Nasze blogi kosmetyczne - cz. VI - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-09, 23:16   #841
Yasinisi
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VI

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
moj ze mna nie chce ogladac wampirow..chyba wyczuwa cos;P aleee za to ja musze z nim oglada the walking dead :P

aaaa wiecie ze zostalo 60 dni do premiery 5 sezonu TB?
Ja już się nie mogę doczekać

NIE PRZESYŁAM TŁUMACZEŃ KSIĄŻEK!!!
Yasinisi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 23:24   #842
beoneself
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Drozja Pokaż wiadomość
Ale jesteś ładna.

Jedyne co mi się nie podoba, to to że widać że niemalże nauczyłaś się na pamięć co masz powiedzieć, przynajmniej ja mam takie wrażenie, ale pod koniec się rozkręcasz, więc przy kolejnych filmikach pewnie będziesz bardziej rozluźniona.

A poza tym, jak tak patrzę na ten filmik, to sobie przypominam jak ja nagrywałam film dla uczelni ponad tydzień temu. też ustawiłam sobie kolorowe poduszki na łóżku, nad głową widac kawałek plakatu, ubrałam się w jaskrawe kolory, a oczy co chwilę uciekały mi na dół na kartkę z notatkami, albo w lewo w stronę okna.
Dzięki wielkie!
Nagrywałam to tyle razy, że faktycznie zdania wyglądają jak nauczone na pamięć
Cytat:
nooo jak dla mnie to wyglada jak wyuczony tekst i troszke zbyt sztywno , ale wcale sie nie dziwie skoro to pierwszy filmik
Będę musiała się bardziej postarać
Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
fajnie Ci to wyszło
wydaje mi się, że pod koniec filmiku najlepiej Ci szło - rozkręciłaś się

Cytat:
Napisane przez tova1 Pokaż wiadomość
Skąd ja Cię znam?
Bo gdzieś już widziałam Twoją twarz
A skąd jesteś?
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 23:26   #843
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość
Taaaak, Batman!
Uwielbiam ten komiks, uwielbiam filmy Nolana, nie mogę się doczekać.
I z Matrixem mam identycznie.
własnie ja komiksowa nigdy nie byłam, ale zawsze lubiłam ekranizacje Batmana : ) No i J. Nicholson jako Joker też był klawy
Cytat:
moj ze mna nie chce ogladac wampirow..chyba wyczuwa cos;P aleee za to ja musze z nim oglada the walking dead :P

aaaa wiecie ze zostalo 60 dni do premiery 5 sezonu TB?
haha no ja się wciągnęłam z mężem w the walking dead strasznie ))

A już jutro premiera nowego odcinka Glee ))) haha i pomyślałby kto że 27-latka będzie oglądać z wypiekami na twarzy film o licealistach i ich perypetiach )

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 23:32   #844
Drozja
Zadomowienie

GG do Drozja

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
pisz, może pomożemy
Napisałam już w wątku na temat BB Creamów, ale napisze i tu, może szybciej uzyskam odpowiedź.

Szukam BB Creamu dla mamy na prezent urodzinowy.

Mama ma 43 lata, z uporem maniaka twierdzi że ma cerę suchą, chociaż według mnie niekoniecznie. Skóra na twarzy łuszczy się przy nakładaniu podkładu pędzlem flat top, jest bardzo wrażliwa, alergiczna, skłonna do podrażnień. Pory są bardzo rozszerzone na praktycznie całej twarzy, do tego zawsze się świeci i z wyglądu sprawia wrażenie bardzo tłustej i lepkiej (no ale moja mama twierdzi że ma na 10000% cerę suchą, więc nie wiem już sama ) Mama używa dość ciemnych podkładów w ciepłym (zółtym/pomarańczowym) odcieniu, chociaż moim zdaniem są dla niej trochę za ciemne i próbuję ją przekonywać do jaśniejszych odcieni (ostatnio próbowała mojego Revlon Colorstay nr 220 Natural Beige dla cery normalnej i tłustej i stwierdziła że kolor jej pasuje) .

Chciałabym dla mamy coś dopasowanego do jej skóry, ale dość dobrze kryjącego żeby mogła używać kremu zamiast podkładu. macie jakieś typy?
Z tego co się rozglądałam, wywnioskowałam że odpowiedni mógłby być Skin79 VIP Gold BB?

Dla siebie też chciałam coś zamówić na próbę, ale ze mną nie ma takiego problemu, mam cerę normalną w kierunku suchej, trochę szarawą, używam jasnych odcieni podkładów w żółtej tonacji (ostatnio Revlon Colorstay nr 150 dla cery normalnej/tłustej).
Zastanawiam się nad Skin79 Hot Pink BB, albo Skin79 Intense Classic Balm, ewentualnie zestaw miniaturek, bo lubię próbować nowych rzeczy i eksperymentować, a z cerą nie mam raczej większych problemów.

Ale mamie nie chciałabym jeszcze bardziej pogorszyć stanu cery, dlatego musi to być coś dobrze dopasowanego, co jej nie zniechęci.

Edytowane przez Drozja
Czas edycji: 2012-04-09 o 23:34
Drozja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 23:55   #845
Candy Killer
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość

haha no ja się wciągnęłam z mężem w the walking dead strasznie ))
nooooo zombiaki dobre sa ja ogladalam wszystkie mozliwe filmy z zombiakamia , poczawszy od tych czarno białych starych poprzez nawet najgorszy chlam hehehe :P

aaaaa dziewczyny..Eric za wasmi teskni :P
http://www.youtube.com/watch?v=hL2HP...eature=channel

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 00:02   #846
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Drozja dla mamy chyba najlepszym rozwiązanie będzie zamówienia zestawu miniaturek BB a przy okazji i Ty sobie potestujesz
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 00:02   #847
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
nooooo zombiaki dobre sa ja ogladalam wszystkie mozliwe filmy z zombiakamia , poczawszy od tych czarno białych starych poprzez nawet najgorszy chlam hehehe :P

aaaaa dziewczyny..Eric za wasmi teskni :P
http://www.youtube.com/watch?v=hL2HP...eature=channel
Bosz, nie było mnie pół dnia i zastałam 7 nowych stron... Wstydźcie się, spammerki!

Jeśli chodzi o seriale, ja jestem zachwycona, bo pojawił się drugi sezon "Gry o tron"
A zaraz obejrzę sobie ostatni odcinek "Spartacusa", ale aż mi się nie chce, bo wiem, jak się skończy Chyba, że stworzyli alternatywną wersję wydarzeń historycznych
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 00:06   #848
Candy Killer
Zakorzenienie

gre o tron tez zaczelismy ogladac ale ja nie ogarniam...jakis za brutalny dla mnie :P

Stary 2012-04-10, 00:08   #849
Konto usunięte

Cytat:
gre o tron tez zaczelismy ogladac ale ja nie ogarniam...jakis za brutalny dla mnie :P
To za Spartacusa w ogóle się nie bierz w takim razie ^^

W ogóle dziś mnie szalenie ucieszono newsem, że CC ma nowe promocje na środy
Od razu zarezerwowałam na środę cztery bilety na "Igrzyska śmierci" - idę z TŻ i... z naszymi ojcami
Książkę skończę dziś czytać (tzn. pierwszy tom), więc w środę będę na świeżo
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 00:11   #850
Candy Killer
Zakorzenienie

a spartacusa ogladalam i spokoo mnie w grze o tron zdenerwowal koles co przegral bitwe i obcial glowe swojemu rumakowi pieknemu !! ooo mnie zdenerwowal tym :P ja mam wrazliwosc na cierpienie zwierzat w filmach - wiem ze naprawde im sie nic nie dzieje ale nie moge heheh
ale sam serial mi sie podoba bardzo i bede go ogladac ale jak bede cos przeczuwac to bede oko przymykac hehe

Stary 2012-04-10, 00:12   #851
Sondrina
BAN stały

Ja z zagranicznych seriali lubię Gotowe na wszystko i Kości. Widziałam tego kolesia z TB i jest niezły, ale mimo to do samego serialu jakoś mnie nie ciągnie. Obejrzałam jeden odcinek i to nie moje klimaty
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 00:14   #852
Konto usunięte

Cytat:
a spartacusa ogladalam i spokoo mnie w grze o tron zdenerwowal koles co przegral bitwe i obcial glowe swojemu rumakowi pieknemu !! ooo mnie zdenerwowal tym :P ja mam wrazliwosc na cierpienie zwierzat w filmach - wiem ze naprawde im sie nic nie dzieje ale nie moge heheh
ale sam serial mi sie podoba bardzo i bede go ogladac ale jak bede cos przeczuwac to bede oko przymykac hehe
Też mnie ta scena aż zabolała
Jak oglądaliśmy, to TŻ co chwila mówił, że jestem zupełnie jak Lady Stark
A ja zakochałam się w dwóch postaciach - Danaerys (jeśli dobrze napisałam ) i Jon Snow - uwielbiam ewoluujące postaci No i Karzeł
Stary 2012-04-10, 00:14   #853
lele
Zakorzenienie

[
Cytat:
Napisane przez dzolls Pokaż wiadomość
Dokładnie Chłopów, te "klasyczne" powieści mi nie leżą, co zawsze wszystkich dziwiło przy moim czytaniu tonami.
Nawet o zgrozo do w pustyni i w puszczy miałam trudne podejścia, a Quo vadis, pamiętam, dostałam 1 za nieprzeczytanie (w gim moja ukochana polonistka nam robiła sprawdziany z treści) i rodzice mnie zmusili, nie dokończyłam, ale poprawilam sprawdzian na 4 :P
Z pana Tadka została mi za to jedynka, do dziś w mej głowie
też w lo czytałam inne rzeczy w tym czasie. Może inaczje, lektory czytałąm dużo wczęsniej,a w czasie omawiania lektury ja byłam już kilka książek dalej. Pamietam, jak przy omawianiu Tristana i Izoldy moja polonistka zapytała się, co to za wydanie mam, że takie grube. Szczerze jej powiedziałam, że to już inna książka (ok. 600 stron miała). A że fajna babka to pozwalała mi na to, bo wiedziała, że się nudzę (no ale żeby nie było, mimo tego, że czytałam inne książki w czasie lekcji, byłam bardzo aktywna). No ale moja polonistka wiedziała, że się nudzę (sama jej to powiedziałam) i dlatego mi na to pozwalała.

Cytat:
Napisane przez dzolls Pokaż wiadomość
Ja się bałam lalki/ludzi bezdomnych, bo nie wiem dlaczego, ale obie niesamowicie do dziś mylę, nawet po tylu latach
ja po przeczytaniu lalki bardzo żałowałam, że nie ma kolejnej części

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Przeczytałam i Krzyżaków i Potop, ale bardziej z obowiązku niż z chęci. W pustyni i w puszczy też nie było dla mnie jakąś "ach" lekturą Za to Ludzi bezdomnych, Przedwiośnie, Dżumę, Wesele, Tango (boskie!), a nawet Cierpienia młodego Wertera czytałam z przyjemnością
oj, czytając Werera podzielałam jego uczucia, cierpiałam wraz z nim.. cierpieniem było dla mnie czytanie tego
Cytat:
Napisane przez nazeczona Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Czy przygarniecie mnie? Dopiero zaczęłam swoją przygodę z pisaniem bloga (choć długo się zbierałam do tego)
Mój blog chce poświęcić głównie na urodowym przygotowaniu się do ślubu, ale również codziennej pielęgnacji i kosmetykach
Mam nadzieję, że będziecie wyrozumiałe na początku
Czesc

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ja też nie lubię tagów, według mnie to straszna nuda czytać w kółko o tym samym (wyjątkiem jest czytelniczy ).
Prawda> Jest kilka ciekawych tagów, ale chyba więcej jest tych mało sensownych
Cytat:
jaaa sie przyznam..ogladalam kazda czesc zmierzchu z ciekawosci bo lubie klimaty wampirze , aleeee to jest jakas masakra :P romantyczny swiecacy wampir :P haaaaaaaaaaa i jeszcze w dzien popieprza:p
]
ja też obejrzałam z ciekawości, chciałam wiedzieć co tak ludzi przyciąga. Podobnie miałam z przeczytaniem książek o Harrym Poterze
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 00:15   #854
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Ja z zagranicznych seriali lubię Gotowe na wszystko i Kości. Widziałam tego kolesia z TB i jest niezły, ale mimo to do samego serialu jakoś mnie nie ciągnie. Obejrzałam jeden odcinek i to nie moje klimaty
O, Kości uwielbiam
A z TB Eric wysiada przy Alcidzie - ło bosz, on jest ucieleśnieniem moich marzeń o facecie Tzn. tych wizualnych I tylko w tym serialu, bo "na cywila", bez zarostu wygląda pipowato :P
Stary 2012-04-10, 00:21   #855
Candy Killer
Zakorzenienie

no Alcide jest przeeeepiekny po prostu :P:P mi sie wydaje ze Eric nam sie podoba bo to taki zimny sk**iel
ja np jjak go widze jak sie usmiecha to mi nie pasuje ..wole jak jest taki mroczny seksowny a Alcide wystarczy ze sie pokaze i jest szał a to ciaaaaaaaaaaaaaaaaaało ale fakt..lepiej wyglada z zarostem ehhe Jason tez jest fajny...taki chlopczyk

ideeee stad :P hahahah

Stary 2012-04-10, 00:36   #856
tova1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beoneself Pokaż wiadomość
Dzięki wielkie!
Nagrywałam to tyle razy, że faktycznie zdania wyglądają jak nauczone na pamięć

Będę musiała się bardziej postarać

A skąd jesteś?
Jestem z Puław, obecnie mieszkam w Markach, pracuję w Warszawie.
Bywam w Zwoleniu, Radomiu, Lipsku, Skarżysku, Lublinie, Ostrowcu i wszędzie gdzie mnie poniesie
tova1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 02:04   #857
inkaxx
Rozeznanie

A któraś z Was czytała w ogóle serię "Gra o tron"?

Bloguję

marcowy wątek wymiankowy
inkaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 02:54   #858
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez inkaxx Pokaż wiadomość
A któraś z Was czytała w ogóle serię "Gra o tron"?
Zabieram się od dłuższego czasu, ale mam opory przed rozpoczęciem czytania serii, której nie wszystkie tomy mogę zdobyć i przeczytać ciągiem

Właśnie skończyłam "Igrzyska Śmierci" - faktycznie świetne
Stary 2012-04-10, 03:21   #859
inkaxx
Rozeznanie

Cóż, między czwartym a piątym tomem była przepaść 5 lat Wydaje mi się, że nie warto czekać, aż Martin skończy całą serię, bo się można niedoczekać A serial i tak stanie w miejscu no i większość wątków już znasz :P Bardzo, bardzo dobrze przenieśli książkę na tv, na prawdę jest to kawał dobrej roboty i serial jest równie dobry (o ile nie lepszy ) co książki.

Bloguję

marcowy wątek wymiankowy
inkaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 06:51   #860
beoneself
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tova1 Pokaż wiadomość
Jestem z Puław, obecnie mieszkam w Markach, pracuję w Warszawie.
Bywam w Zwoleniu, Radomiu, Lipsku, Skarżysku, Lublinie, Ostrowcu i wszędzie gdzie mnie poniesie
No to nie miałyśmy się gdzie widzieć...
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 07:49   #861
Drozja
Zadomowienie

GG do Drozja

Dzień dobry.
Drozja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 07:57   #862
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783
Konto usunięte

Witam

Dzisiaj wstałam 1,5 godziny wcześniej niż normalnie ale za to teraz mnie spanie bierze
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 07:58   #863
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez inkaxx Pokaż wiadomość
Cóż, między czwartym a piątym tomem była przepaść 5 lat Wydaje mi się, że nie warto czekać, aż Martin skończy całą serię, bo się można niedoczekać A serial i tak stanie w miejscu no i większość wątków już znasz :P Bardzo, bardzo dobrze przenieśli książkę na tv, na prawdę jest to kawał dobrej roboty i serial jest równie dobry (o ile nie lepszy ) co książki.
Mnie udało się dorwać na razie tylko pierwszy tom. Wydaje mi się, że scenarzyści serialu nie będą czekali na Martina, tylko sami rozwiną wątki .
Po raz pierwszy powiem, że ekranizacja podoba mi się dużo bardziej od książki

A tak w ogóle to dzień dobry

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 08:10   #864
Hosenka*
Zakorzenienie

Jak mi się nie chce pracować

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 08:48   #865
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Bo ekranizacja Gry o tron jest o wiele fajniejsza niż książka

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 09:01   #866
nicRu
maszyna, nie człowiek

Plan na dziś - kąpiel, sprzątanie, zaznaczenie tych kilku wymyślonych w łóżku odpowiedzi na pytania egzaminacyjne a potem wymyśliłam sobie rajd po małych drogeryjkach
Stary 2012-04-10, 09:11   #867
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Jak mi się nie chce pracować
Mnie się nawet do sklepu iść nie chce

Cytat:
Plan na dziś - kąpiel, sprzątanie, zaznaczenie tych kilku wymyślonych w łóżku odpowiedzi na pytania egzaminacyjne a potem wymyśliłam sobie rajd po małych drogeryjkach
Sporo tego masz ja zbieram siły żeby do sklepu pójść w poszukiwaniu butów
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 09:14   #868
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dzisiaj mam dzień luzu, po przepracowanych 2 ostatnich dniach.
Kąpiel, książka i drogeryjki, a później farbowanie grzywki.
Stary 2012-04-10, 09:15   #869
Konto usunięte

Aaaale jestem wściekła!
Po pierwsze, usunęło mi z programu pocztowego cały folder, wraz z zawartością, w którym przechowywałam maile związane z blogiem - współprace, rozdania, wszystko Nie wiem, jak ogarnę to teraz

Po drugie, dostałam paczkę z pewnego sklepu, w ramach współpracy... Babka na początku zapytała mnie, co ze sklepu chciałabym zrecenzować. Wysłałam jej listę kilkunastu rzeczy, na których naprawdę by mi zależało, i napisałam, żeby wybrała parę spośród nich. Odpisała, że niestety akurat nic z tego nie ma na magazynie - ... Mniejsza już o to, że wszystkie one dostępne były wg sklepu. Przesłała mi natomiast długaśną listę tego, co może mi wysłać, kazała wybrać. Nie muszę chyba mówić, że nic się nie pokrywało z moją listą, nawet nie było zbliżone. Połowa listy to były kosmetyki modelujące, więc z miejsca napisałam, że one mnie nie interesują, bo nie używam, wybrałam trzy kosmetyki z jej listy, które ewentualnie by mi przypasowały.
Dostałam dziś paczkę - dwie z tych moich trzech wymienionych rzeczy (w tym krem z rozerwanym sreberkowym wieczkiem, więc pozbyli się go po prostu z magazynu...) plus... 5 różnych kosmetyków modelujących... No śmiech na sali, od razu jej odpisałam, co o tym myślę...
Stary 2012-04-10, 09:35   #870
Karen15
Zakorzenienie

Hej
Tak sobie przeglądam stare zdjęcia i znalazłam fajne zdjęcia z pracy mojego ojca - kopalnia.
Pracował jako górnik. Nie wiem jak tam można tyle lat pracować. Podziwiam go
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości