Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-16, 08:43   #781
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Oks, ja uciekam. Miłego dnia wszystkim!
Mam nadzieję dzisiaj poćwiczyć brzuszek na fit, takie fajne zajęcia połączone brzucj &kręgosłup&stretch, lekkie niezbyt intensywne, ale to dobrze bo czuję, że to nie mój dzień na ćwiczenia
Baaajo, do napisania popołudniu!

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Meeedzik Mega są te maski Na serio poprawiają kondycję włosów! Ja jeszcze łykam Humavit, maseczki robię takie kupne jednorazowe z Rossmana, różne różniste. Płukanki, wcierki i cuda niewidy Domowe maseczki też. Włosy są super. Ale nic tak nie poprawia jednak kondycji jak Wax i ten Kallos
Nie przejmuj sie prawkiem. Ważne że już masz, a to tylko kwestia odbioru i niepoprawnej polskiej polityki Nie ma co nerwów tracic na taką głupotę!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 08:57   #782
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Wróciłam

Powiedzmy, że byłam grzeczna

Ojjj, to ja na pewno z kawy nie zrezygnuję

i co? pokonałaś lenia?

Pokonałam , ale na siłke nie poszłam,pojezdziłam na rowerku i pokręciłam hula hop
aaaa i do sklepu po redsika poszłam zurawionowego

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
No nie wiem :P póki co kompletnie nic nie jarzę :P Mąż też mnie uczył trochę ale nie wchodzi mi on w ogóle do głowy :/
No Twój mąż to widzę, że Cie nieźle szkoli hehehe pewnie nauczysz się szybciej niemieckiego niż ja tutaj w Niemczech

Wrzucam fotki i uciekam muszę się zająć moimi chłopakami
do jutra kruszynki zajrzę do Was jak wstanę dobrej nocki

Załącznik 4623222

Załącznik 4623223

Załącznik 4623224

Załącznik 4623225

Załącznik 4623226
super foteczki, ale fajnie tam macie nad tym jeziorkiem a synuś jaki słodziak

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Kamilon a ja mam ciocię we Wro ale raczej u niej nie bywam teraz oczywicho dam dam jak bym się wybierała
Wpadaj do wro
Na piwko pojdziemy

Witam sie w poniedziałkowy ranek
Leje u mnie od rana ale sie zebrałam w sobie i wzielam ze soba nawet ciuchy na siłownie tzn na body space pojde zaraz bede dzwonic i rezerwowac miejsce a jak nie to na biznie pobiegac troche pojde

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 09:21   #783
uroczysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
dzien dobry
Ja po malym kryzysie znów bioę się w garść. Nie mam zbytnio czasu na cwiczenia, wiec uszę to nadrobić wzorową dietą. Poki co zjadłam owsiankę, podobno można się nią niezle "zapchac"
Planuję
II. jabłko
III. makaron pełnoziarnisty ze szpinakiem czosnkiem i łososiem bez śmietanki
IV.banan
V. 2 jajka na miękko
Czy ktos moze ocenic?

Milego dnia, ja zmykam na uczelnię
Owsianka mnie osobiście bardzo dobrze zapycha, robię na wodzie, potem dolewam jogurtu, posypuję słonecznikiem i migdałami i na to banan z kiwi, lub jabłko z kiwi albo samo jabłko Uwielbiam takie śniadania
Moim zdaniem na drugie śniadanie i podwieczorek trochę mało, jak to mawiają dziewczyny na innych wątkach - 'owoc to nie posiłek', i faktycznie banana lepiej przed południem wszamać, np z serkiem homogenizowanym naturalnym (białka nie ma dużo, ale zawsze coś).
Obiad super Sama bym coś takiego wszamała
A do kolacji wrzuciłabym jeszcze jakieś warzywo/a.
uroczysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 09:27   #784
LosingMyWay
Zadomowienie

Zoska pokaz torebke

Medzik ja mam ta latte, pachnie oblednie najchetniej bym ja lyzeczka wyjadla
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 09:46   #785
zooska
Zakorzenienie

Losing http://allegro.pl/torebka-damska-lis...252650080.html

To ta, czarna

Ja mam troszkę inny styl niż tutaj dziewczyny. Wolę masywne, ciężkie, a przede wszystkim czarne rzeczy

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Myślicie, że na drugie śniadanie może być serek twarogowy półtłusty ze szczypiorkiem i rzodkiewką? Taka mała miseczka?

Stary 2012-04-16, 10:02   #786
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość

To ta, czarna

Ja mam troszkę inny styl niż tutaj dziewczyny. Wolę masywne, ciężkie, a przede wszystkim czarne rzeczy

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Myślicie, że na drugie śniadanie może być serek twarogowy półtłusty ze szczypiorkiem i rzodkiewką? Taka mała miseczka?

Fajna Chociaz tez nie w moim stylu, bo wole mniejsze i delikatniejsze. A w duzych nic nie moge nigdy znalezc A co do drugiego sniadania to mysle ze spoko
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 10:08   #787
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:

To ta, czarna

Mysle ze taki serek jak najbardziej sie nadaje na drugie sniadanie

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-16, 10:45   #788
zooska
Zakorzenienie

Losing nom, ja wolę takie rzeczy Słodkie,delikatne i kolorowe to nie dla mnie Ewentualnie w wakacje, tyyylko wtedy, bo czarne grzeją mega przy słońcu.

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Aguniaaaaa To sobie go zrobię chociaż wgl nie jestem głodna.
Od rana na otrebach z jogurtem owocowym i nic, myślę że chyba od razu obiad wsunę, bo nie dam rady się zmusić do serka, a twaróg to taki straszny zapychacz jest :P

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Ufff...posprzątałam calutkie mieszkanie!

Stary 2012-04-16, 11:36   #789
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska nie przejmuję się bo od soboty jeżdżę bez dziś już dwa razy byłam w mieście i jeszcze raz pojadę po Tż do pracy bo z tą polską biurokracją to się nie doczekam
A co do masek, to ja tą mleczną używam od wakacji i jeszcze całej nie zużyłam świetna jest ale teraz chcę waxa wypróbować
LosingMyWay hehe ja też bym ją z chęcią jadła łyżeczką, bo tak smakowicie pachnie
Agunia o Ty też z Wro ale by była imprezka

A ja dziś na śniadanie zjadłam pączka z Lidla później kakao, a przed chwilą 6 pierogów z kapustą i grzybami + barszcz taka głodna wróciłam, że nie doczekam się obiadu
A spać mi się chce, że zaraz chyba pójdę w kimę

Edytowane przez meeedzik
Czas edycji: 2012-04-16 o 11:38
meeedzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 11:45   #790
zooska
Zakorzenienie

Dzisiejsze menu:
Śń: otręby z jogurtem owocowym, kawa z mlekiem 3,2% i łyżeczką cukru
IIŚń: kromka chleba razowego z paprykarzem warzywnym
Obiad:2 garści makaronu razowego ze szpinakiem z jogurtem naturalnym
Podwieczorek: jogurt pitny Jogobella Regularis
Kolacja: Wieśniak ze szczypiorkiem

Na jutro planuję zapiekankę szpinakową

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

meeedzik Na tym papierku co go dostałaś według prawa możesz jeździc na lajcie

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Odłączyli mi wodę!!! nie mam jak gotować!!!:/

Stary 2012-04-16, 12:46   #791
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyNameIs Pokaż wiadomość
Jakiego masz ślicznego synka!
Bardzo ładnie nad jeziorkiem
Dziękuję synuś faktycznie śliczny nam się udał hehe

Cytat:
Ale zielonoooo!!! super super wyglądacie z synkiem synek piękny jak mamusia ale Ciebie mało co widać więcej chcemy
Dziękuję a mówią, że synek do taty podobny ale oczy i uszy ma moje hehe zielono tu jest bardzo - wiosna w pełni kwiatki rosną, drzewa już są zielone, ale chłodno jest :/ pogoda się popsuła :/
Moje zdjęcia wrzucę Wam jak porobie jakieś na mieście

Cytat:
Monia ale widoki super aż Ci zazdroszczę tego wyjazdu
Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Monia-super w tych Niemczech
Cytat:
MoniaJaaaaaaaaaaak Ci tam fajnie!!! Zazdroszcze
na prawdę nie macie czego zazdrościć fakt, że jest tu pięknie i fajnie ale to nie to samo co we własnej ojczyźnie :/

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Monia kotek przyzwyczajony do tego, ze jest tylko w domu, wiec dla niego to duzy stres jak zobaczy inne miejsce Powoli sie przyzwyczai A z mezem wszystko dobrze ?
no dokładnie tak jak mówisz. Ale więcej i tak już go nie wezmę na dwór bo nie chce mi się go wszędzie nosić. On aż się trzesie ze strachu więc nie będę go więcej stresować :P
Z męzem ogólnie super, ale chwilami bywa też źle. On się straszny pedant zrobił, aż już przesadza. Wkurza mnie to na maksa, nienawidzę jak ktoś ma fioła na punkcie czystości. Ja syfu też nie lubie ale bez przesady! Dom to nie muzeum zwłaszcza że ma się małe dzieci i kota. I o to się często kłócimy niestety....

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
super foteczki, ale fajnie tam macie nad tym jeziorkiem a synuś jaki słodziak
Dziękuję jeziorko jest ok. 5 km od miasta, jest też drugie jezioro ale jeszcze nie byliśmy tam. Fajne jest to, że jest tam tak czysto i jest sporo atrakcji dla dzieci są też łazienki, prysznice, sklepiki - prawie jak nad morzem W moim mieście w Polsce jest 6 jezior i oprócz piachu i trawy nie ma nic więcej. Nawet ławek do siedzenia :/ aaa no pomosty są ale to żadna frajda dla dzieci. Także tutaj będą miały dzieciaki co robić

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 13:04   #792
monika01011986
Zakorzenienie

no hej kochane
Na wstępie chce Was przeprosić, że nie odpisuje na wszystkie Wasze posty i jedynie o czym pisze to o sobie i Niemcach ale tyle piszecie, że cięzko Was ogarnąć a poza tym mam mało czasu :/ Mam nadzieję że mi to wybaczycie i chcę abyście wiedziały, że czytam wszystko o czym piszecie.
A więc ja dziś wstałam z synkiem po 11 zjedliśmy śniadanko, ogarnęłam mieszkanie ( dobrze, że tu mało mebli i ogólnie wszystkich rzeczy to mniej sprzątania ) wypiłam kawkę i idę się zaraz malować i obiad robić
Pogoda dziś brzydka szaro i zimno ale przynajmniej nie pada Mąż wróci z pracy to pójdziemy trochę na miasto, kupić jakieś jedzenie do domu i popatrzeć co jeszcze ciekawego i w jakich cenach jest w sklepach.
Także zdam Wam relację znowu na temat cen :P Może jakieś fotki uda nam się zrobić uciekam już miłego popołudnia kochane moje

p.s. diety nie trzymam jem co popadnie i czuję, że uda i dupa rośnie muszę się ogarnąć bo w lato ze wstydu na plażę nie wyjdę kopnijcie mnie w dupe, żebym przestała tyle żreć!!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 13:40   #793
meeedzik
Zakorzenienie

A ja przed chwilą wstałam i dalej taka zamulona jestem

Zoska no ja ciągle jeżdżę z tym papierkiem i w razie gdyby ( odpukać ) mnie policja złapała to będę grała wariata powiem, że ja myślałam, że jak zdałam to mogę jeździć z tą kartką do czasu odebrania prawka ale mam nadzieję, że nie złapią, nigdzie daleko nie jeżdżę tylko po mieście

Monia wybaczamy Ci kochana ja bardzo lubię jak piszesz co u Ciebie, bo jestem ciekawa i fajnie się to czyta no i oczywiście czekam na zdjęcia
A co do jedzenia to nie mnie tu Cię gonić, bo ja sama nie lepsza jestem
Może staraj się ograniczać, chociaż słodycze i fast foody

Ja wstałam i znów godna jestem zaraz zrobię sobie pierogi, tym razem ruskie ze śmietanką w ogóle te pierożki z Biedronki są takie dobre, że codziennie mogłabym je jeść
Stary 2012-04-16, 13:44   #794
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

monika01011986 opowiadaj nam tu wszystko ze szczególami, fotorelacja tez mile widziana pochodz po sklepach moze jakies fajne ciuszki Ci wpadna w oko

meeedzik tez mam jeszcze pierozki na obiad jak tylko o nich pisze sie głodna robie kocham pierogi

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-16, 13:54   #795
zooska
Zakorzenienie

Monia dobrze będzie! Taki mały odstęp od diety jeszcze nikomu nie zaszkodził Wyluzujesz się i dobrze, czill z jedzonkiem też jest nam potrzebny!!!
Ale od jutra koniecznie bierz się do roboty, nie ma to tamto. Poluzowałaś troche, to teraz nadrabiaj!!!!!!!!!!!!
giń tłuszczu!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Meeedzik następna która ubóstwia kupne pierogi
Ja zrobiłam Tż na kolację 3 naleśniki takie wielkie z serkiem homogenizowanym Znalazłam serek homo pieczone jabłko Smaczne to to, oblizałam łyżeczkę

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Agunia Następna fanka pierogów widzę Hehe, każdy ma inny smak Mi się już przeżarły, bo miałam 2 tygodnie, gdzie jechałam prawie tylko na takowych pierogach, bleah, ile można.

Masz zamiar brać drugie opakowanie Therm Line II ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-16, 14:13   #796
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia dobrze będzie! Taki mały odstęp od diety jeszcze nikomu nie zaszkodził Wyluzujesz się i dobrze, czill z jedzonkiem też jest nam potrzebny!!!
Ale od jutra koniecznie bierz się do roboty, nie ma to tamto. Poluzowałaś troche, to teraz nadrabiaj!!!!!!!!!!!!
giń tłuszczu!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Meeedzik następna która ubóstwia kupne pierogi
Ja zrobiłam Tż na kolację 3 naleśniki takie wielkie z serkiem homogenizowanym Znalazłam serek homo pieczone jabłko Smaczne to to, oblizałam łyżeczkę

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Agunia Następna fanka pierogów widzę Hehe, każdy ma inny smak Mi się już przeżarły, bo miałam 2 tygodnie, gdzie jechałam prawie tylko na takowych pierogach, bleah, ile można.

Masz zamiar brać drugie opakowanie Therm Line II ?
juz biore ale jak wykoncze to drugie to przestane, bo nie chce zeby mi sie organizm przyzwyczaił zreszta trzeba zrobic podobno przerwe po dwóch-trzech opakowaniach

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-16, 14:19   #797
zooska
Zakorzenienie

Aha. Hm, ja zastanawiam się nad kupnem jednego opakowania, ale boje się bardzo efektu jojo... Bo mam do zrzucenia jeszcze 2 kg, a to jest dla mnie strasznie trudne. Dieta i ruch juz tak nie działają jak na początku, dlatego zastanawiam się czy nie kupic tego. Jak myślisz?

Stary 2012-04-16, 14:25   #798
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Aha. Hm, ja zastanawiam się nad kupnem jednego opakowania, ale boje się bardzo efektu jojo... Bo mam do zrzucenia jeszcze 2 kg, a to jest dla mnie strasznie trudne. Dieta i ruch juz tak nie działają jak na początku, dlatego zastanawiam się czy nie kupic tego. Jak myślisz?
Z tego co czytałam na wątku o TL mozesz spróbowac, bo one przyspieszaja spalanie i metabolizm ale moim zdaniem trzeba przy nich cwiczyc i wiadomo trzymac mniej wiecej dietke, bo same tabletki cudów nie czynia

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-16, 14:27   #799
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
. Poki co zjadłam owsiankę, podobno można się nią niezle "zapchac"
Owsianke od mneij wiecej lutego jem na sniadanie. Od poniedzialku do piatku, w weekend robie przerwe, zeby nie miec jej dosyc I owszem niezle zapycha plus ja po niej mam konkretne przeczyszczenie jakos 1,5 godziny po tym jak ja zjem

Cytat:
[/COLOR]W ogóle to mnie dzisiaj napadło na małe SPA, akurat wtedy,kiedy nie mam możliwości go zrobić, super xD
Ale narazie tylko nałożyłam maskę na włosy Kallos, jest naprawde super, szczerze polecam. Używam jedno opakowanie (nawet połowy jeszcze nie zużyłam) od około 2 miesięcy i włosy znacznie mi się wzmocniły.
http://effectkosmetyki.pl/?attachment_id=861

Ciężko ją dostać, ale jak już znajdziecie, to weźcie, bo wydatek nieznaczny (ja kupiłam za 15zł, na stronie jest jakaś stara cena chyba), a na serio nie żałuję
KOchaniutka, a orientujesz sie czy ona ma w sobie jakies silikony i inne badziewia? jak nie ma to lece i kupuje

Cytat:
Wpadaj do wro
Na piwko pojdziemy
Oooo nie wiedzialam , ze Ty tez z Wro jestes! no no ladnie !

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
p.s. diety nie trzymam jem co popadnie i czuję, że uda i dupa rośnie muszę się ogarnąć bo w lato ze wstydu na plażę nie wyjdę kopnijcie mnie w dupe, żebym przestała tyle żreć!!!!
Ajj przestan! Jak Twoje "wakacje" w Niemczech sie skoncza to wtedy zaczniesz fest przestrzegac diety. A teraz- jedz za mnie te cudne niemieckie slodycze bo mi jezyk do dupy wchodzi jak o nich mysle
A jak wrocisz to Cie pogonimy konkretnie

Wlasnie wrocilam z uczelni, z jedzonkiem lepiej, rano owsianka, pozniej kanapka i kabanos. Zaraz bede robila jajko sadzone z feta, serkiem zoltym, rukola i kielkami i do tego szpinak gotowany z cebulka i czosnkiem <3 a pozniej z resztki salatki z brokula z feta zrobie zupke brokulowa

Pocwicze jak zjem obiadek :P Na silke nie mam $$ wiec dzisiaj bedzie Chodakowska

A no i wzielam wczoraj od babci wage i faktycznie pokazala rano 58kg jeszcze pol kilo i osiagne wage jak poznalam TZa mojego I 3 kg i moj pierwszy cel <3 coraz blizej, coraz blizej! W koncu

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 14:42   #800
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Z tego co czytałam na wątku o TL mozesz spróbowac, bo one przyspieszaja spalanie i metabolizm ale moim zdaniem trzeba przy nich cwiczyc i wiadomo trzymac mniej wiecej dietke, bo same tabletki cudów nie czynia
Tak tak, ja będę dalej ćwiczyc i dietkować. Potrzebuję po prostu bodźca jakiegoś nowego

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Cytat:

A no i wzielam wczoraj od babci wage i faktycznie pokazala rano 58kg jeszcze pol kilo i osiagne wage jak poznalam TZa mojego I 3 kg i moj pierwszy cel <3 coraz blizej, coraz blizej! W koncu
Brawo!!!!!!!!!!!!!!klas ki:

Stary 2012-04-16, 15:11   #801
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:

Oooo nie wiedzialam , ze Ty tez z Wro jestes! no no ladnie !

Pocwicze jak zjem obiadek :P Na silke nie mam $$ wiec dzisiaj bedzie Chodakowska

za spadek

Noo ja tez z Wrocławia, tylko nie wpisałam tego pod avatarek

A gdzie na siłownie chodzisz/ chodziłas?

Cytat:
Tak tak, ja będę dalej ćwiczyc i dietkować. Potrzebuję po prostu bodźca jakiegoś nowego

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Brawo!!!!!!!!!!!!!!klas ki:
a to jak najbardziej mozesz kupic TL wlasnie slyszalam ze te ostatnie kg najwolniej spadaja

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-16, 15:27   #802
meeedzik
Zakorzenienie

Kamilon patrzyłam teraz na skład tych masek i nie ma w nich SLS ani SLES, nie znam się za dobrze na składach
Ja tą mleczna uwielbiam włoski po niej są tak miękkie i pachnące, no i świetnie się rozczesują
A teraz znalazłam na all jeszcze waniliową i nad nią się zastanawiam pisze, że stymuluję wzrost włosów a wanilia też przecież pięknie pachnie
O taką: http://allegro.pl/kallos-maska-do-wl...259644382.html
i szampon z tej serii tez znalazłam teraz będzie mnie kusić
http://allegro.pl/kallos-szampon-wan...264332724.html
może jak waxa zużyje to zakupie taki zestawik a w domu mam jeszcze 3 całe odżywki dwie z Pantene, jedna tylko raz użyta i waxa raz użytego mam ostatnio manię na punkcie włośów i kupuje wszystko co się nawinie ale jak przyjdzie kryzys to będę miała zapas kosmetyków jakby mi Tż nie pozwalał to by mnie może to powstrzymywało, a on sam mi wciska jeszcze, a co najlepsze jeszcze czasem sobie nałoży moją maskę, bo mówi że ładnie pachnie

Zoska haha a ja się dzięki Moni przekonałam do kupnych pierogów tych ze "swojskiej chaty" z Biedry i naprawdę nie spodziewałam się, że będą aż tak dobre

Agunia bo pierogi są pychaaaa

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Zoska co do tych suplementów to ja własnie kupiłam Thermo Speed Extreme właśnie przy końcu odchudzania, waga stanęła mi na 51 kg i jak zaczęłam brać tak spadła szybko do 47kg i się utrzymywała
Stary 2012-04-16, 15:33   #803
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
za spadek

Noo ja tez z Wrocławia, tylko nie wpisałam tego pod avatarek

A gdzie na siłownie chodzisz/ chodziłas?

a to jak najbardziej mozesz kupic TL wlasnie slyszalam ze te ostatnie kg najwolniej spadaja
To ze nie wpisalas to pol biedy, ale nigdzie nie pisalas ze z Wro :P albo cos przegapilam

Na silke chodze do Pure do Renomy tylko nie mam jak zaplacic za ten miesiac i mnei teraz nie wpuszcza, dopiero jak zaplace

Cytat:
Kamilon patrzyłam teraz na skład tych masek i nie ma w nich SLS ani SLES, nie znam się za dobrze na składach
Ja tą mleczna uwielbiam włoski po niej są tak miękkie i pachnące, no i świetnie się rozczesują
A teraz znalazłam na all jeszcze waniliową i nad nią się zastanawiam pisze, że stymuluję wzrost włosów a wanilia też przecież pięknie pachnie
O taką: http://allegro.pl/kallos-maska-do-wl...259644382.html
i szampon z tej serii tez znalazłam teraz będzie mnie kusić
http://allegro.pl/kallos-szampon-wan...264332724.html
może jak waxa zużyje to zakupie taki zestawik a w domu mam jeszcze 3 całe odżywki dwie z Pantene, jedna tylko raz użyta i waxa raz użytego mam ostatnio manię na punkcie włośów i kupuje wszystko co się nawinie ale jak przyjdzie kryzys to będę miała zapas kosmetyków jakby mi Tż nie pozwalał to by mnie może to powstrzymywało, a on sam mi wciska jeszcze, a co najlepsze jeszcze czasem sobie nałoży moją maskę, bo mówi że ładnie pachnie

[/COLOR]Zoska co do tych suplementów to ja własnie kupiłam Thermo Speed Extreme właśnie przy końcu odchudzania, waga stanęła mi na 51 kg i jak zaczęłam brać tak spadła szybko do 47kg i się utrzymywała
O kuuurcze to super ze nie ma silikonow, w takim razie ja kupie bo tania :P tylko przesylka drogo wychodzi ale trudno, tanie maski w sklepie tez trudno dostac I dziekuje ze sprawdzilas czy sa silikony czy nie
I jak zaczelam miec manie wlosowa to tez chcialam nakupowac kosmetykow , ale cale szczescie krucho z kasa mialam i tylko te potrzebne kupowalam

A o TL tez mysalalam wlasnie... ale to jak juz bede przy samym koncu teraz tez kilogramy wlono spadaja, ale z drugiej strony swieta byly, imprezy itp byleby te 2kg/mies z
Czyli ogolnie mowicie ze jak sie cwiczy i dietka to te tabsy zadzaiala super

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 16:13   #804
Milena001
Zadomowienie

Cześć dziewczynki Mam trochę luźne dni teraz bo pogoda do kitu i w szkole nie cisną...postaram się Was nadrobić na początku poinformuje że wstawiłam jedno zdjęcie ( w tej fioletowej bluzce) które zrobiłam w sobote Waga 61 kg czyli pierwsze zdjęcie po odchudzaniu ale diety nie koniec więc będzie jeszcze więcej zdjęć tylko wyszłam jak pasztet no ale nie jestem fotogeniczna Tż kupił mi aparat na urodziny i imieniny, które mam w maju a tak naprawdę kupił żeby było czym robić zdj na ślubie no ale już teraz będę cykać mnóstwo zdjęć i się uczyć robić ładne Lece Was nadrabiać
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 17:34   #805
heroine86
Zakorzenienie

Hej laseczki

Nadrobiłam Was i nie wiem co napisać czytam sobie książkę i piekę bułeczki pełnoziarniste z mąki orkiszowej
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 17:38   #806
Eldo_rado
amor vincit omnia

Dziewczyny, mam do odsprzedania w dobre ręce wodę perfumowaną Calvin Klein Contradiction 50ml... jakbyście słyszaly, że może ktoś poluje... nowa, zafoliowana, odsprzedam oczywiście taniej mama dostała, a ma jeszcze swoje i jakieś 2 nowe w szafce i szkoda, żeby leżały... a apchną cudnie gdyby nie to, ze ja mam i brkauje mi $$ to moze i bym sobie je wzięła...

Edytowane przez Eldo_rado
Czas edycji: 2012-04-16 o 17:39
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 17:41   #807
heroine86
Zakorzenienie

Milena jaka zmiana wielki szacun! ślicznie wyglądasz

Monia, teraz to Ty się dietą nie przejmuj wrócisz do Polski to będziemy Cię pilnować do lata zdążysz, bo masz niewiele do zrzucenia a powiedziałabym, że wcale jedynie modelowanie sylwetki Ci zostaje trzymaj się tam i korzystaj z tych niemieckich słodkości no i foteczkiiiiii wklejaj!

A propo maseczek i odżywek do włosów: kupiłam dziś tego sławnego Waxa przeżyję z nim dzisiaj mój pierwszy raz

Kurde, dziewczynki poszukuję jakichś fajnych czarnych spodni rozszerzanych u góry (coś jak alladynki) no i stopniowo zwężane u dołu w takim kroju najlepiej się czuję dodatkowo wyszczuplają w sklepach nic nie mogę znaleźć szukam na allegro, ale coś mi nie idzie polecicie coś?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-04-16, 17:46   #808
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:

Kurde, dziewczynki poszukuję jakichś fajnych czarnych spodni rozszerzanych u góry (coś jak alladynki) no i stopniowo zwężane u dołu w takim kroju najlepiej się czuję dodatkowo wyszczuplają w sklepach nic nie mogę znaleźć szukam na allegro, ale coś mi nie idzie polecicie coś?
naprawde takie wyszczuplają? sama się nad takimi zastanawiam, bo mi się strasznie podobają ale mam szerokie biodra i grubiutkie uda () i nie wiem czy się dla mnie nadają...
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 17:49   #809
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
naprawde takie wyszczuplają? sama się nad takimi zastanawiam, bo mi się strasznie podobają ale mam szerokie biodra i grubiutkie uda () i nie wiem czy się dla mnie nadają...
No tak mi się wydaje mam już 2 pary takich a teraz nigdzie nie mogę takich znaleźć
Stary 2012-04-16, 18:22   #810
meeedzik
Zakorzenienie

Milenko ale różnica ślicznie teraz wyglądasz i juz laseczka z Ciebie jak ta lala
Heroine ja takie czarne kupiłam na targu za 25zł to są takie a'la getry na górze poszerzane mam tez dwie pary aladynek takich też czarnych zaraz poszukam jakichś fotek

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości