Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-11, 11:51   #2041
Kalpana
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII

Cześć Kochane

Poradźcie mi, bo zdecydowałam się kupić pędzle, tylko nie mogę się zdecydować na ten do różu/bronzera. Zastanawiam się pomiędzy ściętym skośnie, a jajowatym. Szukałam w internecie który się lepiej sprawuje i jak zwykle ile ludzi, tyle opinii. Prawdopodobnie wybiorę coś z Maestro, ale jak macie inne propozycje z w miarę rozsądnymi cenami, to śmiało

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 11:58   #2042
lacrimachristi
Zakorzenienie

kalpana witaj

ja mam z Hakuro do rozu/brazera H24 jest bardzo mieciutki , ladnie sie nim rozprowadza brazer/roz nie jest drogi ja dalam cos kolo 25 zl

zajrzyj na bloga caate ona tam rowniez opisuje pedzle Hakuro
Stary 2012-04-11, 12:11   #2043
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
kalpana witaj

ja mam z Hakuro do rozu/brazera H24 jest bardzo mieciutki , ladnie sie nim rozprowadza brazer/roz nie jest drogi ja dalam cos kolo 25 zl

zajrzyj na bloga caate ona tam rowniez opisuje pedzle Hakuro
Wiem, że Caate pisała o Hakuro, ja właśnie mam zamiar kupić 2 pędzle do podkładu tej filmy i jestem na nie już całkowicie zdecydowana, tylko nie wiem co z tym do różu :/ Aktualnie mam ten zwykły różowy z Essence i albo trzeba kilkanaście razy poprawiać, bo nic nie widać, albo zostawia straszne placki, potem muszę kombinować i właśnie tego chciałabym uniknąć

K

Sz
Stary 2012-04-11, 12:27   #2044
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Kalpana jak się czujesz? Jak maleństwo ?
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 12:53   #2045
asiulka123
Zakorzenienie

Cześć, czy mogę do Was dołączyć? Przyznam się, że od dawna podczytuje ten wątek Postanowiłam, że będę jeszcze bardziej dbać o siebie( oczywiście w miarę posiadanych środków), a czynny udział w tym wątku mnie bardziej do tego zmobilizuje.

Umiem dbać o cerę i włosy, niestety moim problemem jest ciało.
Przyznaję się i proszę o baty bo wiem, że mi się należy Balsam jest przeze mnie rzadko używanym kosmetykiem, na ogół nie posiadam swojego własnego, tylko używam tego, zakupionego przez mamę Jedynie latem stosuję balsam brązujący regularnie.
Od dzisiaj to jednak zmieniam- już kupiłam balsam regenerujący Lirene https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...zorstkiej.html i chcę zacząć używać go codziennie! Będę pisać co wieczór co zrobiłam dla siebie

Do tej pory wypiłam Plusssza Lady regeneracja włosów i paznokci ( jestem przy trzecim opakowaniu) i dopijam kubek pokrzywy ( od dzisiaj piję).
Po zmyciu makijażu nałożyłam krem nawilżający Ziaja Med a na usta Carmex, ręce co jakiś czas smaruje zielonym kremem z Biedronki

No nie, nie przedstawiłam się Jak wynika z mojego nicku mam na imię Asia i mam 25 lat. Jestem w trakcie poszukiwania pracy a na co dzień interesuję się oczywiście kosmetykami, pielęgnacją, psychologią i trochę medycyną.

Edytowane przez asiulka123
Czas edycji: 2012-04-11 o 12:56
asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 13:01   #2046
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam z Tż u niego w mieści bo chciał sobie buty kupić a ja łaziłam po kosmetycznych szukając kosmetyków Miyo ale nigdzie nie było kupiłam za to Kollosa Latte odżywkę b/s Joanna z miodem i cytryną i różowy lakier do paznokci
a nie ma u Ciebie drogerii Jasmin?

ja wczoraj w końcu do niej dotarłam, szkoda że 3 minuty przed zamknięciem, bo czynne było aż do 17

zdążyłam złapać jakąś maseczkę i róż hean

A tak wybrakowana ta drogeria chyba tylko 3 szafy były- miyo, rimmel i coś jeszcze, a do tego trochę hean trochę ingrid itd, ale u mnie jest ich więcej, więc w innej spróbuje.

