|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#11461 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
No widzisz Joasi, jakieś wątpliwości mną dzisiaj szargały, ale Mya postawiła diagnozę przeżarcie i skutecznie wybiła mi je z głowy ![]() Zastanawia mnie jeszcze, jakim cudem dr wyrówna te moje cycki takimi samymi implantami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11462 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11463 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wogóle to jest troche problem, mierze i jest świetnie a po paru godzinach zaczyna się kłopot, tu pije a tam się ciągnie, coś mi sie wydaję, ze dużo kasy pójdzie zanim naucze kupować się staniczki na moje żeleczki ![]()
![]() |
#11464 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do Twoich cyców, nie widziałam, więc się nie wypowiem, ale jeśli dr włoży odpowiedni implancik, to i otoczki rozejdą się na nim i będzie git ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11465 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dzieki Mya buziaki
![]() |
#11466 |
Raczkowanie
|
Ależ te modelki VS mają figury, aż mnie zazdrość ściska...
Do wszytkich marudzących na swoje cycki mam lekarstwo. Wczoraj się zaprezentowałam w staniku przyjaciółce i jej reakcja bardzo pozytywnie mnie zaskoczyłą. Najlepsze jej hasło: "ale duże!" co przy moim rozmiarku jest mega komplementem. Myślę, że my tu wszytkie za bardzo się porównujemy i mamy strasznie wygórowane kryteria. Zawsze znajdziemy kogoś kogo panienki nam się bardziej podobają i od razu zaczynamy wszystkie mankamenty naszych własnych dostrzegać. Czasem fajnie zaczerpnąć opini kogoś kto milionów sztucznych cycków się nie naoglądał i ma bardziej hm... świerzą wizję ![]() malinkac - z tego co wiem, to chirurdzy USG się nie zajmują. Ginekolog bez problemu da Ci skierowanie i gdzieś Cię wyśle, no chyba, że akurat bęzie miał w gabinecie aparaturę to na miejscu będziesz miała. Ise - ja byłam opuchnięta na całym tłowiu dosłownie. Ta opuchlizna mi jakby w dół schodziła i w pewnym momencie nawet uda miałam sine i spuchnięte. Chyba z miesiąc mi się to utrzymywało. Smaruj Lotionem 1000, troszkę pomaga. Nie rób nam tego bo pomrzemy tu wszystkie bez Twoich rad! |
![]() ![]() |
![]() |
#11467 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11468 |
Wtajemniczenie
|
mune Mya się rozdrażnia jak słyszy że miesięczne żelki w fiszbinki się przyodziewa
![]() ![]()
#11469 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No właśnie - niby git ale nie do końca fajnie. Tak sie przyzwyczajamy do tych miekkich sportówek, że wygoda górą i jesteśmy wybredne - poza tym w końcu sie staniki teraz nosi dopiero bo przed operacja nie zwracałam na to tak uwagi. Kupiłam aby jak najwiecej dało sie upchac albo z mega poduszkami i był. Nigdzie nie gniotło bo nie miało w co ![]() ![]()
![]() |
#11470 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzień dobry dziewczynki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-04-10 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#11471 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#11472 |
Rozeznanie
|
Nie poszłam dziś do pracy ^^" mam wizytę u internisty ale dopiero o 20 mam nadzieje że mi da jakieś zwolnienie... kurde nie mogę się doczekać wstania rano bez tych ceregieli i 15 minut leżenie z myślą że zaraz będę musiała wstać i będzie bolało :/
kiedy to poranne wstawanie przestaje męczyć?? Jaaa wczoraj też wrzuciłam fotki ![]() aaa mój dr sobie chyba za kasę z mojej operacji ![]() Edytowane przez Ise Czas edycji: 2012-04-10 o 07:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#11473 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() W moim albumie "ja" są moje zdjęcia sprzed tygodnia. Może nie najlepsze ale widać tam jak wygląda bierze na tle sylwetki ramion bioder. ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11474 |
BAN stały
|
Hej dziewczyny!
Jak tam po świętach ja się czuję jak jakaś okrągła bańka ![]() Ise - przestanie boleć, zobaczysz ![]() Gipsy - zgadzam się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11475 |
Zakorzenienie
|
Dzien doberek dziewczynki
![]() Witam sie i ja po swiatecznym szalenstwie ![]() ![]() Zaraz lece do albumikow ![]()
#11476 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11477 |
Zakorzenienie
|
Wracając do bolu mam nadzieje ze tak strasznie nie bedzie
![]() ![]() ![]() Świniaczku ja mialam usuwane 4 zabki, ale nie 8 wiec nie wiem czy bolalo mnie mniej czy Ciebie wiecej ![]() Agatko byłam w albumie i Ty jestes drobna wiec nawet wiekszy implant nie zrobi z Ciebie wielkiej baby ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- 2 kg nie jest tak zle u mnie pewnie z 4 bedzie ale po tyodniu glodowki stane na wage dopiero ![]() milego dnia dziewczynki ![]() ![]()
#11478 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie forumowiczki zarówno te tak jak ja jeszcze przed zabiegiem
![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- witam czy mogła bym poprosić o dopisanie mnie do tej listy mam zabieg 24.04 czyli już niebawem . ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- witam czy mogła bym poprosić o dopisanie mnie do tej listy mam zabieg 24.04 czyli już niebawem . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11479 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
a ja po świętach 1,5 kg do przodu. MASAKRA
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11480 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ee tam 4kg, na pewno nie kobieto ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#11481 |
Raczkowanie
|
witaj kasiu. u kogo robisz?
![]() Witaj dr. Kubasik, Poznań to mój lekarz |
![]() ![]() |
![]() |
#11482 |
Rozeznanie
|
Witaj Kasia
![]() ![]() Dziewczyny ja się też za siebie biorę... lato idzie.. piersi dojrzewają a ja z grubym tyłkiem nie będę mogła się dalej pokazywac na plaży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11483 |
Raczkowanie
|
Wiecie co tyle lat miałam kompleks na tym punkcie że normalnie jak sobie pomyślę że w końcu będę wyglądać jak prawdziwa kobieta to aż mi się bananek na buzi robi .
Nie powiem boję się że będzie bolało i czasem mam takie dziwne myśli że mogę się z narkozy nie wybudzić . Dr. chce mi włożyć albo 390ml albo 450 zależy jak będzie się mięsień zachowywał i jak będą cycuchy wyglądały . |
![]() ![]() |
![]() |
#11484 | |
Konto usunięte
|
Wiecie co tyle lat miałam kompleks na tym punkcie że normalnie jak sobie pomyślę że w końcu będę wyglądać jak prawdziwa kobieta to aż mi się bananek na buzi robi .
Nie powiem boję się że będzie bolało i czasem mam takie dziwne myśli że mogę się z narkozy nie wybudzić . Dr. chce mi włożyć albo 390ml albo 450 zależy jak będzie się mięsień zachowywał i jak będą cycuchy wyglądały .[/QUOTE] Kasiu ja to świeżynka jestem, nieobeznana w tych sprawach więc nie znam doktorka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11485 |
Zakorzenienie
|
Oliwko
tak czy inaczej Ty. była już decyzję podjęłas że chcesz anatomki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11486 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No wlaśnie jak widzialam w kilku galeriach doktorków zdjęcia "po" przy takich cyckach to mi się średnio efekt podobal zazwyczaj, bo nadal nie byly okrągle... ![]() Ja tylko 1 kg ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#11487 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() eej to ja się teraz zaczynam martwic, że moje nie będą piękne i okrągłe... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11488 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki,
te które przytyły poniżej 3kg zapraszam do siebie na ciasto ![]() ![]() wczoraj zrobiłam jeszcze ogromną karpatkę z masą budyniową i seromakowiec ![]() ![]() ![]()
#11489 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#11490 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.