|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo
Cytat:
|
|
|
#4862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja mam jakiegoś pecha. Próbowałam zagadywać, że sie spieszę do fryzjera. Policjant opuscił mi cenę mandaty, więc i tak nieźle. Za drugim razem trafił mi się dość upierdliwy policjant. Strasznie chciał wiedzieć, za co dostałam pierwszy mandat, to jeszcze sprawiał wrażenie szalenie dumnego, że wlepia komuś mantat. Miałam fatalny dzień. Z pozytywnych rzeczy, załapałam się z marszu na wizyte i to jeszcze z NFZ-tu, zyskałam prawie cały dzień wolnego, jestem konsekwenta w zdrowej diecie, idę w niedzielę do teatru, wreszcie zrobiło sie ciepło. ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- endżoj, może masz owulację?
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
|
#4863 |
|
Wtajemniczenie
|
MERDE!, że tak się wyrażę z francuska.
Mam zakupowy zakaz, bo aut mnie zeżre strasznie, ale że rossmanka odwiedziłam dziś, coby zgranulowanego kreta zakupić, celem rur udrożnienia, sprawić sobie postanowiłam i odrobinę przyjemności. A co! Polowałam na olej alterry, pomarańczowy, ten, co dla włosów zacnym specyfikiem jest. Niestety! Psia kość! ![]() Mój umysł, wycieńczony wielogodzinnym wysiłkiem i zawirowaniami rodzinnymi, nie zdołał odróżnić pomarańczy od awokado i granatu. Skutkiem tego, miast wymarzonego pomarańczowego olejku, tego o: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ke-orange.html zakupiłam ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...l-avocado.html Co teraz dziewczyny? Jak sobie z tą omyłką poradzić? ![]() *** OtTakaJa, kochana. Już dzisiaj życzę Wam niezliczonych, codziennych małych szczęść. Dużych też - coniemiara. I trzymam kciuki za ceremonię. Będzie dobrze!
Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2012-04-10 o 22:26 |
|
|
|
#4864 | |
|
Zakorzenienie
|
Że jaaaaaaa?
![]() A co się stało? Cytat:
![]() Nie no ogólnie to najpierw myślałam, że sobie może pęcherz przeziębiłam... nigdy nie miałam, ale w sumie słyszałam, że to boli bardzo a mój ból jest jeszcze do przeżycia. Poza tym nie chodzę częściej za potrzebą, ani nic z tych rzeczy. No to myślę, może nerki mnie bolą czy coś (bo w sumie to taki ból - boli cały dół brzucha, ale najbardziej pobolewa z lewej strony i nawet bym powiedziała, że i trochę z tyłu. No ale nie wiem, może coś innego i mi promieniuje tak. Może jajnik, ale wtedy by mnie z tyłu nie bolało... Ja nie wiem, się nie znam mam nadzieję, że przejdzie, bo to już tak parę dni i w sumie od dwóch dni jest gorzej.Musisz się z tym pogodzić. Bedzie ciężko, ale myślę, że dasz sobie z tym radę
|
|
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie zginęło 50 zł i nie wiem do tej pory gdzie, poza tym recepcjonistka gina u jakiego byłam totalna masakrka, rodem jak z PRL-u, szef mnie nie chciał puścić z pracy, musiałam zrezygnować z zakupów w IKEI. Wkurzyłam się na mamę i brata, że ciągle nie zamykaja po sobie drzwi.
---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- endżoj idź do lekarza. Nerki bolą z tyłu.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . Edytowane przez kimi1000 Czas edycji: 2012-04-10 o 22:48 |
|
|
|
#4866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooo keep calm ! Jutro będzie lepiej!Cytat:
Ja to w ogóle mam coś po moim ojcu - lekarz tylko w ostateczności, więc pewnie pójdę dopiero jak nie będę mogła z bólu wytrzymać. Za to moja siostra bliźniaczka to chyba taka trochę hipochondryczka - co chwilę jej się coś dzieje, więc co chwilę się na coś bada ![]() Zresztą jak pójdę tutaj to pewnie dostanę paracetamol i na tym się skończy, więc po co mam się fatygować
|
|
|
#4867 | ||||||||||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
To są skutki picia wódki Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Denerwuje mnie nagonka na Kościół - jak ktoś nie chce, to nie musi, nie widzę sensu w obnoszeniu się ze świeckością lub hasłach "nie jestem zacofany, nie chodzę do katoli". Należę do tych hipokrytów, co nie chodzą grzeczne na msze, u spowiedzi nie byłam wieki (bo nie żałuję pewnych grzechów i nie zamierzam ich zmieniać), ale święta katolickie świętuję po katolicku i nie rozumiem, po co je świętują ludzie niewierzący. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jest najzwyczajniej w świecie zazdrosny i czemu się dziwisz? Zachowywałaś się, jakbyś była z nim w związku i nagle przestałaś. Gość nie wie, o co Ci chodzi. Patrz, jak Connff zniszczyła podobna sytuacja. Robisz swojemu to samo, co jej niedoszły, pogratulować zabawy ludzkimi uczuciami. Jak Cię zacznie zlewać, to nie płacz i nie wyzywaj od debili.Cieszę się, że z nim pogadałaś po ludzku. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nerki są przeeeerąąąbaaaneee...
|
|
|
#4868 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Jak masz paragon, to możesz próbować wymienić, ale to już kwestia dobrej woli pani w rossmannie...ja bym używała
![]() Mnie bolała z przodu... Cytat:
![]() Gdybym próbowała tak zagadać specjalnie, to na pewno by mi nie wyszło. Cytat:
![]() A ja lubię, uważam że z nią tak jak z ostrą przyprawą - szczypta dodaje smaku Czuję się wtedy o niebo atrakcyjniej I wiem, jak na Blondyna działa świadomość, że odstrzeliłabym panienki, które mają na niego ochotę ![]() Ano są...
|
|
|
#4869 | |
|
Zadomowienie
|
Hej
. U mnie fajnie raczej. Kurs na prawko w toku, jak się okażę, że nie jestem totalnie do niczego na motorze to kupuję sobie własną maszynę . Poza tym wychodzę o 8 i wracam o 22, więc raczej nie mam czasu na myślenie o czymkolwiek, i bardzo dobrze. Lecę z językami, bieganiem, dietą, teorią na prawko i... jest ok. Daję radę .Cytat:
. A ja? Już czwarty miesiąc z tego wychodzę. Nie powiem, że nie jest lepiej, bo bym skłamała, ale idzie to bardzo, bardzo powoli. Aktualnie nie mam czasu o nim myśleć, ale jak przez przypadek już mi się pomyśli, to boli.I dalej twierdzę, że żadnych facetów. Nie mogę sobie pozwolić na ryzyko przeżywania czegoś takiego kolejny raz. |
|
|
|
|
#4870 |
|
po drugiej stronie szafy
|
|
|
#4871 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4872 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Przecież Ty wychodzić z tego zaczęłaś dopiero w momencie, kiedy stwierdziłaś, że to rozdział zamknięty.
Stwierdziłaś to już? Usunęłaś go z gadu?
|
|
#4873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I nie będzie zamknięta. Dla mnie zamknięty rozdział jest wtedy, kiedy wiem o co w danej sytuacji chodziło. Tutaj się nie dowiedziałam i nie sądzę, żebym się dowiedziała. I co, z tej racji nie mogę zacząć z tego wychodzić? Ja uważam, że zaczęłam. I uważam też, że niestety jeszcze długo będzie to się na mnie kłaść cieniem. Jeśli masz w życiu same zamknięte rozdziały, to zazdroszczę. |
|
|
|
|
#4874 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Zaczęłaś z tego tematu wychodzić? Być może. Ale nie 4 miesiące temu.
|
|
#4875 |
|
Zadomowienie
|
No i super, więc jestem pierwszą naiwną i frajerką. Jakoś z tym muszę żyć. Innych swoich błędów w tym konkretnym przypadku nie widzę, a tych nie mam zamiaru już nigdy powtarzać. Pierwszy raz podeszłam do kogoś tak otwarcie i w zamian dostałam takiego kopa w dupę, że mi się odechciało na całe życie.
|
|
|
|
#4876 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Usunęłaś go z tego gadu czy nie?
|
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
Connff - a ja znowu nie widzę podobieństwa między Twoją story a moją. Chociaż, jakby się doszukiwać.. Mam nadzieję że się teraz za te słowa nie obrazisz ani nie poczujesz się dotknięta.. ale Twoja historia skończyła się nieciekawie, moja chyba happy endem.
Na dniach idę się zapisać na kurs, nie wiem dlaczego tak z tym zwlekam.. chyba się boję. A raczej wściekam, bo zrobię prawko a co z moto? ![]() Enjoy, idź do lekarza bo teraz Cię boli trochę a jeśli to faktycznie nerki to zacznie jeszcze bardziej i nie będzie śmiechu.
|
#4878 |
|
Zadomowienie
|
Po tym jak się wtedy odezwał? Nie. Mogę usunąć, jest mi to obojętne.
I co, naprawdę uważasz że to mi nagle jakoś pomoże? A takiego wała. |
|
|
|
#4879 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
O czym pisałam Ci już jakiś milion trzysta pięćdziesiąt osiem razy ![]() Cytat:
|
|
|
#4880 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.E tam. Jak się będzie pojawiał i będę to widzieć, to mi szybciej przejdzie. Srał go pies. Nie znoszę tego gościa i współczuję mu zarazem. A i tak jakbym go spotkała na ulicy, to chyba bym mu jednak dała w ryj :/. |
|
|
|
|
#4881 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Connff - luz, ja już napisałam w tym temacie wszystko co mogłam, przemieliłyśmy go z każdej strony i do porzygu, nic nowego nie wniosę, więc nie zamierzam się więcej wdawać w dyskusję o tym panu. Zrobisz co zechcesz, to Twoje wybory w końcu.
Muszę ruszyć tyłek do Urzędu Skarbowego i tak strasznie mi się nie chce...
|
|
#4882 | |
|
Zakorzenienie
|
O Boże, nie strasz..
![]() Cytat:
|
|
#4883 |
|
po drugiej stronie szafy
|
|
|
#4884 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Ciebie? Skoro nalegasz... Tylko zezwolenie na piśmie proszę .
|
|
|
|
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
Może lepiej nic nie mówię bo zaraz znowu będzie że marudzę i jestem niezadowolona.
Niestety w życiu nie można mieć wszystkiego a jako że ja jestem hapol i chce mieć o dużo za dużo to... ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Ale jego do wora! ja nic złego nie zrobiłem
|
#4886 |
|
Nie depcze krokusów
|
|
|
#4887 |
|
po drugiej stronie szafy
|
|
|
#4888 |
|
Nie depcze krokusów
|
Chyba że znajdzie się jeleń z ładnym nazwiskiem, to się nad tym zastanowię
![]() Ważymy wspólnie z kiciem 46 kilo
|
|
#4889 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Zaopatrzyłam się w polecane przez Fubi nutridrinki - zobaczymy czy pomogą mi przytyć
|
|
#4890 |
|
Nie depcze krokusów
|
Co Ty kobieto robiłaś w święta?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

A tam profilowe - oni razem w miłosnym uścisku. No nie powiem, bo zakuło i dziwne uczucie, nieprzyjemne... Szkoda, że ona nie wie jaki z niego uj i tego że ją zdradził parę miesięcy temu
no chyba, że się zakochał i się zmienił teraz. Aaaaaale tam, mam ważniejsze rzeczy do roboty niż współczucie jej 

Zachowywałaś się, jakbyś była z nim w związku i nagle przestałaś. Gość nie wie, o co Ci chodzi. Patrz, jak Connff zniszczyła podobna sytuacja. Robisz swojemu to samo, co jej niedoszły, pogratulować zabawy ludzkimi uczuciami. Jak Cię zacznie zlewać, to nie płacz i nie wyzywaj od debili.