|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#11791 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() w ciuchach napewno nie bedziesz miała problemu z cyckami, gwarantuje Ci to na 100%, teraz nosisz kilo gąbki i nikt zmiany nie zauważy a plaża no cóż dla pięknych piersi można jeździć gdzieś dalej a nie tam gdzie cała miejscowowść leżakuje. ja i tak bym w życiu na taką plaże z całą wsią nie poszła gdzie tylko jad jedna baba na drugą sączy ![]()
![]() |
#11792 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11793 |
Zadomowienie
|
![]() Dziewczyny, błagam, nie przekonujcie mnie już. Nawet nie wiecie, jak trudno było mi podjąć tę decyzję ![]() Cycki w ubraniach pewnie ukryję, ale latem nie będę przecież nosić worków pokutnych ![]() Nie da się przez resztę życia unikać rodziny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11794 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11795 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczynki, ale mam nadzieję, że nie przepędzicie mnie stąd i pozwolicie nadal oglądać Wasze panienki ![]() Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-04-15 o 12:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11796 |
Raczkowanie
|
Hej kobietki
![]() Kamiluwa z checia zobacze foteczki ale musisz przyjac moje zaproszenie ![]() Anika przykro mi ze musisz zrezygnowac ze swoich marzen ze wzgledu na ludzi ktorzy sa wokol Ciebie ![]() ![]()
#11797 |
Raczkowanie
|
Aniczko Ty przemyśl to jeszcze na chłodno, co się dla Ciebie liczy i co Ci da szczęście. Ty nie masz chyba mieć jakiegoś dużego implantu, jakiś podobny rozmiarowo do mnie i Kamiluwy, czyż nie tak??? To jak założysz sportowy stanik, to nikt nie zauważy, nawet wścibska bratowa, masz to jak w banku. Nawet w lecie jak nosiłaś gąbki, to nie zauważą. Ja jestem bardzo blisko z moimi koleżankami z pracy, odwiedzamy się często, paradujemy w różnych ciuchach i żadna nawet się nie zająknęła. Ja już miałam przygotowaną historyjkę na temat hormonów, ale przez to, że nosiłam wcześniej kilo gąbki, jak to jooasi stwierdziła, to nie ma szans w sportowcu, że ktoś się pokapuje. A Ty na plażę też z bratową zawsze chodzisz? Albo w saunie się z nią spotykasz na pltoki?? Bo jeśli nie, to nie masz się co zastanawiać i powinnaś realizować swoje marzenia! A zdjęcia zawsze trochę przekłamują, jak się widzi całą osobę w ubraniu, to implanty muszą być naprawdę duuuuże, żeby przykuwały uwagę, a tak to zwykłe cycki. BUziam moocno.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#11798 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11799 |
Wtajemniczenie
|
Aniko wiesz co będę brutalna ale wydaje mi się, że demonizujesz i cały ten problem bardzo rozdmuchałaś, za wiele się zastanawiasz i analizujesz nie siebiei swoje potrzeby a ludzi wokół. wiele nas mieszka na wsiach, ja też, a wieś od wsi niewiele się różni i liczy się z opinią środowiska ale ludzie jak to ludzie pogadają i się przyzwyczają a jeszcze zaraz sie okaże, że znajdą naśladowczynie oczywiście pod warunkiem, że się pokapują co jest raczej niemożliwe. u mnie nie zorientował się nikt, ani teściowie z którymi mieszkam przez ścianę ani rodzice, którym powiedziałam trzy tygodnie po operacji, mama tego nie akceptuje, robi mi przytyki niemiłe na kazdym kroku o plastikowych cyckach ale mam to w nosie delikatnie mówiąc.
Ty ciągle myślisz o swoich piersiach, o ich wyglądzie dlatego wydaje Ci się, że cała wieś też tylko to ma w głowie a tak naprawde jak po roku nawet na plaże wyjdziesz to obcy ludzie nie pamiętają Twoich piersi z wcześniejszych wakacji. ja nie pojmuje takiej zaściankowości, jak jest tak źle jak piszesz a mąż chce przeprowadzki to nie zastanawiałabym się nawet trzy minuty. niestety ale mnie się wydaję, że problem tu nie jest w ludziach tylko siedzi głęboko w Twojej głowie, może poprostu nie jesteś gotowa na operację i zmiane, jak ktoś jest zdeterminowany to nic go nie zatrzyma.
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-04-15 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#11800 |
Raczkowanie
|
witam po dluuuugiej nieobecnosci!
Ale w tym czasie wszystko sobie przemyslalam i narazie nie poddam sie operacji... przy mojej obecnej pracy ciezko bedzie wrocic juz po 3 tyg od operacji. Po za tym ciezko by bylo wziac dodatkowe wolne dni zeby leciec na kontrole, a gdyby w miedzyczasie cos mnie niepokoilo to tez nie bede miala mozliwosci zeby jechac na dodatkowa konsultacje. za to od miesiaca biore cilest wiec troszeczke mi piersi 'spuchly' ;-p ale jak wroce do polski to znowu pomysle o zabiegu, najlepiej jak juz urodze dzieci (o ile w ogole to sie kiedys stanie) Anika75 ty nie rezygnuj z operacji tylko dlatego ze twoja rodzina ma inne poglady! To jest twoje cialo i mozesz zrobic z nim co chcesz! ja wiem ze i tak pewnie nikt cie nie przekona, bo tylko ty wiesz jaka masz sytuacje, ale przemysl to jeszcze raz! Wiele z dziewczyn pisalo tutaj ze osoby ktore nic nie wiedzialy o operacji, nie zauwazyly nawet ze cos sie zmienilo w ich wygladzie! np w pracy nikt nie zauwazyl. No bo sakd maja wiedziec czy twoj biust to tylko gabkowy stanik czy zrobione cucuszki okryte tylko sportowym topem?
#11801 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam w związku z tym tyle na głowie, że nie mam czasu myśleć o tym i roztkliwiać się nad sobą. A druga sprawa to fakt, że ja długo dojrzewałam do tej operacji, decyzja świadoma, przemyślana, przeanalizowana na wszystkie sposoby, więc to w moim przypadku jak poród ![]() ![]() Ot i całe moje dwa sekrety. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11802 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Anika, z pracy Cie przeciez za cycki nie wyrzuca, a jesli Twoj TZ stanie murem za Toba to co Cie obchodzi cala reszta swiata? Najwazniejszy jest On i Twoje Dzieciaki. A reszta? Co warta jest reszta skoro nie potrafi Ciebie zrozumiec w tak waznych dla Ciebie sprawach?! Chrzan ich, olej, bo taka "rodzina", tacy "najblizsi" nie zasluguja na taka nazwe ![]() Wrrrr, alez sie wkurzylam! ![]()
Niczego nie żałuję!!! ![]() ![]() ![]() Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-04-15 o 15:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11803 |
Raczkowanie
|
Lakier z paznokci musi być zmyty do zabiegu? Pewnie tak.
|
![]() ![]() |
![]() |
#11804 |
Raczkowanie
|
Kolorowy , zakrywający płytkę - bez dwóch zdań - musi byc zmyty.
Dziękuję Wam za miłłe komentarze - ale trochę mnie czasami martwią te moje cycki z "autostradą". Bo w sumie nigdy za blisko nie były - i teraz nie wiem cz to efekt typowy dla montażu przez pachę czy efekt mojej anatomii? Kurczę nie wiem... Dziewczyny - czy wygląda to tragicznie? Szczerze ...Ma się jeszcze zbliżyć - trochę juz poszło ale nie widzę tego żeby to się mocniej przybliżyło. Joasi - blizny w albumie " 7 tydzień" - nawet niezłe są - ale z goleniem nie jest łatwo, fakt. Człowiek się bardziej boi niż się nie da... Tak po bliznach maszynką jeździć... Żałeję że wosku nie trzasnęłam przed - zupełnie o tym nie myślałąm. Tak samo jest trochę problem z antyperspirantem ![]()
![]() ![]() Edytowane przez siwa124 Czas edycji: 2012-04-15 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#11805 |
Raczkowanie
|
Bez bizuterii, bez makijazu, bez lakieru do paznokci i... po kapieli - to najlepsze, przypominaja nawet o czyms tak oczywistym
![]() ![]() A po zabiegu, przez 24 godz.: 1. nie prowadzic pojazdow mechanicznych, 2. nie pic alkoholu, 3. nie podpisywac zadnych dokumentow! Taka liste przykazow ja dostalam.
Niczego nie żałuję!!! ![]() ![]() ![]() Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-04-15 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#11806 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#11807 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11808 |
Rozeznanie
|
No może i nie ale decyzja że rezygnuje jest spowodowana wielkością implantu ,który trzeba włożyć i Anika sie boi ze bedą za duże? Tak zrozumiałam ale może sie mylę. Jak pisze coś zle to sorki...
ANIKO dojrzejesz itak i zrobisz to dla siebie myśle...jak przyjdzie ten czas. ![]()
Dr. E.S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-04-15 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#11809 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja dzis wypralam sama wszystkie dywany ![]() ![]() ![]() ![]() ANIKA ja czytam i nie wierze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#11810 |
Raczkowanie
|
Sherry żadnego picia. sorki Andzikusku, my mamy w zaleceniach ZERO JEDZENIA I PICIA...
![]() Będziesz się kąpać przed zabiegiem, dają specjalny żelik, żeby porządnie wymyć okolicę operowaną. Lakier zmyj oczywiście. Ręczniczka nie masz co brać, bo tam dają świeżutkie, ja wzięłam, ale wszystko tak szybko się działo, że zanim się obejrzałam już się myłam, a ręcznik został w walizeczce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11811 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do pach jestem po pierwszym zabiegu laserowym na pachy, prawie całe bikini i nogi. z paszek i korcza wypadły mi po dwóch tygodnaich wszystkie włoski, jestem w szoku, nogi gorzej ale w tych dwóch miejscach efekt jest rewelka a jeszcze kilka zabiegów przedemną ![]() Anika mi jest tak strasznie przykro, że się poddałaś i to jeszcze po obejrzeniu przepięknych piersi kamiluwy, wyobrażam sobie co czuć musisz ale walcz dziewczyno o siebie, napewno nie Ty się na śmiesznośc wystawisz ani Twoja rodzina a głupi, małostkowi ludzie przez których tylko zawiść i nienawiść przemawia.
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-04-15 o 19:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem jak w moim mieście znajdę kogos kto zna się na implantach, torebkach itd. Skłonność niestety mam ![]() Zobaczymy jak to sie bedzie rozwijalo, teraz za tydzień znowu nastrzykuję bliznowca, mam tak kilka razy, potem lasery i zamykanie naczyń. Ma to zajac rok. Ale po roku powinno być ok. Dam więc szansę piersiom, no jak za rok się nie poprawi bede myslala. Dziekuję za wsparcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11813 |
Raczkowanie
|
sherry na czczo miałam być całą noc przed zabiegiem i do operacji. nie wolno mi było nawet gumy do żucia.
a pazury to chyba też zależą od lekarza. ja byłam na operacji z krwistoczerwonymi. choć do cesarek zawsze wymagali zmycia lakieru. no ale skoro mój lekarz tego nie wymagał (a lista wymogów miał dłuuugą), to dzień przed uznałam, że nie ma co wyskakiwać przed szereg i jednak pomaluję, skoro potem długo mam nie móc ruszyć ręką, czy gdzieś podjechać na malowanko ![]() anika, współczuję Ci bardzo, wiem co to znaczy wiejski ciemnogród. trzymam kciuki, żebyś znalazła takie rozwiązanie, aby i wilk był syty i hmm.. cycki ładne ![]()
#11814 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja to dzięki wam dziewczyny taki implant mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11815 |
Raczkowanie
|
anika75 - już Ci tu dziewczyny tyle mądrych słów napisały, że nie chcę się powtarzać ale... ZASTANÓW SIĘ jeszcze raz. Założę się, że jak się o to postarasz to nikt nie zauważy, że masz większy biust a nawet jeśli... Sądzisz, że komuś z Twojej wioski przyjdzie do głowy, że zrobiłaś operację? Z tego co piszesz dla tych ludzi to jest nie do pomyślenia więc nie sądzę żeby Cię o to podejrzewali. To jest Twoje życie, Twoje marzenia i Twoje szczęście. Nic im do tego. Moim zdaniem operacja to nie jest coś czego należy się wstydzić. Czy kogoś tym krzywdzisz? Robisz coś złego? Nie. Każdy kto Cię za to potępi nie znając bliżej Twojej sytuacji, nie jest osobą z którą warto się zadawć. Dla żadnej z nas operacja nie była łatwą decyzją, z wielu zapewne różnych powodów ale wytrwałyśmy w swoim i było warto. Jeśli się zdecydujesz, nie będziesz żałować.
|
![]() ![]() |
![]() |
#11816 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a wielkość cycuniów zawdzięczasz sobie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11817 |
Raczkowanie
|
anika nie poddawaj się. Najważniejsze są Twoje marzenia
![]() Do tej pory miałam tylko jedną sytuację, kiedy moja kosmetyczka spotkała mnie w sklepie zapytała a co Ci tak cycki urosły. Ale ona też ma małe i zawsze rozmawiałyśmy jak je powiekszyć. Moja teoria na ten temat jest taka, że jak ktoś ma kompleks to zwraca uwagę na niego u innych. Ja też zawsze wszystkim kobitką zaglądam w cycki ![]() anika do lata jeszcze trochę czasu i przemyśl to. Zdjęcia kamiluwy powinny Ci zachecić a nie zniechecić do operacji.
![]() |
#11818 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki
![]() przez weekend nie miałma za bardzo czasu, teraz wpadłam na chwilkę... czytałam w przelocie o strojach kąpielowych. możecie doradzić gdzie można kupić w Polsce stroje kąpielowe na duże piersi? będę wdzięczna za odpowiedź ![]()
#11819 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jooasi mam jeszce4 jedno pytanie odnosnie mirenki ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
Witaj ![]() Ja kupuje sporo na Ebay ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11820 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Żabulku nacięłam się juz na kupowanie biustonoszy w internecie bez mierzenia. nie mam dobrych doświadczeń. szukam raczej sklepu na miejscu, w którym można zmierzyć i zobaczyć jak leży...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.