo...

dziś po południu do stolicy wracam... ale zaraz jeszcze do miasta spadam, podobno zamykają jedną drogerię u mnie w mieście i wszystko jest -50% ( koleżanka kupiła eyeliner gosha za 15 zł i drugi dotała gratis!) więc muszę zobaczyć co jeszcze tam zostało ciekawego...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 09:15   #1976
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Marta wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Szlag by mnie chyba na miejscu strzelil.
Swoja droga, szkoda ze u nas tusze nie sa pakowane w blistry (no, w pepco sa ale to wyjatek, podejrzewam ze sa sprowadzane, nie typowo wypuszczane na polski rynek), tak samo szminki i blyszczyki. Przeciez po cos do cholery jasnej te testery sa.

Ja nigdy nie mialam potrzeby nic stosowac ale moja kolezanka w chwilach nerwowki bierze benospokój (najczesciej jak ma miesiac do odrobienia na izbie przyjec Buahhot - tak, tam sie spotyka niezle osobowosci, nawiazujac do Twojego pytania o idiotow ) i nic ja nie zamula, zreszta nie moze, musi miec czynny w 100% umysl

Kosmetycznie...)
Szkoda szkoda, że nie są w blistrach... nikt by takich nie otwierał.
To podniosłaś mnie na duchu, że nie tylko ja spotykam się z takimi przypadkami póki co miałam tylko jeden taki, mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej
a zakupy świetne!! jestem ciekawa odzywki fekkai i olejku do twarzy do skory odwodnionej z clarinsa. Jak bedziesz miala czas i troche juz pouzywasz to daj znac proszę jak się sprawują

Stary 2012-04-10, 09:27   #1977
marta 85
Wtajemniczenie

Hej
Cytat:
Marta wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Bardzo dziękuję za pamięć

Edytowane przez marta 85
Czas edycji: 2012-04-10 o 09:32
marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 09:37   #1978
ParoleParole
Zakorzenienie

Marta wszystkiego dobrego

Wstawiłam pranie, pozmywałam naczynia i już mniejszy bałagan w domu
Stary 2012-04-10, 09:43   #1979
Kitka:)
CABIN CREW

marta wszystkiego najnajnajlepszego Kochana

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 09:46   #1980
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
A po 2 chyba ta ustna prezentacja nie liczy się nigdzie, chociaż tak było w moim roczniku, a teraz mniej jest maturzystów chyba niż te 4 lata temu, więc tym bardziej się to liczyć nie powinno w przyjęciu na studia.
nie liczy się kompletnie, niepotrzebnie tym dupę zawracają maturzystom

Marta85, wszystkiego najlepszego

obejrzę sobie teraz gossip girl, ogarnę trochę mieszkanie i muszę wracać do nauki
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości