Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VIII - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-16, 23:02   #2521
muminek82
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VIII

Cytat:
Napisane przez Ando Pokaż wiadomość

no to mam szczescie. nota bene ksiadz mi go polecil , bo moja gina przestala przyjmowac i szukalam kogos nowego. A tu gosc na poczatku nic ode mnie nie bral, dopiero jak sie okazalo ze nie poronie tak latwo to teraz bierze pol stawki. Zawsze mi robi usg, odpowiada na smsy jak mam jakies watpliwosci, wciska mnie jak potrzebuję wizyty w kolejke choc ludzie do niego 3 miesiace czekaja. troche malo mowi i nie zawsze wiem co myslec, ale generalnie mam dobrze
super że masz takiego lekarza

kurcze myślałam że wytrzymam do wiadomości od Mamci ale już mi się oczy zamykają,mam nadzieje że rano przeczytam same dobre wiadomościdobranoc Mamusie
muminek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 23:09   #2522
Mandragorrka
Zakorzenienie

Mamcia jest pewnie bardzo zajęta dlatego nie pisze Też już uciekam spać. Dobrej nocy Kochane

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 23:17   #2523
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki wszystkim za wsparcie
przykro mi ze tak tu marudze, ale jakos wogule nie umiem sie cieszyc ta ciązą...
Od tego tu jesteśmy

Nie miej do siebie pretensji, ze nie umiesz się w pełni cieszyć... to wszystko jest bardzo trudne, ale popatrz juz tyle przeszłaś, wytrzymałaś... wszystko będzie dobrze.
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 23:20   #2524
natee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
gratuluje i ciesze sie razem z Tobą

Ando współczuje Ci, masz kryzys, ale z tego wyjdziesz, wierze w Ciebie a to żółte o przykrym zapachu to nie infekcja bakteryjna?

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Mamcia jest pewnie bardzo zajęta dlatego nie pisze Też już uciekam spać. Dobrej nocy Kochane
Kurcze pewnie sie zamartwiamy a ona sie bedzie jutro z tego śmiać. Trzeba byc dobrej mysli. Ide spać. Dobranoc Mamuśki Słodkich snów

natee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 23:28   #2525
Ando
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez natee Pokaż wiadomość
gratuluje i ciesze sie razem z Tobą

Ando współczuje Ci, masz kryzys, ale z tego wyjdziesz, wierze w Ciebie a to żółte o przykrym zapachu to nie infekcja bakteryjna?

Kurcze pewnie sie zamartwiamy a ona sie bedzie jutro z tego śmiać. Trzeba byc dobrej mysli. Ide spać. Dobranoc Mamuśki Słodkich snów

nie bo mi ostatnio sprawdzal cczy mi sie nic nie dzieje od tej starej krwi i mowil ze jest ok. To resztki ciagle niestety. Choc troche mnie to martwi bo mowil ze na usg jest juz czysto, ze sie ladnie organizuje... a tu leci i leci... boje sie bo w swieta troche pochodzilam, mam nadzieje ze to nie przez to...

śpij kochanie moje
[/SIZE]
Ando jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 23:34   #2526
ooolllccciiiaaa
Wtajemniczenie

kathrina gratuluję synusia a nie mówiłam?

czekałam na info od mamci ale chyba lecę spać bo usnę w salonie,doczytam rano,mamcia buziaki
ooolllccciiiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 23:51   #2527
Maciejka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Norniczka Pokaż wiadomość
Rano strasznie się wkurzyłam bo wychodząc do pracy wyciągnęłam ze skrzynki pocztę i patrzę jest odpowiedź z Maternity Benefit.
Powodzenia w załatwieniu POPRAWNYCH dokumentów.

Katharina - gratuluję. Życzę, żeby za tydzień synek pokazał buźkę.
Linka - słuchaj gina i unikaj stresów!

Cytat:
Napisane przez muminek82 Pokaż wiadomość
nie będziemy chodzili,zrezygnowaliśmy bo w moim przypadku ćwiczenia odpadają,a w tej naszej szkole trzeba zapłacić za całość nie można sobie wybrać zajęć wiec nie było sensu,chce my żeby znajoma połóżna przyszła do nas do domu trochę nas oświecićbęde Cibie dopytywała co tam było ciekawego
W Gdańsku jest wiele szkół rodzenia, a w kilku z nich za osoby zameldowane w Gdańsku płaci miasto. Może u Ciebie też takie istnieją?
Na przełomie marca i kwietnia dzwoniłam do dwóch najbliższych: w jednej zajęcia są chyba z 4 osobami (może z położną, ginem, neonatologiem i kimś jeszcze), a grupy małe i zorganizowane, ale jak dzwoniłam, to na teraz nie było już miejsc, a w innej może będzie mniej profesjoalnie, ale mogę chodzić na wybrane zajęcia nawet do porodu. Do czasu wizyty u MOJEGO gina po prostu nie zamierzam ćwiczyć czegokolwiek poza poprawnym oddychaniem. Zaczynam w najbliższy czwartek.

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość

noooo, nie mam złudzeń - tak prawdopodobnie będzie to wyglądało
Niezły zestaw fotek.
Nie chcę straszyć i żadnej z kocich mam tego nie życzę, ale napiszę:
malutka córka kolegi wiecznie miała drobną wysypkę, więc jeździli z nią do różnych lekarzy, do szpitali i chyba coś eliminowali z diety, a później okazało się, że to uczulenie na kocią sierść.
Oni nawet nie mieli kota, ale kolega ma chory kręgosłup, żona jest dość drobna i zostawiali wózek na parterze, czyli na klatce schodowej. Niestety widocznie słabo go osłaniali, bo po jakimś czasie okazało się, że nocuje w nim kiciuś dachowiec. Po co miał szukać legowiska gdzieś w piwnicy, skoro ktoś codziennie zostawiał mu nawet kołderkę.

Edytowane przez Maciejka__
Czas edycji: 2012-04-16 o 23:36
Maciejka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 23:59   #2528
Linka25
Zakorzenienie

mamcia odezwij się
co Ci dziś powiedzieli?

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ----------

Maciejka
ja nawet teraz nie mam żadnych powodów do stresów, no oprócz niepokojów ciążowych ale przecież z ciążą też wszystko ok
ja jestem nerwusem z natury, a ostatnie lata, szczególnie ostatnie 2 lata, miałam trudne, nie to że miałam kłopoty, ale miałam dużo stresów i wielkie wymagania wobec siebie Mam wrażenie że teraz sie to mści.
Stary 2012-04-17, 00:06   #2529
branzoletka
Branzoletka

Cytat:
(...) Wysiadam juz psychicznie z tym lezeniem. Dzis podliczylam i mialam nadzieje ze to bedzie krocej a tu jeszcze 3 miesiace zeby wogule moc miec nadzieje ze cos z tego bedzie
wszyscy szykuja pokoje, ciuszki, wozki, a ja nawet nie wiem czy wogule donosze leci mi jakies zolte g od dluzszego czasu - smierdzi to jak jasny gwint, wszystko mam tym zapachem przesiakniete, ile bym sie nie kapala i przebierala, chore...ny krwiak... wszystko mnie boli - juz kazda sprezyne w materacu mam wyrytą na ciele...jakos sie czuje tak dziwnie, mam problemy z trawieniem od tego lezenia, za kazdym razem jak mi brzuch twardnieje to mnie strach paralizuje, a to dopiero 20 tydzien!!!!!!!! buuuuuuuuu - ja juz nie moge
Bardzo mi cię szkoda kochana Przydałby ci się tak dobry materac jak ja mam, to by ci sporo ulżyło fizycznie. Niestety z trawieneim przy leżącym trybie życia muszą być problemy-współczuje Biedna jesteś i jeszcze tyle przed tobą. Ale wiesz co? Tak jak piszesz maluszek rośnie i wypycha ten krwiak i się może okazać, ze już wkrótce go nie będzie wcale. Całe szczęście w nieszczęściu, ze masz tak ludzkiego gin. A mówi ile się już pozbyłaś tego krwiaka ile zostało tak procentowo? Szkoda, że się nie da go pozbyć w inny sposób tylko trzeba czekać aż sam się wchłonie Trzymaj się dzielnie i narzekaj jak potrzebujesz, bo to przynosi ulgę a nam nie przeszkadza

kathrinaaaaa Hehe sierpień miesiącem chłopców Gratuluje i trzymam kciuki zeby następnym razem uparciuch raczył się dokładnie obejrzeć

Cytat:
Napisane przez linzey Pokaż wiadomość
Moja Zosia ma szkarlatyne
Biedna Zosia, niech szybko zdrowieje (z misiem nie mają)

Cytat:
Napisane przez chmielinka Pokaż wiadomość
ale mi dziecię obkopuje jelito
A ja się zastanawiam jak to jest odróżniać gdzie i po czym kopie małe Narazie znam kopniaki w pęcherz-od razu lece na siku Małemu chyba za ciasno i dopomina się zanim zrobi to mój organizm Chyba hoduje despotę

Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość

noooo, nie mam złudzeń - tak prawdopodobnie będzie to wyglądało

i tak, tak, tak, czasem tak, później tak .
Och nie wiem który piękniejszy!

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Szkoda, że musicie pozbyć się swojego łóżka. Te rozkładane na ogół są mniej wygodne niż cały materac. No i chyba, szybciej się zużywają.

Ponieważ będziemy mieć ćwiczenia na przyspieszenie akcji porodowej, więc mogą być dziewczyny które nie powinny sobie przyspieszać akcji Tyle wiem z rozmowy z położną, zobaczymy jak to będzie w rzeczywistości.
Powodzenia na glukozie
Ad 1. No zwłaszcza, ze materac ma dwa latka dopiero ale sprzedam go dopiero po połogu, bo za nic nie chce ryzykować czymś nowym niewiadomym.

Ad 2. Ćwiczenia na przyśpieszanie akcji porodowej? Ciekawe co to takiego, koniecznie napisz jak się dowiesz.

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
dzisiaj mialam akurat temat karmienia piersia w szkole rodzenia..zazwyczaj brodwaki krwawia bo matki zle przystawiaja dziecko do piersi.. dziecko zamiast zssac cala brodawke ssa tylko sutek czego skutkiem sa krwawienia...itp..

ja mam teraz dwa egz i pustke w gllowie mam mega problem z koncentracja i zapamietywaniem boje sie ze obleje masakra jakas
Mi nie krwawiły mała dobrze ssała tylko cholery były takie wrażliwe, że przez ciążę nie dawały się dotknąć i cały okres karmienia mnie bolały czyli pół roku I jeszcze te masowanie piersi z odciąganiem przy nawale Nigdy się na to więcej nie zgodzę Ból jakby se grzebać w żywej ranie Dlatego ja zapożyczę się a kupuje dobry laktator choćbym go miał używać tylko tydzień

Mamuśka się już raczej dzisiaj nie odezwie-szkoda
Musze lecieć nyny, bo choć spać mi się jeszcze nie chce, to nie wygodnie mi z lapkiem na nogach. Dobranoc wszystkim

15.10.2014- Leń ćwiczy

27.12.2014.

przepraszam ale pisze z klawiatòry bez polskich znakòw

13.08.12 mój mały cud

Edytowane przez branzoletka
Czas edycji: 2012-04-17 o 00:10
branzoletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 00:18   #2530
hanjah
Zakorzenienie

Mamuśka-jesteś na wątku???? Widzę Cię

Odezwij się
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 00:21   #2531
Maciejka__
Zakorzenienie

Net znów działa z normalną prędkością!
Niestety jestem zmęczona, więc zakupy po połnocy sobie daruję.
Stary 2012-04-17, 00:23   #2532
chce_byc_mama
Zakorzenienie

hej dziewczyny!
Przepraszam ze trzymalam Was w niepewnsci caly dzien. Mialam napisac do Hanii smsa ale zapomnialam zabrac ze soba telefonuz tego roztargnienia.
A wiec bylam w szpitalu, wrocilam okolo godz 19 i bylam tak zmeczona ze polozylam sie spac i obudzilam sie przed chwila jak tz wrocil i mnie obudzil.
a wiec bylam w szpitalu mialam robione usg i ktg pod ktorym lezalam 3 godz.
Ktg wyszlo ogolnie dobrze a lezalam tak dlugo bo aparatura odczytywala mocne ruchy a ja ich nei czulam no i ogolnie serduszko pracuje dobrze ale dostalam zrypke ze powinnam wczoraj przyjechac i teraz co tydzien musze chodzic na monitoring,
mala jest ulozona posladkowo i dlatego moglam slabiej to czuc ale powiedziala mi ze jezeli jutro nie bede zadowolona z tego ze nie czuje ruchow mam tez zadzwonic i przyjechac.

Amelcia
chce_byc_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 00:23   #2533
Maciejka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Mamuśka-jesteś na wątku???? Widzę Cię

Odezwij się
Rzeczywiście... jest.

Mamuśka - wszystko w porządku?
Stary 2012-04-17, 00:25   #2534
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!
Przepraszam ze trzymalam Was w niepewnsci caly dzien. Mialam napisac do Hanii smsa ale zapomnialam zabrac ze soba telefonuz tego roztargnienia.
A wiec bylam w szpitalu, wrocilam okolo godz 19 i bylam tak zmeczona ze polozylam sie spac i obudzilam sie przed chwila jak tz wrocil i mnie obudzil.
Ktg wyszlo ogolnie dobrze a lezalam tak dlugo bo aparatura odczytywala mocne ruchy a ja ich nei czulam no i ogolnie serduszko pracuje dobrze ale dostalam zrypke ze powinnam wczoraj przyjechac i teraz co tydzien musze chodzic na monitoring,
mala jest ulozona posladkowo i dlatego moglam slabiej to czuc ale powiedziala mi ze jezeli jutro nie bede zadowolona z tego ze nie czuje ruchow mam tez zadzwonic i przyjechac.
No jesteś w końcu
Widzisz-trzeba było słuchać wizażowych ciotek i jechać wczoraj na IP
Dobrze że z dzidzią ok, że serduszko bije

Idę pisać sms do ciastka, bo pewnie zasnąć nie może bez wieści od Ciebie-chyba że sama chcesz do niej napisać?
Stary 2012-04-17, 00:27   #2535
Maciejka__
Zakorzenienie

Cytat:
Ktg wyszlo ogolnie dobrze a lezalam tak dlugo bo aparatura odczytywala mocne ruchy a ja ich nei czulam no i ogolnie serduszko pracuje dobrze ale dostalam zrypke ze powinnam wczoraj przyjechac i teraz co tydzien musze chodzic na monitoring
Najważniejsze, że wszystko w porządku. Położenie pewnie zmieni się jeszcze wiele razy, a dzięki takiemu monitoringowi będziesz spokojna. Dobranoc.
Stary 2012-04-17, 00:28   #2536
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Haniu ona juz pewnie spi w Pl juz grubo po polnocy

Amelcia
Stary 2012-04-17, 00:31   #2537
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Haniu ona juz pewnie spi w Pl juz grubo po polnocy
Wiem, ale prosiła o wiadomość jak się pojawisz Kończę pisać i zaraz jej wyślę. Najwyżej będzie mieć dobrą wiadomość zaraz jak wstanie

Kamień z serca, że u Ciebie wszystko dobrze
Stary 2012-04-17, 00:33   #2538
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, ale prosiła o wiadomość jak się pojawisz Kończę pisać i zaraz jej wyślę. Najwyżej będzie mieć dobrą wiadomość zaraz jak wstanie

Kamień z serca, że u Ciebie wszystko dobrze
ja tez sie ciesze ale malej dalej nie czuje wiec nie jestem na tyle spokojna i usatysfakcjonowana mimo ze wszystko dobrze.

Amelcia
Stary 2012-04-17, 00:37   #2539
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez sie ciesze ale malej dalej nie czuje wiec nie jestem na tyle spokojna i usatysfakcjonowana mimo ze wszystko dobrze.
To teraz będziesz wiedziała że jak coś Cię nie pokoi to masz na IP jechać Jak się tak przekręciła to rzeczywiście możesz jej nie czuć.

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Sms do prince wysłany-mogę iść spać Dobranoc mamusie, śpijcie dobrze i spokojnie-szczególnie chce_byc_mama
Stary 2012-04-17, 00:40   #2540
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
To teraz będziesz wiedziała że jak coś Cię nie pokoi to masz na IP jechać Jak się tak przekręciła to rzeczywiście możesz jej nie czuć.

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Sms do prince wysłany-mogę iść spać Dobranoc mamusie, śpijcie dobrze i spokojnie-szczególnie chce_byc_mama
to lezenie pod tym ktg bylo okropne tyle czasu myslalam ze oszaleje.
i slysze serduszko jak bij i jak sie ta wsza mala trzaska a nic nie czuje i takie wkurzajace.
nawet polozna sie smiala jak mnie pukala tak delikatnie po brzuszku i mowi rusz sie ksiezniczko bo do wieczora bedziemy tu lezec he he .

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Dobranoc Dziewczyny dobranoc Haniu

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

takie mam wyrzuty sumienia bo Wy sie tu wszystkie o mnie martwilyscie a ja zamiast napisac od razu po powrocie to poszlam spac ale bylam nie do zycia tak zmeczona

Amelcia
Stary 2012-04-17, 00:41   #2541
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewczyny!
Cytat:
noooo to wspaniale
powiem Ci, ze ja dzis też prawie wcale nie czułam Małej, dwa puknięcia o 14 i tyle, dopiero teraz troszkę uderza ale tak do wewnątrz, więc czuję takie "tąpnięcia" ale zadnych kopniaków w brzuch

ogólnie pewnie bym spanikowała już dziś ale byłam u gina o 17 i słuchałam serduszka

a dlaczego co tydzień masz mieć ten monitoring?
Stary 2012-04-17, 00:41   #2542
hanjah
Zakorzenienie

Chyba obudziłam ciastka Ale kamień spadł jej z serca, to może mnie jutro nie ubije

Cytat:
takie mam wyrzuty sumienia bo Wy sie tu wszystkie o mnie martwilyscie a ja zamiast napisac od razu po powrocie to poszlam spac ale bylam nie do zycia tak zmeczona
No martwiłyśmy się, ale wierzyłyśmy że wszystko jest dobrze Nie martw się już tylko idź to na spokojnie odespać
Stary 2012-04-17, 00:43   #2543
Linka25
Zakorzenienie

I ciekawa jestem jak to jest: aparatura odczytuje mocne ruchy a my tego nie czujemy? Chyba jeszcze dzieci są zbyt małe i to czy czujemy czy nie zalezy od ich połozenia.
Stary 2012-04-17, 00:45   #2544
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Linka25 przez to ze naprawde przy bardzo mocnych ruchach gdzie tetno dziecka wynosilo nawet 170 ja nic a nic nie czulam

Amelcia
Stary 2012-04-17, 00:45   #2545
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba obudziłam ciastka Ale kamień spadł jej z serca, to może mnie jutro nie ubije
A ona często pisze, że ubije TŻta wiec na Twoim miejscu też bym się bała!!

Ja wierzyłam że u mamci ok, byłam pewna, bo dziś w zasadzie miałam to samo, nie czułam ruchów, no minimalnie, a wiedziałam że wszystko ok. Ale zawsze lepiej sprawdzic

No idę spać papapa
Stary 2012-04-17, 00:47   #2546
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
I ciekawa jestem jak to jest: aparatura odczytuje mocne ruchy a my tego nie czujemy? Chyba jeszcze dzieci są zbyt małe i to czy czujemy czy nie zalezy od ich połozenia.
polozna mowila ze duzo zalezy od ulozenia i czulosci naszych narzadow

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość
Najważniejsze, że wszystko w porządku. Położenie pewnie zmieni się jeszcze wiele razy, a dzięki takiemu monitoringowi będziesz spokojna. Dobranoc.
napewno zmieni polozenie ale ciesze sie z podejscia tych kobiet a tyle osob narzeka na opieke prenatalna w uk a potraktowaly mnie bardzo profesjonalnie i bardzo cieplo dobranoc

Amelcia
Stary 2012-04-17, 00:47   #2547
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Linka25 przez to ze naprawde przy bardzo mocnych ruchach gdzie tetno dziecka wynosilo nawet 170 ja nic a nic nie czulam
ciekawe z czego to wynika... to "nieczucie"

no nic, zostawmy to, wszystko jest ok i się cieszymy
Stary 2012-04-17, 00:50   #2548
Maciejka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
A ona często pisze, że ubije TŻta wiec na Twoim miejscu też bym się bała!!
Prince najpierw pisze, że go ubije, a później, że jest kochany, więc jej pogróżek bym się nie bała.
Stary 2012-04-17, 01:09   #2549
blueberry88
Zakorzenienie

Wszystko ok,to moge isc spac. Pisze z komorki tz, ktory spi... Dobrze, ze sie odezwalas!
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 07:15   #2550
karmeelek
Zadomowienie

Mamcia nareszcie! Nie dałam rady wczoraj doczekać wieści.... Nawet nie wiesz jak się cieszę, że wszystko ok Chyba każdej z nas spadł kamień z serca o Tobie nie wspominając. Gęba mi się teraz uśmiecha od rana normalnie Ja moją małą też rzadko czuję i mnie to złości do ostatnio jej detektorem szukaliśmy i nie mogliśmy znaleźć a małpiszonek mały schował się za pępkiem centralnie! Dziś w nocy trochę się wierciła a nad ranem szalała wręcz i przewracała się na wszystkie możliwe strony chyba - teraz już wstałam, jem śniadanko to się uspokoiła.
Ando kochana nasza głowa do góry! Wiem, ze jest ciężko i jesteś już zmęczona tym wszystkim ale wiem również, że dasz radę! Tyle już przeszłaś - teraz już z górki będzie i oczywiście z happy end-em!
kathrinaaaaa
gratuluję synka!
phdwao normalnie rozwaliłaś mnie wczoraj tymi cyckami hehe ale mój twierdził po kąpieli, że one chyba jednak więcej ważą Wychodzę sobie z wanny, wycieram się a moje kochanie bierze sobie moje piersiuchy w obie ręce i sobie wyważa, która cięższa - myślałam, że padnę z niego. Poza tym ostatnio jeszcze trochę mi było smutno, że to nie chłopak będzie (na którego tak się nastawiłam) a on do mnie, że on się cieszy, że jednak dziewczynka bo... sztuką to jest dziurę w dziurze zrobić I rozłożył mnie na łopatki w jednej chwili.
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości