|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
sajkolidżist
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
Właśnie piszę z Dal, oddała zasilacz i potrwa to około 2 tygodni, może coś w tym czasie skombinuje, bo pisze, że tęskni
Mam Wam od niej pożyczyć wesołych świąt!
|
|
|
|
#3542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
moje też są beznadziejne dziś powiedziałam druhnie że # i oczywiście poryczałam się... i w ogóle nie ma dnia żebym o tym nie myślała a najgorsze są świętaW ogóle to Wszystkiego najlepszego!!! mam nadzieję że chociaż wy dobrze bawicie się w te święta!
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
Wesołych Świąt dziewczynki
![]() dla potrzebujących
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
Mocno przytulam smutne dziewczyny
w dodatku ostatnio nie mogę się dogadać z Tżtem, jakbyśmy nadawali na innych falach Wszystkie pewnie objadacie się przy stołach tylko ja przy komputerze
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
ja też na forum Malutka śpi, więc wpadłam na momencik ![]() Również przesyłam pozytywne emocje dla potrzebujących
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
Mam coś dla Was
![]() WIADRO WODY coby się powodziło przez następny rok ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Po kościele już. Wczoraj byłam u druhny, widziałam jej suknię, obiecałam że w dniu ślubu do kosmetyczki zawiozę ją, wypiłyśmy całą lubelską, 0,5 nalewki wiśniowej (ta skubana z 50% miała) i jeszcze trochę cytrynówki (też pieruństwo mocne było) i wróciłam z TŻ północy lekko chyba zataczając się, oczywiście z TŻ
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
Alonka szalejesz
ja bym padła po 1/4 tego co napisałaś, w ogóle nie mam głowy do prawdziwego alkoholu (redds'a i wino tylko umiem pić ![]() Poza tym nie szalej tak z %, przypominam Ci, że starasz się o dzidziusia
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
o matko alonka, ale poszalałas, ja bym juz pewnie po tej lubelskiej odpadła
my własnie wrocilismy ze spacerku, piekne słoneczko u nas
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
hej laski
ja jeszcze jestem u babci święta u mnei takie średnie niby jestem z TŻ wszystko ok ale tak pierwsza noc "kłóciliśmy" się z TŻ o kołdrę (nie jesteśmy przyzwyczajeni spać pod jedną bo jak śpimy u TŻ czy u mnei to pod dwoma) no i całą noc z siebie ją ściągaliśmy, drugą noc spaliśmy pod oddzielnymi ale znowu zmarzłam niemiłosiernie ojciec z moim chrzestnym się popili... ja dużo nie pije bo niestety robie za kierowcę ojciec dziś rano wstał było mu nie dobrze tak miał nie pić i teraz znowu piją moj chrzestny najpierw popije popije robi bure i idze spać.... wkurza mnie też moja kuzynka lat 14 gdybyście słyszały jak ona sie odnosi do ludzi począwszy od rodziców poprzez babcie po nas... albo do mojej babci krzyczy na nią i też na ty potrafi do niej mówic nawet zamknij się powiedzieć. i to dziewczyna wychowana na wsi gdzie zawsze dzieci ze wsi bardziej kulturalne mi się wydawały bo jak chodzą tu do szkoły gdzie w klasie jest po 10 osób wszyscy ze wsi mało kto ma internet itp to jednak ma się mniej kontaktu z taką przemocą itp tak jak dzieciaki w szkołach w miastach ale cóż wzory czerpie ze swojej matki i ojca jak zacznie krzyczeć ten bachor to aż mi sie coś robi uszy wiedną aby do jutra i w końcu do domku
|
#3551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
póki co to kończy mi się @ także nie mam zamiaru żałować sobie % co najmniej do 21dnia każdego cyklu, właściwie zdecydowana większość kobiet nie wie do terminu miesiączki że jest w ciąży i piją wszystko i robią wszystko także na prawdę wolę nie wpadać w paranoję jak do tej pory tylko żyć tak jakbym w ogóle nie starała się o dzidziusia, bo jednak takie nastawienie od samego początku na ciążę a później jedna kreska jest dołujące... mam nadzieję że coś zrozumiałyście z mojej chaotycznej wypowiedzi:P aaa jadłam wczoraj pyszną sałatkę!!! gotowane brokuły, ser feta, słonecznik i majonez wygląda okropnie ale jest przepyszna!
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Święta, święta ..... i po świętach ![]() właśnie się okąpałam. niedawno wróciłam od TŻta. Ale się najadłam Od jutra poszczę ![]() W ogóle to bardzo miło spędziliśmy te święta Przesyłam "tulisie" (jak to mówi mój TŻ ) dla wszystkich potrzebujących!!
|
|
|
|
#3553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a sałatka brzmi smacznie, no może oprócz fety tusia my tez bardzo miło spędziliśmy świeta
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
My mielismy dzisiaj wizyte i .... wszystko wporzadku Maly juz nie taki maly bo wazy 1400g ) Dostalismy zdjecie stopek Maz siedzial wpatrzony w ekran caly czas. Ja przytylam tylko 0.2kg pielegniarka zdziwiona jak mi sie udalo tak malo przytyc po swietach. Pytalam ile przytylam wsumie od poczatku ciazy .. malutko tylko 3,5kg ( Cos ostatnio inna pielegniarka pokrecila bo mowila ze 5kg ) A po wizycie wybralismy sie na wycieczka na porodowke Maz zachwycony mowi ze jak w hotelu. Pokoje jednoosobowe z lazienkami dla meza lozko. Pytalam czy musze cos dla maluszka ze soba przyniesc to tylko ciuszki na wyjscie pampersy, kremy itp sa w szpitalu Ogolnie oddzial zrobil na mnie wrazenie. Aaa i po drodze spotkalam jednego faceta co chodzil na te klasy co ja jego zona dzisiaj urodzila synka A moja znajoma urodzila coreczke
|
|
#3555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że macie takie warunki na porodówce, czytając to można tylko pozazdrościć ![]() Witam się po świętach Chciałam przyjść wcześniej, ale jakoś czasu nie było Przyznaję, że jeszcze wszystkiego nie doczytałam, tylko tak 'mniej więcej'. U mnie święta minęły...szybko i dobrze, bo nie lubię tych świąt, tyle dobrego, że miałam wolne i czas dla Tż-ta. Dziś też mam wolne, ale Tż już w pracy...Mam nadzieję, że u Was nastroje po świętach już lepsze ![]() Postaram się teraz częściej zaglądać, bo tamten tydzień miałam zabiegany i praktycznie mnie w domu nie było
|
|
#3556 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ile w sumie zaprosiliście?Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
my też tęsknimyCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() hej, ja również się poświątecznie witam, wcześniej nie było kiedy, bo w sobotę po święceniu rano pojechaliśmy z TŻ do jego rodziców, wróciliśmy w niedzielę po śniadaniu do moich, byli jeszcze dziadkowie więc siedzieliśmy cały czas razem, no i wczoraj już z rodzicami tylko, ale też nie było czasu, bo a to spacer, a to wspólna gra, a to jakiś film także Święta minęły jak zwykle szybko, a zaraz na 11 do pracy ![]() od dzisiaj z TŻ zaczynamy chodzić wieczorem z kijami ciekawe czy nam się to uda, bo jak patrzę za okno to pogoda niezbyt zachęcająca.. no ale muszę te moje boczki w końcu kiedyś zgubić dobra, rozgadałam się, miłego dnia kochane! ![]() aaa jeszcze coś wczoraj mieliśmy 2 rocznicę zaręczyn
|
|||||||
|
|
|
#3557 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dominik już naszykowany do startu, super Wow... zazdroszczę warunków u nas bez porządnej kasy można sobie pomarzyć o takich rzeczach. Aż przyjemniej się rodzi (o ile można poród nazwać przyjemnym) z myślą o takich wygodach No właśnie... święta, święta
|
|
#3558 | |||
|
Zakorzenienie
|
to bardzo się cieszę
![]() Cytat:
fantastycznie, że Dzidzia jest zdrowa, że wszystko w porządku. No a tych warunków na porodówce to zazdroszczę Cytat:
trzymam kciuki za postanowienie chodzenia z kijkami!gratuluję rocznicy zaręczyn ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3559 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć :P.
Przyszłam, a Was nie ma .Idę nadrabiać ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
Cytat:
! Emisia przepiękna! Fajnie, że tak się do Was uśmiecha Cytat:
za dodatkowe cm. Myślę, że Ci się przydadzą, jak już tam będzie dzidzia .Cytat:
.Cytat:
. A jakie plany na potem? Tzn po urodzeniu Dominika? Będziesz szukać pracy po paru msc, czy będziesz mamą na pełen etat ?Cytat:
! super!Cytat:
Cudna! I jaka już duża !Żeby zaraz potwór :P.Cdn... |
|||||||
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dalenko
jak Ci święta mineły?zabcia wspaniale ze wszystko ok z brzuszkiem ![]() warunki u was w szpitalu super
|
#3561 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!Cytat:
Cytat:
Cytat:
... Daj znać, co z babcią...Cytat:
).Żebyście czegoś innego w tych krzakach nie.. znaleźli :p. Cytat:
.Cytat:
Cytat:
Cytat:
!
|
|||||||||
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:P.Święta baaaardzo przyjemnie . W sumie się cieszę, że nie było kompa, bo TŻ nie grał, więc spędzał czas ze mną :P. Wysprzątałam domek, zrobiłam zakupy, upiekłam ciasta, mąż upiekł mięso. W sobotę byliśmy święcić, potem jedliśmy drugie śniadanie- dość obfite i pyszne . Byłam z psem po południu, a jak wróciłam, to czekała na mnie niespodzianka- kąpiel z pianą w towarzystwie świeczek i męża . A że obmyśliłam plan, będąc na tym spacerze, to się nim podzieliłam z TŻtem i jemu też się spodobał . Siedzieliśmy w wannie i gadaliśmy nt naszej przyszłości . Tak w skrócie: wymyśliłam, że w okolicach czerwca zaczniemy starania i jeśli się uda, to będę pracowała u dzieciaków do końca roku, a potem do końca ciąży i po porodzie parę miesięcy będę w domu. A potem albo znajdę pracę w zawodzie, a jeśli nie, to będę mamą-nianią- czyli będę miała swoje dziecko, a oprócz tego będę się zajmować czyimś, jak zwykła niania . Za rok TŻ będzie miał tą umowę na stałe, więc wtedy może się uda kupić mieszkanie. A do tego czasu, albo tu zostaniemy, albo wynajmiemy . Mam nadzieję, że wszystko ułoży się po naszej myśli.Wczoraj była u nas na chwilę rodzina TŻ. Było znośnie :P. Dziś byłam u kumpeli pożyczyć zasilacz. Dostałam 2. Żaden nie pasuje (z tym, że posprawdzałam napięcie w kompie i zasilaczu, więc nie jest aż tak źle :P) . Dałam zasilacz z drukarki do kompa . Dzięki temu mogłam Was nadrobić :P. No i będę mogła pisać mgr . Tylko nie będę ciągle siedzieć przy kompie, żeby coś się nie spieprzyło, a poza tym to mi "przerywa" zasilanie .
|
|
|
|
|
#3563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się, że święta minęły Wam tak szczęśliwie i radośnie ![]() Trzyma kciuki za Wasze plany. Oby wszystko się poukładało tak, jak chcecie!!Odpisuję na Twoje wcześniejsze posty (nadrabianiowe): - magisterka - nawet nie wiesz, jak pocieszyła mnie Twoja wiadomość, że jesteś w czarnej du.pie!! Ja wprawdzie mam już coś skrobnięte, ale prawie całe do przeróbki i do podopisywania mnóstwo rzeczy mam - mówisz, że Twój mąż szedł do pracy w święto pracy?? Powiem Ci, że właśnie najlepiej uczcić to święto......pracą Szczerze, to masakra jakaś. A ja się powoli zbieram, bo dziś mamy babski wieczór z kumpelami ![]()
|
|
|
|
|
#3564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3565 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Udanego wieczoru My sobotę spędziliśmy w domu, przyjechali dwaj bracia cioteczni Tż-ta z rodzinami, więc było głośno. Tż-et na 22 poszedł do pracy. W niedziele byliśmy u jego brata, a wczoraj siedzieliśmy w domu. Wyszliśmy na krótki spacer, pograliśmy, a dzisiaj powrót do rzeczywistości, czyli ja w domu, Tż-et w pracy. |
||||
|
|
|
#3566 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieje ze zaniedlugo i w PL tak bedzie ... ![]() Cytat:
Cytat:
Planow narazie nie ma. Mama dziewczynek chcialabym zebym wrocila we wrzesniu do nich ale to zalezy czy moja mama zostanie z Dominikiem na te dwa dni jesli tak to moge wrocic. A jesli bede musiala kogos do malego szukac to nie ma sensu. Cytat:
dziekuje Buzka malego jak na nas zerka stopki i profilek z machajaca raczka
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2012-04-10 o 17:27 |
||||||
|
|
|
#3567 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ha przyda się właśnie wróciliśmy było faajnie ciężko, ale fajnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, wpadłam tylko na chwilkę...
Babcia dzisiaj zmarła. W czwartek jest pogrzeb...Pozdrawiam Was wszystkie i dziękuję za ciepłe słowa. |
|
|
|
#3569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
! Piękna ta Wasza rodzinka ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
.... Trzymaj się, kochana, jesteśmy z Tobą. I staraj się aż tak nie denerwować, żeby maluszek się nie stresował (wiem, że to trudne) ...Aaaa... No to wszystko jasne !
|
||
|
|
|
#3570 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
współczuję kochana trzymaj się ciepło
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.

Mam Wam od niej pożyczyć wesołych świąt!

Chyba święta Was pochłonęły... Ja niestety prawie wcale ich nie odczuwam, praca i praca, w dodatku dostałam grafik - Lany Poniedziałek też w pracy
... Jaki ten świat niesprawiedliwy 
dla potrzebujących
w dodatku ostatnio nie mogę się dogadać z Tżtem, jakbyśmy nadawali na innych falach

albo do mojej babci krzyczy na nią i też na ty potrafi do niej mówic nawet zamknij się powiedzieć. i to dziewczyna wychowana na wsi gdzie zawsze dzieci ze wsi bardziej kulturalne mi się wydawały bo jak chodzą tu do szkoły gdzie w klasie jest po 10 osób wszyscy ze wsi mało kto ma internet itp to jednak ma się mniej kontaktu z taką przemocą itp tak jak dzieciaki w szkołach w miastach ale cóż wzory czerpie ze swojej matki i ojca
i w końcu do domku

wygląda okropnie ale jest przepyszna!

trzymam kciuki za postanowienie chodzenia z kijkami!