Powiększanie piersi cz.7 - Strona 397 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-16, 20:09   #11881
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Hahahaha, wiesz Olivka - koleżanka twoja była sprawna więc pewności nie ma
Wiesz do tej pory dla mnie jest zagadka jak ona w niedziele poszla do pracy jak operacje miala w piatek to chyba taka determinacja ze cos w kocnu zrobila pierwsza ode mnie

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 20:14   #11882
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Ilove widze Cię jak samopoczucie przed jutrem?
olivko kochana pamiętałaś, że jutro mój pierwszy wielki dzień noo powiem Ci, że się stresuję, ale tym, że...rodzice nie wiedzą i boję się taty że będzie przypał... powiedziałam, że późno kończę zajęcia (co w rzeczywistości jest prawdą bo we wtorki tak mam) i później nie wracam do domu tylko jadę do koleżanki na noc... Busa z Krakowa mam albo o 15:15 (obym się tym wyrobiła) a później 16:10... Więc najpóźniej byłabym ok 19 u siebie. Mam nadzieję, że tata nie będzie dzwonił ani nic podejrzewam...będę się modlic

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
witaj mathilda
cały Kraków w kolejce do Kasprzyka stoi, nie znam innych lekarzy od Was.
ja za swoje piersi zapłaciłam 10tys we Wrocławiu i taniej nie znajdziesz a u wspomnianego lekarza jest sporo drożej. pewnie zaraz jego pacjentki się odezwą
Ja nie z Krakowa, ale też w kolejce do Kasprzyka
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 20:25   #11883
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
A co Wy dziewczynki w trojkaciki sie bedziecie bawicJa w lipcu tez sie moge do Was dolaczyc jako cyckowa kaleka

A tak na serio fajnie ze sie spotkalyscie
Jaka kaleka Klep sobie lipiec na cyckowe spotkanko i nie wymyślaj A jak będziesz po operacji to nad morzem szybciej dojdziesz do siebie- a my Cię będziemy doglądać

Cytat:
Jestem i ja! Spotkanie miłe - a jakże
Myi to się nie dało nie poznac od razu widać włosy którymi drobinka sie może ze dwa razy chyba zawinąć
Faktycznie gadać to można byłoby do nocy
albo i do rana.
Ja nigdy we wrocławiu nie byłam wlaśnie na szybkiego wyklikalam ze polski bus jezdzi co prawda do wrocka ale przez wawe wiec mi sie kalkilowac nie bedzie , pozostaje pkp . Noo chyba ze zrobili takie tanie polaczenia lotnicze typu 99zł jak do warszawy

Cyckowa kaleka - O mamo ale teraz ostro podsumowalaś. Hihihi.
P.s. Że sobie pozowolę na taka prywatę- to Mya ma te piersi oj ma ale za mały dekolt był
o , już miałam dzwonić czy żyjesz
Dekold mały a i tak mnie przegwizdało, siedzę teraz nad piecykiem i się grzańcem grzeje jeszcze godzinka i jestem wolna, a potem siup do gorącej kąpieli

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Klaudeczko- do września zleci raz -dwa. Tak jak piszesz teraz żyjesz innymi wydarzeniami, potem wakacje zlecą i już wrzesień No zobaczymy , zobaczymy -może jak teraz będę niedowierzać to w końcu się doczekamy

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-04-16 o 20:27
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 20:36   #11884
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Jaka kaleka Klep sobie lipiec na cyckowe spotkanko i nie wymyślaj A jak będziesz po operacji to nad morzem szybciej dojdziesz do siebie- a my Cię będziemy doglądać

o , już miałam dzwonić czy żyjesz
Dekold mały a i tak mnie przegwizdało, siedzę teraz nad piecykiem i się grzańcem grzeje jeszcze godzinka i jestem wolna, a potem siup do gorącej kąpieli

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Klaudeczko- do września zleci raz -dwa. Tak jak piszesz teraz żyjesz innymi wydarzeniami, potem wakacje zlecą i już wrzesień No zobaczymy , zobaczymy -może jak teraz będę niedowierzać to w końcu się doczekamy
hejka..tak takkk..zleci...chociaż przebieram ju nogami i TERAZ chciałabym mieć je zarazale czekam!!!,skorzystam jeszcze,,płaska''z wakacji z dzieciaczkami i dawajjjj ,,jedziemy z tym koksem!!!
i MAYU może widzisz ...wtedy wierzyłaś we mniei klapa..teraz nie wierz to i ja zrobię na przekórbuz iakkkiii

a i zazdroszczę Wan z GWEN spotkaniafajnieeeee eeeeeeee..kiedyś spotkamy się może w większym gronie...marzę o tymbyłoby ostrrrooo
Stary 2012-04-16, 20:40   #11885
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Dziendoberek
Toniu nie bierz jeszcze To Ci moze zaklucic proces odbudowania tkanek Zreszta juz pytalas kiedys i pisalam Ci, zebys nie brala przez pierwsze 6 mc A tak na marginesie to zadny spalacz tluszczu Ci nie pomoze bez diety i cwiczen A to mozesz juz robic i bedziesz miala efekty do wakacji
pamiętam, że pytałam o BCAA ale nie wiedziałam, że to dotyczy wszystkich suplementów
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 20:42   #11886
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejka

łoo KURDE ANIKA ale poruszyłaś dziewczynki do pisania!!!jestem podobnego zdania...''moje życie,moja sprawa''..a ludzie zawsze gadali i będą gadaća ty rób tak by tobie było dobrze..jedyne co to tylko to że jeżeli robisz coś wbrew sobie to ''to''Cię zawsze dopadnie w przyszłości!!życzę trafnej decyzji

do września szybko zleci...teraz komunia małego mojego,później wyjeżdża na 1 zieloną szkołę i tym żyjemy..później już wakacje a później
CYCKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIII:jupi :
Klaudeczko, gdybym dostała taki rozmiarek, jaki Ty będziesz miała, to nie zastanawiałabym się ani chwilki . A dziewczynki poruszyłam, widzę właśnie, ale to bardzo miło, że tak się mną durną przejęły

Cytat:
siwa mój się w fazie wstępnej pogardliwie wyrażał o nich "protezy" ale jak już na 100% wiedziałam, że robie to było pełne wsparcie. teraz od tych "protez" go odgonić nie można
A to chłopy też jakieś fazy cyckowe przechodzą

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Chciałabym....Chciałaaaaa ....ale będę miała podwieszane swoje zwiski i co wyjdzie to wyjdzie
Codziennie rano po smarowanku zwiskow formuje je i kształtuję w oczekiwaniu aż smarowidło wsiąknie i myślę,że wyjdą fajne zgrabne cycuszki tym żyję ))
Wyjdą, wyjdą

Cytat:
O proszę i jest osoba która postawiła kropke nad "i" Eeee ale co facet może powiedzieć o piersiach 2 msc po operacji, sorki ale Twój Tż nie ma pojęcia o czym mówi.
I skończyło się na tym , że będzisz z zawistną bratową kombinować jak swój koples zamaskować- no nie kumam tego
Hihi ja jak Jooasia- takie osoby wymiatam z otoczenia , nawet świąt sobie nie psuję
No nie zna się mój chłop, nie zna. Ale i ja za bardzo nie wiem, jak te piersi będą wyglądały za kilkanaście miesięcy, na tę chwilkę są dla mnie po prostu za duże
A bratową już dawno bym przegoniła, ale za bardzo swojego braciszka kocham . Nie chcę sprawiać mu takiej przykrości. Swoją drogą chyba nigdy nie dojdę, gdzie on miał głowę zakochując się w takiej jędzy
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 20:42   #11887
Olivkaa200
Zakorzenienie

ilove trzymam kciuki za jutrobedzie dobrze na pewno szystko koniecznie daj znac jak bedziesz juz w domu co ci tam doktorek zaproponowal

Mya o ile bede wstanie to z bardzoo mila checia do Was sie przylaczam na 4tego

Fajnie było by spotkac sie w wiekszym gronie jak Klaudeczka napisala

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 20:43   #11888
gwendolinka
Zadomowienie

żyję. Nawet pobieram internet z polskiego busa ja mam limit transefu...a nie wiadomo kiedy sie jeszcze przyda hihi )

Mya powiem ci że wylądowalam na takim chińczyku... ze też polecam, typowa chińska knajpka osiedlowa, jedzenie na papierowych i plastikowych talerzykach , kolor ścian dojrzała brzoskinia i złote ornamenty no ogólnie gustownie - jak w chińskim barze od 10 do 20 zł chyba te dania ale dobre kurde Ponoć najlepszy chinczyk I jak przystało na chinczyko wietnamski personel - rozmawiaja tylko w zakresie nazw dan i ewentualnie "na otro!"

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 20:44   #11889
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
A ja pomyslałam Bo ostatnio coś moja przyszła bratowa coś mowila, czy mi to potrzebne było etc... Ona niby dobra dziewczyna, ale czasami troche myslenie ma "zamkniete" bo permanentne makijaze dobre itd ale np implanty to juz "nie wie czy by sie zdecydowała" . Ale sama ma ładny biuust spory -w sam raz. Jest tak , ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.
Mówie do niej "wiesz co , coś ci pokaże... I pokazałam jej zdjecie przed i po" i Jej mina... (az mi sie przykro zrobiło ) Ale juz teraz to przeszlosc... mówi " Oj dobrze ze zrobilaś, wcale ci sie nie dziwie... jak ja bym taki miala, to chyba pierwsze co by było to tez bym na operacje zbierała " Dosyc szczerze ale nie chciala mnie urazic mówi ze róznica OGROMNA i ze sie mi nie dziwi.
To Wy macie takie dobre, sprawdzone patenty i się nie chwalicie - to jest super rozwiązanie!!
Pamiętam jakie wrażenie robiły na innych moje zdjęcia tych spapranych piersi Ja robiłam odbitki u fotografa bo mi były potrzene do dokumentacjio medycznej- pojechałam na drugi koniec w-wy do marketu żeby mnie czasem nikt nie znał bo tak mi wstyd było. Mam nadzieję , że pracownikom w punkcie fotograficznym jakiś uraz nie został jak im te paskudy z maszyny wypadły Wszystkie osoby które potem widziały te zdjęcia też miny miały nie tęgie Takie zdjęcia robią powalające wrażenie i są świetnym argumenetm w dyskusji - już nawet potem mówić nie trzeba dużo

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-04-16, 20:50   #11890
gwendolinka
Zadomowienie

żyję. Nawet pobieram internet z polskiego busa ja mam limit transefu...a nie wiadomo kiedy sie jeszcze przyda hihi )

Mya powiem ci że wylądowalam na takim chińczyku... ze też polecam, typowa chińska knajpka osiedlowa, jedzenie na papierowych i plastikowych talerzykach , kolor ścian dojrzała brzoskinia i złote ornamenty no ogólnie gustownie - jak w chińskim barze od 10 do 20 zł chyba te dania ale dobre kurde Ponoć najlepszy chinczyk I jak przystało na chinczyko wietnamski personel - rozmawiaja tylko w zakresie nazw dan i ewentualnie "na otro!"

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-04-16, 20:52   #11891
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

Gwen przyjechała do W-wy i mi fajne miesca znalazła o których nie słyszałam. Kochana- wszysko nadrobimy w czerwcu , odwiedzimy te miejsca i inne. Będzie po polsku, chińsku, japońsku, arabsku damy radę

No dobra , ja już mykam . Buziaki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-16, 20:56   #11892
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Gwen przyjechała do W-wy i mi fajne miesca znalazła o których nie słyszałam. Kochana- wszysko nadrobimy w czerwcu , odwiedzimy te miejsca i inne. Będzie po polsku, chińsku, japońsku, arabsku damy radę

I buddyjsko Hahahaha

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-04-16, 21:08   #11893
magdalena_81
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to magdalena_81

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Witam
Dziewczyny, naprawdę dziękuję Wam za te słowa. Nie wiem, czy problem leży we mnie, bo mąż też uważa, że te cycuszki (przepraszam Kamiluwo, że pokazałam ) są za duże i nie do ukrycia latem. Jest więc nas dwóch oszołomów ?
Gdyby dr wybrała mi mniejszą wkładkę, poszłabym bez wahania pod nóż. Łudziłam się jeszcze, że będą to niewielkie piersi, zresztą dr powiedziała mi, że wyjdą takie B/C, więc byłam wniebowzięta. Lecz piersi Kamiluwy - przepiękne, ale na B/C to zupełnie nie wyglądają.
Śmiejecie się, że sobie wymyślam - siostra, bratowa itd. Kurdę, ale one też mają mikrusy i co lato prześcigamy się, która ma bardziej wypchane cycki . Siostrze mogłabym powiedzieć, ale bratowa jest naprawdę bardzo zazdrosną i zawistną osobą, nie zostawi na pewno takiego newsa dla siebie. A mniejszych mi dr nie zrobi i tu koło się zamyka. Boję się, że inny dr może spartolić robotę, bo jakie moje cycki są, każdy widzi. Co mi z większych i nadal krzywych.
Spadam do pracy
Aniko to po wakacjach ja napiszę na forum jak moje lato minęło ponieważ u mnie nikt a ikt prócz męża i przyjaciółki nie wiedzą - a wierz mi mam w rodzinie mnóstwo osób co mi w cycki zaglądały - po operacji nie chodzę w gąbkach i cycuchy całkiem znikają w ciuchach, sama się zastanawiam co to będzie na plaży ale zamierzam jak dziewczyny podpowiadały - powiem o ziółkach, ćwiczeniach, maściach i tyle niech myślą - w końcu na jednego podziała na drugiego nie a jeśli chodzi o porównywanie się z kamiluwą - to każde wkładki u każdej dziewczyny wyglądają zupełnie inaczej, nigdy tak samo nie wyjdą - któraś tutaj kiedyś taki mądry artykuł wklejała - w każdym razie jaką decyzję podejmiesz - jestem również z Tobą i tak będziesz o nich myślała - ale pewnie zdajesz sobie sprawę z tego prawda??
Stary 2012-04-16, 21:15   #11894
tonia87
Rozeznanie

wrzuciłam zdjęcia moich 2miesięcznych cycuszków. nie wiem co mam o tym myśleć, a do lekarza nie bardzo uśmiecha mi się jechać bo dowiem się tyle co od mojej mamy..

napiszcie mi SZCZERZE co myślicie, bez słodzenia
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 21:20   #11895
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
,skorzystam jeszcze,,płaska''z wakacji z dzieciaczkami i dawajjjj ,,jedziemy z tym koksem!!!
klaudus ja też jeszcze się te wakacje przemęczę ech

Cytat:
ilove trzymam kciuki za jutrobedzie dobrze na pewno szystko koniecznie daj znac jak bedziesz juz w domu co ci tam doktorek zaproponowal
olivko trzymaj bo na pewno się przydadzą pewnie, że dam znac oprócz Ciebie to nikt się mną nie zainteresował

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-16, 21:25   #11896
magdalena_81
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to magdalena_81

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Uuu lala super kostium!!! Ja właśnie zaczynam planować wakacje i jakoś w tym roku wyjazd nad morze mi nie straszny xD aż się nie mogę doczekać! DDDDD

Ise to ja mam dokłądnie to samo - do tej pory stroniłam od wyjścia na plaże czy jezioro - teraz wręcz nie mogę doczekać się lata a i do aquaparku dzieciom obiecałam w next weekend
Stary 2012-04-16, 21:38   #11897
klaudeczka2010
Zadomowienie

ANIKA a ty nie możesz mieć mniejszych???w takim układziea Tobie mogą mniejsze wyjść niż KAMILUWIE...aczkolwiek pewnie nie mikruski..

ILOVE..przemęczymy się wspólnieja już rok czekam...ale cieszę się z jednej str,bo rozmiar mi się troszkę zmniejszył,a ja dojrzałam do tego że chcę mniejsze,zdecydowanie,a że się ponoć daaa to git

dobrej nocki
Stary 2012-04-16, 21:44   #11898
201711291009
Konto usunięte

Cytat:

ILOVE..przemęczymy się wspólnieja już rok czekam...ale cieszę się z jednej str,bo rozmiar mi się troszkę zmniejszył,a ja dojrzałam do tego że chcę mniejsze,zdecydowanie,a że się ponoć daaa to git

dobrej nocki
klaudus a u mnie to była jakaś taka szybka decyzja niby tak sobie o tym czasem myślałam, ale to było tylko raczej takie gadanie itd ale jak się trafiła możliwośc to grzech by było nie skorzystac tylko chodzic z takimi pewnie mniej więcej w tym samym czasie będziemy robic tzn jaaa to jeszcze nie wiem jak z terminem
Stary 2012-04-16, 21:52   #11899
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Klaudeczko, gdybym dostała taki rozmiarek, jaki Ty będziesz miała, to nie zastanawiałabym się ani chwilki . A dziewczynki poruszyłam, widzę właśnie, ale to bardzo miło, że tak się mną durną przejęły

A to chłopy też jakieś fazy cyckowe przechodzą

Wyjdą, wyjdą

No nie zna się mój chłop, nie zna. Ale i ja za bardzo nie wiem, jak te piersi będą wyglądały za kilkanaście miesięcy, na tę chwilkę są dla mnie po prostu za duże
A bratową już dawno bym przegoniła, ale za bardzo swojego braciszka kocham . Nie chcę sprawiać mu takiej przykrości. Swoją drogą chyba nigdy nie dojdę, gdzie on miał głowę zakochując się w takiej jędzy
Aniko jak chcesz rozmiarek jak Klaudeczka to zapraszam do mojego doktora od niego dostaniesz tylko potrzebne minimum o reszte trzeba sobie powalczyć

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Gwen, Mya to jesteśmy rozumiem na lipiec umówione tylko dajcie znak co do dokładniejszej daty, jak tam urlopiki macie żebym mogła swoją dzieciarnie poupychać po ludziach a jak któraś na Wrocław zawinie to zapraszam
ja z Mya jestem umówiona jeszcze na spotkanie pośrodku drogi jakby jakiś fajny grouponik sie trafił ale coś lipa ostatnio.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-16, 21:53   #11900
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:

Super, ze Wam takie mile spotkanko wyszlo OJ JAK JA WAM ZAZDROSZCZE Tez bym sie chetnie spotkala z cycolinkami i pozagladala w dekoldy na zywo Ukratkiem oczywiscie No ale troche mam daleko
Stary 2012-04-16, 21:53   #11901
MILENKA2012
Raczkowanie

Ilove, powodzenia jutro czekam na wieści!
Ja dzisiaj lekko podminowana bo niestety muszę przesunąć termin na czerwiec i czekam na wyznaczenie nowej daty, więc jutro będzie zmiana w odliczance
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 21:57   #11902
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Ilove, powodzenia jutro czekam na wieści!
Ja dzisiaj lekko podminowana bo niestety muszę przesunąć termin na czerwiec i czekam na wyznaczenie nowej daty, więc jutro będzie zmiana w odliczance
milenko jak tylko będę mogła to zaraz tu napiszę
A czemu musisz przesunąc termin? Mam nadzieję, że nic to nic złego?
Stary 2012-04-16, 22:05   #11903
jooasi
Wtajemniczenie

taaaa daleko daleko, po cycki to przyleciała a do nas nie chce
Stary 2012-04-16, 22:07   #11904
MILENKA2012
Raczkowanie

Ilove, dzięki nic poważnego w sumie ale muszę coś tam doleczyć a to potrwa kilka tygodni więc zapadła decyzja o przesunięciu terminu o miesiąc tak dla pewności trudno tyle czekałam to ten miesiąc nic w sumie nie zmienia, więc chandra do jutra mi przejdzie
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 22:09   #11905
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Ilove, dzięki nic poważnego w sumie ale muszę coś tam doleczyć a to potrwa kilka tygodni więc zapadła decyzja o przesunięciu terminu o miesiąc tak dla pewności trudno tyle czekałam to ten miesiąc nic w sumie nie zmienia, więc chandra do jutra mi przejdzie
milenko ale to dobrze, tak to pójdziesz zdrowa jak rybka i będziesz miała pewnośc, że to coś już Ci nie dolega a czerwiec już bliziutko
Stary 2012-04-16, 22:09   #11906
Gipsy
Raczkowanie

Sposób ze zdjęciem działa potwierdza. Ja ostanio mojej mamie pokazałam, to się prawie popłakała... I to dobre też dla nas jak czasem marudzimy na efekty bo w porównaniu z wyjściówką to niebo a ziemia.

Odważyłam się dzisiaj na soarium. Nie czułam żeby się jakoś cycki bardziej nagrzały ani nic. Tylko teraz mam białe prostokąty pod nimi (ślad po plastrach) co wygłąda co najmniej dziwnie

ilovesleeping - ale kombinacje Trzymam kciuki za jutro!

Toniu - moim zdaniem cycuchy coraz ładniejsze Tylko blizny nie ładne ale jeszcze świerze więc nie ma się co martwić.

Cytat:
Aniko jak chcesz rozmiarek jak Klaudeczka to zapraszam do mojego doktora od niego dostaniesz tylko potrzebne minimum o reszte trzeba sobie powalczyć
Potwierdzam...
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 22:16   #11907
gwendolinka
Zadomowienie

Aniko... Nie rozumiem 380 to dużo? a 330 już nie ? Róznica kieliszka wódki.
To że kamiluwie wyszły takie to nie znaczy że takie same wyjdą tobie- to oczywiste, sama wiesz. Oczywiscie inaczej biust wyglada jak się go EKSPONUJE- ja nawet bardzo chce a nie moge znalezc odpowiedniego "stroju" dla moich panienek żeby zrobić efekt Pameli... Hahaha.
Serio to uważam, że na zdjęciach na prawdę biust wyląda na wiekszy - nie wiem czy inne dziewczyny mają takie same odczucie jak ja ... ale zazwyczaj wrzucamy pół sylwetki z zblizeniem na piersi...to jednak troche przekłamuje... widac kształt , blizny, wysokość sutków, siniaczki etc...ale ROZMIAR można ocenić do całej sylwetki. U mnie np zupelnie nie rzuca sie w oczy. Mysle ze dla chcacego nic trudnego Oczywiscie to twoja decyzja i wiesz co dla Ciebie najlepsze... Myślę, że gdyby Ci tak na prawdę na tym nie zależało to byś nie przyjechała na konsultacje. Nie jest to rozmiar niewiadomo jaki, jesli nawet ktoś by coś podejrzewał- wypierałabym sie w zywe oczy! Przeciez nikt nie podejdzie i nie złapie cie za cycka zeby sprawdzic czy robiony

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-04-16, 22:20   #11908
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
Sposób ze zdjęciem działa potwierdza. Ja ostanio mojej mamie pokazałam, to się prawie popłakała... I to dobre też dla nas jak czasem marudzimy na efekty bo w porównaniu z wyjściówką to niebo a ziemia.

Odważyłam się dzisiaj na soarium. Nie czułam żeby się jakoś cycki bardziej nagrzały ani nic. Tylko teraz mam białe prostokąty pod nimi (ślad po plastrach) co wygłąda co najmniej dziwnie

ilovesleeping - ale kombinacje Trzymam kciuki za jutro!
gipsy no muszę kombinowac bo tak to nic by z tego nie było heh ale boję się jak nie wiem!
Czyli Twoje skarby zaznały pierwszy raz (sztucznego) słoneczka
Stary 2012-04-16, 23:15   #11909
Precelka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Super, ze Wam takie mile spotkanko wyszlo OJ JAK JA WAM ZAZDROSZCZE Tez bym sie chetnie spotkala z cycolinkami i pozagladala w dekoldy na zywo Ukratkiem oczywiscie No ale troche mam daleko
Zazdroszczę spotkania W takim sympatycznym gronie na pewno będzie wystrzałowo.
Stary 2012-04-17, 05:17   #11910
kicia_nh
Zadomowienie

sherry.b 18.04 - JUTRO
Andzikus 23.04 - 7
issabel1 24.04 - 8
KasiaPolak 24.04 - 8
ania1919 27.04 - 11
beatabo 02.05 - 16
MILENKA2012 14.06 - 59
Olivkaa200 12.07 - 87
klaudeczka2010 03.09 - 140

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-04-17 o 16:57
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości