|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego mamusiowego wątku dobiega końca, zapraszam wiec do głosowania | |||
Raczkuję coraz szybciej, mam zęby takie ostre, mamusiu popatrz tylko, jak ja cudownie rosnę. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 6,90% |
Raczkuję i siadam, i zęby mam dwa i z nimi wyruszam na podbój świata! |
1 | 1,72% |
Mam trzy zęby, chodze raczkiem, jestem dużym niemowlaczkiem. |
8 | 13,79% |
U boku swej mamy, lecz już na czworakach, wyruszyć zamierzam na podbój Wszechświata. |
6 | 10,34% |
Glutenu jedzenie i próby stawania to naszych bobasów codzienne zmagania. |
1 | 1,72% |
Już za chwilę, za troszeczkę, zdmuchną dzieci na torciku pierwszą świeczkę. |
11 | 18,97% |
Raczkowanie nam nie straszne, czekaj mamo jak ja chodzić zacznę! |
1 | 1,72% |
Bose stópki, gołe główki i nie straszne nam docinki pani staruszki |
1 | 1,72% |
Roczki świętujemy, mamy na krok nie odstępujemy-zębami gryziemy, w świat sami niedługo pójdziemy |
0 | 0% |
Pierwsze piegi na małych noskach, ach jakże słoneczna jest ta wiosna |
1 | 1,72% |
Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy-kuny |
11 | 18,97% |
Mamo,mamo Ja już stoję i niczego się nie boję |
8 | 13,79% |
Mam już ząbki, stoję ładnie i biorę to co popadnie. |
2 | 3,45% |
Ząbki dają się we znaki, bo my fajne wakacyjne dzieciaki. |
0 | 0% |
Żegnam zimę, witam wiosnę bo Ja szybko przecież rosnę. |
3 | 5,17% |
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI
dodałam filmik do klubu
#2912 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI
|
![]() ![]() |
![]() |
#2913 | |||
Rozeznanie
|
Witam!
Któraś może pisała do Marinki??????może jeszcze coś dzisiaj napisze ![]() Cytat:
![]() ![]() jakie mobilne już te nasze dzieci, och i ach ![]() ![]() [QUOTE=Shira_83;335722] ooooo chyba bym udusiła nadgorliwość gorsza od faszyzmu ![]() a sioooooooooo depresjo niemyta a kysz a kysz!!!! ![]() ty nie machaj bo cię raczka zaboli tylko napisz co fajnego ![]() byliśmy wczoraj na basenie Żbik jak na kocura całkiem się oswoił z wodą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
BeatkaJak thermline????? Aga Czemu sobie ubzdurałam, że masz długie, kręcone włosy to nie wiem ![]() Jesteśnie piękni!!!I co za figura! Ja tak nie wyglądam po jednej ciąży ![]() ![]() brumek ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
BAN stały
|
Dziewczyny zostawialam wiadomosc w klubie, jestem ostatnio tak zakrecona, ze nawet nie zauwazylam ze poprzedni watek sie skoczyl i zostawilam tam wiadomosc, przez to ze nie mam na nic czasu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Rozeznanie
|
Natka_ A mąż niech Ci nie wmawia, że nie widziałaś tylko niech szykuje kasiore na kiecke
![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Wszystkie sie chwala, to ja też ![]() Ewa macha rączką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2918 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a moj tutaj w promocji http://www.tosia.pl/sklep/product/p/...x,b-agile.html wow ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
|
w czwartek będę ![]() Zanka, młodo zaczyna ![]() a na poważnie, to super ![]()
![]() |
#2920 |
Zakorzenienie
|
Gotowała któraś maluchowi kalarepę?
Kupiłam i myślałam, żeby Radkowi do zupy kalafiorowej dorzucić. Dobry pomysł? Szczerze to nigdy kalarepy nie gotowałam.... Czego nie robi się dla dziecka ![]() Długo ją trzeba gotować? Edytowane przez Lili 83 Czas edycji: 2012-04-16 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Wtajemniczenie
|
beatka jesteś???
