|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki wybieramy tytuł VII cz. naszego wątku? | |||
Wiosna za oknem, pąki strzelają, kolejne Mamuśki na porodówki gnają. V-VI 2012 cz.VII |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 4,35% |
Wiosna za oknem,wyprawki czekają, kolejne Mamuśki na porodówki gnają.V-VI 2012 cz.VII |
5 | 7,25% |
Która następna?Której się spieszy? Wciąż mamy w wątku za mało dzieci.V-VI 2012 cz.VII |
7 | 10,14% |
Ptaszki ćwierkają, wiosna wszędzie, który brzdąc następny będzie? V-VI 2012 cz. VII |
11 | 15,94% |
W nosie z terminami, pierwsze na wątku Mamy już mamy. Mamy V-VI 2012 cz. VII |
3 | 4,35% |
To my, Mamy majowo-czerwcowe! Na dzieci czekają wyprawki gotowe.Mamy V-VI 2012 cz.VII |
5 | 7,25% |
Worek z dziećmi rozwiązany, pierwsze Mamy w wątku... mamy! Mamy V-VI 2012 cz. VII |
23 | 33,33% |
Worek z dziećmi rozwiązany, już są w wątku pierwsze Mamy! Mamy V-VI 2012 cz. VII |
9 | 13,04% |
Pierwsze dzieci tulą nasze mamy, na kolejne już czekamy. Mamy V-VI 2012 cz. VII |
1 | 1,45% |
Pierwsze dzieci witają nasze mamy, na kolejne już czekamy. Mamy V-VI 2012 cz. VII |
2 | 2,90% |
Głosujący: 69. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2311 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz.
Mi też pobrali wymaz z pochwy i z odbytu, a miałam mieć to robione na jutrzejszej wizycie u gina. Wizytę muszę przełożyć na za tydzień.
![]() Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2312 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz.
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- ja juz powoli zmykam, jade z mezem do mechanika na 2 samochody bo daleko ma swojego sprawdzonego, a potem pod jego zaklad pracy po auto z firmy wiec musze sama drugie auto prowadzic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | |
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2314 |
Rozeznanie
|
żabcia super fotki
dasti dobrze, że juz w domku ![]() agatka spory brzusio ![]() Edytowane przez blueelektron Czas edycji: 2012-04-10 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny przestańcie się odkorkowywać! ![]() Cytat:
![]() ![]() Agatka, brzuchol dorodny! ![]() Edytowane przez missmalezji Czas edycji: 2012-04-10 o 17:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2316 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Missmalezji - dziękuję za odpowiedź ![]() ![]() Dziewczyny z maluchami - ja też zawsze tulę Michałka do snu i absolutnie nie siedzę przy nim na podłodze tylko kładziemy się razem, przytulamy, czytamy bajeczki i śpiewamy kołysanki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
[img=https://wizaz.pl/akcje/garnier/images/recenzje/vbaner.png] Edytowane przez SzmaragdowyKotek Czas edycji: 2012-04-10 o 17:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Zakorzenienie
|
kurde znow ze mnie,, wyszlo,, duzo ,, tego czegos,, i zaczynam schizowac. :P
#2318 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=SzmaragdowyKotek;33 452078]
Missmalezji - dziękuję za odpowiedź ![]() ![]() No w domku niewiele ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2319 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dasti super że wszystko w porządku. Mały jeszcze niech posiedzi w brzuszku, a jak ma inne plany to też będzie dobrze. ![]() Żaabcia super zdjęcia. Ja nie mam takich ładnych. Moja mała widocznie nie lubi pozować do zdjęć. Zresztą jak mamusia. ![]()
![]() |
#2320 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja na temat tego linomagu na słońce już pisałam... moim zdaniem to NAJGORSZY filtr, jakiego w życiu używałam, a miałam tego sporo... on nie zostawia białej powłoki nawet, jak normalnie, tylko maże się tak wstrętnie na tłusto... odrobinka powoduje taką wartstwę białego przemieszczającego się smalcu, który się ściera przy każdym ruchu... nawet nie można tego nałożyć grubą warstwą, jak się powinno, bo już cieniutka warstwa jest tak tłusta, spływająca i biała jak farba - to nie jest poświata tlenków, tylko jakby dziecko wysmarować białym smalcem - taką to ma konsystencję. niestety nie byłam go w stanie użyć ani ja nawet na ciało ani dzieć i musiałam go po prostu wyrzucić. To jeden z niewielu filtrów, który musiałam wyrzucić, bo naprawdę nie nadawał się do niczego. ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- [QUOTE=missmalezji;3345237 2][QUOTE=SzmaragdowyKotek;33 452078] Missmalezji - dziękuję za odpowiedź ![]() ![]() No w domku niewiele ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- QUOTE] No właśnie, niewiele ![]() ![]()
![]() |
#2321 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Sama się czasem zastanawiam co do tych kwiatków... Ostatnio coraz częściej... ![]() Cytat:
Ja też dziś mogłabym spać i spać... Tylko głowę bym do poduszki przyłożyła i mnie nie ma... ![]() Cytat:
![]() Czop..? Odpoczywaj... ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2322 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
-jak kładłam się z młodym do łózka i tak on zasypiał w nocy przychodził do nas,bo mnie obok niego nie było jak się przebudził; -jak siedze na podłodze w łóżku zasypia sam,sam się przebudza i wie że ja jestem obok i nie przychodzi do nas,no chyba że jak jest chory. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Zakorzenienie
|
dzieki kotek, kupie raczej inny bo czytam opinie i kieruje sie czesto wlasnie nimi kupujac rozne rzeczy, A ten filtr ma naprawde niezaciekawe, wiec zaopatrze sie w inny, Najbardziej mi by odpowiadal ten z hippa, bo mam wszystko z hippa, ale popytam w aptece o inne rowniez jutro. No i chce taki do 30 zl, wiec raczej te mustele i tp odpadaja, bo jak dla mnie za drogie ;]
Jutro jade po ostatnie rzeczy do apteki wiec popytam co maja i co polecaja. Bo znajac zycie w aptece w moim miescie bedzie 2na krzyz wiec wybor nie bedzie ogromny. Ok juz nie panikuje, zdaje tylko szczegolowe relacje:P Mam nadzieje, ze to jeszcze nie dzis bo to 36 tydzien..../polowy rzeczy nie mam w torbie, lozeczko nie pomalowane, materac nie kupiony/ a tz dalej twierdzi, ze mamy duzo czasu ;]
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka ![]() Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2012-04-10 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2324 |
Wtajemniczenie
|
Dasti - witamy w domu!!!
![]() ![]()
#2325 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I mój na mailu. ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja jeszcze takich bóli nie mam... Tylko wczoraj skurcze mnie przestraszyły. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Zakorzenienie
|
Dasti dobrze ze juz jestes w domu
![]() Zjadlam sałatkę z serka wiejskiego i kawalek świeżego chleba.,mniam Ale i tak cos bym jeszcze z jadła |
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
Wtajemniczenie
|
Co było w sałatce oprócz serka?
Nasz skarb: http://www.suwaczki.com/tickers/klz9mg7ydcco6bvx.png Nasz ślub: http://s3.suwaczek.com/20100922640113.png Jesteśmy razem od: http://s1.suwaczek.com/200706022338.png "Jest bowiem kilka odmian ciszy; najlepsza jest ta, która zapada z wyboru człowieka, a nie przeciw niemu" |
![]() ![]() |
![]() |
#2328 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja idę dalej czytać, muszę jeszcze dziś przez 40 stron przebrnąć... ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2330 |
Wtajemniczenie
|
Tacca co to dla Ciebie tylko 40 stron
![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Też jadam ten serek tak przyrzadzony-pycha. A ja teraz jem talarki usmażone na patelni a wcześniej pomidory w smietanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2331 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() dziekuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2332 |
Zadomowienie
|
Dasti, fajnie, że już w domku. Czekaj spokojnie na swoj termin i nie waż się wychylać.
Zabciu, zdjęcie z rączką genialne. Nasz jakoś nigdy nie pozuje, nie robiliśmy też 3 D, więc te zdjęcia nie są takie ekscytujące. Mieliśmy jechać z mężem do marketu, ale coś go nie widać, bo miał po pracy podjechać jeszcze na budowę żeby jakieś płyty pozawozić :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2333 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2334 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje, ze to ,,niedlugo,, nastapi minimum za 10 dni
![]()
#2335 |
Zadomowienie
|
żabciu -sliczne zdjecia
---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- dasti-ciesze się ze wszystko ok z wami
#2336 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za kciuki
![]() Beige doczytałam że słabiej czujesz maluszka, ja też słabiej czułam w sobotę, w niedzielę wstałam o 6 rano i się wsłuchiwałam czy się rusza i niby coś się tam ruszył, ale to nie było to co zawsze (wyobraziłam sobie że może poddusza się pępowiną albo przepływy są zatkane) więc już się nie wsłuchiwałam bo jak się już przestanie ruszać to go nie wskrzeszą i w te pędy ogarnęłam się i o 9 byłam już w szpitalu. Nie żałuję bo dzięki temu jestem uspokojona, a tak pewnie całe święta bym się martwiła. ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Tego Ci życzę ![]() A nic się nie dzieje więcej?? Skurcze masz??
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Raczkowanie
|
Dasti Fajnie że już w domku
![]() ![]() Wróciliśmy ze SR, położna mi powiedziała, że dalej nie umiem oddychać przeponą.... Cóż trudno się mówi... Jutro wizyta u lekarza. Dam znać jak wrócę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2338 |
Zadomowienie
|
ja dziś byłam na ktg słyszałam bicie serduszka mojej liwki
![]()
#2339 |
Zakorzenienie
|
Nic sie nie dzieje
![]()
#2340 |
Raczkowanie
|
to przecież łatwe, połóż się na plecach i wciągając powietrze nosem staraj się wypełnić brzuch, tak żeby się napompował. na pewno umiesz, bo większość ciężarówek od połowy ciąży oddycha częściowo przeponowo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.