Rimmel Nail Rescue, 2 Week Treatment Odżywka do paznokci

• 27 stycznia 2015 o 18:44
    Skuteczna :)
    To jedna z lepszych odżywek z jakimi miałam do czynienia. W ciągu kilku tygodni regularnego stosowania zauważyłam, że moje paznokcie stały się mocniejsze i mniej podatne na złamania. Odżywka bardzo dobrze utwardza płytkę. Nie odpryskuje. Nie nadaje się jednak jako baza pod lakier. Zabieram gwiazdkę za to, że po jej nałożeniu odczuwam straszny ból paznokcie. Podejrzewam, że to z uwagi na jej skład. Mimo wszystko warto chwilkę pocierpieć, bowiem efekty są oszałamiające ;) Polecam osobom borykającym się z problemem łamliwych, kruchych paznokci. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 2 pełne
  • 14 sierpnia 2013 o 8:07
    Bardzo dobra !
    Działa, działa, działa ! Bardzo się cieszę, że natrafiłam ma tę odżywkę. Utwardza płytkę, paznokcie przestały się łamać, końcówki odrobine pojaśniały. Lakier bardzo szybko schnie i nadaje się jako baza pod inne. Co najważniejsze po przestaniu używania paznokcie nadal pozostały mocne. Polecam. Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    Cleo86
    6 maja 2012 o 1:34
    Działa :)
    Ta odżywka rzeczywiście postawiła na nogi, moje kruche paznokcie w ciągu nawet krócej niż 2 tygodnie. Bardzo długo trzyma się na paznokciach, pobija rekordy wszystkich lakerów Rimmela + utwardza pazurek Nie sprawdza się absolutnie jako podkład po lakier - lakier odpada kiedy stosuje ją jako baze. Przestałam jej uzywac, kiedy zauważyłam, że zażółca mi paznokcie, zarówno u stóp jak i u rak ! Poza tym nie podoba mi się to, że paznokcie bolą mnie bardzo po nałożeniu tego specyfiku, dosłownie tak jakby ktoś wyrywał mi je z palców !!!! OKROPNE! Sprawdziła się tylko na poczatku, natomiast pózniej kiedy do niej wróciłam, zmasakrowała mi paznokcie, bolały mnie przez cały czas podczas trzymania na nich tego lakieru, a po zmyciu były w okropnym stanie - kruche z powrotem i zółte. W chwili obecnej mam już spokój z paznokciami, wolę stawiac na zmianę diety, pielegnację, redukcje stresu a nie na stosowanie tej odzywki, chociaz nie zaprzeczam - działa :) boję się jednak pomyslec, co moze robic z paznokciem, bo moje nie wygladaly zbyt fajnie po jej stosowaniu, mimo iż stwardniały i urosły.... Mozliwe, iż jezeli moje pazury będą znowu w stanie krytycznym - sięgnę własnie po nią, bo to jest jedyna odżywka która działa. Na razie jej unikam :] Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: połowa 1
    lileusz
    24 grudnia 2011 o 19:00
    mój KWC
    Nie mogłam poradzić sobie z rozdwajaniem i łamaniem moich paznokci , po zastosowaniu Rimmel Nail Rescue 2 Week Treatment przez dwa tyg. paznokcie stwardniały , przestały sie rozdwajać i łamać . Pół gwiazdki odejmuje za to iż preparat działa w momencie stosowania(trzeba lakieru używać jako podkład). dla mnie to nie problem bo i tak używam zawsze podkładu. Używam tego produktu od: od 2 lat Ilość zużytych opakowań: 5 -ta buteleczka
  • 18 października 2011 o 15:07
    Niezbędnik
    Używam odżywki w zasadzie jako bazy pod kolorowe lakiery. Odkąd zaczęłam ja stosować, paznokcie stały się twarde i mniej łamliwe. Nie rozdwajaja się jak kiedyś. Produkt jest bardzo wydajny, w zasadzie jedną doza można skutecznie pomalować pazurki na jednej dłoni. Błyskawicznie wysycha, więc prawie natychmiast można nałożyć kolor, który dzięki niej trzyma się dłużej. Używania zgodnie z zaleceniem, nie łuszczy się z paznokci szybko, choć przepisowych 7 dni raczej nie wytrzyma. Zdecydowanym plusem jest to, że można odżywkę zużyć do końca- nie ma się wtedy wrażenia że coś się marnuje. Używam tego produktu od: jakiegoś roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiej buteleczki