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość

obawiam sie tesknoty za moja psinka, za rodzina, boje sie ze nie bede wiedziala co ze soba zrobic jak Tzta nie bedzie a ja zostane z tesciami w domu bedzie mi brakowalo wiejskiego klimatu, gdzie zawsze moge wsiasc na rower i pojechac gdzie chce, w miescie juz tego nie bedzie.. mam jeszcze kilka innych obaw, ale nie dowiem sie jak nie sprobuje no i wiadomo, nikogo tam nie znam, nie bedzie do kogo pojsc na pogaduchy itp..
a o ile km się przeprowadzasz? i duże miasto czy średniej wielkości?

co ze sobą zrobić? po prostu poczytać, obejrzeć film, zrobić sobie spa, czy znaleźć sobie jakieś hobby twórcze, popisać z nami na wątku, poćwiczyć, wyjść gdzieś.
Chyba, że rodzina tż jest taka, że wszyscy chcą spędzać czas wiecznie razem i nie rozumieją jak można siedzieć samemu w pokoju, wtedy to nie wiem.
Mam nadzieję, że szybko się oswoisz z nowym miejscem i poczujesz jak u siebie, tego życzę

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 13:06   #2047
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
a nie ma u Ciebie drogerii Jasmin?

ja wczoraj w końcu do niej dotarłam, szkoda że 3 minuty przed zamknięciem, bo czynne było aż do 17

zdążyłam złapać jakąś maseczkę i róż hean

A tak wybrakowana ta drogeria chyba tylko 3 szafy były- miyo, rimmel i coś jeszcze, a do tego trochę hean trochę ingrid itd, ale u mnie jest ich więcej, więc w innej spróbuje.
U mnie są 2 drogerie Jasmin ale w żadnej nie ma Miyo może kiedyś wstawią w sumie ostatnio Essence wstawili jak będę nastepnym razem to się zapytam Wiem że w Tarnobrzegu jest Miyo jak będę to się wybiorę oby tylko było to co chcę, matowe cienie lakiery też są piękne
Stary 2012-04-11, 13:30   #2048
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Kalpana jak się czujesz? Jak maleństwo ?
Czuję się dobrze, do tej pory nie miałam mdłości, więc mam nadzieję, że już ich nie będzie Jak na razie nie przytyłam, z czego się cieszę, bo przed ciążą sporo mi się zebrało nadprogramowych kg. Oczywiście nie głodzę się, ani nic z tych rzeczy, po prostu staram się odżywiać z głową, wolę zjeść serek zamiast ciastek, bo to lepsze i dla mnie i dla Maleństwa. Za jakieś 4-6tyg będę miała usg i dowiem się czy będziemy mieć synka, czy córeczkę Mnie się wydaje, że będzie dziewczynka, a TŻ mówi, że na pewno chłopiec Już się nie mogę doczekać pierwszych kopniaczków i kupowania maleńkich ubranek

K

Sz
Stary 2012-04-11, 13:45   #2049
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.
U mnie dzisiaj piękna pogoda.

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
Mam nadzieje, ze nadal bede zadowolona ze swojego

Jasne, ze dacie rade. A mozna wiedziec ile jestescie razem?
Ponad 3 lata.

Cytat:
a co ile byście się widywali?

Ja to bym najchętniej gdzieś pojechała na pół roku i uciekła od totalnie wszystkich, a potem wróciła jak gdyby nigdy nic ale tak to się raczej nie da
W sumie to zależy, jak bym często przylatywała, ale mogę nawet co 2 miesiące. Choć to pewnie wyjdzie w praktyce.

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Cześć Kochane

Poradźcie mi, bo zdecydowałam się kupić pędzle, tylko nie mogę się zdecydować na ten do różu/bronzera. Zastanawiam się pomiędzy ściętym skośnie, a jajowatym. Szukałam w internecie który się lepiej sprawuje i jak zwykle ile ludzi, tyle opinii. Prawdopodobnie wybiorę coś z Maestro, ale jak macie inne propozycje z w miarę rozsądnymi cenami, to śmiało
Cześć. Ciesze się, że wszystko ok. Ja używam z Rossmanna Beauty for you i bardzo jestem zadowolona. Mam go rok i nadal jest super, cena też nie duża i ładnie nim się operuje. Tylko ja go używam tylko do różu, bo bronzera, na razie nie używałam.

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
Cześć, czy mogę do Was dołączyć? Przyznam się, że od dawna podczytuje ten wątek Postanowiłam, że będę jeszcze bardziej dbać o siebie( oczywiście w miarę posiadanych środków), a czynny udział w tym wątku mnie bardziej do tego zmobilizuje.

Przyznaję się i proszę o baty bo wiem, że mi się należy Balsam jest przeze mnie rzadko używanym kosmetykiem, na ogół nie posiadam swojego własnego, tylko używam tego, zakupionego przez mamę Jedynie latem stosuję balsam brązujący regularnie.
Od dzisiaj to jednak zmieniam- już kupiłam balsam regenerujący Lirene https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...zorstkiej.html i chcę zacząć używać go codziennie! Będę pisać co wieczór co zrobiłam dla siebie

Do tej pory wypiłam Plusssza Lady regeneracja włosów i paznokci ( jestem przy trzecim opakowaniu) i dopijam kubek pokrzywy ( od dzisiaj piję).
Po zmyciu makijażu nałożyłam krem nawilżający Ziaja Med a na usta Carmex, ręce co jakiś czas smaruje zielonym kremem z Biedronki

No nie, nie przedstawiłam się Jak wynika z mojego nicku mam na imię Asia i mam 25 lat. Jestem w trakcie poszukiwania pracy a na co dzień interesuję się oczywiście kosmetykami, pielęgnacją, psychologią i trochę medycyną.
Cześć.
Ja kiedyś też nie używałam balsamów, a teraz to podstawa i nawet Tż. ostatnio mi powiedział "Jaką masz przyjemną skórę w dotyku. Kremowałaś się czymś?", więc motywacje mam jeszcze większą.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 16:20   #2050
Kalpana
Zakorzenienie

Dzięki Angel Widziałam kiedyś te pędzle w rossie i nawet się nad nimi zastanawiałam, ale stwierdziłam, że na spontana kupować nie będę, bo nic o nich nie wiedziałam.
Jednak pójdę za radą Lacrimachristi i kupię ten z Hakuro, ale chyba dopiero w przyszłym tygodniu, bo akurat będę w okolicy banku, to zapłacę
W sumie stwierdziłam, że teraz ciuchów nie będę kupować, ewentualnie jakieś tuniki, które będę mogła założyć po porodzie, więc zainwestuję w pędzle, bo one (mam nadzieję) będą mi służyć lata. Marzy mi się jeszcze taki duży do pudru, bo aktualnie używam w tym celu EDM, który u mnie się nie sprawdził do podkładów i troszkę się trzeba nim namachać, ale ten zakup odłożę do maja, bo wpadnie trochę kasy na imieninki
Angel fakt jest faktem, że przy regularnym używaniu balsamów efekty są świetne, tylko najgorzej jest się zebrać do codziennego smarowania.....

K

Sz

Edytowane przez Kalpana
Czas edycji: 2012-04-11 o 16:21
Stary 2012-04-11, 16:56   #2051
asiulka123
Zakorzenienie

Wypiję czerwoną herbatę i zajmę się buzią:

umyję żelem Effaclar,
zrobię delikatny peeling Garnierem Czysta Skóra Active,
nałożę maseczkę Dermo-Minerały z zielona glinką, olejem jojoba i jedwabiem (tą z Biedronki )
nasmaruję się Effaclarem Duo, punktowo dam pastę Lassara

pod oczy Oeparol, na rzęsy krem L'biotica ( dzisiaj zakupiony, uległam wizażowi ), na brwi trochę oleju rycynowego, na usta Carmex

A potem prysznic, masaż szczotką, balsam Lirene, na stopy Scholl, a przed spaniem na dłonie krem Bielenda Kuracja parafinowa

Wszystko

Stary 2012-04-11, 17:31   #2052
loluska
Zakorzenienie

Dzień dobry 18nastka bardzo szalona, byłam najstarsza z towarzystwa nie licząc mojego brata także tego... ale było fajnie Nos mam tylko obolały bo ktoś mnie w tańcu na ścianę pchnął a że sama byłam pod wpływem to refleks opóźniony i trach w nos. I boliiiii... Do tego @ dziś dostałam także z łóżka nie wychodzę

Kalpana

dobrze że bezproblemowo znosisz ciąże

Party
ja również trzymam kciuki za Twoją buzię po moich ostatnich przejściach wiem jaki to ma wpływ na samopoczucie. Tak jak mówisz tż cie kocha i na pewno jesteś dla niego piękna, to jest najważniejsze. W dniu swojego ślubu nawet jeśli ktoś będzie na tyle bezczelny że powie coś na temat twojej cery to olej to i tyle będziesz piękną panna młodą i tego jestem pewna

Maala_Czaarna i czeko
zrobiłam foto proszę bardzo, zdj poniżej :P

Lenka_1987
jakim olejem zalewasz? i w jakich proporcjach to robisz? możesz powiedzieć coś więcej ?

asiulka

witaj

Zdj 1, 2 afro :brzyda l: a 3 po umyciu, wysuszeniu i podkręceniu prostownicą
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg afro.jpg (73,1 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg afro2.jpg (77,8 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ek.jpg (59,0 KB, 61 załadowań)

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 17:40   #2053
asiulka123
Zakorzenienie

Loluska masz włosy całkiem podobne do moich po wyschnięciu z tym, że moje się niekiedy puszą, czasem kręcą się bardziej, czasem są proste, generalnie nigdy takie jak chcę trochę proste, trochę kręcone, chciałabym im nadać jakiś kształt, myślę nad papilotami

Stary 2012-04-11, 17:40   #2054
1985SiWA
Zakorzenienie

hejj ja juz po olejowaniu i po masce, jeszcze brwi musze ogarnąc
Stary 2012-04-11, 17:42   #2055
marta 85
Wtajemniczenie

Hej

małaczarna, party, caate, karolcia dziękuję za życzenia

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Rzeczywiście wyszło loko homo niewiadomo Ale za to jaki błysk na loku w ostatnim zdjęciu

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 17:43   #2056
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Loluska masz włosy całkiem podobne do moich po wyschnięciu z tym, że moje się niekiedy puszą, czasem kręcą się bardziej, czasem są proste, generalnie nigdy takie jak chcę trochę proste, trochę kręcone, chciałabym im nadać jakiś kształt, myślę nad papilotami
ale mówisz o 1 i 2 zdjęciu? bo to jest efekt właśnie papilotów nieudany
swoje włosy mam proste, podatne na kręcenie

marta

loko homo niewiadomo trafna nazwa haha

Stary 2012-04-11, 18:00   #2057
Soph
Zakorzenienie

witam
jakieś osłabienie mi dopadło, wczoraj znowu okropny ból głowy, dziś rano krew z nosa...
muszę pomyśleć o witaminach...

asiulka123
witam

Kusi mnie konturówka do oczu Dr. Hauschka klik
na KWC ma tylko 2 opinie, ale pozytywne.
Jutro przejdę się zobaczyć ją w Douglasie, może mają tester

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 18:08   #2058
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
witam
jakieś osłabienie mi dopadło, wczoraj znowu okropny ból głowy, dziś rano krew z nosa...
muszę pomyśleć o witaminach...

Zdrówka Ja też i to koniecznie bo jestem tak ospała, że ciężko normalnie funkcjonować

Kupiłam ten szampon Joanny podkreślający kolor, co wczoraj wstawiałam link i od jutra testy

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 18:11   #2059
Soph
Zakorzenienie

poza tym kupiłam balsam do włosów Herbapolu - Capitavit
i mam postanowienie regularnego wcierania, mam nadzieję, że wytrwam,
bo trochę nieprzyjemnie pachnie

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2012-04-11, 18:40   #2060
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dzień dobry
ja już po zabiegu, miałam jednak mikrodermabrazje połączoną z oczyszczeniem mechanicznym... chyba nie muszę mówić jak wygląda moja twarz
idę nadrabiać

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Cytat:
chyba, ze 4 lata temu
wykonane to było dobrze, tylko takie rzeczy to nie na moją skórę jednak

A jako, że używałam komodogennych kremów jeszcze to było co czyścić, oj było

A potem koleżanka mnie oświeciła, że mamy nie kupować kremów z parafiną, bo przeczytała na wizażu
Ja czasem podczytywałam wizaż, ale moje lenistwo było na takim kosmos poziomie, że nie chciało mi się zarejestrować :P
wiesz jakie szczescie, ze nie mialam w calosci tylko mechanicznego? jak dobrze, ze zaproponowala ta mikro, wg mnie do najprzyjeniejszych tez nie nalezy ale to jest znacznie lepsze niz mechaniczne. Na szczescie mechaniczne nie trwalo zbyt dlugo, mikro prawie dala rade ze wszystkim.
Jedyne co mnie przemile zaskoczylo to maska! Algowa maska z AA do uzytku profesjonalnego- miodzio
aaa i polozyla mi pani serum z wit c przed ta maska
Cytat:
ja mialam raz niedawno oczyszczanie mechaniczne i bylam niezadowolona, po pierwsze nieprzyjemny zabieg, po drugie troche powyciskala, troche pozostawalo zaskornikow, chyba lepiej by wyszlo jak bym sobie sama to zrobila ale moze Tobie sie poszczesci, trzymam kciuki

ok, zmykam do pracy za niedlugo, milego dnia
bylo ok za miesiac pojde na peeling kawitacyjny i bedzie ok
trzymam kciuki, zebys sie wyleczyla z tego tradziku, i zebys nie miala zadnej niespodzianki na slubie a to juz niedlugo, kurcze, jak ten czas szybko zlecial
Cytat:
haha faktycznie jakies afro

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 19:00   #2061
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
dzień dobry
ja już po zabiegu, miałam jednak mikrodermabrazje połączoną z oczyszczeniem mechanicznym... chyba nie muszę mówić jak wygląda moja twarz
idę nadrabiać
ważne żeby był efekt

marta 85

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Cytat:
ja to szczerze nie wierze ze wylecze sie do slubu, chyba ze cud sie zdarzy pocieszam sie ze Tz mnie kocha bez wzgledu na stan cery, a zdjecia i tak pojda do retuszu, zreszta moja rodzina i tak wie ze zmagam sie z tradzikiem wiec jedynie rodzina TZ ktorej nie znam moze sie dziwnie patrzec na moja buzie. Wiec co ma byc to bedzie, oby tylko nie jakis wulkan na srodku czola czy nosa, reszte przezyje
myślę, że makijażem możesz bardzo dużo zdziałać
aż mi się przypomniał ten filmik: klik

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2012-04-11, 19:18   #2062
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

loluska haha faktycznie takie afro, ale całkiem naturalnie ten skręt wyszedł ostatnie zdj i tak jest naj przez ten błysk

Cytat:
ja też miałam plan regularnie go stosować, myślałam że przyzwyczaję się jakoś do zapachu, ale jednak nie dałam rady i odstawiłam na bok prawie całą butelkę ten zapach jest naprawdę okropny

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 19:26   #2063
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
ale mówisz o 1 i 2 zdjęciu? bo to jest efekt właśnie papilotów nieudany
swoje włosy mam proste, podatne na kręcenie

marta

loko homo niewiadomo trafna nazwa haha
takie jak na 3 zdjęciu

to chyba jednak zrezygnuję z papilotów

ale po spaniu w warkoczu też nie mam ładnych włosów

Stary 2012-04-11, 19:34   #2064
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
loluska haha faktycznie takie afro, ale całkiem naturalnie ten skręt wyszedł ostatnie zdj i tak jest naj przez ten błysk

ja też miałam plan regularnie go stosować, myślałam że przyzwyczaję się jakoś do zapachu, ale jednak nie dałam rady i odstawiłam na bok prawie całą butelkę ten zapach jest naprawdę okropny
ja jakoś przeżyłam zapach, ale butelka mnie denerwowała mega
przelałam do dozownika z BU, ale się zepsuł po pewnym czasie...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2012-04-11, 19:50   #2065
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Angel fakt jest faktem, że przy regularnym używaniu balsamów efekty są świetne, tylko najgorzej jest się zebrać do codziennego smarowania.....
Ale, jak już się zacznie to wchodzi to w rutynę. Ja zaczęłam, bo dostałam w tym samym czasie bardzo dużo balsamów/kremów i razem chyba z 10 ich miałam.

Cytat:

Prawdziwe afro.
Ale na 3 zdjęciu piękne.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 19:50   #2066
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Czuję się dobrze, do tej pory nie miałam mdłości, więc mam nadzieję, że już ich nie będzie Jak na razie nie przytyłam, z czego się cieszę, bo przed ciążą sporo mi się zebrało nadprogramowych kg. Oczywiście nie głodzę się, ani nic z tych rzeczy, po prostu staram się odżywiać z głową, wolę zjeść serek zamiast ciastek, bo to lepsze i dla mnie i dla Maleństwa. Za jakieś 4-6tyg będę miała usg i dowiem się czy będziemy mieć synka, czy córeczkę Mnie się wydaje, że będzie dziewczynka, a TŻ mówi, że na pewno chłopiec Już się nie mogę doczekać pierwszych kopniaczków i kupowania maleńkich ubranek
Cieszę się że dobrze się czujesz oby tak dalej
Cytat:
Dzień dobry 18nastka bardzo szalona, byłam najstarsza z towarzystwa nie licząc mojego brata także tego... ale było fajnie Nos mam tylko obolały bo ktoś mnie w tańcu na ścianę pchnął a że sama byłam pod wpływem to refleks opóźniony i trach w nos. I boliiiii... Do tego @ dziś dostałam także z łóżka nie wychodzę

Kalpana

dobrze że bezproblemowo znosisz ciąże

Party
ja również trzymam kciuki za Twoją buzię po moich ostatnich przejściach wiem jaki to ma wpływ na samopoczucie. Tak jak mówisz tż cie kocha i na pewno jesteś dla niego piękna, to jest najważniejsze. W dniu swojego ślubu nawet jeśli ktoś będzie na tyle bezczelny że powie coś na temat twojej cery to olej to i tyle będziesz piękną panna młodą i tego jestem pewna

Maala_Czaarna i czeko

Lenka_1987
jakim olejem zalewasz? i w jakich proporcjach to robisz? możesz powiedzieć coś więcej ?

asiulka

witaj

Niezłe afro

Nie trzeba rezygnować z papilotów trzeba tylko znaleźć na nie swój patent i wtedy fajne loki wychodzą jak kiedyś będę kręcić to wstawię jak ja to robię i efekt a i ja mam takie papiloty
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg efalock-flex-papiloty-srednica-19-mm-w-zestawie-6-sztuk.jpg (9,6 KB, 3 załadowań)
Stary 2012-04-11, 19:51   #2067
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Czesc dziewczyny

Cytat:

Potestuje to postaram się napisać co jest warte uwagi, chociaż część rzeczy już znam i wzięłam po raz kolejny jak np żółta glinka i algi. myślę, że jutro wyślą i w czwartek będzie (z innych miast dochodzą przesyłki szybciej niż z jednej poczty w mieście na drugą, taki dziwny system mają) i w piątek sobie pójdę odebrać.
Ja juz mam liste zrobiona co chce z zsk ale zebrac sie nie moge zeby zamowic
Cytat:
ja mialam poki co 3x 40%, tez sie luszczylam ale w efekcie stan cery jest taki sam. Zazdroszcze darmowych zabiegow, niesamowicie duzo kasy Ci zostanie w portfelu
Ja tez sie ciesze ze moge sobie potestowac za darmo Planuje jeszcze 2 razy kwasik a w maju mikro sobie zrobie
Cytat:

Hej W tym samym wieku jestesmy
Cytat:
Maala_Czaarna i czeko
Fajne afro wyszlo
Cytat:
Ja zuzylam caly, duzo wloskow nowych mi wyroslo, ale smrod taki, ze juz nigdy nie kupie
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
dzień dobry
idę nadrabiać

wiesz jakie szczescie, ze nie mialam w calosci tylko mechanicznego? jak dobrze, ze zaproponowala ta mikro, wg mnie do najprzyjeniejszych tez nie nalezy ale to jest znacznie lepsze niz mechaniczne. Na szczescie mechaniczne nie trwalo zbyt dlugo, mikro prawie dala rade ze wszystkim.
Jedyne co mnie przemile zaskoczylo to maska! Algowa maska z AA do uzytku profesjonalnego- miodzio
aaa i polozyla mi pani serum z wit c przed ta maska

bylo ok za miesiac pojde na peeling kawitacyjny i bedzie ok
trzymam kciuki, zebys sie wyleczyla z tego tradziku, i zebys nie miala zadnej niespodzianki na slubie a to juz niedlugo, kurcze, jak ten czas szybko zlecial
Ja teraz dziennie po 3 zabiegi oczyszczania mechanicznego robie Masakra jakas. Rozumiem jak ktos ma np. prosaki, to inaczej sie nie da usunac, ale kilka wagrow i juz katuja ta twarz. A potem wyglada sie troche niewyjsciowo. Juz wolalabym mikro czy kawitacyjny. a maski algowe profesjonalne sa boskie Tez sobie ostatnio robilysmy jak klientow nie bylo

A ja sobie wlosy obcielam Takie do ramion mam i lepiej sie czuje. Po praktykach zaszlam do drogerii jasmin i kupilam 3 lakiery z miss selene, https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html - nie czytalam o tym wczesniej a oceny nie za ciekawe, i https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...mperatury.html. Dostalam w koncu kase za 4 prace maturalne ktore pisalam i chyba na jakiej zakupy sie jutro z tz wybiore
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 19:56   #2068
loluska
Zakorzenienie

Czekoladowa, buahhot, karolcia, angel
zrobiłabym furorę na imprezie

karolcia
ja uzyskałam to afro bo kręciłam włosy na paskach materiału, czyli papiloty domowej roboty podejrzewam, że gdybym zakręciła grubsze pasma to by to fajniej wyglądało

Cytat:
takie jak na 3 zdjęciu

to chyba jednak zrezygnuję z papilotów

ale po spaniu w warkoczu też nie mam ładnych włosów
ja mam bardzo fajny efekt jak lekko wilgotne włosy grubą gumką zwiąże w koczek na czubku głowy, wtedy bardzo fajnie się układają

Ale mnie boli brzuch od @, czuję się taka ciężka... tylko podstawa ze spamowanka.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4416f9a200033d4b4ee3b44f[1].jpg (17,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 495918cc001e116b4eb95301.jpg (17,0 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 546260_391120834239635_391040577580994_1483150_565742718_n.jpg (69,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1845727_IMG_8640.jpg (31,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bc60a6f50025251b4eb2e8aa[1].jpg (21,4 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 23022012110109-3bf09cd15b2a294f68ae5c202b6982ca.jpg (18,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bdadc4ca000c83e64eb65dbf.jpg (17,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fashion-girl-photography-pretty-retro-Favim.com-122607_large[1].jpg (21,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a (1).jpg (17,8 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a (2).jpg (20,5 KB, 3 załadowań)

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2012-04-11 o 19:59
Stary 2012-04-11, 20:15   #2069
1985SiWA
Zakorzenienie

zrobiłyscie mi smaka na fale, ale nie mam czym ich zrobic bo wolalabym na zimno - nie chce wlosow niszczyc.
Chcialam sobie ostatnio zrobic francuza na noc ale nie potrafie kiedys pamietam za dziecka po francuzie miałam ładne fale.

ja juz po kolejnych spamowaniach.

regulacja brwi
peeleng twarzy Avon z kwasem salicylowym.
maska Avon z kwasem sal. i zielona glinką.
kremowanie +kwas hialuronowy+ kolagen i elastyna, pod oczy kapke retinolu roslinnego na zmarszczki heh.
zmyłam stary lakier z paznokci.
Stary 2012-04-11, 20:15   #2070
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Może innym razem, bo na razie mam jeszcze pół litrowego kallosa latte, 1,5 opakowania dużego waxa i 2 opakowania maski bingo, więc odżyek i masek do włosów na razie nie kupuję
no jak masz sporo to fakt lepiej nie
Cytat:
Super, że wszystko dobrze z ciąża i dzidzią

Dziewczyny miała,któraś z Was tą bazę?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...d-makijaz.html

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości