Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-12, 14:48   #481
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

LosingMyWay gdyby jeszcze urosły mi z 5-10cm to już bym była mega zadowolona muszę znów zakupić pokrzywę i będę pić powiedz mi ile na dzień jej piłaś? Bo tam pisze, że jedna torebka jest na jedną filiżankę, ja piłam w kubku i dawałam 2 torebki na kubek, a piłam dwa razy dziennie.

Monia będziemy czekać na zdjęcia
Też mam nadzieję, że Vitapil pomoże robię co miesiąc zdjęcia włosów, ciekawe kiedy w końcu będzie widoczna różnica, bo teraz to NIC nie widać po zdjęciach
Stary 2012-04-12, 15:11   #482
LosingMyWay
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
LosingMyWay gdyby jeszcze urosły mi z 5-10cm to już bym była mega zadowolona muszę znów zakupić pokrzywę i będę pić powiedz mi ile na dzień jej piłaś? Bo tam pisze, że jedna torebka jest na jedną filiżankę, ja piłam w kubku i dawałam 2 torebki na kubek, a piłam dwa razy dziennie.

Monia będziemy czekać na zdjęcia
Też mam nadzieję, że Vitapil pomoże robię co miesiąc zdjęcia włosów, ciekawe kiedy w końcu będzie widoczna różnica, bo teraz to NIC nie widać po zdjęciach
Oj Kochana, nie pamietam juz dokladnie ile to bylo, ale nie wiecej niz 2 kubki dziennie, tylko ze ja robilam z jednej torebki zawsze Teraz sobie pije codziennie po jednej. Tylko cos mi sie obilo o oczy, ze mozna pic 3 miesiace a potem zrobic 3 miesiace przerwy. Nie pamietam czy dokladnie tak, musialabys poczytac, zeby nie przeholowac w druga strone
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 15:40   #483
meeedzik
Zakorzenienie

LosingMyWay może teraz będę piła po 2 saszetki na dzień nie 4 właśnie też słyszałam, że trzeba robić przerwę po 3 miesiącach, albo pić 3 tyg i 3 tyg przerwy.

Właśnie przyszedł mój Vitapil od jutra zaczynam brać
Stary 2012-04-12, 15:46   #484
zooska
Zakorzenienie

Widzę, że tu się włoskowo zrobiło:P No tak, wiosna idzie, trzeba czupryną powalać
U mnie nadal kiepsko z dietą, więc sie nie wypowiadam zeeeero mobolizacji

Monia dobrze, że szczęśliwie dojechaliście, to najważniejsze!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 15:56   #485
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska jak to kiepsko spinaj dupkę i do roboty nie ma to tamto wiosna za pasem
Stary 2012-04-12, 15:59   #486
zooska
Zakorzenienie

Wiem, wiem...obiecuję, że jutro już będzie dobrze
Dzisiaj godzinka na fitnessie. Oprócz kawałka ciasta i 3 kostek czekolady, to do tej godziny w miare się trzymałam.
Śń: otręby, garść płatkow czekoladowych, śliwki z jogurtem owocowym, kawa z mlekiem 3,2% i łyżeczka cukru
IIŚń jablko
IIIśń: 3 mini kanapeczki z bułki PSZENNEJ z mixem warzyw
Obiad: 1,5garści makaronu razowego ze smażoną połówką kotleta jajecznego i potrawką warzywną

ta... cały dzień popijam jeszcze sok marchewkowy.

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

No nic,uciekam na korki, potem fit i w domu przed 22...ble

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 16:04   #487
pipson
Zadomowienie

Cytat:
LosingMyWay też się dobrze czuję w długich włosach tylko czasem mnie tak denerwują i z chęcią bym obcięła chciałabym mieć już dłuuugie a one tak wolno rosną a teraz mam taka nijaką tą długość ale wytrwale zapuszczam, bo chcę mieć ładne na wakacje ja też już od zeszłych wakacji podcinam same końce ale strasznie wolno mi rosną
Teraz kupiłam Vitapil mam nadzieję, że coś przyspieszy, no i maseczkę Wax
apropos przyspieszenia porostu - duzo dobrego slyszalam o tych ampułkach Farmony - radical. Dzis je zamowilam, takze bede zdawac relacjeczy faktycznie przyspieszają
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 16:13   #488
monika01011986
Zakorzenienie

a ja zrobiłam dla męża i synka obiadek i czekamy aż tatuś wróci z pracy
ugotowałam ziemniaki i podgrzałam dewolaje ktore dostaliśmy od męża mamy. Ja zjadłam jednego z ziemniakami i sosem czosnkowym aleee pycha!! A tak w ogóle to pada tu deszcz leje jak wściekły a było już tak ładnie przez chwile... nie wiem teraz czy na te zakupy pojedziemy :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 16:13   #489
heroine86
Zakorzenienie

Hej hej hej! ja już po pracy

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Ja na zakupy zazwyczaj chodze sama ide wtedy tam gdzie chce siedze i ogladam ile chce nikt mi nie marudzi ani nic
O to to ja zawsze sama chodzę na zakupy nikt mi nie stęka, że za długo, że to, że tamto

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Heroine dobrze ze nie jestem sama to ja na skakanke, a Ty co tam lubisz i wolisz!! Nie ma opie*****nia Do wakacji niedaleko, zeby wstydu nie bylo
Łohohoho, ktoś użył mojego tasaczka przeciwko mnie ale spoko loko, bieeeerę się za siebie! pewnie, że nie ma opie.r.dalania!

A Tobie gratuluję wagi

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hej laseczki moje

Przepraszam, że wczoraj nic nie napisałam ale nie miałam ani siły ani czasu ;(
Zacznę od początku
No nareszcie Kochana!!!! Dawaj pysiaczka! my tu wszystkie usychamy z tęsknoty za Tobą!!! tak się cieszę, że dojechaliście szczęśliwie i jesteś zadowolona! podróże zawsze są męczące a w dodatku jak trzeba jeszcze prowadzić auto

a jak Ci się mieszkanko podoba?
pisz z nami jak najczęściej i wklejaj foteczki ahhh, super, że jesteś

a językiem się nie przejmuj; skoro mąż się nauczył to Ty też dasz radę zresztą najlepiej języka uczy się "u źródła", czyli w danym kraju osłuchasz się z wymową słówek i sama zaczniesz nawijać

Cytat:
Ps. kiedy pokażesz nam zdjęcia z gór
No właśnie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 16:16   #490
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
ugotowałam ziemniaki i podgrzałam dewolaje ktore dostaliśmy od męża mamy. Ja zjadłam jednego z ziemniakami i sosem czosnkowym aleee pycha!! A tak w ogóle to pada tu deszcz leje jak wściekły a było już tak ładnie przez chwile... nie wiem teraz czy na te zakupy pojedziemy :/
Mniam! też właśnie gotuję obiadek tyle, że mąż ma dzisiaj dyżur... więc tylko dla siebie

A u mnie w miarę ładnie 18 stopni, ale słoneczka nie ma
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-04-12, 16:18   #491
murka04
Zadomowienie

monia jesteś !! tak się cieszę że napisałaś pusto tu było jak nie wiem Ciężką podróż mieliście no ale co poradzić, wiadomo że w nocy spać się chce. Ale dobrze że dojechaliście szczęśliwie Mów nam koniecznie jak tam postępy z językiem, czy może zamienisz parę słów z jakąś panią w sklepie czy coś bo to zawsze trochę pomoże A z tego sklepu dla zwierząt to chyba nie wyjdziesz co? hehe Czester będzie zadowolony
Aaaa i u mnie (pewnie i u Ciebie też) bardzo ciepło, 18stopni dziś jest tylko że słońca nie ma. Także w końcu na północy jest lepiej
medzik nie ścinaj wariatko Ty! Przejdzie Ci ta faza i będziesz szczęśliwa że nie ścięłaś, wiem co czujesz bo mam to samo z włosami i też czasem mam ochotę ściąć je w cholerę, ale tak to my nigdy nie zapuścimy. Damy radę we dwie jakoś to przetrwać i za rok będziemy miały do tyłka zobaczysz
kamilon nie grzesz bo Ci wypadną jeszcze te włosy

Cześć wam
Ja szczęśliwa bo już po szczepionce a tak się bałam (heroine nie jesteś sama ). Dobrze że kolega ze mną poszedł i posiedział ze mną w poczekalni, trochę mnie zagadał to tak się nie denerwowałam. A to 5s i po krzyku, tylko teraz trochę ręka boli. Mam nadzieję że to była ostatnia w moim życiu
W ogóle to miałam taką okropną noc, śnił mi się ten mój wychowawca zryty ;/ Że siedziałam w szkole na kibelku i drzwi się nie dało zamknąć a on sobie patrzył na mnie bezczelnie a ja nie mogłam wstać (wiecie jak to jest w snach, że nie można biec np.). A później nikt mi nie chciał uwierzyć w to, a on mnie obmacywał jak nikt nie widział Obudziłam się taka niewyspana że szok.
Kurczę, nie zrobię dziś Turbo Jam! Z tą ręką to nie dam rady wymachiwać. Nie mogę za bardzo nią ruszać bo zdrętwiała mi. Może zrobię a6w, bo za mną już 2dni, ale to raczej tak się nie nastawiam na robienie do końca tylko z 2tygodnie. No zobaczę jeszcze

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 16:21   #492
heroine86
Zakorzenienie

kamilon, włosy do łopatek, a Ty narzekasz?
Stary 2012-04-12, 16:24   #493
pipson
Zadomowienie

Cytat:

nooo! nareszcie jestes! tesknilysmy co do jezyka, na pewno sie nauczysz,ja wyjechalam na 3 miesiace do francji i siłą rzeczy się nauczylam tak, zeby się dogadac, gramatyke itp tez zalapiesz w mig

dewolaje ale bym zjadla! ale dzis znow sie trzymam ladnie dietki i przestaje mnie ciagnac do smieciowego zarcia, uswiadomilam sobie, ze zdrowe jedzenie to inwestowanie w siebie ale z makaronow nie zrezygnuję, jestem zby uzalezniona ogranicze je.

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Mniam! też właśnie gotuję obiadek tyle, że mąż ma dzisiaj dyżur... więc tylko dla siebie

A u mnie w miarę ładnie 18 stopni, ale słoneczka nie ma

heronine,czyzbys miala meza lekarza? ;> moj ukochany studiuje mecydynę, podpowiedz, jak sie zyje z lekarzem
Stary 2012-04-12, 16:25   #494
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Cześć wam
Ja szczęśliwa bo już po szczepionce a tak się bałam (heroine nie jesteś sama ). Dobrze że kolega ze mną poszedł i posiedział ze mną w poczekalni, trochę mnie zagadał to tak się nie denerwowałam. A to 5s i po krzyku, tylko teraz trochę ręka boli. Mam nadzieję że to była ostatnia w moim życiu
W ogóle to miałam taką okropną noc, śnił mi się ten mój wychowawca zryty ;/ Że siedziałam w szkole na kibelku i drzwi się nie dało zamknąć a on sobie patrzył na mnie bezczelnie a ja nie mogłam wstać (wiecie jak to jest w snach, że nie można biec np.). A później nikt mi nie chciał uwierzyć w to, a on mnie obmacywał jak nikt nie widział Obudziłam się taka niewyspana że szok.
Kurczę, nie zrobię dziś Turbo Jam! Z tą ręką to nie dam rady wymachiwać. Nie mogę za bardzo nią ruszać bo zdrętwiała mi. Może zrobię a6w, bo za mną już 2dni, ale to raczej tak się nie nastawiam na robienie do końca tylko z 2tygodnie. No zobaczę jeszcze
Hej

Cieszę się, że przeżyłaś tą szczepionkę dumnam!

Co za straszny sen że też człowiekowi śnią się takie durnoty

Kochana nie nadwyrężaj ręki nie ćwicz dzisiaj ewentualnie porób coś na nogi
Stary 2012-04-12, 17:00   #495
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Zelka ale ostatnio pisałaś że już je wgrałaś na kompa hehe

No płakał jak wyjeżdżaliśmy ale nic nie mogłam zrobić mogłam go oczywiście zabrać ze sobą ale miesiąc czasu to za długa przerwa w zerówce... miałby za dużo zaległości a teraz zerówkę to normalnie jak szkołe trzeba traktować, nawet usprawiedliwienia karzą pisać rodzicom jak dziecka w przedszkolu jeden dzień nie ma :/ A tak to tylko w maju go pare dni nie będzie jak przyjedzie tu do nas.
Kotek zadwolony że przyjechał biega po domu jak szalony dużo miejsca tu ma więc jest zachwycony
.
taaa wgrałam na laptopa ale Brat mi usunął w PL cały folder , bo oglądał z Mama a Oni się nie umią obchodzić i w ogole usuną folderów ze zdjęciami. Nawet sie zastanawiałam czy je można odzyskać ale TŻ MÓWIŁ że nie aaaa z pendriva nie usunęliśmy na szczęście zdjęć
Kurcze szkodą Synka a duże macie mieszkanie tam ? większe niż w Pl ?

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
Zelka gdybym miała naturalnie kręcone to bym do nieba skakała także nie marudź gdzie ja mam fajne ? Nie dość, że cienkie to jeszcze kolor okropny i farbować muszę
ta , Mój Tż uwielbia kręcone włosy i do tego nawet włosów nie pozwala mi obciąć , chodź i tak go nie posłucham
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 17:02   #496
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
heronine,czyzbys miala meza lekarza? ;> moj ukochany studiuje mecydynę, podpowiedz, jak sie zyje z lekarzem
Si

A dobrze się żyje dba o mnie bardzo czasami aż za bardzo

A na którym roku jest Twój TŻ?
Stary 2012-04-12, 17:05   #497
uroczysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
taaa wgrałam na laptopa ale Brat mi usunął w PL cały folder , bo oglądał z Mama a Oni się nie umią obchodzić i w ogole usuną folderów ze zdjęciami. Nawet sie zastanawiałam czy je można odzyskać ale TŻ MÓWIŁ że nie aaaa z pendriva nie usunęliśmy na szczęście zdjęć
Kurcze szkodą Synka a duże macie mieszkanie tam ? większe niż w Pl ?
Można odzyskać, pod warunkiem że w miarę szybko po usunięciu się przystąpi do odzyskiwania...

Co do nauki języka: jak się nie ma samozaparcia do nauki języka w domu, to raczej ciężko będzie się nauczyć, nie mając kontaktu z żywym językiem na codzień Polecam wyruszyć w miasto, poszukać o ile to możliwe jakiegoś kursu dla obcokrajowców, zapisać się z dzieckiem na jakieś zajęcia i próbować łapać język używany przez lokalne mamusie... Moja znajoma na emigracji tak siedziała, cały czas w domu, z dzieckiem, w domu tylko po polsku... tylko, że ona nawet angielskiego nie znała (nie mówiąc o języku kraju w którym zamieszkała) i przez to nie mogła nawet pójść do pracy... Szybko wróciła.
uroczysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 17:12   #498
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Si

A dobrze się żyje dba o mnie bardzo czasami aż za bardzo

A na którym roku jest Twój TŻ?
na 3 ze dba, to wiadomo, o taka kobiete trzeba dbac! ale ja sie np boje wlasnie, ze moj bedzie nonstop na dyzurach, tymbardziej, ze ma tradycje "chiryrgiczne" w rodzinie ale kto go tam wie, kim w koncu sam zostanie
Stary 2012-04-12, 17:14   #499
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Heroine, Murka- nie narzekam na ich dlugosc po prostu po scieciu czuje sie zle... jakas taka wyplowiala jestem. Zawsze mialam cieniowane a teraz mam sciete na rowno. I taka jakas brzydka sie czuje

Zmusilam sie do cwiczen z Chodakowska , przed chwila pochlonelam obiadek mniam. Kurczak ze szpinakiem i plstrem sera zoltego

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 17:27   #500
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Heroine, Murka- nie narzekam na ich dlugosc po prostu po scieciu czuje sie zle... jakas taka wyplowiala jestem. Zawsze mialam cieniowane a teraz mam sciete na rowno. I taka jakas brzydka sie czuje

Zmusilam sie do cwiczen z Chodakowska , przed chwila pochlonelam obiadek mniam. Kurczak ze szpinakiem i plstrem sera zoltego
ja tez sie zaraz musze zmusic do cwiczen z nia
Stary 2012-04-12, 17:34   #501
LosingMyWay
Zadomowienie

Heroine skoro Twoj wlasny tasaczek na Ciebie nie dziala to ktos Ci musi pomoc A wazylas sie w koncu ?
Stary 2012-04-12, 18:08   #502
czbasia
Zakorzenienie

dzien dobry wszystkim
Fajnie wrocic do Was. Po swietach masakra. Powoli dochodze do siebei. Odzywialam sie glownie ciastami, ale nic to. Na wadze 0,5 kg wiecej wiec tragedii nei ma, wydawalo sie ze bedzie gorzej. Monia fajnie, ze wrocilas, pusto tu bylo bez Ciebie.
Ja dzis jade zapraszac resztke gosci na weselicho. Jeszcze nie zaprosilismy tz chrzestnej I zaplanowalismyu tzn tz ze wyskoczymy na jedzonko. Ale mam ochote na tortille. Chyba zgrzesze znowu.Tortilla z pikantnymi poledwiczkami z kurczaka No nie ejstem w stanie sobie tego odmowic Milehgo popoludnia chudzinki

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Ja dzis u dentysty bylam. ost zeba zaleczylam Jeju jak sie ciesze, spokój na jakis czas A dzis leczylam bez znieczulenia. drugi raz w zyciu Pani stomatolog obeicala ze bolec nie bedzie i dotrzymala slowa Co prawda u7bytek malusineki byl, wiercila kilka sek doslownie ,ale.... dzielna bylam
A i do apteki wstapila i kupilam kremy z TOŁPY 30+ Mam nadzieje ze ok beda. Po2 aplikacjach nic nie szczypie nie czrwienie sie wiec nie powinny juz uczulac, zobaczymy!!!
i jeszcze maske do wlosow biovax zakupilam do wlosow przetluszczajacych, oby nie obciazyla za bardzo wloskow.
Ale sie rozpisalam
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 18:24   #503
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez uroczysko Pokaż wiadomość
Można odzyskać, pod warunkiem że w miarę szybko po usunięciu się przystąpi do odzyskiwania...

Co do nauki języka: jak się nie ma samozaparcia do nauki języka w domu, to raczej ciężko będzie się nauczyć, nie mając kontaktu z żywym językiem na codzień Polecam wyruszyć w miasto, poszukać o ile to możliwe jakiegoś kursu dla obcokrajowców, zapisać się z dzieckiem na jakieś zajęcia i próbować łapać język używany przez lokalne mamusie... Moja znajoma na emigracji tak siedziała, cały czas w domu, z dzieckiem, w domu tylko po polsku... tylko, że ona nawet angielskiego nie znała (nie mówiąc o języku kraju w którym zamieszkała) i przez to nie mogła nawet pójść do pracy... Szybko wróciła.
a jak to zrobic ? bo byś uratowała mnie
Stary 2012-04-12, 18:34   #504
zelka9o
Zadomowienie

Pokaż Wam zdjęcia z New York bo usuwam nie potrzebę przynajmniej zobaczycie jak tam jest
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 235_13722869268_798644268_433047_1678_n.jpg (53,9 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 235_13722884268_798644268_433050_2548_n.jpg (61,0 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 235_13722914268_798644268_433056_4293_n.jpg (22,3 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 235_13722919268_798644268_433057_4581_n.jpg (48,8 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 235_13722924268_798644268_433058_4870_n.jpg (74,2 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 235_13722929268_798644268_433059_5177_n.jpg (68,7 KB, 42 załadowań)
Stary 2012-04-12, 18:43   #505
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Pokaż Wam zdjęcia z New York bo usuwam nie potrzebę przynajmniej zobaczycie jak tam jest
Super!! zawsze chciałam do Stanów pojechac najbardziej New York, Miami i Los Angeles zobaczyc moze kiedys sie uda
A jak Ci sie tam podobało?

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 18:48   #506
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Super!! zawsze chciałam do Stanów pojechac najbardziej New York, Miami i Los Angeles zobaczyc moze kiedys sie uda
A jak Ci sie tam podobało?
ja tam krótko byłam ale cuuudownie tam jest ! byłam z Mama co prawda wiec dużo nie zwiedzałam ale to co widziałam to ahhhhh
Stary 2012-04-12, 18:49   #507
LosingMyWay
Zadomowienie

Zelka jaka z Ciebie laska!!! sliczna jestes Powiedz mi ile masz wzrostu i ile wazysz, no i ile chcesz wazyc bo ja nie wiem co Ty chcesz zrzucac

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-12, 18:52   #508
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Zelka jaka z Ciebie laska!!! sliczna jestes Powiedz mi ile masz wzrostu i ile wazysz, no i ile chcesz wazyc bo ja nie wiem co Ty chcesz zrzucac
dupa nie laska! naczy ja póki co zdrowo się odżywiam 167 wz mam ważę około 50 kg
Stary 2012-04-12, 18:54   #509
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
dupa nie laska! naczy ja póki co zdrowo się odżywiam 167 wz mam ważę około 50 kg

Cycki mi opadły moze byc i dupa, ale fajna
Stary 2012-04-12, 18:54   #510
zelka9o
Zadomowienie

a Tu trochę widoków z Hiszpanii
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości