|
|
#1891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Cytat:
![]() No a na moje jest to najlepsze rozwiązanie....skoro bolerko chcesz mieć tylko do kościoła....sama bym chciałą takie ramiączka, ale do mojej suykni by nie pasowały....pewnie i tak niedługo się odezwę o poradę w sprawie bolerka-ramiączek
|
|
#1892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie dlatego nie ma, wiem, że powinna być biała ale jakby się tak tych zasad trzymać to muszka do smokingu powinna być tylko czarna i osobiście wiązana- nigdy gotowa .---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
my byliśmy normalnie ubrani, owszem bez podartych jeasnów i rozciągniętych sweterków poprostu schludnie i tyle- spodnie jakaś bluzeczka, TŻ koszula i już
|
||
|
|
|
#1893 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana zamawiałam w Wawce u pani która mi welon robiła do niej też biżu dostarcza taka pawi właśnie z tej firmy IKA (mają swoją stronę ale trochę biedna jest i mało informacji). Teraz domówiłam bransoletkę bo w salonach takie ceny że szok.Jakbyś chciała to namiar na moją "weloniarkę": http://www.welonysprycha.pl/main.htm...ndex2.html#1,0 a tu strona tej firmy co biżu robi: http://www.ika-biernat.pl/bin/view/home |
|
|
|
|
#1895 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo problem mam straszny z bizuteria, potrzebuje wlaśne cos wchodzacego w dekold i w miare delikatnego bo gorset sukni jest caly wyszyty krusztalkami Tak przy okazji to wrzucam wam gore mojej sukni, bo na tej fotce ze strony salonu to bylo slabo widac
|
|
|
|
|
#1896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zobacz takie- może Cię coś zainspiruje ![]() http://allegro.pl/bizuteria-swarovsk...219403495.html http://allegro.pl/komplet-swarovski-...219403498.html http://allegro.pl/bizuteria-swarovsk...224145779.html http://allegro.pl/komplet-swarovski-...268656052.html |
|
|
|
|
#1897 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1898 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sara na Twoim miejscu nie zakładałabym nic na szyję, bo masz dość mocno zdobiony gorset. Może zastanów się nad kolczykami i bransoletką? ... Zresztą - co kto lubi... bo ja sama długo zastanawiałam się nad naszyjnikiem, ale dziewczyny tutaj przekonały mnie, że z dodatkami trzeba ostrożnie
|
|
#1899 | |
|
Zakorzenienie
|
to ładne ale drogie http://allegro.pl/komplet-swarovski-...214462854.html
i chyba za bardzo "przeładowane" jak dla Twojej sukni. A może porostu jakąś delikatną zawieszkę tylko i kolczyki? np: http://allegro.pl/artsowa-swarovski-...271888378.html http://allegro.pl/komplet-slubny-b-s...234476607.html ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
pisałam do sprzedającego co prawda w sprawie innej księgi z jego aukcji i niema problemów aby coś pozmieniać więc pewnie i w tym przypadku nie powinno być? Edytowane przez magnusia Czas edycji: 2012-04-15 o 14:07 |
|
|
|
|
#1900 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I chyba nad nim pomysle, i chyba nie bylo by zbyt przeladowane z moja suknia, ewentualnie takie kolczyki i bransoletka, juz wtedy bez niczego na szyje? Chociaż z gola szyja bym sie chyba czula jakos nieswojo |
|
|
|
|
#1901 |
|
Raczkowanie
|
A ja chciałam pokazać nasze pierwsze zaproszenia, które zrobiłam sama. Takie proste, z prostym tekstem
Troszkę mam problem z wiązaniem kokardek, bo nie chcą mi ładne wychodzić![]() Troszkę prześwietlone te zdjęcia przez lampę, ale jak robię bez to rozmazane wychodzą.
|
#1902 |
|
Zadomowienie
|
świetne te zaproszenia
|
|
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1904 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kokardce niczego nie brakuje......też miałam z nią problem dlatego wybrałam inną
|
|
#1906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1907 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Urocze Wygoda przede wszystkim! ![]() Cytat:
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
||
|
|
|
#1908 | ||
|
Zadomowienie
|
Witajcie po weekndzie
U mnie weekend zaliczony do udanych mimo ,że mialam zajęcia na uczelni to w sobote pojechaliśmy na grilla do znajomych a wczoraj też byliśmy wieczorem u koleżanki chwile posiedziec ![]() Cytat:
Mnie też się taka biżuteria nie podoba Cytat:
|
||
|
|
|
#1909 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma co martudzic:P---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Kobietki, ciesze sie ze wam sie moja suknia podoba, bo tak szczerze mowiac jak wrocilam do domu z przymiarki to mialam spore watpliwosci czy dobrze wybralam |
|
|
|
|
#1910 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja podziwiam wszystkich kótrzy wykonyją zaproszenia samodzielnie - głównie za cierpliowść ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- kochane dziewczynki mam pytanie może z zupełnie innej beczki powiedzcie mi ile macie dań ciepłych poza obidem w waszym menu ?? pytam bo mojej przyszłej teściowej mało wszystkiego i kazda wizyta u niej kończy się powrotem do domu z wątpliwościami - zwariuje przez nią ;/ |
|
|
|
|
#1911 | |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczynki, ja teraz żadko się udzielam bo nie mam kiedy ale na bieżaca was podczytuje.. mam taki problem dotyczący zaproszeń na sam ślub... czy to maja byc zaproszenia takie same jak dla tych co i na wesele tylko bez wpisu gdzie jest wesele czy ma być to w formie zamiast zaproszenie zawiadomienie? i czy wpisywać z osobą towarzyszącą tylko do kościoła?
---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1912 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1913 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My mamy obiad z dwóch dań a potem jeszcze 4 dania gorące A dlaczego masz wątpliwości ? Ile u was jest dań gorących? |
|
|
|
|
#1914 |
|
Raczkowanie
|
podobnie jak u Ciebie obiad z dwóch dań i cztery dania ciepłe i dwa razy tort ( jeden po obiedzie z kawą ) i potem po oczepinach .
|
|
|
|
#1915 |
|
Raczkowanie
|
katushka bardzo ładne te zaproszenia
Podziwiam za cierpliwość![]() engi111 my mamy poza dwudaniowym daniem głównym 4 dania dania gorące, do tego 6 zimnych przystawek i 4 sałatki. Moja przyszła teściowa też narzeka, że może być mało wszystkiego i goście wyjdą głodni... Tym bardziej, że nie będziemy mieli wiejskiego stołu. Mam do Was pytanie odnośnie deserów. Czy zamawiacie jakiś deser po obiedzie np. lody? Coś dużo za te zapowiedzi płacicie... Moja koleżanka w zeszłym roku brała ślub w tej samej parafii co my. Kiedy przyszło do płacenia za zapowiedzi ksiądz powiedział "co łaska", więc wyjęli 100 zł po czym on stwierdził, że nie ma wydać ostatecznie za zapowiedzi dali 50 zł i my zamierzamy dać tyle samo
|
|
#1916 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc nie wiem o co chodzi twojej teściowej,przy takiej ilości dań nie sądzę żeby ludzie wyszli głodni ![]() Cytat:
Nad wiejskim stołem się zastanawiamy ,ale raczej zrobimy |
||
|
|
|
#1917 |
|
Konto usunięte
|
TŻ miał w piątek kawalerski... goraty, kręgle i... klub ze striptizem!
Ale od początku: Piatek spedzilam u zony swaidka tż. I jak tylko napisali nam, ze jada do Centrum, to ja wiedzialam, ze jada do klubu. Fakt faktem byli przed 24 juz w domu. I najpierw mowili, ze jedli kebaba w centrum. No ok. Natomiast rano zadzwonil swiadek tż i powiedzial, ze powiedzial swojej zonie prawde. No i tz tez mi powiedzial, bo była by jakzda jak bym sie dowiedziala od osob trzecich.... Bylam troche zla... Ale kazda z nas tak samo zareagowala-lekki foch. Chlopaki niby mowili, ze bylo ciemno, drogo i kupa starych napalonych facetow, ale my-dziewczyny, chcemy to zobaczyc i idziemy ekipa z naszymi facetami tam w srode! a co! Tż sam powiedzial, że to slabe miejsce i że nie ma w ogole po co isc, bo ma w domu mnie, najpiekniesza i najukochansza i to nie ma sensu aptrzec na inne dupy, ktorych nawet dobrze nie widac, bo byl polmrok..W ogole mam ostatnio bardzo duza milosc do mojego tż. Kleje sie do niego ciagle i chce mi sie, no wiecie ![]() Bylismy na tych slubach w sobote, aby podpatrzeć... Ja malo sie nie poplakalam! Nie wiem, co bedzie na moim slubie...Naprawde nie wiem. Oby tylko nie padalo... Dziś mam ostatni dzień w pracy, od jutra będę rzadziej, gdyż pochłonie mnie sobotni ślub! sobotni...matko |
|
|
|
#1918 |
|
Rozeznanie
|
Są koszule ivory w Warszawie w salonie NewMan na Jana Pawła. Nie dajcie sobie wmówić, że nigdzie nie ma.
|
#1919 |
|
Rozeznanie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33571635]TŻ miał w piątek kawalerski... goraty, kręgle i... klub ze striptizem!
Ale od początku: Piatek spedzilam u zony swaidka tż. I jak tylko napisali nam, ze jada do Centrum, to ja wiedzialam, ze jada do klubu. Fakt faktem byli przed 24 juz w domu. I najpierw mowili, ze jedli kebaba w centrum. No ok. Natomiast rano zadzwonil swiadek tż i powiedzial, ze powiedzial swojej zonie prawde. No i tz tez mi powiedzial, bo była by jakzda jak bym sie dowiedziala od osob trzecich.... Bylam troche zla... Ale kazda z nas tak samo zareagowala-lekki foch. Chlopaki niby mowili, ze bylo ciemno, drogo i kupa starych napalonych facetow, ale my-dziewczyny, chcemy to zobaczyc i idziemy ekipa z naszymi facetami tam w srode! a co! Tż sam powiedzial, że to slabe miejsce i że nie ma w ogole po co isc, bo ma w domu mnie, najpiekniesza i najukochansza i to nie ma sensu aptrzec na inne dupy, ktorych nawet dobrze nie widac, bo byl polmrok..W ogole mam ostatnio bardzo duza milosc do mojego tż. Kleje sie do niego ciagle i chce mi sie, no wiecie ![]() Bylismy na tych slubach w sobote, aby podpatrzeć... Ja malo sie nie poplakalam! Nie wiem, co bedzie na moim slubie...Naprawde nie wiem. Oby tylko nie padalo... Dziś mam ostatni dzień w pracy, od jutra będę rzadziej, gdyż pochłonie mnie sobotni ślub! sobotni...matko Tusia zazdrość o tej Twój SOBOTNI ślub mnie chyba zje!!! No jak ja bym chciała żeby to było już tak nie długo Normalnie jak czytam to co piszesz o tym płaczu, o sobocie o tych ostatnich przygotowaniach, ostatnim dniu w pracy przed ślubem to aż ciarki mnie przechodząA co do kawalerskiego, to ja wiem już teraz, że mogę się spodziewać, że koledzy mojego TŻ też wymyślą jakiś striptiz na kawalerskim, ale my na świadków będziemy mieć parę i moja świadkowa mówi do swojego TŻ, że jeśli on na kawalerski załatwi striptiz to i ona nie będzie gorsza A powiedz mi Tusia kiedy wracasz do pracy po ślubie? Jak sobie zaplanowałaś urlop? Pytam bo i ja się zastanawiam jak to zrobić. |
|
|
|
#1920 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
ja wracam 26 kwietnia. a jakis wyjazd bedziemy planowac na poczatek czerwca
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.

.
ale ksiądz był super (mamy bardzo fajnych księży w parafii) i wszystko gładko poszło. Na zapowiedzi nic nie chciał ponieważ my bierzemy licencję więc powiedział, że na zapowiedzi nie dajemy tylko za licencję datek.

14. 07. 2012

super

więc nie wiem o co chodzi twojej teściowej,przy takiej ilości dań nie sądzę żeby ludzie wyszli głodni