Włosomaniaczki cz. VIII - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-10, 14:14   #2821
ImmortalLover
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Oj odstresuj się koniecznie
Ja przez stres jeść nie mogę.

A nie uciekniesz?
Z tego wszystkiego mam problem z @...

Właśnie

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-10, 15:38   #2822
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:

A nie uciekniesz?
Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość

Właśnie
Nie.
Stary 2012-04-10, 20:26   #2823
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
ja z gatunku tych świniowatych
Ja chyba też

Cytat:
Mnie to w ogóle dziwi "wynalazek" pod tytułem : czarne buty noszone latem .
A ja mam - czarne sandałki Bo i jakie buty mam założyć, kiedy jestem ubrana od stóp do głów na czarno? Tak tak, również latem potrafię się tak ubrać
Chociaż nawet sobie nie wyobrażasz jak ciężko jest kupić czarne dziecinne sandałki
Wczoraj kupiłam coś takiego (nie śmiać się proszę) - http://allegro.pl/sandalki-z-cyrkoni...250539347.html - mam nadzieję, że będą dobre i nie wylądują w koszu

Cytat:
Ale, Aga musisz przyznać, że większość opisywanych tam powodów do zdziwienia jest taka, że tylko boki ze śmiechu zrywać . Ja czytając ten wątek, bawię się setnie .
Nie pamiętam już kto napisał, ale to brzmiało jakoś tak : Ubóstwiam ciebie na kształt bóstwa. Dlaczego, wciąż zachodzę w głowę, wśród wdzięków twoich mnóstwa, najbardziej cenię twoje ubóstwo umysłowe .

Cytat:
Jakoś nie zauważyłam zmian ilościowych. Dlatego też, zazdroszczę osobom, które twierdzą, że przy regularnej depilacji, z upływem czasu włoski stają się słabsze i jest ich mniej . Ja regularnie depiluję od wielu lat i zmniejszenia ilości nie zważyłam.
Mnie dobija to, że po depilacji woskiem skóra ma być niby gładka przez dłuższy czas, nawet do kilku tygodni, bo wosk wyrywa włosy z cebulkami, bla bla bla, a tymczasem ja już po kilku dniach wyczuwam odrastające włoski i po tygodniu, góra półtora, muszę wszystko powtarzać, żeby jakoś wyglądać.

Cytat:
U mnie, nad czym ubolewam, miejsca na ciasto już zabrakło .
U mnie ciasto było niemalże priorytetem

Cytat:
Oj była, była... czekało się na te pomarańcze bożonarodzeniowe i na czekoladę w paczkach pod choinką. Albo na cukrowe baranki/zające... I nikt nie biadolił, że nie znalazł pod choinka nowego telefonu czy cuś w ten deseń.
Pamiętam te czasy... Człowiek był taki szczęśliwy, kiedy dostał od rodziny paczkę ze słodyczami, a jak były tam jeszcze pomarańcze to już w ogóle pełnia szczęścia... Teraz dziecko byłoby bardzo rozczarowane, gdyby dostało taką paczkę

Cytat:
Zazdroszczę, bo ja zajadam stres

Cytat:
Ja też nie mam. Powinnam dostać pierwszą @ po odstawieniu tabletek i ni ma
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-10, 22:48   #2824
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Łoj , to już na bank powinnaś się odstresować, bo to poważne się robi.
Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Nie.
Ale wiesz, że czeka Cię jeszcze wpłata wpisowego , nie ma lekko
Bo nam nigdy przez te kosmetyki do pierwszego nie starcza
Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
A ja mam - czarne sandałki Bo i jakie buty mam założyć, kiedy jestem ubrana od stóp do głów na czarno? Tak tak, również latem potrafię się tak ubrać
Chociaż nawet sobie nie wyobrażasz jak ciężko jest kupić czarne dziecinne sandałki
Wczoraj kupiłam coś takiego (nie śmiać się proszę) - http://allegro.pl/sandalki-z-cyrkoni...250539347.html - mam nadzieję, że będą dobre i nie wylądują w koszu
Fajne buciki i obcas mają

Sama kiedyś wypatrzyłam świetne buty na dziecięcym, idealne espadryle, no takie piękne, cukierkowe, miodzio, ale niestety za małe

I jeszcze marzą mi się takie, jak kiedyś miałam: kryta pięta i paluszek, niewielki obcas i paseczek przez kostkę. Ach, jak one bajecznie stukały, kiedy szłam po chodniku
Po latach widziałam bardzo podobne i też za małe niestety

Cytat:

Mnie dobija to, że po depilacji woskiem skóra ma być niby gładka przez dłuższy czas, nawet do kilku tygodni, bo wosk wyrywa włosy z cebulkami, bla bla bla, a tymczasem ja już po kilku dniach wyczuwam odrastające włoski i po tygodniu, góra półtora, muszę wszystko powtarzać, żeby jakoś wyglądać.
A może spróbuj smarować telocapilem z mazideł? Miałam kiedyś myricelinę z thanatosa [ale to podobno to samo] i smarowałam tym nogi i powiem Ci, że jakieś słabsze te włosy były. Jak zwykle systematyczności zabrakło...

Cytat:
Pamiętam te czasy... Człowiek był taki szczęśliwy, kiedy dostał od rodziny paczkę ze słodyczami, a jak były tam jeszcze pomarańcze to już w ogóle pełnia szczęścia... Teraz dziecko byłoby bardzo rozczarowane, gdyby dostało taką paczkę
Oj tak... oj taaaak...
Cytat:
Ja też nie mam. Powinnam dostać pierwszą @ po odstawieniu tabletek i ni ma
Dołączam do klubu oczekujących, chociaż u mnie to jeszcze inna kwestia

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-10, 23:27   #2825
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Fajne buciki i obcas mają
Zobaczymy jak się będą sprawować I czy mi się noga zmieści, chociaż mam dosyć szczupłe, więc jest szansa

Cytat:
A może spróbuj smarować telocapilem z mazideł? Miałam kiedyś myricelinę z thanatosa [ale to podobno to samo] i smarowałam tym nogi i powiem Ci, że jakieś słabsze te włosy były. Jak zwykle systematyczności zabrakło...
Może wypróbuję Czytałam też gdzieś, że olej krokoszowy stosowany po depilacji opóźnia wzrost włosów

Cytat:
Dołączam do klubu oczekujących, chociaż u mnie to jeszcze inna kwestia
Tylko mi nie mów, że szykujesz dziewczynom braciszka?
Stary 2012-04-11, 00:07   #2826
'Estelle'

Cytat:
Zobaczymy jak się będą sprawować I czy mi się noga zmieści, chociaż mam dosyć szczupłe, więc jest szansa

Może wypróbuję Czytałam też gdzieś, że olej krokoszowy stosowany po depilacji opóźnia wzrost włosów

Z tym olejem to różnie bywa, raz zadziała a raz nie. Na LU czytałam kiedyś relację z eksperymentu jednej dziewczyny, co się poświęciła i miesiąc jedną nogę smarowała, a drugą nie. U niej rezultatów brak.

Eeeee, nieeeee...
Czekam, aż się wszystko wyreguluje i do jako takiej normy wróci. Bo jestem już miesiąc po odstawieniu, a tu głucha cisza... nie to że tęsknię, ale tym razem jest mi potrzebna.

Stary 2012-04-11, 04:04   #2827
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
To są takie brzuszki już zrobione w których znajduje się szpinak lub pomidory suszone
Aaaaa ! U mnie takich nie widziałam. Są tylko brzuszki na wagę .

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover
I zauważyłam ostatnio,że czasem, jak prosty facet, patrzę na czyjeś piersi a nie na twarz
Sama widzisz ...

Cytat:
Wczoraj mnie nie było na tej planecie
Pisz szybko - co jest . Jak chcesz - na PW . Może cosik zaradzimy .

Cytat:
W ogóle tak mam, że każde buty, choć w poprzednim sezonie już się uleżały, w nowym znów obcierają.
Witaj wspólniczko w bólu i cierpieniach ! Ja też mam delikatne stopy.

Cytat:
Napisane przez Estelle
No chyba, że postanowię przyodziać się na czarno to wtedy. Bo lubię jak kolorystycznie się zgrywa
Cytat:
Napisane przez Finlora

Tu nie będę dyskutować, bo czarnego koloru raczej w ubiorach nie używam. Za stara jestem .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Dla mnie to właściwie sałatki, których na co dzień niewiele się robi, bo pracochłonne i czasu na to nie ma.
Matko kochana, to i moja przypadłość. Pochłaniam w ogromnych ilościach sałatki wszelakiego typu . Ach ten zabójczy majonez ! Nawet jak wezmę plaster mięsa/wędliny, to obok łycha sałatki .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Swoją droga dziwne - taki dobrobyt mamy, a człowiek za tamtymi czasami tęskni. Wtedy można było wszystko docenić.
A no właśnie . A do tego wszystko miało smak : szynka smakowała na szynkę, boczek był boczkiem, pomarańcze pachniały itp. Jak ja lubiłam "biały" i "ozorkowy" salceson . Teraz tego nie tknę .

Cytat:
Mogę się przyłączyć?
Pewnie, że możesz . My tu o wszystkim gadamy .

Cytat:
Wczoraj kupiłam coś takiego (nie śmiać się proszę)

Brzydkie nie są .
Ja, niestety, nie mogę nosić takiego fasonu. Mam wyjątkowo szczupłą stopę i chodziłabym w butach, palcami chodniki znacząc, a na pietę gołąb mógłby nakupciać .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Mnie dobija to, że po depilacji woskiem skóra ma być niby gładka przez dłuższy czas, nawet do kilku tygodni, bo wosk wyrywa włosy z cebulkami

Ja po depilacji nie mam ani gładkiej skóry, ani nie widzę różnicy w czasie wzrostu włosa. Ale te "krostki" po dwóch dniach znikają, a ich ilość zależy od kondycji mojej skóry : przy jednym zabiegu jest ich parę, przy innym - więcej . Dziwne, że mam te kwiatuszki tylko na górnej wardze. Przy depilacji brwi - nigdy .

Cytat:
Coś niedobrego się ze mną dzieje
Te, śliczna-zagraniczna, a w ucho chcesz ?! Czego mnie denerwujesz ?

Cytat:
Napisane przez Finlora
Zazdroszczę, bo ja zajadam stres

Też zazdroszczę . Gdyby stres odbierał mi apetyt, miałabym już figurę Twiggy .

Cytat:
Ale wiesz, że czeka Cię jeszcze wpłata wpisowego , nie ma lekko Bo nam nigdy przez te kosmetyki do pierwszego nie starcza

Te, Harpagon w spódnicy.

Cytat:
Napisane przez Estelle
I jeszcze marzą mi się takie, jak kiedyś miałam: kryta pięta i paluszek, niewielki obcas i paseczek przez kostkę.
Też takie podobają mi się, ale tylko do popatrzenia . Z tym fasonem butów, to tak jak z "rurkami' : rzadko komu w nich ładnie nogi wyglądają .

A' propos butów - byłam wczoraj w mieście i ździebko okiem wokoło rzuciłam . O matko kochana ! Dla mnie totalna tragedia !
I powiedzcie mi jedno, bom ja w modzie nieobeznana : sportowe obuwie typu : trampki, jest teraz traktowane jako "do noszenia na ulicę" ? Matko kochana !!!

Cytat:
Czytałam też gdzieś, że olej krokoszowy stosowany po depilacji opóźnia wzrost włosów
Jakoś na swej drodze nie spotkałam nikogo, komu olej krokoszowy pomógł w pozbyciu się niepożądanego owłosienia .

Cytat:
Napisane przez Finlora
A czemu się dziwisz ? Toż Ona popiera politykę prorodzinną Donaldina : nad przyrostem demograficznym pracuje . I bardzo dobrze ! { Asia - } . A Ty co ?

Byłam wczoraj u lekarza . Wyszłam z sześcioma skierowaniami do specjalistów + dwa na rentgen . Muszę się teraz dowiedzieć, jak długo takie skierowania są ważne .

Kupiłam lakier do paznokci z Vipery . Znowu zły. W buteleczce wydawało się, że ładna, krwista czerwień. Na paznokciu - czerwień toto jest, ale w jakiś fioletowo - wiśniowym odcieniu . Fuj !

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-11, 09:09   #2828
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Pisz szybko - co jest . Jak chcesz - na PW . Może cosik zaradzimy .

Matko kochana, to i moja przypadłość. Pochłaniam w ogromnych ilościach sałatki wszelakiego typu . Ach ten zabójczy majonez ! Nawet jak wezmę plaster mięsa/wędliny, to obok łycha sałatki .

Te, śliczna-zagraniczna, a w ucho chcesz ?! Czego mnie denerwujesz ?

A' propos butów - byłam wczoraj w mieście i ździebko okiem wokoło rzuciłam . O matko kochana ! Dla mnie totalna tragedia !
I powiedzcie mi jedno, bom ja w modzie nieobeznana : sportowe obuwie typu : trampki, jest teraz traktowane jako "do noszenia na ulicę" ? Matko kochana !!!

Byłam wczoraj u lekarza . Wyszłam z sześcioma skierowaniami do specjalistów + dwa na rentgen . Muszę się teraz dowiedzieć, jak długo takie skierowania są ważne .

Kupiłam lakier do paznokci z Vipery . Znowu zły. W buteleczce wydawało się, że ładna, krwista czerwień. Na paznokciu - czerwień toto jest, ale w jakiś fioletowo - wiśniowym odcieniu . Fuj !
Myślę,że wystarczy,że napiszę,że byłam na imprezie

Miałam kiedyś taki okres czasu,że jadłam sam majonez z chlebem

Ale dlaczego Cię denerwuję? Wiesz ile ja mam stresu? Wczoraj zjadłam łyżeczką sałatki i jako obiad kawałeczek mięcha.

Przyznam się bez bicia,że ja pomykam w trampkach <różowych> i kilka osób pytało skąd je mam,bo im się podobają. Z resztą w czym teraz ludzie nie chodzą po ulicy? Na mtv jest program "Operacja stylówa"- głównie dziewczyny, które są strasznie tandetne zmieniane są na ładne naturalne kobitki. W każdym razie w którymś odcinku była dziewczyna, która na imprezy chodziła w taśmie czarnej owiniętej wokół biustu, a druga w gorsecie, majtkach i pasie do pończoch paradowała po ulicy. Totalne dno.

Oj Katarzyno, lepiej Ty mnie nie denerwuj i zrealizuj to jak najszybciej

Mnie coś ostatnio podpadły lakiery w Vipery niestety

Aga miałam Ci kiedyś pisać,że widziałam jakieś ładne butki w małym rozmiarze i zapomniałam kompletnie jakie były

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2012-04-11, 15:17   #2829
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Ale wiesz, że czeka Cię jeszcze wpłata wpisowego , nie ma lekko
Bo nam nigdy przez te kosmetyki do pierwszego nie starcza
Dobre Jakby coś jeszcze było Każdą kasę wydaje na oleje i inne badziewia do włosów
Stary 2012-04-11, 23:55   #2830
Finlora
Zakorzenienie

Jestem dzisiaj tak padnięta, że nawet cytować mi się nie chce...

Nie mogę się doczekać weekendu, kiedy będę mogła odpocząć od tej roboty.

Ja wiem, że ten olej krokoszowy pewnie i tak nic nie zdziała, ale pomarzyć można

Gosia, majonez z chlebem czy chleb z majonezem? Bo jak chleb z majonezem to też taką fazę miałam
Jeśli chodzi o takie programy to ja się zastanawiam czy rzeczywiście takie laski po ulicy chodzą czy to jest tak zrobione na potrzeby takich programów. Bo wierzyć mi się nie chce, żeby ktoś paradował tak po ulicy
Zamiast mi tu zdjęcia butów robić, żebym mogła zobaczyć to ona zapomina

Kasia, proszę mi się nie ociągać tylko jak najszybciej zrobić (właściwy) użytek z tych skierowań

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2012-04-11 o 23:56
Stary 2012-04-12, 03:45   #2831
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę,że wystarczy,że napiszę,że byłam na imprezie
Aaaa, to wszystko jasne .

Cytat:
Miałam kiedyś taki okres czasu,że jadłam sam majonez z chlebem
To normalne .
A jadłaś majonez ze słoika łyżką do zupy ? Ja jadłam . W latach "biednych" tu u nas, w Polsce produkty żywnościowe były ot takie sobie. Z majonezów jedynym zjadliwym był "Kielecki", ale też za smakowity to on nie był . Jak wyjechałam, dorwałam się do majonezu o nazwie Calvé . Matko kochana , jego orgazmicznego smaku nie da się opisać . W pierwszym momencie, zachłyśnięta urodą jego smaku, wtranżalałam łyżką do zupy, prosto ze słoika .

Cytat:
Ale dlaczego Cię denerwuję?
Bo jak piszesz coś takiego : <"Coś niedobrego się ze mną dzieje ">, to ja zaczynam się martwić i denerwować .

Cytat:
Oj Katarzyno, lepiej Ty mnie nie denerwuj i zrealizuj to jak najszybciej
Cytat:
Napisane przez Finlora
Kasia, proszę mi się nie ociągać tylko jak najszybciej zrobić (właściwy) użytek z tych skierowań

Pójdę, pójdę . Już u neurologa wizyta na czerwiec {po znajomości !} umówiona . O ortopedę i urologa będę walczyć juto. W przyszłym tygodniu rentgeny. I z rozpędu pójdzieeeeeee ! W międzyczasie okulista, bo mi na gałce ocznej, pod powieką cosik wyrosło . Jak widać na załączonym obrazku : sypię się .

Cytat:
Mnie coś ostatnio podpadły lakiery w Vipery niestety
Czemu ? Jeszcze tym nowo kupionym nie malowałam . Kolor na jednym paznokciu sprawdziłam . Dzisiaj albo praca w ogródku, albo manicure .

Cytat:
Każdą kasę wydaje na oleje i inne badziewia do włosów
Nasza krew ! Nasza krew !
A co ostatnio kupiłaś ?! Masz może rozeznanie w kosmetykach do stylizacji włosów ?

Cytat:

Biedaczysko !

Dziołchy, napiszcie tu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=605872 , że też chcecie . Im więcej głosów, tym lepiej

Miłego dnia

Stary 2012-04-12, 06:18   #2832
Heroldin
Zakorzenienie

Aga, do grobowej deski będę Ci wdzięczna za link . Już dawno tak się nie bawiłam . Nigdzie takich kwiatuszków nie uświadczysz .
Stary 2012-04-12, 06:58   #2833
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

Gosia, majonez z chlebem czy chleb z majonezem? Bo jak chleb z majonezem to też taką fazę miałam
Jeśli chodzi o takie programy to ja się zastanawiam czy rzeczywiście takie laski po ulicy chodzą czy to jest tak zrobione na potrzeby takich programów. Bo wierzyć mi się nie chce, żeby ktoś paradował tak po ulicy
Zamiast mi tu zdjęcia butów robić, żebym mogła zobaczyć to ona zapomina
Chleb z majonezem
Wydaje mi się,że są tacy ludzie Może akurat nie w Polsce,ale w Anglii owszem
przepraszam

Cytat:
To normalne .
A jadłaś majonez ze słoika łyżką do zupy ? Ja jadłam . W latach "biednych" tu u nas, w Polsce produkty żywnościowe były ot takie sobie. Z majonezów jedynym zjadliwym był "Kielecki", ale też za smakowity to on nie był . Jak wyjechałam, dorwałam się do majonezu o nazwie Calvé . Matko kochana , jego orgazmicznego smaku nie da się opisać . W pierwszym momencie, zachłyśnięta urodą jego smaku, wtranżalałam łyżką do zupy, prosto ze słoika .

Bo jak piszesz coś takiego : <"Coś niedobrego się ze mną dzieje ">, to ja

Nie jadłam Chociaż może Już nawet nie pamiętam,ale dziś bym tak nie zjadła już

Oj bo się jeszcze wczoraj działo Ale zaszalałam i zjadłam nawet dwie kanapki Martwić się znowu będę za miesiąc...

Ucięło mi cytaty Co do lakierów- to szybko odpryskują i niestety coraz dłużej schną
I bardzo dobrze,że się już zapisałaś na wizyty. Chociaż i tak termin mimo znajomości dosyć odległy

Muszę jechać do Krakowa na uczelnię,a taaaak mi się nie chce

Stary 2012-04-12, 14:15   #2834
'Estelle'

cześć
Mam lenia, dużo na głowie, wieczorami brak weny, troszkę mniej może mnie być w najbliższych dniach

Cytat:
Tak Kocham kanapki wędlinowo-sałatkowe, gdzie za pieczywo mięsko robi
Cytat:

Te, Harpagon w spódnicy.

Moja mam się śmieje, że z grosza resztę wycisnę

Cytat:
Tak, na co dzień, na ulicę choć bardziej dla młodzieży
Nawet sama nosiłam, ale to w podstawówce. Czarne Converse - klasyka
Cytat:
No to gnaj, gnaj do gabinetów
I ciesz się, że Ci znachor skierowania wypisał, bo znam takich, co nie chcą dawać, byle więcej na pacjencie zarobić
Cytat:
Dobre Jakby coś jeszcze było Każdą kasę wydaje na oleje i inne badziewia do włosów
Dary w naturze też przyjmujemy
Cytat:

Nie mogę się doczekać weekendu, kiedy będę mogła odpocząć od tej roboty.

Też zmęczenie mnie ogarnia, każdą chwilę na drzemkę wykorzystuję...

Takie laski są w UK i pewnie w USA też. Te nasze odpicowane barbiątka przy nich wyglądają całkiem przyzwoicie

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

PaCZcie: http://www.youtube.com/watch?v=172O56I11j4
Boskie!

Stary 2012-04-12, 14:33   #2835
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Nasza krew ! Nasza krew !
A co ostatnio kupiłaś ?! Masz może rozeznanie w kosmetykach do stylizacji włosów ?
Już nawet nie ogarniam co kupiłam ostatnio Ale jutro idę po olejek z alterry

Nie, bo nie używam niczego.

Cytat:
Tak, na co dzień, na ulicę choć bardziej dla młodzieży
Nawet sama nosiłam, ale to w podstawówce. Czarne Converse - klasyka

Dary w naturze też przyjmujemy
Czarne conversy są cudowne Ja mam zielone fluo

Spoko
Stary 2012-04-12, 15:41   #2836
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Dobre

Stary 2012-04-12, 21:45   #2837
'Estelle'

Co tak cicho siedzOM?

Stary 2012-04-12, 21:58   #2838
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Pójdę, pójdę . Już u neurologa wizyta na czerwiec {po znajomości !} umówiona . O ortopedę i urologa będę walczyć juto. W przyszłym tygodniu rentgeny. I z rozpędu pójdzieeeeeee ! W międzyczasie okulista, bo mi na gałce ocznej, pod powieką cosik wyrosło . Jak widać na załączonym obrazku : sypię się .
Bardzo dobrze Kasiu, do gabinetów marsz najszybciej jak się da

Cytat:
Aga, do grobowej deski będę Ci wdzięczna za link . Już dawno tak się nie bawiłam . Nigdzie takich kwiatuszków nie uświadczysz .
Do usług
Aż mnie normalnie paluszki świerzbią, żeby tam coś napisać, ale nie będę się wdawać w niepotrzebne dyskusje

Cytat:
przepraszam
No, żeby mi to było ostatni raz

Cytat:
Dobre

Cytat:
Co tak cicho siedzOM?
Posta PiszOM
Chociaż za dużo to się nie napisałam

Dogomania nie działa
To pewnie jakiś spisek, żebym na razie nie robiła więcej zakupów
Stary 2012-04-13, 03:59   #2839
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Napisane przez ;33484194
Chociaż i tak termin mimo znajomości dosyć odległy
Coś Ty . To wizyty "na książeczkę". Normalnie w takiej formie zapisy są na przyszły rok, no ewentualnie - na grudzień .

Cytat:
Muszę jechać do Krakowa na uczelnię,a taaaak mi się nie chce
Zjedz precelka !

Cytat:
Mam lenia, dużo na głowie, wieczorami brak weny, troszkę mniej może mnie być w najbliższych dniach
Szkoda, ale prawdę powiedziawszy - nie dziwie się . Ty już na całym etacie ?!

Ten czerwony lakier z Twojego blogu, z obiecanek, to jest już w sklepach ?

Cytat:
Napisane przez Estelle
Tak, na co dzień, na ulicę
Ło matko kochana !

Cytat:
Napisane przez Estelle
I ciesz się, że Ci znachor skierowania wypisał, bo znam takich, co nie chcą dawać, byle więcej na pacjencie zarobić
Prywatną wizytę mnie to kosztowało .
Znachor znajomy, ja = grupa najwyższego ryzyka, a i tak wizytę zaczęłam od słów : ja dzisiaj prywatnie . Już się nauczyłam poruszania w polskiej rzeczywistości .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Boskie!
Chciałabym mieć taki sweterek w kotki .

Cytat:
Ale jutro idę po olejek z alterry
Szkoda pieniędzy ! Wierz mi .

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522
Czarne conversy są cudowne
Sprawdziłam w sieci - co to takiego, bo nawet nie wiedziałam . Teraz mądrzejsza jestem . Chodzi o trampki .

Cytat:
Bardzo dobrze Kasiu, do gabinetów marsz najszybciej jak się da

Załatwiam, załatwiam . Najgorzej będzie z okulistą i naczyniowcem, bo tam nie mam żadnych wejść . No i rezonans też będzie trudno. Powalczę .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Aż mnie normalnie paluszki świerzbią, żeby tam coś napisać, ale nie będę się wdawać w niepotrzebne dyskusje

Nie ftrancaj się !

Miłego dnia

---------- Dopisano o 03:59 ---------- Poprzedni post napisano o 03:34 ----------

Zapomniałam .
Znalazłam dobry krem do stóp, z 30% mocznikiem . Nazywa się on OXEDEMIL {krem na pękające piety} i jest do kupienia w aptekach . Polecam. Mnie,już po paru smarowaniach, zaczyna pomagać.
Stary 2012-04-13, 08:47   #2840
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Co tak cicho siedzOM?
O tej godzinie to ja już spię
Cytat:
Coś Ty . To wizyty "na książeczkę". Normalnie w takiej formie zapisy są na przyszły rok, no ewentualnie - na grudzień .

Zjedz precelka !

Załatwiam, załatwiam . Najgorzej będzie z okulistą i naczyniowcem, bo tam nie mam żadnych wejść . No i rezonans też będzie trudno. Powalczę .
Dlatego sama się boję iść do lekarza,a czuję,że powinnam

Chciałam sobie kupić pod AGH,ale szedł jakiś student i powiedział,że niedobre Więc zrezygnowałam

Mnie się podobało jak ta koleżanka ją ubrała Rewelacja.

Walcz, walcz Rezonans lepiej wspominam niż tomografię Nienawidzę igieł,ale jak zobaczyłam po tomografii wenflon to prawie zeszłam tam

Stary 2012-04-13, 13:04   #2841
'Estelle'

Cytat:

Posta PiszOM
Chociaż za dużo to się nie napisałam
To i ja linka poproszę. W wolnej chwili - poczytam

Jak wywołane do tablicy, to wtedy piszOM, tak ???
Cytat:
Szkoda, ale prawdę powiedziawszy - nie dziwie się . Ty już na całym etacie ?!
Ano
Cytat:
Ten czerwony lakier z Twojego blogu, z obiecanek, to jest już w sklepach ?
Któren? Ten z Esenca? Jeszcze nie i nie wiem, czy będzie.
Jak szukasz czerwonej perły, to może coś z Sensique? Mają ładną czerwień kremową np. i perłowe też chyba są jakieś.
Cytat:
Prywatną wizytę mnie to kosztowało .
Znachor znajomy, ja = grupa najwyższego ryzyka, a i tak wizytę zaczęłam od słów : ja dzisiaj prywatnie . Już się nauczyłam poruszania w polskiej rzeczywistości .
O żesz w morde...
Cytat:
Wyglądałabyś elegancko i schludnie
Cytat:

Zapomniałam .
Znalazłam dobry krem do stóp, z 30% mocznikiem . Nazywa się on OXEDEMIL {krem na pękające piety} i jest do kupienia w aptekach . Polecam. Mnie,już po paru smarowaniach, zaczyna pomagać.
Mnie ciekawią kremy do twarzy . Oxy alergolożka mi poleciła dla Yao, na te jej atopy. Ale ona nie lubi się w ogóle niczym smarować, ledwie maść leczniczą jej wciskam po wielkich oporach, więc nie kupiłam.
Cytat:
Mnie się podobało jak ta koleżanka ją ubrała Rewelacja.
Noooo, lachon się z niej zrobił

Stary 2012-04-13, 13:36   #2842
ImmortalLover
Zakorzenienie

Nie mogę wchodzić na tamten wątek, bo wychodzi an to,że jestem totalną wieśniarą i powinni mnie zamnkąć w jakimś ustronnym miejscu

I pamiętajcie-mężczyzna musi do Was pasować stylem inaczej nie wychodźcie razem z domu!

Stary 2012-04-13, 21:54   #2843
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Polska... Ja najjbliższą wizytę u endokrynologa mam w listopadzie

Cytat:
Nie ftrancaj się !
Nie bende, obiecuję

Cytat:
To i ja linka poproszę. W wolnej chwili - poczytam
Zaraz wyślę

Cytat:
Jak wywołane do tablicy, to wtedy piszOM, tak ???
Oj tam oj tam

Cytat:
Nie mogę wchodzić na tamten wątek, bo wychodzi an to,że jestem totalną wieśniarą i powinni mnie zamnkąć w jakimś ustronnym miejscu

I pamiętajcie-mężczyzna musi do Was pasować stylem inaczej nie wychodźcie razem z domu!
Mnie też powinni zamknąć, bo swoim wyglądem mogę mogę obrazić czyjeś poczucie estetyki, jak to któraś tam napisała

O, to ja się powinnam swojego chłopa pozbyć, a już przynajmniej nie pokazywać się z nim publicznie

Przyszły moje butki z allegro, całkiem całkiem, trochę ciężko mi wsunąć stopę do końca, ale może nie będzie tak źle. Kasiu, zapewniam Cię, że w tych butów noga na pewno mi się nie wysunie
Stary 2012-04-13, 22:42   #2844
'Estelle'

Cytat:

Hehehe, jeszcze nie czytałam, ale mi pewnie też wyjdzie, że jestem wieśniarą
Cytat:
Oj tam oj tam
O dzisiaj niewywołane się odzywajOM
Jest postęp
Cytat:

Przyszły moje butki z allegro, całkiem całkiem, trochę ciężko mi wsunąć stopę do końca, ale może nie będzie tak źle. Kasiu, zapewniam Cię, że w tych butów noga na pewno mi się nie wysunie
O, szybciutko przyszły

Sama mam znowu ochotę kupić jakieś buciory, ale muszę się wstrzymywać, za dużo mam tego już w szafie... nie dalej jak późną jesienią kupiłam. Nawet chyba pokazywałam Wam - takie zakryte, sznurowane na wielkim obcasie. Tylko, kurde, za długo to się w nich nie pochodzi
Kuszą mnie pantofelki koturnowe, moga być peep toe z kokardką

Stary 2012-04-13, 22:53   #2845
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Hehehe, jeszcze nie czytałam, ale mi pewnie też wyjdzie, że jestem wieśniarą
Cicho, bo jak się okaże, że my tu wszystkie wieśniary to jeszcze trzeba będzie tytuł wątku zmienić

Cytat:
O dzisiaj niewywołane się odzywajOM
Jest postęp
OdzywajOM się, zanim usnOM
Wiesz jak to u mnie bywa z zasypianiem przed komputerem - nie mam z tym najmniejszego problemu

Cytat:
O, szybciutko przyszły

Sama mam znowu ochotę kupić jakieś buciory, ale muszę się wstrzymywać, za dużo mam tego już w szafie... nie dalej jak późną jesienią kupiłam. Nawet chyba pokazywałam Wam - takie zakryte, sznurowane na wielkim obcasie. Tylko, kurde, za długo to się w nich nie pochodzi
Chyba kojarzę
Ja nie kupuję drogich butów, bo i tak nie ma na mnie rozmiaru, więc mogę często zmieniać (pod warunkiem, że znajdę coś co mi się spodoba) Właśnie wyrzuciłam 2 pary zimowych butów, bo się rozwaliły, w jednych chodziłam chyba tylko pół roku - już nigdy więcej butów z CCC

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2012-04-13 o 22:57
Stary 2012-04-13, 23:33   #2846
'Estelle'

Cytat:
Cicho, bo jak się okaże, że my tu wszystkie wieśniary to jeszcze trzeba będzie tytuł wątku zmienić

OdzywajOM się, zanim usnOM
Wiesz jak to u mnie bywa z zasypianiem przed komputerem - nie mam z tym najmniejszego problemu

Chyba kojarzę
Ja nie kupuję drogich butów, bo i tak nie ma na mnie rozmiaru, więc mogę często zmieniać (pod warunkiem, że znajdę coś co mi się spodoba) Właśnie wyrzuciłam 2 pary zimowych butów, bo się rozwaliły, w jednych chodziłam chyba tylko pół roku - już nigdy więcej butów z CCC
Wieśniary nie tylko o włosach

Wiem jak to jest z zasypianiem ostatnio bardzo muszę się pilnować, gdy usypiam Yaową, bo wystarczy chwila nieuwagi i kimam w najlepsze . Nawet już nauczyłam się rozpoznawać ten moment, kiedy mnie bierze na drzemkę i odpływam

Nie strasz, bo właśnie te co kupiłam ostatnio są z CCC
Ale pamiętam, jak miałam jedne sandały i faktycznie szybko się rozwaliły

Stary 2012-04-14, 05:24   #2847
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Rezonans lepiej wspominam niż tomografię
Mnie, chorowitkę, chyba już wiele nie zaszokuje . Tomografię miałam ze trzy razy {nie, nie w Polsce} . Przy pierwszej było najmilej . W szpitalu wojskowym {NATO} . Matko kochana, jakich ciachulców tam się naoglądałam ... Do dziś wspominam .

Cytat:
Któren? Ten z Esenca?

Cytat:
Napisane przez Estelle
Jak szukasz czerwonej perły, to może coś z Sensique? Mają ładną czerwień kremową np. i perłowe też chyba są jakieś.
Nie, nie perłowych . Zwykłych . Pobruździły mi się paznokcie i nie mam czasu { } ich wypeelingować . A tą Sensique to chyba w Naturze widziałam ?!

Cytat:
Napisane przez Estelle
Mnie ciekawią kremy do twarzy
To oni i twarzowe mają ? Pierwszy raz spotkałam się z tą firmą . Muszę poczytać. A ten do stóp naprawdę polecam .

Cytat:
Chuopa można wychować {czytaj : ubrać na swój gust} .

Cytat:
Mnie też powinni zamknąć, bo swoim wyglądem mogę mogę obrazić czyjeś poczucie estetyki, jak to któraś tam napisała

E tam, e tam ! Każdy ma lustro . Chociaż nie każdy umie w nie patrzeć . Np. mnie nikt i nigdy nie wcisnąłby w balerinki lub trampki . Prędzej też włożyłabym rurki niż spodnie 3/4 { czy też 7/8} .

Cytat:
Napisane przez Estelle
A ja mam !!! Z ubiegłego roku. Szaro-zielone peep toe i z kokardką . I do tego od Lasockiego .

Cytat:
już nigdy więcej butów z CCC
Co jak co, ale na butach nie oszczędzam. Wiem, że masz duże kłopoty z rozmiarówką. Jedyna polska firma, którą mogę ze spokojem serca polecić to Ryłko . Teraz mam parę par od osławionego Lasockiego. Już nie ta klasa .
Nie wiem czy macie u siebie Deichmann'a . Mają oni taką linię - 5th Avenue . Nie wiem czy jest w Polsce . Miałam od nich sporo butów i byłam zadowolona .

Miłego dnia

---------- Dopisano o 05:24 ---------- Poprzedni post napisano o 04:04 ----------

JA NIE CHCĘ BYĆ TRENDY !!!
http://newlifewithfashion.blogspot.c...92-orange.html
Stary 2012-04-14, 17:32   #2848
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Wieśniary nie tylko o włosach

Cytat:
Nie strasz, bo właśnie te co kupiłam ostatnio są z CCC
Ale pamiętam, jak miałam jedne sandały i faktycznie szybko się rozwaliły
Nie jest tak źle, bo mam jedne buty na koturnie z CCC już rok i jeszcze się nie rozwaliły

Cytat:
Matko kochana, jakich ciachulców tam się naoglądałam ... Do dziś wspominam .

Cytat:
E tam, e tam ! Każdy ma lustro . Chociaż nie każdy umie w nie patrzeć . Np. mnie nikt i nigdy nie wcisnąłby w balerinki lub trampki . Prędzej też włożyłabym rurki niż spodnie 3/4 { czy też 7/8} .
Ja w całkowicie płaskich chodzę jak kaczka, muszę mieć choć minimalny obcas. W życiu nie założyłabym balerinek

Cytat:
Nie wiem czy macie u siebie Deichmann'a . Mają oni taką linię - 5th Avenue . Nie wiem czy jest w Polsce . Miałam od nich sporo butów i byłam zadowolona .
Linię widziałam, bytu całkiem całkiem, tylko mojego rozmiaru oczywiście brak Nie wiem czemu oni mają taką dziwną rozmiarówkę, bo jeśli chodzi nawet o dziecinne buty w Deichmanie to (jak normalnie noszę 34 i 35) muszę kupować 33, w ichniejszym 34 już pływam

Cytat:
Ta bloggerka jest już słynna na wizażu

Wrzuciłam do narcyzowego fotkę z dzisiejszej zabawy papilotami
Szkoda, że już z powrotem mam proste

Chyba dostałam @
Pierwsza beztabletkowa, normalnie (gdybym brała tabletki) powinnam mieć tydzień temu, więc nie jest tak źle
Stary 2012-04-14, 19:22   #2849
ImmortalLover
Zakorzenienie

Przepraszam Was,ale mam dzień wegetacji i nie mam siły odpisywać Ale przeczytałam wszystkie wiadomości

Stary 2012-04-14, 23:03   #2850
'Estelle'

Cytat:

Nie, nie perłowych . Zwykłych . Pobruździły mi się paznokcie i nie mam czasu { } ich wypeelingować . A tą Sensique to chyba w Naturze widziałam ?!
Essencowy z tej kolekcji wygląda na zdjęciach na perłę. Nie ma go jeszcze w Polsce i nie wiadomo, czy będzie

Sensique jest w Naturze

Cytat:

Sooooo truuuuuu.
Nie mogłam zrozumieć tego szału na rybaczki, no ni chu-chu. Wszystkie moje koleżanki szalały i kupowały a ja patrzyłam jak na dziwowisko...

Trampki do jeansów to bym założyła tak po godzinach, z dziewczynami na spacer
A balerinek też nie preferuję, aczkolwiek mam jedne, czasem się przydają. Kupiłam na końcówkę z Yao, bo się okazało, że nie mam żadnych płaskich prócz sandałów i sportowych, a w czymś jesień przechodzić było trzeba... A poza tym lekarz mnie opierniczył po jednej z kontrolnych wizyt [przylazłam na koturnach], że chyba wyższych to już nie mogłam założyć

Cytat:
A ja mam !!! Z ubiegłego roku. Szaro-zielone peep toe i z kokardką . I do tego od Lasockiego .
Pokaaaaaa [no musisz się nauczyć zgrywania zdjęć ]
Kuszą mnie szafirowe
Chyba jeszcze w mojej kolekcji nie mam takiego koloru... to chyba dobry powód, prawda?
Cytat:
Co jak co, ale na butach nie oszczędzam. Wiem, że masz duże kłopoty z rozmiarówką. Jedyna polska firma, którą mogę ze spokojem serca polecić to Ryłko . Teraz mam parę par od osławionego Lasockiego. Już nie ta klasa .

Miłego dnia

Ta linia jest i u nas Dzięki porozglądam się.

Cytat:

A to nie jest blog dziewczyny, do którego linki już tu kiedyś dziewczyny wklejały? Nie pamiętam dobrze, ale może któraś skojarzy...
Cytat:
Nie jest tak źle, bo mam jedne buty na koturnie z CCC już rok i jeszcze się nie rozwaliły
Te co mi się rozwaliły też były koturnami... ale zwalam na to, że korkowe jakieś takie.
Cytat:
Chyba dostałam @
Pierwsza beztabletkowa, normalnie (gdybym brała tabletki) powinnam mieć tydzień temu, więc nie jest tak źle
Super No to teraz kalendarz i do dzieła, sssasasasa
Cytat:
Przepraszam Was,ale mam dzień wegetacji i nie mam siły odpisywać Ale przeczytałam wszystkie wiadomości
Spoko, ja też czasem nie mam weny.
Odpocznij i wracaj do nas szybko

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości