|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Co do prezentu na slub to ja bym chciala dostac cos pozytecznego, np kolezanka dostala mnostwo rzeczy do kuchni jak swietna srebrna wyciskarka do sokow, sama chcialabym cos takiego dostac
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2012-04-12 o 22:58 |
|
|
|
#2132 |
|
Zadomowienie
|
Jak robiłam z rumiankiem to po kilku aplikacjach ślicznie podkreślił mi kolor włosów, a jeśli chodzi o samo działanie pielęgnacyjne to nie zauważyłam różnicy. Zobaczymy jak będzie po pokrzywie, może pobudzi mi wzrost włosów
|
|
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
życzę Wam miłego dnia dziewczyny, a ja powoli zbieram się na 5h hiszpanskiego pod rząd xD |
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
U mnie za to piękna pogoda. ![]() Chodzisz na intensywny kurs?
|
|
#2135 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
u mnie też wstrętna pogoda ![]() a tak ślicznie było przez ostatnie kilka dni... Na dodatek jakaś choroba mnie bierze, nie dość, że jestem jakaś ospała, przemęczona, nic mi się nie chce poza spaniem, to dodatkowo pobolewa mnie głowa, ucho, gardło, mam katar i kaszel, a jakby tego było mało na weekendzie dostanę@ ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Angel zazdroszczę pogody |
|
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2137 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
kupiłam wczoraj balsam do włosów Mrs. Potter's z aloesem bo kończy mi się Isana, a nie mam pomysłów czego innego używać do OMO ![]() Cytat:
![]() u mnie świeci słońce od rana
|
|
|
|
|
#2138 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
też tak robiłam, plus za super objętość, ale mi się wtedy robią ładne fale tylko z jednej strony a z drugiej już nie są takie ładne ![]() do tej pory umyłam twarz Vichy Normaderm, posmarowałam kremem nawilżającym, na usta Carmex i balsam wiśniowy W7 a na dłonie nakładam Dove Intensive Nourishment- polecam, mam po nim takie bledziutkie dłonie, a zazwyczaj są zaczerwienione. Jest teraz w promocji w Rossmannie za 5,99 ![]() Planuję zakupić, ale już w innej drogerii odżywkę Dove i balsam z tej samej serii, co krem do rąk (razem za to 20 zł) Jakich kremów pod oczy używacie? Ciężko mi znaleźć coś fajnego i niedrogiego 25+. Dotychczas używałam Flos-lek albo Ziaji (ostatni kupiony mnie troche podrażnia, a ma być na nadwrażliwość dobrze, że już się kończy)) oraz Oeparol, ale jest tłusty i nadaje się bardziej na zimę. AA z bławatkiem u mnie nie ma , w ostateczności zamówię na allegro.Idę parzyć pokrzywę
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
I znowu późno wstałam Nałożyłam olej na włosy dziś się pospamuję bardziej niż zawsze
|
|
|
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on jest dla osób które raczej nie mają problemów z okolicami oczu ![]() ostatnio mama skusiła się na krem Alterry na dzień, zobaczymy jak jej spasuje ![]() a moim następnym kremem pod oczy będzie Noni care, on chyba bardziej przeciwzmarszczkowy jest
|
|
|
|
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wstalam o 10 lubie sobie pospac, ale z drugiej strony kila godzin dnia mi ucieka... nie wyobrazam sobie miec male dziecko do ktorego trzeba wstawac w nocy, dla mnie noc przespana to noc bez przebudzenia zadnego, jak cos mnie budzi w ciagu nocy to potem czuje sie bardzo zle za dnia... nie mam pojecia jak dam rade kiedys z dzieckiem![]() ja dzis sie relaksuje, olej na wlosach, na twarzy maseczka MJ. Tak sie zastanawiam czy przecieranie buzi sokiem z cytryny byloby dobre? chce dac twarzy kopniaka wiosennego bo jakas taka szarawa ta cera...
|
|
#2142 |
|
zawsze mam racje
|
wybielała któraś z was zęby u dentysty może?
Ja dzisiaj znowu jak zombie (tradycjnie ostatnio zresztą ) przyszły tydzień mam wolny to może pośpię, chociaż znając mnie to będę się kładła nad samym ranem i i tak się nie wyśpię ![]() party: jakiej maseczki mj użyłaś? I nie wiem jak działa sok z cytryny w porównaniu z różnymi rzeczami na trądzik, więc że z czymś witaminy c nie można było łączyć na jedno smarowanie, albo z kwasami albo z retinoidami. Ja od dzisiaj zaczęłam stosować serum flavo-c, bo jest ważne tylko 3 miesiące, czyli miesiąc jeszcze. Zapomniałam o nim jakoś, za dużo mam ostatnio różnych rzeczy do wsmarowania w ciało(jeszcze mi dzisiaj doszedł krem na rozstępy bo coś mi się na biodrze robić zaczęło ) i czasami już zapomniam co to ja miałam dać na twarz.
|
#2143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2144 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Mnie ogólnie dzieci nie kręcą, więc jeden argument za czy przeciw dla mnie bez różnicy.
|
|
#2145 |
|
CABIN CREW
|
ja dziś wstałam o 9 i od razu wzięłam się za kręcenie HH- 30 minut; zaraz jeszcze kolejne 30 pokręce
![]() pogoda do bani, chmury i szaro...:/ oczywiście zawsze tak musi być jak mam wolne miałam nałożyć olej na włosy dziś na cały dzień i jutro dopiero zmyć ale niestety to nie przejdzie bo umowiłam się już z kolezanką że będziemy ogarniały kilka spraw na uczelnie na pon.... byłam w rossmanie, kupiłam mydło pod prysznic ziaji masło kakaowe, maszynki i odżywkę isany.... duże spa planuję na jutro ewentualnie dziś wieczór- ale zależy o której do domu wrócę bo coś czuję że nauka skończy się nam małym piwkowaniem :P
|
|
#2146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() b yłam dzisiaj w inglocie po ten cien i wieceie, ze wczoraj ich rpzywiezli pelno, a dzisiaj juz nic nie bylo z tej edycji pastelowej ? LOL jestem owym faktem sfrustrowana i juz napisałam do przyjacilki, ze u nas na wsi nie ma tego cienia i zeby rozejrzała sie za nim w Kraku a jak nie to nie wiem gdzie bede probowac, ale po tym jak zobaczyłam tester to wiem, że się zakochałam ![]() ale na pocieszenie kupiłam cien brzoskwiniowy 368
|
|
|
|
|
#2147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie w srode zapytam dermy czy tak mozna ![]() Wlasnie te srodki z cytryna sa super ale kosztuja tez swoje niestety.. Cytat:
no i wiadomo, to jest owoc milosci, uczucia macierzynskie sa pewnie nie do opisania, znam dziewczyne ktora zarzekala sie ze nie chce miec nigdy dzieci a teraz ma 2 latka, z ojcem dziecka juz nie jest ale mowi ze kocha malego ponad zycie i zyczy kazdemu zeby przezyl to co ona mimo wszystkich trudnosci ktore teraz ma bo pracuje i sama sie utrzymuje.
|
|
#2148 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny a możecie polecić jakieś odrzywki do paznokci? bo urzywałam djamentowej z evelaine i mam takie okropne jak zmyje ją z paznokci, nie służy mi... Jak zmyje to na paznokciach są takie niteczki, wgląda to jakby na środku albo z boku paznokiec mi sie rozdwajał... Strasznie to wygląda... Może z essence? coś takiego dostepnego
|
#2149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co planujesz? może coś ściągnę
|
|
|
|
|
#2150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2151 |
|
CABIN CREW
|
ja już tutaj kilkakrotnie polecałam odżywkę z miss sporty tę pomorańczową
|
|
#2152 |
|
Zakorzenienie
|
głównie pielęgnacja włosów, poza tym peeling twarzy i ciała, maseczka na twarz,
kremowanie, balsamowanie, manicure, pedicure i regulacja brwi ![]() miałam iść na solarium, ale nie chce mi się wychodzić
|
|
|
|
#2153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z AA ostatnio zauważyłam fajne serie kosmetyków 18+, 30+ i tak aż do 70, niestety dla dwudziestoparalotek już nie ma w serii 18+ pielęgnacja młodości nie ma kremu pod oczy, w 30+ energia młodości jest i właśnie się zastanawiam ![]() a to prawda, że Noni ma być dostępne w Rossmannie? Cytat:
Kiedyś wykonywałam taką pracę, że miałam paznokcie w okropnym stanie- strasznie porozdwajane. Pamiętam, że używałam tej https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...treatment.html, była ok,ale tylko jako krótka kuracja.Najbardziej pomogła mi ta https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ra-wersja.html. Smarowałam nią paznokcie kilka-kilkanaście razy dziennie i efekty były Generalnie uważam, że odżywki w lakierze po jakiś czasie wysuszają, nie mówiąc już o tym że większośc na pewno zawiera formaldehyd, toluen i inne nieciekawe związki.
|
|
#2154 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Rumianek chyba delikatnie rozjaśnia, prawda? Po ilu użyciach zauważyłaś różnicę? asiulka ja właśnie wykończyłam krem, żel pod oczy Anew Aqua Youth. Byłam zadowolona bo fajnie nawilżał ale czegos mi w nim brakowało, teraz sama muszę cos kupić. Podobno krem z koziego mleka jest fajny Weekend Chętnie bym pohulała ale 3 dzień okresu a krzyże dalej bolą mocno Więc hh musi czekać...
|
|
|
#2155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ma alkohol na 3 miejscu. |
|
|
|
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja używam tego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-orchidee.html kończę już drugie opakowanie i na pewno kupię nowe ja nie patrzę na te oznaczenia wiekowe. liczy się dla mnie to, żeby dobrze nawilżał, bo często miałam problemy z przesuszeniem.
|
|
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
mam cien moj mietowy <3 znaczy na razie w krakowie, ale za 2 tygodnie w moich raczkach
|
|
|
|
#2158 |
|
Zadomowienie
|
Ja pod oczy używam kremu triple activ z Loreala, polecam w 100%.
|
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
a mniej wiecej w jakim wieku trzeba zaczac uzywac takiego kremu pod oczy ?
|
|
|
|
#2160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwłaszcza jak się spędza dużo czasu przed komputerem itd, dlatego ja już zaczęłam stosować
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:04.

A widzisz różnicę na włosach w porównaniu do samego oleju? 

) i czasami już zapomniam co to ja miałam dać na twarz.

Rumianek chyba delikatnie rozjaśnia, prawda? Po ilu użyciach zauważyłaś różnicę?