Krakowianki - część XVII - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-14, 13:08   #1501
Ineso
Matka Smoka

Dot.: Krakowianki - część XVII

Do mnie to nie przemawia, przeżyłam kilka kolono, a w gastro boję się napadu paniki, że się uduszę, zahiperwentyluje i pokona mnie odruch wyyykrztuśny
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 13:13   #1502
Malla
Nie depcze krokusów

Ineso - też inne, ale jak z krwi wyjdą wrzody, to po co wpychać rurkę

nicRu - mnie czeka kolono właśnie i pobranie próbek. Nie dodałaś mi odwagi
Stary 2012-04-14, 13:16   #1503
nicRu
maszyna, nie człowiek

Zawsze mogę popytać mamy co ma następne w hierarchii
Ja od jakiegoś czasu mam myśl, że mogę mieć coś refluksowatego - uczucie guli w gardle, problem z przełykaniem np. tabletek, uczucia guli w klatce piersiowej, uczucie, że pokarm mi się wraca z paleniem, jakby zgaga, odbijanie się Muszę wygospodarować jakiś czas i pójść do rodzinnego
Stary 2012-04-14, 13:17   #1504
Ineso
Matka Smoka

Pobranie próbek kompletnie się nie czuje Ja nawet nie wiedziałam kiedy to zrobili. I jesli kolono, to tylko na Barskiej.

Jak teraz jakaś świeżynka do nas zaglądnie, to pójdzie na drugi wątek i napisze: tam to chyba jakieś stare baby siedzą, tylko o chorobach ględzą
Stary 2012-04-14, 13:33   #1505
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Dobra, o jakiej sondzie mówimy, bo się gubię? Gastro czy Kolono? Czy jeszcze coś innego?
ja miałam Gastro
Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość

To może spróbuj o żużlu? Dziś o 15 jest mecz Polska kontra Reprezentacja całego świata. W zeszłym roku wygraliśmy 47:44
teraz mi to mówisz jak on właśnie w tej chwili leci do Monachium?
Chyba że mu jutro na Skype zrelacjonuję tylko muszę policzyć godzinki tak ze by go nie obudzić w środku nocy.

Cytat:
Ale gastro to chyba też inne rzeczy niż wrzody diagnozuje? Może się szarpnę i w końcu zrobię prywatnie.
ja robiłam prywatnie w Klinice Krakowskiej na Ruczaju. Wykryto mi przepukline na przełyku na wysokości przepony.
Co powoduje u mnie okropny refluks. W sumie zaczeło sie od omdlenia, bólu brzucha i wszyscy mi wmawiali ze jestem w ciązy
ale jak poszłam do rodzinnego to mnie skierowała na SOR z niby wyrostkiem, ale to tez nie było to. Wróciłam do rodzinnego i dopiero po dokładniejszym wywiadzie lekarka zgadła co mi jest, a przynajmniej wyleczyła objawy a gastro znalazło przyczynę (ona ma podobne problemy gastryczne). Można usunąć ta przepukline ale nikt mi nie zagwarantuje że np. w ciąży sie nie nie odnowi. I to co przeżyłam w ciąży to była jakiś armagedon. A gastrolog tylko ręce rozkładał i powiedział ze jeśli jeszcze będę dalej wymiotowała krwią to mnie skieruje do szpitala. Zapalenie przełyku wyleczyłam ziołami.
A wszystko ze stresu i za dużym przejmowaniem sie pracą

nicRU- mam wszystkie twoje objawy plus kilka innych. Np okropną czkawkę.

Cytat:
glądnie, to pójdzie na drugi wątek i napisze: tam to chyba jakieś stare baby siedzą, tylko o chorobach ględzą
tak, nastrój jak w poczekalni w przychodni

Kuchnia sprzątnięta i malutki pokój tez, jeszcze reszta
mszpilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 13:43   #1506
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Narzędzie tortur...
Trochę się zgadzam . Zastanawia mnie tylko czy serio można doprowadzić się do 20 minut, bo ja po 1 mam dość! .

Cytat:
3. Rozstępy też
Wiem, że straciłam tym szansę na darmową naukę pływania, ale naprawdę bałam się tego. Sama myśl o zajęciach na basenie mnie przerażała
Przyznam, że ten argument z rozstępami do mnie nie przemawia . Ja też mam okropne (już białe, trochę mniej widać), ale zaczęły mi się pod kolanami robić czerwone i wyglądam tak, jakby mnie ktoś pobił, ale na basen chodzę i ze spódnic też nie zamierzam zrezygnować .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 13:45   #1507
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ja nie mam tych objawów non stop, a ostatnio na nie zwróciłam uwagę. Może to związane ze stresem albo czymś konkretnym w diecie, nie wiem, ale prawdopodobnie wybiorę się do lekarza i z tym (muszę spisać wszystko na jakiejś kartce ), bo moja mama miała różne gastrologiczne przygody, a zdrowotnie, niestety, się w nią wdałam...
Stary 2012-04-14, 13:59   #1508
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Jak teraz jakaś świeżynka do nas zaglądnie, to pójdzie na drugi wątek i napisze: tam to chyba jakieś stare baby siedzą, tylko o chorobach ględzą
Za 20 lat założymy wątek "Krakowianki 50+"
Stary 2012-04-14, 14:06   #1509
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek Pokaż wiadomość
W ktorym miejscu na Cegielnianej? Ja akuart przezLagiewniki jezdze do pracy i tam sie przesiadam a ze sporo rzeczy w ciuszkolandzie kupuje to chetnie bym zajrzala
mapka w załączniku

Cytat:
Hiper - kto się podszył, jakaś osóbka chcąca wyłudzić darmowe próbki?
Nie próbki, a biżuterię od Zielonego Kota...

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Ja chcę Ziemię Egipską, ale dopiero po przyjeździe ze Szkocji

Ale chcę też iść do fryzjera i kupić pulsometr, więc nie wiem jak to z tym wszystkim będzie
No to ja będę po odwyku to możemy razem zamówić
Co u Ciebie?

Cytat:
Malowanie paznokci takim nie jest. Mam nadzieję, że mojej koślawej wypowiedzi nie zrozumiesz opacznie hiper W Twoim wydaniu blog kosmetyczny ma dużo szersze znaczenie i rolę inną, niż pokazanie ,,a tak dzisiaj pomalowałam sobie oko, nie ważne, że nijak". Nastolatki w tej akurat dziedzinie nie są w stanie ogarnąć tematu, ani być autorytetem.
Absolutnie nie odebrałam tego negatywnie, wręcz przeciwnie ponieważ całkowicie się zgadzam z całą Twoją wypowiedzią. Niestety żyjemy w takim a nie innym świecie, a na ten moment internet to narzędzie, do którego niesktóre osoby mieć dostępu nie powinny, np. osoby poniżej powiedzmy 15 roku życia bez nadzoru rodziców.

Cytat:
Czy Hiper jest naszym opiekunem, bo umieściła nasze recenzje?

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
hiper, BB kremy to chyba kolejna rzecz, którą się wszyscy zachwycają, a mnie nie podeszły . Jeszcze spróbuję z tym najlepszym i najbardziej zachwalanym, ale to po wypłacie .
Powiem krótko: pfff

Dziewczyny, chodźmy gdzieś dzisiaj wieczorem! Mam straszną ochotę na piwo i ploty. Nie ma któraś czasu/ochoty?

Edytowane przez f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Czas edycji: 2012-04-14 o 14:08
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 14:08   #1510
nicRu
maszyna, nie człowiek

"Refluks, endometrioza, polipy i chorób cała reszta - spotkania Krakowianek"
Stary 2012-04-14, 14:14   #1511
Konto usunięte

Ineso widziałaś, że nasze koturenki już są?
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 14:23   #1512
antidotum89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
brakuje zaparć nietrzymania moczu

"Cause I may be bad but I'm perfectly good at it "

antidotum89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 14:52   #1513
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antidotum89 Pokaż wiadomość
Hello dziewczyny, tak troszke Was podczytuje od pewnego czasu mam juz <prawie > 23 lata, mieszkam w okolicach Krakowa i tu też studiuje niedawno zakonczylam ponad 4 letni zwiazek i zeby nie oszalec w domu stwierdzilam ze czas poznac nowych ludzi mam nadzieje ze z Wasza pomoca mi sie to uda
Pozdrawiam
Witamy nową Bladą Twarz, howgh!
Cytat:
Lenkap..ma - wspominałaś wczoraj o tanich lakierach. Golden Rose ma ogromny wybór odcieni, ale tak jak mówiłaś, wyglądają zupełnie inaczej na paznokciach niż w butelce, nie są tak kryjące i intensywne.
Dzięki za info, ale dopóki nie mam paznokci, to nawet nie robię rozeznania w temacie ;p
Cytat:
kasiencja - ależ Aletrra pieni się bardzo W sumie ja już dawno zapomniałam o efekcie piany we włosach rodem z reklamy organizmicznych szamponów herbal essence nie musi być piana, żeby myło. Oleje zdarza mi sie zmywać 2 razy - ale małą ilością szamponu rozcieńczonegow kubeczku.
Dla mnie Alterra w ogóle się nie pieni Zużyłam już pierwsze opakowanie, a ponieważ stosowałam po olejowaniu, to opakowanie wystarczyło mi na góra 8 (!) myć
Miałam z granatem, a dzisiaj kupiłam z oliwą i lotosem. Zobaczymy.
Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Właśnie, może to dobry pomysł na dziś żeby sobie naolejować włosy
Dzięki tej wypowiedzi siedzę właśnie z olejem na włosach.
W sumie tylko w weekend mam czas by pochodzić trochę z tym olejem po domu i jak na złość, rzadko kiedy pamiętam, by go nałożyć Dlatego wielkie dzięki!
Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Zostawić Was na przedpołudnie i już tyle nadrabiania...! Nie mam czasu absolutnie, dzisiaj już nie będę na wizażu, więc jakby ktoś się jednak zdecydował na olej kokosowy to proszę o sms
Prawda? Wątek nabrał rozpędu. Po 2 dniach ponad 10 stron do nadrabiania. Przez Was nie poćwiczę na gitarze, bo zaraz wychodzę z domu! Niedobre Wy
Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Jaaaaakie śliczne laleczki *.*
Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Mama Ineso! bylabym dzieckiem z najbardziej zadbana skora i wlosami na swiecie

Cytat:
A w temacie zakrapianych imprez - muszę Wam tu zaplotkować z innego wątku, bo mnie to rozwaliło z rana dziewczyna pisała, że wczoraj mieli tak udaną domówkę, że wydepilowały pastą cukrową łydki wszystkim facetom.

Cytat:
*patrzy na swoje łydki*
Szkoda, że nie było mnie na tej imprezie Ale wieczorem nadrobię w łazience

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 15:04   #1514
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Na szczęście trzeba mieć Twoją figurę do tych modelek, więc moje konto jest bezpieczne
E tam, uwierz mi, że sukienkę da się dobrać do każdej figury! Tylko czasem trzeba wytrwałości w chodzeniu, szukaniu i mierzeniu...

A właśnie-SdC jak Twoje plany odnośnie stylistki? Przemyślałam naszą ostatnią dyskusję, pooglądałam trochę propozycji na necie i stwierdziłam, że to jednak dobry pomysł Niektóre przemiany zachwycają!

Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość
Nie ma chętnych na rolki?
Ja bym poszła...ale dopiero wróciłam z zajęć a poza tym pada

Cytat:
Tak Ty też?
Kiedyś to skończyłam.... Na jakiej specjalności jesteś?

Cytat:
Od jakiego pułapu cenowego zaczynają się w miarę dobre rolki? Nie jakieś super pro, ale żeby się nie rozwaliły od razu. Rozważałam zakup w zeszłym roku, bo jednak łatwiej to ze sobą gdzieś zabrać niż rower, ale w końcu stchórzyłam przed zakupem takich z hipermarketu.

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

A w temacie zakrapianych imprez - muszę Wam tu zaplotkować z innego wątku, bo mnie to rozwaliło z rana dziewczyna pisała, że wczoraj mieli tak udaną domówkę, że wydepilowały pastą cukrową łydki wszystkim facetom.
Ineso nie wiem jak cenowo stoją teraz rolki ale najważniejsze to patrzeć na szynę (żadnych plastików!) i łożyska A i jak ktoś się uczy to przestrzegam przed dużymi kółkami-68mm są wystarczające

A impreza->
Chociaż co raz częściej widzę facetów z ogolonymi łydkami-i to nie tylko sportowców...
OneMoreDress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 15:08   #1515
kamakrk
Zadomowienie

Hello, hello.

Właśnie wróciłam z uczelni prosto do pracy... Ja chcę odpocząć na słoneczku a tu jeszcze ten obrzydliwy deszcz...
kamakrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 15:10   #1516
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
E tam, uwierz mi, że sukienkę da się dobrać do każdej figury! Tylko czasem trzeba wytrwałości w chodzeniu, szukaniu i mierzeniu...

A właśnie-SdC jak Twoje plany odnośnie stylistki? Przemyślałam naszą ostatnią dyskusję, pooglądałam trochę propozycji na necie i stwierdziłam, że to jednak dobry pomysł Niektóre przemiany zachwycają!
Plany się nie zmieniły . Czekam na pierwszą wypłatę i idę! Ja widziałam przemiany, gdy obejrzałam Trinny i Suzanę - kobieta bez talii z brzuszkiem wychodzi i ma taką sylwetkę, że jej zazdroszczę! Więc wiem, że dobrze dobranym fasonem i kolorem (który też ma duże znaczenie) można cuda zdziałać .

Co do sukienki - to jeszcze trzeba wiedzieć jakiego fasonu się szuka .
Stary 2012-04-14, 15:10   #1517
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Cytat:
Same myszy i koty na tym wątku.
... i jedna małpa

Cytat:
Do mnie to nie przemawia, przeżyłam kilka kolono, a w gastro boję się napadu paniki, że się uduszę, zahiperwentyluje i pokona mnie odruch wyyykrztuśny
Jak mi zlecali - w końcu nie zrobiłam - to obiecywali "głupiego jasia" i brak stresu.

Cytat:
Zawsze mogę popytać mamy co ma następne w hierarchii
Ja od jakiegoś czasu mam myśl, że mogę mieć coś refluksowatego - uczucie guli w gardle, problem z przełykaniem np. tabletek, uczucia guli w klatce piersiowej, uczucie, że pokarm mi się wraca z paleniem, jakby zgaga, odbijanie się Muszę wygospodarować jakiś czas i pójść do rodzinnego
Refluks to bardzo popularna przypadłość ostatnio tylko kiepsko diagnozowana poprawnie, bo w różnym stopniu nasilenia występuje. Na jej lżejsze wersje bardzo pomaga dbanie o florę bakteryjną żołądka przez picie kefirów, maślanek, dobrych naturalnych jogurtów ale także jedzenie kiszonek. A mi najbardziej pomógł kefir z "grzybka tybetańskiego" - słyszałyście o nim?
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 15:13   #1518
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Ja bym poszła...ale dopiero wróciłam z zajęć a poza tym pada
U mnie tylko kropi
Stary 2012-04-14, 15:13   #1519
Ineso
Matka Smoka

Cytat:

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33535705]Ineso widziałaś, że nasze koturenki już są? [/QUOTE]
Nie widziała, super Już starlit uprzedziłam, że odbierasz moje
Cytat:

Cytat:
Ineso nie wiem jak cenowo stoją teraz rolki ale najważniejsze to patrzeć na szynę (żadnych plastików!) i łożyska A i jak ktoś się uczy to przestrzegam przed dużymi kółkami-68mm są wystarczające
Dzięki!
Stary 2012-04-14, 15:15   #1520
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
... i jedna małpa

Cytat:
Jak mi zlecali - w końcu nie zrobiłam - to obiecywali "głupiego jasia" i brak stresu.
A mi najbardziej pomógł kefir z "grzybka tybetańskiego" - słyszałyście o nim?
Z głupim jasiem to w ogóle nie ma się czego bać. Ja miałam robione bez.
O, pamiętam moja mama to hodowała i piła - przerażało mnie to.
Stary 2012-04-14, 15:19   #1521
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Plany się nie zmieniły . Czekam na pierwszą wypłatę i idę! Ja widziałam przemiany, gdy obejrzałam Trinny i Suzanę - kobieta bez talii z brzuszkiem wychodzi i ma taką sylwetkę, że jej zazdroszczę! Więc wiem, że dobrze dobranym fasonem i kolorem (który też ma duże znaczenie) można cuda zdziałać .

Co do sukienki - to jeszcze trzeba wiedzieć jakiego fasonu się szuka .
To teraz tym bardziej trzymam kciuki za Twoje poszukiwania pracy bo jestem straaaasznie ciekawa przemiany
Niech ktoś w końcu stworzy katalog 'doboru kolorów'. Pomijam fakt, że nie wiem w jakich kolorach jest mi dobrze ale udrękę stanowi dla mnie dobieranie ciuchów kolorystycznie-nigdy nie wiem jakie odcienie do siebie pasują Jakbyś dostała jakieś rady w tym temacie to daj znać

A ta druga część-straszysz mnie przed zakupami z GG?

Cytat:
Dzięki!
Tutaj masz taki podstawowy poradnik
http://www.wrotkarstwo.pl/rolki.htm

Często zalecają większe kółka ale z mojego (mikrego) doświadczenia wiem, że na większych ciężej się manewruje-ja przynajmniej się boję, że zahaczę jedną rolką o drugą w trakcie skręcania, ciężko jest 'wyczuć' długość rolki z takimi kółkami :/
Stary 2012-04-14, 15:20   #1522
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Cytat:
O, pamiętam moja mama to hodowała i piła - przerażało mnie to.
Też mnie przerażało ale trafiłam na to, kiedy byłam zdesperowana aby podnieść odporność organizmu i zrobiłabym naprawdę dużo bardziej obleśne rzeczy. Potem okazało się, że na odporność to nie bardzo ale na żołądek świetnie. A potem jeszcze wczytałam się w temat i najprawdopodobniej to nie żaden "grzybek" tylko zwykłe ziarna kefirowe z dobudowaną ideologią w bonusie - więc nic przerażającego. Co by to nie było, na żołądek działa świetnie i polecam!
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 15:21   #1523
Konto usunięte

Cytat:
Nie widziała, super Już starlit uprzedziłam, że odbierasz moje
Wczoraj odebrała Szybka jesteś Zaraz do niej napiszę i się umówię.
Stary 2012-04-14, 15:23   #1524
Ineso
Matka Smoka

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33537014]Wczoraj odebrała Szybka jesteś Zaraz do niej napiszę i się umówię.[/QUOTE]

A nadziwniejsze, że wczoraj tam zaglądałam
Stary 2012-04-14, 15:29   #1525
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
A ta druga część-straszysz mnie przed zakupami z GG?
Nie . Chodziło mi o to, że jeśli ktoś wie co chce ukryć, to musi też wiedzieć jaki fason sukienki to ukryje .

A co do kolorów - to przecież widać!
Stary 2012-04-14, 15:42   #1526
francuski pocalunek
Zadomowienie

Halo Dziewczynki
Ja prosto po uczelni - dostalam dobry z pisemnych finansow

Ineso czy moj przelew dotarl ???

Malla
niestety trafialam na samych lekarzy konowalow niczym trafilam na tego ktory trafna diagnoze postawil w sprawie endo

Milego po poludnia ja pedze zjesc i odpoczac

Za tydzien mam angielski pisemny i rachunkowosc

hiperaktywna
dziekuje to juz wiem gdzie ten ciuszkoland --- zajrze tam w ktorys dzien a nie wiesz w jakie dni maja towar???

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

przyłączę się do rozbiórki
KLIK

Edytowane przez francuski pocalunek
Czas edycji: 2012-04-14 o 15:44
francuski pocalunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 15:46   #1527
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mszpilka Pokaż wiadomość
teraz mi to mówisz jak on właśnie w tej chwili leci do Monachium?
Chyba że mu jutro na Skype zrelacjonuję tylko muszę policzyć godzinki tak ze by go nie obudzić w środku nocy.
Sama przeczytałam o tym, że dziś jest żużel nie dużo wcześniej

Cytat:
Przyznam, że ten argument z rozstępami do mnie nie przemawia . Ja też mam okropne (już białe, trochę mniej widać), ale zaczęły mi się pod kolanami robić czerwone i wyglądam tak, jakby mnie ktoś pobił, ale na basen chodzę i ze spódnic też nie zamierzam zrezygnować .
Rozstępy nie były głównym powodem, tylko dodatkowym. O zrezygnowaniu z basenu zdecydował mój lęk przed wodą.
I nie rezygnuję ze spódnic

Cytat:
Kiedyś to skończyłam.... Na jakiej specjalności jesteś?
Jeszcze na żadnej. 2 rok Zarządzania (licencjat). A co skończyłaś?

Cytat:
Nie . Chodziło mi o to, że jeśli ktoś wie co chce ukryć, to musi też wiedzieć jaki fason sukienki to ukryje .

Widać, ale nie wszyscy to zauważają Ja nie do końca wiem w jakich mi dobrze.

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 15:56   #1528
Konto usunięte

Cytat:

hiperaktywna
dziekuje to juz wiem gdzie ten ciuszkoland --- zajrze tam w ktorys dzien a nie wiesz w jakie dni maja towar???
Nie ma sprawy Ten cały budynek to szmaty właśnie, są tam 2 działy - wyceniony i na wagę. Oba warto odwiedzić Niestety nie mam pojęcia w jakie dni mają dostawę... Niedawno była wymiana całego towaru (robią to co pół roku) więc warto się wybrać.

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=yFW9A...layer_embedded he he he
Stary 2012-04-14, 16:00   #1529
nicRu
maszyna, nie człowiek

U mnie z rozstępami, brakiem biustu i całą resztą to była kwestia wstydu - pierwsze dwa baseny to przezywałam, potem jakoś przestałam się tym przejmować. Gorzej było z lękiem przed głęboką wodą, skurczami i ciągłym poganianiem.
Stary 2012-04-14, 16:03   #1530
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
No może i widać...ale ja tego nie widzę

Cytat:
Halo Dziewczynki
Ja prosto po uczelni - dostalam dobry z pisemnych finansow
Brawo!

Cytat:
Jeszcze na żadnej. 2 rok Zarządzania (licencjat). A co skończyłaś?
Ja robiłam tam tylko SUM. Byłam na kadrach Nie polecam ale ogólnie mogę powiedzieć, że z tamtego kierunku nie wyniosłam żadnej wiedzy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości