|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
Cytat:
|
|
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
Malwus wszystkiego co najpiękniejsze z okazji ślubu!!!
Życzę Ci w dniu dzisiejszym dużo uśmiechu na Waszych twarzach, zero stresu, wesołych gości i mnóstwa dobrej energii!!!!!!!!!! A na nowej drodze życia samych wspaniałości, życzliwości, dużej miłości i wiele ciepła!!!!! By te obrączki, które sobie dzisiaj założycie, w każdym momencie, przypominały Wam o najwspanialszych chwilach i powodowały powiew świeżości w Waszych sercach!!!!
|
#2313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejo!
Ale mnie właśnie matka wkur...wiła. Obwieściła mi, że jadą ojcem na zakupy i ja mam sama cały dom posprzątać bo oczywiście na mojego brata nie można liczyć. Jak oni są w domu to jeszcze młody coś zrobi,ale jak zostanie ze mną to ma wszystko gdzieś. ![]() Cytat:
Cytat:
Malwus i Patiss życze wam, żeby ten dzień był najwaspanialszym dzień waszego życia i wszystkie marzenia z nim związane się spełniły.
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny proszę o poradę w sprawie kolczyków do drugich dziurek, które lepsze:
http://allegro.pl/srebrne-kolczyki-z...html?source=oo http://allegro.pl/delikatne-kolczyki...255848553.html http://silverstyle.pl/pl/srebrne-kol...3fb60e5fa65ed2 |
|
|
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Sobota :
5.20 Pobudka 5.30 Prysznic 6.10 Śniadanie (o ile w ogóle coś przełknę) 6.30 -6.40 Wyjazd do fryzjera 7.00 - 9.00 Czesanie ( ja i świadkowa) 9.00 - 9.30 Dojazd do domu świadkowej 9.30- 11.30 Make up ( Ja i świadkowa) 11.40 - 12.30 Dojazd do mnie do domu 12.40 - 13. 00 Ubieranie 13. 20 - przyjazd Tż po mnie 13.45 - Nasz wyjazd z domu 15.00 Ślub Maluje się teraz Malwuś ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
|
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2317 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2318 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
link do kolczyków: http://www.etsy.com/listing/86461055...e-teardrop-aaa (nawet ma w sprzedaży teraz )Cytat:
![]() problem z tym makijażem jest z tego co zaobserwowałam taki, że żeby w ogóle było go widać na zdjęciach, to makijaż musi być mocniejszy niż zwykle. Ten kij ma dwa k0ńce, bo goście na "żywo" pomyślą że jesteś przemalowana, tymczasem na zdjęciach makijaż wyjdzie dwa razy słabszy. Cytat:
Cytat:
a powiem, że naprawdę długo szukałam. Ty chcesz cały kryształowy?? może wybierz pas na taśmie z kryształową ozdobą, ja tak zrobiłam, bo finansowo, też mnie te piękne kryształowe pasy odrzucały. Za swój zapłaciłam coś koło 250 zł Malwus - wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia Mieszkam chyba najbliżej Ciebie i widzę, że masz piękne słoneczko ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- jamee - pierwsze
|
||||
|
|
|
#2319 |
|
Wtajemniczenie
|
Malwus Kochana niech ten dzień będzie wyjątkowy, taki jak sobie wymarzyliście. Bawcie się dziś i cieszcie sobą
Kochajcie się tak jak dziś przez całe życie
|
|
|
|
#2320 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2321 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ewentualnie ją będę na upartego spinać, jak mnie poniesie i ją w końcu zrobię Później będę narzekać, że ją mam
|
|||
|
|
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby ktos z malopolski potrzebowal poradnie to piszcie, mam cudowna kobite Piekne kolczyki Wikusiaczku!!!! nadrabiam dalej..... ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Malwus Wszystkiego co najpiekniejsze na nowej drodze życia!!! Duzo milosci, slonka i usmiechu kazdego dnia!!!
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wszystkie opinie dotyczące kolczyków
|
|
|
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawiozłam suknie do krawcowej, przeleciała to na szybko i nie wiem czy bede zadowolona z efektów. Do tego koszt od razu wzrósł o 100 zł, a przez telefon mówiłą tylko 50 Malwuś Dzisiaj Ślub Wasz i Wesele, Życzę więc Wam szczęścia wiele. Stadka dzieci, mrowia wnuków i... Zgadnijcie. Tak! Prawnuków! Oprócz tego powodzenia, marzeń, planów, snów spełnienia. Dużo zdrowia, pełnej kasy i miłości po wsze czasy Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2012-04-14 o 11:18 |
|
|
|
|
#2326 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
jamee widzę że już podjęłaś decyzję ale i tak napisze że te pierwsze najładniejsze.
Dostałam dziś @i cierpię. Mam nadzieję że to oznacza że w dniu ślubu nie będę miała.
|
#2328 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No właśnie ..podpinam się do poszukiwań.. jestem właśnie na tym etapie.. Makijaż : myślałam o Majce Magdziak .. o Baśce L. słyszałam różne opinie znalazłam też inne panią z http://www.micare.pl/ .. nawet nie najgorzej a jaka cena.. jeszcze Monikę Michalik też fajnie maluje.. a tak to nie znam już nikogo innego.Co do Fryzury chyba będzie czesać mnie sąsiadka.. na co dzień pracuje w starym Laurencie..ale nic pewniego jeszcze się nie zapytałam nawet ;( słyszałam że ta pani z salonu Visage na Chrobrego też fajnie czesze ..w Aldonie też sobie chwalą ale trzeba jechac do salonu nie czeszą w domach raczej także.. jak ktoś woli w domu to
|
|
|
#2329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytałam wczoraj lubelskich naszych PM, ale gdzieś zaginął mój post. Orientowałaś się może Kiciu ile Monika Butryn za make up bierze?
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
Nena a Ty nie zamawiałaś na samym początku pasa z kryształami? Czy mnie już pamięć myli? Bo jeśli masz jakiś zbędny to ja bardzo chętnie odkupię
|
|
|
|
#2331 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem bardzo ciekawa makijażu malwus
|
|
#2333 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczynki, u mnie pogoda wymarzona na ślub
![]() Cytat:
śliczne->pajęczynowe->pająki przynosą szcęście-> będziesz szczęśliwa w małżeństwie Cytat:
Cytat:
malwuś, kochana nasza PM-ko, życzę Ci wielu, wielu dni miłości i szczęścia z TŻ-tem
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
W lubelskim jeszcze święci słońce jest ciepło ale trochę chmury zaczęły się pojawiać
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Malwuś u kogo się malowała?
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
Nic mi się nie chce, mam dość...
dzisiaj mam panieński, ale nie mam w ogóle ochoty jechać... Całe 60 km w jedną stronę, za 3 godzinki mam pociąg, najchętniej bym została w domu i nakryła się kocem i tak co by nikt ode mnie nic ie chciał... Tak, wiem, znowu pesymizm wprowadzam.... Znikam, by więcej nie narzekać... Malwuś wszystkiego naj i ucałuj TŻ-a |
|
|
|
#2337 |
|
Raczkowanie
|
Malwuś, życzę Ci aby dziś wszystko poszło gładziutko i po Twojej myśli. A z mężulem badźcie szczęśliwi, zdrowi i zawsze w sobie zakochani
|
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Też u pani B. Dlatego jestem ciekawa efektu
|
#2339 | |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny
Malwuś i Patiss Z Bożej woli połączeni węzłem co dwoje serc splata, żyjcie szczęśliwie tu na ziemi, niech Wam w miłości płyną lata. Niech miłość, dobroć oraz ufność, która dziś w sercach Waszych gości, wraz z Bożą łaską i pomocą da Wam moc szczęścia i radości. Ja dzisiaj szykują się do wieczoru panieńskiego ciekawa jestem co moje koleżanki mi wymyślą ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
będę dzisiaj opijała Twoje panieństwo bo jak nie to
|
|
#2340 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
ślicznie
![]() w ogóle Kasiu, nie gratulowałam Ci powrotu do grona przyszłych PMek więc teraz to robię Cytat:
Cytat:
Cytat:
bardzo oryginalny Cytat:
za obrączki Cytat:
przypomniałaś mi ze też muszę kupić takie kolczyki ale raczej gdzieś stacjonarnie zakupię, bo mi się nie chce czekać na przesyłkę ![]() Cytat:
Dzień dobry ![]() Nadrobiłam Was pobieżnie, nie mam czasu na nic ostatnio, a będzie jeszcze gorzej, najgorszy szykuje się najbliższy tydzień, bo przy obu projektach które robię chcą ze mnie wycisnąć wszystko co możliwe, żeby w ostatnim tygodniu przed ślubem już miała w miarę luźno o ile dożyję tego ostatniego tygodnia w takim układzie Tak jak Wam wczoraj pisałam, ustaliliśmy wczoraj menu, ogólnie jestem zadowolona. Z noclegami tylko jest zamieszanie, ale mam nadzieję ze uda się je rozwiązać. Trzymajcie kciuki Z atrakcji na weselu będziemy mieć jedną kolację w formie grilla więc oby była pogoda, bo fajnie będzie wyjść na ogródek. Poza tym pani nas namówiła na barmana kosztuje tylko 200 zł i będzie nam robił drinki przez całą noc musimy tylko się dowiedzieć jakie rodzaje alkoholi dokupić Teraz czeka nas usadzanie gości, ale chyba jednak nie bezie tak źle jak się pierwotnie spodziewałam, bo goście w miarę ładnie nam się "mieszczą" przy stolikach (mamy okrągłe) Pisałyście o perfumach. Ja jeszcze nie wiem czym będę pachnieć, to będzie trudna decyzja, bo jestem perfumoholiczką i mam ich baaaardzo dużo (chyba nie napiszę ile ) więc trudno będzie się zdecydować. Ja wolę perfumy ciężkie, takie dość trudne w odbiorze czasami, ale jakbym miała polecić Wam coś świeżego, miłego dla otoczenia to moi faworyci to:https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...opium-edp.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...illes-edt.html ewentualnie: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...kenzo-edt.html Ciekawe jak tam Malwuś dziewczynki z jej okolic, jaką macie pogodę?![]() Bo u mnie pochmurno, ale słońce się przebija i dość ciepło, czyli nie jest źle, mam nadzieję ze u lubelskim nie pada
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

maly poślizg, ale ja naprawde nie mialam jeszcze pare dni temu nic zalatwione
pozniej nie bede miala okazji złożyć Ci życzeń, bo bede juz w trasie, wiec teraz życzę Ci wszystkiego co najlepsze
Bedziesz miala przepiękny ślub! i cudownego Męża! Pogoda bedzie wspaniala i wszystko pójdzie po Twojej myśli! zobaczysz
Ślub 27. X. 2012

za obrączki
dziewczynki z jej okolic, jaką macie pogodę?