|
![]() ![]() |
![]() |
#2922 |
Zadomowienie
|
hej
![]() Agatka Izunia ![]() Chorowitkom zdrowka ![]() Iustyna ![]() ![]() Agadus u nas baby dreamy były ok Dziewczyny prosimy o kciuki ![]() Wodaqua ![]() Dziś w pracy ubrałam bluzke na lewą strone i spodnie tyłem do przodu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny z dostępem do FB, zapraszamy na chwilę, jest sprawa
![]() ![]()
![]() |
#2924 | ||||||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Miło Shireczce? ![]() Cytat:
![]() A jak teraz, poprawiło się, czy dalej nic? Cytat:
Cytat:
![]() A kciki oczywiście zaciskam już teraz ![]() ![]() Cytat:
![]() Niech to już się skończy ![]() Cytat:
![]() U nas też raptem wszystko stało się dostępne dla łapek Tymusia i jest to dość przerażające ![]() 2. Chyba będzie charka, takie szarawe ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. Super, że tak gładko poszło i Cię nie zamęczyli na śmierć ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Się napatrzeć nie mogę. Ale, choć nosidło oczywiście ładne, to bardziej Ty mój wzrok przyciągasz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2925 | |||
Zakorzenienie
|
Pewnie, że ucałuję, należy jej się
![]() Matko, jak to brzmi ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. Też mi kiedyś ciężko było to sobie wyobrazić. Zęby wydawały się takie obce i ... zbędne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I kciuki of course ![]() Cytat:
![]() A to mnie zaintrygowałaś...
![]() |
#2926 |
Zadomowienie
|
nawala mi internet
![]() zanim nadrobie dolacze do klubu mamusiek majacych problemy z pojsciem do ubikacji ![]() Mloda mi nie pozwala spuscic z oczu jej malej osobki ![]() Staje sama w lozeczku, po czym puszcza sie i nieraz uderza o szczebelki glowa ![]() Zreszta ryk jest teraz o byle co ![]() Ale na pocieszenie - macha raczka na "papa", pokazuje tate, Klare i lampe ( ![]() ![]() Blondynko - ja mam nosidelko Ergo to najbardziej klasyczne i kolor tez podstawowy (wisniowy) bo takie bylo w promocji (wtedy z wysylka z DE 100euro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2928 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oj zazdroszcze Twojej urody ![]() A maluszek jest kochaniutki ![]() Cytat:
1. ![]() 2. Zgadzam sie z tym co napisalas.... ![]() Cytat:
Jak to tesciowe ..... chciala dobrze no ale ja tez bym sie wkurzyla.... to bylo zaplanowane przez Ciebie i nie ladnie tak sie wtracac.... ale coz.... Mam nadzieje ze z tz-em wszystko ok ![]() gratulacje ![]() Cytat:
![]() musze zerknac jak wyglada ten pchacz bo nie wiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aj lecicie z tymi postami ![]() U nas jakies zabki probuja sie wydostac ale nie wiem ktore bo mala nie da sie dotknac.... nawet dzisiaj jak chcialam posmarowac zelem to nie bardzo. Wiec musialam zel na smoczek dac.... Budzi sie co chwile z placzem a rano to bylo zalenie sie ( jak to ktoras z Was kiedys napisala " "gorzkie zale " ) .... niech juz to przejdzie bo az zal tak patrzec jak sie meczy Ladnie raczkuje sobie tylko ze jeszcze sie chwieje.... ![]() Ok czytam dalej ![]()
![]() |
#2929 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() slicznosci.... oboje oczywiscie ![]() Cytat:
![]() ja malej caly czas mowie "pa pa " a ona tylko sie smieje ![]() Cytat:
1. ![]() 2. To pewnie na szczescie ![]() Dziewczyny lecace na wakacje.... boicie sie latac ?? Ja juz tyle razy latalam ale z kazdego lotu na lot jest coraz gorzej.... Boje sie panicznie... teraz chce sobie zalatwic jakies tabsy uspokajace bo nie dam rady ![]() Ide spac bo mala zaczela sie budzic wczesniej wiec musze sie w miare wyspac .Jutro musze ja zwazyc... ![]() Milej nocki ![]()
![]() |
#2930 |
Raczkowanie
|
![]() Czytam Was i czytam od dwóch dni a odezwać się nie mogę (przyzwyczajenia z krzaczorowych czasów). Stronczek rozumiem Twoje zdenerwowanie, ale znając siebie bardziej zdenerwowałabym się na TŻta za to, że milczał. Teściowa zawsze będzie tylko teściową, ale on powinien zachowywać się lojalnie w stosunku do Ciebie! Telik ale laska z Ciebie ![]() ![]() Lili ![]() Monia ![]() ![]() Dziewczyny tak wogóle cały czas myślę o Marinie i o Igorku. Coś mam złe przeczucia. Żadna z Was nie wie jak tam u nich? Poza tym Asia ma już 4 zęby ![]() dziwnie wychodzą jej po dwa naraz.
#2931 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Super wygladacie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() mi tez ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Zakorzenienie
|
Brawo Asia
![]() A z Marina MUSI być ok ![]() ![]() Piwnooka, Kajool - a Wy jaki macie kolor krzesełka Chicco? Bo ja juz się nieby zdecydowałam rano, a teraz mi się odwidziało i chyba wezmę inny ![]() EDIT: sorki, skleroza ze mnie. Kajool przeciez pokazywała na zdjęciu,a Piwnooka ma chakrę ![]()
........................ Edytowane przez brumek Czas edycji: 2012-04-16 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Zadomowienie
|
brumku mojego koloru chyba juz nie produkuja, a szkoda, bo jest swietny. Z tych dwoch co podalas to rose chyba mi sie bardziej podoba, bo ma zolty i jest taki weselszy. a to w koncu krzeselko dla dziecka
![]()
![]() |
#2934 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. Mam nadzieje. Oby nie skończyło się to szpitalem. A wszystko przez tą niekompetentną kobietę w przychodni ! ![]() 3. Pamiętasz jak jeszcze niedawno siedziałaś do drugiej w nocy i wybierałaś kolor kubka doidy? ![]() Kolory są jednak niezwykle istotne ![]()
![]() |
#2935 |
Wtajemniczenie
|
Agatka i Izunia ![]() Kobitki jeszcze raz dziękuje za życzenia jesteście niesamowite!!!! Tak na szybko Lili gratulacje dla Radzia Baboniku ![]() AgaG cudownie wygladacie, Ty jak zwykle uśmiechnięta z taka świętością na twarzy BrumeczkuJak tam dajcie radę z zebolami?
#2936 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. No to pieknie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziubku to co piszesz brzmi strasznie, same złe rzeczy przychodzą mi do głowy ![]() ![]() Dominik prawie nic dzisiaj nie zjadl, zasnął caly zaśliniony. Pogoda u nas paskudna dzisiaj, szaro buro... Mam nadzieję, że szybko zaświeci słońce ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2937 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i mi też się teraz bardziej rose podoba ![]() Bo jak się wyjmie te wkładki dla mniejszych dzieci, to się okazuje że te kolory pod spodem są zupełnie inne. I to co sie podobał na pierwszy rzut oka, wcale potem nie jest widoczne. Zagmatwałam ![]() Cytat:
![]() O, jeszcze nie śpisz? ![]() Zęby dziś trochę mnie dały w kość, dzięki że pytasz ![]() A u Was coś nowego idzie? Cytat:
![]() A na poprawę pogody tez liczę ![]()
![]() |
#2938 |
Raczkowanie
|
położyłam się na chwilę z Helenką o 20:30 (karmiłam ją na leżąco po kąpieli przed snem).... i przed chwilą się obudziłam
![]() Brumku ja miałam ograniczony wybór koloru krzesełka raptem z 3 (z chick to chick, chakra i safari - takie wtylko podali w sklepie obok mnie) i ten chakra (to bardziej błękitne niż szarawe) podobał mi się najbardziej. edit: chakra - jednak bardziej szarawe niż błękitne ![]() MoniaZ82 ja też im starsza tym mam jakieś większe obawy przed latanie. Kiedyś na myśl o locie (nie mówiąc już o momencie w samolocie tuż przed startem) czułam tylko takie pozytywne podniecenie... AgaG wyglądacie przecudnie.... aaaaa zapomniałam, przyszło dzisiaj rano nosidełko tuli (mąż zaskoczył mnie rano mms, demonstrując jak się w nim razem z Helenka prezentują) i jak na razie bardzo nam się podoba ![]() Edytowane przez piwnooka77 Czas edycji: 2012-04-16 o 23:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#2940 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi też się początkowo podobało najbardziej, bo stonowane, potem na równi z tym w duże kropki(rose), a ostatecznie zamówię jednak to rose ![]() ![]() A zdjęcia będą ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.