|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki wybieramy tytuł VII cz. naszego wątku? | |||
Wiosna za oknem, pąki strzelają, kolejne Mamuśki na porodówki gnają. V-VI 2012 cz.VII |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 4,35% |
Wiosna za oknem,wyprawki czekają, kolejne Mamuśki na porodówki gnają.V-VI 2012 cz.VII |
5 | 7,25% |
Która następna?Której się spieszy? Wciąż mamy w wątku za mało dzieci.V-VI 2012 cz.VII |
7 | 10,14% |
Ptaszki ćwierkają, wiosna wszędzie, który brzdąc następny będzie? V-VI 2012 cz. VII |
11 | 15,94% |
W nosie z terminami, pierwsze na wątku Mamy już mamy. Mamy V-VI 2012 cz. VII |
3 | 4,35% |
To my, Mamy majowo-czerwcowe! Na dzieci czekają wyprawki gotowe.Mamy V-VI 2012 cz.VII |
5 | 7,25% |
Worek z dziećmi rozwiązany, pierwsze Mamy w wątku... mamy! Mamy V-VI 2012 cz. VII |
23 | 33,33% |
Worek z dziećmi rozwiązany, już są w wątku pierwsze Mamy! Mamy V-VI 2012 cz. VII |
9 | 13,04% |
Pierwsze dzieci tulą nasze mamy, na kolejne już czekamy. Mamy V-VI 2012 cz. VII |
1 | 1,45% |
Pierwsze dzieci witają nasze mamy, na kolejne już czekamy. Mamy V-VI 2012 cz. VII |
2 | 2,90% |
Głosujący: 69. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4232 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz.
Cytat:
tak ![]() ale nie prywatnie tylko na nfz... moje kolezanki tam rodzily i byly bardzo zadowolone, no zobaczymy jak bedzie ![]() ![]() a Ty prywatnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4233 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz.
Cytat:
![]() Ja też twardo szydełkuję, tak mnie wciągnęło, że nawet na forum nie mam za bardzo czasu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4234 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a może jak gin zlekceważy, udaj się do internisty? ja mam gina za tydzień i też zapytam! Cytat:
![]() a kot Dasti boski, ostatnio chyba identyczny występuje w jakiejś reklamie w tv, cudo! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4235 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Patrze na Twój tp i jest szansa, że się możemy tam spotkać ![]() Za brzuszek dzięki bardzo. Faktycznie jest spory, ale w końcu nosze tam spooooorą dzidzię ![]() Edytowane przez Ewunia_1984 Czas edycji: 2012-04-17 o 09:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4236 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4237 |
Zadomowienie
|
Nie. Ja jestem z Wrocławia więc tu mam lekarza, a ten szpital wymyśliłam z tydzień temu
![]() Edytowane przez Ewunia_1984 Czas edycji: 2012-04-17 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4238 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale pewnie każdy ma inne oczekiwania i w związku z tym, inne odczucia więc ja bym się nie zniechęcała ![]() Ten pokój VIP robi wrażenie na stronie internetowej ![]() ![]() Idę posegregować ciuszki dla małej, trochę przyjemności ![]() Ewunia, piękny brzusio ![]() ![]() Edytowane przez Gaabbi Czas edycji: 2012-04-17 o 09:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4239 | |||||
Zadomowienie
|
oo to chyba jest w szpitalu w Katowicach ( bogucice).
Filmik naprawdę wzruszający. ![]() No to także gratulacje ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a co do teściowej to chyba faktycznie trzeba będzie sprawę postawić jasno... tylko trzeba wymyślić taką gadkę co by się nie obrazili zaraz .. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Musi być dobrze ![]() ![]() słuchajcie...a do szpitala trzeba też wziąć jakieś kubek i sztućce tak? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4240 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co nie jesyt ciekawe? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4242 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale tak jak pisałam, każdy oczekuje czegoś innego więc nie ma co się sugerować. Tam, gdzie ja chcę rodzić, chyba też z opieką jest średnio ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4243 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Też czytałam niepochlebne opinie nt łubinowej ale wiadomo ile ludzi tyle różnych opinii. Oglądałam str internetową i rzeczywiście ten pokój jest full wypas ale nie na moją kieszeń niestety ![]() Ja nadal mam do uprania 3 turę ciuszków, a 2 do prasowania. Wczoraj uprasowałam raptem 3 pieluchy tetrowe i już nie mogłam wystać przed deską do prasowania. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4244 | |||
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie pamiętam która wrzucała buciki szydełkowe - są rozbrajające i cudne ![]() Ja dzisiaj miałam z samego rańca wizytę u gina. Wszystko w porządku, młody jest już główką do dołu więc wielka ulga bo obawiałam się, że czeka mnie albo cc albo poród pośladkowy a wolałabym tego uniknąć. No i gin na podstawie pierwszego porodu stwierdził, że tym razem też pewnie przenoszę więc nie mam co się stresować. To mnie pocieszył ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4245 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Właśnie zakończyłam domawianie ostatnich rzeczy, czyli pościel i karuzela. Jutro tylko do apteki i mam koniec. A stopy dziś mi znowu puchna jak balony, więc z wyjścia po staniki nici, cały dzień w domu, chyba świra dostanę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4246 |
Wtajemniczenie
|
niuniuniau,
![]() Znalazłam trzy szydełka mojej Mamy, ale wszystkie są malutkie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4247 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4248 | |||||
Wtajemniczenie
|
Hej!
Dziś też nawet u mnie trochę lepszy dzień się zapowiada ![]() Kotku, z moim autem na szczęście nie było tak źle, tzn. w zasadzie nie wiem, co się dzieje, włączyłam awaryjne, a po chwili udało sie je zapalić i gasnąc mi jeszcze dwa razy, dotoczyło się pod przychodnię, bo to akurat tuż pod przychodnią było ![]() ![]() A netbook działa!!! Ale się ucieszyłam, jestem do niego bardzo przywiązana ![]() ![]() Jeszcze mi jakoś wczoraj umknęło... Michałowa, brawa dla Stasia! zabciu, literki przepiękne ![]() millena, rewelacyjne te buciki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Łożysko może być wszędzie... A bóle mogę być też żołądkowe. Jak tak niektóre swoje kłucia/gniecenia interpretowałam, zwłaszcza jak się dobrze objadłam wcześniej ![]() Cytat:
Życzę, żeby u Was się jednak ułożyło, a jeśli nie to ja twierdzę, że lepiej, żeby dziecko miało dwoje niebędących w związku, ale szczęśliwych i potrafiących się dogadać ze sobą rodziców niż takich na siłę trwających w nieszczęśliwym związku... Cytat:
![]() Ja nie jestem przesądna i jak już coś, to 13 jest dla mnie szczęśliwa, więc dopadło mnie w poniedziałek 16ego ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4249 | |||||||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Właśnie wróciłam od okulisty ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Literki śliczne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Smarowałam mustellą po kąpieli ![]() Tak, maine coon ![]() Cytat:
![]()
![]() Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
|||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4250 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Z drugiej strony - mam wrażenie, że ciąża trochę uciska nam na mózg i często szukamy problemu tam, gdzie go nie ma ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4251 |
Zadomowienie
|
Co do szpitali to nigdy tak nie ma , żeby wszystko było na 100%. Zawsze znajdą się jakieś złe opinie, zawsze może wydarzyć się coś niespodziewanego...Mi spodobały się opinie o tym szpitalu i juz przy tych opiniach zostaje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4252 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Uuuu, z niepoinformowaniem teściowej to by dopiero była obraza majestatu pewnie... ![]() Zmykam, dziewczynki! Nie skrobcie za dużo ![]() Wczoraj był tylko 1 post mniej niż nasz rekord... a ja brałam w tym udział ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4253 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4254 | |
Rozeznanie
|
a moje dziecko co chwila jest gdzie indziej, np. wczoraj leżałam na plecach i widziałam taką pływającą górkę pod skórą i czułam, jak się skubaniec przemieszcza
![]() ![]() Cytat:
![]() super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4255 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4256 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4257 | |||
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki!!!
Cytat:
![]() Literki piękne. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Missmalezji, ty mi tu takich filmików nie wstawiaj bo mi chusteczek zabraknie. ![]() ![]() No to sobie pospałam- super. Jak się wstanie o 10 świat od razu lepiej wygląda. Uciekam na razie pomyć gary bo mi od wczoraj zalegają- cała sterta.
![]() |
#4258 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4259 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no a karetki nie mogę wezwać bo nie do tego szpitala mnie zawiezie... kurde apropo karetek - już dzisiaj drugą widzę pod naszym blokiem... super, że możesz rodzić sn ![]() Cytat:
pieluchy wyprasowane, teraz czas zabrać się za ubranka.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Zadomowienie
|
mój mąż mi dzisiaj rano mówi żebyśmy sie moze poseksili
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.