Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-12, 09:29   #451
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
tAAA ale dupa nic nie kupiłam ! Poszłam z Tż to spinał się że tak długo siedzę w sklepach i w ogole wiec tylko zobaczyłam co ciekawego i pójdę w przyszłym tyg po wypłacie sama na spokojnie na zakupy tra lalala
Ja na zakupy zazwyczaj chodze sama ide wtedy tam gdzie chce siedze i ogladam ile chce nikt mi nie marudzi ani nic

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 09:56   #452
LosingMyWay
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Hej

Uroczysko, aguniaaaaa041986 pewnie sobie zaczne A6W ktorego nienawidze ale kiedys robilam i efekty byly super

A na wadze 49,8 Jednak dieta swiateczna przyniosla skutek

Heroine dobrze ze nie jestem sama to ja na skakanke, a Ty co tam lubisz i wolisz!! Nie ma opie*****nia Do wakacji niedaleko, zeby wstydu nie bylo

Medzik nie rob grzywki, slicznie Ci bez A skoro wlosy mowisz ze nijakie, to grzywka tez taka bedzie i Cie tylko bedzie denerwowac
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 10:47   #453
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Ja na zakupy zazwyczaj chodze sama ide wtedy tam gdzie chce siedze i ogladam ile chce nikt mi nie marudzi ani nic
ja teraz też tak będę ! Chodź wole z kimś bo zawsze ktoś bardziej doradzi i w ogóle

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Moniaa napisz jak u Ciebie ? jak się klimatyzujesz w Niemczech , jak jest , czy macie tam ładna pogodę , jak podróż i w ogóle bo my tu teeesknimy!
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 10:53   #454
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
ja teraz też tak będę ! Chodź wole z kimś bo zawsze ktoś bardziej doradzi i w ogóle

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Moniaa napisz jak u Ciebie ? jak się klimatyzujesz w Niemczech , jak jest , czy macie tam ładna pogodę , jak podróż i w ogóle bo my tu teeesknimy!
No czasami lepiej z kims wiadomo, ale jak mam w planach dłuzsze zakupy ide sama

Monia!!! własnie opowiadaj co u Ciebie smutno tu bez Ciebie

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-12, 11:13   #455
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
No czasami lepiej z kims wiadomo, ale jak mam w planach dłuzsze zakupy ide sama

Monia!!! własnie opowiadaj co u Ciebie smutno tu bez Ciebie
ja też pójdę sama bo tu dużo znajomych nie mam .
Moniaa bo jesteśmy ciekawee przynajmiej ja ciągle myślę jak Ci tam

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Uroczysko, aguniaaaaa041986 pewnie sobie zaczne A6W ktorego nienawidze ale kiedys robilam i efekty byly super
chcesz zacząc A6W ? to ja bym zaczęła z Tobą

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
A w ogóle to ostatnio zaczynają mnie wkurzać moje włosy są takie do doopy, że patrzeć na nie nie mogę coraz częściej kusi mnie, żeby je obciąć, a z drugiej strony wiem, że będę później żałowała, że obcięłam
Lubię mieć jakąś fajną fryzurkę i pocieniowane włoski, no i oczywiście wyprostowane, a teraz mnie wkurzają, bo są takie nijakie a najbardziej to korci mnie, żeby grzywkę zrobić.
Meedzik nie ścinaj ! Mnie też moje denerwują ale mi szkoda by było ich ściąć . Ty masz długie i ładneee szkoda ścinać . Chodź potem mogła byś żałować
Stary 2012-04-12, 11:18   #456
monika01011986
Zakorzenienie

hej laseczki moje

Przepraszam, że wczoraj nic nie napisałam ale nie miałam ani siły ani czasu ;(
Zacznę od początku
Wyjechaliśmy z domu ok.16. Musieliśmy jeszcze w Kwidzynie kilka spraw załatwić wiec w drogę ruszyliśmy o 17. Po drodze jechaliśmy przez Świebodzin to zajechaliśmy zobaczyć ten najwieszy na świecie pomnik Jezusa a że była to 23:30 to było już ciemno to efekt był powalający
O północy przekroczyliśmy granicę.Fajny moment Nie wierzyłam dopóki nie ujrzałam znaków drogowych w języku niemieckim
No i wtedy się zaczęło... 750 km było przed nami samej autostrady... nie sądziłam że będzie tak ciężko, spac się strasznie chciało, zmieniłam męża w połowie drogi bo biedak już rady nie dawał taki był zmęczony. Przejechałam 150 km i się zamieniliśmy z powrotem. Nocą się fatalnie jedzie tyle kilometrów! nigdy więcej! teraz tylko w dzień będziemy jeździć. Ja mogłam spać skoro mąż kierował ale tak się bałam że mąż zaśnie, że nie próbowałam nawet spać. Strasznie spać nam się chciało... jak nigdy! w dodatku pod koniec zaczął padać deszcz to już w ogóle masakra była. Synuś pół nocy spał a pół patrzył sobie na nas i drogę Kot grzecznie spał pod fotelem a potem u mnie na nogach
Jak już dojechaliśmy to czułam się jak pijana :/
Ogarneliśmy się i mąż pojechał załatwiać jakieś dokumenty na ten socjal dla dzieci bo oni ciągle coś chcą aby im dosyłać w tym urzędzie ;/
póżniej położyliśmy sie wszyscy i zasneliśmy Wstaliśmy ok. 17 pomalowałam się, ubrałam i poszliśmy na miasto. Byłam strasznie ciekawa jak to wszystko tu wygląda Poszliśmy na kawe i pączki, potem na zakupy spożywcze. Mój mąż to nawija po niemiecku jak szalony!!!!! aż w szoku byłam!! a ja? ani jednego słowa nie zrozumiałam haha w ogóle to załamana jestem :/ ja sie nigdy tego języka nie naucze i jak mam chodzić na zakupy czy później z dziećmi do lekarza czy do przedszkola... nic sama nie załatwię a mąż pracuje do 16stej codziennie także ciężko to widzę wszystko... ale ogólnie pięknie tu jest, mega czysto i już jak zielono!!! drzewa to jak w lato wyglądaja, ludzie trawke koszą a sklepów to jeden na drugim... w sobote będziemy więcej zwiedzać, wczoraj to tylko tak tu w pobliżu byliśmy a reszte miasta to samochodem mąż mi pokazał. Na prawdę pięknie tu, a ludzi tyle, że masakra jakaś! jak na jakimś festynie
Całą noc dobrze mi się spało, mąż o 7 pojechał do pracy a my z synkiem wstaliśmy o 10. Zjadłam płatki z mlekiem i biorę się zaraz za układanie swoich rzeczy bo wszystko mam w torbach jeszcze :P
Trochę Was nadrobiłam ale tylko połowę bo chciałam jak najszybciej do Was napisać żebyście wiedziały iż żyję
Dziękuję, że się o mnie martwiłyście i tęskniłyście kochane Wy moje

p.s. pogoda póki co brzydka :/ z tego co wiem, co w Polsce jest dzisiaj duzo cieplej bo tutaj jest pochmurno i zimno od kilku dni ale to tylko przejściowe ponoć... mam nadzieję że się rozpogodzi na dniach

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-04-12 o 11:22
monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 11:26   #457
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hej laseczki moje

Zacznę od początku
Wyjechaliśmy z domu ok.16. Musieliśmy jeszcze w Kwidzynie kilka spraw załatwić wiec w drogę ruszyliśmy o 17. Po drodze jechaliśmy przez Świebodzin to zajechaliśmy zobaczyć ten najwieszy na świecie pomnik Jezusa a że była to 23:30 to było już ciemno to efekt był powalający
O północy przekroczyliśmy granicę.Fajny moment Nie wierzyłam dopóki nie ujrzałam znaków drogowych w języku niemieckim
No i wtedy się zaczęło... 750 km było przed nami samej autostrady... nie sądziłam że będzie tak ciężko, spac się strasznie chciało, zmieniłam męża w połowie drogi bo biedak już rady nie dawał taki był zmęczony. Przejechałam 150 km i się zamieniliśmy z powrotem. Nocą się fatalnie jedzie tyle kilometrów! nigdy więcej! teraz tylko w dzień będziemy jeździć. Ja mogłam spać skoro mąż kierował ale tak się bałam że mąż zaśnie, że nie próbowałam nawet spać. Strasznie spać nam się chciało... jak nigdy! w dodatku pod koniec zaczął padać deszcz to już w ogóle masakra była. Synuś pół nocy spał a pół patrzył sobie na nas i drogę Kot grzecznie spał pod fotelem a potem u mnie na nogach
Ogarneliśmy się i mąż pojechał załatwiać jakieś dokumenty na ten socjal dla dzieci bo oni ciągle coś chcą aby im dosyłać w tym urzędzie ;/
póżniej położyliśmy sie wszyscy i zasneliśmy Wstaliśmy ok. 17 pomalowałam się, ubrałam i poszliśmy na miasto. Byłam strasznie ciekawa jak to wszystko tu wygląda Poszliśmy na kawe i pączki, potem na zakupy spożywcze. Mój mąż to nawija po niemiecku jak szalony!!!!! aż w szoku byłam!! a ja? ani jednego słowa nie zrozumiałam haha w ogóle to załamana jestem :/ ja sie nigdy tego języka nie naucze i jak mam chodzić na zakupy czy później z dziećmi do lekarza czy do przedszkola... nic sama nie załatwię a mąż pracuje do 16stej codziennie także ciężko to widzę wszystko... ale ogólnie pięknie tu jest, mega czysto i już jak zielono!!! drzewa to jak w lato wyglądaja, ludzie trawke koszą a sklepów to jeden na drugim... w sobote będziemy więcej zwiedzać, wczoraj to tylko tak tu w pobliżu byliśmy a reszte miasta to samochodem mąż mi pokazał. Na prawdę pięknie tu, a ludzi tyle, że masakra jakaś! jak na jakimś festynie
Całą noc dobrze mi się spało, mąż o 7 pojechał do pracy a my z synkiem wstaliśmy o 10. Zjadłam płatki z mlekiem i biorę się zaraz za układanie swoich rzeczy bo wszystko mam w torbach jeszcze :P
Trochę Was nadrobiłam ale tylko połowę bo chciałam jak najszybciej do Was napisać żebyście wiedziały iż żyję

p.s. pogoda póki co brzydka :/ z tego co wiem, co w Polsce jest dzisiaj duzo cieplej bo tutaj jest pochmurno i zimno od kilku dni ale to tylko przejściowe ponoć... mam nadzieję że się rozpogodzi na dniach
nO wkońcu napisałaś czekałam aż napiszesz ! stwierdzam ! UWIELBIAM czytać Twoje posty jak tam opisujesz i w ogóle !!
Cieszę sie że u Was wszystko dobrze że Ci się tam podoba póki co oby tak było już zawsze !
OOO nawet Kotka zabraliście ale fajnie
To nie długo będziecie tam cała rodzinką czy Obu Synków zabraliście ?
Trzymam Kcuki by wszystko było dobrzee ! i oczywiście tęsknimy!
Stary 2012-04-12, 11:31   #458
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
hej laseczki moje

Zacznę od początku

No w koncu ksiezna napisala co i jak w wielkim swiecie super, ze sie podoba, pogoda w PL tez paskudna, tzn we Wro. Pada caly dzien :/
A jezyka na serio sie nie boj, na prawde nauczysz sie po miesiacu bedziesz wiedziala co i jak takze zaklimatyzujesz sie spokojnie bez stresu malenka!!! Widzisz, Twoj maz sie nauczyl to Ty sie nie nauczysz? No blagam -.-
Pisz w miare na biezaco co robicie z dzieciakami, jak mija dzien, jak ludzie i wszyyyyyystko! bo ciekawa jestem jak cholera

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 11:40   #459
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
nO wkońcu napisałaś czekałam aż napiszesz ! stwierdzam ! UWIELBIAM czytać Twoje posty jak tam opisujesz i w ogóle !!
Cieszę sie że u Was wszystko dobrze że Ci się tam podoba póki co oby tak było już zawsze !
OOO nawet Kotka zabraliście ale fajnie
To nie długo będziecie tam cała rodzinką czy Obu Synków zabraliście ?
Trzymam Kcuki by wszystko było dobrzee ! i oczywiście tęsknimy!

hehe dziękuję

no póki co jest fajnie, ale to drugi dzień dopiero więc jeszcze wszystko przede mną
Noo kotek pojechał z nami - nie wyobrażam sobie go nie wziąć ze sobą
Młodszy synek jest ze mną a straszy dojedzie do nas za 2 tygodnie z moimi rodzicami. Został z moją mamą w PL. On do zerówki teraz chodzi i nie może tyle opuszczać bo uczy się pisać i czytać

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-12, 11:40   #460
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

monika01011986 dobrze, ze szczesliwie dojechaliscie a co do niemieckiego napewno sie szybciutko nauczysz Mąż sie nauczył to Ty tez dasz rade
co do pogody to u nas tez fatalna

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-12, 11:47   #461
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

PAULOWNIA- a propos Twojego nowego stylu zycia i pana Stefana https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post27585620

mż-wr
Stary 2012-04-12, 11:47   #462
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
No w koncu ksiezna napisala co i jak w wielkim swiecie super, ze sie podoba, pogoda w PL tez paskudna, tzn we Wro. Pada caly dzien :/
A jezyka na serio sie nie boj, na prawde nauczysz sie po miesiacu bedziesz wiedziala co i jak takze zaklimatyzujesz sie spokojnie bez stresu malenka!!! Widzisz, Twoj maz sie nauczyl to Ty sie nie nauczysz? No blagam -.-
Pisz w miare na biezaco co robicie z dzieciakami, jak mija dzien, jak ludzie i wszyyyyyystko! bo ciekawa jestem jak cholera

noo w końcu napisałabym szybciej ale nie miałam siły i czasu :/
AAa myślałam, że u Was ładna pogoda bo moja mama dzwoniła i mówiła że u mnie na północy w PL ciepło i słonecznie
Tutaj nie pada ale chłodno jest i szaro :/
Po miesiącu to sie pewnie nie nauczę bo nie mam styczności z niemcami tak jak mój mąż... on codziennie po 8-9 godzin z nimi pracuje i rozmawia także nie dziwię się że tak szybko się języka nauczył a ja to tylko z nim tu rozmawiam i w dodatku po polsku czywiście hehe
Będę pisała codziennie do Was mąż w pracy do 16stej więc i tak nie mam co robić jedynie posprzątać muszę i poukładać wszystko z moim walizek

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-12, 12:01   #463
meeedzik
Zakorzenienie

Monia no wreszcie się odezwałaś tęskniłyśmy tu strasznie za Tobą
Cieszę się, że wszystko dobrze u Ciebie o język się nie martw z biegiem czasu i Ty się nauczysz
Co do pogody to u mnie paskudnie i deszczowo
Pisz nam na bieżąco wszystko co u Ciebie pusto tu było bez Ciebie maleńka

LosingMyWay dziękuję własnie muszę wytrzymać i nie obcinać, bo wiem że to jest tylko tymczasowe nieraz mnie dopada takie coś, że wszystko bym zmieniła, a zmiana fryzurki też mi zawsze humor poprawia, ale wiem, że później będę żałować, że miałam już fajne dłuższe włosy i obcięłam
Zelka kochana przecież Ty masz cudne kręcone włoski nie wiem co od nich chcesz nie narzekaj, bo nie jedna Ci zazdrości tych włosków
Ps. kiedy pokażesz nam zdjęcia z gór
Stary 2012-04-12, 12:34   #464
LosingMyWay
Zadomowienie

Zelka to kiedy zaczynamy ?

Medzik ja wlasnie kiedys taki blad zrobilam, mialam wloski troche za ramiona i scielam do ucha czulam sie tragicznie, strasznie niekobieco, od tamtej pory obcinam tylko koncowki, dbam o nie bardzo i mam juz za lopatki Ale ponad 2 lata mi to zajelo. Dlatego powiedzialam sobie ze NIGDY WIECEJ wlosow nie zetne Dodaja kobiecosci i pewnosci siebie
Stary 2012-04-12, 12:41   #465
meeedzik
Zakorzenienie

LosingMyWay też się dobrze czuję w długich włosach tylko czasem mnie tak denerwują i z chęcią bym obcięła chciałabym mieć już dłuuugie a one tak wolno rosną a teraz mam taka nijaką tą długość ale wytrwale zapuszczam, bo chcę mieć ładne na wakacje ja też już od zeszłych wakacji podcinam same końce ale strasznie wolno mi rosną
Teraz kupiłam Vitapil mam nadzieję, że coś przyspieszy, no i maseczkę Wax
Stary 2012-04-12, 12:42   #466
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Zelka to kiedy zaczynamy ?

Medzik ja wlasnie kiedys taki blad zrobilam, mialam wloski troche za ramiona i scielam do ucha czulam sie tragicznie, strasznie niekobieco, od tamtej pory obcinam tylko koncowki, dbam o nie bardzo i mam juz za lopatki Ale ponad 2 lata mi to zajelo. Dlatego powiedzialam sobie ze NIGDY WIECEJ wlosow nie zetne Dodaja kobiecosci i pewnosci siebie
Tak wlasnie! Widzisz Meedzik? Nie scinaj! Ja tydzien temu podcielam koncowki, 6cm i czuje sie tragicznie. Mam je do lopatek ale czuje sie jak jakis gremlin :/

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cytat:
LosingMyWay też się dobrze czuję w długich włosach tylko czasem mnie tak denerwują i z chęcią bym obcięła chciałabym mieć już dłuuugie a one tak wolno rosną a teraz mam taka nijaką tą długość ale wytrwale zapuszczam, bo chcę mieć ładne na wakacje ja też już od zeszłych wakacji podcinam same końce ale strasznie wolno mi rosną
Kochaniutka, jak je zetniesz na krotko to na pewno szybciej nie urosna !

Vitapil dziala, potwierdzam

mż-wr
Stary 2012-04-12, 12:59   #467
meeedzik
Zakorzenienie

Kamilon do łopatek to długie zazdraszczam mi fryzjerka ponad miesiąc temu ciachnęła 3cm, niby różnicy nie widać było, ale teraz tak myślę, że 3cm to ja muszę zapuszczać 3 miesiące
Ale ja nie potrafię przestać używać prostownicy jak nie wyprostuję, to jak down się czuję zawsze na weekend same końce przejadę lekko, bo się wywijają i źle się czuję w takich.

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Właśnie wiele osób polecało Vitapil więc też się skusiłam zamówiłam na allegro, bo u mnie w aptekach najtaniej za 37zł a najdroższy po 44zł a ja z przesyłką dałam 24zł teraz czekam aż przyjdzie, akurat skrzypu mi zostało na tydzień czasu, mam nadzieję, że do tej pory dojdzie

Edytowane przez meeedzik
Czas edycji: 2012-04-12 o 13:00
meeedzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 13:03   #468
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Kamilon do łopatek to długie zazdraszczam mi fryzjerka ponad miesiąc temu ciachnęła 3cm, niby różnicy nie widać było, ale teraz tak myślę, że 3cm to ja muszę zapuszczać 3 miesiące
Ale ja nie potrafię przestać używać prostownicy jak nie wyprostuję, to jak down się czuję zawsze na weekend same końce przejadę lekko, bo się wywijają i źle się czuję w takich.

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Właśnie wiele osób polecało Vitapil więc też się skusiłam zamówiłam na allegro, bo u mnie w aptekach najtaniej za 37zł a najdroższy po 44zł a ja z przesyłką dałam 24zł teraz czekam aż przyjdzie, akurat skrzypu mi zostało na tydzień czasu, mam nadzieję, że do tej pory dojdzie
Niby dlugie mam niby nie. Tez mnie denerwuja, mam falowane i po prostu nigdy nie moge ich ogarnac bo zyja swoim zyciem :/ teraz od czasu sciecia chodze w zwiazanych bo czuje sie jak przyglup. Moze Ty tez tak zrob? Kiedys chodzilam chyba przez 3 miesiace w zwiazanych wlosach, mialam taka faze, w koncu stanelam przed lustrem i doznalam szoku- niedosc ze zrobily sie dluuuuuugie to jeszcze zdrowsze! I co madry Kamilon zrobil? Poszedl do fryzjera sciac

Mi przy Vitapilu wloski urosly niecale 4cm w miesiac moze to przypadek, moze nie, ale jestem zadowolona. Tylko poprawy JAKOSCI wlosow nie zauwazylam

mż-wr
Stary 2012-04-12, 13:07   #469
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Na pewno ruszy Polecam jeszcze picie herbatki z pokrzywy oraz wcieranie w skore glowy wody pokrzywowej

Kamilon do łopatek i sie czujesz jak gremlin ? Ja skacze z radosci ze mam do lopatek, ze niby juz takie dlugie a Ty tu narzekasz
Stary 2012-04-12, 13:10   #470
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:

ceny leków to totalna pomyłka. z tygodnia na tydzień rosną... i jak my mamy za nie zapałcić, skoro pensje wciąż niskie? nie mówiąc już o starszych osobach, wymagającyhc leczenia- a to serce, a to płuca, a to stawy... całą rentę zostawiają w aptekach
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 13:14   #471
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
ceny leków to totalna pomyłka. z tygodnia na tydzień rosną... i jak my mamy za nie zapałcić, skoro pensje wciąż niskie? nie mówiąc już o starszych osobach, wymagającyhc leczenia- a to serce, a to płuca, a to stawy... całą rentę zostawiają w aptekach
Dokładnie, to jest ponizej wszelkiej krytyki...
Stary 2012-04-12, 13:22   #472
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Zelka kochana przecież Ty masz cudne kręcone włoski nie wiem co od nich chcesz nie narzekaj, bo nie jedna Ci zazdrości tych włosków
Ps. kiedy pokażesz nam zdjęcia z gór
zapomniałam o tych zdjęciach ! póżniej je wgram i jutro pokaże jakieś taaaaaaa tylko że ja kocham proste ! Twoje są fajne ! wiec zapuszczaj !

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

[QUOTE=LosingMyWay;3348946 4]Zelka to kiedy zaczynamy [QUOTE]

hmmm kiedy tylko chcesz

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Cytat:
hehe dziękuję

no póki co jest fajnie, ale to drugi dzień dopiero więc jeszcze wszystko przede mną
Noo kotek pojechał z nami - nie wyobrażam sobie go nie wziąć ze sobą
Młodszy synek jest ze mną a straszy dojedzie do nas za 2 tygodnie z moimi rodzicami. Został z moją mamą w PL. On do zerówki teraz chodzi i nie może tyle opuszczać bo uczy się pisać i czytać
ale fajnie ! Pewnie Starszy Synek będzie tęsknił strasznie i WY pewnie za Nim też no faaakt wiem coś o tym bo mam brata ale w 1-klasie Właśnie tak sie zastanawiałam czy tego Kotka weżniesz czy zostawisz go z kimś .
Stary 2012-04-12, 13:27   #473
meeedzik
Zakorzenienie

Kamilon ja własnie cały tydzień chodzę w koku wtedy mi nie przeszkadzają, nie widzę ich i jest mi wygodnie, to i głupie myśli o fryzjerze po głowie mi nie chodzą jedynie na weekend rozpuszczam i trochę prostuję, bo chcę ładnie wyglądać jak idziemy gdzieś ze znajomymi
4 cm w miesiąc marzenie moje nawet z 3 będę zadowolona zazdraszczam raz jeszcze

LosingMyWay herbatkę z pokrzywy piłam przez 2 tygodnie, a później to zapomniałam kupić, to nie chciało mi się parzyć itp itd i w ten sposób odpuściłam wiesz tabletkę połknę i mam spokój, a ja leń jestem i mi się nie chce cudować
a co do wcierania to już całkiem mi się nie chce tego robić już i tak do olejowania połowy długości włosów się przełamałam ale i tak czasem to tak mi się nie chce, że szok. A ostatnio jeszcze się przeraziłam, bo po umyciu włosów tym szamponem baby dream ( słyszałam, że jest polecany do zmywania olejów z włosów ) skóra głowy tak mi się zaczęła łuszczyć, już myślałam, że łupieżu dostałam ale po wysuszeniu nic nie było i teraz całkiem się boję używać tego szamponu i olejku rycynowego

Eldo dokładnie, to jest jakaś masakra! Kupuję dziadkowi leki co miesiąc i w aptece zostawiam ponad 400zł ! głowa boli normalnie!

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Zelka gdybym miała naturalnie kręcone to bym do nieba skakała także nie marudź gdzie ja mam fajne ? Nie dość, że cienkie to jeszcze kolor okropny i farbować muszę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-12, 13:33   #474
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
to jest poprostu straszne najgorsze, ze pensje i emerytury stoja w miejscu albo ida w doł a wszystko inne drozeje...
A pozniej wszyscy sie dziwia, ze młodzi ludzie jada za granice i nie chca wracać

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-12, 13:44   #475
monika01011986
Zakorzenienie

a ja posprzątałam i piję sobie kawkę synuś bawi się z kotem wzięłam z Polski dekoder z Cyfry+ i cale szczęście działa!! wszystko pięknie odbiera także synuś ogląda bajeczki a ja mam eskę TV
Mąż dzwonił i mówił że jak wróci z pracy to pojedziemy do Media Markt popatrzeć po ile jest sprzęt agd do domu i chce mi kupić niemiecką karte w T-mobile żebyśmy mogli sobie dzwonić do siebie jak on jest w pracy. Teraz mam tylko polską kartę i płacimy 50 gr za minute do siebie bo roaming mam włączony. Niby nie dużo ale jak można mieć taniej to czemu nie W ogóle to widziałam wczoraj taki wielki sklep gdzie jest wszystko dla zwierząt dziś tam zajedziemy zobaczyć po ile jest jedzenie dla kota Muszę też synkowi kapcie kupić w Deichmannie i sobie tusz do rzęs z Max Factora ciekawa jestem ile kosztuje tutaj
A w ogóle to wczoraj byłam w szoku jak zobaczyłam że w sklepach są gorące kubki z Knorra zawsze myślałam że to polska firma a to jednak nie :P kupiłam sobie ziemniaczane purre z cebulką i makaron z brokułami w sosie Póki co jestem mile zaskoczona bo faktycznie ceny są takie same jak w Polsce jeśli chodzi o jedzenie. Dziś sprawdzę jak chemia,kosmetyki i inne rzeczy stoją w sklepach Postaram się Wam jakąś foteczkę pstryknąć też

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
monika01011986 dobrze, ze szczesliwie dojechaliscie a co do niemieckiego napewno sie szybciutko nauczysz Mąż sie nauczył to Ty tez dasz rade
co do pogody to u nas tez fatalna
dzięki
No być może się nauczę ale troche zajmie mi to czasu :/ mąż codziennie rozmawia po niemiecku to ma łatwiej a ja nie mam z kim pogadać :P
U mnie się rozpogodziło trochę n słoneczko wyszło

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Monia no wreszcie się odezwałaś tęskniłyśmy tu strasznie za Tobą
Cieszę się, że wszystko dobrze u Ciebie o język się nie martw z biegiem czasu i Ty się nauczysz
Co do pogody to u mnie paskudnie i deszczowo
Pisz nam na bieżąco wszystko co u Ciebie pusto tu było bez Ciebie maleńka
Dziękuję ja za Wami też tęskniłam i to strasznie cały czas o Was myślałam
Mam nadzieję że się nauczę.. chociaż tak trochę żeby się dogadać z ludźmi :P
U mnie się rozpogodziło i słoneczko świeci
Będę pisała codziennie jak mąż będzie w pracy

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-12, 13:47   #476
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Świetny jest ten Vitapil!!! ja używam go z miesiąc może a już widzę poprawę! włosy nie wypadają i są mocniejsze A moje paznokcie które całe życie miałam beznadziejne urosły mi jak szalone!!! są twarde i mega długie normalnie jakbym tipsy miała akurat mi nie zależało na paznokciach ale jak już są takie ładne i długie to chyba zacznę o nie bardziej dbać, częsciej malować

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-12, 13:53   #477
meeedzik
Zakorzenienie

Monia koniecznie porób jakieś fotki i nam pokaż
To dobrze, że masz ładna pogodę u mnie okropna
A co do Vitapilu to już nie mogę się doczekać kiedy mi przyjdzie no i mam nadzieję, że też pomoże
Stary 2012-04-12, 14:01   #478
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
zapomniałam o tych zdjęciach ! póżniej je wgram i jutro pokaże jakieś

ale fajnie ! Pewnie Starszy Synek będzie tęsknił strasznie i WY pewnie za Nim też no faaakt wiem coś o tym bo mam brata ale w 1-klasie Właśnie tak sie zastanawiałam czy tego Kotka weżniesz czy zostawisz go z kimś .
Zelka ale ostatnio pisałaś że już je wgrałaś na kompa hehe

No płakał jak wyjeżdżaliśmy ale nic nie mogłam zrobić mogłam go oczywiście zabrać ze sobą ale miesiąc czasu to za długa przerwa w zerówce... miałby za dużo zaległości a teraz zerówkę to normalnie jak szkołe trzeba traktować, nawet usprawiedliwienia karzą pisać rodzicom jak dziecka w przedszkolu jeden dzień nie ma :/ A tak to tylko w maju go pare dni nie będzie jak przyjedzie tu do nas.
Kotek zadwolony że przyjechał biega po domu jak szalony dużo miejsca tu ma więc jest zachwycony

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:
Ja we wtorek odebrałam wyniki synka i lekarz stwierdził za mało żelaza. Przepisał mi dwie butelki żelaza w płynie i mam mu dawać 5 ml dziennie rano.
Kupiłam jeszcze czopki przeciwgorączkowe na wszelki wypadek dla synka i sobie Ibuprom zatoki i zapłaciłam 78 zł masakra!!!!!! Samo żelazo kosztowało 50pare złotych!!! Tu w Niemczech miałabym za free bo to dla dziecka.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-12, 14:09   #479
LosingMyWay
Zadomowienie

Monia witamy z powrotem, na prawde smutno tu bez Ciebie Co do języka to wiadomo, ze poczatki zawsze sa bardzo trudne, ale na pewno wszystko szybko ogarniesz Sciagnij sobie jakis kurs niemieckiego, teraz juz trzeba Pomysl sobie ze to dla Waszego lepszego zycia

Zelka no to dzis zaczynamy !! DZIEŃ 1 ile to jeszcze przed nami moze sie ktos jeszcze przylaczy ?

Medzik ja juz bylam taka zdeterminowana wtedy, ze wszystko mi sie chcialo Przyrost wlosow mialam wtedy niesamowity. Teraz tez mi sie nie chce bawic z wcierkami. Pije sobie tylko pokrzywe, bo lubie, no i jak mi sie przypomni to olejek na noc, albo maska na godzine Juz nie mam az takiego parcia na porost
Stary 2012-04-12, 14:10   #480
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia koniecznie porób jakieś fotki i nam pokaż
To dobrze, że masz ładna pogodę u mnie okropna
A co do Vitapilu to już nie mogę się doczekać kiedy mi przyjdzie no i mam nadzieję, że też pomoże
porobię na pewno Dziś nawet się postaram coś zrobić i wrzucić
U mnie pogoda dopiero teraz zrobiła się ładniejsza na chwilę, ale już słońce znowu zaszło :/
Myślę, że Ci pomoże ten Vitapil ja jestem bardzo zadowolona póki co

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości