Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-15, 15:22   #2581
Anulka_p
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

A rozmiarówka wypada standardowa? Bo z meliskami podobno różnie a też się przymierzam.
Na co dzień noszę 38 i te też takie zamówiłam i są dobre

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Sliczne te meliski I niewiarygodnie tanie A ten kolor to jest ecru bezowy czy jaki? Bo ze zdjecia to ciezko sie wyznac...
Z godnie z aukcją to beżowe, ale to raczej ecru, wg TŻa- waniliowe a kokardki są beżowe, a wg Tża są jak budyń o smaku toffi
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 15:25   #2582
fablous
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Dziękuję
Wkleisz fotkę jak już Ci przyjdą?

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 15:29   #2583
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dzien dobry

A ja już do Was piszę z NO
Droga minela Nam w miarę sprwanie Pozniej sprobuje Wam wyskrobać jakieś zestawienie

Buziaki na wiecej nie mam juz dzisiaj sil
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 15:31   #2584
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Dziękuję
Wkleisz fotkę jak już Ci przyjdą?
Jasne
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 15:57   #2585
niusia_87
Zakorzenienie

Po obiadku, z najedzonym bruszkiem i po chwili odpoczynku napiszę o panieńskim. Zaczhnę od wstępu, świadkowej dałam listę osób, które bym chciała wraz z numerami telefonów, mailami i miejscowościami skąd są, nic nie wiedziałam, świadkowa nie znała żadnej z dziewcząt, więc powiedziałam jej które dwie dziewczyny jej pomogą. Nie było wszystkich. Kumpela z LO była zaproszona na ślub naszego kolegi z klasy, notabene mojej starej miłości. W piątek, jedna z dziewczyn mi powiedziała, że nie przyjdzie na panieński i mnie przeprasza, jej siostra jest w szpitalu, dodała, że mam super świadkową, bo najpierw dzwoniła, a potem mailem pisała im co i jak i trzymała je w pionie Nie wiem dlaczego nie było jeszcze dwóch dziewczyn, nie pytałam, nie chciały przyjść, to trudno. Świadkowa przyjechała wcześniej, umówiła się na PKP z jedną z dziewczyn, nie wiedziały jak wyglądają, przedmiotem rozpoznawczym było wielkie białe pudełko z czerwoną wstążką (mój prezent)-to mi dzisiaj opowiedziały jak wracałyśmy. Ja z M przyjechałyśmy same i M mnie doprowadziła na miejsce. Dziewczyny już tam były i jeden mężczyzna, chłopak dziewczyny (nazwijmy ją K), z którą mieszkałyśmy razem przez 3 lata (u niej zaczęła się impreza i u niej spałyśmy, to też była tajemnica)- nie znałam go wcześniej. Przyjechałyśmy, a prądu nie było, zaczęłam się śmiać, że prąd mają na kartę (doładowuje się to jak telefon na kartę, stosuje się to tam, gdzie ludzie nie płacą za prąd), prąd mieli normalny, po prostu wyłączyli, po pół godziny już był. Dostałam to wielkie pudło, w nim kajdanki, kieliszki, bielizna, podwiązki dwie (czerwona i niebieska) itd, a każde z tych przedmiotów zawiązane w czerwony materiał, taki ozdobny z karteczkami, np do kajdanek był "w razie, gdyby chciał uciec", nie będę Was zanudzać i wypisywać po kolei. Tortu nie było. Chłopak K zrobił zarąbisty bigos. W ogóle się postarali. K mi zrobiła zarąbistego drinka, pracuje w pubie, czasem do niej przychodziłam i robiła mi drinki. Dziewczyną też bardzo smakowały drinki K, ciężarne piły "drinki" owocowe to samo tylko bez %. Nadszedł czas na pytania o znajomości przyszłego męża. Było np pytanie, który prezent ode mnie dla TŻ zapamiętał najbardziej-pomyślałam, że sernik, a wiecie co on odpowiedział? zielony ręcznik- nikt nie rozumiał o co chodzi, to było na początku i w sumie nie wiem dlaczego był ten ręcznik. Następne pytanie, największe marzenie - też miałam zonk- odpowiedział, że utrzymanie rodziny i spłodzenie syna-myślałam w ogóle w całkiem innym kierunku. Kolejne pytanie- chyba pójdę po te pytania- chociaż nie, sama sobie przypomnę- ulubiona potrawa- moja odp naleśniki, a jego śląska rolada z kluskami<- niby oczywiste, ale u mnie jak przychodzi, to zawsze chce naleśniki. Dlaczego nie było pytania, jakiej potrawy nie lubi? Next - Gdzie chciałby wyjechać - moja odp Rodos, ostanio , od roku ciągle o tym gadamy - jego Norwegia- po maturze chciał tam pojechać zarobić i potem pozwiedzać całą - znaliśmy się i byliśmy wtedy razem, nigdy tam nie był. Było więcej pytań, nie będę Was zanudzać kolejnymi. Mężatki, a zarazem kobiety przy nadziei opowiadały jak to u nich było, jak po ślubie i o dzidziusiach. Chłopak K mnie pytał, czy chcemy dziadziusia, opowiedział nam kawałek swojego życia, chłopak po przejściach, mówił rzeczowo. Posiedziałyśmy jeszcze trochę poplotkowałyśmy i poszłyśmy do klubu nieopodal. Potańczyliśmy, pobawiliśmy się. Orzeczki się buntowały i mamusią nie chciały na dużo pozwolić. Koło 2:00 poszłyśmy spać. O 7:00 rano już wstałam i nie chiało mi się spać. Pół godziny później zaczęły dzwonić dzwony kościelne, było pospane. Zjadłyśmy śniadanie, ogarnęłyśmy się i po 11:00 wsiadłyśmy w pociąg. Wysiadam z pociągu z moim wielkim pudłem i zaczęło lać, stwierdziłam, że nie idę pieszo i poczekam, aż przestanie padać, czekałam 40 minut, lało dalej, patrzę, jedzie autobus, podjechałam autobusem pod dom. W domu brat, po kawalerskim, widzę, że taki nieprawy, pytam co mu się dzieje, a on, że problemy z żołądkiem ma i żałuje, że zjadł hamburgera, powiedział mi, że byli w Ostrawie. Aha a jak wysiadałam z pociągu, to dzwoił TŻ jak tam,ale nie pogadaliśmy za dużo. Miałam zadzwonić z stacjonanego na stacjonarny, a byłam taka głodna, że musiałam iść jeść obiad, a w miedzy czasie wpadłam do Was
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 15:57   #2586
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Na co dzień noszę 38 i te też takie zamówiłam i są dobre

Z godnie z aukcją to beżowe, ale to raczej ecru, wg TŻa- waniliowe a kokardki są beżowe, a wg Tża są jak budyń o smaku toffi
O a ja myslalam ze kokardki sa zolte bo wlasnie z zoltymi by mi sie sprzydaly
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 16:23   #2587
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
O a ja myslalam ze kokardki sa zolte bo wlasnie z zoltymi by mi sie sprzydaly

Nie, nie żółte nie są. Budyń o smaku toffi zdecydowanie

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Niusia czyli impreza się udała, a tak nie chciało ci się jechać. Fajnie, że dobrze się bawiłyście
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 16:25   #2588
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Dziewczynki bardzo dziękuje Wam za wszystkie opinie na temat biżuterii

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Ja ci powiem tak, przy stylizacji paznokci stosowałam kryształki Swarovskiego i AB były dodawane głównie do złotej kolorystyki. Z resztą do dzisiaj jak widzę AB ze srebrem to mi to kompletnie nie gra, bo to ma złotawy sznyt w sobie, z perłą już w ogóle jakoś.
Ale z drugiej strony ja miała do czynienia z 2 odcieniami AB, jede który właśnie mieni się na takie żółtawo,złotawo, pomarańczowawe kolory a także taki, który jak mój TŻt twierdzi wyglądają jak benzyna Taki ... hm... niebieskawo mętny..
Ale jesli uznasz że będze to pasować do Twojej koncepcji to jak najbardziej kup
No i właśnie dlatego się zastanawiałam czy aby na pewno :P Ale widzisz - te kolczyki które oglądałam i tak są w srebrnej oprawie, ze srebrnymi wstawkami, więc sądzę, że tak całkowicie by się mogło wpasić

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Sztuczko- znalazłam przez przypadek takie kolczyki:
http://www.etsy.com/listing/87602803...eardrop-foiled

Jest motyw motylka i od razu pomyślałam o Tobie

Ja też się powoli rozglądam za biżuterią i ni w ząb nie wiem co by mi pasowało Straszne uczucie
Oj śliczne są Ale musiałabym mieć też bransoletkę chociaż pozornie do kompletu

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
sztuczko bardzo fajna to bransoletka i kolczyki ja mam z tej firmy bransoletke właśnie crystal ab i jest świetna. Ale mieni się tylko w ładny słoneczny dzień

Miałam koszmar ślubny. Mało kto przyszedł na moje wesele i ślub większość gości po 20się zmyla nikt nie robił zdjęć a ja nic nie pamiętałam z samej ceremonii
Oj ja też ostatnio miewam złe ślubne sny przeróżnej maści... także wiem co czujesz

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
hej dziewczynki!
nasze zakupy wczorajsze super udane!
Wooow no to nieźle daliście

Marylko Te białe kamienie w srebrzystej oprawie wyglądają tak jak kamyki w pasie mojej sukni!!! Pasowałyby mi idealnie!!! Ech, gdyby tylko cena była nieco łaskawsza...
DO DZIEWCZYN KTÓRE ZAMAWIAJĄ Z ETSY
Dziewczynki będziecie zamawiać razem żeby podzielić się kosztami przesyłki czy jak ? Może jednak się zastanowię by razem z Wami czegoś nie brać :P

Cytat:
Kurcze jak tak przegladam te bransoletki to mam coraz wieksza ochote na cos takiego

http://www.etsy.com/listing/70506366...at3_gallery_30

Tylko oczywiscie perelki w kolorze ivory jak ponizej

http://www.etsy.com/listing/78315291...ently_viewed_2

Myslicie ze pasowaloby do mojej sukienki?
Śliczności, myślę że pasowałoby i to pięknie

A ja moje drogie chyba znalazłam odpowiednie kuferki na moją "kartotekową" księgę gości Muszę dziś przedyskutować z TŻem, ale będzie to któryś z tych 2:
http://allegro.pl/drewniany-maly-kuf...271486615.html
http://allegro.pl/drewniany-kufer-z-...271486085.html
Ja skłaniam się ku temu pierwszemu, bo jednak dodatkowy centymetr wysokości daje mi większe bezpieczeństwo, że wszystko pomieści się jak należy W załączniku inspiracje takiej księgi gości
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Dpomysł4.jpg (48,4 KB, 29 załadowań)
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 16:32   #2589
201705121336
Konto usunięte

witam
my bylismy na zakupach i kupiłam sobie tylko 2 pidżamy stanik dla tz koszule i pidżamę .
na 19 mamy podpisanie umowy do orkiestry bo już raz bylismy u nch ale akurat druczku nie mieli i kazali wpaść w wolnej chwili.
za tydz w sob mamy nauki .w tym tyg biore sie za ogarnianie śluby bo jeszcze dużo do załatwienia jest...
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 16:32   #2590
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
No to i ja jestem niezadowolona z probnej fryzury, Nena i Kabriela... ktos jeszcze? Jakies fatum weekendowe mykam, musze szukac nowych inspiracji fryzurowych Milej niedzieli
ale to tylko oznacza, że jeszcze nie trafiłyśmy na odpowiednią fryzjerkę. ja w tym tygodniu idę na drugą próbną i makijaż i już nie mogę się doczekać. Tym razem mam dobre przeczucia

Cytat:
Wlasnie zakupilam spinki dla TZ
Mojego Applowego maniaka Nie sadzilam ze da sie ga namowic na cos takiego, ale jak je zobaczyl to mu sie az oczy zaszklily

http://www.etsy.com/listing/73108121...ttt_id_5908547
świetne, takie z jajem. Mój Tż też dostał ode mnie tego typu (z gramofonikami, jego drugą miłością) i też z ETSY.
Co byśmy zrobiły bez tej strony

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 16:33   #2591
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Dziewczynki bardzo dziękuje Wam za wszystkie opinie na temat biżuterii

No i właśnie dlatego się zastanawiałam czy aby na pewno :P Ale widzisz - te kolczyki które oglądałam i tak są w srebrnej oprawie, ze srebrnymi wstawkami, więc sądzę, że tak całkowicie by się mogło wpasić

Oj śliczne są Ale musiałabym mieć też bransoletkę chociaż pozornie do kompletu

Oj ja też ostatnio miewam złe ślubne sny przeróżnej maści... także wiem co czujesz

Wooow no to nieźle daliście

Marylko Te białe kamienie w srebrzystej oprawie wyglądają tak jak kamyki w pasie mojej sukni!!! Pasowałyby mi idealnie!!! Ech, gdyby tylko cena była nieco łaskawsza...
DO DZIEWCZYN KTÓRE ZAMAWIAJĄ Z ETSY
Dziewczynki będziecie zamawiać razem żeby podzielić się kosztami przesyłki czy jak ? Może jednak się zastanowię by razem z Wami czegoś nie brać :P

Śliczności, myślę że pasowałoby i to pięknie

A ja moje drogie chyba znalazłam odpowiednie kuferki na moją "kartotekową" księgę gości Muszę dziś przedyskutować z TŻem, ale będzie to któryś z tych 2:
http://allegro.pl/drewniany-maly-kuf...271486615.html
http://allegro.pl/drewniany-kufer-z-...271486085.html
Ja skłaniam się ku temu pierwszemu, bo jednak dodatkowy centymetr wysokości daje mi większe bezpieczeństwo, że wszystko pomieści się jak należy W załączniku inspiracje takiej księgi gości
Sztuczko ja przed chwilka zamowilam spinki do mankietow dla TZ na etsie i za przesylke zaplacilam cale 2,5 euro Czyli 10 zl. Choc cena dostawy moze zalezec od sprzedawcy.

Wlasnie zerknelam na tego sprzedawce co ci przeslalm linka, wysylka kosztuje 1,5 euro U tego samago masz kolczyki. Wiec za przesylke pewno nic nie doplacisz. W sumie 70euro. Czyli mniej nic 300 zl. Mysle ze to nie az tak wielka cena. Tym bardziej w PL, musialabys tez pewno kolo 200 zl. Ja tam wolalabym dolozyc 80 zl i kupic cos co bedzie pieknie wygladac i bedzie warte swojej ceny, a nie jakies polyskujace kolorami teczy co nie wiadmo czy na odpuscie kupione czy w mega drogim sklepie. Przemysl kochana

Edytowane przez marylka80
Czas edycji: 2012-04-15 o 16:39
Stary 2012-04-15, 16:38   #2592
niusia_87
Zakorzenienie

Właśnie sobie uświadomiłam, że ilość liter w naszymi imieniu i nazwisku jest taka sama.
Idę na wieczorną Mszę, spać mi się chce
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 16:42   #2593
marylka80
Zadomowienie

Ach teraz widze ze tobie bardziej te bez koloru sie podobaja, no tak to ciut drozej wyjdzie...ponad 400 zl
Stary 2012-04-15, 16:44   #2594
201705121336
Konto usunięte

Dziewczyny pisze na kolorowo bo czekam na Wasze odp
jestem szatynka jednak farbuje włosy na brąz sredni.strasznie podoba mi sie kolor toffi .tyle ze bym musiała zrobic dekoloryzacje wesele w czerwcu .czy jest sens nszczyć włosy ale jadnak miec ładny kolor?proszę o rady
Stary 2012-04-15, 16:46   #2595
marylka80
Zadomowienie

Nigdy nie farbowalam wloasow wiec nie poradze nie znam sie na tym zupelnie ;(
Stary 2012-04-15, 16:48   #2596
201705121336
Konto usunięte

Marylko myślałam że farbujesz to masz super swój kolor
Stary 2012-04-15, 16:49   #2597
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Po obiadku, z najedzonym bruszkiem i po chwili odpoczynku napiszę o panieńskim.
E no to fajnie się bawiłaś Super!

Cytat:
Sztuczko ja przed chwilka zamowilam spinki do mankietow dla TZ na etsie i za przesylke zaplacilam cale 2,5 euro Czyli 10 zl. Choc cena dostawy moze zalezec od sprzedawcy.

Wlasnie zerknelam na tego sprzedawce co ci przeslalm linka, wysylka kosztuje 1,5 euro U tego samago masz kolczyki. Wiec za przesylke pewno nic nie doplacisz. W sumie 70euro. Czyli mniej nic 300 zl. Mysle ze to nie az tak wielka cena. Tym bardziej w PL, musialabys tez pewno kolo 200 zl. Ja tam wolalabym dolozyc 80 zl i kupic cos co bedzie pieknie wygladac i bedzie warte swojej ceny, a nie jakies polyskujace kolorami teczy co nie wiadmo czy na odpuscie kupione czy w mega drogim sklepie. Przemysl kochana
Nom tak Marylko, właśnie sęk w tym ze bardziej bym chciała białą biżuterię, tak do sukni... z fioletu to makijaż, manicure, buty i wstążka przy owej bransoletce...
A teraz "sikam" za tymi kolczykami - mają idealną długość dla mnie i tak pięknie się świecą i są takie właśnie srebrzysto błyszczące
http://www.etsy.com/listing/88359837...dding-earrings

EDIT: No i kurczę jak spodobały mi się te kolczyki to z kolei nie mogę namierzyć pasującej bransoletki

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
jestem szatynka jednak farbuje włosy na brąz sredni.strasznie podoba mi sie kolor toffi .tyle ze bym musiała zrobic dekoloryzacje wesele w czerwcu .czy jest sens nszczyć włosy ale jadnak miec ładny kolor?proszę o rady
Kochana z chęcią bym Ci pomogła, ale niestety nigdy nie farbowałam włosów więc nie mam pojęcia jakiej rady Ci udzielić

Edytowane przez sztuczka_magiczka
Czas edycji: 2012-04-15 o 16:56
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 16:56   #2598
201705121336
Konto usunięte

Dzisiaj mijają mi równe 3 msc z Wami
więc ponawiam pyt o dostep do poczty
wiem że nie zawsze sie udzielam tyle ile bym chciała tylko że pracuje sporo i to dlatego.

B proszę o odp bo zalerzy mi na waszym wstawiennictwie jak znowu napisze do kici
Stary 2012-04-15, 17:05   #2599
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie ryzykowałabym przed ślubem skoro nigdy wcześniej nie farbowałaś włosów na ten kolor. Nie wiadomo czy efekt będzie taki na jakim Ci zależy. A po dekoloryzacji ciężko doprowadzić włosy do dobrego stanu.

Co do poczty to jestem za

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 17:24   #2600
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Ja bym nie ryzykowała. Dekoloryzacja niszczy włosy. Wydaje mi się, że lepiej miec zdrowe, lśniące włosy, zwłaszcza na weselu niż siano w ładnym kolorze...
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 17:30   #2601
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Bylam wczoraj na probnej fryzurze, szlam na slub do kolezanki (tylko slub ) i stwierdzilam, ze jest okazja chociaz w niej troche wystapic, a ze byla pogoda deszczowa to chociaz zoabczylam jak sie wlocy trzymaja i powiem Wam ze tragedia!!!!!!!! Mam wlosy prawie do pasa jak sa wyprostowane i nie chce ich zwiazywac... powiedzialam fryzjerce, ze chce naturalne loki, delikatnie spiete w jednym miejscu z tylu, zeby bylo w co wpiac welon... siedzialam tam prawie 3 godziny, a po godzinie od uczesanie juz mi sie polowa wlosow rozprostowala (mam okropnie ciezkie wlosy i proste jak druty ale moim zdaniem za malo jakis specyfikow mi dala na wlosy, pislayscie cos o betonie a u niej tego nie widzialam ) tak wiec jak wrocilam ze slubu po 4 godzinach to tak moje wlosy wygladaly <fotki>. Nie podoba mi sie jak mialam zaczesane wlosy z prodzu, bo jak w domu upielam welon (pozyczony welon do fotki, bo swojego jeszcze nie mam, ale chce w podobenj dlugosci) to w ogole efekt fryzury sie stracil! I nie wiem teraz co robic, musze szukac 2 fryzjerki i inna fryzure wyprobowac, doradzcie... prosze
Na slub bede miala zrobione blond refleksy (cieniutkie pasemka)
Fotki: przod i tyl bez i z welonem
ogólnie koncepcja fryzury mi sie podoba, lubię naturalne loki, ale niestety tutaj już wygalają na mocno sfatygowane masz piękne włosy (wiem bo widziałam ) i na pewno coś super da się z nich wyczarować
Cytat:

Wlasnie zakupilam spinki dla TZ
Mojego Applowego maniaka Nie sadzilam ze da sie ga namowic na cos takiego, ale jak je zobaczyl to mu sie az oczy zaszklily

http://www.etsy.com/listing/73108121...ttt_id_5908547
superowe
Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość

Przed chwilką kupiłam sukienkę na drugi dzień. Chciałam się od razu nią pochwalić Zamówiłam na all, dlatego zdjęcia właśnie z all. Nie mamy typowych poprawin. Tylko śniadanie na sali dla wszystkich gości i później dla tych, którzy mogą zostać i przede wszystkim dla znajomych grill w rodzinnym domu, w ogrodzie, dlatego chciałam coś letniego. Założę do nich balerinki, które mam już w domu i które uwielbiam
śliczne rzeczy
Cytat:
ja bym nie ryzykowała

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 18:21   #2602
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
my nasze zaproszenia wręczaliśmy osobiście, wysłaliśmy pocztą + telefon (odległość ponad 300 km)

pytam, bo mamy takie zaproszenie otrzymać, nie wiem, czy to raczej dziwne, czy tylko moja wrodzona czepliwość się odezwała
Jeśli mieszkają w miarę blisko, to moim zdaniem obowiązkowo powinni stawić się osobiście z zaproszeniem...

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33552530]wiesz to nie jest zwykłe picie ojciec to już się stoczył... Zadaje się z tymi żulami z pod sklepu. Złożę papiery o eksmisję jego (przedstawię zdjęcia jego pokoju w jakich warunkach żyję ) u mamy w mieście takich s☠☠☠☠ielów daje się do takich kontenerów do mieszkania

[/QUOTE]

Dzielna dziewczyna!

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Cytat:
Bylam wczoraj na probnej fryzurze, szlam na slub do kolezanki (tylko slub ) i stwierdzilam, ze jest okazja chociaz w niej troche wystapic, a ze byla pogoda deszczowa to chociaz zoabczylam jak sie wlocy trzymaja i powiem Wam ze tragedia!!!!!!!! Mam wlosy prawie do pasa jak sa wyprostowane i nie chce ich zwiazywac... powiedzialam fryzjerce, ze chce naturalne loki, delikatnie spiete w jednym miejscu z tylu, zeby bylo w co wpiac welon... siedzialam tam prawie 3 godziny, a po godzinie od uczesanie juz mi sie polowa wlosow rozprostowala (mam okropnie ciezkie wlosy i proste jak druty ale moim zdaniem za malo jakis specyfikow mi dala na wlosy, pislayscie cos o betonie a u niej tego nie widzialam ) tak wiec jak wrocilam ze slubu po 4 godzinach to tak moje wlosy wygladaly <fotki>. Nie podoba mi sie jak mialam zaczesane wlosy z prodzu, bo jak w domu upielam welon (pozyczony welon do fotki, bo swojego jeszcze nie mam, ale chce w podobenj dlugosci) to w ogole efekt fryzury sie stracil! I nie wiem teraz co robic, musze szukac 2 fryzjerki i inna fryzure wyprobowac, doradzcie... prosze
Na slub bede miala zrobione blond refleksy (cieniutkie pasemka)
Fotki: przod i tyl bez i z welonem
Ojeja... Z przodu to już się wszystko rozprostowało... Coś się nie postarała ta fryzjerka. Ale Ty masz takie grube i gęste włosy , że ciężko będzie loki utrzymać. Przód sobie spróbuj z przedziałkiem na bok, a na czubku ciut podniesione i tam wpiąć welon.

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 18:22   #2603
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Kiedyś pytałam swojego ginekologa z ciekawości i powiedział, że sam kwas foliowy w zupełności wystarczy. I należy go łykać min na 3 miesiące przed planowanym poczęciem. I trzeba też odstawić wszystkie maści, kosmetyki lub tabletki z retinoidami (działają teratogennie), które kumulują się w organizmie - trzeba go z nich oczyścić.
Koniecznie się wybierz, przeprowadzi lub zleci wszelkie niezbędne badania
Powodzenia życzę!
dzięki

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 18:23   #2604
kasia_kuku
Zakorzenienie

Post_Blue - dodałam Cię

A mi mamusia fundnęła fryzurę na 2 czerwca ( co idę na wesele) i mam sobie zrobić taką jak planuję na ślub. Się trochę poczuję jak pm 2012

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 18:27   #2605
201705121336
Konto usunięte

o to fajnie kasia-kuku.Tż pojechał podpisac ta umowe mi bania peka i kazał mi zostać w domu..
Stary 2012-04-15, 18:30   #2606
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
o to fajnie kasia-kuku.Tż pojechał podpisac ta umowe mi bania peka i kazał mi zostać w domu..
mi też, ledwo sie z łóżka o 14 zwlekłam

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 18:37   #2607
201705121336
Konto usunięte

pada cały dzień i jest b brzydko ja chce piękna wiosne!

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

kurcze jestem taka ciekawa jak wyglądacie :roll eyes:
Stary 2012-04-15, 18:38   #2608
ewuszkaaa
Zakorzenienie

niusia_87 no to rozumiem, że panieński się udał Fajny pomysł na pudło z prezentami Może zgapię pomysł, bo mam panieński do zorganizowania tydzień po moim własnym

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 18:39   #2609
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

a my za pol godz lecimy na tance

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 18:39   #2610
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Post_Blue - dodałam Cię

A mi mamusia fundnęła fryzurę na 2 czerwca ( co idę na wesele) i mam sobie zrobić taką jak planuję na ślub. Się trochę poczuję jak pm 2012
Dziękuję

Hmm chyba i ja w końcu muszę tę próbną zrobić...
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości